A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Ez egy fürdés utáni, itt pont nem sírt:(napok óta 1X fordult elő)és aludni sem hagy mindig, de akkor is imádom:lol: :lol:
Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!

Rszg én is irigykedem a tali miatt, jó lenne ott lenni de kissé messze van :?

Én sem mosogatom a cicit csak este a fürdésnél :wink: és én használom folyamatosan a melltartóbetétet. Néha úgy meg tud indulni a tejci. Múltkor egy boltban elcsúszott és nem tudtam mit néznek a pólómon az emberek :D

Két napja Nimród is azt csinálja hogy le akarom tenni az ágyába aludni este, és keservesen sír. Lehet hogy még nem álmos :roll:

Ma du. ovis nap lesz az oviban és Panna is szerepelni fog, kiváncsi vagyok. TEgnap még emiatt kellett rohangálnom, mert megint későn szóltak az oviban, hogy egyforma ruhában lesznek de a nacit nekünk kell beszerezni. Még jó hogy nálunk is van Decathlon, mert különben nem tudom hol szereztem volna neki fekete sztreccses nacit.

Nimród is egyre jobban nézegeti a játékait és gügyög nekik, tegnap tettem be a járókában neki játékhídat, amiről lógnak le mindenféle színes kütyük, na hát az teljesen lenyűgözte :D

Hétvégén meg lehet hogy elmegyünk egyet kirándulni ill. egy tájfutóversenyre ide a közelbe Sümeg környékére. De valszeg csak a Nimródot és Pannát vinnénk, mert Bulcsú szerintem nehezen bírná, illetve mi bírnánk nehezen :lol: Hamar elfárad és akkor aztán nagyon nyügi tud lenni.
De még meglátjuk, mert ezer dolgom lenne itthon, viszont már mennék valahova, meg hát hiányzik egy jó kis erdei futás, meg találkozás az ezer éve nem látott barátokkal.

Babak tündériek, ezek a csajok a sapijukban nagyon édesek :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

visszaszívom, hogy panaszkodtam, h nándi éjjel is 3óránként eszik :)
most éjjel 1,5-2-2 óra után ébredt :lol:
hálát adok a 3 órákért!!!:)
hasfájós babák mamijai:nektek is bugyborékol, mordul,korog közben a pici hasa, miközben feszít és tekeredik?
nálunk most 3 naponta van csak kaki....
nekem muszáj a betét, mert van , hogy ugy megindul, hogy a betét teljesen átázik+melltartó+pulcsi is

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Sziasztok!

Csak gyorsan dobok egy ma reggeli mosolyt :)

Kép :)

Kép

Kép
gabka77

Erpé Majd a legközelebbire megpróbálok elmenni :)

Kép

Kép
rszg

Gabka Ez a mosoly! Nagyon édi!

Kép

Kép
rszg

csak hirtelen eszembe jutott valami:
Pulcsi most jutott eszembe miközben szoptattam, h egyik ismerősömnél is ilyen problémák voltak és Bibi 5 hós volt mire kiderült, h tejallergiás (nem emléxem most, h pontosan mire is :oops: , a férjemet meg épp nem érem el, h megkérdezzem), addig "erőltették" az anyatejet. ahoigy leállt vele az Anna azonnal abbamaradt a pocakfájás!! esetleg beszéld meg a dokival, h nézzék meg nem-e allergiás!
majd jövök még!! :oops: :oops: :oops:

Szép napot!
Vica
wicca

Gabka, nagyon tündi Lili baba!!! :)

Fura, mert a fotókon tényleg szőkének látszik Szonja, de élőben inkább barnás. Majd meglátjuk, milyen lesz. :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok!

Rengeteg apró ruhácskát töltöttem fel, gyertek nézzétek meg.
A legtöbbet csak egy gyerkőc hordta! Smile Sőt sokak még az angliai boltok polcán is megtalálhatóak, tehát igazán újszerűek! Smile

Kép
Kép
Kép
bogyra

Bea, nagyon szép ez a kép Majáról! Illetve ő szép! tényleg rejtegetheted majd a fiúk elől!!!
Lili is gyönyörű!!
Kell majd nekem is egy kislány is:P
de úgy lenne jó, ha a 2. fiú lenne, hogy legyen játszópajtija Nándinak:) Aztán majd a 3. lány, a 4. meg mindegy:))De majd ahogy a Jóisten akarja! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Sziasztok!

Tényleg csodaszépek ezek a csajok, Maja és Lili is!

Vica, remélem, h eljuttok hétvégén Sümegre, jól hangzik a program, és biztosan jól éreznétek magatokat.
Majd mesélj, milyen volt Panna ovis szereplése. Szeret egyébként szerepelni ilyen alkalmakkor?
És Nimród végül hogyan és mikor alszik el esténként mostanában?

Katka, már régen meséltél arról, hogy áll Peti és a szopi. Még mindig szeret hosszasan szopizni?

Wicca, azt nem is tudtam, h lehet valaki az anyatejre is allergiás. Olyat már hallottam, hogy a tehéntejre volt érzékeny a baba és emiatt anyának nem volt szabad tejterméket fogyasztania, amíg szoptatott.

Pulcsi, négy gyerkőc? Szép tervek! Négy közül egy biztos kislány lesz majd! :)

Kata nagyon gyorsan gyarapodik, kinőtte a 2-es méretű pelusokat. :shock: (Így a nyakamon maradt egy bő fél zacskónyi 2-es Pampers pelus. Szívesen odaadom valakinek)
É

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Csak beugrok :oops: , első videjóóóónk :wink: :
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/j ... uympPG3qeP
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli, látom, nagyon koncentrál :D És még a tüsszentés sem szakítja félbe! Édes kicsilány.
erpé

Sziasztok,

Csak gyors bekukk!
Lilianna mosolyáért megérte bejönni! :)

És hogy Maja milyen szép! :) Csudaszép barna bőre van. Éppen a napokban örültem, hogy a sápadt arcú kisfiam végre egy kis színt kezd összeszedni, na de Maja ezzel a tejeskávéval gyönyörű! Vajon le tud égni? :oops: :oops: :oops: :roll:

Kukli: Köszi a kérdést, Peti még kicsit náthás, de nem vészes. Naponta 3-4-szer szívom neki, de nem az, amikor enni sem tud tőle. Ennél rosszabb ne legyen.

Erpé: Mitha már kérdezted volna és nem válaszoltam. :oops: Bocsánat. Többnyire még 40-50 perceket eszik. Próbáltam rövidíteni. Ő nem szól, viszont akkor nem gyarapszik. :shock: Szóval sürgősségi esetben van fél órás szopi, egyébként inkább 50 perc.

Pulcsi: Én mint 3 és fél gyerekes anyuka.... Azért még aludj erre a 4 gyerekre néhány napot... :roll: Bár tevnek nagyon szép, de nagyon nagyon sokat követel az embertől. Persze kapsz is rengeteget cserébe. ;) A szeretet ugye végtelen, de az egyes gyerekekre bizony jóval kevesebb idő jut, mint mondjuk a 2 gyerekes családokba.... Szóval aludj rá....
Pocakfájást nagyon sajnálom. Te próbáltad már az Activátort (vagy mi a szöszt), ami többeknek bejött?
Ma Győrben jártam délelőtt. Gondoltam rá, hogy szembe jöhetnél az utcán és simán elmennénk egymás mellett! :lol:

Ma rohangálós napom van. Délután Pesten találkozom a barátnőmmel. Szervezés csúcsa vagyok. A lányokat bevállalta az apukájuk. Petit beviszem Pestre. Találkozás előtt megszoptatom, addigra Petiapu végez, átveszi Petit és nekem van 2 szabad órám! Yeeeeeeeeeees!!!!!!!! 8)

Katka

katka22

Sziasztok!

Bocsi a zavarásért!
Eladó az alábbi hinta, ára 16 e forint. Az én babám imádta, most már nagyon aktív és nem marad meg benne, nagyon jó vétel, újonnan is 20-22 e forint és teljesen olyan, mintha nem is használtuk volna, egy karcolás sincs rajta, elemmel adom.
Priviben érdeklődhet, akit érdekel!

Jellemzői:
* 9kg-ig használható

* 3 pontos biztonsági öv
* huzata levehető,könnyen mosható
* könnyen összecsukható,utazáshoz ideális
* 6 beállítható dallam
* állítható hangerő
* kellemes fényjáték
* a baba is aktivizálni tudja a dallam funkciót az oldal játékokkal
* 8 sebességes hinta funkció
* oldalán akvárium játék
* erős műanyag hordozófül
* könnyen kezelhető gombok
* zene-fény-mozgás--állítható összfunkció
* 0 hónapos kortól
* 4 db bébielemmel működik(nem tartozék)
* közkedvelt Baby Gear termék

Kép

További jó babázást!

Ildi

Kép

Kép
nusildi

Adryn Igen, jól láttad, Máténak kék szeme lesz. Még világosodik, de kék marad, az már biztos. Nico is tuti vadítani fog a nagy fekete szemeivel :)

Csibb Mi van Veletek? Majd egy hete nem jelentkeztél!

Kép

Kép

Kép
rszg

Pulcsi!
Úgy sajnálom Nándi pocakfájását.
Nálunk eleinte volt 1-2szer, szörnyű volt. :( Nekünk espumisant javasoltak, olyan szempontból jó volt, hogy tök hamar hatott, tudott aludni, de az a tippünk, hogy attól volt, hogy nem tudott 3 napig kakilni :( pedig naponta 2-3szor szokott._Elfogyott az ötletünk, hogy mi fogta meg a hasát, erre tippelünk.Amióta nem adjuk, nincs gond-hasfájás se, hál'istennek-
Kamillateát én úgy tudom, hogy hosszútávon nem lehet!És a köményről is megoszlanak a vélemények!Van,aki azt mondja, ponthogy hascsikarást okoz :roll: de olyan nehéz eligazodni, ki ezt mond, ki azt, te meg legyél okos :evil: úgy utálom ezt!

Irigylem, akiknek szinte nem is kell melltartóbetét :oops: annyi tejem van, hogy nem tudok mit kezdeni vele.a lányom már 5 kiló, de még mindig sok neki egy mell is.ha totál kifejem, talán 10 percig szerencsém van és nem jön semmi.totál szét vannak ázva a mellbimbóim, pedig cserélem a betéteket, de Lara napközben 2 óránként kéri, szóval vagy ő,vagy a tej áztatja, levegőztetni is alig tudom, mert folyamatosan folyik. :roll: de legalább remélem sokáig tudok majd szoptatni :wink:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy Nem próbáltad, hogy nem fejsz egyáltalán?

Kép

Kép
rszg

Rszg!
csak akkor fejek, ha már szét akar durranni, a múltkor az egyik már kezdett csomósodni, muszáj volt, meg a maradékot csak olyankor, ha "szellőztetni" akarom egy kicsit, amit szintén muszáj néha, mert mondom, szét vannak ázva, de inkább ez legyen, mint ne legyen :D De annyira sok van, hogy nem működik a kereslet-kínálat.Pedig tényleg max.egyszer fejek egy nap, vagy csak ha már érzem, hogy gáz van.

Kép
Kép
zazzy

Zazzy, akkor tejből jól álltok! Nekem mióta nem fejek, azóta beállt.

Szonja baba 4-től alszik....már fél 6kor ennie kellett volna. És nem is szokott ennyit aludni napközben. Mi van a levegőben??????? :lol: :shock: :roll:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Tehuti Máté is aludt délután. Kettőkor kellett volna ennie, és én háromkor felébresztettem, mert négykor el kellett mennünk.

Kép

Kép
rszg

Akkor vmi tuti van a levegőben!!! :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Lara 5 óra óta nyomja :D Egyszer volt félkómában fent, evett 5 percet.az előbb a zuhany alatt spricceltek a cicijeim :lol:

Kép
Kép
zazzy

Lányok, ne haragudjatok, hogy nem reagálok, elég nehéz napjaim vannak...
Viszont Dömével semmi gond, tegnap 8-kor letettem egy pillanatra, és hajnal fél 4-ig fel sem ébredt :D

kukli, nekem jó a főbejárati placc, csak a fűnyírós embernek is jó legyen :)
Akkor ki jön, folytassátok!

Tali, csütörtök 10 óra kopaszi gát
Kukli
Erpé
Nemlajos
.
.
.

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

itt vagyok!!! :oops: csak nincs időm... illetve a héten nem volt, ma olvastam vissza.
köszönjük a hiányolást, jól vagyunk, minden rendben!

nahát Máté ma szinte semmit nem aludt, és egyáltalán nem akart máshol lenni, mint a kezemben... :roll: remélem, kárpótol éjszaka!

gyönyörűek a csajaink!!! :wink: Erpé Kata sapija vadító! :D Majácska is nagyon édi, van benne az anyukájából is, én úgy látom! és Szonja baba is nagyon szép! és Lilianna mosolya! :D

nekem is muszáj melltartóbetétet hordanom, mert szoptatás közben a másikból folyik.

egész héten programoztunk, 2 napot voltunk itthon, akkor meg vendégek voltak.

Máté már 4,5 kg kb. 1 kg-t hízott mióta itthon van! 8) hatodikán volt egy hónapja.
tegnap és tegnap előtt napközben is egész jókat aludt, és nem rajtam! de ma megint visszatért régi önmagához, és alig aludt...

hogy kell menni a kopaszi gátra kocsival? valaki leírná nekem? a farkasréti temetőtől jönnék.

Zazzy
nem semmi mennyi tejed van!!! pedig én is tejcsárda vagyok, de sehol nem vagyok hozzád képest!

Rszg
jó kis nyár lesz nektek! nekünk hamarosan elkészül a balatoni nyaralónk, de az északi part, úgyhogy nekünk nem estek útba sajnos... Máté druszánk még mindig nagyon édi!

Vica
hajrá tájfutás!!!

most épp túró rudi muffint sütök, mert holnap jönnek vendégek. kórházi ismerettség, Mátéval együtt volt benn egy Fannival egyidős kislány, akinek sajnos nincs olyan szerencséje, mint Máténak, őt egyelőre nem tudják gyógyítani, a szülei már többször újraélesztették a saját lányukat :shock: , mert olyan szívritmuszavara van, hogy egy esés utáni sírástól simán leállhat a szíve... :cry: egy gyönyörű kislány, nagyon aranyos család. külföldön sem vállalják a műtétet, mert egyelőre nincs rá megoldás... ez a kilátástalanság nagyon nehéz lehet...

Pulcsi
mikor Máté aludt napközben, akkor ő is 3 óránként kelt éjjel... úgyhogy mostanában én is zombi vagyok...
apával alig találkozom, mert mire én elaltatom Fannit, addigra ő már elálmosodik, és kezd aludni, én meg még fürdöm, stb... mire ágyba érek, már alszik... reggel meg előbb megy, mint mi kelünk. :?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Rszg, nagyon szép ez a kép! De édesen alszik!

Zazzy, nem semmi, hogy mennyi tejed van! Előbb-utóbb biztos beáll a kereslet-kínálat. Még nagyon pici Lara, szóval még van idő. Nekem éjszaka szokott bedurrani a cicim, van hogy fel kell kelnem fejni.

Örülök, hogy ilyen jól aludtak ma a gyerköcök. Nálunk nem volt semmi különös, Kata fél 5 körül ébredt és nemrég aludt el. Voltunk játszóterezni, majd röviden piknikezni a barátainkkal - jó sok szúnyog volt...

Katka, hogy sikerült a délutánod? Sikerült végül találkoznod a barátnőddel?

Kissé offtopik: Samu újabban nem alszik a bölcsiben, és ez elég zavaró, nem nagyon tudnak vele mit kezdeni. Az a fő gond, hogy ott már fél1-től alvásidő van, és kb fél3-ig tart. Samunak ez nagyon korai még, hétvégente itthon csak 2 körül megy aludni (előtte esélytelen), viszont akkor 2-3 órát is alszik egyben. És hiába kel fel reggel korán (legkésőbb fél7-kor), nem lesz fáradt fél 1-re. Fogalmam sincs, mi lesz így az oviban. Másoknak vannak hasonló tapasztalatai?
Megyek szunyálni, jó éjt!

erpé

mi is megyünk talizni!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb várjuk a túró rudi muffin receptjét :wink:
Ez a kislány a kórházból tényleg nem semmi :? Szörnyű lehet.

Erpé a Panna is ilyen hogy ha itthon van akkor 2 óra előtt nem megy aludni, főleg ha anyuéknál vagy anyósnál vagyunk. De ő azért alszik az oviban, igaz nem olyan sokat mint itthon mert őket is ébresztik 3 előtt, de ha hagynák biztos még aludna. Persze az is előfordult már hogy nem aludt az oviban és akkor este már teljesen hulla és hisztis :?
Eddig aludt a bölcsiben? Lehet hogy csak átmeneti állapot.

Megvolt az ovis nap, jól elfáradtunk főleg azért mert Bulcsú nagyon nyügin ébredt du. és pörgött utána estig. Alíg bírtunk utána szaladgálni az ovi udvarán.
Panna élvezte. :D
Egy-két kép a szereplésükről:
Kép
Kép
Bulcsú figyeli Pannát (a középső gyerkőc a háttérben :) )
Kép
Nimród vicces mosolya:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Csibb, jó, hogy jelentkeztél. És milyen programjaitok voltak a héten? Tudtál kicsit többet foglalkozni Fannival?
És nem semmi története van szegény kislánynak! Egy ilyen betegséggel nagyon nehéz lehet élni.
Kopaszi-gát: a Lágymányosi híd budai hídfőjénél van, a Dombóvári útról tudsz rákanyarodni majd. Ez pedig a Budafokiról nyílik. Itt van egy link a megközelíthetőségről: http://www.obol.hu/Megkozelithetoseg.html
Most már tényleg jó éjt!
É

erpé

Kukli
Erpé
Nemlajos
csibb

Csibb, átjössz a lágymányosin, lehajtón egyből jobbra, megint jobbra a lámpánál, és aztán balra lesz a kanyarban a bejárat (asszem van kanyarodó sáv).

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

köszönöm az útbaigazítást!

Túró Rudi Muffin

Hozzávalók:

 10 dkg étcsoki
 3 tojás
 15 dkg cukor
 10 dkg liszt
 7,5 dkg margarin
 1 csomag vaníliás cukor
 2 teáskanál sütőpor
 25 dkg túró
 Tejföl

Elkészítés:

A csokit összetörjük és összekeverjük a liszttel és a sütőporral.
Egy másik tálban a tojásokat a cukorral és a puha vajjal. Majd elkészítjük a túrót palacsintatöltelék-szerűen: vaníliás cukor + tejföl, de ne legyen túl folyós.
Mindent összekeverünk, és kiadagoljuk a muffinpapírral bélelt muffinsütőbe. Közepes lángon aranybarnára sütjük.

Erpé
hétfőn egy barátnőmnél voltunk du., előtte de. Fanni beiratkozott apájával az oviba.
kedden egy másik barátnőmnél voltunk egész nap, Fanninál kicsit fiatalabb fia van.
szerdán húgom a kislányával itt nálunk.
csütörtök mi mentünk a húgomhoz
ma meg a Maja-Milán-anyukájuk hármas volt vendégségben nálunk. (akikről raktam múltkor képet)
többet nem tudtam foglalkozni Fannival, de azért megyünk ennyit, hogy ő jól érezze magát, és legyen vele egykorú, vagy közel egykorú társasága. bár két nap Máté jól aludt napközben, úgyhogy végül is többet foglalkoztam vele! :roll:

Vica
jó képek! látom nem sikerült egyforma nadrágokat vásárolni a szülőknek. :lol: Nimród mosoly nagyon aranyos! :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Nem megy az alvás, de legalább lezuhanyoztam...

Nemlajos, Katka is biztos jön talira, lehet hogy hozza magával Wiccát :), ezen kívül Gabka is jön, és Masut is említette már, hogy csatlakozna. És még néhányan nem nyilatkoztak. És bocs, ha valakit kifelejtettem... Ilyen későn simán lehet.

Vica, nagyon jók a képek, biztos ügyes volt Panna! Nimród kép nagyon aranyos!
erpé

Kukli
Erpé
Nemlajos
csibb
Katka (lehet, hogy wiccát is hozza)
gabka
masut (?)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kép
csajozunk!

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

:D :D :D
Gyönyörű, még mindig :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt!
Mindenki eltűnt? :shock:
Ma jönnek anyósomék, apósom konkrétan most találkozik először az unokájával...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Csibb Ez nagyon nem hangzik jól! Sőt! Nem akarok hites dolgokba belemenni, de én hiszek Istenben, és mikor ilyen dolgokat látok, hallok, elbizonytalanodom. MIÉRT? Mit ártottak ezek a kisgyerekek a világnak?! Ne is menjünk bele! Elszomorít!
Már akartam Tőled kérdezni, hogy Nálad is nagyon anyás Máté? Érzitek a külön töltött időt? Mert nálunk szerintem most kezd megnyugodni Máté. Még csak ezen a héten kezdett el egyedül elaludni a kiságyában.
Máté még mindig nagyon szép baba!

Vica Tényleg vicces mosoly :) A képek meg jók, biztos aranyosak voltak a lányok.

Nemlajos Tényleg nem látta még apósod Dömét?! Nem semmi!

Kép

Kép
rszg

Csibb, jó sűrű hetetek volt, Fanni biztos nagyon élvezte. Máté hogy viseli a jövés-menést? Nálunk Kata meglepően jól.
Fotók nagyon jók, nagyon szép Máté.

Nemlajos, messze laknak apósodék? Mintha egyszer ezt írtad volna...

Mi ma csavarogni megyünk a vasúttörténeti parkba, nemsokára indunlunk is.
É

erpé

Sziasztok,

Igen, mi is készülünk a talira. Wiccát hoznám, ha hagyná.... :lol:
De majd legközelebb! 8)

Tegnap jó pörgős napom volt, ma pihenőnapot tartok...

Csibb: Szerintem ez a legjobb, amit tehetsz. Hogy jössz-mész a naggyal, mint régen és így van neki társasága. Egyébként a második gyerek szokott olyanná válni, hogy tök jól elvan egyedül is. Az elsők igénylik a társaságot. :)

Marq: Hogy vagytok? Jöttök a talira?

Vica: Jók ezek az ovis szereplések. ;) Én is szoktam őket szeretni és az nagyon jó, ha Panna szeret szerepelni. Ilyenkor mindig van egy sírós félénk gyerek a csapatban. Nekik ez olyan nehéz lehet.... :roll:

Katka

katka22

erpé, igen, Borsodban.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

[quote="nemlajos"][ írta:nemlajosb]Tali, csütörtök 10 óra kopaszi gát
Kukli
Erpé
Nemlajos
csibb
Katka (lehet, hogy wiccát is hozza)
gabka
masut (?)

Megyek!
Legalábbis igyekszem. Köszi az útleírást, ez nekem is segítség. Még nem tudom, kocsival vagy busszal megyünk-e, de legalább a fejemben elhelyeztem az útvonalat. :)

Masut
masut

hát csajok irigykedem a tali miatt :( de egyebet most nem tehetek. egyébként úgy néz ki júniusban megyünk haza pár hétre, de még nem tuti. :roll:

Vica: képek jók :D tényleg nem pehelysúlyú Panna, de ilyen korban szerintem még nem vészes. de inkább este tényleg joghurtozzatok ha még kaját kér vacsi után, nehogy csúfolni kezdjék mert az nagyon rossz egy ilyen kislány fejlődő önbizalmának. (én tudom mert engem is csúfoltak nem a súlyom de a magasságom miatt, mindig magasabb voltam a pasiknál is égimeszelőnek meg karót nyeltnek csúfoltak (mert egyenes háttal jártam) és sokat sírtam a elbújva a többiektől emiatt) aztán később persze jöttek a csúfolódós pasik udvarolni hehehehe... Nimródnak az a mosoly :lol: :lol:

Csibb: örülök hogy jelentkeztél. Mátébaba még mindig gyönyörű! szép a kislány is mellette, remélem tudnak rajta valahogy segíteni. ha nem akkor mi lesz vele? :shock:

KépKép
KépKép
adryn

Rszg
Máté nagyon szeret rajtam lógni, úgyhogy akár ezt írhatjuk a kórházi mizéria számlájára is! :wink: viszont éjszaka nagyon szépen alszik, ha kel akkor is eszik, büfizik, és alszik tovább.
napközben keveset alszik, és ha megpróbálom lerakni, rögtön sír.

Erpé
Máté is jól bírja a kiruccanásokat, sőt, azt kell mondjam jobban is alszik, ha megyünk valahova. meg még ugyebár a kocsiban is.

itt voltak Alizkáék, nagyon jó volt, aranyosak voltak együtt a csajok. annak ellenére, hogy Alizka nem tud beszélni, mert egy ilyen újraélesztős alkalommal a mentőben csak felnőtt tubus volt intubálásra, és felsértették a légcsövét vele. azóta nyitva van neki a gégéje (2 éves kora óta), így nem tud beszélni.
érdekes, hogy majdnem az ittlétük végére jutott eszembe, hogy ja tényleg, nem is beszélt végig. jól megértették egymást enélkül is.

most úgy néz ki, hogy van valami gyógyszer, ami majd segíthet rajta. és akkor a gégéjét is meg tudják műteni, hogy bezárják. bárcsak így lenne! :roll: drukkolok nekik nagyon!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

csajok:

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb: Tényleg helyes kislány. :) Nagyon nehéz lehet neki és a szüleinek is. Szívszorító dolgok ezek. Ilyenkor elönt a tehetetlenség érzése.... :( Olyan jó lenne, ha lenne egy varázspálcám és tudnék segíteni.... :oops:

Nemlajos: Miért vannak nehéz napjaid? Mi a baj? Tudunk segíteni? :roll:

Petinek etörött az egyik babakocsija. Az utazó, ami mindig a kocsiban van és azzal csavargunk. Danié volt és megadta magát... Most vettünk egy szép újat Petinek. Peti csak hason tud nagyot aludni és szinte lehetetlen olyan babakocsit találni, ami könnyű, picire csukható és teljesen lehajtjató az ülése, hogy hason tudjon aludni.... Vajon miért nem lehet teljesen ledönteni a babakocsikat? :shock:
Végül egy olyat vettünk, amiben egy pici törés van, de ebbe azért bele tudom tenni hason kényelmesen még egy ideig.... :)

Katka

katka22

Ja és a pláne az, hogy kettőnknek van összen még 4 babakocsija, de egyik sem felel meg ezeknek a feltételeknek.... :twisted:

Katka

katka22

katka, és melyik ez a babakocsi? :)
Köszi az érdeklődést, párkapcsolati álságon mentünk keresztül, a régi nóta,ha emlékeztek, mi a szülés előtt pár órával is épp váltunk.
Most ez már hetek óta tartott (vagy éppen, hogy a gyerek okozott egy kis szünetet a születésével), talán most megint csend lesz egy darabig.
Abban nem bízok, hogy alapjában változna meg, ami 9. éve nem megy, de nekem már a pici javulás is elég :wink:

Ma meg ez volt, szegény Döme:
:D
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Katka
ezzel én is így vagyok... Mostanában nem is tudom gombóc nélkül végighallgatni Fanni Halász Judit cd-jén a "Nem születtem varázslónak, csodát tenni nem tudok, és azt hiszem már észrevetted a jótündér nem én vagyok, de ha eltűnne az arcodról az a sötét szomorúság, úgy érezném vannak még csodák" szövegű dalt... :roll: (nem tudom a címét...)

Marq
mi van veletek? jelentkezz!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Nemlajos
kényeztették rendesen a fiatalurat!!! 8)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

csibb, én inkább túlpörgetésnek nevezném, nem kényeztetésnek, no de meg is lett az eredménye, ismét kendőzünk, alig aludt egész délután (délelőtt meg hiába mondtam, hogy nehéz napja lesz, nem hallgatott rám)

A dal: Bródy: Mit tehetnék érted?
Én ezen mindig bőgök, (mióta gyerekem van, hangosabban), egyszer apukám ezt küldte anyukámnak a városi rádióban, valami alkalomból. Annyira rájuk illik. S már Dömének is énekeltem... S a kedvenc részem ez:
"Nincsen hétmérföldes csizmám, nincsen varázsköpönyem
S hogy holnap is még veled leszek, azt sajnos nem ígérhetem..."
(most is...)
Itt az egész szöveg:
Én nem születtem varázslónak, csodát tenni nem tudok,
És azt hiszem, már észrevetted, a jó tündér sem én vagyok.
De ha eltűnne az arcodról ez a sötét szomorúság,
Úgy érezném, vannak még csodák.

Mit tehetnék érted, hogy elűzzem a bánatod,
Hogy lelked mélyén megtörjem a gonosz varázslatot?
Mit tehetnék érted, hogy a szívedben öröm legyen?
Mit tehetnék, áruld el nekem.

Nincsen varázspálcám, mellyel bármit eltüntethetek
És annyi minden van jelen, mit megszüntetni nem lehet

Nincsen hétmérföldes csizmám, nincsen varázsköpenyem
Hogy holnapra már máshol leszünk, sajnos, nem ígérhetem.

Hát mit tehetnék, áruld el nekem.

(bakker, már zokogok is, pedig el se olvastam a szöveget, csak másoltam :shock: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: