A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Helló Tancsu!

Örülök, hogy itt vagy és hogy végre pihensz.

Kép
flóra 11

Tancsu,Hajdúszoboszló tényleg nagyon jó!!! Már voltam ott, bár már régen, de már akkor is Magyarország legjobb fürdője volt. Azóta pedig nagyon kiépült. A fiaim voltak ott talaán tavaly vagy tavalyelőtt. Pontosan nem tudom. Hát egészen oda meg vissza voltak tőle. Kép

Kép
flóra 11

Nagyon jó,hogy most már ilyen kocsikat gyártanak,amiről leszedhető a textil. Emlékszem még mennyit szenvedtem mindig a tisztítással. Egyszer a tetejét súroltam a kádban, megcsúsztam és hassal a kádra estem. Akkora fekete folt lett a hasamon,mint a tenyerem!

Kép
flóra 11

Én sajna csak hirből hallottam Szoboszlóról....

Kép

Kép[/
tancsu

Ilyen hátizsákos hordozóm nekem is volt egyszer kölcsön,mikor a Bálintom másfél éves volt. Nagy hasznát vettem Három hétig voltam egyedül a három fiúval gyógykezelésen fenn a hegyekben. Naponta turisztikáztam velük, hiszen a levegő miatt mentünk. Pedig kicsik voltak a srácok, 7, 5,5 és 1,5 évesek. Volt, hogy a kicsit a hátamon a középsőt a karomon vittem. De akkor is mentem velük naponta.

Kép
flóra 11

Én rengeteget utaztam mindig. Most valahogy megfeneklett a dolog. Nagyon sok helyre eljutottam az énekkarral, amiből most egy éve kiléptem. De rengeteg helyet bejártam családdal, vagy még lánykoromban egyénileg, barátokkal.

Kép
flóra 11

Én is nagyon szeretek menni....
A környéken már bejártunk elég sok helyet...
Várakat, kolostorromokat, stb...
:)

Kép

Kép[/
tancsu

De azelőtt jóval olcsóbb volt a vonat is és autóvalis olcsóbban lehetett menni.

Autó: Tegnap a páromnak sikerült az egyik ajtón megjavítania az ablakemelőt, tehát egy ablak már nyitható, csukható. Viszont még valamilyen kapcsolók hiányoznak,rosszak. Ma ment Pozsonyba,hogy beszerezze a hiányzó alkatrészeket. Meg ment elintézni, hogy adjanak neki új matricákat, amik az ablakra voltak ragasztva és persze ami kitörött, cserélni kellett. Ezek a matricák igazolják,hogy az autó volt technikai vizsgán meg ilyeneket.

Kép
flóra 11

Ilyeneket szeretek a leginkább. :D

Kép
flóra 11

Nekem ma kell főznöm,nekünk elfogyott a kajánk...

Ja,egy "aranyos" sztori az anyámról. Tegnap 11-kor felhívott, hogy meg akartak minket hívni ebédre, ő meg a barátja, aki főszakács egy étteremben, de nem élnek együtt,nem úgy barátja,csak ismerőse inkább. Szóval meg akartak hívni, de az ismerőse belázasodott,így nem főznek és nem hívnak meg. De akkor minek jelentette ezt be? Jó nem? :lol:

Kép
flóra 11

Hát elég érdekes....
Nem tudom miért volt ez jó neki....

Kép

Kép[/
tancsu

Szerintem esze ágában sem volt minket meghívni, most meg volt kifogása, hogy miért ne hívjon meg, gyorsan közölte velem, hogy lássam ő milyen jó,milyen gondoskodó. Szerintem nehéz lehet az élete egy ilyen szeretettelen környezetben élni, de magának okozta ezt, hiszen mindenkit elűz a környezetéből.

Kép
flóra 11

Benó ma megint uh-ra ment a Szent Dokihoz? Nézik megint a petéit?

Kép
flóra 11

Igen....majd délután vagy este jön valamikor...
Remélem minden oké lesz nála...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Jaj,hát írtam egy elég hosszút és képzeld,ledobott az oldalról a net! :evil:
Újból be kellett lépnem.

Kép
flóra 11

Szal azt írtam,hogy tegnap beszéltem a fiaimmal és holnap jönnek haza.

Kép
flóra 11

És hogy érezték magukat???

Kép

Kép[/
tancsu

Párom ebédre vissza is ér. Délután gondolompihen,aztán azt mondta,leszereli a vécét és bevágja méretre a gipszkartont, ami fogja takarni a vécé háta mögötti csöveket. Aztán gondolomsor kerül végre a festésre is.

Kép
flóra 11

Hát nagyon jól vannak! Bár sokat nem beszélek velük,naponta egy percet. Így annyiba jön,mintha küldenének sms-t. De így jobb,mert hallom őket. Szerintem holnap ha megjönnek akkor pihi,mert megint hajnalban kelnek, reggel indul a repcsi vissza. Pihi után pedig jön az élménybeszámoló. Aztán majd írok. Mindig rengeteget kameráznak is. A fiam gondolom fényképezett is az idén, ez a hobbija.Majd küldök képeket.

Kép
flóra 11

Na az nagyon jó lesz, imáádok képeket nézegetni
:D

Kép

Kép[/
tancsu

Nekem meg ki kell mennem most a póstára,mert szombaton ezt nem tudtam elintézni,mivel egy hülye tót ünnep volt nálunk. Én meg is feledkeztem róla,mint minden tót ünnepről. Sose tudom,mikor van nálunk állami ünnep, csak ha iskolaidőre esik, mert akkor nem megyünk dolgozni. :D
Most Ciril és Metód ünnepe volt nálunlk, állítólag állami ünnep. Sok üzlet is zárva tartott. De ahol magyarok dolgoznak, ott kinyitottak,mert nekik ez nem ünnep.

Kép
flóra 11

Először azt hittem nem tudom megvenni a cserepeket sem,mert az az üzlet is zárva van. Mentem a póstára,zárva. Kimentem a piacra,megvettem a virágokatés hazahoztam őket. Kiraktam az erkélyre,hogy majd hétfőn... Aztán a párom kivitte a vágott követ a temetőbe,előtte megvette a Tescoban a földet. Én bicajon mentem a temetőbe,mert az autóban még csak egy ülés van,így nem mehettem vele. Gondoltam,útközben azért megnézem azt az üzletet... Hát nyitva volt. Így a temetőben kirakodtunk mindennel,kő,föld,szerszámok... és a páromat visszaküldtem,hogy menjen cserepeket venniés hozza ki a virágokat is. Így szerencsére be tudtuk fejezni a temetőt és nem maradt mára.

Kép
flóra 11

Tancsu,még vagy?

Milyen színű a kocsi?

Kép
flóra 11

Azt hiszem zöldséges rizottót készítek ebédre.Leves van tegnaptól.

Kép
flóra 11

Vagyok persze....

A kocsi alapszine kék és narfancs, meg sárga kockás...
Csinálok róla kéept, és felteszem...bár még elég koszos...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Hát én még mindig barnázgatok, de annyira enyhén,ha nem figyelném,talán észre se venném és ez is csak napjában 2-3 alkalommal látható. Én még mindig a bigyókra gondolok, hogy azok fejtik ki hatásukat. Remélem kitisztítanakmindent,aminek ki kell mennie, rendszerezik a ciklusomat. És persze majd meglátom mit ad a doki a pajzsmirigyemre.

Kép
flóra 11

Ezek jó színek.Én most a konyhát szeretném kék-sárga kombinációra festeni.

Kép
flóra 11

Kép babakocsi

Na itt is van...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, ez nagyon pofás kocsi! Komolyan. Fiúnak nagyon szupi, de ha beválik, akkor eltehetitek a kislány számára is, mert színek ben is univerzális. Milyen márkájú? Már csak azért,hogy készüljünk mi is, bár nem tudom hová ez a sietség. :lol:

Kép
flóra 11

Kép babakocsi 2

Na még egy kép, ennyit fotóztam most...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Ez egy elég gagyi, ABC Design van ráirva...
A régi Pierre Gardine kocsit ugyanilyenek, jó márka, csak dupla ár...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Bár én nemrégen nézegettem és a Pierre Gardin kocsik olyan 40-45 körül kaphatóak, teljes felszereléssel....
Téliesitett lábzsák, bébihordozó,stb...

Kép

Kép[/
tancsu

A szomszéd csajnak van hasonló, használtan vette. Csak neki csúnya a színe,mert szürke barnával vagy feketével,ilyesmi. Valami márkás kocsi,használtan is drága volt. Büszke, hogy ilyet még nem látott,meg is sértődött,mikor mondtam,hogy egy hete ugyanolyat láttam az orvosnál egy anyukánál.

Kép
flóra 11

Jut eszembe nekem hol a lábzsákom hozzá????
Remélem nem hagytam anyóséknál....
Mert emlékszem hogy azt is kaptam hozzá....
Bár lehet a pincében felejtettem.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, csak olyan kevés? Átszámoltam,az nagyon olcsóra jön ki.

Kép
flóra 11

Látod,még jó,hogy faggatlak a kocsiról. :lol:

Kép
flóra 11

Konkrétan amikor néztem pár hete, akkor akciósan volt 39990.
De csak pár ezret szoktak engedni belőlle....

Kép

Kép[/
tancsu

Neki ettől a cégtől van a babakocsija.
http://www.bebecar.hu/babakocsi.html
Csak egy régebbi tipus,2004-ből való.

Kép
flóra 11

Nem rosszak ezek sem...

Nekem a mai modern kocsik nagyon nem tetszenek....
Olyan túl formatervezett, túl modern...ehh.... :P

Kép

Kép[/
tancsu

Na viszont én menek lassan...
Készülök a városba, postára, a kórházba bnőmhöz, stb...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Már csak este leszek, addig is cupp mindenkinek...:D

Sziasztok....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Helló Tancsu. Megyek én is a dolgomra.
Na valami ilyesmi a kocsija. Szerintem a tiéd szebb.
Kép

Kép
flóra 11

Sziasztok :D

Teljesen megzuttyantam már! :lol: :lol: Mikor a Tancsu küldte a babakocsis képet, mejdnem kijöttek a könnyeim! :lol: :lol: Nagyon szép Tancsu! Én is elfogadnám! Nekem sem tetszenek ezek az ultra modern, ufo stílusú kocsik! :wink:

Flóra, örülök, hogy fiaid jól vannak és annak főleg, hogy sokkal nyugodtabbnak tűnsz, mint pár hete. Szerintem sikerült egy picit neked is pihenni! Na nem fizikailag, hanem agyilag! :wink:

Timi, nagyon várom én is az élménybeszámolót és párod reakcióját! :D

Kép
szilzi

Benó, a kirándulást majd akkor beszéljük ha itt vagy, jó? :D Mi újság a dokinál??????? :shock: :shock: Doktorbácsi megint levett a lábadról? :wink:

Zsuzska, milyen a sátor? Jól éreztétek magatokat tegnap? Ma még szabad vagy, ugye??

Kép
szilzi

Itt vagyok! :D

KépKép
benó

Akkor mi, Szilzi, ugyanolyan zuttyantak vagyunk. :D Már megint egy közös vonás. :D
Nem volt a doktor bácsi, megbetegedett. :cry: Úgyhogy jövő héten megyek. Halasztódik folyton, folyton. Olvastátok A kastélyt? Ezt már említettem egyszer, hogy mindig el akar jutni az ember a kastélyba, de nem tud az istennek se. Hát, ezt csinálom én is a gyerekkel, ezt csinálja a Gyurika a nyelvvizsgával, és így tovább.

Voltam a tesóméknál vonattal, kijöttem elém, visszavittek stb., a Kittike hisztizett folyamatosan, ez volt a program, én meg mondtam neki, hogy "örülj, hogy lány!", mert így hallhatsz egy kis hisztit. :D :D :D

Nos, Szilzi? :D

KépKép
benó

Hellóka Benóka és Szilvi!

Kép

Kép
flóra 11

Szia Benó! :D :D

Elmegyek ebédelni fél óra múlva jövök!
Nem tudom mi van velem, már két napja szédelgek, hányingerem van és olyan gyenge vagyok :( (, mint a harmat :lol: ) Már jó lesz ha ideér a front, szerintem azt érzem! :evil:

Kép
szilzi

Eszegetem a zöldséges rizottómat,addig itt vagyok.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: