A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Judit

13-ig volt kb.3 retek,utána bepótoltam :lol:
Megettem 2 banánt,3 narancsot,2 koviubit,3 mandarint,4 almát estig :lol: jó kis pótlás :P
Holnap halat sütök magamnak egy kis madársalival,meg vignegrette mártással:):):):) vacsira meg túrót keverek ki körözöttnek és paprikát félbe majd megtöltöm vele.ÉS pariba is töltök egy keveset.Hú ez a nap a legjobb. :lol:
Szegény új kanapétok :oops:

Viki
ELég jól bírtad:) és Fanni is :lol:

Nem is mondtam én is voltam már bölcsibe és szeptembertől nincs hely nekünk ,de januárba már lenne.Addig várólistán vagyok.
De vasárnap este kaptam melóajánlatot feketézni ,takarítás családi házba "jó pénzért".2 helyre kéne menni,közben meg a fönököm is visszavár ........mondjuk ott elég kaki a lóvé.,de gyed mellé jól jön zsebbe 60000.-heti 3 nap 8-16 ig.
de gondolkodom rajta nagyon még......................

Kép

Kép
jucu

mirosz, tudnál ötletet adni, hogy hol lehet a babakocsinkhoz napernyőt venni?
mamiblue, ez a túrbó diéta rohadt drága :?
Én még mindig nem kaptam családit :x . Van igy még valaki? Ma is beszéltem velük, azt válaszolták hogy értesíteni fognak :roll: . Mondtam a nőnek, hogy nem kell értesíteni, csak a pénzem legyen a számlámon :x . Azt mondta megért, de nem egyedül vagyok ezzel a problémával :x

Franciskának, Ildikóknak boldog névnapot!
Kép

Kép
mona76

Viki!
Mira nélkül voltunk. Még nem merem őt bevásárlóközpontokba vinni, félek, hogy öszeszed vmi . betegséget. Férjem mondta, hogy köszönjünk, hogy szia Fanni-mama , de milyen ciki lett volna ha nem te vagy...

Mona!
Én napernyőt sose akartam venni, így nem is keresgettem, de ha jól emlékszem a Hoconak is van napernyője..

Kép
mirosz

Sziasztok!
Most csak pár kép erejéig jöttem fel! Ha nem bánjátok! Kép Nézd anya! Kép Anyával Kép Fürcsi

KépKép
dudu_84

Kép Kép Kép

KépKép
dudu_84

Ha nem bánjátok pár kép az esküvőnkről!
A miénk nem volt szerény,mert mindíg is nagy esküvőt akartam! 80-an voltunk és fergeteges volt a buli! ÚÚÚÚÚÚgy visszamennék arra a napra!! :D :D :D :D

KépKép
dudu_84

Hello Lányok!

Mi van, mindenki esküvői lázban ég vagy nosztalgiázik? :lol: Jön a tavasz, csajok? :wink:

Minden rég nem látott (hallott) topictársnak ÜDV!

Gyönyörűek a csemeték, Pattogo csodaszép a rucid, és sztem Te is gyönyörűséges leszel! Hidd el, a boldogság csillaga a szemedben... na az tesz majd csudiszéppé igazán, és ezt apuci nagyon-nagyon látja majd! :D

Nekem asszem most csak egy fotó van az esküvőről, ami 2000-ben volt, a többi vagy cd-n, vagy a másik gépen.

Lehet, hogy már mutattam? No nem baj...

Kép

Mamiblue: gyógyuljatok meg mielőbb! Nálunk ma volt a doktorbácsi. A férjem is orvosnál járt. A gyerekorvost meg kihívtam, mert Danikának ma reggel 40,2 ( :shock: ) volt a láza! Már kétszer hányt is, de amúgy megvagyunk. Most 5 beteg gyerekem van... a négy csöpp, meg az apjuk! :lol:

Jó éjt lánykák! A betegeskedőknek mielőbbi jobbulást! Megyek, mert még a kuttyokat etetnem kell, és a kukát is ki kell vonszoljam, mert ha lemaradok, egy hétig még gyűjtögethetek mellé.... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

köszi nyuff a honlapot!
mamilue: én is jobban szeretnék karfásat, de sajnos fontos, hogy esernyő legyen, mert a joggerünk olyan nagy összecsukva is, hogy az egész csomagtartót elfoglalja. :( utazáshoz az esernyő praktikusabb lenne.
Gyed ügyben már teljesen elveszett vagyok! :(
Mandala kitartást a kis betegekhez! Én nem is tudom mit csinálnék! Lekopogom mióta csani megszületett nem volt még beteg. Biztos kétségbe fogok esni az első alkalomnál!
Akkor én is nosztalgiázok, képek 2005-ből :)

Kép

Kép

leko

leko :wink:

ÓÓÓÓ mindenki de csini volt :wink:
Én inkább ilyet nem mutatok....
Vendég

Hello!

Mandala: Azt hiszem, mi kezet foghatnánk...most küldenek ki nekem egy 32 e ft-os gázszámlát, mikor eddig túlfizetésünk volt! nem baj apa holnap bemegy a papírokkal...de tiszta ideg lettem, az biztos!!!Ráadásul semmit nem írnak, hogy mire vonatkozik... :evil: Ja és 5-6 e ft-nyi gázt fogyasztottunk a lakásban...tehát ez több mint 1 ávi tartozás lenne!!! :shock:

Viki: Örülök, hogy ilyen jól alakult a munkakezdésed! :D

Mirosz: Téges is látni!:)

Mona: Brendon honlapját nézted az ernyőt?

mamiblue

Mona: http://www.brendon.hu/ProductSearch/bro ... y=napernyo

bár nem tudpm ez milyen típushoz van!

mamiblue

Milyen jó ez a kis nosztalgiázás :lol: :lol: :lol:
Dudu, Mandala, Leko - nagyon szépek vagytok!! :D Nem csoda, hogy a topic babái is ilyen jól sikerültek :lol:

Csajok, tud vki pontos infót, vagy valakit, aki tud abban segíteni, hogy:
- van-e az MT-ben előírás arra vonatkozóan, hogy mikor kell legkésőbb jeleznem a munkáltató felé, hogy vissza szeretnék menni dolgozni?
- Vagy hogy egyáltalán hogy kell eljárni?
Májusban bölcsi jelentkezés, addigra igazolás kellene arról, hogy januártól állományba vesznek. De a főnökömtől én még csak azt hallottam, hogy hát még nagyon sok idő van addig, térjünk rá vissza szeptemberben, addig semmi konkrétat nem tud ...... De a bölcsibe való jelentkezés májusban van!!! És legyen pár hónap bébiszitter, aztán bölcsi, akkor a beszkotatás miatti kiesés, és ráadásul ugye Atit az állandóság tölti el biztonsággal. Ja, és persze a bébiszitter nem bölcsi árban van. Ha már muszály vagyok dolgozni menni, szeretném ha gyermektársaságban lenne, egy max 10 fős csoportban.

mikegirl

Jó reggelt :)
Hű de sokat írtatok :)
Jucu ez a diéta nekem rémesen hangzik.. :oops: velem egészen addig nincs semmi baj amíg nem gondolom hogy diétáznom kéne -mert akkor csak az evésre tudok gondolni.... :) Inkább tologatom fel a hegyre a momentán 34 kiló össztömegű babakocsit a környékbeli ismerősök nagy derűltségére... :)
Mona én a Kikában láttam napernyőt -az nem egy kifejezett típushoz volt hanem bármilyen babakocsira rátehető -ilyen van asszem az árzuhanás.com -on is...
Mirosz te is nagyon szimpi voltál nekem jót dumáltunk :) -sajnálom az utazóágyat pedig jól nézett ki.... -végül hol veszitek? (lehet nekem is be kéne szereznem egyet)
Viki gratula az első munkanaphoz :) Hovatovább 5.éve gyesen vagyok szóval van bennem egy kis irígység...én is ma készülök az Auchan-ba igaz Dunakeszire.. :)
Csajok de klasszak az esküvöi képek :) Mikegirl szerintem úgy szép az egész ahogy volt -nagyon tetszik a ruhád :)
Dudu ti is szépek vagytok -amilyen büszkén a párod átkarol...-látom szép időtök volt(anno én is aggódtam a szabadtéri képek miatt)
Nahát Mandala ennek a kislánynak van 4 gyereke :wink: :) ?
Leko jó neked hogy ilyen jól áll a feltűzött haj- én is szerettem volna de szóba se jöhetett ... :(
Ha valakinek van még ösküvős képe ne tartsátok vissza imádom nézegetni :)
Pattogó nagyon tetszett ahogy elképzelted az esküvőt :) Remélem te is teszel majd fel képet -Vivi milyen ruciban lesz :) ?
Keresek én is egy pár fotót -remélem válóperes képeim nem lesznek.. :?

Kép
Kép
panni7

Csoki miért nem :) ? ..ha most nem is olyan szép -de akkor biztos az volt :)

Kép
Kép
panni7

Ez itt egy Panni esküvő 2006 -ból....
Kép Kép Kép Kép

Apát lehagytam a képekről -rá momentán nem vagyok valami büszke... :?

Kép
Kép
panni7

panni :lol: :lol: :lol: nekem nem volt türelmemm apát evágogatni de majd fél szemét mindenki becsukja... :roll: :wink:

no tessék azért vagyok ekkora mert maja már hét hónapos odabennt :lol:
A műtermi képeket meg nemtalálom... :shock: Kép Kép Kép
Vendég

hhhhhhhúúúúúúúúúúúúúúúúúúú de kicsik lettek na nem baj.... :shock:
Vendég

Panni
Aztaaaaaa!!! Szuper nő vagy!!!!!

Csoki
De baj, így nem tudlak benneteket közelebbről szemügyre venni. És különben is, még nincs kész az új szemüvegem :lol:
Dobj már legalább egyet nagyobba.

mikegirl

Húú, nagyon szépek vagytok,és gyönyörűek a rúhák :) .
Köszi a napernyő ötleteket, majd utána járok, az a baj, hogy a mi kocsinkat nagyon kevés helyen forgalmazzák, na aztán hogy még tartozékot is találjunk hozzá :roll: . Attól függetlenül nagyon szeretem, nem bántam meg :D .
Danikám reggel 5-kor riadót fújt, nagyon sírt, alig lehetett megvigasztalni :cry: . Aztán 7-kor elaludt, és azóta is szúnyál :) . Ilyen sokáig még soha nem aludt :shock: Már 2 napja olyan kis sírós, mindenért görbül a pici szája, ha nem ér el valamit, vagy ha nem húzhatja a hajamat, vagy ha kint a látótávolságából eltünnek a kútyák :roll:
Már nem is merem mondani, hogy lehet a foga miatt nyügi, mert 4 hónapos kora óta arra fogunk mindent, és még mindig nem bújt ki 1sem :lol:
Már annyira kúszik hátrafelé, hogy ahová szeretne igy mindenhová elér, tegnap beszorúlt a kanapé és a fotel közé :lol: . Már többször beverte a fejét :? , mert laposkúszásba megy, ahol gondolja ott pedig felemeli a búksiját hogy körülnézzen, és bizony gyakran kopp van, de elöbb rám néz, hogy én megijedek-e, és ha nevetek akkor ő is nevet :lol: . Nagy szinész a drága. :D
Viki, én is pénteken rendeltem ezt a felfújhatós hordót :lol: , remélem sikere lesz.
Apával még mindig nem beszélünk :cry: . Bár én vagyok a konok :oops: De vasárnap is tett egy olyan kijelentést, hogy majdnem falnak mentem tőle :x . Van egy ismerősöm, ahol egy 6 hónapos baba van, és a férje félrelépett, amit a csaj megtudott, aztán a férj tett is beismerő vallomást. Na ezt mesélem neki, és erre azt mondja, hogy most ez olyan nagy dolog, hogy a hapsi megcsalta a nőt :x . Hát köpni-nyelni nemtudtam, de persze azóta is ezen a kijelentésén agyalok :roll: .
Na egy egész regényt írtam, bocsi.

Kép
mona76

Panni: Te is nagyon csini vagy! :)
Dudu, Leko: Ti is!
Csoki: Neked is nagyon szép a hajad, meg a pocakod is! :D
Másik gépen vannak képeink mindjárt keresek!

Na, utánnajártam ennek a gázszámlának! Jelentem én vagyok a F@sz, rosszul diktáltam be, és ráadásul a költözésben pont ezt a számlát kevertük el, ezért ez csak most derült ki! :oops:

Mikegirl: Sajna szakmai ügyekben nem tudok segíteni! Biztos muszáj visszamenned dolgozni?? Anno mikor Tamit bölcsibe akartuk rakni, mondjuk ő már elmúlt 2,5l éves is, nekem szóban is elfogadták, hogy megyek vissza dolgozni. Felírták és mikor menni kellett, akkor kérték az igazolást. Igaz, hogy végül inkább oviba irattuk, mert elötte meg már magánoviban voltak és bejött neki a nagyobb gyerekek társasága is! Én mondjuk 1 évet dolgoztam csak SEbi elött :wink: (illetve már Sebivel a pocakomban a végén)

mamiblue

mike:D
akkor csinizek nagyobbat
És éjjen lesz melom méghozzá távmunka szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És egy pár kép a csajomról... Kép Kép Kép
Vendég

Csoki
Édes nagyon!!!! :lol: :lol: :lol:
Mit távmunkázol? Aztán aludni ki fog, hm??

mikegirl

Mike sikerült egy reklámcéghez bejutni csak egy program van amit kérnek s én ezt nem tudom gyorstalpalon megcsinálom.
Szerencsére a másik 4-et tanultam.
Grafikus munkákat kell csinálni kiadványokat tervezni

Különben nekem 3 óra alvás is elég... Mostanába maja nem is nagyon hagy többet...
Vendég

Hello!

Csoki: De jó!:) (munka) Maja, szép miont mindig!

Mandala: Asszem az elöbb téged kihagytalak! Nagyon csinik voltatok, és különlegesen szép a rucid!

kép:

Kép
Hasonló volt rucim ,mint Ritáé lesz!
Kép
kezemben Tami!
na ennyi, remélem nem foglaltam túl sok helyet :)
mamiblue

Csoki: Maja ilyen ügyesen áll kapaszkodva??? :D Tényleg nagyon ügyi! Próbáld neki mutogatni, a forgást meg a mászást, biztos az is menni fog, ha ilyen ügyes! :D

mamiblue

Csoki
Munka is szuper!!! 3 óra?! Jesszus...... Minden elismerésem.

Mamiblue
Dögös menyasszony voltál :lol:
Hol a vonalzód??

Na megyek, mert vasalok, meg elalvási nehézségek is adódtak, úgy hallom......

mikegirl

Soha nem voltam nagy alvó anyunak meg is volt a baja velem :lol:
Lehet maja örökölt valamit :roll:
Judit
különben a forgás megy de a mászás.... látszik hogy menne de ha leér a hasa üvölt.... max 2 percig birja..
Vendég

Kibújt Sebi első foga!:)
Kicsit gyanús volt, hogy kevés neki a kaja (alma.körte, piskótával) , lehet ezért volt étvágytalan! :)

mamiblue

Jaj, nem is írtam. Interneten is lehet időpontot foglalni az okmányirodába. Sikerült is 13-ra, csütörtökre. Nekem meg március huszonakárhanyadikát akarta a nő adni :twisted: , és mondta, hogy ő különben sem látja a netes foglalásokat. Akkor már csak az a kérdés, hogy milyen alapon mond ő bármilyen időpontot is bárkinek telefonon :shock: Na, ezt a működést is valami nagy agytröszt találta ki.

Atit csütörtökön este visszük bőrgyogyihoz. Popi rémséges, és hát a pöttyök meg csak terjednek mindenfelé. Arcán ott maradtak a múltkori pöttyök, gyulladások helyei. :cry: Bőrgyogyi szerint 4-6 hét alatt regenerálódik a bőr. Remélem.....

Gyerekdoki meg jövő hét csütörtökön!!!! tud fogadni ezzel az allergiás témával. :evil: :evil: Addig nem adok neki húst. De hát a sima zöldség már kevés. Éhes szegényke, úgyhogy nem tudok mást tenni, 2x kap főzit, meg tápit is adok neki még a napközbeni étkezéseknél is.

És előszedtem tegnap az angolt is. Most már keményen tervezem gyúrni :lol: Kell az a visszatéréshez.

Mamiblue
Bölcsi - 2 éves kortól mindenképp el kellene vinnem. Akkor inkább viszem januártól, és az több havi fizu bónuszt is jelenthet év végén. Így jobban megéri visszamenni.
Mellesleg nem tudnánk megélni, ha csak 20ezret kapnék Ati 2 éves kora után. 60e a törlesztés a házra. Plusz a rezsi, télen a támogatás nélküli gáz kissé megugrott, volt hogy 70e volt a gázszámla, de egyébként sem vagyunk semmilyen kedvezményre, támogatásra jogosultak.....de most nem sírok, nem panaszkodom. Csak volt az embernek egy beállított életvitele, két fizetés, aztán meg utána oldjam meg 20ezerből és egy fizetésből...... nyilván ahol lehetett, ott visszafogtuk magunkat, de Atin nem szeretnék spórolni. És igaz ugyan, hogy így nem leszek Atival egész nap, viszont ha együtt a család, akkor azt tartalmasabban el tudjuk tölteni. Mert bárhová mozdul is ki az ember, a tízezrek csak úgy repkednek.

mikegirl

Gratula Sebi fogacskájához!!!!!! :lol:

Ati még csak egyetlen egyszer fordult hátról hasra teljesen magától - tegnap. Azóta nem csinálta. Ezen kívül még hason pattog, és hátrafelé halad :lol:

mikegirl

Mikegirl: Teljesen megértelek!:) Én fodrászomat sajnáltam, mert ők pont a pénz miatt nem vállalnak több gyereket, pedig szeretnének, de mondta, hogy akkora kiesés volt nekik, mikor a kisifuk született, hogy az nem szeretnék mégegyszer. Pedig már ő is féléves korától dolgozott megint heti 2 napot!

Kitakarítottam csajok szobáját, hát sajnos nem lehetek rájuk büszke! 5 db páratlan zoknit szedtem össze a polcról a könyvek meg a játékok közül!!! Eszméletlen, ott van a szobájuk mellett közvetlenül a fürdőszoba, hát miért nem oda teszik ? :cry: Amúgy összepakolnak, de sajnos így, hogy mindent csak felhánynak a polcra meg beledobálnak a dobozba! :(
Megyek hajtogatunk egy mókust Taminak! :)

mamiblue

Ezt kaptam:

Tisztelt Szerkesztőség!
Múlt pénteken délután négy óra tájban sétálni indultam a kisfiammal.
Olyan borsodi faluban lakunk; ahol elég jelentős számú "kisebbség"
él; néhány év múlva már ők lesznek a többség; ami a helyi ingatlanok
árán már most látszik.

A kisfiam 22 hónapos; tehát még nincs két éves; ennek a későbbiek során
jelentősége lesz. Sétálunk-sétálunk; minden követ és bogarat közelről
megnézünk; aki sétált már ilyen korú gyerekkel ; tudja; hogy megy ez.
Egyik ilyen kis megállásunk alkalmával egy kő puffan mellettünk. Először
Fel sem tűnt. Második puffanás; most közelebbre esett a kő.
Ekkor már szétnéztem és láttam; hogy az út túloldalán; a járdán négy kis
cigánygyerek áll, közülük egy 9 éves forma kislány volt a kődobáló. Még mindíg azt hittem,
hogy tévedek. Az nem lehet; hogy egy 9 ÉVES KISLÁNY kövekkel dobáljon egy
Nem egészen 2 ÉVES KICSIT. Figyeltem a szemem sarkából. A következő követ
az előttünk álló bokor fogta fel. Ha az nincs; a kő telibe kapja a
Kisfiamat. Ekkor már a kislány (bevallom; nehezemre esik így nevezni ezt
a kis véglényt) hangosan "csúfolta" is a kicsit; "nyenyenye" és ilyen
hangokat hallatott; és repült az újabb kő. Persze kérdőre vontam; hogy
képzeli ő ezt; mire a következő volt a válasz: " Te rohadt kurva; gyere
Ide; agyonszúrlak; belédb--om a kést ; elvágom a kölköd torkát;
agyonverem a kölködet" stb. A többit nem idézem; mert nem tűr
nyomdafestéket. És mindezt egy kb. 9 éves gyereklány szájából; fényes nappal; a nyílt utcán.

Hogy mit tettem? Mit tehettem volna? Ha felpofozom a kis retket; még én
kerülök bíróság elé; ami még az optimistább forgatókönyv; rosszabb
esetben a szerető "család" keres fel minket és gyújtja ránk a házat.
Tehát tovább sétáltunk; hátunk mögött a kis retek tovább mondta a magáét; és
valószínűleg rém büszke volt magára. Lám ; apu és anyu is így csinálja;
nekik is mindig bejön. A Magyar semmit sem tud tenni; vagy azért; mer
túl kulturált hozzá; vagy mert tudja ; úgysem az ő oldalán áll a törvény.

Mondhatják; hogy túldramatizálom a történteket; hiszen mindenki érzékeny;
Ha a gyerekéről van szó ; de azt hiszen; ez a fajta viselkedés már jóval
túl van a gyerekcsíny fogalmán. Hogy mit akartam kihozni mindebből? Nos,
3 gyerekem van, a legnagyobb idén kezdi az első osztályt és nem a helyi
általános iskolában. Hogy miért? Elég sok hírt hallottam már több
szülőtől arról, hogyan terrorizálják ott a cigánygyerekek a magyarokat.
Maga az iskola már cigány többségű, aki csak teheti, máshová járatja a gyerekét.
Most a saját bőrömön tapasztalhattam; milyen kis vadállatokkal kellene a
gyerekemnek egy iskolába járnia ; és köszönöm; nem kérek belőle. Tetű,
rüh, ótvar? Az már csak hab lenne a tortán.
Mindenki gondolkozzon el rajta (én már napok óta ezt teszem): milyen
agresszív természet ; milyen háttér; milyen "szocializáció" kell ahhoz;
Hogy egy 9 éves lány meg merjen támadni egy két éves totyogót a nyílt
utcán? Milyen önbizalom; magabiztosság kell ehhez? Nyilván tudatában van
a kis retek; hogy őt senki és semmi nem bánthatja; a viselkedése semmiféle
büntetést nem von maga után. Otthon is ezt látta ; a szülők-rokonok is
így viselkednek; minden következmény nélkül. Amíg én 3 gyereket próbálok
tisztességgel felnevelni (na persze nekünk ingyen tankönyv sem jár) ;
Neki biztosan van otthon még 4-5 testvére; aki hasonló "nevelésben"
részesül.
Szép új világ vár ránk; ha ez így megy tovább...

Kép
mona76

Mona
:cry: :cry: :cry: :cry:
Teljesen egyet értek a cikk írójával.

mikegirl

Sziasztok!
Csatlakoznék a nosztalgia-partihoz :)

Kép Kép

Kép
Kép
pfranciska

Franciska
Nagyon csini vagy :D És egyedi is. Még a szavunk is elakadt. :D

mikegirl

Sziszike: szavaztam rátok is!:D

Jucu: Én olyan kínlódósra vettem a figurát a fogyival :( Nem eszek mást, betartom csak olyan furcsa vagyok :) már csak 82 nap :D

Franciska: Nagyon jó a koszorúd! :D

Mona: no komment...:(

mamiblue

Hú szépek voltatok csajok!!!
Nyuff várjuk a nagyobb fotókat! :wink:

Ez az alacsony gyed engem is elgondolkoztatott. Most azon törjük a fejünket, hogy azt a hiányzó havi 30e Ft-ot hol fogjuk meg. Le kell mondanunk olyan dolgokról amik eddig természetesek volt. Az a borzasztó, hogy pont most lenne szüksége az embernek pénzre, mikor otthon van a babával, hogy mindent megadhasson neki, és most kell szűkölködni. Persze nem minden a pénz, de szar ha egyszerre kevesebb lesz. :(

Nálatok is olyan sokszor beverik a fejüket a csúsz-mászó-álló rosszcsontok? Csani egy nap annyit esik-bukik bármennyire is figyelek, hogy félek, hogy vmi baja lesz a végén. István már azt mondja, hogy vegyünk neki bukósisakot.

leko

Hát, lányok... szerintem ti vagytok csinik, illetve inkább szépek. (én nem)
A koszorút meg apa akarta...

Leko!
Sajnálom, hogy mégis jól számolták... csessz..k meg...
Bukósisak nem rossz ötlet... valahol láttam már...

Enikőm nem olyan bátor és merész típus. Inkább biztonsági játékos. Még. Viszont egész nap nyüsszög. Ez valami borzalom... Lehet, hogy kéne hívnom a zsákos gyermek-elvivő szolgálatot...legalább pár óra csöndet szeretnék. Nade, aki csöndre és nyugira vágyik, ne vállaljon gyereket, nemigaz?

Kép
Kép
pfranciska

LEko!
Maja is nagyon sokat esik... folyton felcsimpaszkodik aztán meg elborul... :roll: :shock:
JA agyobb képek... majd holnap ma még ránézni sincs kedvem :?
Vendég

Sziasztok

CSajok csuda szépek vagytok :lol: és csinik.....
Még jó ,hogy rólam nem készült kép mert 7 hós terhes voltam ,és elnapoltuk ,hogy majd ha meglesz a gyerkőc.Azóta már BÁlint is van nekünk ,de nem pótoltuk be és már jelen helyzet szerint, úgy néz ki nem is fogjuk :oops:

Judit
Kínlódósra vetted?de miért is ha betartod????Az már nyuszifütty 82 nap semmi,elszáll :):):):):)
Én beszélek és már most elegem van belőle. :cry: :lol:
Az a barinőm aki 45 kilót fogyott azt mondta miért nem Norbizom inkább.Sokkal betarthatóbb szerinte :shock:
Azon vagyok,hogy végigcsináljam hiszen már 1× sikerült 70 napig -17 kilával kb.
no majd meglássuk :lol:

pusza etetnem kell és este beszélgetnünk kell ismét :cry:
jó éjt
Jucu
jah holnap két kispockom lesz egész nap,velünk lesz Bangyika a haverunk. :P

Kép

Kép
jucu

és összeszedtük magunkat 9.64 dkg Bálint.Híztunk 470gr 2 hét alatt. :P :P :P

Kép

Kép
jucu

Nekem is annyira kéne fogyóznom!
De 90 napost semmiképp nem akarom még csinálni (pedig anyunak is ez jött be legjobban eddig), mert Enikő még nagyon sokat szopizik, illetve alig akar mást enni...
Úgyhogy a dolog elnapolva.

Kép
Kép
pfranciska

Sebikének gratula az első fogacskához!

Mikegirl: spórolás ügyben majd beszéljünk, mert tudok egy-két jó megoldást családi házra :D

Csajok: Nagyon csinosak vagytok menyasszonyként, én ilyet nem tudok nyújtani, nálunk az esküvő elmarad! Inkább házat épitettünk belőle :D

Mamiblue: ksözönöm szépen a szavazatot, és esetleg ezúton kérek mindenkit hogy a babavilag.com-on szavazzon Hangusra, nagyon a képet legvégén van a mi képünk.

Doki: még nincs hir a véreredményemről, majd csütörtökön lesz meg

Én is akarok fogyózi, most 69 kg vagyok, de simán 10 kg lekéne adnom hogy esetleg hasonlitsak a régi énemre. Mi ez a 90 napos???
Mi lenne ha együtt kezdenénk meg itt a nagy fogyókúrát, vagy húznánk egymást?

Eljárnék edzésre is, de alig van vmire időm.Ezt a kiesett fizut, nekünk is pótolni kell, mert amilyet életet éltünk eddig abból nehéz lejjebb adni egyrészt, másrészt a már kialakitott egzisztenciánkat fenn kell tartani. Simán megértem pl h Jucus is munkát keresel és én el is vállalnám azt a takaritást, mert ez egy jó kis pénz nem beszélve arról h közben mozogsz és még fogyónak és rendkivüli.

Pattogo: gratula az elkövi esküvőhöz, ahhoz képest, hogy fasirtban voltattok ???? :D:D::D

Viszont én mostmár fogok venni egy terhességi tesztet mert nagyon fura dolgokat érzek a pocakomban, emlékszetek még amikor csak azt éreztük hogy pukkanások???? Na én napok óta ilyeneket érzek és semmi felfújtat nem ettem, menszesz meg még mindig nincs!!!!!!!!!

Kép
sziszike77

Hello!

Franciska: Én is sokat szoptatok a 90 naps mellett! Szerencsére tudok is, ha nem tudnék abba is hagynám, mert Sebi is nagyon ragaszkodik az anyatejhez! Eszeget mellette, de nagyon válogatós, inkább csak a gyümis kaják mennek neki, néha a tejpép. Ahhoz képest, hogy csajok ilyenkor már kétpofára zabálták a répát! Sokat kell inni mellette és akkor nem lesz baj!

mennem kell...majd jövök visszaolvasni, megyünk dokinénihez, igaz, hogy már rendbejött Tami szeme :)

mamiblue

Sziszike: Huha,lehet kistesót kap hangus! :D

mamiblue

Sziszke!
Lehet kis bébi.... Én is éreztem majd egy hónapon keresztül... vettem tesztet de semmi....

A csapatfogyokura tetszik!

Igaz én se tudom milyen :roll: ez a 90 napos :roll:
Vendég

Sziasztok!
Én is rakok egypár esküvői fényképet rólunk!
Kép 2006.09.02 Kép Kép Egyik kedvenc képem

Mivel sajnos én szinte egyáltalán nem tudtam szoptatni, mire Eszterke 6hónapos lett visszafogytam a terhesség előtti súlyomra. 55kg (154cm vagyok)
Az azóta eltelt 6hétben még lement 3kg. Szerintem több is lesz, mert Eszti megsem áll egész nap!

Kriszti

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Jó reggelt :)
De jó -újabb képek :) Franciska olyan vagy a képen mint egy szépséges vizi tündér :) (sok mesekönyvet nézegetek mostanság :) )
Csoki gratula a munkához -Majának is folyton mosolyra áll a kis szája-édes nagyon :)
Sziszike- mi lenne ha baba lenne :) :?: -én korábban nagyon féltem nehogy becsússzon mert akkor maradt volna -most egy ideje nem aggódom ezen.... :?
Mona - nem lepődöm meg rajta hogy a párod úgy reagált - valahogy én is azt látom körülöttem hogy hova tovább én kérek elnézést amiért rájöttem.. :? (férfi szemmel ez bocsánatos bűn -persze próbálnék én ilyet tenni)
Amit meg írtál - hát hihető nagyon is -én nem integrálódom sőt a gyerekeket is úgy iskoláztatom hogy ne integrálódjanak és ezért jöhetnek a kavicsok az ombudsman-tól :wink:
Jucu szép súlya van Bálintnak -csajok még olyan 8 kiló körül lehetnek iletve Annabel talán csak olyan 7 és fél...
Krisztike szépek a képek -nagyon hasonlítasz egy volt osztálytársnőmre.. :)
Ikerhölgyek tegnap óta szünet nélkül zokognak Barbi hozott haza egy jó kis ovis takonykórt persze mindketten elkapták :( Megy a porszívó éjjel nappal én meg keresek valami utód intézményt a Lipót után....

Kép
Kép
panni7

Igen, ez jó ötlet, hogy együtt (persze csak aki akarja) csináljuk a fogyókúrát :lol:
Sziszike, ez nagyon izgi, gyorsan azzal a teszttel :D
www.mindmegette.hu itt megtaláljátok a 90 napos fogyit, nekem nagyon keménynek tűnik :oops:

Kép
mona76

Leko
[quote]A írta:z a borzasztó, hogy pont most lenne szüksége az embernek pénzre, mikor otthon van a babával, hogy mindent megadhasson neki, és most kell szűkölködni.

Hát ez az. És nem feltétlen az ötezredik játékra gondolok. Jön a jóidő, és lehet jönni-menni ide-oda.

90 napos - én sem ismerem. Viszont korábban Norbiztam.

Jucu
Apával mi a helyzet? Nálunk most éppen jó - kopp,kopp,kopp.
Bálintnak jó étvágya van :lol:

Szopi ügy - én már nem. Hirtelen szőrén - szálán eltűnt a tejcim annó. (Lehet, hogy ebben a lelkivilágom állapota is közrejátszott :? ) Cickók olyan puhák lettek. Előtte keményebb és feszesebb volt. Most egy kicsit lógnak is. De nem siránkozom, mert Atiért mindent. Csak attól tartok, hogy ha fogyózni kezdek onnan megy le az a kis semmi is legelőször. :? A los lobos (=popi) meg marad, amekkora volt. :lol:

Sziszike
Várom a spórolásra vonatkozó ötleteket :wink: Írhatod priviben is, amikor van 1-2 perced.
Kistesó - drukkolok, mert tudom, hogy ti így akartátok/akarjátok. Ez a terhesség biztos más lesz, mert most van Hangus is, meg dolgozol is... ügyi csaj vagy nagyon.
Én is szeretnék még egyszer szülni, de előbb apával ráncba kell szedni a dolgainkat. Van rá idő, mert az én terveimben az szerepel, hogy akkor szülnék, amikor Ati oviba megy.

Kriszti
Nagyon szépek vagytok. :lol: Eszter apukája egy nagy mackó :)

Panni
Jobbulást a kis betegeknek!!!!

mikegirl

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: