A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Szép napot lánykák!

Így nézek ki, ezt ma reggel készítette rólam a férjem :lol: :

Kép

Sziszke, azt hiszem kezetfoghatunk! :)

Hát, csajok... mindenki bikinis fotókat dobál majd fel júliusban, én meg olyan leszek (még mindig), mint Moby Dick...... :cry: Most elhatároztam (két szelet túrótortával a hasamban), hogy leállok a csokival... hátha nálam is működik ami Tico-nál bevált... :twisted:

Mesi már megint süvölt... ez óborzalom!

Huhúúúú, csak hogy jókedvetek legyen, ezt most csináltam (a számítógép az ablak alatt van, és ha kinézek az ablakon szemben ezt látom most):

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sziasztok!

Jajj de jól fejlődnek a cseppek. :D Mutizok akkor én is valamit. Ez tegnap készült. Tegnap volt a kisasszony 7 hónapos. És mivel ünnepelte? Felállt. :D

Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Na és most a helyreigazítás:

Tico = Leko... bocsi.... :oops:

Üdv Csiper!

Bocsi lányok, de tudjátok be az állapotomnak... ennyi alvás után az is csoda ha életben vagyok... nem véletlenül olyan a fejem amilyen.... de hát látjátok fentebb... hát csoda ha bénáskodom? :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Honfoglaló? Ammeg mi? VAn egy ismerősöm, állítólag folyton ott lóg.... mi a csuda az? Hun találom? HUN... hát ez jó... hun... :lol: jót mulatkázom....

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Mandala: a Honfoglaló a játékok között található. Kvíz, stratégia, tudás (ami nekem nincs).

Ádámhoz felmentem, felébredt. Gatya tele volt. Jól kiéhezett, megevett 1 üveg brokkolis sertéshúst zöldségekkel. Mintha ez lenne a kedvence, úgy ette, pedig most kapott először ilyet. Megivott hozzá 1 deci gyümölcslevet. Most kurjongat és játszik az etetőszékben. Az eső pedig esik jó nagy cseppekben.

Kép
Kép
márkanyuka

Na végre...fogalmam sincs mit programozott be Sebi, de teljesen ki kellett lépnem...és csak itt nem működött a billentyűzet. :lol:

Honfoglaló...klassz!!! csak idő is kéne hozzá, de én is imádtam régen!

Márkanyuka: igazad van, ne is idegesítsd magad ezen, mert nem érdemes rá, hogy miatta rossz kedved legyen!

Mandala: Neve van a mokusotoknak? :) Nálunk csak 1 harkálypár van, de nem itt laknak, de vannak olyan szivesek és a mi fáinkat is kopácsolják néha!:D

Azonkivül csak egy csomó egerünk van...viszont tegnap reggel meg majdnem idefialt egy macska...gondoltuk is , lesz rögtön egy alomnyi kismacskánk, de aztán szerintem a szomszédba ment fialni.

Pattogó: Grat Lalának!

Csajok! Rohan az idő!!! 7 hónap Te jó ég!!!

Mona, Panni, Viki (igazoltan) hiányzók! Merre vagytok?

mamiblue

Pattogó: gratulálok a hófordulóhoz és a felálláshoz. Mi még messze vagyunk tőle.

Mandala: "jól nézel ki". A mókus pedig szuperédes.

Mára lelövöm magam vagy ti lőjjetek le. Holnap jövök (ha túlélem a szülőit).

Kép
Kép
márkanyuka

Márkanyuka: Reméljük senki nem téved erre, és veszi észre amit írtál... :wink: Mindenesetre mi képről nem fogjuk felismerni :lol:

mamiblue

Mandala: ehun van -e :lol: :lol: :lol: www.honfoglalo.hu

Különben maja se hagyja hogy csak egy fordulot végigjátszak igy mindig ledöntik a váram :roll:
Vendég

na akkor tegnap mgfogott az ihlet és fél év után először ceruzát fogtam a kezembe... Maja kb öt percig hagyta aztán felkelt :shock:
ez sikeredett belőle.. :roll: Kép
Vendég

Csoki: Nagyon ügyes vagy! :D

mamiblue

Márkanyuka!

