A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Basszus, én is itt ülök a gép előtt már fél 2 óta (Szeli azóta alszik)... :shock:

Timi26! Nagyon helyes a "pasid"!!! Rebeka meg még mindig gyöngyörű!!! :lol: Te is jól nézel ki!

Kép

Kép
regcsiken14

Maggie! Üdv a csapatban, szép neve van a legkisebbnek :lol:
Aranyosak vagytok a közös képen.
Megpróbáltam Neked lekicsinyíteni a képet, de sajnos túl nagy, Neked is csak azt tudom mondani, hogy keress olyan fotót, amin eleve kisebbek vagytok (távolabbról van fényképezve) abból vágd ki magatokat, és utána azt kicsinyítsd

Évi! Aranyos a kis Valter! A csomócskáknak meg üzenem, hogy hess-hess!!! Drukkolok, hogy ne kerüljön sor műtétre!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Fleur! gratula a 4 hónaphoz, és a forduláshoz is kicsi Lillának!!!

Ágica! Üdv közöttünk :lol: igen Noel is könnyesen sír mindig

Timi! Köszi a tejpépes infót!
Nagyon szép Rebeka, a kis Viktordani meg igazi vasgyúró :lol:

puszi!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Emese! Regi! Nam tudok mov. fájlt megnyitni :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Kvagyok, voltam dokinál, vaami vírus és tüszös mandula. Fasza. :(

Újaknak üdv!

Timi:
persze megcsinálom.

Akkor aki NINCS a táblában küldjön PÜ-ben adatokat és beteszem.

Majd jövök még. :)

Kép
Kép
h@jni

Gremese, Timi26, Kiskolbi!
Fú, micsoda felvételek és képek! Kolbi, emléxem, milyen szomorú voltál, hogy Máté később kezdett nevetni, erre tessék: a kispasid mindenkit leköröz! ;-) Nem hiszek a szememnek, miket csinál!
Gremese, szakadtam a nevetéstől Zsófikán!

Pár kép gyorsan rólunk:
BUDA FELÉ ARRA KELL MENNI! Kép

GITÁROS:
Kép

HASON IS TUDOM AZ UJJAM SZOPIZNI: Kép

Kép
Kép
irina

Éva, Hajni, mielőbbi jobbulást!!!

Anitja: http://www.bsplayer.org/
Ez egy tök jó lejátszó, megnyitja a mov-ot, bár várni kell rá egy kicsit, mert elszöszölget, mire elkezdi lejátszani. De le fogja. :-)

Kép
Kép
irina

ez a tábla:)

Kép

Kép
Kép
h@jni

Irina!
Ádám is nagyon aranyos.

Timi!
Jók a meztelen fotók is.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Emese, én meg tudtam nyitni, de csak kép van, hang nincs :cry: . Zsófi így is nagyon cuki, jót nevettünk rajta Bencével, ahol "mérgesen"néz, de apához nem tudok hozzászólni. :?
dettyk

Csak egy kérdés, mi samsung kamerával vidozunk, a dvd lejátszó le is játsza, de a gép nem meg sem nyitja,nincs valami ötletetek, a hibaüzenet azt írja ki, hogy ellenőrizem van-e kapcsolat, hát az van.

Kép
Kép
nektarin

Emese :D nyikorgó kertkapu :D Apa :D

Hirtelen mennyi szüléstörténet! :) Itt is meg a várószobán! Tök jó, újra átélem a sajátomat is!
Becka történetén én is szörnyülködtem egy kissé.....

Timi, nagyon jók a képek, csk te vagy nagyon komoly!

Nectarin, Timi! Huhhh, az én gépem valamikor délelőtt lejárt, de azóta se jártam felé.....

Irina, micsoda pózok, nagyon jó!

Akkor gyorsan gyártok még privit Hajninak, lassan jön apa, úgyhogy úgy néz ki, ma se lesz már avatarom! :cry:

KépKépKép
bongyi

Csak pár órát nem nézek a gép felé, és nem győzök visszaolvasni... :lol:

Maggie, üdv itt! Nagyon szépek vagytok Albert babával, és a nagy(tényleg mekkora :shock: !) fiaiddal is!

Agica, szia! Panka is gyakran sír könnyel :cry: . Akkor úúúúgy tudom sajnálni :wink: .

Nyerkit, nagyon helyesek a pasik :wink: . Igen, nekem is vannak olyan napjaim, hogy mindenen bőgök. Engem hullámokban szokott elönteni az érzelem... :shock: :lol: De komolyan! Egyik nap fel sem veszem ugyanazt, amitől másnap bőgök...

Regi, húúú, de jó neked, hogy Szeli ilyen jól elvan máshol...Irigyellek :D .

Irina, hááát, Ádi nem úgy néz ki, mint aki éhezik :lol: .

Timi26, naggyon jók a képek, de legközelebb legalább egy félmosolyt, plíííz :lol: ! És Rebeka nagyon szép kiscsaj! Megmutattam ám Bencének!!! :lol:
dettyk

Bongyi, Nektarin: sikerült kiteregetnem. Most megyek vasalni! :(

Meryke: feltetted a NCL-es weblapot, meg tudtam lesni Judis babáját is. Tök édes!!!

Megyek mert a lányom már alig várj, hogy vasaljunk! (ő is felállította a sajátját).
Úgy szoktuk, hogy amit ő kivasal én csak "átmelegítem". :wink:

Kép
Kép
timi26

Nekem van BS Playerem, de hangot abból sem tudok kicsikarni :cry:
dettyk

Sziasztok,

ez ám egy igen jól termelő banda!!!!!!!!!

Alig győzlek olvasni benneteket!!!!:-(

megkaptuk ma a szurit, nagyon férfiasan fogadta,csak kicsit sirt:-)
Irina fel a fejjel az éjszakával kapcsolatban++++++
nálunk buli volt éjszaka, még táncoltunk is. Képzeljétek a gyermek felébredt 2.00 kor, először próbálkoztam cumival, majd szopi lett belőle, bizva abban, hogy elalszik. Sajna nem jött be. Ringattuk, sétáltunk vele, még a kedvenc altató zenéjét is bekapcsoltam. 3x próbáltam letenni, mindig felsirt, apa már a nappaliban ülve aludt vele, végül 5kor sikerült letenni.
Totál zombi vagyok ma:-) és ma apa délutános. Remélem majd könnyen elalszik este és babanetezhetek veletek!!!

méretek:7kg, 66 cm- 60 dkg 1hó alatt a hizás, mondanom sem kell, hogy ugye a sinlacot nem irta fel, mivel dagi:-( pedig nem is az, csak kis husika.

Hajni köszi a tippet, vettem a teszveszen 2 dobozzal 2500 ért postával együtt!!! Gyógyulj meg hamar!!!!

majd még folyt köv

Heni
KépKép
heni81

:cry: mostmár le sem tölti... mondjuk nekem van vmi gondom a gmaillel, mert meghülyül tőle az i.explorerem. Egyébként mi VLC-t használunk és az mindent megnyitott eddig :?
De én annakidején Granda videóját is csak akkor tudtam megnézni, amikor a videára, vagy youtube-ra :roll: feltöltötte...

Képzeljétek hogy jártunk, az a tápszer amit mi eszünk (Milupa milumil HA1) hiánycikk, és ezt ma közölték velem amikor már 5 napja ott figyel a recept a gyógyszertárban arra várva, hogy berendeljenek nekünk. Nagyon kiéleződött a helyzet, ugyanis jelenleg 2 adagom van :shock: :shock: :shock: Szerencsére szereztem azóta a teszveszen. Nem is tudom mi lenne, ha nem lenne internet :shock: :lol:
Azért most egy kicsit mérges vagyok a Milupára :evil:
persze mást nem adnak ki csak amit a gy.orvos kiír, meg amúgysem szeretnék kísérletezni a Babámon...

Húúú Hajni! Jobbulást Nektek! Gyógyenerdzsik:++++++++++++++++++++++++++++ mennek!!!!!!

Irina! Ádi tünemény, de jó lenne már találkozni veletek :!:
Ugye jöttök a talira, ami nem tudom mikor lesz, de reméljük hamarosan :lol:

pussz

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Sikerüüült! Köszi mindenkinek a segítséget! Végül a Kedves oldotta meg a problémámat. Nem is tudtam, hogy van itt a gépen egy aranyos kis progi, amivel pikk-pakk meg tudtam csinálni a kicsinyítést. Jó az ember a háznál!

Betegeknek mielőbbi jobbulást kívánok!

Timi, bizony nagyon jó nosztalgiázni! Édes Tündérbogyók a gyerekeitek!

Irina, Ádám elragadó! Tudom - mivel olvastalak-, nem egyszerűek a napjaitok. Kitartás! Nálunk a második gyerek volt ilyen. Gergő (felvétel is igazolja) rengeteget sírt, éjszaka sem aludt, ha tizenötször ébredt egy éjszaka azt mondtam: jól aludtunk. Egyszer vége lett ennek is. Egyébként egy aranyos mosolygós gyerek volt. Állandóan szopizott, sok levegőt nyelt, amitől úgy érezte, hogy még éhes ...... Ez így ment nagyon sokáig.

Nem akarlak riogatni, de 14 hónapos volt, amikor átaludta az éjszakát. Közben meg ott volt Dávid is. De ez is megszépült már az emlékeinkben, nevetve szoktuk mesélni a barátoknak.

Kicsi Albert sem egy alvós gyerek, már nem is számolom hányszor ébred fel. Nem gondolnám, hogy éhes, néhány korty után elcumizgat, egyszerűen szeret a közelemben, illetve a cicik közelében lenni. Olyan gyorsan el fog múlni ez az időszak. Nekem már ő az utcsó, többet nem élehetem át! cry:

Már megint elkalandoztam. Azt vettem észre, hogy leginkább a levegő bánthatja őt is, tekereg, mocorog ezerrel. Olyanokat pukizik, el vagyok gázosítva! :lol:

Ha tehetném, de nem tudom, csak virtuálisan, ölelem az összes babót!
Maggie
[/b]
dmaggie

Becka! Most olvastam a történeted!
István kórház kapja be!!!!! :evil:
Már bocsi csajok, de elbőgtem majdnem magam, annyira kiakadtam, hogy lehetnek ilyen parasztok? A nagy bababarát kórház :evil:
Na hát ezért akartam én otthonszülni Lányok! Komolyan mondom ez a szülészet iparrá alakult, gondolom a tápszer drága azért nem adtak, és igenis van olyan, hogy valakinek nincs teje. Engem is hülyítettek azzal, hogy szoptatni-szoptatni-szoptatni, meg gyakran a cicire tenni, na persze, csak amikor már egésznap a cicimen lógott, és mégsem hízott ingatta a gyerekorvos a fejét, és mondta, hogy nem szabad éheztetni a Babát :evil: persze, mert nekem az volt a célom... na mindegy, örülök, hogy utána nem hallgattam senkire, és jééé még mindig szoptatok :shock: :lol:
Na pusza, tényleg bocsi, de nagyon felhúztam magam...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Becka, én is most olvastam el a történetedet :cry: . Megvan a véleményem az orvosról is, és az egész bandáról! Nem lehet felhívni a mittoménkicsodát, szenvedj még egy kicsit?! És a baba egészségét is veszélyeztetik?! :evil: :evil:

A gyerekágyas időszak nekünk is azzal telt, hogy szoptatni-szoptatni...Panka velem volt, bár csak nappal. Akkor tettem cicire, amikor kérte. Szerdán szültem, pénteken már kapott teát, szombaton egyszer szopizott 10-et ( :shock: ), aznap már kapott pótlást. Szinte semmi tejem nem volt, vasárnap tápszerrecepttel jöttünk haza, de délutánra bedurrantak a cicijeim :oops: . Próbáltam nem idegeskedni, mert Bencével is csak a 4. napon lett tejem, de olyan sz*r volt, hogy nem tudtam eteni a babámat, és a nővérek a 3. napon már csóválták a fejüket, hogyha eddig nem volt tejem, akkor szerintük már nem is lesz :evil: .
Bencénél pedig azt mondta a gyerekorvos nagy pofával, hogy ha a kórházban nem tanulunk meg szopizni, akkor már itthon sem... :evil: ! Na csessze meg, addig kínlódtunk itthon, míg 17 hónapig sikerült szopiznunk! Ennyit ezekről...kicsit én is beindultam :evil: :oops: !
dettyk

Anitja! (és még aki nem tudta megnézni):
http://videa.hu/main.php?page=list

Kép

Kép
regcsiken14

Regi!kösziiiiiiiii, aztaaaaa és nem is sírt? :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Ne húzzátok ennyire fel magatokat a szülésemen, biztosan vannak rosszabbak is. (Mindentől van rosszabb.) Nekem sokminden jött össze, egyszerre. Szülésznő is nagy szemekkel nézett, hogy mennyire a szülés "ellen" játszik minden. Azt még nem írtam, hogy fotózni nem tudott a férjem, mert mire Levit kivették, lemerült az aksink. Még egy bónusz: kicsit mélyre vágta a szikét az operáló doki, úgyhogy Levi fejét egy karcolással megjelőlték, bár úgy látom, szépen elmúlik, talán nem lesz maradandó. Mai napig arra gondolok, hogy nem volt még itt az ideje, hiába hordtam túl 1 héttel. Valószínűleg azért nem indult semmi a szervezetemben és ő sem indult kifelé. Minden ellenünk játszott. Amikor a számukra nem tetsző CTG vizsgálat után berendeltek szülni, elsírtam magam. Erre az ügyeletes doki leb..ott, hogy mit gondolok, a 41.héten? Meddig akarom még hordani? Miért csodálkozom? Azért sírtam, mert nem így képzeltem el. Ennyi.

Brendon: nem mentünk sajnos ma jógára, mert Levi kivételesen reggel 7-kor kelt és fennt volt egészen 10-ig. Akkor szoktunk indulni, most addigra bevágta a szundit, úgyhogy nem nyúztam. Csütörtökön újra próbálkozom! Ha nem jutok valamiért el, akkor felhívom telefonon a "főnököt", megkérdezem tőle.

Örülök, hogy több lánynak is tetszik Levi, így nem maradunk egyedül. :D Kiváncsi leszek, amikor találkozunk veletek, hogy neki ki kelti fel az érdeklődését. Tornán is nagyon tudja nézni a babákat. Annyira helyesek.

Valaki kérdezte (lusta vagyok jegyzetelni :oops: ), hogy mikor járok a Brendonba. Én hétfőn és csütörtökön 10.30-tól a babás-mamás jógára, szerintem ezzel érdemes kezdeni, többen ezt ajánlották és nekünk bevált. A babás torna, inkább nagyobbaknak való (főleg a tuc-tuc zene miatt)! Itt is maszírozzuk, tornáztatjuk őket.

Hörcsög emlegette Nagy Verát. Hogyha emlékeztek, írtam 1 hete, hogy lesz alattunk a szomszédban egy bébi, egy leendő játszótárs februárban, apuka fekete, anyuka fehér. Róluk van szó! Pont ma kérdeztem Verától hogy fórumozik-e. Mondta, hogy itt kezdett a szeptemberiben, most pedig ugye a 2008.februáriakkal. Milyen véletlen, nem? Szomszédok vagyunk.

Nekem, hogyha a Levi nem gondolja meg magát, akkor februárban 1 éves lenne. Valamiért eltolta a születését...

KépKép
becka

Emese!Állati aranyos Zsófika de apája se gyenge :lol:

Jelentem képtelen vagyok ilyen mennyiségü üzenet visszaolvasására ezért képes illusztrációt kérke hozzá!!

KépKép
juba

kérke=kérek

KépKép
juba

Anitja: ne ijesztegess! Az én receptem is 1 hete ott figyel a patikában bár mi a sima Milumil 1-est használjuk. Mára ígérték, csak elfelejtettem elmenni érte, gondoltam, holnap oviba menet elugrok érte. Nekem is reggel fog elfogyni!!!
Most izgulhatok!!!

Kép
Kép
timi26

Bongyi: nem akartam komoly lenni a képen, csak én csináltam, aztán koncentrálni kellett!!! :D :D :D

Irina: Ádi baba is nagyon helyes kispasi!!! Szőke lesz?

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Húúú, mennyit írtatok egy-két óra alatt! Ma voltunk a Brendonban venni Máténak kispoharat, előkét, kanalat, készülünk a kóstolgatáshoz, de majd csak ha betölti a négy hónapot. :wink:

Emese: Nem tudom megnézni Zsófkát :(
Becka: Sajnálom, hogy ennyit szenvedtél! István Kórház :twisted:
Timi26: Nagyon jók a képek, szépek vagytok. Jó nagy fiú Viktorka!
Irina: Ádika egy igazi kis vasgyúró, nagyon cuki!!!
Maggie: Nagyon helyesek vagytok a fiúkkal, és látom, hogy sikerült az avatar, szuper!
Hajni: Jobbulást nektek!
Anitja, Timi26: Ezt nem értem, hogy hogy lehet egy tápszer hiánycikk??? :twisted: :twisted: :twisted:

És pár kép:

Kép A három fiú

Kép játszom

Kép Na, csajok? Engem ki választ?

És küldök a gmail-re egy fürcsi utánit!

KépKépKépKép
meryke

Meryke: de édes Máté az utsó képen!!!
Ilyen csíkos bodynk nekünk is van!

Kép
Kép
timi26

Timi26: Köszi, Máté nevében is! Képzeld ez még Bencusé volt, de bírja a strapát, nagyon szeretem.

KépKépKépKép
meryke

Olyan jók a képek!

Uhh kinek is.. :shock:

Bongyi: nagyon jó a szilveszteri fotó,azok a szemüvegek. :lol: :lol:

Kiskolbi: micsoda ügyi fiad van,teljesen ledöbentem :shock: :lol: ahogy mondod előbb mászik mint fordul,és az is biztos,hogy mozgékony, ha megtanul menni futni fogsz utánna. :)

Heni:sikerült valahol olyan teát találnod,nem jut eszembe a neve :oops: .

Gremese:
kijött egy fogatok..? :) Gratula,akkor már ő is tud rágózni :lol: . Nagyon jó,hogy a párod megcsinálja a honlapot. (akkor a te párod is megállás nélkül a monitorba bámul? Te hogy bírod?az enyémet ezért le sem lehet lőni onnan,pláne ha megjön az ihlet. :shock: )
Arra gondoltam,hogy pl.terhesség alatti cukrosoknak kajákat ki mit evett.Valami menüpontot várandós étrend cukrosoknak,vagy valami hasonló címmel. Utánna meg olyant,hogy szoptaós étrend tippek a szoptatáshoz,ja és a nehézségekről.
varga tünde

Üdv az ujaknak!

Timi26:milyen nagy Viktorka!

Regcsiken:dejó már ti is füriztek,ezt irigyelem.sajna itt nincs lehetőség baba-mamafürihez. :shock: :(

Kinek,hogymegy a kóstizás?

Én megkostiztattam és az lett a vége,hogy 10szopik után bónuszban kéri a pépet,ugyan úgy az uzsinál is. De csak 2-3 kanálal adok.
varga tünde

Uram isten Viranka jó bátor vagy! :)

Kiskolbi:még jobban ledöbentem Mátén.. :) Azon a zongorán,nem semmi... :)
varga tünde

Sziasztok!
Essszzzméletlen sokat írtatok! :shock: :D
Csak pár szó erejéig jövök, mert irtó fáradt vagyok. :( Máté ma egész nap nyüszizett. :( Valószínű a pocija, mert rengeteget pukizik. Biztos az új tápi szokatlan még, ill. a pohárból ivás közben is sok levegőt nyel. És ma százszorosan minden a szájában kötött ki, ami a keze ügyébe került, lehet, hogy a fogai is készülődnek kifelé lassan-lassan?
Szóval üdv minden Újonnan Érkező, Eddig Csendben Kukkolónak! (Üzenem a még mindig hallgatóknak, hogy sziasztok, és írjatok nekünk végre már! :D )
A gmailre még mindig nem jutottam ma el, :oops: igyexem bepótolni a lemaradásomat.
Regi: Szelina olyan édi a kacsában!!!! :D Olyan honvágyam lett! :cry:
Minden bébi gyönyörű (Irina, a Toldis kommenten behaltam! :lol: ), Anyukák is persze, és most már télleg jó volna látni Apukákat is (dobok majd képet gmail-re Apánkról, akkor nem lesz nyilvános, és biztos nem neheztel érte).
Valaki kérdezte a kóstolgatást: jelentem, a mai ebéd-előételi krumplizás nagyon jól sült el! :D 2-3 kiskanálnyit akartam Neki adni, de aztán reklamált a folytatásért, így 8-10 kk lett belőle. :shock: Ha ennyire jól megy, hétvégén kap almával megbolondított krumplit is, jövő héten meg bepróbálkozunk a sárgarépával. Nagy gourmand lesz a Kiskölyök! :lol:
Rájöttem, hogy fogjuk rávenni, hogy forogjon: egyik oldalára lefektetjük Zsófit, a másikra Lillát, és ha ez sem elég motiváció, akkor megeszem a sipkámat! :lol: :lol: :lol:
Itt minden kiskrapek szőke-kékszemű lesz?! :shock: (Juhéj! :D ) Mediterrán Adoniszok, hol vagytok?! :?:
Tündi: nem baj, ha Máté nekiindul és futhatok utána, legalább izmosodik a popóm (ahol most is izomlázam van, mert rájöttem, nem egyszerű 2 órán át hegyre fel-hegyről le babakocsit tologatni… :shock: csak legalább legyen hatása!)
Holnap dolgozom, :( de próbálok ide is pötyögni, feltéve, ha nem lesz nyűgös ismét a napunk.

Még valami, ez fontos: nagyon örülök minden új hozzászólónak, és remélem, egyre többen leszünk. :D DE! Hála a Jó Égnek, eddig nem történt ilyen, de nem szeretném, ha véletlenül valami beteg perverz is becselezné magát közénk, aztán a gmail-es jelszót megkaparintván otthon csorgatná a nyálát. Lehet, kissé paranoiás vagyok, de az ilyen beteg emberek sok mindenre képesek lehetnek. Ki kellene találni valamit, hogy megelőzzük a bajt. Van 5letetek?

Detti
KépKép
kiskolbi

Kiskolbi hogyan csináltad a krumplit a babának??? Csak simán megfőzted, vagy pároltad???
Kiváncsi vagyok a praktikádra, meg persze máséra is!!!

Heni
KépKép
heni81

Heni: én mindent párolok! Aztán tápszerrel vagy almalével felöntöm, utána pépesítem.

Kolbi: azt hittám Máté már forog is!!!

Gremese: ti hogy álltok a forgással??? Viktorkának a tengelye körül már megy hason és háton is, de átfordulni ég nem akaródzik neki!

Kép
Kép
timi26

Hittám=hittem
ég=még

Kép
Kép
timi26

Heni!
Nem csináltam nagy kunsztot belőle. Jól megmostam, megpucoltam, összevágtam picire, ráengedtem annyi vizet, hogy ellepje, aztán fedő alatt hamar megpuhult. Átpasszíroztam szűrőn, aztán főzővízzel engedtem fel olyan híg tejbegríz állagúra. (Azért nem tápival, vagy anyatejjel, mert később sem úgy fogja kapni, szokja meg a valódi ízét, szerintem.) Elveimmel ellentétben egy hangyabokányi sót is tettem bele, mert anélkül borzalmas volt (mellesleg így is, de nem akartam többet belerakni). Neki legalább ízlett, és ez a lényeg. :wink:

Detti
KépKép
kiskolbi

Heni: Olvastam olyat is, hogy nem jó párolni vagy főzni, mert sok vitamin kifő belőle. Így jobb a sütőben alufóliában megsütni és kikaparni a belsejét. Lehet, h érdemes kipróbálni. :roll:

Timi: novemberben párszor sikerült Máténak hasról hanyatt fordulni, de nem volt tudatos. :( Azóta csak erőlködik (főleg hanyattról hasra), de nagyon pipa, mert nem sikerül. Egy pici lendület hiányzik. Egyelőre segítünk Neki, és sok olyan tornagyakorlatot csinálunk (imád tornázni, napi 3x legalább átmozgatjuk :D ), ami megkönnyítheti számára.

Detti
KépKép
kiskolbi

köszi Timi az infót :-)

Heni
KépKép
heni81

JJJJJJAAAAAJJJJÁÁÁÁÁÁJJJJJJ mennyit írtok!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :lol:

Anyám! Azt sem tudom, hol kezdjem, jegyzet óne, így marad a HOSSZÚ távú memória, mert annyit pötyögtetek!

Irina! A képekhez a kommentek iszonyú jók! Ádi csúcs ezekben a pózokban! :D

Sajnos én nem tudok hozzászólni az "éjszaka felébredek és nem akarok visszaaludni" témához, gondolkoztam miért lehet ez, de mivel nincs tapasztalatom ebben, okoskodni meg nem akarok, így csak küldöm a pozitív enerdzsit, hogy mielőbb javuljon a helyzet. :)

Timi26! Magunktól még nem forgunk. Oldalára már lendúl, sőt, ki is tekeredik, ritkán meg próbál a hasára gördülni, de a legtöbb esetben oldalt marad, vagy visszagördül a hátára.

Én azt mondom, hogy nagy a popója az átforduláshoz, kéne még egy kis lendület, egy kis technika, Apa meg azt mondja, tudja, hogy nem praktikus hason, mert - ha szopi után vagyunk - még bökékelhet is, és a kezét is ki kellene még húzni maga alól, szóval macerás, és inkább a könnyebb utat választja. :D

ViktorDani szép nagy fiúcska!!!!! Nem lehet egyszerű emelgetni. :D

Kiskolbi! Hú, már krumpliztok... Tök jó! :D

A legközelebbi talin majd gyakorlatban is kipróbálhatjuk a Máté-ösztönző elképzelésedet.
Máté szerintem élvezni fogja a dolgot, hogy két csaj veszi körül... :wink: Szerintem szívesen megtartaná ezt a "háremet" :lol:

Amúgy meg üdv a hegyen! :D Én is ma lefelé és felfelé toltam a megpakolt babakocsit. Másmerre nem is lehet. Én már megszoktam, végül is itt nőttem fel. :wink:

Tünde! Nekünk a kóstolás jól megy, ismeri az almát, és az őszibarackot (üvegeset). Csak keveset adok neki, 3-4 kiskanál hegyével, és láthatóan nagyon csipázza a dolgot. Ezerrel fókuszál a kanálra, két kézzel nyúl utána (így előfordult már, hogy két kezecske, és egy kanál volt a szájában :lol: )
És enné nagyon, ha közelítek a kanállal, akkor elkezd "repkedni". Annyira cukor!!!!! :oops:
De még csak kóstolásnak megfelelő adagot kap.

Igen, jön a fogunk. Na persze (és ez az első babásoknak szól) nem úgy kell elképzelni, mint az egyfogú Vajákos Birit, hogy kivillan a megmaradt foga, hanem látszik (ha jól megnézi az ember) a fogacska teteje. Szabad szemmel nem nagyon látható, jól meg kell nézni. De már kandikál! :D

Holnap dolgom lesz, egy szopi kimarad sajna. Most először fogok neki adni lefejt anyatejet. Kétségeim vannak, hogy azt meg fogja-e enni, hiszen 1. fagyasztott, 2. olyan összetételű, amire akkor volt szüksége a Babának, mikor lefagyasztottam.
Na mindegy, van itthon tápi (meg kell néznem, hogy jó-e még), és ha nem megy az anyatej, majd Apa bekeveri neki aztatot!

A Milupa meg szedje össze magát! Hiánycikk! Marha jó! A babáknak ezt ki mondja meg? "Édesem, ma nem kapsz reggelit, mert a Milumilu nem csinált eleget, és most nem jut Neked". :evil:

No látom, a topik következő álompárja: Szeli és Zéti! :lol:

Ja! Üdv az újaknak!!!!! :P

Kép
Kép
Kép
gremese

Kiskolbi neked is köszi!!!!
A vitaminnak kapcsolatban igazad van, macerás, de lehet megéri :-)
Majd próbálkozom!!!
Egyenlőre üvegessel próbálkozom:-) Amig 3 napig elég 1 üveg nem vészes, de majd ha napi 3 fog kelleni, inkább főzőcskézek szerintem.

Heni
KépKép
heni81

Azért csak most jutottam el idáig, mert egész nap lótifuti volt, este az utolsó szopi előtti alvásnál meg Zsófi egy olyan üvöltő műsort vágott le, hogy ihajj! A vége bebugyolálás lett, úgy nagy nehezen megnyugodott.

Ez az altatás a legnehezebb. Ordít, szinte sehogy nem jó, ha ölben elalszik, és leteszem, akkor kipattan a szeme. Persze alig él, de valami hihetetlen erő feltör és ordít, mintha tele lenne energiával.

Az esti szopi meg nagyon jó, a szopi végére bealszik, én csak leteszem, és már szundimundizik is reggelig. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni! Gratula a 4. hónaphoz!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó!

Most sikerült "elűzni" Apát. Viranka pedig próbálkoztam ráolvasással, szemmel veréssel, mégsem mozdult. :) :)

Mit is akartam? Ja, igen. Kórházhoz még annyit, itt a DOTE-n sem igazán hívei a pótlásnak, ugyanakkor, ha szükséges kérhetnek a kismamik. Én nem akartam, mégis kapott a kicsim. Ugyanis nem tudott kakilni. Én meg úgy gondoltam, annak a trutyinak ki kellene valahogyan jönnie. Ezért adott neki a csecsemős pótlást, de a lelkemre kötötte, hogy a dokinéni nem tudhat róla, mert akkor kikap. Nem értettem, mert evett nagyon a szentem. Teljesen kiborultam, mert a többi babának még kértek pelust, neki elég volt egy egész napra. Azt sem láttam, hogy pisilt volna. Egyszer viszont éppen elkaptam, amint belepisilt a szájába. Olyan szép ívet írt le, jól sikerült. Én annyira nevettem, alig tudtam feladni a pelust.

Bongyi, küldd el a képet, lekicsinyítem és már utalom is vissza. kmaggie@chello.hu

Regi nagyon ügyi vagy. (- kilók). Nekem marad a zsírdonor karrier. :cry: :D

Jó éjt! Maggie
dmaggie

Emese ismerős a helyzet, mármint az altatást illetően.
Nálunk is nagy orditás van, de elvonom a figyelmét. Mostanság nagyon beválik a zenére altatás, de hangosan kell szóljon a zene, közben ringatom és pikk pakk alszik is.
Nálunk inkább a kiságyba való berakás okoz gondot:-(mindig felébred :-( és kezdhetek mindent előről.

DE ma egyedül altattam!!!! És sikerült :-)

Heni
KépKép
heni81

Timi26! Rebeka jó csaj! :wink:
Viktorkával nagyon jó a közös képetek! Igazán tündériek vagytok!!!! A Kispasi abban a zokniban olyan, mint egy focista! Kis vasgyúró!!!!! :lol:

Regi! A nyikorgó kertkapu néha már üvöltő dervissé fajul, de annyira, hogy rá kell szólnunk, mert Apával már cseng a fülünk. Eszméletlen hangja van! :lol:

Hörcsög! Így van, Apa sem százas, és ez így van jól! :wink:

Heni! A napi 5 altatásból csak ez az egy, a 4. a macerás. A többivel nincs gond. És itt nagyon érvényes, hogy minél fáradtabb, annál nehezebben tud elaludni.
Az éjszakai alvás előtt meg pikk-pakk bealszik a szopi végén, mint egy rongybaba olyan, simán hasra teszem és kész. Örülük hogy így van, és nem éjszakába nyúlóan kell altatni.
A negyedik altatás "csak" fél óra, de hosszú óráknak tűnik.

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi! -2 kiló? Szuper! Csak így tovább!!! irigy-irigy.... :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

Ja! Nikiéknél minden oké, csak a net vacakol náluk. Ha megjavítják, akkor jön!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Azt hiszem legközelebb kisebb felbontású képet kell csinálnom, mert ezeket csak minire tudom kicsinyíteni.
Mindegy, de van egy nyalogatós avatarom! :P

Kép
Kép
Kép
gremese

Ja az 5 óra körüli elalvás nálunk is a leggázosabb! Akkor kézen alszik csak kb. fél órát.

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: