A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

millye: azért az nem semmi, nekem a tetőtéri háziállat kimerül a porcicában és a pókban, meg ami kintről bemenekül. Az udvaron van két törpecirkáló dekor kutya. A férjemmel szerettünk volna egy nagyobb testű, gyerekbarát kutyust, de amíg a két öleb van addig harmadiknak nem hozunk ide. Takarítás kész, megjött apjuk is, merthogy Fügcsi nemalszik, rá tud nézni legalább. Lehet hogy még így jó is lesz, mert eszünk és utána talán elalszik a babakocsiban én meg élvezhetem a vacsit. Na majd meglátjuk.

Kép
budabo

julcsi:elállófül?ha valaki tudja,hogy az mi,akkor én igen,mert a páromnak extra elállófüle van és még nagy is,ráadásul az ő családjukban ez nem ritka,sőt!De én mindig mondom neki,amikor kérdezi,hogy miért,vagy,hogy mit szeretek rajta,hogy füle,na az a szexepilje!!!!!!!!!!!!!!!ezét én számítok rá,hogy Bazsalikomnak is lesz szexepilje-minimum egy-de reméljük több is..........kicsit nyakatekerten sikerült fogalmazni,de remélem érthető azért.H sikerül találnom olyan képet Apáról,ahol látszik,akkor rakok fel,csak meg ne tudja!!!!!!!!!!Mert most éppen hosszú a haja,de amikor megismerkedtünk,akkor centis volt a séró,és szerintem tök jól állt neki,fül ide,vagy oda

Kép
nilabali

Kedves védőnénink,mintha tudta volna,hogy szükségem van rá,ma betoppant,megmérte Bazsalikomot és büszkén jelentem,hogy kicsi fiam már 5kiló14deka és 62centi!Két hét alatt50dekát szedett magára,azért nem semmi a csávó,még így is,hogy kevesebb kaját kap,mint amit kellene.
Megnézte a baba szemét is, és kamillás lemosást javasolt és maszírozást,azt mondta,ha hétfőig nem múlik el akkor kell csak dokihoz vinni.egyébként nem szoktam orvoshoz vinni a babát,mert a dokink kijön akármikor,mert az a véleménye,hogy ne vigyük a csecsemőt a beteg gyerekek közé-de még így sem akartam kihívni,mert minden szarságért csak nem rángathatom ide!egyébként már nem akkora a duzzanat és láthatóan nem fáj neki,mert nem sír és ugyanolyan jókedvű mint szokott lenni.Bízom benne,hogy holnapra nyoma sem lesz a dolognak!
Megpróbálok képet felvarázsolni,mert már talán két nap is letelt,hogy nem mutogattam a kicsi fiacskámat............

Kép
nilabali

És íme a képek: Kép csikis vagyok! Kép törpicsek Kép kettecskén,csak,hogy lássátok tényleg nem vagyok fényképezhető állapotban Kép emelgetem a fejemet,csak ne lenne ilyen nehéz! mára elég is lesz ennyi,mert megunjátok még a végén!

Kép
nilabali

Na,majdnem sikerült egy egész oldalt elfoglalnom,de sebaj elszórakoztatom magam,mert senki nincs itt!

Hahó,hol vagytok?????????????mindenki ballagásra ment?

Kép
nilabali

Szia Nilabali, én it vok :)

Nagyon csini Bazsalikom! Ha kislányom lenne, biztos beleszerelmesedne :) Kamillával egyet kell értsek, nálunk is volt már ilyen probléma. először forralt és hűtött vízzel próbálkoztunk de nem jött be, a kamilla pedig 4-5 nap alatt hozta helyre!

na mit is akartam írni.... Julcsi! én nem takarítottam és főztem, hanem dolgoztam egy csomót hálistennek, mivel Marcibébi annyit aludt
Bizonyára az oltás hatására. Amit nagyon jól viselt. Nem mondom h nem volt sírás, de nem annyira mint amikor a régi doki szúrta (fele annyira sem), és mikor a mellkasomhoz szorítottam gyengéden már csak hüppögött, aztán beengedett a végőnéni és cicire tettem, és totál megnyugodott :) remélem, minden oltás ilyen "flottul" megy majd :)

én meg elterveztem, h felkészülök a nyelvvizsgára, csak azt nem tudom h hol, kinél és mikor :roll: nagyon kellene SOS, hogy kiválthassam az engedélyemet a minisztériumnál, amíg el nem törlik a 10 éves gyakorlati feltételt!!!! :shock: utána lehetne saját vállalkozásom, az lenne csak a csodamóka! jöhetne a második baba is bátran!

kilók: én 15öt fogytam, de hogy mitől azt nemtom, mert abszolút nem fogyózom. ez elég jó szám ahhoz képest h 19et szedtem fel a pocakos időszakban (az első 12 hétben 10 kilót!!! :shock: ) jó lenne ha még menne kicsit lefele. nekem a célom az zsanciféle 54 kilo, de annyi sztem már sosem leszek, azért az 56al kiegyeznék
striáim nem voltak (najó: icipicikék a fenekem egy 5 ncmes részén - nem is értem mitől és miért pont ott :shock: ) viszont a linea negrám nem halványul cseppet sem
ha a cickóim ekkorák maradnának, igen hálás lennék odafönn vkinek :lol: de hát tudom h ez hiú ábránd, a szilikon meg nem az én világom
na mindegy mert van egy szerető párom, akinek így ahogy vagyok tetszem és tudom nagyon szeret
Lányok! akiknek jár a párja dolgozni és úgy érzik h nem veszik ki a részüket az otthoni dolgokból! Az én párom nagyon sokat segít nekem, de milyen áron? Sokx láttam, néhányan írtátok, h későn ér haza, sokx vagytok egyedül. Apa a munkahelyén baromi keményen hajtott, iszonyat vitáink voltak abból, h 9 előtt csak nagy ritkán ért haza. MOST!???? már lassan 3 hónapja minden nap együtt vagyunk mivel nincs munkahelye. Hát ilyenformán jobban örülnék, ha 9re járna haza, de lenne biztos jövedelmünk. Ezzel csak azt akarom mondani h minden csak nézőpont kérdése.
Kezdek lassan félni, mert annyira, de annyira nehéz állást találni! Na persze lehetne holnap 80ezerért bármit, de akkor el kellene adni a házat, autót és menni anyuékhoz. Az ember meg visszafele nem fejlődik, ugyebár. Így várunk "türelemmel" (értsd: tele feszkóval!!!) h mielőbb jöjjön mér össze valami egy lelkes, dolgos, szorgalmas és becsületes embernek akinek nagy gyakorlata van a kereskedelemben és az üzletvezetésben.

NA regényt írtam a bánatomról, elnézést, ha zavartam a témával valakit, de baromi nehéz ám a mostani helyzetben állást találni! Máskülönben gratulálok Kangu, hnálatok sikerült és remélem, olyat ami tetszik is a férjednek és örömét leli benne, mert az nagyon fontos, h este milyen apuka ér haza a családjához. Remélem, egy jókedélyű, kiegyensúlyozott apuka :)

Ladmon kérlek megírnád mi a homeos bogyó neve amit te szedsz a tejcsire? Sztem nálunk is fogyóban van és szeretném kicsit felserkenteni!

Mennem kell mert lemerül megint a gép... mármint az akksi

KépKép
hugic

Szia Nilabali, én it vok :)

Nagyon csini Bazsalikom! Ha kislányom lenne, biztos beleszerelmesedne :) Kamillával egyet kell értsek, nálunk is volt már ilyen probléma. először forralt és hűtött vízzel próbálkoztunk de nem jött be, a kamilla pedig 4-5 nap alatt hozta helyre!

na mit is akartam írni.... Julcsi! én nem takarítottam és főztem, hanem dolgoztam egy csomót hálistennek, mivel Marcibébi annyit aludt
Bizonyára az oltás hatására. Amit nagyon jól viselt. Nem mondom h nem volt sírás, de nem annyira mint amikor a régi doki szúrta (fele annyira sem), és mikor a mellkasomhoz szorítottam gyengéden már csak hüppögött, aztán beengedett a végőnéni és cicire tettem, és totál megnyugodott :) remélem, minden oltás ilyen "flottul" megy majd :)

én meg elterveztem, h felkészülök a nyelvvizsgára, csak azt nem tudom h hol, kinél és mikor :roll: nagyon kellene SOS, hogy kiválthassam az engedélyemet a minisztériumnál, amíg el nem törlik a 10 éves gyakorlati feltételt!!!! :shock: utána lehetne saját vállalkozásom, az lenne csak a csodamóka! jöhetne a második baba is bátran!

kilók: én 15öt fogytam, de hogy mitől azt nemtom, mert abszolút nem fogyózom. ez elég jó szám ahhoz képest h 19et szedtem fel a pocakos időszakban (az első 12 hétben 10 kilót!!! :shock: ) jó lenne ha még menne kicsit lefele. nekem a célom az zsanciféle 54 kilo, de annyi sztem már sosem leszek, azért az 56al kiegyeznék
striáim nem voltak (najó: icipicikék a fenekem egy 5 ncmes részén - nem is értem mitől és miért pont ott :shock: ) viszont a linea negrám nem halványul cseppet sem
ha a cickóim ekkorák maradnának, igen hálás lennék odafönn vkinek :lol: de hát tudom h ez hiú ábránd, a szilikon meg nem az én világom
na mindegy mert van egy szerető párom, akinek így ahogy vagyok tetszem és tudom nagyon szeret
Lányok! akiknek jár a párja dolgozni és úgy érzik h nem veszik ki a részüket az otthoni dolgokból! Az én párom nagyon sokat segít nekem, de milyen áron? Sokx láttam, néhányan írtátok, h későn ér haza, sokx vagytok egyedül. Apa a munkahelyén baromi keményen hajtott, iszonyat vitáink voltak abból, h 9 előtt csak nagy ritkán ért haza. MOST!???? már lassan 3 hónapja minden nap együtt vagyunk mivel nincs munkahelye. Hát ilyenformán jobban örülnék, ha 9re járna haza, de lenne biztos jövedelmünk. Ezzel csak azt akarom mondani h minden csak nézőpont kérdése.
Kezdek lassan félni, mert annyira, de annyira nehéz állást találni! Na persze lehetne holnap 80ezerért bármit, de akkor el kellene adni a házat, autót és menni anyuékhoz. Az ember meg visszafele nem fejlődik, ugyebár. Így várunk "türelemmel" (értsd: tele feszkóval!!!) h mielőbb jöjjön mér össze valami egy lelkes, dolgos, szorgalmas és becsületes embernek akinek nagy gyakorlata van a kereskedelemben és az üzletvezetésben.

NA regényt írtam a bánatomról, elnézést, ha zavartam a témával valakit, de baromi nehéz ám a mostani helyzetben állást találni! Máskülönben gratulálok Kangu, hnálatok sikerült és remélem, olyat ami tetszik is a férjednek és örömét leli benne, mert az nagyon fontos, h este milyen apuka ér haza a családjához. Remélem, egy jókedélyű, kiegyensúlyozott apuka :)

Ladmon kérlek megírnád mi a homeos bogyó neve amit te szedsz a tejcsire? Sztem nálunk is fogyóban van és szeretném kicsit felserkenteni!

Mennem kell mert lemerül megint a gép... mármint az akksi

KépKép
hugic

istibizi csak 1xküldtem el :wink:

KépKép
hugic

Hát Vinci csak szarabbul lett, délután elvittem rendelésre, mer a doki szarik felvenni a telcsijét.... képzeljétek, tisztogattam a fülét, és az egyiknél nagyon sírt, a doki nem lát be a dophártyára, annyira megtelt, így arra tippelt, hoyg mível érzékeny a füle, meg tök taknyos, meg köhécselget, és lázas, és nem akar ennni sem, és igen elesettke, esetleg középfülgyulladása van...ezt fülorrgégész tudná igazolni, nade délután már nem rendelnek sehol, ügyelet meg János kórházban csak....hát oda a picivel nem megyek...bosszantó, hogy reggel pont a fülorrgége osztályról jöttünk el Vácról, a dokink meg csak Vasárnap lesz legközelebb, de akkor legalább megnézi :) Addig antibotikum....a füles doki is azt javasolta, én dilemmázok, de ha baja van, és nem kap gyógyszert nagy baj lehet....azt mondták, még mindig jobb, ha potyára kap antibacit, mint ha kéne mégis, és nem kap.....szóval még 3 hónaposak sem vagyunk, és elkezdjük az antibaci zabálást :(:(:(
Most alszik, kapott kúpot, de nagyon gyengus lett, mosolya egy se,nyöszörög, meg sír csak egész nap, és tuti nagyon fáj neki valami :cry: Gondoljatok ránk, hogy hamar megygógyuljunk!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

verus - mennek a +++++++++!!!! Hajrá Vince!!!
Ági is remélem jól van (bár ahogy olvasom, miatta aztán nem kell aggódni :lol: )

KépKép
hugic

Verus: Vinyónak gyors javulást kívánok!!!! +++++++++++ Szegény kis Drága, ilyen elesett? Remélem hamar hat a gyógyszer!
Az jó, hogy Ági ilyen kis vagány!

Hugic: 54 kiló voltál? Ezzel a magasággal??? :shock: Drukkolok a Te férjednek is!

Zsuzsi: Akkor Neked az én fiam nagyon bejön. Füle is szétáll és kis grübedlis. :)

Találka: Zsuzsi, Stelly, Verus, Kaandi, Bogi (remélhetőleg), Elif, Andus (remélhetőleg), Gabi, Millye, Pandus (talán), Zsufi és szerény személyem... No kit hagytam ki? Az jelezzen! Bocs előre is! Jövök majd időpontajánlatokkal si...

Abencze: Örülünk, hogy jöttél!!! Majd hozhatnál képet a Kicsikről.. :) Ne aggódj, van még olyan gyerek, aki nem alussza végig az éjszakát. :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi
neeeem! az induló súlyom 59 kg volt már, mert mikor ideköltöztünk nagy volt a boldogság és ment a kaja, és semmi mozgás az esti locsoláson kívül. Amíg Gödöllőn laktunk a 3. emeleten, addig voltam 54 kg és akkor tömeggel jártam dolgozni, tehát az is mozgásnak számított :)
Remélem a szopiztatás és a kocsitologatás - emelgetés megteszi továbbra is a hatását :)
annyira nem vagyok magas azért 8) vagy mégis????? :lol:

KépKép
hugic

Pandus: Elnézést, rövid az agyam... Szóval kérdeztem Tesómat és ő azt mondta, hogyha kizárólag tápit kap Hannus, akkor egyáltalán nem kell D-vitamint kapnia. Mindent megkap a tápiból.

Bazsa gyönyörű!!Te pedig szegénykém, nagyon sovány. Sebed hogy van most?

Magdi: Én is ebben reménykedem... :wink: Egyelőre nem sok jelen van, hogy fogynék. :(

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Sziasztok!

Előkerültem! :lol:
Bencus jobban van, ma már olyan kis vidám volt, beszélt a maciknak, a hűtőmágneseknek! :D
Ma ballagáson voltunk, ezért nem voltam! Bencus persze kihagyta a ballagósdit, addig Apa sétált vele egy nagyot! Apa-fia délután volt!

Visszaolvasni nem nagyon tudtam, de a képeket megnézegettem! Csodaszépek a babucik! :lol:

Ikverus, Vincusnak jobbulást!
zsu83

Budabo: Majd várom a beszámolót, hogy hogy sikerült a vacsi... :lol: Remélem Füge rendesen viselkedett!

Zsu83: :?: :?: :?: Minden rendben? nagyon eltüntetek!

Nilabali: lássuk azokat a füleket! :lol: szép hosszú a fiad :shock: hát az a sárgasapkás fotó nagyon cuki!

Lkverus: Jajj szegény Vince... +++++++++ gyógyuljon meg! Nem akarok megint bosziskodni, de sajnos a nagylányom fülfájós ... én ezért tartok itthon kövirózsákat... amikor begyullad a füle akkor letörök pár kövirózsa levelet és kinyomkodom a levét, leszűröm gézlappal és becsepegtetek a fülébe. Én nem használtam még soha mást rá ( meg van egy pici párnánk amibe só van és ezt szoktam megmelegíteni és a fülére tenni)... hamar meggyógyult mindig. :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

. .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ricsibaba 2009.09.27 21:49-kor.

Kép
Kép
ricsibaba

Jó reggelt, Lányok!

Zsu, hajnalban jöttem rá, hogy Téged kifelejtettelek a talis listából... Bocs! :oops:

Ricsibaba, tök jó, hogy jöttél! :D Huhh, milyen megpróbáltatások, jobbulást :!: Főleg már Neked, látom, már csak Te vagy rosszabbul.
Micsoda méretek! :shock: Látom, mindkét Gyereked szépen fejlődik. :wink:

Bogi: Ballagás milyen volt?

Nagyon jók az új képek a közösben, Lányok, minden Gyermek gyönyörű!!!! :D

Képzeljétek, rájöttem, hogy én Gyermekem sem állandóan éhes éjszaka és nem kell mindig megetetni, ha felébred... :D Kétszer is arra ébredt, hogy kisétált az ágy szélére és a rácsvédőbe nyomta a fejét. Gyerek középre visszahelyez, alvósrongy fejecske alá, cumi, homloksimi és pár percen belül aludt újra mindkétszer. :D Így csak egyszer etettem! (Csak Anyunak is kell egy kis idő, amíg rájön az ilyen dolgokra... :oops:)

Ja, és Marcipán is hasról hátra fordult ma reggel! :D Jaj, de büszke vagyok! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

millye,julcsi: ballagásra mi nem mentünk, csak a vacsira. Fügém rákészült az estére nem aludt délután csak fél órát :cry: , utána eljátszott a pihiszékében. A vacsi nem messze tőlünk a keresztanyuméknál volt. Füge megkajált, mire felöltöztettem, elkészültem kitörőben volt a vihar :evil: így szinte futva mentem vele a babakocsival hogy meg ne ázzunk. Egy barom az utca alján majdnem nekünk tolatott, mert a hülye nagyon kidugta a kocsi orrát a főútra és amikor nem tudott kikanyarodni elkezdett tolatni én meg pont mögötte a babakocsival kanyarodtam volna a járdára...hát mit ne mondjak nagyon elkezdtem kiabálni, mert megijedtem hogy nekimegy a babakocsinak. :evil: Leértem eső előtt - nem egy nagy távolság - Füge elaludt a kocsiban, lényegében este 21.30-ig teljesen jó kislány módjára viselkedett. Amikor felébredt a kocsiban apa eltologatta, aztán kivettük rotyiszékbe, mosolygott huncukodott nagyokat. Ez azért is nagy szó, mert idáig a család többnyire aludni látta illetve kaja előtti morcos állapotban. A mosolyokat nekik még nem osztogatta. Tehát megállapítottam Fügém jól viselkedett, bírta a nyüzsit, mert piszok hangzavar volt ismét. DE a legjobb amikor jöttünk haza fele már sötétben, beültünk a kocsiba és szegénykémnek hatalmasra voltak nyitva a szemei és kapaszkodott a rotyiszékre kötött játékába, sosem volt még sötétben kinn és szerintem kicsit félt, de nem pityergett. Haza értünk jól bekajált, 30 perc alatt elaludt és reggelig mint a bunda. :D :D :D Felkeltünk 6 körül reggeli és ismét alszik. :wink:
julcsi: nagyon ügyes Marci!!és te is ügyes vagy az éjszakával. Votl már nálunk is olyan hogy hajnal 4-kor nekiállt cuppogni de visszaaltattam és aludt is a szokásos reggeli időpontig.
millye: manó nálatok is volt?
ricsibaba: remélem mostmár mindenki teljesen rendbe jött, te is.
zsu: el is felejtettem a ballagást pedig mondtad, én is hiányoltalak!

Kép
budabo

Bocsesz kis reklám Füge uncsijának!

Kép

Kép
budabo

Budabo: Örülök, hogy jól telt a vacsi és, hogy Füge jól viselkedett! Nálunk nem volt vihar... biztos ezt a részt elkerülte :lol: Nálunk is volt a manó! 8 órakor keltünk fel és azóta fent van, de nem bánom mert inkább éjszaka aludjon mint most :lol:

Julcsi-79: Marci nagyon ügyes! Az én fiam még nem fordul át... :oops: Örülök, hogy az éjszaka is minden rendben volt! :lol:

Ricsibaba: Jobbulást neked! Sajnálom a kórházban eltöltött időt, de az a lényeg, hogy túl vagytok rajta és meggyógyult a fiad! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

millye: nálunk is csak a vihar előszele, szélfújás, esőcsepp, aztán elvonult. Füge is még alszik reggeli után, de lassan már kelni fog.

Kép
budabo

Budabo: Most nézem milyen jó a vonalzód :lol: annyira nincs kedvem semmihez, de ma be kell fejeznem a takarítást... na és főznöm is kell... :? csak nehéz innen felállni :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

millye: :D . Én ma nem takarítok, és nem is főzök. Max délután a holnapi bulira előkészülünk, ki kell takarítani a kisházat. Fügcsi felkel és lehet tornázunk de lehet hogy azt sem :oops:

Kép
budabo

Jó reggelt!

julcsi:Bazsalikom is szokott nyöszörögni éjszaka,most éjjel kétszer is 2-kor és 4-kor,de nem ébredt fel igazán,csak keresztbe volt fordulva,én is azt csinálom a mit te írtál,visszaigazítom egy kis homloksimi és alszik tovább.azután a rendes időbe 6-kor ébredt,megetettem és azóta alszik.

bogi:Füge nagyon ügyes,hamar megszokja így a társaságot!

ricsibaba:szörnyen sajnálom,hogy betegek voltatok,nem is lehet annál rosszabb,mint amikor nem tudsz segíteni a beteg gyekőcön4jó,hogy már jobban vagytok!

verus:ezernyi gyógypuszit küldünk Vincikének,neked pedig kitartást,nagyon nehéz lehet így látni a törpikédet!

millye:köszi a dícséretet,a sárga sapi azért volt a fején,mert beolajoztam fürcsi előtt,hogy a koszmó valahogy lejöjjön a buksiól-de sajnos nem nagyon sikerült-tud valaki valami más módszert?Nekem is most ez a kedvenc képen Bazsáról!Egyszerűen imádnivaló-nem is vagyok elfogult,egy cseppet sem-igaz?
Nagyon együttérzek veled,nekem sincs kedvem semmit csinálni,pedig egy kicsit össze kellene kapni a lakást......

hugic:a te Marcid is cukorfalat!Milyen nyelvizsgára készülsz?

julcsi:Bogyesz nagyon ügyi,hogy megfordult!már alig váom,hogy Bazsalikom is csináljon valami egetrengetőt!persze ő is nagyon ügyi,szépen tartja magát hason és emeli a fejét és rengeteget beszél és kukorékol hangosan,és tegnap egy kicsit fogta a dudliüveget,de a nagy dobás még várat magára!Megpóbálok "füles"képet tenni apáról,most jut eszembe,hogy az apja beceneve Füles!

lépek,mert Bazsalikom kiabál:anyu,adj enni de rögtön!!!!!!!!!!!

Kép
nilabali

nilababa: köszi. Egyáltalán nem olyan vészes a kép rólatok. Bazsalikom nagyon édes, tök jó a sárgasapis kép :wink:

Kép
budabo

füles: Kép elég szar minőség,mert telcsivel készült még régen...szerintetek?ezek már fülek a javából,de szerintem nagyon jól áll neki!!!!!!!!!!

Kép
nilabali

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 21:45-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 21:45-kor.
Vendég

nilababa: jó kis fülek :wink:

babanyul: nagyon édi Szonja baba. Tök jó hogy tudtok hason aludni. A kilókkal meg egyetértek, lehet beöltözök hirdető oszlopnak :D Ja és a táblázat szerintem jó ötlet.

Kép
budabo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 21:46-kor.
Vendég

szakmai angol középfok "C"
csak kellene egy jó felkészítő vki itt a környéken, 4-5 alkalom elég lenne (magam is meg tudom csinálni, de szeretem ha vki leellenőriz, aki nem én vagyok :lol: )

KépKép
hugic

Budabo: tadam... kész vagyok... 2 óra alatt befejeztük a takarítást :lol: :lol: :lol: és az ebédet is felraktam már... rakott zöldbab lesz az ebéd :wink: Milyen buli lesz holnap nálatok? :shock:

Nilabali: nekem az olajos módszer bevált... esetleg próbáld meg, hogy éjszakára olajozod be és sapival alszik és reggel kifésülöd... :wink: Jó a férjedről a kép! Neki jól áll a szétálló fül! :wink:

Babanyul: a súlytöbblet miatt egyetértek veled .... és azt, hogy ötvenakárhánykilóvagyok és még fogynom kellene nem szeretném meghallani még egyszer... mert mit szóljak én??? Mi meg irulunk pirulunk a talin mert olyanok vagyunk mint a PADÖDÖ lányok??? :oops: A táblázat szerintem is jó ötlet lenne! Szívesen megcsinálom! Bár a fiamat 4 hetesen mérte meg a védőnő (5160 gramm volt) ... azóta nem vittem mérni... de nem úgy néz i mint aki éhezik :lol:
A lányod nagyon nagyon aranyos! Olyan édi arcot tud vágni! :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

babanyúl:szoni nagyon édesen alukál,nem csoda,hogy elpityeredted magad!a többi képen pedig igazi kishölgy,nagyon helyes!
millye:sapiban aludni?szerintem amennyit mocorog a gyermekem éjjel,10 perc múlva az arcába lenne csúszva és nem kapna rendesen levegőt.....mondtam már,hogy én is paraanyu lettem?nagyon ügyes vagy,hogy már kész is vagy a dolgoddal én még neki sem álltam,az iwiwen jártam nézelődtem és raktam oda is képeket,hogy ország-világ lássa a kicsinyemet-ti is mindenkinek eldicsekednétek a babátokkal,vagy csak én vagyok ilyen bolond?
táblázat szerintem is jó dolog!
most megyek legalább egy mosást elindítok,ha apa hívna legalább azt mondhatom,hogy:persze csinálok valamit-mit-hát,MOSOK!még szerencse,hogy nem szokott cseszegetni,ha nem túl sok házimunkának látja nyomát amikor hazajön,mert rögtön Bazsalikomot kapja magához és elszórakoznak!
na,tényleg megyek,majd még jövök azért,szerintem Bazsi belefáradt a nagy zenehallgatásba és bevágta a szunyát itt a "nyári rezidenciájában"!

Kép
nilabali

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 21:47-kor.
Vendég

a munka ünnepét nem munkával szokás ünnepelni? :roll: lassan olyan a helyzet,hogy örülhet aki dolgozik,nemde?egyébként apa ma épitkezik egyik haverjánál......a drága ember,mindig segít,ha kérik,de ezért vannak a barátok,igaz?

a bókokat szívesen,olyan jó látni mások gyerkőcét is,tényleg nálunk vannak a legszebb babák!

Kép
nilabali

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 21:47-kor.
Vendég

millye: kollegák,haverok baba nézőbe és akkor már egy bográcsos főzés is. Hugoddal van valami?

nilababa: nem csak te vagy bolond. :wink:

Kép
budabo

Nilabali: Ha paraanyu vagy akkor ne tegyél rá sapkát, de akkor a lepedőt fogja összeolajozni... vagy valamit tegyél a feje alá... én olyan rugit adtam rá ami kapucnis :lol: nem vagy bolond amiért a fiaddal dicsekszel! Szerintem minden anyuka ezt teszi :lol: :lol: :lol: Kész az ebéd is... tádáááááááááám... az én férjem is dolgozik... :? NO COMMENT :twisted:

Budabo: De szuper! Én is bográcsoznék szívesen... a nővéremék ma kérték kölcsön a bográcsot... de ezzel adtatok ötletet... :wink: A húgommal tegnap találkoztam... a szokásos eljátszotta megint a hattyú halálát fejére tette a fülhallgatót ezzel jelezve, hogy baromiranemakaraokveledbeszélni... én pedig vettem az adást és nem erőlködtem... :shock: majd legközelebb... :oops:

Kép

Kép

Kép
millye

Budabo, Babanyul, Nilabali: A közösbe csináltam egy kiegészített táblázatot... nem tudom, hogy így jó-e... de várom az ötleteket. :? Nilabali nálad hiányzik a baba mérete, hogy mennyivel született... meg hány órakor.. ezeket légyszi töltsd ki... :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Nila, Gabi már írta, én is ajánlom nagyon koszmóra a Babé koszmó elleni samponját, drága, de pár nap alatt helyrejön. A negyede is elég lenne...

Na vendégek el, hortobágyi palit bezabálták, elsöprő siker :lol: .Lénus hihetetlenül jó kislány volt, mosolygott, dumázott, és amikor eljött az ideje, 5 perc alatt egy mukk nélkül elaludt, pedig a szomszéd szobából igencsak átjöttek az idegen hangok!
Ja, és ez a ricinus bogyó egy orbitálisan nagy találmány :P . Ha valaki esetleg gondolkodik a tejbizniszen, akkor ilyet egyen, és annyi teje lesz, hogy meggazdagodhat belőle :wink: Hugic, kár hogy a férjed cicije nem tud ilyet :D

Az előbb itt leszakadt az ég, dörög is piszkosul, de Lénus csak durmol! :D

...és már én is lőttem szemen a gyerekemet a sóóldattal, nem lett a szemének baja tőle. De 2 napja kicsi náthára ébredtünk, leszívtam az orrocskát a szájjal szívós orrszívóval, és a váladékozós szemecskébe meg ezüst kolloidot csöpiztem. Nagyon szépen helyrejött!!!

Gjéti!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Hohohóóóó!
Hát itt senki nem majálisozik??

Én voltam bibibííí!!
Apjukra hagytam Eszteremet 2 órára. Én meg barátnőstől majálisoztam! Nyüfizett a drága rendesen, de legalább apja is megtudta, milyen az, amikor nem tökéletes "eszik-alszik baba" van! Ki is fáradt tőle rendesen, én meg jót mosolyogtam!

Hugic: Úgy látom Zsuzsi is isteníti: Ricinus communis 5ch. Nekem is marhára bejött!

Ballagás tragikus volt. 20 percig voltunk ott, de úgy sírt, hogy én bizony elhoztam onnan. Minek kínozzam, voltak 14-en és mindenki meg akarta nyugtatni... Ja, az olyan...
De így is beszéltem meg vele előtte, mert semmi kedvem nem volt ott maradni, reméltem, hogy überbalhét csinál... és lőn! :D

Babé nálunk nem művelt csodát. Jobb lett egy kicsivel, de emellett én is olajjal és ledörzsivel próbálkozom. Hát lassan, de biztosan alakul a feje.

ladmon

Vagyok én is, olvasgatok vissza...

Mielőtt elfelejtem, nagyon érdekelne ez a ricinus bogyó! Valaki megosztaná velem, hogy konkrétan mi a neve és honnan szerezhető be, gyógyszertárból?

Nagyon édesek a babócák, már alig várom a talit, ez a sok-sok gyönyörűség egy helyen... :)

Szem váladékozással mi is küzdünk, érdekelne az a maszírozás, amit talán Panna említett. Hogyan működik ez a dolog? Zsuzsi - ezüst kolloid? Gyógyszertárból, direkt erre való?

Táblázat jó ötlet, remélem beenged gmail kivételesen... :roll:

Betegeskedőknek gyógyulás!!! Ezer gyógypusszantás!!!! ++++++++++++++++++

Kilókról ne is beszéljünk, én is lázadok az ötvenakárhányas fogyózni vágyók ellen! :D Nem jött be a stratégia, hogy 6-7 után nem eszek, mert apóca mindig később jön és persze közbe is jön valami, így mindig későbbre esik a vacsi :(. Mindegy és egyébként is Nilabali teljesen igazad van, örülhetek hogy egészségesek vagyunk és tudok szoptatni, ott egye meg a fene... Holnap megyek anyuval és szülinapom alkalmával beszerzek néhány mamiruhát :D. Szerintem egyébként jól nézel ki a képen alap esetben is, hát még ha hozzávesszük amin keresztülmentél. És méltán büszkélkedsz picurkáddal, nagyon cép! :wink:

Kép
Kép
elif

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 21:48-kor.
Vendég

elif nked is köszi a bókokat!

ladmon:te aztán nem semmi vagy,még jó hogy a lánykád hallgat rád......egyenlőre.....na,nem akarok piszkoskodni,de lesz ez még így se-tudjuk mindannyian,ahogy nőnek a gyerkőcök,úgy növekszik majd az akaratuk is-jaj lesz szegény fejünknek!

mi nem mentünk majálisozni,mert marha nagy szél van és féltem a Bazsa gyenkélkedő szemét-ami mára sokkal szebb,használ a kamilla!

Most átadom Apának a terepet,hazajött és jön pókerezni-jól megy ám neki,szép összegeket szokott nyerni-megkapja Bazsalikomot az ölébe szerencsemalacnak,állítása szerint szokott segíteni!

További szép napot mindenkinek,szerintem már csak holnap jövök!

Kép
nilabali

millye: szerintem jó, beleírtam én is, bár én a hosszával bajban vagyok, de ahogy én le tudtam mérni ennyi, feltéve ha fejtetőtől a talpáig kell mérni?

Kép
budabo

ja és én a talin csak olyan mellé vagyok hajlandó oda állni akinek 7-ek kezdődik a súlya, és ehhez nem 180 magas. :oops:

Kép
budabo

budabo: 8-asok is kizárva? :(

Kép
Kép
elif

elif: dehogy :wink: csak csupa kisbetűvel mertem leírni még a 7-est is. Leszünk mi még 6-osok is. Én már azzal is kiegyeznék.

Kép
budabo

budabo: oh én a 7-esnek is örülnék, a 6-os meg már versenysúlyközeli... csak álom egyenlöre :)

Kép
Kép
elif

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 21:48-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: