A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Muszáj elmesélnem mit álmodtam, miután visszafeküdtem.
Csuri szülés után eljött hozzánk. Gyalog. Kérdeztem, hogy hogy jött, mondta hát gyalog, igazán nem nagy dolog ide feljönni. Aztán egy idő után rájöttem, hogy még nem látta az új házunkat és mondtam, hogy hát ez a konyha. Erre szánalmasan körbenézett, hogy hááát, ti tudjátok. :lol: :lol: :lol: Aztán a végén mikor kérdeztem, hogy elvigyem-e a kórházba vissza, mondta, hogy nem, először hazamegy lezuhanyozni. Nem jutott eszébe az utca név, hanem onnan tudta, hogy Dallas-Dallár utca. Tehát a Dallár utcában van az albérlete, ahová gyalog akar visszamenni.
:lol: :lol: :lol:
Elég valós, ugye? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

CSURI! Nagyon sok boldogságot kívánok 3. kislányotokhoz is! Nagyon ügyes voltál!!! Júlia biztos olyan gyönyörű lány lesz mint a nővérei, a neve meg tüneményes! Anna, Katalin, Júlia! Felülmúlhatatlan választás! :)

Kép
Kép
dalminha

Csuri :Szivből gratulálok és sok boldogságot kivánok!!!

000kata

[color=violet]Csuri, hatalmas gratula Júliához, és sok-sok tejcsít kívánok![/color]

Kri

Kép
Kép
kri29

Ilba, jó ez a történet :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29

Csuri!

Szívből gratulálok a legkisebb csajszihoz!jó egészséget és sok tejcsit kívánok!
Pusza

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Csuri!!!
Nagy nagy gratula!!!!!!!! Ügyi voltál!!!!
Sok tejcsit és gyors hazautat Nektek!!!!
:lol: :lol: :lol:

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Csuri!
Sok szeretettel gratulálunk mi is! Isten hozott Júlia!

Ilba
MIcsoda álom! :lol:

Ó de jó lenne kép is, a pici babáról! :D

Kép
katica_75

CSURI! ÜGYES VOLTÁL!
JÚLIA ISTEN HOZOTT!

Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Ilba, :D :D :D :D

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Csuri!
Gratulálok Júlia babához!

Nagyon szép neve van, és jó nagy baba lett, ügyes vagy, hogy ilyen gyorsan megszülted!

Móni

Kép
ission

HURRÁ!!! :)

Csuri!!! Szívből gratulálok, sok boldogságot, és még több tejcsit kívánok!!!!!!! Szép méretek!! ;)

Kép

Kép
Kép
anya1118

Képet kaptam ma, de a Windows 7 nem szeretné egyenlőre, hogy megmutassam. :evil: Még próbálkozom. :D
Júlia gyönyörű, hatalmas és nagy fekete haja van. :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, ha print screen-el lefotózod és kivágod paint-ben, aztán jpg-re alakítod úgysem engedi? Na nem okoskodni akartam, csak olyan kiváncsi vagyok a kis hercegnőre. :)
Álmod kész. :)

Kép
Kép
dalminha

Csuri!!
Mi is csatlakoznánk a gratulálók sokaságához!! :D :D
Nagyon sok boldogságot ehhez a "kis" babához!
Három lány, de szép!!! :)
(mi is hárman vagyunk csajok tesók, szerintem marha jó!! :) )

Ui: Én már ma éjjel is alig tudtam aludni, ivel holnap utazunk....főleg a kicsi miatt....annyira kis bújóska...
De legalább jó időt mondanak arra felé, holott ott köztudott, hogy örökké esik.... :roll:

Kép

Kép
ditta76

Ditta, jó nyaralást! Ki vigyáz a gyerekekre? Ne aggódj, simán fogja venni Ágoston is az akadályt.

Kép
Kép
dalminha

ditta
Jó utat és jó pihit Nektek!!

ilba
Képet próbálod feltenni??? Mindig belesek, hogy van -e már kép a kis újszülöttünkről. ;)

móni

Akitől kaptuk Ők mondták, hogy majd vágjuk vissza. Én nem tudom... Repülni akarnak néha, mert már elég nagyok. Ez még a hidegben készült. :)
Még annyi , hogy tőletek mikor viszik el, hány hetes korukban?

Kép

Kép
Kép
anya1118

Anya,
képet majd még próbálom, de épp nyaralásunk közepén vagyunk, szóval most nem ez az első. :wink:

Csuriék egyébként jól vannak, Júlia szépen szopizik és hamarosan már ő is tud jelentkezni. :wink: :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, köszi az infot :lol: én tudtam, hogy nyaralsz és ezért nem egyszerű a fotot összehozni. Jó pihenést a családnak 8) jó időt választottatok :wink:

Anya, édes a kis kacsa kergetőd :D

Ditta, nagyon jó utat és kikapcsolódást Nektek :D

Dalma, írj majd mi újság Pannával?

Reni, hogy vagy? Krisz?

Csuri, ezek szerint nem mertél bevinni magaddal technikát a rézbőrűek miatt :wink: holnap már lehet együtt a család ?
Nem jött be a tippem ( Öcsi )

Evi és Lilla

Kép
evi1969

ilba
Értettem. :) Jó nyaralást!!! Bocsi, Én nem tudtam. :oops:

évi
Köszi szépen! :) Te dolgozol? Egész nyáron van a napközi?? Ti mentek majd nyaralni??

Kép
Kép
anya1118

Sziasztok!

Hazajöttünk!!!!! :D

Köszönjük szépen a sok jókívánságot, nagyon jól esik!!!

Ilba!
Neked külön köszi a tájékoztatást :) !

Gyorsan egy-két mondat, aztán megyek teszek-veszek (kissé szétesett a rendszer itthon :wink: )!

A szülés nagyon gyors (szokásos :) ) volt, de valahogy összehasonlítva a nem túl régi Katus-élménnyel, kevésbé volt fájdalmas. Viszont valamiért sokkal gyengébbnek, "ügyetlenebbnek" éreztem magam végig.
Végül aztán jött a nagy meglepetés :wink: , hogy KISLÁNY :D . Ami valahogy mégis olyan természetes, mármint hogy Nekünk kislányunk született újra :) .

Ha érdekel Benneteket hosszabban is, szívesen leírom, de arra tuti kell várni pár napot :roll: , mert ez (3 gyerek + 1 apa + 1 napi 2 órát alvó anya) nem működik még olyan gördülékenyen.

Képeket azért mutatok :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri, nagyon édesek vagytok. Julcsi kis tünemény :D Mégegyszer gratulálok.

Kri

Kép
Kép
kri29

Csuri, nem tudtam visszafolytani a könnyeimet a gyönyörűségtől!!! Nagyon sok boldogságot a három gráciához!!! :) Puszi!

Kép
Kép
dalminha

Csuri
csodás a 3 kislány együtt!!És anyám micsoda séróóóóóóóóóóóó!!! :lol: :lol: :shock:

Évi
hogy van Lilla??

Kép
katica_75

csuri
Csudaszép!!! És már mosolyog?? :) Annyira édes!!!!! Három a kislány, nem igaz? :) Még egyszer Gratulálok!!!! :)

Kép
Kép
anya1118

Csuri :D
csodaszépek vagytok! 8)

Kép
Kép
Kép
ilba

Csuri, gyönyörű kis család ! micsoda súly és mekkora frizura :lol: :lol: :D Gratulálok Nektek!

Katica, Lénáról nem írtál, hogy van?
Lilla ma elkezdte szedni a köptetőt...az orra folyik, köhög :arrow: doktor azt mondja tipikus közösségi betegség :roll: a 18 hós oltást taán ha évvégén megkapja :shock:

Jajjjjjjjjjjjjjj lányok egy akaratos kislányom van...

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Anya, igen munkás asszony vagyok :D saját vállalkozásban.
Kb. 1 hónap múlva bezár a bölcsi és szept. elején lesz újrA.
Akkor szeretném- azaz, ha Lilla is úgy szeretné- egész napos lesz :wink:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Csuri:Gratulálok a babához!!!!Sok boldogságot kívánunk nektek!!!

Most csak rólunk.Képzeljétek mamikánk június.9.én éjjel meghalt :cry: :cry: Itthon :cry: :cry: Mi vettük észre,hogy valami nem stimmel vele,de sajnos már nem tudták vissza hozni :cry: Nagyon rosszul viseljük a dolgot.Én teljesen kivagyok.Ma még a gasztrósnál is elbőgtem magam így nem mentem be,mert itthon felejtettem a papíromat és a csaj bunkó volt én meg elbőgtem magam és haza jöttünk apával.Mostanában anyukám vigyáz Kriszre,mert intézzük a temetést :cry: :cry: Most egy darabig nem jövök majd,ha már kicsit össze szedem magam.Amúgy hál istennek Krisszel minden rendben van minden jó.Csak rossz szokás a sok ivás.

Kép
Kép
reni_24

Csuri hatalmas gratula!!!!!44

Gyönyörű mindhárom kislányod!

Többieknek puszi!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Csuri! Gyönyörű szépek vagytok! Te sem tünsz megviseltenek (persze te érzed), de tök jól nézel ki a képeken.
Júlia, meg hogy elnézelődik, nem is úgy néz ki, mint egy újszülött. Nagyon édes! És a lányok? Mit szólnak, hogy tetszik nekik?

Dalma
Köszi a beszámolót a verekedésről, gondoltam, hogy te tudsz mesélni :)
Kicsit javult a helyzet. Most nem verekszik annyit, de ha nyűgös, mint pl. ma is,egész nap, csak anyázik, olyan nyekergő hangon, na hát az is elég kiakasztó tud lenni.

Reni
Részvétem a mamit illetően! :cry: Kitartást és sok erőt Nektek!
Örülök, hogy Krisznek nincs komoly baja.

Anya
Szerintem nem kell még levágni a szárnyukat, estleg ha nagyobbak lesznek, és kinő teljesen a szárnytolluk.
Mi 7 hétre szoktuk leadni a kacsákat, de ezek tápot esznek, ha kukoricát, búzát esznek, akkor szerintem kb 10 hét kell nekik (ha le akarjátok vágni őket)
Kincső gondolom szereti őket, nálunk mindennap meg kell fogni néhányat és megszeretgeti őket Johanna.

Móni

Kép
ission

Csuri:Gratulálok mégegyszer a kislányhoz nagyon szép,mennyi haja és van és milyen nagy leett :lol: :lol: mit szolnak a lányok?jo baba?

000kata

Reni:sajnálom mamidat :cry: :cry:

000kata

ission,Kata:Köszönjük.

Kép
Kép
reni_24

sziasztok.

Elköszönni jöttem mert megérdemlitek ezt. Akárki akármit is mond nem való vagyok sehova sem a sok gondommal.
nagyon nagyon hálás vagyok és köszönöm a sok sok segítséget lelki támaszt amit nyújtottatok nekem.
Jönnek foglalni nemsoká és tuti a gép lesz az első de már ez sem érdekel. vigyenek azt amit akarnak.
Max kilépek ebből a sok gondból.

Ti vigyázzatok magatokra és a csemetékre is és a leendő csemetékre.

puszilok mindenkit sziasztok.

csuri 3-ik lánykájához sok boldogságot kívánok:)

harivera
Budapest XXI. kerület

Reni
őszinte részvétem.

Ission
édes lehet Johanna az állandó kis kacsabarátaival.

Anya
jaj de édes Kincső ahogy hajkurássza a kacsákat!! :lol:

Évi
remélem segít a köptető! azt amikor hörgés van akkor kell adni?
Léna köhögését már én untam írogatni, hát még milyen lehet akkor olvasni :) így inkább már nem írtam, Amúgy jól van most, neki a calcium oldotta fel nagyon jól a nyákot.

Vera
végtelenül sajnálom h. ilyen helyzetbe kerültetek. :cry: Ha van bármi amiben segíthetünk, mondd!, szólj.
Ha lesz egy kis lehetőséged beugrani majd még ide, várunk.

Kép
katica_75

Reni,
nagyon sajnálom! :(

Csuri,
hogy vagytok? Hogy bírod? :lol:

Mikorra is tervezzük a találkát?

Kép
Kép
Kép
ilba

Köszönöm csajok.

Vera:Sajnálom :cry: :cry: Kitartás!!!Vigyázzatok magatokra!!!!

Most csak ennyi,mert senkit nem akarok lehangolni.

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Először is Reni!
Nagyon sajnálom a mamidat! :( Kitartás az egész családnak!!!!

Vera!
Benneteket is nagyon sajnállak! Remélem minél előbb megoldódik ez a dolog is!!!!

Most pedig néhány szó rólunk :roll: :) !
Julcsi egy angyal! Komolyan! Ilyen babánk még sosem volt! Az első estét leszámítva, amikor gyakorlatilag senki nem aludt, csak akkor nyekereg, ha már elviselhetetlenül éhes.
Egyébként alszik, eszik, kakil és Anna hangjára láthatóan reagál :) .
Ő persze ezt ki is használja: énekel, táncol, mesél neki.
Katus időnként megsimogatja, megpuszilja, majd szól nekem, hogy "baba, cici, inni" és szürcsöl egyet :) .

Szóval tényleg jól működünk egyenlőre. Én is alszok napi 5-6 órát, ami tökéletesen elég.
Anyukám (kicsit kalandosan) hazament szombaton, amit nagyon bántunk. Katus minden reggel keresi : "Mama, séta, boltba, kenyér" :)

Néhány kép Julcsiról (alvóson kívül még nem sok félét sikerült csinálni :wink: )
Kép

Kép

Kép

Kép

Ilba!
Írok majd hosszabbat neked, de még nem nagyon tudok sokat itt ülni :roll: A nyaralós képeket megnéztem :D :D !

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri,
jajj de édes Julcsi! :)
Ezt most hogy érted? Katus is újra szopizik?
Ok, várom. :D :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

Reni, fogadd részvétem!

Vera, nagyon sajnálom a helyzeted! Azért ne add fel, valahogyan a volt férjedet meg kell puhítani, vagy a főnökével beszélni az ügyről. Végülis az öt gyereketekről van szó!

Hát Csuri, Ez a leány egy tünemény. Gyönyörű kis csókos szája van, kis kreolnak látom, olyan teforma, nem? Édesem már tudja a helyét a családban! :)
Katus ezt szerintem úgy gondolja, hogy "Anya, adj már inni a cicidből ennek az éhes babának!" Okos, hogy már így összeköti a mamát a bolttal, kenyérrel. Katus meg Anna nem volt ilyen jó baba?

Hát enyém baba jónak sehogy nem nevezhető. Minden rosszaságot megcsinál, ellenkezik, direkt az ellenkezőjét csinálja mint amit mondok. Kis bosszúálló, megtorolja a sérelmeit, (akár 10 perccel később is) harapással.
Orvosnál: jó másfél órát ott voltam, Panna kb negyed órát, de a doki leszűrte, hogy pörög a lány folyamatosan. Végülis úgy tűnik, mint aki be van kávézva, nem tud leállni, nem tud lenyugodni (félek hiperaktív). Szerinte éjjel is pörögnek a gondolatai, az idegei kissé szanaszét. Ez mellett sokat van hasmenése, az is megzavarhatja, ezért erre kaptunk homeos szert (amit nem lehet beszerezni), valamint Coffea-t, ezt is csak rendelésre, még nem kaptam meg, plusz valami vitamin szerűséget halolajjal meg omega 3 zsírsavakkal, (az idegösszeköttetésekre vagy mi), meg mégvalamit hasmenésre. Ezeken kívül tej-tojásmentes diéta, juppííí! Tegnap éjjel is 4 órát volt ébren egyben, ebből 2-t a kiságyában üvöltve töltött. KOmolyan mondom, tudom nem tehet róla, de már annyira mérges voltam rá, hogy apát küldtem be hozzá 3 óra után, mert féltem, hogy kissé morcosabb lennék a szokásosnál. Na szóval ez van...

Ditta, megjöttetek?

Kép
Kép
dalminha

Hali!

Ilba!
Katus nem cicizik :) , de ha nyekereg egyet Julcsi azonnal kéri tőlem, hogy adjak neki. A kedvenc kutyáját már többször megszoptatta :lol: Először nekem tartotta oda, később magának is. Olyan cuki volt!

Dalma!
Húúú, de összetett ez a kezelés!
Panna nem hiperaktív szerintem (lányoknál amúgy is nagyon ritka), viszont a (fel)fokozott éberség okozhat ilyen jellegű "problémákat".
Kíváncsi leszek, hogy segítenek-e ezek a bogyók! Szerintem biztosan! (a hit sokat számít :) )
Anna, Katus nem volt ilyen jó baba :roll: . Anna még most is elég rossz alvó (a férjemmel azt szoktuk rá mondani, hogy olyan töprengős fajta, akit nem hagynak nyugodni sosem a gondolatai :? ). Katus pedig elég sokáig olyan sírós, egyedül elnemlevős baba volt....

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Reni, fogadd részvétem! Nehéz lehet most Nektek, sok erőt és kitartást a nehéz időkre!

