Eszike!
Ha nem haragszol, nekem fen van már a gépen a fotó, ezért felrakom a csajoknak.
Tündér a lányod.
Júúúúj, ez nagyon durva! Áhhh, mekkora szerencse, hogy nálunk nincs ilyen, komoly nagy összeveszés lenne a vége. Illetve inkább úgy mondom, hogy maximum kétszer elmondanám fele sem tréfa hangon, hogy ezt ne csinálják, mert én nem akarom. A harmadik alkalommal való próbálkozás után véget vetnék a bulinak, egyszerűen nem mennék az értetlen rokonokhoz. Pont.
Volt már ilyen nálunk, apumék egy időben úgy érzeték, hogy minden áron bele akarnak szólni az életünkbe. A sírásig fel tudtak ezzel idegesíteni, aztán rájöttem, hogy semmi értelme, ha nem találkozunk, nem tudnak piszkálni. Egy hónapban egyszeri rövid randevú során voltak fontosabb dolgok is, mint az okosítás. 3-4 hónap után rájöttek, hogyha látni akarnak minket, akkor takarék.
"És persze mindenki azt mondja (aki etetni akarja), hogy nézzem meg, hogy enne szegény gyerek, mert amikor közelítenek felé a kajával, akkor tátja a száját!"
Az ilyentől úgy be tudok pöccenni! Kb. mint "BIZTOS ÉHES" szövegtől.
Áh, bocs, de most is felhúztam magam.
De akkor evezzünk békésebb vizekre, itt a kép:
Márti!
Jobbulást a családnak!
Sziszi!
De jók ezek a képek!!! Te leszel a keresztanyukája? Ez szuper!
Elmondod, hogy a hagyományok szerint hogy megy ez a keresztszülőség?
Noni!
Lásd mint fent. A saját gyerekemmel azt csinálok amit akarok!!!
Egyébként azzal hárítok, hogy fennhangon elmondom mindenkinél, minden evéskor Ákosnak, hogy már csak ~2 hónap és ő is itt fog velünk ülni és kóstolhatja a sárgarépát, zöldségeket, stb. és milyen jó lesz. Persze nem gondolom százra komolyan, de ettől valahogy mindenki megnyugszik kicsit...
Petra!
Nekem is megjött 2 hónaposan és azóta is van rendszeresen. A cicizésnél nálunk nem okoz problémát.
Szuper ez a kép! Nagyon szép az a könyvecske is.
Köszi, asszem a pocakméret miatt, én inkább a kitámasztásból való megfordulást gyakoroltatom Ákossal.
Ági!
Gratula a fogacskához!
Tök jó, hogy egyre több babánknak van foga!
Kitartást a cumi leszoktatáshoz, baromira nem irigyellek!
Tavirózsa!
Gyere gyakrabban és írj nekünk!
A mostani sztorid elejéről is le vagyok maradva, de örülök, hogy most minden oké.
Bejci!
Hogy vagy ma?
Honey!
Gyere, írjál! Mi van Veletek?
Blúmi!
Tök jók ezek a képek!
Lányok!
Miután itt voltak Eszikéjék eszembe jutott valami. Eszem ágában nincs beleszólni, hogy ki hogy csinálja, csak egy kis gondolat indító.
Ha megnézitek a két gyerek fényképét tökre látszik, hogy Ákos baromira fel van öltöztetve Noncsihoz képest.
Nemtom, lehet hogy én gondolom rosszul, de ha tartjuk a "saját ruhámnál egy réteggel többet" akkor nálunk ez ezt jelenti. Nincs kipöttyösödve Ákos, tehát nincs melege és valóban egy réteggel több cucc van rajta, mint rajtam.
Anno a kórházban mondták, hogy nyáron is takargassuk be a babát, mert akkor a megevett kaja nem a "fűtésre" megy el, hanem rajta marad a gyereken. Gondolom ez most is igaz, amellett, hogy a babáink biztos rendelkeznek valamennyi zsír tartalékkal, ami segíti a hőszabályzásukat.
Mit gondoltok?
Bocsi, most csak ennyire futja. Még kell máshova is írnom.
Kellemes estét mindenkinek!

Ez a én katicabogaram
A lába is finom...
Azt is akarom!
Bűvílím a labdámat.
kacagda
birkózás
füles