Remélem tudod, hogy milyen szuper fiad van, hogy hagy élni!!! 4 és fél óra! Eszméletlen.
Basszus, annyira irigylem az alvókáját, illetve téged.
Enikő azóta aludt még 10 percet :shock:

Délután is kint voltunk 2 órát, kint uzsizott mind a két kölök, csak az iszonyathangos égdörgésnek sikerült minket hazazavarnia...

Kiscsaj most is itt nyüglődik az ölemben, sz..ik aludni... de ha leteszem, akkor meg visít.

Kép
Kép
pfranciska

Ja, vettem leg magic-et! Illetve valami olcsóbb utánzatot. Kíváncsi vagyok rá.
Bár ma már leizzasztottak párszor rosszcsont manóim.

Kép
Kép
pfranciska

Próbálkozom felrakni a vonalzómat, de nem találom hova kell a profilon belül. Tud valaki segíteni?

Addig is Kiscsiperemről pár fotó:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ő a kislánykám, Karina. 2007. augusztus 2-án született 15:20-kor.
Áldott jó baba, mindig mosolyog, éjszaka alszik, sokat eszik (csak épp nem hízik.) :(
csiper

Csiper!
ott van hgy aláirás... és oda kell azt az url cimet betenni
Vendég

Köszi Nyuff!
csiper

Karina naon cukker :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sikerült! :D

Kép
csiper

Mégsem! :cry:

Kép
csiper

Na most jó!

Kép
csiper

azt kell beilleszteni ami ugy kezdődik h url...
Vendég

naon jo :lol:
Vendég

Csokinyuff: nagyon ügyes vagy! És mindezt 5 perc alatt...... irigyellek. Nekem a kézügyességem = a nullával :)

Csiper: nagyon szépek vagytok! :)

tiko

Hello!

Csiper: Nagyon szép kislányod van!

Sebike megint belázasodott, holnap elviszem dokihoz, nem igaz, hogy nem tud kimászni hetek óta a takonyból!:(
Holnap megyünk megnézni 1 iskolát is, de végül, lehet, hogy német tagozatra íratjuk, ami azt jelenti, hogy mindennap van német óra 8 éven át! Csak megtanulja! :wink:

mamiblue

Judit! :cry:
Szegény Sebi... :cry: Külödök neki egy nagy gyógyitó puszit! :wink:
Maja még nem volt beteg...
Vendég

Hello!

Csoki: Köszi! Vírusos torokgyuszija van! Matilda nekem sem volt beteg másfél éves koráig, lehet, hogy Sebinek gyengébb az immunrendszere :( Meg ugye csajok is hordják haza bacikat oviból!

Szörnyű volt az éjszakánk, és ráadásul ma gyüminap van, de legalább azon nem kell gondolkodnom, hogy mit egyek!:) Azt álmodtam, hogy 40 éves lettem, és nagyon sírtam , remélem mikor tényleg 40 éves leszek nem fogom így érezni magam!

Mindenkinek szép napot! Ne rontsa el a kedveteket, ha borús lesz az idő! Biztos van, ahol még rosszabb! :)

mamiblue

Judit!
Az éjjelnk nekünk is szörnyű volt nem alaudt szinte semmit és persze én se csak azt nem értem minek kel fel ha semmigondja nincs...
Én éjjel azt álmodtam hogy naon vékony lettem és bevarrtam álmomba az összes nadrágom :roll: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Tegnap voltunk kardiológián, minden rendben van Lucával, a szívzörejt állítólag ki fogja nőni :) Viszont addig is járnunk kell kontrolra, legközelebb 1 hónap múlva :? Időpontra mentünk a Heim Pálba, csak 5 percet kellett várnunk, és nagyon rendes-kedves volt a doktornő! Bár az kicsit fura volt, hogy adott Luca kezébe egy csörgőt, hogy lefoglalja vele, de megkért engem, vigyázzak, hogy ne csörgesse :shock: Azt ugye sejtitek, hogy a csörgő csörgését nem egyszerű korlátozni :)
Vendég

Jó reggelt!!!!

Szia Csiper!!!!!
Csodálatos a kislánykád!!! :D

Csoki
Annnnyira ügyi vagy! :)

Mamiblue
Sebinek jóbbulást!!!
Gyengébb immunrendszer - pont ezt mondta nekünk is a tegnapi bőrgyogyi. :shock: Aztán Ati egyszer volt beteg, vírusos torokgyuszi, és hát arra meg lázcsillapítón kívül nincs gyógyszer.
Nincs abban semmi szörnyű, ha az ember 40 lesz. Csak szeretetben éljünk a kis családunkkal, és jól nézzünk ki

Noémi
Szuper!!!!
Egy anya mindenre képes :lol: :lol:

mikegirl

Edit
Ok, intézem!!

Tegnapi bőrgyogyi
Hát ő azt mondta, hogy:
- allergiavizsgálatnak értelme nincs,
- diétát nem tartja jónak, mert szándékosan olyan dolgokat vonunk meg, amire a gyerkőcnek szüksége van,
- kenegessük a bőrét, éljünk együtt ezzel,
- ha jól alakulnak kinövi,
- és írt fel másik krémet, ahol a hatás - mellékhatás aránya jobb.
Hát ennyi.

mikegirl

Jó reggelt!
Csak egy pillanatra kukkantottam be - ha sikerül ma is megyek a kórházba -nagyinál fellépett valami banális fertőzés amivel nem tud megbírkózni :( Mi meg csak nézzük..és nem tudunk mit tenni :( Hát ez az év..... :( Kicsit összekapom magam és jövök -addig is vigyázzatok magatokra meg a törpikre..
Puszi:Panni

Kép
Kép
panni7

Csoki
Azt elfelejtettem kérdezni, hogy végül ma újra kezded a fogyit? :)

mikegirl

Sziasztok!

Mamiblue: Sebinek jobbulást!
Az immunrendszere majd megerősödik, ha meggyógyul. Próbálj neki adni grapefruitmag cseppet. Van olyan, ami már újszülött kortól adható. Én is adom Karinnak, nem is volt beteg, még szájpenésze sem volt, és a hasfájást is megúsztuk.

Mikegirl: Lehet nálatok is beválna a csepp. Mindenféle vírusos, baktériumos, gombás fertőzésre jó. Ha nem tudják a pöttyök okát megér egy próbát. Külsőleg is, belsőleg is jó.

Mi ma megyünk vérvételre Karinnal. :( Izgulok, egy ilyen picitől hogy vesznek vért?

Kép
csiper

Mike! Igen vagyis hát folytatom a tegnapi nap annyira nem lett elrontva...
Csak annyira pont nem azt ettem volna amit lehet hogy szinte nem is ettem semmit... igy hatásosabb... :roll:

És a pipimáj hova tartozik??? olyan önfeledtem beküldtem egy kis darabot hogy bele se gondoltam szabad-e....
És az ugy jó ha az almát csak ugy minden nélkül megfőzöm és gyüminapon azt lehet ugy ennni???
Magába a fogaim odavannak tőle..

Panni :cry:
Vendég

Leko!
Csani és Karina egy napon születtek... :roll: :roll: :roll: most nézem :lol:

Csiper vérvételre de miért???
NEkünk szerencsére nem kell menni. Különben ide jártok ehhez a doktornőhöz mert akkor had kérdezzem meg... Csak engem paráztat mindig vagy mindenkivel ilyen??? :roll: :roll: :roll:
Vendég

Nyuff hol látod, hogy egy napon?

Dokihoz mi is ide járunk, a nemnormális dokinőhöz. Mindig baromságokat beszél, nem is szoktam figyelembe venni, csak bólogatok. Azért nem megyek vidéki dokihoz havonta, hogy meghallgassa, meg megnézze a torkát. Ha beteg lesz Karin Halasra viszem, nem akarok neki gyógyszert adni, ott homeopátiás a doki. Addig is a megelőzésre koncentrálunk.

Vérvételre azért megyünk, mert mivel alig hízik havonta Karin jobb megnézetni, hogy minden oké e, és a fő oka, amiért a doki küldött, hogy anyu leukémiában halt meg, és az nagyszülőről unokára "öröklődhet". :cry: (Jobb félni.) De pozitívan gondolkodunk, nem lesz semmi baj!! :D

Kép
csiper

Csiper!
Ott van a vonalzón Karina 7hos 2hetes 2 napos
És Leko Csanijánál is ez van...

Hát hogy nemnormális az tuti... :roll:
Hát én is pont eért nem megyek máshova... Igaz minden honapban az az egy nap kész terror vajon most mit talál ki...
eddig volt hogy nem volt mája aztán nem hizott legutobb pedig le hájpacnizta szo szerint...
Azelőtt azt mondta rá jumurdzsák... :roll: :roll: :roll:
JA igen arróll már nem is beszélve hogy nem hitte el hogy senki nem volt csipőficamos a családba.. erre azt mondta hogy áááááá biztos nem emlékszek már rá.
ÉS ő látja hogy Maja csipőficamos az ultrahang pedig nem... :roll: :roll: :roll:
A bologatás az nálam is megy csak idegesit hogy folyton kioktat és azt hiszi rossz anya vagyok csak mert 20 vagyok... :roll:

Hát akkor már csak óvatosságból el kell menni... :idea:
Mikor lesz eredmény? :roll:
Vendég

Csoki
Azért egyél!!!!!
Szerintem mindegy milyen formában, csak gyümi legyen. Párolva, fahéjjal, mintha máglyarakáshoz készítenéd.. :wink:
Máj - én is imádom. A test szénhidrátraktára. Husik közül ez az egy tartalmaz szénhidrátot, szóval én azon a napon enném......

Csiper
Talán fejből..... Atinál a kórházban a kézfejből vettek annó, mikor újszülöt volt.

Panni
Vigyél be képeket az unokákról a nagyinak. Talán az segít....

mikegirl

Sziasztok!

Ma nem dolgozom :lol:

Végig olvastalak Titeket, de képtelenség mindenre reagálni :roll:

Csiper: üdv itt! Fanni is nagyon keveseket hízik... :roll: De nekünk nem mondták a vérvételt... Karina hány kiló most? Fanni 3 hete volt 6700 gramm, de szerintem semmit nem hízott azóta.... Örülök, hogy ha nem fogyott.

Szopival még mindig kínlódunk. Tegnap este nagyon sokat szopizott, ma reggel kevesebbet. Fene se igazodik ki rajta, és sajnos fogalmam sincs, hogy kell-e neki tápszer kiegészítés... :roll: Mert hiába szopizik keveset, nem venném észre, hogy éhes maradna. Olyan, mintha neki ennyi elég lenne. Van, hogy ha keveset szopizik, akkor csinálok még neki utána tejpépet, de azt sem hajlandó megenni. Már nem kér utána semmit sem. Ha a védőnőt kérdezem, akkor egyértelműen azt mondja, hogy tápszert kell neki adni.

Mikegirl: nem lehet könnyű nektek sem Ati bőrével. Gondolom az a legrosszabb, hogy nem tudjátok mitől van. Nekem fémallergiám van, néha szörnyen tudok kinézni, mert igen csak tud viszketni, és én meg vakarom rendesen. Mostanában hál Istennek nem jött ki, viszont nem hordok semmilyen ékszert.

horvviki

Viki!
Ne csodálkozz amennyit szaladgál Fanni.. :roll: :roll: :roll:

Fémallergia szintén... Én se hordok ékszer csak ha megyek valahova esetleg... A fülem még ki is vérzik ha nem vakarom akkor is ha van benne fülci...
Vendég

Viki
És ha anyatejből csinálod a tejpépet? Kis energiabomba.....

mikegirl

Hello!

Mike: Igen remélem én is így fogom gondolni, ha majd 40 leszek, egyenlőre most csak 32, jövőhónapban :wink:

Elmentünk megnézni az iskolát...hát tényleg felesleges nagyon válogatni, tanító nénik nagyon aranyosak voltak, mind, de hát ez is a dolguk...azért megnézzük a tökölit is, remélem ott is ilyen aranyos nénik vannak, és akkor oda megyünk!

mamiblue

csoki: nem egy napon, mert csani júl 31-én született, de mivel nincs minden hónapban 31-e ezért kicsit csal a vonalzó! :) Bkrisztikével szültünk egy napon, egymás melletti szobában. :)
Üdv Csiper!! :)
Mamiblue: de jó neked, hogy 32 évesen van már 3 porontyod! Én most töltöttem a 33-at, szörnyű belegondolni, hogy 50 leszek mire leérettségizik! :( És még szeretnénk egy második bébit is!

leko

Nyuff
Ne foglalkozz a dokival. Nekünk is baromságokat mond. Utoljára kitalálta, hogy bandzsal, előtte, meg mondta, hogy milyen szépen állnak a szemei. Most meg sietett, úgyhogy csak meghallgatta és már mehettünk is.

Viki
Karina múlt héten volt 6250 gr és 67 cm. 1 hó alatt hízott 250gr-ot.
Én nem aggódnék, ha a doki nem piszkálna mindig minket, sőt még a mamámnak is mondta, aki most tiszta aggodalom, hogy valami baj van.
De Karin mini baba volt 45cm és 2670gr volt születésekor (38. héten jött). És mivel nekem is mindig probléma volt a hízás, volt kitől örökölnie. (Még most is szenvedek, a 6 kilóból, amit felszedtem kismamaságom alatt, már 10 lement. :( )
Enni rendesen eszik, bár már csak reggel akar szopni, babakaját, rizspépet és tápszert is eszik. És mindig jókedvű.

Ha Fanni szopi után nem kér mást, akkor nem éhes. Nem esznek egyformán. Szerintem még az időjárástól is függ.

Kép
csiper

horvviki: most az egyszer egyet értek a védőnővel tápszer ügyben. Ha ennyire keveset eszik, akkor nem kapja meg a nélkülözhetetlen vasat(agyi fejlődés ) kálciumot (csont) vitaminokat ( B6 B12 ).Fed le a tejet és azt pluszba add neki kajába, amíg bírod strapával.

Alex még mindig nem csinál semmit. Nem forog, nem kúszik. Most már ideges vagyok.
tuza edit

edit: támaszkodik hason? vannak bébik akiknek nem olyan nagy a mozgásigényük. van egy ismerősöm akinek a kisfia 8 és fél hónapos és most fordult meg!

csaninak is voltak hónapjai mikor semmit!!! nem hízott, sőt volt, hogy fogyott! mondjuk nem egy nagy evőbajnok most sem. nálunk a tejallergiára fogták.

leko

Hizás : örülök ha nem egy kilot hizik egy honap alatt hanem csak 90-et... :shock: :shock: :shock:
Igy is már 8kilo....

Csiper Maja szintén kancsal a dokinő szerint... előtteegy hónappal neki is szépen álltak a szemei....

ezek szerint tényleg nem érdemes vele foglalkozni....... :wink:
Különben amiért én legjobban utálom hogy folyton az apjával van elfoglalva... hogy látszik mennyire szeret minket... közbe meg már rég lelépett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Karin akkor tényleg nem tul nagy baba de abba van valami hogy volt kitől örökölni. :wink:
Vendég

Maja már naon szépen forog oda vissza. Sőt hason is kapar egy métert.... A felállás is megy ha olyanba sikerül kapaszkodni ami stabil... :roll: :roll: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Nálunk a felállásnak semmi híre.
Karina 4 hós kora óta forog oda vissza, gondoltam milyen hamar tanul, aztán egy hónapja kúszik - főleg a virágokat tépni- de a mászast sem nagyon akarja.

Kép
csiper

leko: Igen, gyönyörűen kinyomja magát,.Nagyon szeret hason lenni, órákig el van.Oldal irányban elfordul, így végül is körbe forog...
Ma megyünk megint Dévény tornára. Minden reménységem abban van. Persze látom, hogy agyilag minden rendben, a lábait is szépen használja, csak egyszerűen még nem jött rá. :cry:
tuza edit

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: