A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Bementünk a párommal a városba...van egy aranyos kis patak, ami mellé szép lépcsős teret épitettek, ott sétáltunk, meg a sétálóutcán, aztán átmentünk egy másik térre is...:D

Ez igazi laza kézenfogós romantikus kis séta volt a hétköznapi rohanásban... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Ma márelvittem areggeli laptetőt és most az estit is????????????

Kép

Kép[/
tancsu

Viszont akkor menek aludni, mert régen volt hajnali 4 óra... :shock:

Kép

Kép[/
tancsu

Szép álmokat majd mindenkienek és remélem hogy holnap azért többen leszünk és jobban fogunk pörögni...:D

Cupp--Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Sziaztok!

Elnézést, hogy csak most jövök,de elmentünk a párommal a Tescobaés most jöttünk haza.

Visszaolvasok.

Kép
flóra 11

Benó,örülök,hogy jól éreztétek magatokat. Füred gyönyörű. És gondolom a többi program is jó volt,ha ilyen jó a kedved. :D

Kép
flóra 11

Tancsu,legalább pihensz. Sűrű napod volt.

Kép
flóra 11

Mindenkinek szép álmokat.

Pá...

Kép
flóra 11

Jó reggelt! Kép

KépKép
benó

Tegnap lementünk anyuékhoz, élménybeszámolóra, aztán jó későn értünk haza. :D
Ma is futkározós napom lesz, de most már leírom, hogy mi volt hétvégén:
Pénteken elmentünk a telekre, a Gy. megcsinálta a kisház alját (lepadlózta), és utána ott is akartunk aludni, de aztán rájöttünk, hogy nincs lámpánk se, a Gy. elvágta a fűrésszel az ujját szegény, és inkább hazajöttünk.
Ja, de hogy a jó dolgokról se feledkezzünk el: a szomszédék tök rendesek voltak, adtak nekünk tököt meg répát, nagyon kedvesek. :D :D :D :D :D

KépKép
benó

A nefelejtsdel.hu a köv. e-mailt küldte nekem:

Timiék hazajönnek a nyaralásból, a Tátrából.
Benó megy 8.15-re a Szent Dokihoz.

Egyébként be lehet állítani 5 e-mailt, hogy oda küldjön üzenetet az eseményekről, viszont ahhoz az kell, hogy az e-mail gazdája vissza is igazolja az e-mail megkapását, úgyhogy, ha szeretnétek, hogy kapjatok e-mailt, akkor majd úgy állítom be, hogy azonnal vissza is tudtok igazolni.

KépKép
benó

Tehát végül is itthon aludtunk.
Másnap átmentünk Érdre, hastáncra meg íjászkodni, nagyon jó volt :D , ott van Hunor baba is, a hastáncitanár gyermeke, nagyon cuki, megint fájt a szívem, na, mindegy.
Aztán haza, utána indulás.
Először Révfülöpön egy kempingben álltunk meg, vízibicikliztünk, útközben vettünk dinnyét, utána mentünk Kékkútra, ahol a gyár parkolójában nagy vastartalmú forrásvizet lehet inni (ittunk), utána a falvakon keresztül mentünk Bándra.
Bándon esküvő volt, ezért nem tudtak nekünk kaját adni az egyetlen étteremben, úgyhogy átmentünk Herendre, ahol először csak egy kocsmát találtunk, ott ittunk egy kávét, útbaigazítottak bennünket, megtaláltuk az egyetlen nyitva tartó éttermet, bementünk, ettünk, és már jó késő volt, mire visszaértünk Bándra (fél 10).

KépKép
benó

Jó reggelt....Cupp Benó...:D

Nekem tetszik ez az emil dolog, igy akkor mindenki tudna róla hogy mi történik,.....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Szegény Gyurika...:(
Remélem nem túl mély a seb...!!!

Kép

Kép[/
tancsu

A szomszédok tényleg nagyon aranyosak lehetnek.....
Jól jártok velük, mert igy figyelnek majd a ti telketekre és házikótokra is....D

Kép

Kép[/
tancsu

Visszafelé már messziről meg lehetett látni a gyönyörű dombtetőn az egykori vár őrtornyát (ez maradt az Esseg-várból), és mellette a hatalmas tábortüzet.
Felmentünk, ja, vittünk bort is, letelepedtünk egy plédre, és hallgattuk az ősi dobolást. :D :D :D :D :D :D :D :D Elég sokáig tartott, már jó hideg lett, mire nagyjából vége lett, pedig nagy volt a tűz. Azért mondom, hogy nagyjából, mert nem vártuk meg a végét, hamarabb visszaindultunk a kocsihoz, persze így is jó későn.
A kocsit a vár dombja alatti parkolóban hagytuk, és ott is aludtunk a kocsiban.
Másnap reggel elmentünk a közeli (Szentgál településen lévő) őstiszafás (az nagyon lassan nő, az a fa) természetvédelmi (elkerített) területre, ez a terület egy egész hegy egyébként, és körbevisz rajta egy vagy több ösvény. Nagyon szép volt, messzire el lehetett róla látni, tényleg nagyon szép volt, jó sokáig túrázgattunk.
Azután elmentünk Balatonfüredre :D , szerettünk volna bemenni az aquaparkba, csúszdázni, tudjátok :D :D :D :D :D :D :D , de aztán nem mentünk be, mert rohadt drága volt a belépő (5000 Ft!!!!!!!!! per fő).

KépKép
benó

Én tegnap este 10 után nem sokkal beájultam az ágyba és arra sem keltem fel, hogy pisilnem kell, megfordulok, stb....
Reggel 6-ig úgy aludtam mint a bunda, akkor is csak a párom keltett, engedte le a redőnyöket, mert elkezdett esni az eső...:)

Manócskát fél7-kor elkezdtem simizni, hogy mi újság odabent, mert ő is aludt alaposan!!!!

Aztán rugott kettőt hogy jól vagyok és nyugi újra....:D:D:D

Szegényt őt is lefárasztottam....!!!...:)

Pörgős gyerek lesz!!!...:P:P:P

Kép

Kép[/
tancsu

Ez olyan romantikusan hangzik, hogy hegy,ősi dobszó, borozgatás........:D:D:D

Kép

Kép[/
tancsu

Ó, bocsánat, Tancsu, nem vettelek észre!
Jó reggelt! :D :D :D :D :D
Igen, szegényke, én is nagyon sajnáltam az okos és ügyes kis ujjacskáját. Olyan okos ujjacska, mindenhez ért. :cry: :cry: :cry:
A szomszédok tényleg mind rendesek, szerencsések vagyunk. :D :D :D :D :D :D
Oké, akkor beállítom neked, hogy küldje az e-mailt, oké? Ráérsz most e-mailezgetni?

KépKép
benó

Az tuti, hogy pörgős lesz! Mint az anyja! :D :D :D :D :D :D
Képzeld, már csütörtökön találkozom a Szilzivel! Kíváncsi vagyok, mennyi időre szeretne jönni, mit beszéltek meg az Attilával. :D

KépKép
benó

Tehát most kapni fogsz egy e-mailt, perceken belül, és azt aktiválnod kell.
Nézd a levelezőprogramodat. :D
Az aquaparkra visszatérve, van Szigetszentmiklóson is, most találtam az interneten, és az jóval olcsóbb és közelebb is van hozzánk. Hétköznap is lehetne oda menni, azt beszéltük a Gy.-val. :D
Romantikus volt, Tancsu, tényleg. Én is szeretnék dobolni! :D :D :D

KépKép
benó

Igen, ráérek...
A páromat elinditottam dolgozóba....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Mi is pont tegnap beszéltünk az aquaparkokról....A mogyoródi az baromi drága, viszont a hajdúszoboszlói nagyon jó árkategória és szép is....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Nekünk a debreceni van még közel (állitólag ott is van), de azt mondják az nem jó...

