Wicca: Ajánlat áll, amikor Neked is jó.
Én beadattam a pneumót is, viszont sokkal jobb az oltóanyag, mint régen, nekünk Peti simán vette a 2 hónapos oltást. nem volt se láz, se csomó, se semmi....
Nemlajos: Feltétlen beszélj orvossal, mégis csak jobb, ha ő diagnosztizál, illetve biztos tudja, hogy melyik betegségnek mik az egyéb tünetei, szóval vizsgálattal egy csomó mindent ki tud zárni. Szerintem ez a rózsaszín vizelet eléggé aggasztó, szóval járj a végére.

És majd mondd, hogy mi van. Mi is aggódunk ám Döméért!
Vica: Nagyon ügyes vagy! Komolyan. Én is szeretnék futni, de annyira meghíztam, hogy most jobb, ha nem. Így én csak görizgetek néha. De ettől a néhától bizony nem fogyok....
Zazzy: Az bizony lehet, hogy apukája mély hangja megnyugtatja, de azért ez erős, amit írsz, végül is te vagy az anyja és te is rengeteget vagy vele. Ilyen szeparációs gondok majd olyan 8 hónapos kor körül lehetnek. Addig is dédelgesd sokat és próbáld megtalálni, hogy mivel lehet megnyugtatni. Jó anyuka vagy, bízzál magadban és figyelj a babádra, te is meg fogod érteni, hogy éppen mit szeretne. Ja és énekelj sokat, hogy szokja a hangodat.
Pulcsi: Hogy van Nándi? Használ a diétád? Szurkolok, hogy iskerüljön megtalálni, hogy mit nem bír a pocója....
Gyöngyi: Hogy vagytok? Mindkét gyerek helyre jött már?
Marq: Mi van veletek? Most, hogy rosszabb az idő, remélem lesz egy perced jeletkezni. És kérünk képet is.....
Pár hete beadtuk az apasági pert. Hát nem semmi az egész. Az exemnek kell lennie a felperesnek, Petiapu nem kezdeményezhette a pert, mert ugye házas vagyok és a család mindenek felett!

Szóval még szerencse, hogy jó az exszel a viszony.
Most meg bevonják a gyámügyet a per idejére (kirendelnek valakit), aki Peti érdekeit képviseli.

Én a céda anya nem vagyok alkalmas a képviseletre!!!
Most várjuk, hogy a gyámügy kirendeljen valakit és utána kapunk időpontot tárgyalásra, ami már nem valkószínű, hogy nyári szünet előtt meglesz. Szóval jogilag őszig a Peti az exszem gyereke....
Most próbálom majd megfűzni, hogy jöjjön el velem a Petinek útlevelet csináltatni, mert ugye neki is alá kell írnia....
Hogy én hogy lehettem ekkora hülye, hogy nem váltam el, amikor elhagyott!!!!!