sziasztok!
Na, végre én is eljutottam idáig, hogy írni is tudjak.
Nekiálltam visszaolvasni, napokig próbálokoztam vele, de szinte sosem sikerült utólérni benneteket
Sajna, nálunk nem túl jól teltek az ünnepek, szerencsére nem a picúrral volt baj

hanem apája lett beteg

Karácsony előtt egy héttel kórházba került

, igaz ünnepekre hazaengedték, de nem javult az állapota, és mivel ünnepek alatt ( Karácsony, Új Év szinte lehetetlenség dokit találni, háziorvos szabin, helyettest nem nagyon érdekelte....), így jan.2-án visszakerült kórházba

Múlt hét pénteken engedték haza, hát korántsem teljesen gyógyultan. Egy nagyon ronda bakteriális fertőzést kapott el, ami indult iszonyú nagy hsfájással, magas lázzal, majd az izületeit tamadta meg. Szinte az összes izülete olyan szinten fájt, hogy nem tudott lábra állni

a bokái bedagadva, majd jött a könyöke, kezeit nem tudta kinyújtani....még mindig fájnak a lábai, térde, bokái....és a doki szerint akár hónapokig is eltart ez, mire rendbejön. Reumatológushoz kell járnia, de ők sem fogadták (szabadságok miatt, majd konferencia miatt), így most csüt-ön tud először menni. Remélem azért mondanak vmi biztatót.....
Így eléggé elfáradtam. Mivel ő nem bírt járni, így csak rám tudott hagyatkozni, nélkülem felállni és menni sem tudott.
És hát közben ugye Timike is igényelte, hogy foglalkozzak vele. Ő is érezte, hogy vmi baj van, így kissé nyugtalanabb volt.
De talán most már helyreáll a rend. Olyan rossz volt látni, hogy ilyen fiatalon minden egyes mozdulata iszonyú fajdalommal jár

teljesen magam alatt voltam én is
Szóval, Timi baba: szépen nől, ma voltunk diki néninél és 62 cm! (49cm-el született) de mégcsak 5210g

bár mondta a doki, hogy val.színű ő soha nem is lesz olyan kis pufók baba, kiindulva belőlem, és az apjából (aki szintén jó esetben 60 kg).
De megbeszéltük, hogy elkezdek adni neki tejpépet, egyelőre hipoallergént (vagy vmi ilyesmi, még nem váltottam ki), mert az nem olyan megterhelő.
Ja és esti átalvásnak semmi jele, mégcsak halványan sem. Este kel: 23.30 -00.30 között, majd 2.00-3.00 között, aztán 5.00 fele, majd 7h körül, aztán még alszik 8.30 ig. Szóval nem tudom mikor fog leszokni erről, de már nagyon várom, hogy végre aludhassak 3-4 óránál többet egyhuzamban
De forog már , az oldálár, teljesen kitekeredik, hogy elérjen egy-egy játékot

és a hátáról hasra, bár legtöbbször nem tudatosan, hanem ahogy el akarja érni a játékot, az oldlára fordul, majd annyira küzd, hogy átfordul hara, aztán meg jön a nyögdécselés, mert úgy nem sokmindent tud még kezdeni magával

megtámaszkodik, egyik kezével próbál nyúlni, meg minta már próbálná magát húzni, de nem tudja hogyan kellene elindulni, és nem jött még rá hogy négykézlábra kellene állnia ahhoz
Na, dióhéjjban ennyi, talán sikerült leírnom mindazt, ami dec.óta tötént velünk, mert azóta nem írtam
Ja, vettünk egy tök jó etetőszéket!!!! Tegnap beleraktam, és imádja, ott ülni, nekiállt hangosan nevetni.

az ülés 5 pozicióba hátradönthető, így kényelmesen tud benn ülni, nem terheli meg