A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Küldtem nektek valamit emilben. :D

Kép
flóra 11

Miért is jósolta neked ikreket? Sok van a családban?

Kép
flóra 11

Sajna nekünk úgy néz ki az idén még az sem jön össze,hogy pár napra Benóékhoz elmenjünk. Tegnapkérdeztem a páromat,hogy mikorra lesz kész az autó,azt mondta, hogy nyár végére. Puff. Akkor hogyan menjünk valahová is? :( Esetleg Bp-re elmehetünk vonattal.

Kép
flóra 11

Nekem az is jó, ha Pestre jöttök vonattal! :D

Nagypapám ikergyerek volt és voltam párszor jósnőnél is... A családban mindenki nekem "szánta" az ikreket, bármikor szóba került, hogy nekem valaha babám lesz, mindig ikrekről beszéltek.

Tényleg Ti voltatok már jósnőnél?

Kép
szilzi

Az lenne a legegyszerűbb, ha nyernék a lotton! Megoldódna a találkánk! :wink:

Kép
szilzi

Én nem voltam Szilzi,pedig érdekelne a dolog. Most valamelyik nap olvastam egyik topikban,hogy egy lány a nőiportálon jósoltatott magának. Na gyorsan én is kérdeztem,hogy lesz-e babánk. Azt válaszolta, hogy igen! :D

Kép
flóra 11

Persze minden pénz kérdése is,de nálunk jelenleg autóé. Ha kevés is a pénzünk,azért valahogy csak rábeszélném a páromat. Most is az autóval babrál, vagyis végre azzal babrál. :D Most az ajtókba vezető kapcsolókat javítja.

Kép
flóra 11

Hol jósoltatott? És kivel? :shock:

Kép
szilzi

Azért az tök jó, hogy mindent megtud csinálni az autón! :D ez akkor nagyban időfüggő! Ma nem ment a szüleihez? Mikor jönnek haza a fiúk?

Kép
szilzi

Jaj,már megint rosszul magyarázok. Az ablakok gombnyomással nyithatóak, tehát ezekhez a kapcsolókat,mert az elektronikai része eléggé hibásododott a víztől. A központi zár is hol megy,hol nem. És így van a többi is. A fék pl. néha állandóan világít, aztán megjavulmeg ilyenek. Na ezekkel annyit lehet vacakolni!

Kép
flóra 11

Ment a szüleihez. Ott ebédelt és ott szereli az autót is,mivel ott van udvar. A szülei családi házban laknak.

Kép
flóra 11

Ó, akkor Te megint szalma vagy :( Nem mentek barátnővel-kel sehová?

Kép
szilzi

Nem terveztem mára semmit. Majd estére jön a párocskámés együtt elmegyünk bevásárolni vagy esetleg beülünk egy kávéra valahová.

Kép
flóra 11

Nagyon jó, amit küldtél... Te ezt már igazán átérezheted! :) Hmmm

Kép
szilzi

Igen, szalma vagyok. :( De valamit valamiért,ugye? Remélem hagyják őt az autót szerelni.

Kép
flóra 11

Hát igen, remélhetőleg halad az autoval és nem tartják fel :evil:

Akkor este mindenképp menjetek el valahova kettesben, sétálni, kávézni... A rádióról már ne is beszéljünk, mert lassan féltékeny leszek! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Rádió biztos nem marad ki. :lol: :oops:
És biztos megyünk valahová. Ma egész napra szép időt mondtak.

Kép
flóra 11

Jaj,egy marha jó film volt a Duna tévén! Imádom a régi magyar filmeket!

Kép
flóra 11

Kiköltöztem az erkélyre. Így lgalább levegőn vagyok.

Kép
flóra 11

Én már olyan régen néztem meg egy filmet az elejétől a végéig! :( Soha nincs rá időm, vagy elalszom a végét! :oops:
Én is szívesen kimennék, mert forgalom szinte semmi, a légkondi megy ezerrel, én meg megfagyok és elalszom egyszerre! :evil:

Kép
szilzi

A légkondit nem tudod szabályozni?

Én sem láttam a film elejét, sőt a közepétől sem láttam, de jó volt. Pedig ez most nem is Kabos film volt. Kabos Gyula filmjeit imádom. Mindig mondom, hogy azt kérek ajándékba, de csak egy dvd -m van tőle.

Kép
flóra 11

A légkondit az agyas tescósok szabályozzák, illetve ne szabályozzák! :evil: Itt mindenki beteg lett már tőle mióta megy! :evil:

Nekem ma nagybevásárlást kéne csinálnom, mert lassan semmi nincs otthon. Tisztítószerek, innivaló, már kaja is alig! Este jön be az A. és vásárolunk. Kiváncsi vagyok mennyiért?! :shock: :shock:

Kép
szilzi

Én közben kötögetek. Elkezdtem a bnőm lányának a pukcsikát.

Kép
flóra 11

Nekik biztosan így jó alégkondi. Ott nagyobb a terület, jobban elolszik a hideg. Nem szól nekik senki érte?

Kép
flóra 11

Dehogy nem! Már szóltunk páran, de semmi!! :evil: De én is hülye vagyok ám, mindig elfelejtek zoknit hozni!

Úgy irigyellek, hogy Te ilyeneknek neki állsz, főleg nyáron! Én akkor próbáltam utoljára kötegetni, mikor tesóm terhes volt és Ő is kötött! Mire Ő megkötött egy oldalt, addig én egy negyedet! :oops: Szörnyű béna vagyok! Semmi ilyenhez nincs tehetségem! :oops:

Kép
szilzi

Süttetem a lábaimat. :D

Kép
flóra 11

Én imádok kézimunkázni, de olyan rég nem volt rá időm! Pedig amíg kicsik voltak a fiúk,mindent megkötöttem és megvarrtam nekik.

Kép
flóra 11

Nagyon tetszik nekem ez a pulcsi,ahogy alakul. Fehér, halvány barack és halvány zöld csíkos lesz,az alja cikkcakkban végződikés a barackból horgolok rá virágocskákat.

Kép
flóra 11

Sziasztok...

Gyorsan bekukk és már itt sem vagyok...:(

Jelentem bútor a pincében, barátnőmék megebédeltetve, megsütiztetve, megboroztatva hálaképpen a segitségért és a párom most viszi őket haza kocsival....

Én meg kihasználtam ezt a pár percet és ideültem....
De este majd még jövök, csak a konyhám a vendégeskedés következtében egy romhalmaz, idő kell még kitakaritom, stb....

Aztán itt lenni este....!!!!

Cupp-Cupp....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu,örülünk nektek,hogy ilyen szépen haladtok.

Kép
flóra 11

Lányok, megsültem itt az erkélyen a hőségben a napon.
Megyek csavarogni a komaasszonyomhoz, holnap márindulnak kirándulni, aztán úgy sem találkozom vele.

De csak másfél órát leszek el. Aztán jövök.

Pá...

Kép
flóra 11

Helló, csajszik! Kép

KépKép
benó

Kedves Szilzi, nem csodálom, hogy Pest helyett a hangulatos Balatont választod majd a gyermeknevelés helyszínéül! :D :D :D Annyira jó volt! :D :D :D :D

KépKép
benó

Mi van veletek? Visszaolvasok.

KépKép
benó

Kedves Flóra, a Gy. ugyanolyan, mint én. Ő örül, ha közös programot találok ki, ha az nem túlságosan elszállt ötlet (messze van, drága stb.), mert úgy van vele, mint én is, hogy a lakás azért van, hogy aludjunk, nem azért, hogy ott éljük le az életünket! Még visszaolvasok, de aztán leírom, miket csináltunk most hétvégén! :D :D :D :D :D :D Mind a ketten nagyon-nagyon jól éreztük magunkat! :D :D :D

KépKép
benó

A Vivike tényleg jól tud olvasni, és nem is kapok ám tőle idegbajt :lol: :lol: :lol: :lol: , és biztos vagyok benne, hogy tök jó lehet, ha meg tudsz valakit tanítani olvasni! Én ezt mindig szoktam mondogatni, hogy a tanító az a legfontosabb a szülők után, mert ő mindenféle tudást a gyerekbe csepegtet. Az nagyon fontos. :D :D :D :D Csak sajnáltam szegény gyereket, elképzeltem, hogy mindenen ennyit filózik, hogy mit írjon a naplóba stb., és a könyv 330 oldalas. Hú, az hosszú lesz!

KépKép
benó

Szilzi, örülj a Gergő bújásának! :D :D :D :D :D A Vivike is ilyen bújós. :D :D :D A Kittike már nem. Luca?

A bajuszszedés lehet, hogy nekem se ártana. Na, majd.

4 nap múlva találkozunk!!!!!! :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Majd, ha te is itt leszel, megbeszéljük a részleteket is. Már kiterveltem mindent, de ez KÉTNAPOS nyaralás lesz ám neked!

KépKép
benó

Zsuzsi, remélem, jót pihentetek a Gábor anyukájáéknál! :D :D :D A sátor is jó lesz, reméljük! :D :D :D :D Zseblámpa is kell a sátorozáshoz! :D :D :D :D Sütögetni, bográcsozni szeretnétek? (Bográcsunk nekünk van, csak úgy kérdezem.)

KépKép
benó

Szilzi, gratulálok a kisbabához és biztosan gyönyörű lehet az az uh is! Én most azt néztem a Balatonon, hogy annyi kisbabát visznek kirándulni, nyaralni, strandra, dobünnepre, mindenhová, és nagyon fájt a szívem. Nagyon.
És vett nekem a Gy. egy kendő-gatyát, jó drágán :oops:, és az eladó megkérdezte, hogy baba lesz? Nagy a hasam! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép
benó

Helló Benó! :D

Kétnapos??? :shock: :shock: De én lehet, hogy csak egy napra megyek!! :shock: Atya világ! Mivel készülsz? Úgye leszidva érzed magad, hogy nem szóltál Füred előtt???

Kép
szilzi

Helló, Szilzi! :D :D :D :D
Ha nem dolgozol másnap, ne szórakozz velem! :evil: :evil: :evil: Nem tudtuk mi azt, hogy arrafelé megyünk! :D :D :D :D

KépKép
benó

Nagyon jó programot találtunk ki neked a Gy.-val.
1. nap:
- megjössz, lakásnézés (sütivel várlak)
és városnézés, Ebatta kocsma, anyuék, lakás újból, - Gy. hazajön a munkából
- együtt telek (Adony/Perkáta), bográcsban lebbencsleves főzés (ha szereted :roll: )
- haza
- Halászcsárda

Másnap:
- dumcsi (MIRŐL??????)
- Martonvásár Beethoven-park, kecskesajttal, piknikkel, pléden
Ameddig szeretnéd!
Kb. így terveztük. Most te jössz. :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Húúúú Benó,

megbeszélem Attilával, ok? :D :D :D
De nagyon jónak tűnik! :D :D

Kép
szilzi

Ja, igen, és rozé ivása este, vagy pálinka vagy sör vagy bor, amit szeretsz. :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Jöjjön ő is! No para! :D :D :D :D

KépKép
benó

Én lassan elmegyek haza, Attilával beszélgetek, pihenek, de holnap ezt mindenképp kitárgyaljuk, jó?

Kép
szilzi

Rendben. Ne érezd kényszernek, ahogy szeretnéd! Csak azt gondoltuk, akkor már legyen ez nyaralás, ne csak egy egyszerű dumcsi! :D :D :D :D Természetesen mindenhol a vendégünk vagy, vendégeink vagytok.
Mi is megyünk anyuékhoz, vagyis előbb én gyorsan fürdök.
Puszi
Majd holnap elmesélem, hogy mi volt, de az a lényeg, hogy

Földanya itt vagy a talpam alatt! (Ilyen volt!) :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Puszi Nektek! :D

Kép
szilzi

Szép estét...!!!

Már megint nincs itt senki?????

Kép

Kép[/