Vera, ha még van lehetőséged elolvasni, nagyon sajnálom ami Veled történik. Ezek szerint az új férfi sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket?
Igaza van Dalmának, az ex. támogatását kellene valahogy kiharcolni elvégre kettőtöké az öt gyerek és a tehermegosztásból neki is ki kell venni a részét!!!!!!!!!!!!!!!

Csuri, annyira örülök, hogy Julcsi nyugodt kisbaba. Édes lehet Anna, már most anyáskodik- elvégre nő és a génekben hordozza a gondoskodást :D
Amit Katusról írtál "elég sokáig sírós, olyan egyedül el nem levő kisbaba volt" ez illik nagyon Lillámra is, de sajna még most is ritkán van el egyedül.

Katica, már szó szerint az agyamra megy a "taknyosság" világ életemben irtóztam a taknyos gyerekektől (általánosban volt egy oszt.társam akinek mindig folyt az orra, vagyis ragyogott) erre most az én kis drágám is ilyen :(
Köhög még...köptető és Calcium a terápia, doki azt mondja ez tipikus közösségi betegség. Most nyár van, akkor mi lesz Vele télen :roll:
Igen, a köptető vagy nyákoldó a hörgés miatt van, nem köhögi fel folyamatosan, rá kell szólni, hogy köhögd fel, egyébként elfelejti:shock:

Dalma, Pannáról a jellemzést olvasva itt mosolyogtam, teljesen megegyezik Lillával az alvást kivéve, Ő jól alszik szerencsére. Kíváncsi leszek, ha összejön a tali mit kezdenek együtt a szélvészkisasszonyok. Nem gondolnám, hogy hiperaktív inkább egy akaratos, mindent megtesz azért, hogy úgy legyen ahogy Ő szeretné. Már nem lehet a figyelemelterelést alkalmazni, az már nem működik.
Pörgés nálunk is van rendesen.
Megértem, hogy fogytán a türelmed, ingerlékenyebb vagy, hisz nem tudsz pihenni éjjel.(őszintén bevallom sokszor alig várom az estét, hogy letudjam fektetni )
Este időben elalszik és rendszeresen ugyanabban az időpontban ébred?
Délután mennyit alszik? Altatni kell vagy magától elalszik?
Hasmenés :( volt benne részem rendesen. Nem akarok itt székletanalízist kérni, de naponta hányszor?
Ja még az jutott eszembe, hogy régen is volt ilyen időszak Pannánál mikor nem jól aludt, de aztán elmúlt, ugye? Mikor Rómában voltatok a nagyinál is volt ilyen alvásprobléma? Mennyi foga van már?
Tej, tojás...már adtál neki tejet is? Bocsi a sok kérdezgetésért :oops:
Nagyon drukkolok, hogy használjon a terápia.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

DAlma!
Köszi érdeklődésed, vasárnap megjöttünk, minden szupppperr volt!! Majd mutatok képeket! (próbálok az 500-ból szelektálni 3-4-et...) Iwiwre tettem kicsit többet.
Én is azt hittem, hogy már megoldódott nálatok az alvás....tudom, hogy régen sokat panaszkodtál e miatt, de nem hittem volna, hogy még mindig.... :roll:

Csuri!!
Jajj, de gyönyörű csajszi! Kis pufóka!! :)

Reni!
Fogadd őszinte részvétem! :(

Vera!
Ide bármikor visszajöhetsz...Sajnálom, hogy így alakultak a dolgok! :(

Bocs, gogy most csak ennyi, de most ébrdezik Á., megyünk öltözni, reggelizni!

D.

Kép

Kép
ditta76

Csuri:nagyon édes Julcsi baba :lol: milyen kis pufi nagyon édes :lol: örülök hogy ilyen jó baba.Édes lehet a 3 csajszi együtt :lol:

Dalma: hát együttérzek ,sajnálom kitartást.......... :(

000kata

Gyorsan dobok pár képet, míg Á. alszik.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
ditta76

Szisztok!

Ditta
Nagyon jók a képek, jó lehetett a kirándulás.
Ágoston hogy bírta nélküled? És te nélkülük?

Csuri
Édes tündér ez a Julcsi baba, de jó, hogy ilyen jó baba. Aranyos lehet Katus, ahogy a kutyáját szoptatja. :D

Dalma
Csatlakozom az előttem szóló Évihez, az alvást leszámítva mintha csak Johannáról írnál. :)
Remélem, segítenek a homeós bogyik, mert tényleg kiborító lehet, én megértem, szívem szerint én is már kiabálnék, ordibálnék, de ehelyett megnyugtató szavakkal próbálom magyarázni miért nem lehet…., mit lehet helyette……elég fárasztó, de ez van.

Évi
Remélem mielőbb elmúlik ez a taknyosság, igaza lehet az orvosnak, minden gyerek ilyen lesz, ha közösségbe kerül, majd megszokja.
Végül kiderült mitől volt Lilla hasmenése?
Nálunk nem derült ki, a hasmenés sem és a kiütések oka sem, mikor be volt gyuszizva a füle, akkor kapott antibiotikumot, utána tűntek el a pöttyök is, úgyhogy én valami elhúzódó gyulladásra tippelek

Móni

Kép
ission

Sziasztok!

Ditta:Nagyon jók a képek :)

Rólunk:Tegnap Krisztián nagyon,nagyon sírt és fogta a fülét így elvittük a fülészetre és képzeljétek be van gyulladva mindkét fülecskéje :cry: Szerintem ezért nem aludtunk mostanában éjszakánként :cry: Csak eddig nem fogta a fülét azért nem vettük észre.Kapott rá gyógyszert.Nagyon ügyesen tűrte a vizsgálatot.És képzeljétek van új szavunk is autó :lol: Tiszta autó mániás.És persze motor :) Meg már mondja,hogy tessék persze úgy,hogy teszék :lol: De érthető :) Ja és a torka is be van szegénykémnek gyulladva :cry:

Remélem mindenki jól van.Sajnos vissza olvasni nincs időm :cry:

Kép
Kép
reni_24

Ditta
nagyon szépek a képek! Gyönyörű tájakon járhattatok.

Csuri
milyen kis ügyes csajszi ez a Julcsika. Katus tuti tudja mi a teendő :) Ő még emlékszik. :lol:

Reni
Jobbulást Krisznek! Látom a baj csőstül jön.Beutalót írt H.dr. a fülészetre?

Évi
Javul Lilla? Lénának baloldali tüdőgyulladása van. :cry: Még jó h. vasárnap írtam Neked h. meggyógyult.Nem is értem, hogyan, honnan, valami fertőző baktérium okozza.Persze azonnal antibiót írt most neki.Kérünk egy kis távszorítást.

Kép
katica_75

Katica, szegény kis Léna!!! Tüdőgyuszi??? az nagyon szörnyű lehet. Távszorítás megy ezerrel!

Ditta, gyönyörű helyeken voltatok. Nem ismerem Skóciát, de ott valahogy a régi ódon kastélyok, várak csak úgy kinőnek a földből úton-útfélen, nem? A tenger is gyönyörű.... :) A férjed meg nagyon macsóóó :oops: :) Te meg persze szép vagy mint mindig. :)

Reni, jobbulást Krisznek

Csuri, jól vagytok? Neked gyógyulgat a sebed? Vagy volt egyáltalán gátmetszés? Ha van már szüléstörid, feldobhatnád ide!

Évi, Móni, akkor a ti lányaitok is ilyen széltolók? :) Amúgy tök cukik, nem?
Alvás. Már 2 napja adom neki a Coffea-t, talán azért mert a homeós először felerősíti a tüneteket, talán nem, de überbrutál éjszakákon vagyunk túl. Én már 3 napja lázas vagyok, és nem bírok enni sem az idegtől. A láz szerintem a végkimerülés miatt van. Csajok, a lány hihetetlen. Óránként, van hogy félóránként fennvan. Reggel összegezni szoktunk Petivel, és általában 8-10 ébredés jön össze. Amúgy meg egész nap fáradt, ezért tiszta cvíder, tegnap az udvaron volt a sok gyerek, Panna hozza a babakocsiól a cumiját pelukáját, és lefeküdt a betonon...
:roll: Csukogatta a szemét, felvettem, de lekéredzkedett, és megint lefeküd. Aztán beraktam a babakocsiba, hogy ott aludjon (ez 5-kor volt), de ott már nem akart, pörgött újra. Aztán este 7-kor lefektettem, és kezdődött az éjjeli kálváriánk. 7-10-ig kb negyed óránként sírt, aztán már csak óránként, és most 3 óta alszik még mindig.

Kép
Kép
dalminha

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: