vickybabe: szuper képek!! Én is beruházok majd ilyen családi póló szettbe! Nekem az "Anyu kicsi vámpírja" verzió jön be legjobban- nyárra meglesz
Pöttyös babák: Manó iszonyú pöttyös (Feje, álla, mellkasa). A védőnő szerint a tej miatt (amit a ciciből szív- illetve akkor kezdődött, amikor túrós tésztával bűnöztem- talán), és nem gáz, kenjem olivaolajjal. Kentem, ettől pöttyös és sárga lett... Aztán a pöttyös rész elkezd kiszáradni és iszonyúan hámlani- foszlik a bébim!!!!

Most a fürdetőkrémmel kenem, a változás annyi, hogy pöttyös, fehér- és egy idő után a foszlások feláznak, le lehet hámlasztani, ha óvatosan dörzsölgetem. Egyre több a pötty, nagyi már amiatt aggódni, hogy az ő főztje a ludas. Nálunk tényleg akkor kezdődött, amikor elkezdett nagyobb mennyiségeket enni (100ml).
Csöre: te az eredeti papírokat küldted be? Mi csak másolatot- remélem, ez nem gáz! Apu elvileg benn volt a Teve utcában, és kifaggatta őket, hogy hogyan kell intézni... Ha nem jó nekik a másolat, remélem, csak hiánypótlásra hívnak fel.
Katuska: kitartás!!! Vigyázz az influenza miatt... hátha lecseng ez a járvány, és kiszabadulunk.
Ágyban közlekedés: Ma hajnalban keresztben találtam Violát az ágyban. Szép teljesítmény, pláne, hogy a hátán fekve tette meg.
Sahli: a hasonfekvés szeretetét kicsit irigylem- Viola számára az az esetek 90%-ban büntetés. De így hogy fog megtanulni kúszni-mászni?
Hallásvizsgálat: Nekem már vinni kéne, legkésőbb a jövő héten, a kórház meg zárva influenza miatt. Nem csinálták meg a kórházban, mert azt mondták, "Úgyis túl kicsi hozzá". Legalább megpróbálhatták volna (pláne, hogy Manó hallott már akkor is, teszteltem). A papírra meg azt írták, hogy "Nem sikerült a hallásvizsgálat

".
Krisz: A tornáztatás tuti segít- állítólag érdemes az óramutató járásával megegyező irányban mozgatni a babók lábát, illetve a pocakot is abban az irányban simogatni óvatosan, mert a belek is abban az irányban nyílnak.
Mosolygás: épp nyígni akartam, hogy Viola ránk csak határozottan gyanakvó tekintettel és rém komolyan hajlandó nézni (pedig úgy vigyorgunk rá, mint a vadalma, s tej és fenékrázó rabszolgaként könyörgünk kegyeiért), de ma mintha rámmosolygott volna reggel... igaz, azóta se ismétli...