A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Sziasztok!

Ditta!
Mesebeli tájakon jártatok!!!! A férjemnek meg sem mutatom a képeket, mert ő mindig csak azt mondja, hogy addig nem halhat meg, amíg Skóciát nem látja..... :roll: :D !
Tényleg a gyerekek hogy bírták nélkületek?

Reni!
Krisznek mennek a gyógypuszik! Gondolom ő is érzi a nagy szomorúságot, ami körülveszi és ez a betegség így könnyebben kialakulhatott! Vigyázzatok magatokra!!!!!!

Katica!
Én is távszorítok! Fene ezekbe a betegségekbe! Gyógyuljon meg Léna minél előbb!!!!!

Móni!
A virgonc lányok anyukája táborába én is csatlakoznék Katussal..... Ő sem könnyű eset! A férjem szerint egy igazi romboló, még a vasgolyót is tönkre tenné :? :) !

Dalma!
Köszönöm jó vagyunk!
Julcsi továbbra is nagyon jó baba :D :D !
Én pedig, miután nem volt gátmetszésem (most sem) , nagyon jól vagyok!
Ha tényleg érdekel, leírom Julcsi "kiszületését"! Röviden, tömören :wink: !

De előbb néhány friss kép:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Vasárnap este, amikor már mindkét lány elaludt, és megnéztünk egy újabb Mentalista részt, gondoltam megyek aludni.
A férjem még jött-ment (azt mesélte, hogy az ikerszomszéd egy szál alsógatyában álldogált az út közepén.....tehát ő már akkor sejtette, hogy lesz valami, mert a "bolond beindult"). Bementem a lányokhoz, lefeküdtem, de elaludni nem tudtam. Csak forgolódtam, sehogy sem volt jó!
Közben hallottam, hogy a férjem is feljött.
00:34-kor éreztem egy nagyon gyenge összehúzódást, gyorsan az órámra néztem (hátha ez lesz az első ).
Azután aludni próbáltam, sőt úgy éreztem el is aludtam, de amikor csendben el kezdett folyni a magzatvíz, kiderült csak 10 perc telt el. Rögtön jött is egy újabb fájás, de ez is gyenge volt.
Mindenesetre felkeltem és indultam a fürdőszoba felé, amikor a férjem "kirobbant" a szobából, hogy "-Megyünk????".
Én meg mondtam, hogy igen.
Gyors WC, fürdés, öltözés. Mire végeztem anyu már jött is a lányokhoz.
Lent aztán mindent bedobáltunk még a táskákba, hívtuk a szülésznőt (aki hallhatóan akkor ébredt),a sógornőmet (mindhárom lánynál bent volt végig).
Ekkor még mindig 10 percesek voltak a fájások, és elég elviselhető volt mindegyik.
Beértünk a kórházba, majd föl a szülészetre.
1óra 23-kor "vettek fel".
Megvizsgált az ügyeletes szülésznő. 4-5cm-es méhszáj, irány a vajúdó.
Mondtam, hogy ez már a 3. babánk és nem szoktunk sokat vacakolni, de ő meglepően higgadt maradt.
A ctg után (kb 20 perc volt) már 5-6 percesek lettek a fájások, így mehettünk a szülőszobába. Oda, ahol Katus is született.
Megvizsgált újra. 6-7cm és szépen elsimult méhszáj.
Na ekkor már kezdett pörögni a nő, hívta újra a szülésznőmet, meg a doktornőt is.
Hamar megérkeztek mindketten, álmosan, fáradtan, de mosolygósan, és az olyan jól esett.
Innentől kezdve olyan volt az egész, mintha a barátnőimmel lennék együtt. Amikor nem fájt beszélgettünk (A szülésznő a fejét a térdemen pihentette, a dokinő a fotelből figyelt).
A férjem ki-bejárt, de aztán mondtam neki, hogy lassan mehet ki, mert mindjárt végzünk (a kitolásnál nem volt bent egyszer sem......tudom, hogy nem bírná, és nekem is így volt jó!!)
A fájások kezdtek összeérni, de Julcsi feje nem akart "átbukni" a medencémen, így jöhettek a torna-mutatványok. Kettő fájás bal oldalon, kettő jobb oldalon.
Aztán újra megpróbáltam nyomni, de még mindig nem ment.
Talán két fájás után mondta a doktornő, hogy tök jól csinálom, de szerinte nem merem igazán megnyomni. (eléggé féltem az érzéstől)
Összeszedtem magam, és végül egy nyomásra kint volt a feje. Viszont jött a neheze. Nem nyomhattam, mert ugye gátvédelemmel szülök, de a baba már nem fordult tovább, így a vállai keresztbe fordulva jöttek ki.
(így lett felszíni sérülés, amik közül az egyik ér közeli volt, ezért kaptam 5-6 öltést is).
Júlia 3 óra 3 perckor 4020g-mal és 58 cm-rel (lekőrözve a nővéreit a méreteivel) "kiszületett"!!!!
Csak nyöszörgött, amikor rám tették, bezzeg a fürdetésnél megjött a hangja!!!!
Aztán visszajött mindenki. Baba cicire, szülésznő, dokinő elköszönt, a férjemmel együtt pedig hármasban maradtunk és egy csomót röhögtünk, beszélgettünk.
Legalább 2-3 órát feküdtem még ott, már fájt a hátam, amikor jöttek Julcsiért, engem meg lekísértek.
Na itt jött a döbbenet.
Telt ház lévén, csak az 5 ágyas szobában van hely. Nincs fürdőszoba, viszont a nő, aki letolt a fülembe súgta: "Vigyázzon az értékeire!" Két csaj feküdt benn, mindkettő kisebbségi. Reggel aztán kiderült, hogy az egyik hajléktalan, a 4. babáját szülte és 21 éves, a másik 17 éves és 5 osztályt végzett (anyakönyvvezető kérdéseire válaszoltak....innen az infó).
Rögtön kértük, hogy mehessünk másik szobába, de azt mondták csak másnap lesz hely. Így a férjem mindent hazavitt, csak annyi maradt nálam, ami nagyon kellett.
Reggel hangos mulatozásra keltünk, mert jöttek a családtagok megnézni Tiffani Dzsesszikát, vagy Dzsesszika Tiffanit (az anyukája sem tudta pontosan).
Délben átköltözhettünk egy másik szobába. Addig Julcsi békésen ott szuszogott mellettem.
Az új helyen már minden rendben volt.
Sőt amióta haza jöttünk van igazán rendben minden!!!!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Hát Csuri először a képeket nézve homályosodott a szemem aztán meg a storyn!Nagyon ügyesek voltatok!!! És ez a Julcsika olyan értelmesen néz, figyel, mint egy 3 hónapos!!!!!
(Na hát az a Tiffani-dzs... bóóórzasztóó :) :) )

Dalma
el is felejtettelek :oops: Hát nem semmi amit Panna művel éjszaka! Jobbulást Neked, csoda h. eddig bírtad!!! drukkolok nagyon h. beválljon a coffea.Nekem is ezt ajánlotta anno a dr. Léna már 4 hónaposan volt h. túlpörgött.Na meg ma is...én nem tudom mi van abban a Sumamedben , de mint aki betépett.Még jó h. elvittem tegnap, mert ma már úgy tűnik mint akinek kutya baja.Ma is meghallgatta és sajna (nyilván) nem múlt el 1 nap alatt.

Kép
katica_75

Sziasztok!

Reni, Ission, KAtica!
Köszönjük a dicsiket! :)

Dalma!
Természetesen neked is köszi, páromnak külön átadom! :wink: :lol:
Jól tudod, úton-útfélen nőnek ki a kastélyok, ódan házak! Mesebeli!
Amilyen gyönyörű a táj, annyira csúnya emberek lakják....De komolyan! 10 nőből 9 kövér és vörös hajú...férfiak dettó!

Csuri!
Jajj, ezek a fotók!! :D
Gyönyörű már most egy hetesen! Mekkora hajak!! :D
Mindhárom lány biztos bombázó lesz nagykorában, jajj, lesz mit félteni!
Párodnak meg üzenem, hát tényleg ne haljon meg addig, míg nem látta!! :lol: :lol: (na persze úgy egyébként se, még kb. 60-70 évet töltsön el a 3 szépséggel! Jaj, bocs, néggyel!! :) )
Jót nevettem a Dzsesszika -sztorin! :lol:
Tegnap voltam a dokimnál, és ő is "Dzsenniferek"-nek hívja a kisebbségi pácienseket! Csak így gyűjtőszóval.....

Kép

Kép
ditta76

Katica!
Jajj, ez a tüdőgyuszi rosszul hangzik..... :shock:
Sumamedet kapott? Páromnak is ezt írták valamikor a tavasszal, arra emlékszem, méregdrága volt! :shock:

Dalma!
Hát csodállak, hogy ezt a nem-alvást bírjátok...Á. már régóta végigaludta az éjszakát, de most 3 napja, kb. 5-6x felsír...nem tudom miért, talán a 4 hátsó foga jön, nem tudom....de már most zombi vagyok.....

Csuri!
Megint visszapörgettem a hajasbabához!
Hát kész vagyok..... :D

Kép

Kép
ditta76

Katica:Szegény Léna :cry: :cry: Sok-sok gyógypuszit küldünk neki!!!Gyógyuljon meg hamar!!!!Nem adott beutalót,mert nem vittem el hozzá,mert aznap délelőtt rendelt másnap meg este 18tól így rögtön oda vittük az sztk-ba.Hát igen sajnos a baj nem jár egyedűl :cry:

ditta:Szivesen :)

Csuri:Jajjj annyira szépek a lányok :D Jók a képek :D Ügyik voltatok :D Köszi aranyos vagy.Hát biztos érzi,hogy nem okés valami.Bár próbáljuk nem mutatni neki,de nem mindig megy.Mert sokszor elérzékenyülök és szegénykém olyankor néz a szép kék szemeivel,hogy mi a baj.És próbál nyugtatni simogat.De pont miatta erősnek kell lennünk.

Ma már jobban van.Voltunk kint kicsit.De estére tegnap is belázasodott :cry: Remélem hamar meg gyógyul.

Többiek,hogy vagytok?

Kép
Kép
reni_24

Dalma:Köszönjük.Sajnálom a nem alvást :cry: Kitartás!!Remélem használ a szer.

Kép
Kép
reni_24

Csuri nagyon édesek és szépek a csajszik :lol: :lol: :lol:
Olyan jó olvasni ujra szüléstörténetet :lol: Ügyes voltál :lol:

Dalma: kitartás,én átérzem Kevin sokáig nem aludt :? :cry:

Ditta:nagyon jok a képek :lol:

000kata

Reni :jobbulást.

Mi jol vagyunk,Kevinem kicsit nyügi ,nem nagyon játszik el egyedül ha jó idö van sokat vagyunk kint.Dobok képet már rég raktam.

Kép

Kép Vezetek :D

000kata

Ditta, csinik vagytok apával, nagyon szép helyen voltatok :lol: Párod kicsit rétegesebben öltozött, mint mögötte a kislány bugyiban :lol: :lol: :lol:
Ne ijesztgess, Lilla is egy ideje alszik reggelig, ez még változhat? Ágostonnak megy a drukk átalvós éjszakához.

Csuriiiii, gyönyörű kislányok édesanyja vagy, de Julcsi :shock: apának is megmutattam csak pislogott, azt mondta nem lehet, hogy újszülött :D
Szép szülésed volt, ilyet szerettem volna én is, de egyiknél sem sikerült.
Enyém apa is csak vajúdásig volt velem, ilyenek a Hős apák :lol:
Ciguszfekalikusz szobatárstól rettegtem mindig, de szerencsére még a szomszéd szobában sem volt :lol:

Katica, gyógypuszi Lénának, remélem már a nehezén átesett, köhögött megint vagy láz miatt vitted orvoshoz?
Lilla még köhög alkalmanként, egyenlőre várok, ha nem múlik szerintem leállok a tejtermékekkel :roll:

Reni, sajnálom Kriszt, van még láza? Martinnak kb. 2 évesen 1x felszúrták a fülét, akkor volt először és utoljára begyulladva.
Gratulálok az új szóhoz, olyan kis ügyesek már, Lilla is dumál ezerrel csak pislogok olyan szókészlete van!

Kata, Kevint nem ismertem volna meg, akkorát változott, olyan nagyfiús...mint egy óvodás :lol: látom a buszozás még mindig nagy kedvenc :D

Dalma, minden este gondolok Rád, hogy jó éjszakátok legyen, napközben tombolhatnak a "kis cukik" de éjjel nem ártana a pihenés.Érezhető már valami kis változás?

Móni,nem derült ki semmi. Valószínű mikor 1 éves kor után volt hasmenése a bélflórák sérültek, ezért okozhatott nála gondot a nehezen emészthető étel, vagy fogalmam sincs.
Még mindig rizstejet iszik, ja és a vérvétel eredménye még nincs kész.
Tegnap kipróbáltam, hogy nem csinálok semmit csak Lillával homokozok, énekelünk,hintázunk...működött a dolog, olyan jó kislány volt önmagához képest :D de kivitelezhetetlen, hogy egész nap vele foglalkozzak.

Ilba, gyepesítéssel,hogy álltok? Mi már egy stadionra elegendő fűmagot elszvetettünk, de még mindig hiányos, bezzeg a gaz...nem győzöm gyomlálni :evil: apával megállapítottuk, mi még erre is alkalmatlanok vagyunk.
Hogy sikerült a nyaralás?

Apának július 12-től edzőtábor Siófokon, szeretné ha mi is lemennénk, tud esetleg valaki szállást, ahol jó szemmel nézik az én kis örökmozgómat?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Jujj, mikorra tervezzük a talit?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

reni
Fogadd őszinte részvétem! :cry: Jobbulást Krisznek!!!! Gratulálok az új szavakhoz!! :) Képzeld Kincső már két szavakat mond. Add ide, rakd oda, hagyd abba, ilyeneket. :) Olyan jó, hogy ilyen szépen fejlődnek! Hamarosan mindent megmagyaráznak majd. :)

ditta
Nagyon jók lettek a képek! Szuper lehetett! :)

évi
Jobbulást a pici Lillának!! A talit 06.29. keddre tervezzük! Évi Én talán tudok helyet , de csak priviben.

Tényleg csajok , akkor pontosítsuk, hogy ki is jön! Mert már nincs messze. ;)

csuri
Nagyon jó, hogy viszonylag megint minden olyan gyorsan ment. Sajnálom a rossz szobát, szörnyű lehetett. Jót mosolyogtam rajta. :) Julcsika nagyon, nagyon szép! Szerintem hasonlít a csajokra. ;)

katica

Lénának is jobbulást és persze nagyon szorítok érte!!!! Innen is küldöm a gyógypuszikat!!!!!!!!!!

kata
Kevin hatalmasat nőtt!!!! Igazi nagyfiú! Kincső sincs el egyedül még mindig.

ilba
Ha nem esik akkor jöttök vasárnap??? H.J. -re . :)

Kép
Kép
anya1118

Anya, várom a privit! Köszi :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi
Ment a privi. Ez szépen sikerült, hogy pont 0:00 :) Nem tudsz aludni? :) bagoly mondja :)

Kép
Kép
anya1118

Gyorsban csak Anyának!
Igen, ha az idő jó lesz, megyünk HJ-ra! :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Ma van apáknapja.

Minden apukának Boldog Apáknapját :lol:

000kata

ilba :)
Végig maradtatok? Mi eljöttünk, de már nem találtalak, nagyon nyűgös volt Kincső. :(

TALI HÍRADÓ!!!!!

JÚNIUS 29. JÖVŐHÉT KEDD!! Óbuda-Lajos utcai máltai játszótér.
- Anya
- Évi
- Csuri (mert június vége )
- Ilba
-Katica
-Dalminha
-Kata
-Harivera?
-Ission?
-Kri

Ha valakit kihagytam, szóljon légyszi!!!
Ja, és hány óra a kezdés??? :)
Dalma Ti hányra értek fel kb.???

Kép
Kép
anya1118

Sziasztok!

Anya,
jó volt találkozni, jó, hogy észrevettetek, bár nem volt nehéz meghallani minket, az egyik gyerekem ciciért, a másik a körhintáért nyígott. :twisted: :lol: Ja és persze mindezt a HJ koncerten, amire a kezdésig azt hitték, hogy Alma lesz. :lol: Nem hittek nekem, pedig kellett volna. :lol:
Mi is eljöttünk kb. 5 percen belül, én is kerestelek Benneteket, de én sem láttalak már, de hát egy ilyen hely nem is alkalmas a talikra, mindenki másfelé megy. Aztán mindenki megkapta amit akart, volt körhinta, autókázás, lángos és töki pompos :D , úgyhogy csak a zuhi miatt, no meg már minden zárt, jöttünk el.
Nem volt gond az altatás. :D

Tegnap Anya "lepicikézte" Bercit, no este megmértem gyorsan és ünnepélyesen bejelentem, hogy nem, tévedtem, az én gyerekem sem lesz már mindig 10 kiló, ugyanis már 10,5kg!!!! :shock: :lol:
Hogy mitől, azt ne kérdezzétek, mert hogy a tejem lenne még ennyire tápláló, azt kétlem. :roll:

Csuri,
leveled megkaptam, már válaszoltam is - gondolatban. :oops:

Évi,
fű az olyan amilyen, legkésőbb ősszel javítjuk. Most a játszót kéne először összerakni ...
Nyaralás szuperjó volt, ha képek érdekelnek szólj! :)

Ditta,
nagyon csinos vagy! Gyönyörű helyen jártatok, még nem voltam, de jó lenne eljutni valamikor. De egyenlőre cicifüggő fiam kéne valahogy leszoktatni a szopiról, de még nem gyűjtöttem össze minden erőm hozzá. :?

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést csajok jól esik nagyon.Hát Krisz péntek estére eléggé belázasodott 39 fokos láza volt :cry: :cry: Azóta hál istennek nem volt.Most úgy néz ki,hogy jól van.Remélem végre meg gyógyul.Sajnos a talira mi nem tudunk menni pedig szivesen mentem volna most jól esne a társaság.Csak sajnos pont aznap van mami temetése :cry: :cry: :cry:

Bocsi,hogy most csak ennyi,de Krisz nem hagy békén :evil: Állandóan rajtam csüng,ha ide ülök kicsit.

Én eléggé gázul vagyok.2 napja estére nagyon fáj a gyomrom.Holnap megyek gasztroenterológiára.

Most megyek,mert már üvölt :cry:

Kép
Kép
reni_24

Ilba: dejó akkor nem csak Kevinem cicifüggő :lol: :lol:

000kata

Reni: jobbulást nektek ,mindig van valami :cry:

Anya:mi nem biztos h tudunk menni,valaki leirná az utvonalat délitö vagy kelenföldröl?

000kata

Reni,
jobbulást!

Kata,
Déli - metro Batthyány térig - ott HÉV a Tímár utcáig. Kb. 20 perc.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba: köszi szépen
:lol:

000kata

Be kellett fűteni a fürdéshez. :shock: :shock: :shock:

Mindenki eltűnt? Vagy nyaraltok?? Hol vagytok csajok?? Ilyen időbe még ki se lehet menni. :( :(

ilba
Nagyon sasoltalak ám. :) Mondtam a páromnak is, hogy jöttök, de ugye Ő még nem látott, így segíteni nem tudott. :) Nem bántásból picikéztem. Szerintem nagyon édes. :) És már 10.5 kg?! Jó, Én Kincsőhöz néztem. :) Akkor oda ért a zuhi? Mi pont haza értünk és akkor kezdett el szakadni. Pedig drukkoltam, hogy elkerüljön titeket. :)

reni
Jobbulást!! Remélem már jobban van Krisz és nincs láza! Sajnálom, hogy nem tudtok jönni talira. :(

Kép
Kép
anya1118

Anya,
én sem bántásnak vettem. :wink: Én Benihez tudom hasonlítani, és kb. 3 kilóval van lemaradva, pedig ő sem volt kövér. :roll: Kincső mekkora?
Szólj ha kell új meghívó. :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

ilba
Kincső se kövér, sőt! Inkább magasabb, de kár , hogy nem állítottuk Őket egymás mellé. Na majd a talin. ;) Benikéd már 13 kg volt ilyenkor?? Küld lécci a meghívót, címem tudod??

Kép
Kép
anya1118

Anya,
arra küldtem, mint az előzőt. A 2008novbabak-ra.
Nem emlékszem pontosan, de szerintem igen, már közel 13kg lehetett. Megpróbálom majd itt a Babaneten visszakeresni, hátha írtam a súlyát valamikor. :roll:
Most 18,8kg, őt is megmértem vasárnap. :)

Kép
Kép
Kép
ilba

Bocsi OFF!
Lányok! Akiknek elsősorban szántam a kicsi ruháinkat, Sárijuk lesz, tehát 2 nagy szatyornyi ruhán kívül nem tudok többet adni nekik, így még mindig van 1 hatalmas doboznyi és 1 hatalmas bőröndnyi kinőtt ruhánk, olyanok, amiket Berci is kinőtt már. (50-kb.80-86-ig) Rengeteg. :shock:
Sokakkal ellenkezőleg, én nem ajándékozom el, hanem eladni szeretném. :oops: Természetesen csak a kifogástalan, foltmentes, újszerű ruhákat, a többi ajándék. Egységesen, mindent 200Ft/db áron.
Akit érdekel, vagy ismer olyat, akit érdekelne szóljon!
Köszi!

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést aranyosak vagytok.Ma voltunk megint fülészeten hál istennek már javult Krisz füle.A doki szavaival élve szép már a fülecskéje :D De még adni kell a gyógyszert meg meleg sót rakok még a fülére és még aloés cuccot is fújok neki.Sajnos nem sok időm van gép elé űlni.Intézkedünk meg rohangálunk,mert jövőhéttől átvesszük a szomszédék zöldségesét.

Remélem mindenki jól van.Bocsi,hogy megint magunkról csak Krisz nem hagy írni :cry: Megpróbálok majd bővebben is jönni.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Hánykor lesz a tali?

Kata, megyünk együtt?

Kri

Kép
Kép
kri29

Kri: még nem biztos hogy tudok menni a talira ,te hogy szeretnél menni és mikor?

000kata

Sziasztok!

Húúúú, azt hiszem a tali nekünk nem fog összejönni :( .
Mert BKV-val nem hiszem, hogy nekivágnék a nagy útnak :roll: : Nincs annyi hamubasült pogácsa a világon, amennyivel kibírnák a csajok addig, én meg nem érzem magamban az erőt, hogy el tudjam terelni a "bandát" addig.
Így marad majd a millió kép nézegetése, és az örömteli beszámolók olvasgatása :D .

Reni!
Örülök, hogy jobban van Krisz! És ez a zöldséges bolt is elég izgalmasan hangzik :wink: !

Dalma!
Hogy alszik Panna??????
Annyit gondolok rátok!!!!!
Nem is tudom, hogy merjem-e megmutatni a tegnap délutáni képeinket........ talán mutasd meg Pannának, vagy adjad ide nekünk 1 hétre (a "mormoták" kezelésbe veszik :) )
Kép
Kép
Kép

És egy Anna-duma a végére :)

Este félálomban (én azt hittem már rég alszik) megkérdezte:
- Anya! Hogy tudja kiszívni a tejet a cicidből Julcsi, amikor nincs is rajta lyuk?
- Van rajta lyuk, nem is egy, de nagyon picik. Majd holnap megmutatom. Most aludj! (ez voltam én :wink: )
Kicsivel később:
-Oké! Akkor holnap majd jól megvizsgálom a nagyítómmal!!!! :lol:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Lányok
Irgum-burrgum!!! :) Tessék jönni szépen a talira!!!

Akkor ki jön végül biztosan???

Azt tudom, hogy
Ilba meg katica. ;) De ha ilyen kevesen leszünk Én se biztos, hogy megyek. :(

KI JÖN MÉG TUTIRA??????????????
Évi???
Dalma????

Kata gyere már, látod Kri-vel is tudnátok jönni!!!!! Ne kéresd magad!!!! Naaaaaaa :)

csuri
Téged felmentelek. :) Édesek a csajok!!! Puszi Nektek!!!!

Kép
Kép
anya1118

Csuri, gondolom nagyon büszke vagyok a csajokra! Van miért! Elképesztően gyönyörűek! :) Kicsi mormoták így alszanak világosban?
Asszem Panna maradhat mégis itthon. Úgy néz ki megjavult az alvókája. A múlt kedden kezdtük a Coffea-t, aztán két nap nuku alvás, aztán 3x kelt, majd kétszer, tegnap egyszer. 8) Meglátjuk mi lesz, reménykedem a legjobbakban!
Nagyon arik vagytok csajok, hogy gondoltok ránk!

Anya, mi megyünk, bár Peti még nem tudja, benzinem nincs, kártyámon az összeg-27 ft. :) De megoldom. :) Annyira szeretnélek megismerni titeket. Már csomót gondoltam rá milyenek lehettek élőben. Csuri, nagyon sajnálom, hogy nem lesztek ott a hercegnőkkel, pedig viszem a szőke herceget is.
Kata, gyertek ti is! Ha mi odaérünk Győrből, akkor bizti ti is.
Anya, ti is!
Évi, gyere ám Lillussal!

Kép
Kép
dalminha

Csuri, gyönyörűek a lányok :D jó lehet a Te kislányodnak lenni, olyan békésen alszanak :lol:
Te jól vagy? Sajnálom, hogy nem tudsz jönni a talira, de megértem.

Dalma, annyit gondoltam Rátok és örülök, hogy megoldódni látszik az alvás Pannánál.

Anya, mi megyünk :lol: :lol: :lol:

Honey, nem jöttök velünk?

Katica, Léna, hogy van? Mi brutál betegségen vagyunk túl...kopp-kopp-kopp

Reni, Krisznek gyógyulást, Neked sok erőt keddre.
Zöldséges jól hangzik :D

Klarissza, Ilba Ti nem jöttök talira? Jó idő lesz, mondjuk már ideje is, hogy elmúljon az ősz.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Most csak gyorsan ...

Évi, dehogynem! :D Ott leszünk. :P

Hánytól lesz????
Addig megnézem mikor nyit a játszó, vagy 9 vagy 10. :roll:

Kép
Kép
Kép
ilba

De 10 előtt úgyse lenne, szóval mindegy. :D

Info!
Ha nagyon jó idő van, akkor van olyan mászokaszerűség, amiből jön a víz permetszerűen. Ha alámegy a gyermek, akkor hozzatok törölközőt, váltásruhát, pelust!

Kép
Kép
Kép
ilba

Jujj, Ilba tudom, hogy Ti jöttök, Ission ( Móni ) gondoltam, Klarisszával földiek :lol:

JÓ IDŐ LESZ !!!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Ilba, Te is hozod a Benit? Kori már nem jár oviba egy hete, mióta összevont csopi van. Szal jön. De érte izgulok kicsit, mert nagyon félős idegenek közt, lassan olvad a jég nála.
Akkor k úgy néz ki, hogy reggel kelnek 8 körül, igyekszünk 9-kor elindulni, pályán kb 40 perc budaörs, onnan meg nem tom mennyi az a játszó. Még egyszer a címét beírnátok? Merre menjünk legegyszerűbben? summa summárum 10 felé ott leszünk. Többiek?

Évi, mi baja volt Lillának?

Reni, zöldségesek lesztek? Az tök jó! :)

Ilba, Berci kinőtte már a 86-os ruhákat is? Mi most kezdtük a 80-ast, de még sok 74-es is jó rá. KOri is 98-104-esnél tart. Ezek ilyen kis picurok. Panna megint 9 kg alatt van... :? Fogyott, pedig már volt 9,2 is.

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Kincsőanya!
Köszönöm a felmentést :lol: :lol: , bár jobb lenne, ha tudnánk menni!!!! (a férjem előző este éjszakás, és amikor végez nem haza jön, hanem megy még 2 helyre dolgozni......így nem tud elvinni, pedig de jó lenne!!!!!!). Szóval én is rettenetesen sajnálom!!!

Dalma!
Örülök, hogy Panna kezd javulni alvásilag! Szerintem már neked is jól jönne 6 óra alvás egyben :wink: .
Sajnálom, hogy nem tudunk találkozni!

Evi!
Mi volt Lillával????
Én köszönöm jól vagyok! Julcsi este alszik (ma éjjel már 6 órát nyomott egyben.....meg is lepődtem, mert nem ébredtem fel 3 óra elteltével :roll: :oops: ), nappal pedig egyre többet figyelget.

Ééééés ma nagyot szabadidőztünk családilag :) .
Voltunk Alma koncerten!
(A soproni Volt fesztiválra szívesebben mennék (hisz ott is lesz Alma, meg Billy Idol....), na de ne panaszkodjon, akinek ennyi gyereke van :D )
Szóval nagyon jó volt, még a férjem se panaszkodott :lol: !

Katus határtalanul boldog, hogy itt lehet: Kép

Anna nem különben:
Kép

Végül Katus ropta kicsit:
Kép

Anna pedig, mint akinek nincs 2 kistestvére, inkább "babázott":
Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Mammuci
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!
Te ilyen kis fiatal vagy?? De jó Neked!! ;)
Ti végül nem jöttök a talira??

csuri
Na, hiába a két kistestvér egy fiú azért mégis csak FIÚ. :) ;) Sajnálom, hogy így alakult, de a legközelebbiről nem kaptok ám felmentést!!!!! :) Továbbra is édesek a csajok. Kedvencem ahogy Katus ropja. :D

Évi, Dalma, Ilba, Kri
Küldtem privit. :)
Ha addig már nem jelentkeznék MI kb. 10-fél 11-re ott vagyunk!!!!

Tényleg Klarissza????? És Móni akkor Ti is jöttök??? Küldök Neked is privit.

Voltunk profi fotózáson mindjárt rakok egy képet. :)

Kép
Kép
anya1118

Kép

Kép
Kép
anya1118

Remélem minden érintettnek elküldtem a privit. Ha valaki még jön a talira és nem kapott tőlem privit kiabáljon. :D

Kép
Kép
anya1118

Anya
én nem kaptam!
Lányok és hogy lesz az altatás? Babakocsiban? Sztem L. egy játszón nem fog aludni. :) na mind1 majd akkor hazafelé.
Édes nagyon Kincső a réten :)! mutass még!

Évi
köszi az antibió. megtette hatását, meggyógyult. :)
Mi történt Lillával? Jól van már?

Reni
de jó akkor hozzád megyek gyümiért! Nagyfogyasztók vagyunk.L. fél kiló meggyet simán bevág.

Dalma
örülök h. hat a coffea! Rádfért már egy kis pihi.

Csuri
Katus tánc! :lol: :lol:

Kép
katica_75

Csuri milyen édesen alszanak a lányok :lol: a koncertes képek is nagyon jok

Anya:Tünemény Kincsö :lol:

Mammuci:Boldog Szülinapot.Hogy vagytok?nagyon elvagy tünve :cry:

M i jol vagyunk ,most nállunk nyaral öcsém.tegnap átrendeztük a lakást máshogy jol lett :lol: A tain még filozok.

Szép hétvégét mindenkinek.

000kata

Anya
és honnan van a bejárat?

Kata
ne filozofálj! Gyertek! :D :wink:

Kép
katica_75

Sziasztok!

Anya, privi megjött köszi az infókat.

Kata, gyere már együtt jobb lesz utazni. Mi szerintem buszozunk mert az most sláger Zsombinál. :lol: Ha egyeztetünk mehetünk vonattal is végül is mindegy nekünk.

Csuri, mormoták édesek.

Dalminha, de jó hogy ti is jöttök.

Bocsi most csak ennyi mert nemrég értünk haza és még pakolnom kell.

Kri

Kép
Kép
kri29

Egy délutáni turnus nincs esetlég? Nekem délután 14 órától lenne jó a tali.

Kri

Kép
Kép
kri29

Köszönjük a dicsiket! :)

katica
Lajos utca felől. :) Gondolom megtaláljuk, nem olyan nagy. :) Hívj ha eltévedtek.

kri
Ti miért csak délután tudtok jönni??? Próbáljatok meg délelőtt!! Vagy az egyáltalán nem jó nektek a délelőtt?? :(

Na közben kinéztem a buszt amivel megyünk. :)
De jó lesz talizni csajok!!!!!!!! :)

Kép
Kép
anya1118

Sziasztok!

Csuri,
gyönyörűek a lányok! Mint az angyalkák! :)
A koncertes képek nagyon viccesek. :D Jó volt a hangulat. :lol: Meg nem mondanám, hogy ezek a képek június végén készültek. Tiszta röhej ... :evil:

Dalma,
nem viszem Benit. Ovizik még, a héten megint vannak az óvónénijei is.
Kornél miatt ne aggódj szerintem. Végülis ez egy nagy játszó, nem kell feltétlen "idegen" emberek között ücsörögnie. :wink:
Kaptál választ már a merre is menjünk kérdésedre? Ha nem, én szívesen megírom az útvonalat.
Berci most hordja a 86os ruhákat, utoljára 82 centi volt. De persze ahány márka, annyi méret, így van már olyan, ami kicsi. Beni nekem most 116ost hord.
Súlyt azt holnap mérek, kereken 20 hónapos lesz már. :shock:

Mammuci,
Isten éltessen! :D

Anya,
hol voltatok fotózáson?

Katica,
nekünk is pont alvás idő lesz, én megpróbálom majd a babakocsiban elvinni kicsit, hátha bealszik. De majd meglátom, végülis máskor is tolódott már el az alvása. Majd meglátjuk ... :roll:

Kép
Kép
Kép
ilba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: