A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

na igen, ettől a mondattól én is üvöltve bőgtem, mikor Máté kórházban volt! :?
de azért jó kiadni a feszültséget valahogy...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

hű, de jó lapteteje...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Hát igen... :cry:

Masut
masut

Sziasztok,

Hú, ez a dalszöveg tényleg nagyon üt! (Én nem is ismertem...)

Nemlajos, látom, Dömének nagy kényeztetésben volt része. Mennyi rajongó! :)

És Marq is mondta, hogy jön talira, de annyira régen nem jelentkezett már...

Nálunk Kata megint jó későn aludt el, pedig a héten már volt, hogy 9-kor szunyált. Nem értem a kiscsajt, pedig ma is már 4-től fent van, és azóta (este 11-ig) kb 2x20 percet aludt max.
É

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Erpé: Látom Samu fotót frissítettél. :) És Kata is aranyos.... :)

Kihalt a topic????????????????? :shock: :shock: :shock:

Katka

katka22

nálunk világvége van, fél nyolc és fél három között Döme egyszer szopizott egy rövidet, szinte semmit nem aludt, és sokat sírt.
Hát, most vagy véletlen egybeesés, vagy eltaláltuk, és tényleg melege volt (az árnyékos lakásban???), egy szál bodyban végre megnyugodott, szopizott is úgy, hogy ha nem voltunk összebújva, és most alszik a nappaliban a kanapén...
Mostanában egyre több gond van a szopikkal... :?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

így alszik:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

de csak fél órát... :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Katka, szerintem mindenki kint van valahol, nem bent a lakásban :) és jól teszi :)
Mi végül ma mentünk el a vasúttörténeti parkba, hát... többet vártam. Nagyon sok mozdonyt és vagont csak kívülről lehet megnézni, pedig tök jók lehetnek belülről. De Samu élvezte, úgy láttam, és ez a lényeg.
Majd mutatok fotót, csak le kell szednem a gépről.
És igen, végre frissítettem Samu képét a vonalzón, az a másfél éves fotó már nem volt annyira aktuális :)

Nemlajos, ilyenkor olyan nehéz: mikor látod, h valami baja van, és nem jösz rá, hogy mi. De hátha tényleg a meleg zavarta...
Nekünk Samunál volt a hűtőajtón egy checklist (kb 10 tétellel), hogy mi minden miatt sírhat: azt kellett végigpróbálni :) Szegény a végére úgy elfáradt, hogy el is felejette, mi miatt sír - ha mégsem, akkor az utolsó tétel az volt: "front" - és ezzel nem lehet mit kezdeni :)

Papillon is régen járt erre. És ő is említette, hogy jön talira valószínűleg.
Lépek, megyünk el itthonról. Vége az ebéd utáni ejtőzésnek :)

erpé

Nemlajos Látom te is a szopipárnával véded Dömét a leesés ellen.

Csibb Én ugyanígy vagyok Mátéval. Akkor tényleg a kórház miatt van.

Mit adtok a babákra ilyen időben ha kimentek sétálni?

Kép

Kép
rszg

rajtunk ma egy hosszú ujjú rugi volt

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Délelőtt mi kalandparkoztunk Csillebércen. A nagyok le vannak adva exeknek, csak Peti volt. Neki elhoztuk a nagymamát és Tarzant és (gömbölyű ) Jeant játszottunk a fákon ugrándozva. Végre volt 2 óránk egymásra. Nagyon élveztük. Amikor elfáradtam, akkor persze Tarzan elment komolyabb pályákra, én meg átadtam magam a szoptatás örömeinek. :P
Jeanről egy homályos kép (a könnyű kezdetek):

Kép

És Jean a liánon: :lol: :lol: :lol:

Kép

Tegnap este meg grilleztünk a teraszon kettesben, mert Peti közben aludt 2 órát egyben. Még 20 perc tollasozás is belefért.

Nemlajos: Mostanában nálunk is besűrűsödtek a balhék, ezért most külön odafigyeltünk, hogy legyen egymással töltött idő. Persze a ház szalad, a fű nincs lenyírva, de ez most nagyon kellett...

Katka

katka22

rszg: ha kendőzöm, volt, hogy Dömét egy szál bodyban hoztam haza, olyan meleg volt.
Egyébként hsz body és nadrág, zokni.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

mondjátok, hogy front van, és hogy nálatok is!!! :shock: :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: Nálunk ma nyugi volt, de már korábban megfigyeltem, hogy Peti , meg Döme mindig máskor rosszkedvű. Amikor Petivel nehéz, akkor azt szoktad írni, hogy milyen jókat alszik Döme. Van ilyen, hogy a babáknak rossz napja van. Sok-sok kitartást hozzá!

Katka

katka22

akkor ez egy jó hír :D
Szegény, csócsálja az üres cicit, de hát így jár, aki egész nap b*szik enni... :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!
Bár elég messze vagyunk, de szerintem nálunk is front vot :( + kakigondok.Másodszor fordul elő(de nekem már az előző is sok volt),mióta itthon vagyunk, hogy 3.napja nem sikerül neki, pedig normális esetben napi 2-3 van.Gondolhatjátok.Úgy sajnálom szegényt.Annyira szenved, pedig normális esetben nem is kell erőlködnie sem.Szélcső, lázmérő, ilyesmit nem nagyon akarok, a védőnő cukros teát javasolt, ha már nagyon szenved, szerinte meghajtja, hát semmit nem ért :( A múltkor sem, és most sem.Valami ötletetek van esetleg?

Próbálom felvenni a fonalat lányok, lassan menni fog talán, ne haragudjatok rám!

Kép
Kép
zazzy

amikor semmi nincs, akkor szó szerint semmi?
Olyan se, amit én csak úgy hívok, színes fing? (bocsi 8) :wink: )
A cukros tea mitől hajtaná meg??? :shock:
A tea még csak-csak, no de milyen tea?
A cukor meg szerintem épp, hogy megfog, a helyedben cukrot nem tennék bele...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Színes fing :lol: ez jó.Az volt egyszer ma reggel.Sima fing meg rengeteg.
A védőnő szerint tapasztalat :? és hogy az összes hashajtós cucc, amit gyógyszertárba adnának, az is mind cukros.De nekünk is gyanús, hogy a múltkori ilyen a sok espumisan után volt, annak is meglehetős édes illata van :evil:
Tudom én, hogy anyatejes babáknál a heti egy is normális, de feltételezem nem így, hogy a gyerek szegény azt se tudja már, hogy mit csináljon, hogy kijöjjön.Hát még a szülei!

Katka!
Engem is érdekelne, milyen az a babakocsi, mert nekünk is kéne valami könnyű szaladgálós(bár kezd gyanús lenni, hogy a lányom utálja a babakocsit, csak alva lehet belerakni, amúgy nemtecc neki :? )mert amit itt a faluban használunk az 15 kiló, de nézegettem, csak olyat találtam, ami 6 hós kortól van.De hozzátenném, hogy ez a mi újszülöttkorink sem vízszintes :roll: a közepén lejt, tehát oldalnézetből v alakú.

Kép
Kép
zazzy

Ja !Nemlajos!
A múltkor kamillatea volt, most Mecsek babyvel próbálkoztunk.Annyit sikerült elérni, hogy alszik és nem ordít és tekereg, rúgkapál, de a probléma nem oldódott meg.Múltkor is 3 nap volt, reggelre remélem lesz végre valami.

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok,

Papillon írt, hogy sajnos nem jó a gépük, azért nem tud jönni. Puszil mindenkit, jól vannak egyébként.
És talira meg azért nem jön, mert csak bkv-val tudna, és Zuglóból úgy nem szeretne belevágni... Nem jön valaki esetleg északról?

Zazzy, kitartást, próbáld masszírozni a pocit. Mondjuk nem én vagyok a jó tanácsadó ebben a témában, pl. Kukli biztos okosabbakat tud majd mondani.

Katka, nagyon jó kis programokat csináltatok! Grillezés és kalandpark is nagyon jól hangzik! Jók a képek!
És ilyenektől tényleg fel lehet töltődni.

Nemlajos, sajnálom, hogy nyűgös Döme... Holnap biztos jobb lesz.
Ma délután-este Kata is nyüszibb volt, nem tudtok megvigasztalni sokáig.
Néhány Vasúttörténeti Parkos fotó:

Samu és a kerti vasút
Kép

Kata odafele a hordozóban
Kép

Család a gőzmozdonyon (apa a fotós :) )
Kép
Jó éjt!

erpé

Sziasztok!

Nemlajos: sajnálom Döme nyügijét!

Zazzy: kitartást nektek. Nem tudom mit lehet csinálni ilyen esetben. Azt hallottam, hogy nagyon kicsi glicerinkúpot lehet adni, de gondolom, ha lázmérőzni nem akarod, akkor ezt sem...

Erpé: milyen nagy fiú Samu :shock: Jók a képek! Kata is cuki!!! :wink:

Katka: Nagyon jó lehet ez a kalandparkos dolog. Gyerekekkel is ide szoktatok járni? Szupik a képek :wink: Gondolom rátok fért, hogy egy kicsit kettesbe legyetek.

Krisztián az éjszakát végig aludta(10-7ig). Már nagyon vártam, hogy kelljen, mert majd szét durrantam. Este volt egy kis nyűglődés.

banokla

Hát, pedig Zuglóból, ha jó helyen lakik, az 1-es villamos célhoz vinné :?

erpé, gratula a szép kirándulós naphoz. Mi nem mentünk sehová, pedig múlt héten és most is szerdától vasárnapig itthon volt a Zuram (kényszerszabi).
Most így utólag szégyellem is, jó lett volna Mogyoróval is nagyobbakat sétálni, szegény nagyon el lett hanyagolva, mióta Döme megérkezett, meg új lakás... (itt volt egy kutyás barátnőm, látszott rajta, hogy nagyon nem tetszik neki, amit lát)
Bankba is kellett volna ügyet intézni, és nem is sorolom tovább :?

zazzy
, az se segít, ha Te "olyasmit" eszel?
(nálunk bejön a rostoslé, meg a bolognai :roll: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!
Jean én lenni irigy! Szupi napotok lehetett! Én meg megtudtam mi minden van Csillebércen. Jegyzetelek ám!!!!
Zazzy cukros tea tényleg jó (bár nekünk múltkor a beöntés sem jött be), a szélcső pedig annyira nem vészes, hogy sztem csak megkönnyebbülne tőle. Ha nagyon szenved, próbáld ki. Csak jót teszel neki. Remélem megoldódnak a gondok. Én is még kamilla teát ittam sokat.
Bocsi, tudom Katkát kérdeztétek, de nekünk ez a kocsink van (igaz akkor még egy 10-essel olcsóbb volt, de hát euróért veszik) :
http://manosziget.hu/index.php?main_pag ... cts_id=154
Ez nekünk tökéletes. Könnyű, fektethető, könnyen kezelhető, kicsire csukható, tegnap is irtó jót aludt benne a hercegnőm.
Csibb szörnyű olvasni a kislány történetét. Nagyon szorítunk, hogy a kezelés amiről írtál összejöjjön, utána megműtik, és nemsokára talán énekelgetni is tud majd Fannival. Nagyon helyes kis arca van, igazi kis csibésznek látszik.
Erpé te is jó programajánlattal jöttél, köszi. Mennyire csinos vagy!!! Meg sem látszik, a két gyerek.
Dömének jobb napot! Nagyon falat a szopipárnán!
Én megnyertem a tesófellépőt, tegnap próbáltuk. Félsiker egyenlőre. Viszont találtam jó játszót közel a Gellért hegyen. Alakformáló is mire feljutok a kettővel, de Boti mosolya megéri. Szombaton bográcsozni voltunk, hát rettentően lefáradtunk. Kicsit megnyugtató, hogy Kata még egy ideig egy helyben marad.
Bea Maja is irtó husi! Kit nézett ennyire nagy áhítattal? Te fogtad, vagy nagyi?
Minden Manó nagyon édes! A járókás kép a két kiskakassal irtó jó!!!
Vica milyen volt Sümeg?
Jah tegnap nyertem végre elég olcsón egy csúszdát Botinak szülinapjára teszveszen. Utána olvastam, hogy Székesfehérváron kell átvenni. Bakker! Kicsit berezeltetem, aztán felhívtam a csajt megadva magam, mikor mehetek, és közölte, erre jár, elhozhatja????? Tök jó! Igaz 2 hét múlva, de meglesz Boti álma (vagy az enyém?). Mondjuk kíváncsi vagyok meddig érdekli, de Pesten még eladni is könnyebb lesz.
Egy kérdés még, aki jön csütörtökön nagyobb gyerekkel, hoz motort?

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Csütörtökön lesz a leghidegebb a héten és esőt is mondanak. :cry: :cry:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!
katka: épp nem voltam Győrben szombat de.:)így bizti nem sétáltunk el egymás mellett:)
Mostanában megyek mindenfelé. ha itthon vagyunk, Nándi reggeltől estig sír, így úgysem tudok tőle szinte semmi házimunkát végezni.Ezért folyton megyek, ahova csak mehetek-vendégségben mások is fogdozni akarják, addig se az én hátam, vállam bánja, ő meg elvan. ha fogdozzák, beszélgetnek körülötte, azt bírja..meg ha babakocsi rázza a fenekét, azt is. ilyenkor is néha sír, de sanszosabb, hogy nem...csak igy itthon nem tudok csinálni semmit
:( bár, kezdek rájönni- míg régen mondjuk volt egy szombat délelőttöm takarításra-most van rá mondjuk 2 óra, ha Apa itthon van, és addig fiacskázik. vagy pedig részletekben minden nap 20 perc alatt megcsinál az ember vmit. Tapasztalt anyukák, jól mondom? :D
Volt egy szörnyű éjjelünk már gondoltam, hogy készítek fényképeket, csak az aggódás, meg atehetetlenség miatt morbid lett volna. már majdnem kihívtam a mentőket. Nándi 4órán keresztül folyamatosan sírt, de vörösödésig, üvöltve, sikoltva, annyira , hogy néha már nem vett szinte levegőt.Aznap spárgát ettem, de 3 szálat csak!!!!Nme tudom, hogy az okozhatta-e, vagy mi, de a kezünkből már majdnem kieset a gyerek, cipeltük,etettük, pelusoztuk, ringattuk, masszíiroztuk, hajszárítóztuk....aztán persze aszervezete nem bírta ezt, egyszercsak kidőlt.mint akit elvágtak. de félóra múlva felkelt enni. de utána már csak enni kelt fel, nem sírt.miután tiszta idegroncs voltam-mert nálunk minden este-éjjel ez megy,csak nem ennyire durva kivitelben, de a 2 óra sírás cipelés, az már az esti szertartás része:drasztikus lépésre szántam el magam: csak krumplit fogok enni, és főtt, könnyű húst. pl sonka. meg vajas kenyeret.
tegnap este láss csodát cska picit sírdogált, és 9kor már elaludt.....szóvalk nagyon kiváncsi vagyok a mai napra. egyelőre 3 napig tervezem ezt tenni, utána apránként hozzáeszek majd vmit, de mindig csak 1félét, és várok a hatással.mert a házasságunknak se túl jó, hogy hazajön apa egy ordító gyerekre, és mivel ffi, ezért kb. azt hiszi, ezt jelenti szülőnek lenni, és nem érti, mások mirefel kérdezgetik, hogxy : boldogok vagytok, hogy van gyereketek?...
igazából én ugye terhesség alatt is extra roszzul voltam, és mindentől hánytam, és a végére gyakorlatilag ezeket ettem, amiket írtam..szülők stb aggódnak értem, h hiánybetegség, stb, de vanbank népek, akik csak kruplin élnek, tehát akkora bajom nem lehet..ja és semmi zölds-gyümit nem fogok enni. csak gyümit, de kompótnak, cuki nélkül.
majd beszámolok :)/ arról is, hoyg meddig bírom/ ma meg megyek védőnőhöz méretni, és megkérdezemn, az ternészete-e hogy a gyerek hasa bugyog, mozog, kordul-ekkor szokott nagyokat síkitani..
activátort meg ilyenekt meg már nem nagyon sztnék kipróbálni..mert azért nem természetes...az infacolban is van tartósitószer....nem tudom, nemcsak pénz miatt hozták-e ezeket létre...most ateát si abbahytam, mert smemi javulás.
ja, mi most 3 naponta kakilunk 1szer, de nem ez a hasfájás oka.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Máté is pár napja csinált egy ilyen 4. nap végén kakilást...
nekünk a glicerines kúp hozta meg az eredményt... de. beraktam egy vékony csíkot belőle, és este lett belőle kaka...

az én Mátém hajnalban nem akar visszaaludni, ami azért nem annyira örömteli, mert mire elfárad, addigra Fanni is felkel, úgyhogy csak én vagyok zombi. a csapatban... viszont legalább most le tudtam rakni az ágyába... az sem szokott sűrűn sikerülni napközben... és nem találom a kendőmet...

úgyhogy az apával balhézósok táborát most én is gyarapítom... :oops:
sajnos... de hát ilyen napokon egy "elmehetek futni?" kérdéstől azonnal durran az agyam... :oops: mikor én még a wc-ig sem jutok el egyedül... :roll:

Erpé, Katka
jó kis hétvégétek volt! :D

tényleg csütörtökre mondják a legrosszabb időt... :? mi legyen?
reggel meglátjuk? vagy rakjuk át egy biztosabb napra?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Pulcsi, sajnálom, h ilyen "nehéz" Nándival, de csak lesz jobb is! Eddig miket ettél, ami okozhatott hasfájást?

Katka-Jane, nagyon jó lehetett a kalandpark!!! :)

Erpé, nektek meg a vasúttörténeti park! Még ha többet is vártál tőle, lényeg, h gyerkőcök élvezték! :wink:

CSaládi balhékhoz kitartás!!!!!!!

Nálunk Szonja mostanában feltűnően sokat alszik, ahhoz képest, h eddig max kétszer fél óra volt napközben. Lehet, h rá is hat az alvásjavító homeos gyogyóm???? Bár elvileg nem kéne...
Szopival nálunk is vannak balhék...eddig ha befejezte,, kiköpte azt csókolom. Most levág egy hisztit. És nem is eszik annyit, amennyit eddig. Hmmmm.... :roll: De utána nem éhes, mert vigyoros, magyaráz, és van, h 4 óra múlva kér megint.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Családi balhékat én is sajnálom :(
Nálunk szerencsére nincs, csak ritkán :)

Mi túl vagyunk az első hátközéptől ciciig érő kakin :)
Egy kis fejvörösödés közepette nagy rotyogás következménye :)

Jó ez a kalandpark, ha Levi kicsit nagyobb lesz, mi is kipróbáljuk szerintem :)

Vasuttörténetibe mi is akartunk menni, és tavaly voltunk is, akkor nagyon élvezte Levi, de idén ... Március 15én voltunk a közlekedési múzeumban, és Levi parázott a mozdonyoktól, pedig imádja Thomast. Amikor ki kellett azonnal jönni, kicsit örültünk, hogy ingyenes volt a beugró, pedig csak ott tudtuk meg, hogy ingyen van.
De azért majd újra próbálkozunk :)

csibb, én is elborzadtam a történeten. Szörnyü lehet a szölöknek is hogy nem tudnak segíteni a kicsi lányukon.
Örülök, hogy Máté már ennyire jól van, remélem tovább gyógyul majd!

Pulcsi: nagyon sajnálom a gondokat. Sajnos nálunk is a délután a nehezebb, amikor hazajön Levi majd később apa is.
Egész nap szinte nem is sír Lilianna, de 5 után szinte csak kézben akar lenni, és néha az sem jó neki. Pedig jó lenne, ha akkor aludna egy kicsit és Levivel is tudnék kicsit foglalkozni. Ezért néha bizony kénytelen sirdogálni :(
Apa nálunk szerencsére már kicsit edzett és nem akad ki a dolgon :)

Kukli, ha viszem Levit jön velünk a motor is, kivéve, ha megint büntibe kerül a motor :)
Tegnap délután a kerítésen kivüli területet próbáltam rendbeszedni és addig kijöhetett Levi is az utcára motorozni. Az egyik szomszédban van egy kisfiú, akivel jókat szoktak gurulni, de Ő most nem volt kint, viszont nyitva volt a kapujuk. Többször elmondtuk Levinek, hogy nem mehet be, mert külömben büntibe kerül a motor. Persze beszáguldott 1000rel. Elvettem a motort töle és legugoltam hozzá, hoyg elmagyarázam, hogy miről is beszéltünk, erre lekevert nekem egyet, amit vissza is kapott és nem csak a motor került büntibe, hanem ő is. Megmondtam neki, hogy soha többet nem üthet meg senkit, de minket pláne nem. Ha majd bocsánatot kér kijöhet a büntiből. Volt még némi sírás és ordibálás, aztán szépen bocsánatot kért, megöleltük egymást és onnantól megint rendben volt a gyerek.
Ezt végig gondolva szerintem nem viszem magammal :)
Viszont, ha tényleg csütörtökön lesz a legrosszabb idő, akkor lehet, hogy tényleg halasztani kellene a talit. Nem magam miatt, hanem a picik miatt.
Bár megjegyzem elkezdett fájni a torkom :(
Nem tudom, hogy ilyen melegben hogyan sikerülhetet megfázni (sertés nincs a közelünkben :) )

Nem tudom mit akartam még írni :(

Kép

Kép
gabka77

Sziasztok!

Nem túl biztató valóban, hogy épp csütörtökre mondanak rossz időt. Mondjuk hétfőn még azért nem tudják pontosan megmondani, mi lesz 3-4 nap múlva, így én még bizakodó vagyok, egyelőre ne tegyük el máskorra ezt a mindenkinek jó időpontot. Javaslat: csütörtök reggel fél9-9 körül mindenki nézzen ki az ablakon, és ha esik, akkor csücsenjen le a net elé, és fújjuk le az aznapi találkát...
Egyébként megnéztem a meterológiai szolgálat honlapját, záporokat mond és napsütést csütörtökre (azaz tartósan nem lesz beborulva), és országosan napközben 20 fok felett lesz a hőmérséklet. Ez azért nem olyan tragikus - persze ha elkapunk egy záport, az nem olyan jó...
És szerintem ráérünk másik napot keresni akkor, ha ez a csütörtök tényleg meghiúsul.

Kukli, jól néz ki ez a babakocsi.
és örülök, hogy találtál a közelben jó játszót!
Motor: Samu újabban nem annyira szeret mocizni, de lehet, hogy bedobom csütörtökön a csomagtartóba a motort vagy a bicajt.

Csibb, újabban Kata sem alszik vissza a reggeli (5-6 órai) szopi után. Samu meg fél7-7 körül ébred, de aztán őt elviszem bölcsibe, így azért könnyebb. De pl. Kata ma reggel óta fél 12-ig szinte egyfolytában ébren volt, a kendőben aludt egy picit, amíg lementünk a bölcsibe.
Nálatok mikor derül ki, hogy felvették-e Fannit az oviba? Nálunk május 28 - akkor megyünk pünkösdi vásárra az oviba (Gabkával :) ), és ott megmondják, ha minden jól megy.

Pulcsi, sok kitartást a kényszerű diétához! Remélem, hogy beválik!

Tehuti, és te is jobban alszol? Vagy csak Szonjára hat a homeobogyó? :)

erpé

Gyerekek, pont mondani akartam, hogy kis lehűlés nem ért, de most nézem, hogy csütörtökre Pestre max. 15˚-ot mondanak!!! :shock:
Mi lenne, ha eltennénk egy héttel későbbre?

Pulcsi: nálatok nem lehetett szintén a meleg a hibás? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

erpé: jé, én is a met.hu-n néztem, csak a bp-i előrejelzést :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

de nekem jó a csütörtöki ablakkinézés :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

kaja: eddig is csak ligthos ételeket igyekeztem enni/ no szénsav, so csípős, no nyers zöldség/.ma voltam a védőnőtől, a spárga tényleg tiltólistás.
nemlajos:nem, nem a melegtől, Nándi inkább fázós, olyankor hideg mindene, ma délelőtt is még én plüssbe öltözettem,és csak később lett belőle sima hoszzuujjú pamut rugi.
ja, mai mérés: 5060 g, és 56 cm/ születési: 2550 g,44cm/viszont Nándi még nem csinál olyanokat, amiket kellene neki:(igaz, ha nem koraszülinek számitjuk. a védőnő azt mondta, nála nem szigorú a 3 hónapos mérce.a vállát kéne emelnie, és mosolyogni.és nem jó, ha sokatz van ölben, mert nem tud mozgásfejlődni..le kell tennem a földre majd..csak ne sírjon anynira:(ne téveszzek meg snekit: amikor anuym, mega férjem már rég kikapja a kiságyból, az nekem még nem sírás :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Csajok, én szinte a gátra látok. Szval ha jó nketek az én közeli csüt-i jelentésem, szívesen kikusizok. :wink:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Nekem is megfelel, ha Kuksi kiles a gátra csütörtök reggel és időjárás jelent :)
gabka77

nekem is jó! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Erpé
jún. elején derül ki. izgulok... :?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Máté 2 hónapos! :) Mennyit vártunk rá, nem? :lol: Aztán csak megszületett... :) :) :)
Csütörtökön azért igyekszem 8 körül jelenteni, hogy a távolabbiaknak is legyen idejük sprintelni. :wink:
Gabka sajnálom, hogy Levire kevesebb idő jut. Nekem is néha sír kicsit Kata. Nem is tudom Botival ez hogy volt, mert sztem nem volt pedig ennyit kézben, sírásra mégsem emlékszem. Lehet csak szépül idővel sokminden.....
Megyek, elsőszülött felébredt és nagyon pakol vmit duruzsolva, Ez sosem jelent jót. :roll:
Pulcsi te lassan elfogysz ha semmit nem ehetsz. :? Reméljük 3 hó leteltével elillan minden gond. Az csak 4 nap. :roll:
(rajtam tegnapi mérés szerint +3 kiló van - többnek látszik - pedig semmit nem csinálok :shock: )
kuklika
Budapest VIII. kerület

Pulcsi
azért nyugodtan ölelgesd Nándit szerintem! a mozgásfejlődés pont az, ami bármikor behozható! :wink: viszont a lelki fejlődéséhez fontos az ölelés! :wink:

Nemlajos, Erpé
én is azt néztem, és én is 15 fokot láttam.

de nem baj, 15 fokban jobban tudom, hogy mibe kell öltöztetni! csak az eső ne essen!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Kukli
bizony! :D már ilyen nagyfiúk vagyunk!
nem semmi a 3 kg plusz! az seperc alatt le fog menni!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Tényleg nemsokára itt a csütörtök, topictalálkozó, de jó nektek:),várom a képeket majd.
Katka Jane, nagyon jó fotók.
Erpé, úgy látom, ti is a szabadban voltatok, szép képek, együtt a család.
Kuklika, a keresztanyját nézi ilyen áhítattal :lol: :lol:
Csibb nagyon szépek a lányok, sajnálom a másik kislányt, nagyon szomorú ez.. Máté is édes.
VicaPanna is édes az egyenszerelésben, aranyos Nimród mosolya, jól látom, hogy Bulcsú nyakban van az egyik képen? 8)

Én se jelentkeztem tegnap, mi is a kertben töltöttük a napot. Megsimiztem egy kismama pociját is(unokatesóm barátnője, most jött haza egy hétre Írországból), olyan fura, megható érzés volt, hogy benne még csak most kezdődik egy kis új élet(3 hónapos)

mosoly: Kép
a kerti fotókat nem tölti a gép valamiért 8)

Bea, Maja

Kép
bea1978

nekem is jó a kukli kuksizása, én úgyis kések, 10-re nem érek ki :)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

OK, akkor Kukli jelentkezését várjuk csüt reggel :)
15 fok? - no, majd meglátjuk. Szerintem az sem veszélyes, de talán nem lesz olyan kevés. Tényleg az a fontos, h ne essen az eső (nagyon).

Bea, nagyon édes Maja - mekkora nevetés! :D

Csibb, biztos felveszik Fannit az oviba! Szorítok. Olyan nagy a túljelentkezés felétek, hogy komolyan van esély arra, hogy nem?
Itt a kerületben minden gyereket felvesznek, csak nem biztos, hogy a kiválasztott oviba, de legrosszabb esetben a körzetibe bekerül.

Kicsilány ébredezik, lépek!

Marq, jelentkezz!

erpé

Én már azt várom, hogy mondják már meg nekem, hogy ha a gyed lejárta körül szülöm a másodikat, mit és mennyit kapok, mert így nem lehet tervezni :?

Holnap meg bepróbálkozom Dömével a jelnyelvre, de még mindig nem tudom, hogy oldom meg...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Most próbálok meg negyedszer írni egy hsz-t a mai napon :? Most talán sikerül befejeznem.

Szombaton végül elmentünk Sümegre, megnéztük a várat, Pannának nagyon tetszett. Utána elmentünk, futottam egyet egy kis megyei versenyen, ami Sümeg mellett volt, aztán még hazafelé vásároltam egyet Keszthelyen 8) Úgyhogy összekötöttük a kellemest a hasznossal. Nimród nagyon jól bírta, csak hazafelé, mikor már csak 10 km-re voltunk Zalaegerszegtől akkor nem bírta tovább és meg kellett állnunk megszoptatnom :D
Amúgy ezt már mindegyik gyerek eljátszotta, mindegyik ugyanabban a kanyarban lesz éhes hirtelen :lol:
Bulcsú itthon maradt anyósommal, ő neki ez még fárasztó lett volna, na meg nekünk is.

Ma meg elég húzos napom volt, voltam megint fogdokinál aztán gyors haza etetni, és vissza a városba egy tájfutós gyűlésre ahonnan persze hamarabb le kellett lépnem mert Nimród nem bírta. Azért ebben a melegben gyakrabban kért enni, gondolom szomjas volt.

Egy-két kép a kirándulásról:
Kép
Kép
Büntiben :lol:
Kép
Szoptatás futóruhában befutás után :D
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica: Klasz lehetett a kirándulás. Hogy ment a futás? Milyen táv volt? És milyen időt futottál? Azért nem vagy semmi így 2 hónappal szülés után versenyezni... 8) Ja, és hogy milyen karcsú vagy! :shock: Bezzeg én gurulok....

Katka

katka22

Vica, milyen csini vagy így tájfutóban, senki nem mondaná meg, hogy 3 gyereket is szültél.

ÁÁ szóval így bünteted az uradat, ha rosszat csinál :lol: :lol: :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

ehh, valahol belül bennem is van egy ilyen sovány nő :D :D :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!
ez jó hír, hogy lehet glicerines kúpot!pedig pont tegnap olvastam, hogy 3 éves kortól lehet.De akkor ezek szerint pici darabot lehet.A kórházban, szülés után nekem is csak az segített.Nagyon jó találmány!
Ma délelőtt viszont végre sikerült neki!!! :D Magától!

Kuklika!
jó ez a kocsi, de mivel egyet már vettünk 45-ért, valami olcsóbb kéne.
szóljatok, ha tudtok valamit!

Jesszus olyan lehűlés jön?Akkor végünk lesz az én frontérzékeny gyerkőcömmel! :?
Pulcsi!
Tudtam, hogy elfelejtek valamit!Lara pocakja is iszonyú hangokat tud kiadni.van amikor szabályosan bugyborékol, ahogy te is írod, meg mindenféle korgás-morgás-zuborgás, de sokszor észre sem veszi :shock:

Ha nem bánjátok, megosztom veletek az én problémámat:
A lányom apamániás, de olyan szinten, hogy ordít, ha nincs itthon.Nem is tudom, mi lenne, ha minden nap dolgozna(úgy jár, hogy 1nappal, 1éjszaka, 2 nap itthon van).Ha itthon van, dúl a szerelem, szoptatáson kívül nincs is dolgom, mindent magának követel a férjem, ezen folyamatban van a változtatás a cél érdekében.Először azt hittem, hülye vagyok, hogy azt hiszem ez a baja, de mostmár nincs kétség.Többször is beigazolódott.Most 10 napot itthon volt szabin, ma éjszakára ment, a lányom azóta ordított.hazajött vacsizni, mint akit elvágtak, még el is aludt.persze mire letettem, kezdte újra.fölhívtam a férjem, kihangosítottam a telefont, a leányzó elhallgatott.Az előbb nagynehezen csak elnyomta az álom, már hulla volt.sikerült vagy 20 percet aludnia, most megint itt van a kezemben, fél kézzel írok, de csak úgy csinál mint aki alszik.hihetetlen.amúgy meg már 4-5 órákat lenyom éjszaka.
Mit lehetne csinálni vele?Az még kicsit odébb van, hogy megértse, hogy apának dolgozni kell, pedig magyarázom neki ezerrel
mindenesetre jó kis éjszaka elébe nézünk

Kép
Kép
zazzy

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: