A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Benszi, ti milyen helyre jártok vacsizni, ahol a kiszeltüncit is vizsgálják :!: :lol: :lol: :lol:

jucicuki

juci :D :D :D :D :D :D jó a dumád :wink:
áruljátok má el milyeeeennn tévéééé :?: :?: :?: :?: :?:

lanyané

Csajok!

Én nem azért írtam a piát, hogy lerészegedésig igyunk, max. vacsihoz egy pohárral, vagy nagyon naív vagyok? :?: :roll:
Ez amúgy egy light-os baba-anya-apa tali lesz nem?
Bár ha az apukák hamar kidőlnének a sorból majd rendelünk táncos fiúkat :lol: (na jó nem viccelek, mert komolyan veszitek) :lol:

Logót készítek, majd felrakom a terveket aztán jöhet a kritika :lol:

Binyek!

Én nem iszom sokat, de tényleg, felelősségteljes nagycsaládos anya vagyok. :lol:
Kaja ügyben mi legyen, megbeszéltük a közös főzést, Eszti hoz krumplit, mi mit vigyünk?
Hagyma, hús, fűszerek?

Tonti!

Ekkora luxust, sírást sajnálom, de majd jobb lesz...

Amonré!

Nálunk is nagy volt a lemaradás Blanka javára, de behozta a Réka.
Blankus már állt és kapaszkodva járt, amikor a Réka még csak kúszott, nem is állt négykézlábra.

Dóri
Vendég

lanyané

a válófélben lévő clau műsorának írt binyek, ha jól rémlik

Benszi!

A válasz engem is érdekel, én még nem voltam ilyen helyen 8) , valld be apával swingerpartyba mentek nem is vacsizni :lol:

D.
Vendég

Myra!
Vége a szép nyugodt világodnak!

Lanyané!
Paprikáskrumpli az isteni!

Sotske!
Engem is könynű jókedvre bírni,de pillanatok alatt szottyos is tudok lenni!

Ancsi!
Majd holnapra marad a meló :lol: :lol:

Csajok!
Binyek közösképviselőnek valami juttatást kéne kapnia a szervezésért!

Pipa vagyok,pöcs kivan! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ugye holnap lesz apa szülinapja és eset meglepi vacsira vittem volna az uram!Tesómék vigyáztak volna az altatás után a skacokra!Erre anyós ma átjön,mondom neki vasárnap köszöntheti a fiát,mert apumék jönnek szombaton.Hát neki meg nem jó a vasárnap(mindezt sértetten).Mondom jó,akkor szombaton apuékat hamarabb hazaküldöm és este átmegyünk vagy ők jönnek.Gyalog 5percre laknak tőlünk.Na most apa jön haza,hogy holnap este anyósékhoz vacsi!Na elgurult a gyógyszerem rendesen,de nem mutathattam ki a válság miatt!Ekkor kénytelen voltam elmondani a meglepi vacsit.Azt láttam rajta,hogy meglepődött és örült neki,de szörnyen érezte magát!Úgy gondolom értékelte az igyekezetemet,de megkegyelmeztem neki és mondtam,hogy jó,akkor majd megyünk máskor vacsizni!Nyertem is meg nem is!Apával való viszonyomnak jobbat tett,hogy végre nem anyu ellen cselekedtem!1-0 ide.De sajna nem tudom mikor lesz vacsink! :cry:

Bocsi a kifakadásért!
Vendég

Juci,Dóri!
Reméltem apa a vacsi után a kocsi hátsóülésén vizsgálja meg kiszeltüncit,mert itt aludnának a tesómék :oops: :oops: :oops:

Piás bagázs!
Én csak whiskyt iszom kólával! :roll:
Vendég

Ja és kint a garázsban :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Benszi, így már értem :lol:
Sajnálom anyós dolgot :evil: de szerintem okosan csináltad és mivel így tesódéknak sem kell itt aludni, nem kell kivonulnotok a garázsba, lehet ágyban, párnák közt :wink:

Judit

jucicuki

Juci!
Végülis csak jó lett volna végre kimozdulni!Ez lett volna a második alaklom,mióta megvannak a kölkök!De bepótoljuk!
Vendég

babavilág,majd jót csodálkozik a hapsik támolyognak anyukák beborozva viháncolnak gyerekek a tűzbenyulkálnak tépik egymás haját :D
benszi hu ez tök szar,végre kezdenétek rendbejönni és erre ilyen :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: áááááááááááááááá minjá fölhívom anyósod :D ellrontja a lamúr tuzsurt....pedig rátok férne...mi hál isten nagyon alakulunk :D :D :D de részemről többször megnézhetné a kiszeltüncimet de annyira nem orientálodik arrafelé :cry: ...olyan most ő mint a nők szoktak lenni a gyerekek a minden...nekem is de azé....izzéééé
na ezt mire megfejtitek :oops: :lol:

lanyané

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:50-kor.
davandi

Maryska!
De jó,hogy ti is alakultok apával!
Ugorj rá kiszeltüncivel,akkor már úgysem lök le :oops: :lol: :lol: :lol:
Tojok anyósra lehet ez most jobban is sült el így.
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:50-kor.
davandi

Davandi!
Lehet zugolvasó :lol:
Vendég

Csajok!!!!!!!!!!!

NAGYON JOL NYOMJÁTOK :lol: :lol: :lol: CSAK IGY TOVÁBB!!!Imádlak titeket!!!!!
s.csilla

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:51-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:51-kor.
davandi

DAvandi!
Én is privire gondoltam.

Csilla!
Akkor gyere te is szállj be majd!

De én mentem,mert már elájulok
Jóccakát nektek
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:01-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:01-kor.
davandi

Hát csajok, rendesen mozgásba hozzátok az ember nevetőizmait! :D :D

Benszi: sajnálom a holnap estét! :(

Tünde
Kép

Kép
myra77

én meg szétütöm a teszveszt drukkoljatok rámegyek egy disneys ruhasomira :D

lanyané

hú ellszálltak az áakkal :cry: :cry:

lanyané

Sziasztok Csajok!
Atyaég mennyit tudtok termelni! :shock: Mondjuk mostanában én is hanyagoltam …
:oops: Nem is igazán tudtam visszaolvasni, csak pát dologra reagálok, bocsi akiére nem.

Binyek: ez a töltött zokni megjegyzés azért kiütötte szemem és jót röhögtem. :lol: :lol: Én is ilyen vagyok! :roll: Kitartás, majd télen jársz fürdőruciban, hogy megmutasd. (Ősszel csinálják, ugye?)

Anny: örülök, hogy jól alakultak a dolgok. Apa meg egy hülye. Priviben engem is érdekelne mi történt Veletek.

Benszi: vacsit … meg a kiszeltünci-mustrát sajnálom! Szombat este nem tudjátok megejteni? :roll:

Lanyané: Maryska, „lamurtuzsur”? hehe, jót röhögtem … :lol:

Nory-ügy: ???? Most próbálom értelmezni, de adja Isten, hogy egy hülye szarkeverő se keveredjen ide be hozzánk. Vége :evil:

Hévíz: Ti itt már piáról beszéltek? Milyen tivornyát szerveztek Ti? Vagy nem Hévízről van szó? :wink:

Mi ma voltunk az 1 éves vizsgálaton. Minden oké, Zsombira is azt mondta a doki, hogy lassan, de biztosan növöget. Zsombi már tök ügyesen tapsol (hangja is van a tenyerének), Bendus az ágyról fel-le mászik. Ja, és elkezdhetünk adni nekik tejet. Nagyobb babások, Ti mikor kezdtétek az igazi tejet?

Petra
Kép
petricsek

maryska, miért ütöd szét a tetyvety-t? :lol:

Petra
Kép
petricsek

petri ezek jó hirek a kis makikáidról :D puszi a kis buksijukra :D
5250ft-éert kelt el a ruhasomag,nagyobb zsidó vagyok én annál,hogy annyiért megvegyem
:D :lol:
naná,hogy hévíz :D

lanyané

én olyanjókat röhögtem itt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gyorsan meg is ettem 2 sport szeletet,nehogymá csak a plasztikcicák érezzék jól magukat

Benszi
Ügyes voltál,én anyóst a holdra küldtem volna.Már előre kész vagyok,szombaton egész nap a kölkeimmel lesz,mert nem akarom őket húzni-vonni ebben a hülye influenza járványban

Na én ma találkoztam a volt urammal.Meséli,hogy nem nagyon alszik náluk a gyerkőc(8 hetes :lol: :lol: )A csaja pár napra elment gyerekestől a szüleihez,hogy ez a szegény pára tudjon pihenni.Persze közben ecseteli,hogy mennyire imádja a családját és milyen jó,hogy végre gyereke született.AZ apatigris :shock:

Ki is dícsért a takarításért?
Felmostam,teregettem, csilli.villi rend,masni a hajamban
Vendég

:lol: :lol:
akartam írni Neked valamit, de valamelyik kis klámbó akkorát pukizott az előbb, hogy megcsúszott a kezem a billentyűzeten és elfelejtettem ... :lol: :lol:

Petra
Kép
petricsek

:lol: :lol:
akartam írni Neked valamit, de valamelyik kis klámbó akkorát pukizott az előbb, hogy megcsúszott a kezem a billentyűzeten és elfelejtettem ... :lol: :lol:

Petra
Kép
petricsek

http://www.teszvesz.hu/item525216667_525216667.html

Ha valaki talál ilyen kocsit sikítson rám lécci
Vendég

banika, nááááááááááááá, nem kell itten felvágni a háziasságoddal! majd hazajön az urad, aztán még sajnálnod is kell a sok munka miatt! :lol: :wink:

Petra
Kép
petricsek

tuti kamuzni akartál
Vendég

kamuztam,az uram teregetett
Vendég

Vendég

és toffie színben kell? :wink: :lol: "leld kedved benne, toffiefíííííííí" sálálááá

Petra
Kép
petricsek

igen
Vendég

ne hamukázzá kamuka!! 8)
és a három kicsajt mé' rakták fel? egyébkén jópofa, de a középsőnek tuti X-lába és trapéz-feje lesz ... 8)

Petra
Kép
petricsek

csajok!

hova megyünk pontosan apa kérdezte, de nem jutott eszembe :oops:
Vendég

A Hévíz nem jut eszedbe?
Mindegy,kamuzz valamit

A Binyek linkjét én meg nem találom az tutkó
Vendég

sport szelet ne izgass mert visszahízok,
minek neked eggyes babakocsi :?:
komoly aza a hármas ágy,nekem mondjuk nem kőne amik vannak azokaat is eladom mert ezek má nagyasszonyok ja megérte a sok légzésfigyelőt is megvenni nem is használtuk jól jár aki majd megveszi tőlem vadi új.
dori nem szanáltál nekem :?: vagy sotske már rápattant :lol:

lanyané

mert egyet már vettem,de két kamukölköm van.A batár kocsink elfoglalja a csomagtartót,pedig kombi focus.
Vendég

Petra
Kép
petricsek

nem gyengén pihent az agyad :lol: :lol: :lol: :lol:
Vagy ez a puki hatása?
Vendég

hol az urad meg a masni?
Vendég

hol az urad meg a masni?
Vendég

a masni az uram hajában van, aki most hűtőt pakol, mert éhes ... 8)
teszvesz--egyéb-egyébben érdekes dolgokra lehet bukkanni ... valahol még disznót is találtam eladót ... :lol:

Petra
Kép
petricsek

Vendég

higanykáknak egy dögös úszószemüveg? :lol:
http://www.teszvesz.hu/item556300258_ed ... sihoz.html

vagy egy pókember? ez mondjuk elég bizarr ... :oops: :lol:
http://www.teszvesz.hu/item560794475_fe ... di_uj.html

Petra
Kép
petricsek

édes