Dettyk! Tényleg, de hülye vagyok, egyszer már nekem is eszembe jutott, hogy a fényképezőgépen meg kellene néznem a menüt, de aztán teljesen el is feledkeztem róla, szerintem, ha nem írod, eszembe sem jut.....
De most megnéztem, van olyan, hogy képméret, igaz, nem a pixelméretet, nem felbontást írt, számomra kínai, de kisebbre állítottam, így már 2 mb helyett 500 kb egy fénykép. De még ezt sem tudom eléggé lekicsinyíteni, úgyhogy most a legkisebbre vettem a méretet, már csak fényképezni kéne, aztán felrakni a gépre, aztán lekicsinyíteni, aztán feltölteni.....
De köszönöm szépen az ötletet!
Nagyon édes Panka a képeken!
Anitja, köszi neked is a felajánlott segítséget, úgy próbáltam, hogy távoli képről vágtam ki, de nem volt jó, most próbálkozom az előbb leírtakkal! És jobban vagytok már apával?
Tényleg,
Irina, akkor lehet, hogy nekünk se a hasfájás jött vissza, hanem az a hülye antibiotikum hat így! Szerencsére szombaton abbahagytuk!
Horcsog! Nagyor aranyos Ildike! És pont olyan kopasz, mint Zitám!
Szia
Nectarin, örülök, hogy jobban vagy! És hogy ismét teljes éjszakátok van, mármint, hogy Robesz végigaludja!
Honlap! Ez nagyon jó ötlet! És előre köszi Zsófi-apunak!
Silka, az a süti nagyon jól néz ki!
Jajj,
Milénamoni, teljes együttérzésem, mi is a két ünnep közt kezdtük és azóta is kínlódunk a betegséggel! Remélem, most már hamar túl lesztek rajta!
Becka!Levike nagyon helyes és bár nálunk már van egy Levente a családban, én elfogadnám kis vejemnek.....Kiskolbinál meg már amúgy is telt ház van!
Fleur! Tegnap nem voltam, úgyhogy ma kívánok boldog hófordulót! Nagyon szuper az új járgány!
Emese, ezek a képek naggggyon jók!Ránéztem és szinte éreztem, amikor Zita kis puha, meleg szája van az arcomon....
Regi! Elsején kezdted a 90 naposat?
Szia
Maggie! Hú három fiú! Nálam is fennállt a lehetősége! Rakj fel képeket!
Most megyek, megint elszaladt az idő, és még a g.mailre se néztem fel, meg a várószobába se kukkantottam be! De hiába, az ebéd nem készül el magától, sajnos!