Sziasztok!
katka: épp nem voltam Győrben szombat de.

így bizti nem sétáltunk el egymás mellett:)
Mostanában megyek mindenfelé. ha itthon vagyunk, Nándi reggeltől estig sír, így úgysem tudok tőle szinte semmi házimunkát végezni.Ezért folyton megyek, ahova csak mehetek-vendégségben mások is fogdozni akarják, addig se az én hátam, vállam bánja, ő meg elvan. ha fogdozzák, beszélgetnek körülötte, azt bírja..meg ha babakocsi rázza a fenekét, azt is. ilyenkor is néha sír, de sanszosabb, hogy nem...csak igy itthon nem tudok csinálni semmit

bár, kezdek rájönni- míg régen mondjuk volt egy szombat délelőttöm takarításra-most van rá mondjuk 2 óra, ha Apa itthon van, és addig fiacskázik. vagy pedig részletekben minden nap 20 perc alatt megcsinál az ember vmit. Tapasztalt anyukák, jól mondom?
Volt egy szörnyű éjjelünk már gondoltam, hogy készítek fényképeket, csak az aggódás, meg atehetetlenség miatt morbid lett volna. már majdnem kihívtam a mentőket. Nándi 4órán keresztül folyamatosan sírt, de vörösödésig, üvöltve, sikoltva, annyira , hogy néha már nem vett szinte levegőt.Aznap spárgát ettem, de 3 szálat csak!!!!Nme tudom, hogy az okozhatta-e, vagy mi, de a kezünkből már majdnem kieset a gyerek, cipeltük,etettük, pelusoztuk, ringattuk, masszíiroztuk, hajszárítóztuk....aztán persze aszervezete nem bírta ezt, egyszercsak kidőlt.mint akit elvágtak. de félóra múlva felkelt enni. de utána már csak enni kelt fel, nem sírt.miután tiszta idegroncs voltam-mert nálunk minden este-éjjel ez megy,csak nem ennyire durva kivitelben, de a 2 óra sírás cipelés, az már az esti szertartás része:drasztikus lépésre szántam el magam: csak krumplit fogok enni, és főtt, könnyű húst. pl sonka. meg vajas kenyeret.
tegnap este láss csodát cska picit sírdogált, és 9kor már elaludt.....szóvalk nagyon kiváncsi vagyok a mai napra. egyelőre 3 napig tervezem ezt tenni, utána apránként hozzáeszek majd vmit, de mindig csak 1félét, és várok a hatással.mert a házasságunknak se túl jó, hogy hazajön apa egy ordító gyerekre, és mivel ffi, ezért kb. azt hiszi, ezt jelenti szülőnek lenni, és nem érti, mások mirefel kérdezgetik, hogxy : boldogok vagytok, hogy van gyereketek?...
igazából én ugye terhesség alatt is extra roszzul voltam, és mindentől hánytam, és a végére gyakorlatilag ezeket ettem, amiket írtam..szülők stb aggódnak értem, h hiánybetegség, stb, de vanbank népek, akik csak kruplin élnek, tehát akkora bajom nem lehet..ja és semmi zölds-gyümit nem fogok enni. csak gyümit, de kompótnak, cuki nélkül.
majd beszámolok

/ arról is, hoyg meddig bírom/ ma meg megyek védőnőhöz méretni, és megkérdezemn, az ternészete-e hogy a gyerek hasa bugyog, mozog, kordul-ekkor szokott nagyokat síkitani..
activátort meg ilyenekt meg már nem nagyon sztnék kipróbálni..mert azért nem természetes...az infacolban is van tartósitószer....nem tudom, nemcsak pénz miatt hozták-e ezeket létre...most ateát si abbahytam, mert smemi javulás.
ja, mi most 3 naponta kakilunk 1szer, de nem ez a hasfájás oka.