Kép

Kép[/
tancsu

Tehát az aquapark kintről történő megtekintése után elmentünk egy normál strandra 450 Ft-ért (barátibb) szintén Balatonfüreden, ott megint vízibicikliztünk, megettük a dinnyét, én is belemerészkedtem a vízbe, és utána irány haza.
Balatonalmádiban beültünk egy étterembe enni, utána megnéztük az árusokat, ott vettük ezt a gatyát (BABA LESZ????????????????) :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: , ja igen, és a strandon 500 kisgyereket és 500 csodaszép kismamát láttam, nekem a hasam ugyanakkora volt, mint nekik, és el voltam keseredve. Jobb inkább nem menni ilyen helyekre. :D :D :D :D
Na, igen, és Balatonalmádi után már tényleg jöttünk haza. Így leírva gyorsnak tűnik, de nagyon nyugodalmas és jó volt, és a Gy. végig mondogatta, hogy milyen jó, hogy nyaralunk, örültem neki, hogy jól érzi magát! :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Ez jó, hogy pont egy napon beszélgetünk erről! :D :D :D :D Minek kapcsán jött föl?

KépKép
benó

Még egy 5 percig maradok, mert meg kell fürdenem, mert utána megyek a Szent Dokihoz, és hát, ugye, akkor meg kell fürdeni. :D
Utána meg lehet, hogy elmegyek vonattal a tesómékhoz, mert nincs autópálya-matricám, és a normál úton nem merek menni, ott nagyon vadállatul vezetnek az emberek. Amúgy utálom az autópályát is, de ez még új, és nincs akkora forgalom rajta. Persze, még mindig nem fejeztem be a szakmai vizsgák lejelentését, a pólórendelést a gólyatáborba, a szállásfoglalást stb., de nem is tudom, mert a gyerekek még lógnak adatokkal stb., anélkül nem megy.

KépKép
benó

Látom, aktiválódtál! :D

KépKép
benó

Bnőmék amikor itt voltak bútort cipelni, utánna ebéd és ők hozták fel, hogy mennének 1-2 napos kis nyaralásokra...akkor került szóba...

Sajna nekem ez most nem jöhet, de sztem még jövőre sem nagyon....:(

Kép

Kép[/
tancsu

Igen, aktiválódtam...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy még a suliba is be kellene mennem, nem lóghatnék, de mégis lógok. :D

KépKép
benó

Akkor én is maradok még pár percet, aztán inditom a következő adag babaruhát a gépben....:)
Ez már az utolsó adag!!!!!
Már csak a plédek, az ágynemü és a babakocsi mosása van hátra....:D:D:D

Kép

Kép[/
tancsu

Ó, dehogynem! A pénz miatt mondod vagy a baba miatt?

KépKép
benó

Mondtam a páromnak, hogy ma nem főzök semmit!!!
Tele van a hűtő felvágottal, sajtal, zöldséggel (értsd:paradicsom, paprika,ubi)
Este melegszendvics lesz, mert ezeknek is el kéne fogyni egyszer.....

A holnapi menü pedig meggyleves és sajtostészta...:D:D:D

Kép

Kép[/
tancsu

Mind a kettő miatt....
Meg hogy nekem ezek elég nagy utak, nem a szomszédban van egyik sem...
Ráadásul max nézhetném a többieket, az meg úgy nem élvezet...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Babakocsit hogy kell mosni?

Én azt mondom neked, hogy pl. ti olyan szempontból jó helyen laktok, hogy onnan azért el lehet menni az erdőkbe sétálni, kirándulni, és annál jobb nemigen van a gyerek számára. Hordozóba beleteszed, és uzsgyi! Aztán majd felváltva viszitek. Vagy van olyan hátizsák is, mi már kinéztük :roll: , ami nem hátizsák, hanem bébihordó, a hátadon. Tök jó. :D Meg pl. a ceglédi aquaparkban is láttunk egy párt egy kis bébivel, fogtak egy hordozható járókát, beledobáltak egy csomó játékot, és ott elvoltak a gyerkőccel, el se mászott :D így, meg bementek vele a kisebb medencébe, fogták a kezükben, hintáztatták erre-arra a vízben. Megoldható minden szerintem. :D

KépKép
benó

A babakocsikról leszedhető az összes textil rész, mind úgy van megoldva és akkor irány a mosógép....a vázat meg áttörlöd.....D:D:D

Kép

Kép[/
tancsu

A bébihordozóról is ugyanúgy leszedhető és csak a müanyag váz marad...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Azt a háti hordozót mi is néztük, olyan a váza mint egy nagy csővázas hátizsáké és abban ül a baba a hátadon.....
Jövőre olyat akarunk venni, fél éves kortól , ha már magától tud ülni, akkor lehet benne vinni....
Mi meg imádunk kirándúlni....!!!
Ezt is tegnap beszéltük bnőmékkel, hogy jövő nyáron indul a túra-szezon nekünk is a babával!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Na látod! :D :D :D :D Biztosan nagyon fogja élvezni! :D :D :D

KépKép
benó

Én se főzök, anyuék adtak kaját. :D
Tancsu, kedves, nem akarok elkésni a bácsitól.
Majd du. biztosan jövök, ha addig nem is. Valószínű, hogy elmegyek a tesómékhoz, a Vivike tegnap majdnem sírt (amikor fél percre találkoztunk anyuéknál), hogy nem találkoztunk a hétvégén, és nekem is nagyon hiányoztak. :cry:
Megyek, puszillak, minden jót, Gergőt is puszilom. :D
Timi, jó élménybeszámolót, és jó iwiw-et (remélem)! :D
Flóra, Zsuzsi, Szilzi, puszi nektek is, majd tali. :D

KépKép
benó

Ja, és kíváncsi vagyok, mi volt a reakciója a Timi férjének a baba nemére. :D
Örülök, hogy jól vannak a fiaid, Flóra! :D
Zsuzsi, mi lett a sátorral, erre is kíváncsi vagyok! :D
Meg arra is, hogy hány napra jön a Szilzi. :D
Na, jól van, még a végén kilyukad az oldalam.
Elkések.

KépKép
benó

Cupp Benó...:)

Sok sikert a Szent Dokihoz!!!!!!!

Aztán megkérdezni mindent!!!
Nem pedig mint egy szégyenlős kislány csak irulni-pirulni előtte!!!!! :oops:

:wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Hivtam bnőmet (aki kórházban van), mondtam neki hogy délután meglátogatom majd.....
Kérte hogy vegyek neki szoptatós melltartót, meg Fenistil kenőcsöt a kezére, mert összecsipkedték a szúnyogok...:)

A baba jól van, a doki azt mondta neki ma reggel, hogy már lehetne szülni nyugodtan, ne fogja vissza magát.... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Közben beüzemeltem a mosógépemet is...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Meglocsoltam a virágaimat is....:D:D:D

Kép

Kép[/
tancsu

Hahóóóó....többiek merre vagytok??????

Benó...remélem Te már úton vagy a Szent Dokidhoz!!!!....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok lányok!

Benézek,ki van itt. Mindenkinek szép reggelt és gyönyörű napot. Kép

Kép
flóra 11

Cupp Flóra...

Én időnként vagyok...:)
Közben tv-zek, meg lazitok...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Benó,nagyon jó helyeken jártatok. Jól hangzik a dobolása tábortűzzel. A fürdőzés szintén,Füredet különösen imádom. Mondtam már ugye, hogy néhányszor nyaraltam ott?
Na és a turisztika biztosan nagyon szép volt. Ügyesek vagytok, hogy ennyi programot letudtatok. :D

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: