A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Szia Akira!

8 hét +1 nap.Bocsi azt nem tudtam hogy a nap is kell.Hétvégén mindent vissza olvasok mert nem tudok senkiről semmit.

Üdv

Kép
Kép
mesi01

Az említett oktató sajna láncdohányos. Levelezős egyetemistaként szerencsére nem jelent gondot, ha kihagyunk egy-egy előadást. Csak érdekelt volna a téma, és ilyen hülyeség miatt kellett mellőznöm. Agyrém. :evil:

Ne haragudjatok, hogy ilyet írok, de megnyugtató valamelyest számomra, hogy nem csak nálam jelentkezik ez az érzelmi gubanc. Én a környezetemet előre óva intem, hogy vigyi, NITRO vagyok :wink: robbanhatok bármikor, csak hát ez a kisemberke, itt bent ni', hát ő mit szól mindehhez :?

Akíra, igen, legutóbb nekem is hüvelyi UH-t is kellett, hogy végezzen a dokim, pedig ugye, hogy klassz lett az a fotó, jól látszik rajta a Babuszka, aztán mégis... a vastag hasfal közbeszólt.

Vera, köszi a típusokat, rögtön meg is nézegetem őket! Az Uzsokiban Dr. Fábián Istvánnál fogok szülni, ő a választott orvosom. Százhalombattán a szakrendelésen "bukkantam" rá, az első két alkalommal oda is mentem, aztán most legutóbb a magánrendelésén kerestük fel, a XIII. kerületben. Az elsődleges szempont az volt, hogy sokkal modernebb gépek vannak nála, természetesen felszereltebb, mint az SZTK-s rendelő. De az UH-n kívüli vizsgálatokat (pl. AFP) vagy terhesgondozást el tudjuk intézni Battán, és szerencsére ezért nem kell fizetni.

Zsé - Anita
zsemlyécske

izé.. most látom, hogy elírtam, szóval nekem is hüvelyi ultrahang volt.

Ja, és a tünetekről jut még eszembe: állandóan mindenféle kaják illatát érzem (most épp körözöttet, úgyhogy mindjárt csinálok is :))

Beszkenneltük az UH-s képeket, úgyhogy íme a Bogyók (az első 7+4-en, a második 9+6-on, csak itt sajnos jól elbújtak, alig látszanak)

Kép

Kép
szamy

Szamy, gyönyörűek, gratulálok!!!

Zsé - Anita
zsemlyécske

Az előbb olvasgattam néhány topikot, amik érdekesnek tűntek számomra az elnevezésük alapján...
Tudjátok lányok, ezek közül egyet sem találtam hasonlóan jó közösségűt, mint a miénk!
Bár, én nem írtam még máshová ezt a topikot leszámítva, de látom, hogy az újakat néhol nem úgy fogadják, ahogy pl. mi újongunk, hogy "gyarapodunk" - pedig a táblázat lassan nem fog kiférni a 17" monitoromon, ejjj de bosszantó :lol:
Talán adódik alkalom, hogy mi sem tudunk reagálni egy-egy hozzászólásra, mire visszaolvasunk mert nem emlékszünk mindenre (amire pedig olvasás közben reagáltunk volna) de hangulatilag a társaságunk magasan veri ezt a 3-4-et ahová bekukkantottam.

Szép kis csapat kovácsolódott össze, köszönet a topik indítójának, Akírának :)

Zsé - Anita
zsemlyécske

Sziasztok!
jó sokat irtatok :)

Új tünetem lett a mai naptól: FEJFÁJÁS :shock: :shock: :shock:

Mindenkinek gratula a jó UH-koz!!! Remélem hétfőn én is jó hírekkel szolgálhatok.

Az idegességgel kapcsolatban: ma annyira felidegesitett a főnököm, hogy majdnem felmondtam (amit most már nem nagyon kellene...), alig bírtam visszafogni magam, hogy ne szóljak be neki, miután 2 órán keresztül helyszíneltünk a 8kerbe gyalogtúra formájában, egy mellettem láncdohányzó fickóval, majd bepisiltem, uh eléggé ingerült lettem a végére... de már nem kell sokáig elviselnem ezt, ha minden jól megy :)

Ez a vizsgálat ez durva, most rám is jól rámijesztettél, nekem is állítólag extrém módon hátrahajló méhem van, de remélem azért ez nem jár mindenkinek kötelező módon.

Ti még tudtok hason aludni?

Kép
pipal

Nagyon szép növekvő a pocakotok!!! :)

Szamy!
Nagyon aranyosak az ikreid! :)

Pipal!
Nekem is nagyon fáj a fejem is mostanában! :(
Hason alvás? Jajj már azt sem tudom milyen jó az! Én mindig stabil oldalfekvésben aludtam, de nem megy az sem régóta. Nekem igaz a lánc miatt - első babavárás, majd a szoptatás miatt.. és most újra a baba! :)
Írtad a paradicsomos halat! Hát nem megkívántam!!! Huhh de megbántam! Nem voltam utána jól tőle! Fura dolog ez a kívánás!

Klarissza!
Jól beparáztatott a kórházas orvos! :( Sok helyen olyan érzéketlenül tudnak mindent tálalni! Pláne, ha nem is ég a ház! Sajnálom!

Akíra!
Nyugodtan szedd szét a táblát! :) Nekem nagyon tetszik, hogy ilyen sokan vagyunk! :) A Színe szerintem is maradhat! Át lehet ez látni! :)

Kati!
Nem irígyellek a vizsgálat miatt! Nagyon durva lehetett, ha fájt és fáj is! De bízzunk benne, hogy a doki tudja mit csinál és tényleg csak azért csinálta, mert erre volt szükség! Május 9 hamarasoan eljön meglásd! :)

Zsé!
Ne is mondd az érzelmi kirohanást! Én is időzített bomba vagyok egyrészt, másrészt pedig még a tévé híradót, reklámokat, stb is végigbőgöm. Iszonyatosan érzékeny vagyok, de már annyira, hogy engem zavar, hogy a fiam folyton bőgni lát! :(

Beagle!
Engem most meglepett, hogy hiába vastag a hasfalam, már hasi UH-t csináltak és elég jó volt a látási viszony! :) 4D-s ultrahangot szerintem csak akkor érdemes ilyen terhességi korban csinálni, ha nem ijedsz meg a látványtól. Még azért UFO-s picit a pocilakó. Azért is szokták a 24-26. hét körül javasolni a 4D-s UH-kat, mert akkor már úgy néznek ki mint születéskor, csak vékonyabbak.

Fényképek:
Első terhességem Pesten kezdtem. Annyira irigyeltem a pestieket, mert UH-n automatikusan adták a fényképeket! Itt nálunk fizetni kell érte. A fénykép 500 Ft/db, a videó pedig 1500 Ft. Most ezért sem kaptam képet, mert nem volt nálam csekk. De a jövő hetire már kértem, mert a 12.heti kép a legjobb! :)

KépKép
KépKép
hangolka

én az előző terhességem alatt iszonyúan szenvedtem a gyomorsavtól, úgyhogy rászoktam a félig ülve alvásra, és úgy is maradtam. Hason is úgy alszom, hogy felmászok az ágy fejtámlájára, és magam alá gyömöszölöm a párnáimat :)

Ilyen ágyunk van: http://www.rs.hu/termek.php?cs=4&al=50&term=110
Imádom :)
szamy

Szamy
nagyon jól látszanak a babcskáid! :)
hát ilyen ágyon könnyű :lol: nekem is szörnyen ég nap mint nap,a párnás alágyűrésre már én is rájöttem,egyenlőre még megy a hasonalvás...
Ja gyomorégésre most kaptam a tippet:cola!! Most ittam és már kicsit jobb is.

Kati
ez az orvos tényleg nem semmi :shock: hogy bírtad megállni szó nélkül :roll: ?
Pipal
nehogy felmondj most! Menj el betegállományba ha nagyon kivagy pár napra,1 hétre..biztos könnyebb lesz utána...és a dokik sem szoktak szorakázni kismamákkal.
Vera
én is ezt a Pierre C-t néztem!
Érzékenységről..ma azon lábadt könnybe a szemem hogy új uszoda épül a kerületben... :shock: multkor meg azon hogy új állatok érkeztek az állatkertbe.. 8) szóval asszem ebben a kategóriában most tényleg minden belefér....vagy nem?? :lol: Dührohamok, feszültség és társaik is mind mind...

Kép
katica_75

Sziasztok,

írtam egy hosszabb szösszenetet és elszállt :( mindjárt elsírom magam....
:D

alapvetően tényelg én is "bőgőmasina" lettem, pedig nem volt jellemző. Pavarotti áriáin is potyognak a könnyeim, egy közepesen szomorú filmen is, de ha egy kicsit rosszkedvem van, akkor is előszeretettel bőgök :shock: , de majd csak elmúlik...

Örülök, hogy ennyien vagyunk novemberiek! Üdv. mindenkinek!
Remélem ennél csak többen leszünk !!
(És tényleg nagoyn jó ez a topic, aranyos emberek gyűltek itt össze!!)

Kissé le vagyok meradva, mert nem nagyon tudtama héten olvasni sem, elég fáradt vagyok még mindig, viszont az egyéb tünetek enyhültek szerencsére már nem kell folyamatosan rágnom. Kívánós az vagyok, de a húsra gondolni sem tudok - valaki írta. Soha nem voltam nagy húsevő, de most a gondolata is büdös. Múltkor ettem rántott májat, és nem volt rendesen átsülve, egy vágáskor pirosas lé folyt ki belőle. Nagyon össze kellett szednem magam, hogy ne gondolják a már befalt májdarabok, hogy kint tágasabb...Na, azóta szinte semmi hús. Hát az orrom meg mint valami vadászkutyáé. Igen büdös ez a pest :)

Mit is írtam még az előbb?? Ti nem vagytok feledékenyebbek? Én annyira, hogy három találkozót szervezek egy estére, egy időpontba. Ha felírom, akkor meg elfelejtem megnézni...

Ja, most nem leszek netközelbe majd pár napig, de majd egyszer behozom a lemaradást :)

Relaxáljatok sokat, jóga nidra stb., hogy ne legyetek feszültek, én is próbálom, de elalszom a 3. "lazíts"-nál :) hát lazítok!

Nemsokára lehet menni kismama jógára! Ezzel kapcsolatban van valakinek valami tapasztalata? Voltatok már esetleg?

Ja, meg lenne még egy kérdésem: intim tornát csinál(t) valaki? Szülésnél jól jön? Könyvből ki lehet okosodni, vagy jobb egy tanfolyam?

Jók a pocakfotók :D, lassan én is kedvet kapok.

Mindenkinek minden jót, és pihenjetek sokat, de legalábbis eleget :)

Andi

Kép
makmacs

Sziasztok!

Köszi mindenkinek aki irt (bocsi de a neveket elfelejtettem)

Már nem fáj szerencsére a méhem, de az tuti, hogy beolvasok a dokinak.
Fogalmam sincs mit csináljak orvosváltás ügyileg, mert ez a doki a kórház főorvosa. Kikerülni sehogy se tudnám, főleg ha megint "bentlakó" leszek pár hétig a kórházban. (mint sajnos az elsőnél). (ja az elsőt nem ebben a kórházban szültem, tehát nincs ezzel a dokigárdával semilyen kapcsolatom).

Akit ajánlanak, az csak magánban rendel, de nincs a kórházban, tehát szülni nem lehet nála. Úgyhogy fogalmam sincs még mi legyen.

Rövid helyzetjelentés:
Én állandóan kefirt ennék, zsemélyével, és a kenyeret hetek óta nem tudom megenni. Hús jöhet és gyümölcs. Hányingerem nincs már, inkább megjött az étvágyam. Nézegetem a hasam, hátha érdemes lesz lefényképezni, de még nem nagyon van. Majd talán két hét múlva már lesz mit mutogatni.

Nagyon szépek az UH-s képek! Mindenkié!

Bocs, hogy nem név szerint irtam, de nem bírom megjegyezni annyian vagyunk!!!! És ez nagyon jó!!!

Sziasztok! Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Sziasztok!

Megjöttem a dokitól, Hááát.....
Nem tudom, még hogyan fogadjam el a hallottakat.

10 hetesből most éppen tapintás alapján 9-re módosított, ez nem zavar, már Akírával is beszéltük, hogy lehet, hogy nem jól számoltak. Létszí vezesd át a táblázaton, köszi!
Csakhogy talált egy miómát, ami most majdnem cseresznye nagyságú.
:shock: :shock:
Na ettől lettem kész! Olyan szörnyen hangzik, nem? Szerinte, semmi probléma nincs, ne aggódjak, ez még a méhem növekedésével fog nőni, egyenlőre nincs olyan helyen, hogy zavaró lenne a terhesség és szülés során. Még azt is mondta, hogy ez a szülés után vissza fog húzódni, de rendszeresen ellenőrizni kell! És állítólag, nem okoz problémát a terhesség során és a baba növekedésében/ fejlődésében.
Most olvasgatom az internetet, hogy mit írnak, erre nem egy-két lapra véres mióma darabokat raknak ki. Na ettől készültem ki igazán!
Sajnos UH -ra csak 12-hetes koromban a PÜNKÖSDÖT követő héten megyek 05.13-án beszélünk a pontos időpontról. Na, akkor fogom meglátni a pockot. Remélem tényleg jól van.

Sajnos én migrénszerű fejfájásokban szenvedek, bizonyos frontok esetén, ezért kérdeztem, milyen fájdalom csillapítót szedhetek. A doki szerint paracetamol tartalmúakat, de azokat is csak a 12- héttől. Nektek van ezzel kapcsolatban tapasztalatok?

Na megyek vissza olvasgatni.
[i]És bocsánat, hogy most csak a fenti téma körül forog az agyam.[/i]

Kriszti
Kép
Kép
macsiv

Szia Macsiv!
Sztem ne aggódj, nekem is van miómám, ráadásul 51mm-es! "Vele" szültem Sárit is, semmi baj nem volt. Nekem kifele nő a méhből. Neked hogyan?

KépKép
KépKép
kornéliusz

Katica, annyira nevettem ezen, hogy új uszoda, és új állatok, és meghatódtál! :lol: Ez nagyon aranyos!

Asszem, meg kéne ezt a topicot mutatnom a férjemnek, hogy íme, a kismamatársadalom igenis hangulatingadozós, sírós, néha röhögős, és - legalább - ezt el kell nekik viselni!

Kati, emlékszem, első terhességemnél nekem is mondta a doki, h hátrahaljó a méhem, és reméli, a 12. hétig kiemelkedik, mert , ha nem, ki kell emelni. Aztán biztos kiemelkedett, mert nem került sor ilyen fájdalmas beavatkozásra.

Makmacs, kirázott a hideg a véres májtól! Én már nem is eszem mást, mint amit magam főzök!

Mindenkinek szép napot!

Eszter

KépKép
KépKép
kornéliusz

Kornéliusz,
Nagyon örültem, hogy reagáltál a bejegyzésemre. Bár nagyon sajnálom, hogy neked is van. :cry:
De azt megnyugvással olvastam, hogy a "vele" való kihordás és szülés nem okozott nálad problémát. Hátha nálam is így lesz.
Most csak tapintás által határozta meg, a belső... hasfalon / méh oldalán van? Az az igazság, hogy miután mondta a vizsgálat közben, hogy mit talált, onnan kezdve én alig hallottam mint mond percekig... (még jó hogy feküdtem...) Ezért nem emlékszem pontosan mit is mondott a helyzetéről. De az UH-n erre megint alaposan rá fogok kérdezni! Mégegyszer köszönöm.

Más,
Szeretnék gratulálni, az UH alapján minden kis pocaklakó tündéri. Ilyenkor rácsodálkozok, hogy miből is lesz a cserebogár, hihetetlen a természet, nem?

Akíra, a táblázatot ha jobban ítéled szedd szét, de túl sok plussz munkát ne feccölj bele, így is elég meló lehet, minden héten vezetni, mindenki örömére.

Fáradság, még én is erős fáradsággal küzdök, szerintetek mikorra fog ez elmúlni?

Testmozgás, torna Megkérdezhetem, ki milyen tornát végez? Én most fogom a hétvégén előkeresni a Béres kismama tornát, amit az első terheségemre kaptam. Most eldöntöttem, hogy a lehető leghamarabb elkezdem a tornát, nem leszek lusta; hátha nem fog annyira fájni a derekam a vajúdás során mint először. Van valami ötletetek, hogyan lehet a derekunkat ilyenkor erősíteni?

Kriszti
Kép
Kép
macsiv

Tárgy: Készüljetek jövendő anyukák :)

Az első 3 hónap

- az a hatalmas méretű fej, amit szülés után egyfolytában nézel, hát az tényleg átfért azon a kis lyukon, amibe addig azt a pirinyó tampont dugdostad
- van idegesítőbb hang a táblán végighúzott körmöknél
- a lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor
- napi 4-5 óra alvással is lehet élni
- ha választhatsz a szex és az alvás közt, az utóbbira fogsz szavazni
- egy kisbabából valamelyik nyíláson mindig folyik valami
- a séta csak neked séta, ő ebből semmit nem vesz észre
- elindulni otthonról egy 2 órás procedúra
- ha eddig nem kötötted be a biztonsági öved, ezentúl be fogod
- kurva nehéz a babahordozót cipelni, gyerekkel együtt
- minden babazokninak szűk a szára és bevág
- a legszebb ruha is csak 1x kerül sorra, azután kinövi
- aki a fürdetőkrémet kitalálta, azt lapáttal vernéd agyon
- az egész terhesség alatt azt várod, hogy végre megint hason alhass. Szülés után a 2 irgalmatlan méretű csöcsöd miatt továbbra is csak ábránd marad...
- szörnyű dagadtnak lenni
- nézed a vékony, feszes bőrű nőket
- már nem szereted a vendégeket
- sírsz, ha a tv-ben popsikenőcs reklám megy
- sírsz, ha az alvó gyereked nézed
- sírsz, ha valaki hangosabban szól hozzád vagy ingerültebb veled
- sárkány leszel, mindenért baszogatod a férjed
- egész nap várod, hogy este legyen és a gyerek aludjon, reggel meg azt várod, hogy mikor kel fel végre
- ha elszabadulsz otthonról pár órára, amit addig alig vártál, akkor egész távolléted alatt otthon jár az eszed
- a férjed túl csinos, túl szexi és minden nő biztos őt akarja
- akik eddig hívogattak a szülés előtt, hogy "egyben vagy még?", na azok mostantól nem fognak. A napok múlásával, már senki nem fog hívni, csak a család
- a nagyszülők azt hiszik, nekik szülted a gyereket
- kiderül, hogy mindenki tehéntejet ivott 2 hónaposan régebben
- kiderül, hogy anyád nem tud semmit a babákról (már)
- anyósod még annyit sem
- fél óra bohóckodás és cigánykerekezés után egy 2 mp-es mosoly teljesen reális egy babától
- a digitális mérleg egy szar, csak arra találták ki, hogy idegesítsen
- amelyik ruha lábközt nem patentos, az a gyerek emelésekor a nyakában gyűlik össze
- a híg fos a legjobb pelenkában is utat vág a hátközépig
- van 70 dekás teli pelenka
- a zenélő forgó a kiságy felett nagyon kevés ideig forog 1 felhúzással sajnos
- a mélyhűtőben már csak a fagyasztott anyatejnek van hely, kajának nincs
- egész nap otthon vagy, mégsincs este meleg vacsora és kupi is van pluszban. És még fáradt is vagy

3-9 hónap

- úgy tűnik az egész nap egy végtelen szoptatás
- bármit próbálsz hozzá táplálás címszóval, az öklendezve jön ki belőle
- éhen fog veszni... nem eszik semmit ez a gyerek
- a főzelék SEMMIVEL nem jön ki a ruhából és textilpelenkából
- 3 kanál lenyelt kaja után képes fél üvegnyit visszahányni és még 3x lebukni magát napközben
- napi 4x átöltöztetni nem is sok
- az egész szobát betakaró játszószőnyeg is kicsi
- a hányás mindig a kimenőbe felöltöztetés és az autós hordozóba betevés UTÁN következik
- 1 óra cipelés után egy 5 kilós baba is 20 kilósnak tűnik
- zuhanyzáskor meg kell emelned a melleid, hogy alatta is megmosd
- a legjobb játék az, ami földhöz csapkodva elég zajos
- a legjobb játék a pillepalack, a kád dugó lánca és a távirányító. Minden más pénzkidobás
- az is befér egy baba szájába, amiről azt hiszed egy reklámszatyorba sem férne be
- a kutyát megtaníthatod, hogy ne nyúljon a gyerek játékaihoz, de a gyerek a kutya jutalomfalatját fogja a legjobb ízűen rágcsálni
- mindenen bevarró címke a legérdekesebb
- minden fájdalom és baj emelés hatására múlik
- ha eddig nem volt kutyád, most van. 2 méternél nem távolodik el jobban és még a wc-re is követ négykézláb
- eddig nem hitted volna, hogy egyszer valaki a szemedbe nézve fog tág orrcimpákkal, nagyokat nyögve szarni, fátyolos tekintettel. Mindezt szégyenérzet nélkül
- valakinek te vagy az ISTEN
- az idő múlásával egyre nagyobbak a lakásban a káresemények
- mindenhonnan csak le- és kipakolni izgalmas
- térdmagasságig minden kéznyomatos és nyálas a lakásban
- 1 fog arra elég, hogy piercinget lukasszon a csöcsbimbódba és átharapja a nyaki ütőered
- ha valamit 1 órán át pepecselsz, főzöl, minden edény koszos, a turmixgép úszik, na akkor nem fogja megenni
- egy baba nem nyeli le a szájában lévő falatot, mielőtt veled szemben ülve eltüsszenti magát
- egy baba nem ismeri a türelem szót (sem)
- egy baba leszarja, hogy hétvége van, akkor sem alszik tovább
- amikor leülsz mellé a földre, ő ügyesen feláll beléd kapaszkodva, de tuti a mellbimbód a fogódzó
- a körömvágást altatásban kéne végezni! Olyan, mint futó vadra lőni...
- a tépőzáras cipő 3 mp-ig van a lábon
- a homokozólapáttal igenis ki lehet ütni egy ember szemét
- a hullapelyhes szép dal, de 200. alkalommal már a mikulás k... anyját. Még jó, hogy kivehető az elem a játékból...
- miközben eteted, mindenki rajtad röhög aki lát, mert te is nyitod és csukod a szádat, néha le is nyalod körbe a nem létező maszatot

Kép

Kép
szakmarinekati

Sziasztok!

Remélem tetszett!

Macsiv! Ezzel a problémával személyesen még nem volt dolgom, ezért sajnos segíteni nem tudok. Remélem nem lesz semmi gond.

Kornéliusz! Az első terhességnél semmi ilyesmiről nem volt szó, most meg még csak a 10. hétben voltam. Na és szólhatott volna előre, hogy na most ez fog történni, nem kell megijedni, de erre szükség van (szerintem nem volt, csak mivel UH nem volt a vizsgálóban valamilyen oknál fogva, ezért csak tapintással ellenőrizte a helyzetet).

Mem fáj szerencsére, de azért nagyon várom a 12. hetes vizsgálatot. Azt hiszem azután talán jobban elhiszem, hogy tényleg lesz kistesó.

Sziasztok!

Kép

Kép
szakmarinekati

Kati, ez nagyon jó volt :D Még mindig csurog a könnyem a nevetéstől :lol: (eléggé vizuális vagyok)

Macsiv, én is azt olvastam, hogy a mióma általában nem okoz problémát a terhesség során (esetleg annyit, hogy ha rossz helyen van, akkor nem megy a természetes szülés, és császározni kell) Fejfájásom szerencsére nincs, de úgy tudom, hogy a paracetamolos fájdalomcsillapító végig szedhető. Persze ha nem muszáj, akkor inkább semmi. Én első körben meg szoktam próbálni meditálni és az agykontrollon tanult módszerekkel elmúlasztani a fájdalmat, és csak akkor veszek be gyógyszert, ha nem működik.

Kornéliusz: a férjem, valami tündér, tök jól viseli a dolgaimat, teljesen kiszolgál, már szégyellem is magam miatta :D

Torna: hát, én most semmit, szigorúan fekszem a barnázás miatt(behúzattam a kanapét a ferjemmel a számítógép mellé :)).

Aztán majd ha már biztos rendben lesz minden, én valami vizitornára és/vagy jógázni szeretnék járni. Bár ennek majd utánanézek még, hogy mit lehet, mert az ikrekkel elég ellentmondásos infók vannak, hogy mit és mennyit szabad tornázni.

A barnázásra kaptam Duphaston, a húgom meg mondta, hogy az jó, attól legalább elmúlik a hányinger. Hát, tényleg elmúlt, de ennek annyira nem örülök. Amíg nem lehet érezni a babák mozgását, legalább a hányinger jelzi valamennyire, hogy odabent vannak a picik.
Jó ez az internet, tök jól be lehet parázni mindentől, de azért megnyugtató, hogy részletesen utána lehet nézni mindennek, és olyasmikre is lehet választ találni, amire eszembe sem jutott rákérdezni.
szamy

Kati, Én is sokat nevettem az aranyigazságokon. Köszi. :lol:

Szamy, sajnos nekem, ha beindul a fejfájásom már nem tudok gondolkodni és összpontosítani sem, pedig már többször próbálkoztam én is meditációval. Olyankor teljesen paff vagyok, mint aki haldoklik, nekem ilyenkor csak a gyógyszer segít, sajnos!
Remélem nem sokszor fog elkapni ilyen migrénes fejfájás. Bár a mostani időjárás változások, sajnos nem sok jót kecsegtetnek nekem.
Szamy, a vízzel kapcsolatos sportokat kismamáknak nem nagyon szokták javasolni, az elkapható fertőző betegségek miatt. Bár az én orvosom azt mondta, mindent sportolhatok, csak mértékkel; ne essek túlzásba.

Kriszti
Kép
Kép
macsiv

Sziasztok Csajok!!!!!

Szép hétvégét mindenkinek.Nálunk elég furi idő van.Hol süt a nap hol esik az eső.

A nővérem most vitte el Lilit majd hétfőn hozza vissza.Már most hiányzik a drágám de így kicsit tudok pihennni.Elég rosszul viselem a dolgokat.Émelygés és állandóan álmos vagyok.De gondolom nem vagyok evvel egyedül.Lilivel jobban bírtam.

Tök hogy ennyi bébi fog születni.Már alig várom a babafotókat.

Na jó addig beérem UH os képekkel is.

Szamy gratula az ikrekhez!

Remélem mindenki jól van és vigyázzatok magatokra és a pocaklakókra is.

Üdv

Kép
Kép
mesi01

Szia Macsiv!

Az egyik barátnőmnek is volt a terhessége alatt és nem okozott semmi problémát.Császárral szült de azt nem tudom hogy e miatt vagy mert farfekvéses volt a baba.

Ne izgulj minden ok lesz!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Üdv

Kép
Kép
mesi01

Kornéliusz,
hát igen apáknak "csak" a mi elviseésünk a dolguk..egyenlőre! :wink:
Nem írtad még hogy ezek 1vagy 2 petés babák? :P
Kati
örülök hogy elmúlt a fájdalom.Vicces az összefoglalód. :lol:
Macsiv
én mioma ügyben sajna nem tudok okosat mondani, de ha a dokid nem ítélte súlyosnak akkor biztos minden rendben lesz!!!
Makmacs
én várandós jógára fogok menni,már találtam is nem messze egyet.Betöltött 14.héttől ajánlják. De az úszásról is sok helyen olvasom hogy szuper...csak ugye nem mindegy milyen uszoda van a közelben...Az intim tornát úgy tudom igazán oktatótól lehet elsajátítani, a kolleganőm Kriston féle oktató volt és neki ez volt a meggyőződése.
Mesi
biztos a dupla adagját kapod most minden terhestünetnek nem úgy mint Lilivel..Pihizz sokat....nem lehet könnyű így pici gyerekek mellett ikreket várni nektek, de egyébként meg olyan nagy öröm és csodák az ikrek. :wink:

Csajok én most teljesen felvillanyozódtam mert a születés hete 2008 keretében nagyon szuper programokat találtam!!! :shock:
Ajánlom mindenkinek hogy látogasson el a www.szuleteshete.hu -ra mert országszerte, kerületszerte nagyon érdekes foglalkozások leszbek máj.4.-étől!

Arra gondoltam hogy én a ixx.xx.xxi. kerületbe fogok ellátogatni néhány előadásra! Macsív, Beagle,Vera és akik még erre laknak vagy bárki akinek van kedve esetleg csatlakozzon?! :wink:

Kép
katica_75

Ja MAKMACS a májas storyd számomra most felért egy thrillerel.. :x :D

Kép
katica_75

Sziasztok!

Hát most nem tudok kisregényt írni, és mindenkinek részletesen reagálni, mert szörnyű hetem volt. Nagyon elfáradtam péntekre, mert egész héten az új lakás ügyei után telefonáltam, görcsöltünk, ez, meg az nem volt, szal nehéz volt, de végülis meglett. Ma reggel be is költöztünk. Tegnap este még a fárasztó hét után el kellett menni megcsinálni a papírmunkát, és fizetni kellett, aztán megkaptuk a kulcsokat, hazajöttünk, és állj neki pakolni. Éjfélre kerültünk ágyba. Én már 6.45 óta fent kukorékoltam, mert bedugult az orrom, nem tudtam visszaaludni, majd 9re jött a költöztető, bepakolás (én nem pakoltam semmit) és irány a másik hely. Én csak éppen felrohantam, kinyitottuk, és rohantam is tovább dolgozni. Lenyomtam 4 órát, majd most nem rég értem haza....eléggé kivagyok. Ma még mennem kéne pakolászni kicsit, mert most megint a régi lakásban vagyok, ma még itt alszunk, de már nincs itt semmink, csak ami szükséges...pl laptop :D Aztán meg daddy után kéne mennem, egy haverjának búcsúpartyja van, költözik haza Szlovákiába, és ő már ott van rég.

A jó hír viszont, hogy végre valahára ma itt is jó idő volt, így kitelepültünk a gyerekkel a parkba egy pléddel, és ültünk a napon...illetve ő össze-vissza mászot, földet, virágot evett, meg ilyenek. :D Jött egy barátnőm is velünk, úh jól elvoltunk.

Na akkor...

Előszöris üdv az újaknak! További szép hónapokat! :)

Kornéliusz, Szamy!
Nagyon édesek az ikrek! Én is úgy szerettem volna mindig is...na de most asszem meg is őrülnék! :)

Melcsi!
Hehe, édes álmok... :) Persze majd segítek, de egyelőre gondolom mág nem aktuális....Egyébként nekem is az az egyik kiválasztott, az jó mindkettőnek...fiúnak meg szerintem a kék-narancs baris lesz, a lánynak még nemtom. Az egeres lehet, mert tetszik nagyon a rózsaszín-zöld színösszeállítás, igaz az a bugyuta egér annyira nem...de majd látom még. Van idő még ezen gondolkodni. :)

Zsé!
Durva ez a dohányos tanár! Én meg a lakótársaimra vagyok mérges, mert ők is nyomják ezerrel. És nincsenek tekintettel rám. Főleg, hogy ők már decemberben tényleges babaprojectbe kezdtek, egyből össze is jött a baby, de sajnos 10hetesen kiderült, h már 6 hetesen elhalt szegény. A csaj nem tudta letenni a cigit, úh nem tartom kizártnak, h ezért történt a baj. Mert egyébként nem láttak semmit, hogy probléma lett volna, nem is volt semmi panasza....3-4 hete nem élt a baby és nem is érezte. Sajnálom nagyon, de a rám vonatkozó (káros) része akkor sem tetszik a dolognak. És van egy sejtésem, hogy ha ő megint terhes lesz, akkor meg leteszik mejd minketten...miatta...de miattam most nem. A nappaliban akarják nyomni. Daddy is dohányzik, de nagyon keveset, itthon miután hazaér, már csak 2-3 szálat, és mindig vagy kimegy, vagy ablak mellett, vagy vm...na mind1, most én is kikeltem...bocsi!

Akíra!
Bocsi, de én most kívánok BOLDOG SZÜLINAPOT! arra az esetre, ha hétfőre elfelejtetném. De ha nem felejtem el, akkor majd kivánok akkor is igazából. :)

Szakmarinékati!
Durva ez a doki...én tuti lerugtam volna azonnal. Mi az, hogy meg sem mondja mit csinál, és miért? Szerencse, h mindent megkérdeznek, elmagyaráznak h miért, és szeretnéd-e...még a nyakiredőt is kérdezték, h akarom-e megméretni, meg a vérvételt is (amit majdnem nem is csináltam meg, mert irtózom a tűtől, és az uh-n egyértelmű volt az eredmény). Szal semmi sem kötelező, és semmit nem csinálnak kérdezés nélkül. Azt is megkérdezte a nő pl. h csinálhat-e hüvelyi uh-t, miután 2 körben nem mozdult sehova a gyerek...igaz azzal is ugyanaz volt a helyzet...a storyt már ismertettem. :)
Nagyon jó ez az "anyaságra felkészítő". :D Remélem azért nem így lesz...melóban azért egy kicsit színesebbnek láttam/látom a dolgot. :D Remélem az enyém sem lesz rosszabb. :)

Macsiv!
Én szerintem úszni fogok majd. Tudom, otthon nagyon nem ajánlják, de itt ez az elsődleges terheseknek. Mondjuk sztem jobb állapotban is vannak az uszodák, mint otthon. De ez még mindig csak terv, mert annyit pörgök hétközben, hogy semmi erőm nincs, és simán elfáradok...úh nemtom lesz-e belőle vm.

Na most ennyi voltam, nem tudtam mindenre reagálni, bocsi! Aki kimaradt, attól ezer bocsi, esküszöm, hogy mindig mindenki örömhírének tiszta szívből örülök, de megjegyezni már annyira nem megy jól...főleg ennyire fáradtan, azt hiszem le is dőlök egy kicsit, hátha tudok aludni egy órát. Mert így nem működöm tovább.

Egyébként velem semmi kül. Nő a hasam, mosmtár álítólag egyértelműen észrevehető. Pl. a főnökömék véletlen elszólták magukat a barátnőmnek, aki Aidan-re babysittel, merthogy én már nem csinálok plussz melót. Na és ő elmondta a pasijának, aki mondta, hogy ő tudta, mert észrevette rajtam...2 hete volt itt, és állítólag látta a hasamon. :) Érdekes. :) Csak kevés embernek mondtam el 12hét előtt, nekik pl nem. Na meg hamarabb fáradok, az tuti...eléggé pörgök egész héten, a meló sem kutya....végülis mintha nálam is a 2. jönne. És bizony már érzem, hogy nem bírom annyira. Igaz, most sűrű volt ez a hét, de akkoris. Semmi terhességi hisztim nincs egyébként, nem fogom fel úgy a helyzetet, hogy ez most más, mint eddig volt...szerencsére itt ezt a szemléletet is hirdetik, úh mások sem éreztetik velem, hogy te most terhes vagy, jajj. Élek úgy, ahogy eddig, nem engedek meg magamnak hisztiket, bár nem is nagyon jönnének...nagyon ritka, amikor észre veszek magamon vmt, h na ez most nem normális, ez nem én vagyok. Kajálásban van különbség azért...sajnos eddig sokkal több gyümit, zöldséget ettem, és egészségesebben kajáltam. Most meg minden hülyeéget összeeszek....össze kell kapnom magam! :twisted: Mármint nem vagyok kívánós, csak hülyeségeket eszek, mert azt akarok épp enni, meg most valahogy megengedem magamnak, pedig pont most nem szabadna, mert nem tervezek hízni a babával járó plussz súlyon kívül. Na jó, esetleg 1 vagy 2 kiló jöhet, de több nem. Úh lassan vissza kell térnem a régi kerékvágásba. Mintha a hús nekem is nehezebben csúszna, de azért nem észrevehető a változás. És én eszem is rendesen, mert azt tudom, hogy a hús az egyik legfontosabb cucc a babyknek.

Na mostmár télleg lelövöm magam, mégis írtam egy regényt...szerintem azért mert már túl fáradt vagyok. :p

További jó hétvégét!

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sziasztok!
Macsiv
Migrén: borzasztóan szenvedek tőle, semmilyen gyógyszert nem szedek be, mivel amúgy se akarnak hatni csak max. csökkentik. ill. rövidítik a fájás hosszát. Ezért mostanában kb 25 óra kemény fefájást viselek el, hányással, az ágyból kikelni nem bírok, miközben van egy 19 hónapos kisfiam, vkinek szólnom kell, hogy legyen itt velünk....eddig a fejmasszás használt most viszont még jobban fáj tőle, egyedül a hideg vizes ruha (egész éjjel rajtam van. Jó hír,hogy szinte 100%, hogy elmúlik majd a 2. harmadtól és ez annyira jó, hogy hónapokig nincs migrén:))))Egyébként panadol, algopyrint lehet szedni, de csak mértékkel tehát kb napi egy et, ami nekem semmi, így inkább szenvedek, bár Márknál bevettem gyógyszert, hogy gyorsabb vége legyen most kitartok:) Már az is előrehaladás, hogy nem2-3 napig tart csak 24-26 óráig:) Bevallom, hogy szerdán már a földön ülve sírtam, hogy nem bírom, miért kell még most is fájni a fejemnek.....
Szép estét!
bea
Szép
kumpibogar

Kép Kép

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!
Akíra, jól vettem ki az egyik hozzászólásból, ma van a szülinapod! Felkúszok majd iwiw-re és megbizonyosodok róla :P
Ha így van, remélem nagyon-nagyon szépen alakul a napod, ha nincs így, akkor is legyen szép! :)
sz.Kati, hát én is könnyesre nevettem magam a leíráson, volt néhány mondat, ami nagyon ütős :lol:
Vera, kérdezted a múltkor, hogy kinél fogok szülni az Uzsokiban, és írtam, hogy Dr. Fábián Istvánnál. Aztán számomra olyan érdekes vagyis furi dolog történt..., gondoltam utána nézek a neten, hogy milyen véleménnyel vannak róla. És a találatokat olvasgatva, amikor megláttam a fényképét a doktor úrnak, kiderült, hogy az a Fábián István nem is az én dokim..., hanem egy idősebb muki. :shock: És aztán tovább böngészve a hálón, nem is találtam az én dokimról semmit az ég adta világon. Egyedül a battai rendelőintézetben a rendelési beosztását. De se az Uzsokisoknál se egy fórumon, sehol semmi hír róla. :? Hívott az Uzsokiba, hogy legközelebb oda menjek majd ultrahangra, és ajánlotta, hogy nézzek majd körül a szülészeten, ismerkedjek a hellyel. Ahogy hozzánk áll, ahogy tájékoztat és "bánik az emberrel", az teljesen korrekt, szóval tényleg messzemenőkig elégedettek lehetünk. De az, hogy sehol semmi infó róla, meglepő számomra.
Sensi, jó olvasni Téged..., annyira átjön az írásodon a pörgés, az embernek kapaszkodnia kell, hogy el ne szédüljön :lol: Jó a felfogásod, kívánom, hogy ne is érjen el a hormonális felborulás, érzelmi válság, hisz' a kémia ellen gyakran (sajna) még a kőkemény önkontroll, relax sem válik be.
Macsiv, én is szurkolok, hogy ne okozzon gubancot a kis miómád! Ha van rá lehetőséged, saját magad megnyugtatása érdekében, menj többször kontrollra.
Katica, köszke az infót, rápattanok alkalomadtán, szétnézek a jelzett honlapon!
További szép napot, meg hetet is!!!
És jujj de jó lesz, hosszúúú hétvége a láthatáron :D

Zsé - Anita
zsemlyécske

Akíra, boldog szülinapot!
Isten éltessen sokáig.

Üdv, mindenkinek. Velem annyi történt, hogy megjött az étvágyam. Ma az irodába jövet már vennem kellett Fornettis sütiket, nem bírtam elmenni mellettük. Egyet (még vártam a metróra) be is kaptam szinte azonnal.
Azt hiszem eddig tartott a nagy nemevés. Hát ez van, csak a babóval minden rendben legyen.

Kérdésem lenne, hogy másoknál ilyenkor nem fordul elő, hogy a párotok / férjetek veletek együtt kezd hízni stb..
Nálunk ez előfordul. A férjem az elmúlt két hétben pattanásos, pedig olyan tiszta szokott lenni a bőre, hogy csak na. Pedig az én hormonháztartásom borult fel! :D Ezenkívül ő már napok óta pótvacsikat tart. Az első terhességem alatt ő is hízott kb. 5-6 kg-ot, amit utánna együtt adtunk le. Szerintem megint "velem fog tartani". :lol:

Mindenkinek köszönöm külön-külön, hogy próbáltak belém "lelket" verni a mióma ügyben. Tényleg nagyon köszönöm.

Mindenkinek szép napot!

Kriszti
Kép
Kép
macsiv

Hello!

Hosszú hétvége már akinek :roll: Sajna én dolgozom péntek-szombat!

Sensi én is jobb szeretnék nem hisztisebb lenni, de nem megy! Én is pörgök és ha valaki lassú mellettem, most nincs türelmem kivárni, inkább 2 ember munkáját is elvégzem :wink: Elvégre mi ketten vagyunk :lol:

Akíra boldog szülinapot, a tábla super és szerintem is ráér majd akkor szint váltani ha már tudjuk, hogy kisfiú vgy kislány

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Csajok megtaláltam álmaim babakocsiját. pierre carden PS692TS, autósüléssel, bébihordozóval, sportrésszel, esővédővel stb. nagyon szuper. Vera is mutatott hasonlót, de az még a korábbi változat. Legolcsóbban 65,990 Ft. Ha valaki tud még ehhez hasonlót olcsóbban akkor írjon.

Katica én is örülök neked bocsi, hogy a múltkor nem írtam.

Macsiv annyira jót nevettem párodon! Azért vigyázzon nehogy túl sokat hízzon!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Köszönöm szépen nagyon aranyosak vagytok! szombaton volt a szülinapom :) Jól esik, hogy gondoltatok rám :)

A héten nem igen leszek mert a párom itthon van szabin, így vele leszünk sokat! De azért néha próbálok jönni :)

Viszont a táblához képest máris változtak a dolgok, mert nem jövő héten megyek a dokimhoz hanem szerdán, azaz holnap után! Mert mivel szerintem kicsit nagyobb mint 12 hetes (ha csak pár nappal is) de jövő szerdán már 13+2 lenne szerdán, és ha pár nappal mégis nagyobb....hát nem akarom, hogy eseteleg nekem is olyan legyen, hogy nincs már mit nézni a tarkórdőn, meg orrcsont meg ilyenek, ugyhogy inkább kikönyörögtem egy időpontot szerdára! Igaz hajnalok hajnalán kell mennünk, 7:45re ott kell lennünk (ugye az Pest én meg ugye nem Pesten lakom :roll: :lol: ) De hát mindegy, én nyuogdtabb vagyok így! Ugyhogy inkább kelek hajnalba (Bár Kyra úgyse szokott hagyni tovább aludni mint 6 de akkor legalább még együtt fetrengünk kicsit....hát most majd nem :lol: ) De már nagyon izgatott vagyok! Sokan nem tudják még, hogy babát várok, és már csak erre az uh-ra vártunk! Ha itt minden ok akkor elmondjuk mindenkinek :)

Na de most mennem kell!

Bocsi, hogy csak magamról írtam! Ha lesz egy kis időm akkor jövök és reagállok mindenre!

Jó hetet nektek ha nem jönnék!

Ja, és így meg főleg Privibe kérem a változásokat, különben nem lesz megváltoztatva semmi jövő hétre :wink: :lol:

KépKép
KépKép
akíra

Akíra azért légyszi UH után nézz be!!!!!!!!!!!!! Írd meg mi volt!!!!!!!!!!!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Zsemi azért nem találhatsz róla infót mert ő is tuti csak szerződött doki azaz bérli a szülszobát stb.
jövőhét szerdán megyek délre az uzsokiba a szülőszoba látogatásra. Ha szeretne valaki csatlakozni?

Voltam dokinál. 3 centi a csöppem és 10 hetes babás vagyok. Megcsináltattam a vv-t is. EKG-m volt a multkorról de mennem kellett az érsebészetre mert begyulladt az egyik viszerem.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Látom, már nagyon sokan vagytok, de ha lehetséges, én is szeretnék csatlakozni Hozzátok. Főleg, mert láttam, hogy fehérváriak (vagy gondolom környékbeliek) is vannak köztetek. :)

November 4-ére várjuk második babánkat, van egy 3,5 éves kislányunk, Liliána. Sajnos tavaly a 11 héten elvesztettünk egy Picurt, így most azért nem is mertem előbb bejelentkezni sehová, csak a szűk családoknak és a jó barátoknak mondtuk el a jó hírt. Múlt szerdán aztán megvolt a 12. heti vizsgálat, Kistesó 55 mm-esre nőtt, mindene szép és jó , így már megnyugodtam, most már nem lehet semmi baj. :wink:

A 9 hetes első UH óta itthon vagyok, a dokim nem enged vissza (egyelőre?) dolgozni, így most bőven jut időm dumcsizni kicsit.

Egyelőre ennyi, próbálok képbe jönni Veletek kapcsolatban 8)

Üdv,
Katinka
katinka31

Katinka gratulálunk! örülünk, hogy még eggyel többen vagyunk :wink:
Én is ezért csatlakoztam csak a múlt héten amikor már minden rendbe volt :wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok Lányok!!!
Már olyan régen voltam, hogy szerintem nem is emlékeztek rám :lol:
Utólag is Akíra:Boldog szülinapot kívánok!!!!
Tudtok valahol olcsó babakocsikat?

Katinka, szia! Közel lakom Fvárhoz. :lol: Tudsz esetleg ott valami bababizományit?

Akíra, most megijeszetttél!Mer nekem a 11. héten volt egy uh-m, ahol már nyaki redőt is láttak(1,5mm), de a jövő hétfőn kell mennem genetikai uh-ra.Akkor nekem is késő lesz? :roll:

Hogy álltok rosszullétileg?
Rám esténként jönnek a hányingerek még mindig, de egyébként farkasétvágyam van, kivéve a füstölt dolgokat, szalonna, kolbász, brrrrrr. :lol:
Vendég

Katinka, ki a dokid Fváron?

Akíra, légysz írd be a tábliba, hogy nevek:Marcell/ Johanna.
Szülés várható időp.nov.15. köv.vizsg.:05.05.genetikai uh.

Köszi szépen
Vendég

Üdv mindenkinek! És főleg üdv az újaknak!

Akíra, utólag is nagyon boldog szülinapot!!!!!!! :D

Nálam jó hír, hogy Vuk elhagyott. Viszont helyette nagyon kajás vagyok. De csak este. :)
És visszavonták a szép kiskönyvem és kaptam helye3tte az újat. Azt a csúnyát. De emlékbe enyém maradt a régi. Mert ápr. 1-től állítólag csak az újat lehet használni.... :(

Gratula mindenkinek a babójához!!!!!!!

Kumpibogár, sajnálom, hogy migrénes vagy. Az nagyon borzasztó lehet. Remélem tudod enyhíteni és elmúlik gyorsan.

Kép
Kép
gabi82

Melus, én is elvileg 15-re vagyok kiírva, és én is 6-án megyek nyakiredőre meg orrcsontra. Akkor még nem lesz későn. :)

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

Akira! Boldog Szülinapot!!!

Ma voltam újra doktor bácsinál. Szép szívhangunk van most is :) .
De méretre csak annyit mondott, hogy 11 hetesnek megfelelő. Úgyhogy fogalmam sincs, hogy mekkora. Viszont folyásra kaptam hüvelykúpot, nehogy vmi komolyabb legyen. Ugyanis hajlamos vagyok a hólyaghurutra :? .
De ez még csírájában megszűnteti.

Holnap kérek időpontot a 12. hetes UH-ra. Most is csinált amúgy a doki uh-t. És most végre láttam is a picurt :)

Olcsón cuccokat pedig találtok itt: http://www.babaholmiolcson.hu/

Én innen vettem a babakocsimat anno, szuper áron. És még most is kiszolgál. Van náluk Pierre Carden is.

Anikó

Ui.: Majd teszek fel pocakfotót :)

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!
Végre újra itt! Jó a gép!
Nem volt időm még végigolvasni, met apa tegnap éjfélig szerelte, de gyorsan leülök, még alszik a manó!
Minden ok velünk, 12 hetes UH-n már szép nagy 63 mm babót láttunk, aki kiintegetett, hogy szia anya! Olyan furi volt, hogy mellettem támaszkodott a Kornél, fennt meg lestük a picibabát! :)
Még mindig nehezen bírom felfogni, hogy négyen leszünk!
Voltunk tegnap integrál teszten, sima vérvétel volt az istenhegyi klinikán, 0 várakozási idővel bejelentkezés nélkül. 3 hét múlva újra, és utána lesz eredmény valamikor.
Na, ezt elküldöm, aztán olvasok pár percet!
Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Elég régen írtam, de azért mindig olvasgatlak titeket, csak már nem nagyon tudok eligazodni, annyian vagyunk!! Ami persze jó, csak már káosz van a fejemben! :lol:
Tegnap megvolt a 12. hetes, uh, nagy élmény volt most is! Férjem is bent volt, a nőci tök jól megmutogatott mindent! BPD 22 mm, nyaki redő 1,8 mm. És hihetetlenül ficánkolt! Fel-le húzogatta a térdét! Mutatom a fotót is, hátat fordított nekünk, szépen látszik a gerince, meg a popója......... :lol:
Kép

Ja, és a doki most nem vizsgált meg, azt mondta, nem szükséges minden alkalommal kézi vizsgálat, ha nincs panasz....ennek én igen örültem!

Nem kiabálom el, de mintha nálam is alábbhagyott volna az émelygés....azért néha még rámtör........

Klarissza!
Nálam is ez a PC babakocsi a nyerő!! valahogy olyan egyedi! és az ára is tűrhető, ja és nem jön szembe veled úton-útfélen.....én legalábbis még nem láttam ilyet, csak a neten. Pl. itt a kisvárosban már televannak az utcák babakocsit toló anyukákkal, de 10-ből 8 kocsi bergon........na, ilyen nem kéne.........

Akíra!
Majd beírnád a tábliba, hogy köv. vizsgálat június 16, és a lehetséges nevek Ágoston/Anna!
Ja, és utólag is boldog szülinapot!!

Eagle!
Köszi az oldalt, meg fogom nézni ezeket a cuccokat!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Először is, isten hozott a csapatban Katinka31. Örülök, hogy jelentkeztél és jó pocakosodást Neked is.

Kumpibogár, most olvastam vissza, hogy Te is migrénnel szenvedsz. Öregem, minden elismerésem, hogy ezt nap mint nap kibírod, sajnos én tudom, hogy nem lennék rá képes. Büszke lehetsz magadra!!!!! Utána néztem és azt hiszen én, ha muszály lesz Rubophent fogok szedni, az is paracetamol tartalmú dilibogyi, csak hasson.

Nekem még nem sikerült megnéznem a születés hetén lévő programokat, de igyekszem és ha látok számora érdekeset, jelzem, hátha eljön velem valamelyikőtök.

Minden napra van fejlemény, ma pl. a push-up melltartomból kellett kiszedni a betétet, már nélküle is meg van a hatás. Hát, nem hiába van felvillanyozódva a férjem. :lol:
Kiváncsi vagyok, holnap mi következik!!!!!!

Mindenkinek szép napot!

Kriszti
Kép
Kép
macsiv

Sziasztok!

Egy hős vagyok, végigolvastam az egész topicot! 8)

Most csak gyorsan írok, lassan indulok a mhelyemre a táppénzes papírommal.

Ditta, Dalma, Anikó! Gratulálok a jó eredményekhez! :D

Nem is tudom mit akartam hirtelen. Ja, valahol visszább olvastam, hogy emlegettétek a Wick Vaporub-ot. Hasonló termék a Baby Luuf balzsam is, azt hiszem, ez 3 éves korig ajánlott, utána Kinder, meg ha jól tudom, felnőtt is van. Lilinél bevált és a múltkor én is kenegettem magam vele (jó sokat tettem a Baby-ből :wink: ) és nekem is használt.

most ennyi, indulnom kell.

Katinka

Kép
Kép
katinka31

Katinka a Hős!

Ditta a te babód egyidős az enyémmel és ha kislány akkor Veronika lesz :lol: :wink: Ja és ha jól látom akkor a te babád is 6cm-es!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

A babakocsi meg azért tetszik annyira, mert nem kell venni hozzá külön babahordozó kocsiülést, meg mózeskosarat sem! Már láttam másfajta babahordozósat is, de abba nem lehetett mózeskosarat rakni és olyan magasan van a babahordozó. Na egy szóval nekem ez a tökéletes!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza!

Igen, egyidősek a bébik!! :)
És a Veronika szerintünk is nagyon szép név! És viszonylag ritka!
Igen, a kocsi tényleg jó, és főleg hogy ennyi minden van hozzá, ahhoz képest árban is elfogadható!

te is dolgozol??
Én igen, bár ma nem viszem túlzásba, kicsit lazítok, nincs a kolléganőm sem, az oszt.vezető nő sem....szóval jó kis nap ez, most nyomtam be egy nagy vaníliás magnumot! :P

D.

Kép

Kép
ditta76

Lányok!

Én sosem voltam jó ebben :oops: , Ti hogy tudtátok az avatar képetek méretét 10 Kb alá vinni? A pixeleket még csak levettem, de a méret nem megy 30 Kb alá... :roll:

Örülök, hogy legalább a vonalzókat elsőre sikerült feltennem.

Köszi!

Kép
Kép
katinka31

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: