A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Karám
Most vettem az ebay-en. 90eur + 20 eur a szállítás. Kb. ez így 29e. Naponta többször is van árverés, vadi újak, Bambino world..... Ez 1+7 elemes - xxl-es, de az összeállításnál szerintem nem kell feltétlen az összes elemet felhasználni. Kisebbet is lehet belőle csinálni.
Hogyhogy nem tudtál licitálni?

mikegirl

Sziasztok

Csoki
Aztamindenit,rejtett dolgok bukkannak elő?Mi van még a tarisznyádba????? :lol: Egyébként tuti a rajzod nagyon tetszik ,ügyes vagy .

Judit
Sebinek puszikát dobj arcocskájára,hogy mielőbb gyógyuljon meg a drága.
Suli.....nehéz dió.

Mikegirl
Hát szóhoz sem jutok,barátkozz meg vele.Mondjuk ő az orvos és ő tudja mik kell a szervezetnek ,de szerintem ezt te is mint anya tudod.
Most amikor kicsit tiltós listán voltak a kaják ,nem javult kicsit ???
Nekem is elég érzékeny tömzsi bőre és anyum szerint ekcémás ,amióta kijöttük kórházból nem múlt el kezéről :(

ÜDV Csiper ,szép mosolygós a kis Karina.

Hozzátápiról én is úgy gondolkodom ,hogy nem mindig az az oka a nemhízásnak,mert sokat mozog.Ebben az életkorban már nem teljes igényt elégíti ki a szopi.Persze a legjobb a táplálék mellé.
Azzal ha kicsi pótlást adtok szerintem semmi baja nem lesz,vagy tényleg turbózzátok fel tejcit tejpéppel.De megsúgom alkati dolog is lehet.ÉS a legfontosabb az ,hogy ne fogyjon ha az megvan akkor kit érdekel 10-20-50-80 gr hízika bébi.
Egészségesek az a lényeg ,mosolyognak ,pörögnek ,forognak ,felállnak ,stb.

Kép

Kép
jucu

Mikegirl

Vettél? Nekem miért nem sikeült?
Teszel fel képet.......én is akarok!!!!!!!!! :oops: :cry: :oops: :cry:

Kép

Kép
jucu

Edit!
Szerintem nem kell aggodni! (oks ezt pont én mondom) :oops:
Alex elég jó sulyba van nem??? Lehet ez miatt nem olyan mozgékony...

Maja is később jött rá mi hogy müködik. Meg kényelmes is volt ő nagysága csak sirok és majd anya odateszi amit akarok...

Egy kicsit néha hagytam hagy sirjon egy kicsit inkább olyan hisztis sikitás szerűség volt.. és kezdi megérteni hogy a lába nem én vagyok.... :roll:

Jucu köszi :wink: másom nagyon nincs :roll: :lol:

Maja olyan édes ül a földön egy pelusba egy nagy habtapirakás közepén... ugyanis most jött rá hogy fel lehet azt szedni... :idea:
Vendég

karám: én is szeretnék, de nem túl nagy a nappalink így már mi nem is férnénk el, csak csani meg a karám. :lol:

edit: és mit mondanak hypoton vagy spasztikus alex?

leko

Sziasztok!

Hát, ez a karám talán nekünk is elkelne már, de akkor mit csinálok a járókával :? ?

Edit, majd írd meg kérlek, hogy milyen volt a mai kezelés. Nagyon érdekelne, hogy Alex sírt-e ma is. Köszi!

Mikegirl, megértelek az aggodalom miatt, engem is kitör a frász, ha valami nemnormálisat vélek felfedezni. Reméljük, ki fogja nőni. Eszter meg állandóan taknyos, én ettől vagyok ki. Megint hetek óta megy az orrszívás. Szerintetek mindig megfázik?? :?

Nálunk sincs még felállás, de ülés se. Viszont hason-élés, kúszás már igen.

Jaj, rotyog a pörkölt, de még legalább 1 óra, amíg elkészül. Hogy fogom túlélni?????????????

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Van még lejáró aukció. 1-2 órán belül. Licitálj egyszer, aztán felkínálja, hogy megadd a max összeget, amit rászánsz. Ebből mindig csak annyit használ fel, ha valaki lititál, amennyit feltétlen kell. Ja, és nem kell ott ülni a gép előtt. Ha többet úgysem adnál érte....

mikegirl

Ági
Eladod a járókát. :D

Lejáró aukciók a közeljövőben:

http://cgi.ebay.de/Lauf-und-Absperrgitt ... dZViewItem

http://cgi.ebay.de/Flexibles-Absperrgit ... dZViewItem

http://cgi.ebay.de/7003-LAUFGITTER-AUS- ... dZViewItem

Csajszikák, köszönöm az együttérzést. Aranyosak vagytok......

Pörkölt?! Hát nekem ma egy nagy tál zöldséges risz jut :lol:

mikegirl

edit: és mit mondanak hypoton vagy spasztikus alex?

lekó most miért is szidtad az anyámat? :wink: :wink:
Semmit nem talált nála a gyógytornász, talán egy picit le vannak tapadva az izmai. Ennyi.

Ági: este írok.

mikegir
l ekcémát nagyon nehéz kezelni.Ha egy kicsit is elhanyagolom, akkor már másnap olyan az arca, mintha berepedne a bőre.
Sajnos ez miatt nincs is fürdés, csak minden második nap. A lemosdatást pedig úgy utálja.

csoki: gondolod, hogy 3 gyerek mellett én ugrálok neki? :wink: :wink:

karám én is szeretnék, de nekem egyszerűbb lenne az utcán összerakni, ott talán elférne. :lol:

MANDALA:
GYEREKEK, férj, hogy vannak?
tuza edit

Hát nálunk két karám is elférne csak pénzem nincs rá :oops: :lol: :lol: :lol:

Edit :wink:

férj :lol: :lol: :lol:
Vendég

jucu: Nehogy megsértődj, de regiztél előbb, mielött licitáltál?
tuza edit

és megint egy kis néznivaló:http://www.freevlog.hu/play?v=u47df9ee5ea28b

dincus! naon eltüntetek... :cry: :cry: :cry: :roll: :roll: :roll:
Vendég

http://www.vatera.hu/uj_varialhato_jaro ... 18173.html
ez egy kisebb fajta, de olcsóbb is.
tuza edit

tuza edit

Szerintem kint megveszik, itthon meg eladják ....

mikegirl

Mike szerintem ez igy van... De nincs mit tenni. NEmtudom itthon miért nincs sehol ilyesmi...
Vendég

Csoki
Miniváltozat Brendonban, 40e -ért.....

mikegirl

Csoki
Mit ebédelsz ma?
Ugye nem tértél át a fényevésre? :lol: Vagy fotoszintézisre? :lol:

mikegirl

Hú Edit
Ezt meg se lássa Pupu,szegény 40000 vette ugyanezt :cry: hogy léehetnek ekkora különbségek.

Bár most ,hogy gondolkodom minek is akarok venni ha van járókánk.Lehet apának igaza van.Nappalink nem túl nagy ,ha közepébe beteszem már csak átugrani tudom.,mellette sem férnénk el.Szóval álmodik a nyomorom :oops:
No nyekeg a terrorista megnézem mi a baja:)

Kép

Kép
jucu

Igen regisztráltam.

Kép

Kép
jucu

edit: laza vagy feszes az izomtónusa? :oops:

nem tudjátok véletlenül, hogy ha vettünk egy babakocsit, de mégsem jó és az eredeti csomagolásban -nem használtan- visszavisszük, a hatályos jogszabályok szerint vissza kell adniuk a pénzt?

leko

Leko: a fogyasztóvédelmi törvény nem kötelezi az eladót, hogy téves vásárlás esetén (pl. meggondolta magát a vásárló) visszaadja a pénzt! De általában sértetlen csomagolásban visszaszokták venni... de hangsúlyozom, nem kötelesek!

horvviki

leko: 3 napig kötelesek, utána 8 napon belül meggondolhatod magad és esetleg, utána max. levásárolhatod.

Semmi ilyet nem mondott, nem talált "hibát". csak ennyit, hogy picit le vannak tapadva az izmai.
tuza edit

Edit
Én is állandóan parázok a mozgása miatt.
Ekcéma - használtok fürdőolajat? Gyógyszertárit, speciálisan erre való.

mikegirl

mikegirl: Nem, még nem vettem , tegnap olvastam róla csak az orvosi rendelőben.
a bőrgyogyi nem ajánlotta, csak egy jófajta testápolót írt fel. Az viszont tényleg nagyon jó, azóta azt iratom az egész családnak.
tuza edit

Hogy hívják azt a testápolót?
Olaj nagyon szupi, bőrgyógyász javaslatára heti 2x elég benne megfürdetni. Viszont 2-3 percet lehet a vízbe. Szóval túrbó fürdés van akkor.

mikegirl

Edit
Egyik helyen egy hónap az érvényessége, másik helyen örök élet, meg egy nap :lol:
Szóval ha egy hónap múlva figyelmeztetsz, akkor biztos nem felejtjük el meghosszabbítani :wink:

mikegirl

Mike krümplipürét ettem meg egy répát :? MA nálam a keményítős nap van..
fényevés... kb.. 2kilval kevesebbet muatat a mérleg mint vasárnap este... :roll:
Vendég

Túl vagyunk a vérvételen! :D A kézfejéből vettek.

Karina nagyon ügyes volt, a meglepettségtől, hogy mennyien veszik körül, csak akkor vette észre a tűt, mikor már a 2. üveggel vették tőle, és mire elkezdett sírni, már kész is volt.
És még az apja sem lett rosszul! :wink:

Most alszik a picúr, kipiheni a megrázkódtatást.
Eredmény a jövő héten.

Kép
csiper

szorítunk nektek csiper!!!
tuza edit

Csiper!
Én is szoritok remélem nem lesz baj.... :wink:
Akkor ügyes volt Karin... :wink:
Vendég

Edit, Nyuff :) :) :)

Minden rendben lesz!! :wink:

Kép
csiper

Hello!

Csiper: Köszi! Mi a neve annak a grapfruitmagkivonatnak? Mert van itthon 2 is...férjem avval bíztam meg, hogy vegyen olyat, aminek nincs ize...hát csak oylat tudtak neki adni, ami nem annyira kesereű! De ha pontosan tudnám a nevét ,akkor direkt olyat hozatnék vele! És milyen időközönként kell menni vérvételre? Azért remélem nem túl gyakran! :cry: Én is szorítok nektek!

Csoki: Te fiatal vagy , könnyen fogysz! Használd is ki! :D Mondjuk én sem panaszkodom, de nagyon szeretnék már 70 alatt lenni! Nekem alapvető problémám, hogy akkor is eszek ha jó kedvem van, meg akkor is ha valami miatt ideges vagyok...na így nagyon könnyű elhízni :( Mozogni meg kevés időm van, de azért próbálkozom! :wink:

mamiblue

Judit!
Ez a züldséges nap iszonyat.... inkább nem eszek minthogy egész nap krumplit meg répát meg ilyeneke egyek :?
Mi vagyok én nyul..... :roll: :roll: :roll:

Na jó azért megy ez... kitartás az van meg lendület is enyenlőre................. :wink:
Vendég

Mamiblue: én az Ökonetes grapefruitcseppet adom Karinnak, az nem keserű és tiszta is. Van olyan bolt, aki tart, vagy ökonetes embert kell keresni.
Pont van itthon egy árjegyzék (Gyógynövény boltom van), ha jól nézem a másiknak Grép plusz csepp a neve. Ez is édes, de az ökonet az igazi, lehet, a másikat csak később lehet adni.

Nekem és a hugaimnak évente kell vérvételre menni, szerintem Karinának is.

Kép
csiper

azt hiszem, nálunk is elkezdődött a nincs-1-perc-nyugtom időszak :lol: :lol: Eszter birtokba vette a nappalit, nem menekül senki és semmi.
nyufff, csak most látom a fogyókúrás vonalzót, nagyon teccik :)
na, felszedem a konyhakőről, az mégiscsak túl hideg...

Ági és a Csajok
agnesgoboly

ja, valaki nem tud véletlenül olyan ragasztót, amivel a folifóm gyerekalátét állatfiguráit be lehetne ragasztani és az egészségre sem káros?

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Csajok, heti 3x-i husika még mindig érvényes? Vagy esetleg már lehet többször is?

mikegirl

Ági: Részvétem...én éppen most gondolkodom egy komp beszerzésén, csak flke is tőle, mert van rossz példa is elöttem!

Fog: Csajok én elnéztem...nem bújt ki Sebinek a foga. Csak olyan gyűrött az ínye, de ma mikor sírt :( bepillantottam neki, és bizony fogacska nincs ott! Kép Pedig a kanállal is érezni véltem na mind1...majdcsak kijön neki! :lol:

mamiblue

Judit! hajrá fogacska....
Én is kb két hétig képzeltem hogy ott van... :roll:
Ági voni :idea: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csoki: Na jó, de nekem már van két porontyom! Így elnézni! :oops: :lol:

mamiblue

Judit! :roll: :shock: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Csiper: nagyon ügyes volt Karin, minden rendben lesz! :)

Edit: Zorka sem forgott egyáltalán, ezért jár hozzánk dévényes. Az első kezelés óta már forog oda-vissza, tegnap volt a 3., ma meg elkezdett hátrafelé kúszni. :) Pár kezelés és tuti Levi is forogni fog!

Judit: én is mindig azt hiszem kibújt Zorka fogacskája, aztán rá kell döbbennem, hogy még mindig csak dúzzadt az ínye.

Voltunk mázsáláson, Zorka pont 9 kg és 73 cm. :)

tiko

Tiko... 9.. :shock: :shock: :shock:
nem is látszik rajta :lol: :lol: :lol:
Vendég

Végre alszik Kiscsiperem! Egy fárasztó nap után.

Judit: én is mindig a fogakat lesem, de még nincs.
A múltkor azt mondta egy néni, hogy ha később bújik ki erősebb lesz. Igaz lehet?

Ma én is megmértem Karinát, hogy tudjak pontos adatot: 6,43kg!!! :D

Kép
csiper

Csoki: kössz :) Inkább csak jól álcázza. :lol: Remélem megáll a hízásban most, hogy elkezdett mozgolódni.....

Fog: én meg azt olvastam a minap, hogy akinek lassan bújik ki, annak vitamin hiánya van. Nem tudom mennyire igaz...

tiko

Fog: hát nemtudom...
Érdekel elmételek de hogy mi igaz mi nem.. :roll: :roll: :roll:
zekszerint Maja nem vitaminhiányos és nem erősek a fogai... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csoki: naja, pont összejön a kettő :lol:

tiko

Még jó, hogy mindenről többféle "igazat" lehet hallani, tudunk válogatni belőle. :wink: :D

Kép
csiper

Babakerítés, járóka...
nálunk tutira nem játszik. Ha anya nincs 2 méteres körzeten belül, visítás van... max. reggel van el 5-10 percet egyedül, amúgy nem. De még a tesóval sem szeret kettesben lenni (mondjuk nem is nagyon merem őket úgy hagyni) , és ezt nem is csodálom, néha nagyon szereti gyimálni a hugit...

De hogy ne mindig csak panaszkodjak:
voltunk ma is babatornán és mind a két kölyök egész jól elvolt, Encsi ügyesen végigcsinálta a tornát, Beni pedig addig viszonylag jól eljátszott egy kis barátnőjével, nem hisztizett a nyakamon, hogy menjünk már, mint szokott... Azt hiszem, kezd naffiú lenni (régen így mondta:))

És pozitív gondolkodás:
Mi a jó abban, ha egy szobában vagy egy visító gyerekkel?
Nem hallod tőle, ahogy a másik visít a szomszéd szobában.. :)

És majd ha több időm lesz, elmondom a titkát, hogyan lehet elérni 1 órán belül, hogy
-valaki teleszórja fűvel a hajadat,
-vajat kenjen a zoknidra
-és homokot burogass a cipődből...

Kép
Kép
pfranciska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: