Szia Nilabali, én it vok
Nagyon csini Bazsalikom! Ha kislányom lenne, biztos beleszerelmesedne

Kamillával egyet kell értsek, nálunk is volt már ilyen probléma. először forralt és hűtött vízzel próbálkoztunk de nem jött be, a kamilla pedig 4-5 nap alatt hozta helyre!
na mit is akartam írni.... Julcsi! én nem takarítottam és főztem, hanem dolgoztam egy csomót hálistennek, mivel Marcibébi annyit aludt
Bizonyára az oltás hatására. Amit nagyon jól viselt. Nem mondom h nem volt sírás, de nem annyira mint amikor a régi doki szúrta (fele annyira sem), és mikor a mellkasomhoz szorítottam gyengéden már csak hüppögött, aztán beengedett a végőnéni és cicire tettem, és totál megnyugodott

remélem, minden oltás ilyen "flottul" megy majd
én meg elterveztem, h felkészülök a nyelvvizsgára, csak azt nem tudom h hol, kinél és mikor

nagyon kellene SOS, hogy kiválthassam az engedélyemet a minisztériumnál, amíg el nem törlik a 10 éves gyakorlati feltételt!!!!

utána lehetne saját vállalkozásom, az lenne csak a csodamóka! jöhetne a második baba is bátran!
kilók: én 15öt fogytam, de hogy mitől azt nemtom, mert abszolút nem fogyózom. ez elég jó szám ahhoz képest h 19et szedtem fel a pocakos időszakban (az első 12 hétben 10 kilót!!!

) jó lenne ha még menne kicsit lefele. nekem a célom az zsanciféle 54 kilo, de annyi sztem már sosem leszek, azért az 56al kiegyeznék
striáim nem voltak (najó: icipicikék a fenekem egy 5 ncmes részén - nem is értem mitől és miért pont ott

) viszont a linea negrám nem halványul cseppet sem
ha a cickóim ekkorák maradnának, igen hálás lennék odafönn vkinek

de hát tudom h ez hiú ábránd, a szilikon meg nem az én világom
na mindegy mert van egy szerető párom, akinek így ahogy vagyok tetszem és tudom nagyon szeret
Lányok! akiknek jár a párja dolgozni és úgy érzik h nem veszik ki a részüket az otthoni dolgokból! Az én párom nagyon sokat segít nekem, de milyen áron? Sokx láttam, néhányan írtátok, h későn ér haza, sokx vagytok egyedül. Apa a munkahelyén baromi keményen hajtott, iszonyat vitáink voltak abból, h 9 előtt csak nagy ritkán ért haza. MOST!???? már lassan 3 hónapja minden nap együtt vagyunk mivel nincs munkahelye. Hát ilyenformán jobban örülnék, ha 9re járna haza, de lenne biztos jövedelmünk. Ezzel csak azt akarom mondani h minden csak nézőpont kérdése.
Kezdek lassan félni, mert annyira, de annyira nehéz állást találni! Na persze lehetne holnap 80ezerért bármit, de akkor el kellene adni a házat, autót és menni anyuékhoz. Az ember meg visszafele nem fejlődik, ugyebár. Így várunk "türelemmel" (értsd: tele feszkóval!!!) h mielőbb jöjjön mér össze valami egy lelkes, dolgos, szorgalmas és becsületes embernek akinek nagy gyakorlata van a kereskedelemben és az üzletvezetésben.
NA regényt írtam a bánatomról, elnézést, ha zavartam a témával valakit, de baromi nehéz ám a mostani helyzetben állást találni! Máskülönben gratulálok
Kangu, hnálatok sikerült és remélem, olyat ami tetszik is a férjednek és örömét leli benne, mert az nagyon fontos, h este milyen apuka ér haza a családjához. Remélem, egy jókedélyű, kiegyensúlyozott apuka
Ladmon kérlek megírnád mi a homeos bogyó neve amit te szedsz a tejcsire? Sztem nálunk is fogyóban van és szeretném kicsit felserkenteni!
Mennem kell mert lemerül megint a gép... mármint az akksi