A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Most néztem meg a Panka videót :) ééédes

Ilidike pedig nagyon formás :)

és hát Mátééé le vagyok nyűűgözve :) igazi kis vasgyúró, gyorsan le is csapjuk Zsófi kezéről :)

KépKép
KépKép
fleur

Irina, tudom, hogy Emesétől kérezted :oops: , de csak alátámasztani tudom, amit leírt. Éjjel nálunk is ráálltak a cicijeim a hosszú szünetre (8-12 óra), és reggelre telítődnek, viszont a múltkor csak 2-3 éjszakai ébredés kellett ahhoz, hogy hajnalban fejnem kelljen :shock: . Szóval a természet, az emberi szervezet tényleg szupi. Ne aggódj! :D Ja, és napközben 2-3 óránként szopizunk :roll: .

Egyébként hétvégére csak egy kis különtalit szervezünk :oops: , Hörcsög és én egy városban leszünk, Timi26 pedig 5 km-re lesz tőlünk. És ha már így alakul, úúúgy szeretném látni Ildikét és ViktorDanit ( :lol: ) élőben! (Na és persze Rebekát és a nagyfiúkat is).

Fleur, nagyon tuti a járgány :wink: . Nagy puszi a 4. hónaphoz!!

Hörcsög, sztem minket nem zavar. Inkább azt mondd, mi zavarnánk e, ha egy rövidke időre összefutnánk?

Becka, ne viccelj!! Egy szőke kék szemű pasi?! :shock: Már hogy a fenébe ne tetszene?! :wink: Várjunk a taliig és bízzuk a fiatalokra :D !

Kolbi, Máté nagyon cuki. Én elhiszem, hogy ő az, afelől voltak kétségeim, hogy biztosan 4 hónapos e :D :wink: ?
dettyk

Motiot időjárásjelentése ide is elért :lol: . Tegnap kellemes langy szellő fújt, ezer ágra sütött (és melegített :shock: ) a nap! Isteni volt! Akkorát sétáltunk...!!! Majdnem az összes hó elolvadt :shock: .
dettyk

Egyébként fiús anyukák, végeztem egy gyors fejszámolást, és arra a következtetésre jutottam, hogy a lányok jóval többen vannak :wink: !
Válogathatnak majd a kis pasik :lol: :wink: . Nehéz helyzetben lesznek, hiszen minden topikos baba csodaszép!! :lol:
dettyk

Kiskolbi! Máté tündéri! Olyan édi, ahogy gyúrja azt a zongorát! És nem semmi, ahogy négykézláb tud állni. Húúúú! :D

És mivel Fleur-ék is pályáznak Mátéra, így mindenképpen ott kell lennünk a talin, nehogy "elhódítás" esete forogjon fenn! :wink:

Honlap: Timi26-tól már kaptam 5leteket, a többiektől is várom priviben!!!!!! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Ma reggel bohóckodtunk kicsit, dobok egy képet. :D

Kép Úgy szeretlek, majd megeszlek!

Kép
Kép
Kép
gremese

Na de előtte meg lettem kóstolva:

Kép Anya, most megkóstollak!

Kép
Kép
Kép
gremese

Szép reggelt!
Hát, Emese, Fleur! Azt hiszem kénytelenek leszünk közbeszerzési pályázatot kiírni... :roll: aztán majd az Elnök Úr eldönti, melyik pályázatot/pályázót is választja... nekem tök midegy, legfeljebb lezsírozom Apával, hogy Kistesó is fiú legyen, és akkor 2 ilyen csodás menyem lesz! :wink: :lol: :lol:
Megyek, megkeresem a Panka-videót. Most vagy én siklottam el felette és hülye vagyok, vagy én siklottam el felette és hülye vagyok. :shock: :oops:
Apropó: Viranka én tutira frászt kapnék egy ilyen akciótól!!! :shock: Rajtad pedig semmi para nem látszott! Jól titkolod, mi? :lol:

Lenne egy kérdésem:
Szombat óta kapja Máté az új tápit, és kb. aztóta nagyon nyűgös. :( Azt néztem, hogy ebben már van laktóz, tejszín, tejpor és más tej-eredetű összetevők. Szerintetek fájhat tőle a pocija? :?: Arra gondoltam, talán át kell állnia az emésztésének. A kakija is hígabb néha. Vagy ha nem ettől van a nyűgi akkor passz, max jönnek a fogacskák... :roll:

Honlap: majd gondolkozom, és írok privit! :wink:

Detti
KépKép
kiskolbi

Gremese, Dettyk, köszi! Én is ezt vettem észre a ciciken, de nekem pár napja reggelre sem telítődnek fel teljesen a melleim, úgyhogy azt gyanítom, kevesebb a tejem... :shock: Na, próbálok észnél lenni.

Becka, nekem nagyon-nagyon tetszik Levike! ;-)

Gremese, drágák vagytok a képeken, már hiányoltam a Zsófi-babás fotókat!

Fú, "remek" éjszakánk volt, címszavakban: délutáni egy alvás kimaradt (az utolsó), nyügi ezerrel, etetés 20-kor, alvás, ébredés 21.30-kor, etetés, alvás, ébredés 1.30-kor (!), etetés, nem alszik vissza, csak 2.30-kor, ébred 6-kor (!), etetés, nem eszik rendesen, nem alszik vissza. Azóta fent van (3 órája). Aludt Ádika vagy 7 órát és most játszik. Fogalmam sincs, hogy bírja, mi apával zombik vagyunk.

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Fleur!
Szuper a járgány Lilla baby biztos szeretni fogja.
Gratulálunk a 4.hónaphoz.

Dettyk!
Már hogy zavarnátok nekem az egész d.vágáshoz semmi közöm,
csak akiknek lesz nincs hely ezért lesz nálunk.
Amúgy úútálom az egészet.
Büdös és sok kosszal jár.
Különben nem vagyok finnyás csak elszoktam az ilyenektől.

Kolbi!
Nagy zsivány lesz Mátéból látom a szemein. :lol:
Szuperek a képek.Cukika Máté és milyen ügyes.

Emese!
Cuki csak azt nemtudom ha megesz a lányod akkor,
ki fogja hozni a talira. :lol:
Benne is van ám huncutság. :lol:

Igaza van Dettynek minden fiú nagyon helyes.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Ui: a több ébredés tuti nem az éhség miatt volt, napközben és este van tejem, ráadásul Ádi ilyen 5 perces szopikkal tudta le a köröket. Szóval rejtély a kispasi.

Kép
Kép
irina

Becka, teljesen megértelek, nagyon szomorú, ami Veled történt a kórházban, el vagyok képedve!!! Nekem sem volt tejem, csak 3. vagy 4. nap, Ádi állandóan éhes volt, csak vizet tudtam adni neki, meg mellre tettem, szerintem valami pótlást kellett kapjon. De elképesztő tudatlanság egy szoptatási tanácsadótól, hogy azt mondja, "ilyen nincs", és hát a tejbelövellés is tipikusan 3. nap következik be tudtommal, nem 1. vagy 2. nap!!!
Oxitocin: dehogy voltál rá immunis, csak annyira megijesztettek, hogy teljesen leállt a szülésed, stimulálhattak Téged bármivel. Nálam "érdekes módon" a tágulás teljes hiánya volt megfigyelhető, amíg a szülésznőm meg nem jelent... (én is kaptam oxitocint amúgy). Szerintem azért, mert elég durván vizsgáltak meg, amikor beértünk, sehol nem volt akkor a dokim, a szülésznőm, a férjemnek ott kellett hagynia, és magamban vajúdtam reggelig. Tágulás nuku -- a körülmények ismeretében nem is csodálkoztam rajta...

Kép
Kép
irina

Irina!

Nálunk is vannak ébredések éjjel.
Néha én is csak nézek ki a fejemből és kel kb 1 óra
mire teljesen fel ébredek.
Ildike is szokott éjjel enni.

Ja lányom most a távol köpést gyakorolja olyat
köpött át a vállamon és a foteln. :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Nem ígérem, hogy visszaolvasok, mert megint lemaradtam. :?

Tegnap Apa elvitte Szelikét anyósékhoz. Ebédre voltunk hivatalosak, de mivel nekem gyüminapom volt, inkább kihagytam, ne kínozzam magam. Jó volt egy kicsit itthon egyedül. Kiáztattam magam a kádban, szőrtelenítettem, takarítottam. Tök jól esett. Persze Szelike minden percben hiányzott... :oops: :lol:

11-kor megyek nődokihoz gyógyszert íratni. És megcsináltatom a rákszűrést is.

Bár már kétszer mensiztem szülés óta, most nem jött meg időre. :shock: Ráadásul a tavalyi naptáramat meg kidobtam, de ha jól emlékszem, 12-én mensiztem... :roll: Apa ijedtében vett egy tesztet, az negatív lett. Kicsit korai lenne... :roll:

Ja! A videó formátumát nem fogadta el a youtube. Vagy én bénáztam el... :roll: Szóval sajna nem tudtam oda feltenni. Bocsi!

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok Mammikák!
Viranka! Csúcs a Mira+Bálint videó :lol: !

Horcsog! Nagyon szép a kis Ildike!

Becka! Aranyosak vagytok nagyon, és mi is a kék szem szőke hajra gyúrunk :wink: , csak Nolkának még aranyszőke a haja, de a szeme kék 8) .
Ja! És köszi, hogy megkérded a brendont :lol:

Szuper ötlet sztem is a weboldal
Emese! Zsófiapunak előre is nagyon köszi érte! Majd írok privit én is.
Deeee édesek vagytok, nagyon meghitt képek :lol: !

Timi! Tejpépet adsz már Viktorkának, ugye? Hogy kezdtél neki? Én is szeretnék esténként vacsira azt adni.

A hasmenéses ügyből úgy tűnik kijöttünk, és talán Nolka megúszta (kop-kop-kop) lehet az ionizátor miatt nem tudott légutakon keresztül kiütni az influenza minket, mert ugye az fertőtleníti a levegőt. Van, hogy kicsit fáj a torkom, estére bekapcsolom, és reggelre semmi bajom.

Fúúú, mindig áldom az eget, amikor ilyen történetet hallok (Zsombika :cry: ) én is nagyon sokat rettegtem a terhesség alatt (ugye volt már nekem is egy 0.baba) nagyon hálás vagyok Noelért :!: :!: :!: .

Fleur! Szupi a babakocsi!

Kiskolbi! Nagyon cuki Máté, annyira drága kis pofija van.
Hát lehet simán az új tápitól nyűgös, én is tartok a tejpéptől :roll:

Na dobok én is friss képet :lol: ez tegnap készült:

Kép

puszi!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Ime a képek! Kép Kép

Kép
hajagosné szabó éva

A szőkés csaj az egyik ismerősöm, nem én.

Kép
hajagosné szabó éva

Húúúú! Csajok! A közös honlap eszméletlen jó ötlet!!! :lol: :lol:

Köszi az uszis dicsiket! :D

Zétinek jobbulást! :(

Levi baba édes a képen!!!! :D

Brendon tali: Apát fűzöm, hogy elvigyen minket. Majd puncsolok neki sokat!!! :wink:

Én kozmetikushoz szeretném már eljutni. Egyszer nagy pocakkal már beindultam, aztán rájöttem, hogy nem tudok hanyatt feküdni… :shock:

Móni! Végülis a mi uszinkban is melegebb volt a víz (szerintem legalább 34 fokos volt). Bár megmondom őszintén, hogy a szoktatásnál nem mentem 33 fok alá, mert már libabőrözött Szelike. :?

Kép

Kép
regcsiken14

Köszi a kocsi dicsiket és Lilla gratulációkat.

Jajj nem is írtam hát megnéztem Mirát és Bálintot is :) nem semmi :)

Gremese reggeli babapuszi is csudajó :)

Én meg nem is írtam asszem, h tegnap magától átfordult az oldalára :)

NA megyek mert kicsit nyűgike :?

KépKép
KépKép
fleur

Gremese, naggyon cukik vagytok Zsófival, de azért hagyjon belőled valamit :lol: !

Irina, 5letem nincs, de Bence is 4 hónaposan kezdte a "műsorozást", én csak a fogzásra tudtam gyanakodni... :cry: 5,5 hónaposan bújt ki az első.

Anitja, Noel baba nagyon vagány, és micsoda relax-fotelje van!!! :shock: :lol:

H-né Éva, Valter is nagyfiú már!! Nagyon szép kis pasi :wink: !

Csajok, annyira sajnálom, hogy nem találtam hamarabb rátok! Kicsit visszanéztem (kb.200 oldalt 10 oldalanként :shock: ) a nyári talis képeket is láttam...olyan szépek voltatok, kicsit nosztalgikus hangulatba kerültem pocakügyileg :cry: :roll: :lol: . De jó nektek, hogy már ilyen régóta ismeritek egymást, és együtt éltétek át az élet egyik legszebb pillanatait... :D Ilyen összetartó csapatnak szuper ötlet a saját honlap :wink: .
dettyk

Üdv Mindenkinek!

Azt hiszem most vesztem el! Eddig ugyanis csak olvastalak Titeket, de nem bírtam tovább. Lehet a függőséget fokozni? Bizonyára egy csatlakozással, ha Ti is úgy akarjátok. :)

Én éppen a harmadik gyermekünkkel vagyok itthon, Albert baba szeptember 21-én született 4070 g-mal és 53 cm-rel. A két bátyus már igen nagy, februárban lesznek 14, illetve 11 évesek.

Befogadtok?

Üdv: Maggie
dmaggie

dmaggie! 3 fiúval? Naná, hogy befogadunk!

Feltételek a szokásosak: avatar, vonalzó, fénykép (baba-mamás, mama fejjel), születéstörténet. Csak ennyi. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Maggie! :D
Be hááát!!!! :wink: Még jóhogy! Kíváncsiak vagyunk minden részletre Rólatok (és persze képekre is :!: ). Kár, hogy nem írtál már sokkal előbb, de jobb később, mint soha! :D

Detti
KépKép
kiskolbi

Gremese!

Drága vagy és gyors! Nagyon köszi!! :D

Egyelőre csak a vonalzóval szolgálhatok, hamarosan keresek képeket is. Igyekszem mindenkit megmutatni.
Kép
dmaggie

Maggie
örülök, h jó csapatnak tartasz minket és te is hozzánk csapódsz..persze a három pasival :lol:

KépKép
KépKép
fleur

Maggie!
Még valami: IGEN, ELVESZTÉL!!! És igen, most már betegesen függő leszel. :twisted: :lol: Készülj fel rá, és készítsd a Családodat is. :lol:
Jó a vonalzó!

Detti
KépKép
kiskolbi

Nagy Bébikaja-Mester, Timi!
Azt hiszem, Te írtad, hogy jégkockatartóban fagyasztasz le kaját ViktorDaninak. Ippeg most főzök Máténak krumplit (kivi leszek, ízlik-e Neki :roll: ), és azon filóztam, hogy ha lefagyasztom, akkor olyan kis hangyabokányi adagot miben melegítek fel? Mikróban nem akarom, olyan pici edény meg nem létezik! És egyáltalán: nem változik meg az íze? (sose fagyasztottam még krumplit, de tudom, hogy sok főzelék nem fini felengedés után).

Detti
KépKép
kiskolbi

Kép
Ilyenek voltunk november elején!

Szerintem ez nagyon jó lenne avatarnak, csak nem tudom, hogy hogyan töltsem fel! Kérlek, segítsetek!
Pusszancs
Kép
dmaggie

Napsugarast :)

Regi,L.Móni!
Annyira aranyosak az uszis képek :) Mi kihagyjuk,majd nyáron a kerti mini pancsoldába pancsolhat Bálint :) :)

Regi!
90 napozol ? s tornázni jársz? Anyukád térde?

Kolbi!
Még szerencse h. nem mérték a produkció közben a pulzusunkat :shock: Míra utána még cipelni szerette volna kistesót :) alig lehetett lebeszélni Róla :)
S meglestem Mátét :) nem semmi kispasid van :shock: :wink:

Fleur!
Boldog 1/3 szülinapot Lilának :) S szép a kicsi kocsi :) Mei tait használod? bevált?

Maggie!
Szia és gyere annyiszor ahányszor tudsz :) itt szerintem mindenki függő :) s te vagy a boszorka kinek 3 fia van :wink: :oops:

Emese!
Zsófi baba tünemény :)
Tök jó h. párod megcsinálja a honlapot :) mindjárt küldök pár ötletet :) ha kispasim elalszik :) de nagyon küzd az álommanókkal :)

Becka!
Téged jól megkínoztak :shock: Orvosod meg nem semmi :shock: a szülés miatt ne emészd magad,Levinek Te vagy a legszuperebb anyukája :) de jó h. leírtad,eddig még nem osztottad meg velünk a történeteteket.

Irina!
A cicik egy idő után beállnak s nem olyan kemények mint az elején.Ez normális.Aztán tök puhák lesznek mintha semmi nem lenne bennük :)
(Bálint elaludt nyeertem :) :) )
Én megint elkezdtem szopis teát inni mert kicsi fiam 2 ciciből lakmározik mostanság :) már megint sikongat

Babanet:Robi elfogadta nem zavarja néha bele is olvas :) apukám szokott kiakadni :) mikor megyünk babatalira (Míra korosztály,gödi mamák) pocaktali :) nem érti h. mit/miről lehet ennyit dumálni :) belegondolok mi lett volna velem mondjuk 20 évvel ezelőtt... tuti depis lettem volna ...

S enyém kispasi is szőke és kékszemű :) :lol: tiszta nagymamám fajta (Ő is tejfelszőke kék szemű volt) remélem marad is :)

KépKép
viranka

Maggie!

most nézem te is debrecerni vagy mint Kaqk :) feltöltéshez nem értek azért nem is cserélek :oops:

KépKép
viranka

Dettyk! Tényleg, de hülye vagyok, egyszer már nekem is eszembe jutott, hogy a fényképezőgépen meg kellene néznem a menüt, de aztán teljesen el is feledkeztem róla, szerintem, ha nem írod, eszembe sem jut.....
De most megnéztem, van olyan, hogy képméret, igaz, nem a pixelméretet, nem felbontást írt, számomra kínai, de kisebbre állítottam, így már 2 mb helyett 500 kb egy fénykép. De még ezt sem tudom eléggé lekicsinyíteni, úgyhogy most a legkisebbre vettem a méretet, már csak fényképezni kéne, aztán felrakni a gépre, aztán lekicsinyíteni, aztán feltölteni.....
De köszönöm szépen az ötletet!
Nagyon édes Panka a képeken!

Anitja, köszi neked is a felajánlott segítséget, úgy próbáltam, hogy távoli képről vágtam ki, de nem volt jó, most próbálkozom az előbb leírtakkal! És jobban vagytok már apával?

Tényleg, Irina, akkor lehet, hogy nekünk se a hasfájás jött vissza, hanem az a hülye antibiotikum hat így! Szerencsére szombaton abbahagytuk!

Horcsog! Nagyor aranyos Ildike! És pont olyan kopasz, mint Zitám!
:lol:

Szia Nectarin, örülök, hogy jobban vagy! És hogy ismét teljes éjszakátok van, mármint, hogy Robesz végigaludja!

Honlap! Ez nagyon jó ötlet! És előre köszi Zsófi-apunak!

Silka, az a süti nagyon jól néz ki!

Jajj, Milénamoni, teljes együttérzésem, mi is a két ünnep közt kezdtük és azóta is kínlódunk a betegséggel! Remélem, most már hamar túl lesztek rajta!

Becka!Levike nagyon helyes és bár nálunk már van egy Levente a családban, én elfogadnám kis vejemnek.....Kiskolbinál meg már amúgy is telt ház van!

Fleur! Tegnap nem voltam, úgyhogy ma kívánok boldog hófordulót! Nagyon szuper az új járgány!

Emese, ezek a képek naggggyon jók!Ránéztem és szinte éreztem, amikor Zita kis puha, meleg szája van az arcomon....

Regi! Elsején kezdted a 90 naposat?

Szia Maggie! Hú három fiú! Nálam is fennállt a lehetősége! Rakj fel képeket!

Most megyek, megint elszaladt az idő, és még a g.mailre se néztem fel, meg a várószobába se kukkantottam be! De hiába, az ebéd nem készül el magától, sajnos!

KépKépKép
bongyi

Kolbi!

Műanyag tányérkába beleteszed lefagyasztott cuccost és ezt beleteszed meleg vízbe? Miért nem csak a husit fagyasztod le? Krumpli szinte pillanatok alatt megfő mert ugysem hatalmas mennyiséget fogsz csinálni Neki egyszerre .szerinteeeeeeeeeeeem

S laptetej :shock: :shock:

KépKép
viranka

Most látom, hogy már van kép rólatok Maggie! Az avatarhoz való kép gyártása még nekem is jovő idő!

Közben látom, milyen hosszú lettem az előbb, de látom viranka, te sem lettél rövidebb!

Hát igen, még Bálint is ott van! Nehéz választani a pasik között!

Kiskolbi, ugyanaz jutott eszembe csak, mint Virankának, edénykében, forró vízbe állítva....

KépKépKép
bongyi

Hello Lányok,

Szia Maggie, üdv köztünk! Éppen az imént taglalgattuk, h lány túlsúly van nálunk, úgyhogy nagyon jól jössz a 3 fiúval :lol: :lol: :lol:
Egyébként fönt SEGÉDLETEK, aztán Profil, és ott tudsz avatart feltölteni. A méret a lényeg, elég kicsinek kell lennie a képnek :wink:

Képzeljétek, ma reggel kivételesen nem nyüszire keltem (és éjszakai fogfájás sem volt :lol: ), hanem magamtól és azon kaptam magam, h félálomban azon gondolkodom, h milyen menüpontok ill tartalmak legyenek a honlapon. Szóval Emese, én rajta vagyok a témán, csak végig szeretném gondolni. Türelmedet kérem szépen. :lol:
Délután meg megyek a barátnőmhöz babanézőbe, nov végén született a 2. fia.

silka
silka

És persze a lényeg: annyira aranyosak a babácskák!!!!

Nagyon irigykedünk Zsófi hatalmas loboncára :lol: (Nekünk marad az usánka :lol: ) Antija, szopipárnával bélelted ki a fotelt? Nagyon jó ötlet!

Fleur, megírnád, h mennyiért vetted a kocsit? Nagyon tetszik a Tiétek. Én is gondolkodom rajta, h majd lecserélem, hasonló okokból. Szuper széles meg meleg meg tágas, de batár. Ezért is vettem ocsót, h majd le tudjam cserélni.

silka
silka

Drága Silka! Köszi, közben felfedeztem, csak sajnos nem tudom még eléggé kicsinyíteni a képet, de ki fogok v.mit találni az biztos.

Egyébként mindenkinek köszönöm a kedves fogadtatást! :D

A királyfim szólít, egyszerűen türhetetlen, hogy nem vele foglalkozok! Így most mennem kell, de majd még jövök, hiszen van még mit bepótolnom.

Maggie
dmaggie

Szia Maggie! Jó hogy jöttél!
Le kell kicsinyítened a képet 80*80-ra és max 6 kb-ra.Aztán a profilodban lent fel kell töltened.

Nekünk is egyre rémesebbek az éjszakáink. Jó hogy eddig is felkelt 4-kor enni, de aztán rögtön vissza is aludt.
Mostmeg kel 23-kor, 1-kor, 2-kor,4-kor, 7-kor. :shock: Aztán hol eszik, hol nem. És ez már napok óta. A fáradság miatt én is kezdek egyre türelmetlenebb lenni.Gondolom ez se segít a visszaaltatásba.

Megnéztem a gmailen Hurkalujzát, Panka babát csodaszépek.
Bálint :shock: mi mindent ki kell állnia a második babáknak. :D
Máté csuda ügyeske.Szelike meg igazi Sellőlány lesz!

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Na így jár aki nem frissít mielött ír :D

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Maggie, ha gondolod, küldd át az emilemre sil7@freemail.hu, segítek lekicsinyíteni.

Nyerkit, próbálj meg nappal lepihizni, ha Marci is beszundít kicsit. :wink: Egyébként meg tényleg baromi rossz ez a türelmetlenség 22-es csapdája. Sajnos mindent megéreznek rajtunk...

silka
silka

Maggie
Nagyon jó a kép. Avatarban már látom kaptál segítséget. :)

Silka
Elefáni Babadiszkontban vettük 28900 Ft volt. Mindenképpen itt vegyétek meg mert mindenhol máshol 32900 :)
Dobok linket a boltról :) (igen nekünk is olcsó volt a nagy babakocsink, amúgy ha olyan városban laknánk, mint pl Eger, akkor nagyon jól megoldható lenne a közlekedés. Szinte mindent el lehet intézni gyalog is :)

http://bababolt.echt.hu/babakocsi/chicco?cid=26584

itt van róla összecsukva is kép. Tényleg nagyon pille, már a többihez képest. És valóban egy kézzel össze lehet csukni, valamint hatalmas alsó kosara van, szval lesz hova rakni a homokozós játékokat :) Nem teljesen dönthető, de ilyen félfekvőig igen. Elvileg 6 hónapos kortól használható, persze nem egészen értem miért, mert lejebb tudom dönteni mint a pihi széket. Szval szerintem mi előbb használatba fogjuk venni.

Viranka
Mai tei-igen használjuk itt ott, de később azzal sem fogom bírni, be kellett látnom. Így is fáj a hátam, mind1, h miben cipelem :( sajna, hát de ugye nekem rossz a hátam, csoda, h ilyen jól rendbe jött.

Tényleg ti tudjátok, h miért írják rá egy baba kocsira, h csak 6 hónapos kortól használható, amikor valamelyest dönthető a háttámlája?

Nyekrit
Te még lógsz a poncsó képpel :)

KépKép
KépKép
fleur

Szia Maggie!
Üdv itt köztünk.

Kicsit unatkoztam és megnéztem az első 28 oldalt,
aki már az elejétől írt biztos emlékszik Nagy Verára és
Anubiasra ők pár hetesen el vesztették a babáikat
azért írom le mert mind ketten 36. hétben járnak.

És meg kerestem az első hozzá szólásomat ,
május 2.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Kiskolbi: Bébikajás üvegbe tettem bele és fotó vízben olvasztottam fel. De lehet mikróban is 3-4 mp alatt felenged. Egyébként a fagyasztott kajákat jobb ha először felforrósítjuk, és lehűtjük a kívánt hőfokra.

Kép
Kép
timi26

Dmaggie, szia, üdv nálunk!!! Gyere minél többször és minél részletesebben!

Kép
Kép
irina

Hörcsög, nagyon köszi a jó hírt a két kismamiról, ez csodás!!! :D

Fleur: babakocsi és 6 hónap: szerintem azért, amiért a gyorséttermi kaják egy részére is, hogy "vigyázat, forró!" ;-) Gondolom, a babakocsigyártók attól félnek, hogy valaki a 0-6 hónaposát is ülve akarja tologatni benne, aztán meg beperli őket... Bár tény, hogy így meg saját maguk alatt vágják a fát...

Viranka, köszi a tej-mellnagyság összefüggésről írtakat! Ezek szerint, ha löttyedt, akkor is lehet benne bőven tej. Ejha! 8)
Lányok, Ti amúgy hogy látjátok, ha kevés a tej, "csak" a babasírás jelzi? Nekem Ádi sosem reklamál, hogy kevés volt, de e téren amúgy is olyan tudomásul vevős típus... szóval így nem tudom megállapítani. Mondjuk befejezni sem mindig szokta magától a kajálást, ha már jó régóta mellen van és nyammog, sokszor befejezem helyette én a szopizást (este pl. úgy rá tud cuppanni, hogy ha nem választom le adott idő múlva, egész éjjel így aludna!). Szóval nekem marad az evés utáni mellnyomogatás, hogy jön-e még a tej...

Kép
Kép
irina

Sziasztok

Segítséget szeretnék kérni hogy hogy lehet felrakni olyan képeket ahol követjük a babák hónapjait,éveit..stb.

Voltunk ma a 3 hós oltáson végre megkapta már mindjárt 4 hónapos pedig csak a betegség miatt marad el ilyen sokáig.
agica1126

Szia Becka! Elolvastam a szüléstörténetedet és olyan mintha az én történetemet írtad volna le. Nagyon érdekes kívétel az hogy az én dokim ott volt, + azonnali császár volt. De ugyanúgy húzták az időt és könyörögnöm kellett a pótlásért, mert nekem se volt tejem. Megírod nekem privibe melyik kórház volt? Van egy sanda gyanúm.

Kép
hajagosné szabó éva

Sziasztok!

Lányok ti aztán tudtok termelni :shock: Elsősorban MINDEN BABA GYÖNYÖRŰ :lol: :lol: :lol:

IrinaNekem se feszülnek már úgy a cicik mint régen. Én kíváncsi voltam és lefejtem: 240-et fejtem le és nem is erőltettem igazán :wink: :roll: Szóval van benne tejcsi :lol:

EmeseGratulálok a kibújt fogacskához :lol:

Jelentem mi is szenvedünk vele :( Az én jó alvó kicsi cicám az éjjel 5 alkalommal ébredt sírva a foga miatt :( Reggel fél hatkor már alig vonszoltam magam és inkább odavettem magam mellé a franciaágyba. Így a közelségemmel és egy újabb adag ínyecsetelő segítségével tudott aludni a kicsikém még 1,5 órát és én is :lol: Most elaludt. Remélem tud pihenni :roll: Kibújhatna már az a frány fog :roll:

Üdvözlet az újjaknak :lol: :lol:

Agica Klikkelj rá arra a vonalzóra amelyik tetszik és máris azon az oldalon találod magad. Ott megszerkeszted és bemásolod a profilodba az aláíráshoz a kódot. Az oltás miatt ne aggódj, ennyi csúszás belefér :wink:

Fleur Silka megelőzött én is ezt akartam kérdezni :lol: :lol: Köszi a választ. Nagyon szuper kocsi.

na eddig aludt csak :cry: :cry: megpróbálom elterelni a figyelmét a fogról.

puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

ja a táblázat már félig kész. csak valahogy nincs sok időm vele foglalkozni. vajon miért :roll: :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mindenki küldött privit aki akar belekerülni?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Még nem sikerült elolvasni, amit termeltetek.

Móni:még nem küldtem,de küldöm.

Találtam egy jó idézetet,amit megosztanák veletek.Nekem nagyon tetszik,még meg is könnyeztem. :oops:

Kisfiù megkérdezte az Anyjàt:
-Miért sìrsz?
-Azért mert asszony vagyok - mondta neki.
-Nem értem - mondja a fiù.
Az anya csak àtölelte és mondta:
-Nem is fogod soha megérteni.
Késöbb a fiù az apjàt kérdezte meg:
-Miért tünik ùgy hogy Anyu ok nélkül sìr?
-Minden asszony ok nélkül sìr - annyi volt az egész amit az apja mondhatott. A kisfiù felnölt és férfivà vàlt. Ès folyton nem értette miért sìrnak az asszonyok. Végül felhìvta az Istent és mikor végre kapcsolatba lépett vele megkérdezte:
-Uram miért sìrnak olyan könnyen az asszonyok?
Az Isten ìgy felelt:
-Mikor az asszonyt teremtettem különlegesnek kellett lennie. Teremtettem neki vàlat elég eröset ahoz hogy elbìrja a vilàg terhét. de oly gyöngédet hogy nyugalmat biztosìtsanak. Adtam neki belsö eröt hogy bìrja ki a gyermek szülést és elutasìtàst melyet sokszor kap a gyermekeitöl. Adtam neki keménységet amely segìt neki folytatni ott ahol màr mindenki feladja. Gondoskodni a csalàdjàròl betegség és fàradsàg ellenére panasz nélkül. Adtam neki érzést szeretni gyermekeit minden körülmény közt. Annak ellenére is mikor a gyermeke mélyen megsérti. Adtam neki eröt elfogadni a férjét hibài ellenére. Bordàjàbòl formàltam öt hogy örizze az ö szivét. Adtam neki bölcsességet hogy tudja hogy a jò férj soha nem sérti meg a feleségét, De olykor pròbàra teszi az erejét és a döntö képességét, kitartani mellette minden viszonytgsàgba. Ès a végén adtam neki a könnyet mely kicsordul és kizàròlag csak az övé. Hogy fel tudja hasznàlni bàrmikor mikor szüksége van rà. Hogy mindent el tudjon viselni. Ahhoz a könyhöz joga van. Senki nem bìr ki szò nélkül annyit mint az asszon. Az asszony szépsége nem a ruhàba van mellyet hord Nem az alakjàba nem is abban hogyan fésüli a hajàt. Az asszony szépsége a szemeibe kell hogy legyen mert azok a kapu a szivéhez és a helynek amelyben a szeretet lakik.

* Angyal
varga tünde

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: