A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Mamiblue: Jesszus, téllleeeeg! Köszi hogy szólsz! Én észre se vettem! Puszika!

Csoki: külön gratula, hogy Tiéd a lap teteje! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Lányok!
Én is lezártnak tekintem!! :lol:
Vendég

Mandala
[quote]l írta:ehet, a vadkendert hagytam vóna... Ha besokallunk a férjekre mellátogatnánk titeket, és ohohohóóóóóóóóóóó milyen bulikat rendeznénk...
--------------------------------------------------------------------------------
:P :P :P én is beszállnék egy golyós nap után....vicc

Nyuff :lol: :lol: :lol: akkor mégjobban csípem Maját.Olyan kis haspók mint én :P

Judit
Jól tetted. :evil: :lol:
Nekem csak banánom,almám ,körtém van de egy pár szem diót is puceválok majd.Sőt ananászra fáj a fogam :wink:
no etetnem kell pusz
szép estét nektek!

Kép

Kép
jucu

MAndala igen már különben is untam az előző januári oldalt...
Jucu :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hát, Csajok, holnap meló... Majd este jövök, beszámolok az első munkanapomról... (na meg Fanni első nélkülem töltött napjáról)Kellemes napot holnapra mindenkinek! :lol:

horvviki

Viki: Biztos nehéz lesz Fanni nélkül! De ha pörög a munka hamar el fog telni! Ja és az az 5-6 kiló bizti lecsúszik majd a rohangálásban!

Na, jó, ha majd nem akar magától nőni a vadkender majd elhintek egy-két magot! :D

mamiblue

MIke, Jucu,Mandala
hadd csatlakozzam a mumus dologhoz :-(
az a hülye tavasz közeledik pedig....ki érti ezt ? :roll:

Csokinyuff
én is irigyellek ám, biztos klassz lesz a randi ! :lol:
egy kicsit én is vágynék ilyesmire, de 10 év után most kb úgy érzem mintha 70 éve volnánk együtt a párommal... :-(

Aki dolgozik
majd számoljatok be lszi milyen érzés !

Bogár
Kép
bogárka78

Bogárka én is remélem hogy jo lesz...
Hát én most arra vágynék hogy valaki legyen aki akár 70 évig is velem lenne... :roll:
Vendég

Csokinyuff,
az jó volna, de akkor legalább 90 évesek lennénk :-) és nem 30 :lol: :lol: azt szeretném :-D
szoritok neked !
Ja, Csoki és MOna és sem kaptam virágot, de még egy mukkot se :-D viszont anyóséknak +nagyiknak a fiammal tudtam álcázni hogy miért én adok nőnapra nekik virágot ! :?

Mandala,
jobbulást mindenkinek !

Turbo - babások ! milyen ügyesek, ülnek! másznak ! Jesszus , hát van mit behozni ! :lol:

Valaki - bocs már nem emlékszem- tett a kertről fel képet ! GIgantikus ! és nagyon klassz fáitok vannak, nagyon szép lesz biztos a kert !

Bogár
Kép
bogárka78

apropó szemüge :-) nekem már lassan fehér bot kell,de azért köszi az ajánlatot , én is a Pólusban csináltattam mindig lencsét is meg szemügét is, az utóbbi 25e-be fájt másfél évvel ezelőtt... :? ma már lehet nem mernék csak sztk keretet azt még ki tudom fizetni :lol: :lol: :lol: :lol:

na bocs, telelocsogtam az oldalt !

pusszantás mindenkinek és jó éjt !

Bogár
Kép
bogárka78

Bogárka: de jó végre hallani rólad! Úgy eltűnsz! Gyere gyakrabban! :D
Virág... nőnap... hát azt a legkönnyebb mondani, hogy kommunista ünnepet nem ünnepelünk (mert már ilyen verziót is hallottam.... :evil: ), ami egy nagy baromság! Nem is a volt Oroszországból ered ez az ünnep! :evil:
Amúgy azt mondják, hogy a 7 éves periódusokat kell túlélni, azok a legnehezebbek a 7. évek (7, 14, stb....). Nem tudom igaz-e... mondjuk a sejtek megújulásához kötik, állítólag 7 évente teljesen kicserélődik az ember. :) Furi...
Én azt vettem észre, hogy a mélypontok eddig mindig vagy akkor jöttek amikor 14-16 (vagy 32) hetes terhes voltam, vagy amikor még nagyon picike (értsd: 3 hónál fiatalabb) volt a legkisebb baba. Akkor kaptam meg a páromtól (Istenem, még mindig úgy fáj ha eszembe jut....), hogy nem szerelmes belém és csak a gyerekek miatt vagyunk együtt. Tiszta gáz... aztán valahogy mindig rendeződtek a dolgok.
Szóval csak azt akartam végülis ezzel mondani, hogy a hülye kórón már ki sem kéne akadnom, megszokhattam volna, hogy csak és kizárólagosan akkor kapok virágot, ha "muszáj", pl. születésnapomra (ami történetesen egy napon van a névnapommal... :evil: ), szóval még ezt is megússza egy szuszra... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Viki holnapra jó sok erőt, csak az első nap rossz, utána már jobb lesz :D :D

Mi kaptunk szerencsére virágot (én mást is :D).

Olyan volt itt a fórum napokig mint csatatér, remélem már csitultak az ágyuk

Rakok pár képet (Sabine küldtem anyósékkal egy kis pesti levegőt)
Kép Hangus és a nőnapi kis virága Kép nagyiékat kikisértem a reptére Kép mit nézzel vazze??????????,

Ági ha esetleg még megvan a háromlyukú adnék érte cserébe sima lyúkut!!

Kép
sziszike77

Hello!

Bogárka: Én tettem fel képet a kertről! A fák tényleg nagyok, de a kert azért nem! Viszont azt én is remélem, hogy szép lesz!:)

Sziszike: Édesek vagytok! (lányok is pont ilyen virágot kaptak!)
Csak vaktölténnyel lövöldöztünk! :D

Mandala: Hát igen, egy pici baba leköti az embert, aztán apjuk meg elhanyagoltnak érzi magát! De szerencsére repül az idő, porontyok nőnek! Aztán mikor meg elmennek az a baj, hogy nincsennek körülöttetek. :D

Egyébként politizálni is utálok! De olyan mérges vagyok, mikor hallom! Aszonygyák: Ingyen kapjuk az eü. ellátást! Hát a fene vinné el, a rohadt TB-t minek fizetjük???

mamiblue

Jó reggelt!!!

Én napocskára, meg melegre számítottam ma reggel :( :(
Szuper volt tegnap a kertészkedés!!! Na kifáradtam, szó se róla, mégis 1/2 5 után sajna már nem bírtam visszaaludni, csak éberen kómáztam. Ennek megfelelően nézek ma ki :lol:

Pöttyök - már ki vagyok. Épp, hogy gyógyulgat Ati arca, erre a popija szörnyű!!!!! Pedig mindig figyelek, ha kakil azonnal peluscsere, Sudokrem. És amúgy is rendszeresen cserélek pelust, az éjszakákat kivéve.

Mandala
Nekünk ez a 7. évünk.

mikegirl

hangus édes.....
NEm tud valaki segiteni hogy van-e olyan képkicsinyitő program ami kompatibilis windows vistara...
Ugyanis ezért nem tudok képeket feltenni mert nem tudok kicsinyiteni.... :roll:
Vendég

Mikegirl: Másik pelust próbáltál? Bár gondolom az arcával ez nincs összefüggésben! :( Most mit nem adsz neki? Vagyis mit adsz neki kajcsit?

mamiblue

Csoki: Én painttel kicsinyítek...nekem is vista-m van! Jobb egér gomb-tűrsítűs-paint, ott a kép menü alatt!

Csajok még ma is itthon vannak, nincs ovi a szavazás miatt! :( Mondjuk már miattuk :( mert szeretnének oviba menni!:)

mamiblue

hm...társítás :D
De fáj a fejem
Mikegirl: Bizti megint vmi front van!:( Én is annyira de annyira várom már a meleget!

mamiblue

Kitartás mikegirl! Nálunk már süt, szerintem mindjárt odaér a napsütés! :) 8)

leko

Mamiblue
Csak Libero volt a popiján eddig is. Eddig nem volt gáz, szinte mindent bentartott még anyatejcis korában is, kivétel egy-két brutál fosit :) Cserélni kellene? :shock:

mikegirl

Pelus ügyben...
Én is liberot adok rá....
Használtunk pampers-t is de az nagyon szivárgott itt is ott is....
A huggies se volt tul jo....

A libero nálunk is a legjobban bevált..
:wink:
Vendég

Nálunk is süt a nap, csajok kint a kertben, de jöttek be, hogy kell harisnya, mert fáznak!:(

Mikegirl: Nem tudom, ha eddig nem volt gond, akkor szerintem bizti nem a pelus a baj!:(

mamiblue

Sziasztok!

Jelentkezem. Élünk.. :oops: :lol:

Lara nem mászik. Inkább úgy közlekedik, mint egy kukacnyuszi. Négykézlábra áll, a lábaival szökken egyet aztán hasra. Így araszol előre. Bár elég gyorasn halad. :lol: :lol: Szóval mászni még nem mászik, de négykézlábból már 2 hete felül. Ééééés tegnap este rám támaszkodva felállt. :D Hurrá hurrá. :D :D

Nemjövetelem pontos oka az, hogy szervezem az esküvőmet. :D Április 5.-én apa elvesz feleségül. 4 év után és két gyerekkel a hátunk mögött. :lol:

Viszont olyan aranyos volt Erik a mostohafiam. Áldását kértem, hogy beleegyezik abba, hogy az apjához menjek feleségül. Annyit mondott, hogy igen, de csak akkor, ha nem válunk el soha. :) Olyan aranyos volt. Szegényben még nagyon ott a tüske, hogy a szülei elváltak. :( De azt hiszem ott is lesz benne mindíg. De úgy szeret itt is lenni. :) És ez jó. :)

Na mindegy.

csokinyuff: nagyon haláli a kisvideó. :lol: :lol: Apám, ha nálunk enne így valamelyik gyerek.... De én éhes lettem nagyon. :D

Lala is eszik már mindenfélét, de amennyire kicsapja a hisztit, hogy éhenhal, annyira keveset eszik. Ja meg előtte persze szopi, aztán más aztán a végére megint szopi... :lol: Ja és a püréket nem eszi. Vivi is ilyen volt. Ami darabos és rágni kell az jöhet, de ami püré azt kiköpi. A bébiételeket abszolút nem eszi meg. Házi koszton él. :D

A babák gyönyörűek mint mindíg. :D És okosak, és ügyesek. :lol: :lol:

Majd még jövök, de Larával nem tudom mi van. Nyűgös ma nagyon. Ballábbal kelt a kisasszony. :P

Sziasztok

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

jó, hogy jöttél pattogó, már hiányoltalak! (mondom én, a nagy olvasóüzemmódos :) )

leko

Sebi most aludt el! Remélem alszik 1 órát legalább, addig mosok meg pakolok! (meg netezek) :D

Rita: Gratulálok! Nekünk ehhez majdnem 10 év kellett! Fotókra természetesen igényt tartunk, bizti csini leszel!

Jucu: Ja, amway-t nem ismerem, de egyetértek Edittel ezt már csak az ecetes olló hozza ki! Már megnyugodtam, nem olyan vészes, sikerült halványítani is rajta...De megnyugtatott nővérem, hogy a bőr kanapéjuk nekik is csak 5 évet bírt, pedig náluk nincs gyerek! :?

Sebi is 5-6 kanállal eszik, de azt azért jóízűen, aztán ha már nem kér, akkor hátradől, elfordítja a fejét és azt mondja...mnymnymmmmnymm, olyan édes, nem is erőltetjük neki akkor tovább!

na irány a házimunka...

mamiblue

Kép Kép
Judit köszi sikerült én eddig photshoppal csináltam de még nincs meg az uj verzio....
Köszi :wink: :D
Vendég

néhány fotó:

Kép

a kedvenc szórakozásom:

Kép

Kép

leko

csani!
De éedes és micsoda bordűr.... :shock: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Nálunk két percig sütött a nap. Pont annyi idieg, hogy belelkesesdstem, mégiscsak szép időben sétálhatunk :(

Pattogó
Gratula az esküvőhöz!!! Aztán én is várom a képeket ám!

Hanga, Majácska, Csani - nagyon nagyon édesek!!!

Ati ma fordult hátról hasra először :) Tök egyedül, saját indíttatásból.

Képzeljétek, tegnap este elfogyott a tápi. :oops: Még jó, hogy volt itthon egy megbontatlan csomag az egyesből. Délután megyünk recepttért, ma akkor van rendelés. Aztán ha olyanunk lesz, a boltba is beugrunk. Nem tudom, ma lusti vagyok :oops: :oops:

mikegirl

Köszi lányok. :) Aranyosak vagytok. A képek.. Háát... Borzasztó bálna vagyok, pedig olyan szép ruhám lesz/van. Szerény esküvő lesz. A nagyim, anyum, a gyerekek meg 2 tanú lesz ott. A ruhám meg gyönyörű krém színű kosztüm. Kép Kép

Fényképezni nem tudom ki fog. Lelki szemeim előtt már lezajlott az esküvőm:

Dédi szipog az első sorban. Anyám mellette bőg. Larával a kezében. Vivi odamegy hozzá: " Nyanyi! Miért sírsz?" Erik odamegy Vivihez és rászól, h maradjon csendben. Mire Vivien visszüvölt: "Nem! Te maradj csendben!!" És elrohan. Erik utána. Az anyakönyvvezető kéri a gyűrűket. Amik prsze a gyerekeknél. Erik szépen odahozza az én gyűrűmet. Vivit kergetni kell apa gyűrűjéért, mert nem akarja odaadni. Fél órás könyörgés után, nagy hiszti közepette az apja megkaparintja a gyűrűt. Vivi üvölt. Lara üvölt, mert elege van és éhes. ÍAnyám bőg a meghatottságtól. A két tanú, meg az anyakönyvvezető megpróbálják feldolgozni azt amit látnak. És Mi meg apával boldogok vagyunk, mert ez a csepp káosz a mi családunk, és imádjuk. :) Asszem ennyi. Remélni sem merem, hogy minden simán fog menni... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

pattogó: nagyon szép a ruha!! és gratula az esküvőhöz!!!!

itt sem süt már! :(

lányok! esernyőkocsit keresünk csaninak. most akciózzák ezt a chicco ct 0.5-t Van esetleg valakinek ilyen kocsija? Vagy tudtok vmi nem túl drága de jó esernyőkocsit?

ez az:

http://www.babyplanet.hu/index.php?pg=m ... 0506075520

leko

nálunk süt 8) 8)
Bolha gratula az esküvőhöz :D a ruha is gyönyörű a gyűrűk meg ugyan olyanok mint nekünk volt tavaly...

Nekem nagyon tetszettek csak sajnos már nincs miért hordanom :?
Vendég

http://bambino.hu/shop_art.php?shop_id=3968&cat=650206

leko itt van választék és olcsó is :lol:

a miénk pierre cardin jol birja...
Vendég

Leko: Én anno írtam vmikor, hogy nekem sokkal jobb volt az olyan babakocsi, amin elöl volt olyan vmi...na de hülye vok, nem jut eszmbe! karfa...talán :D persze az már inkább sportkocsi, nem olyan könnyen összecsukható, de nekem az szimpibb

Sebi jól kidölt, már 2 órája alszik, én meg szorgoskodtam :D Sőt azóta már Tamara is elaludt :)

mamiblue

Pattogó
Szép ruha :)
Nem is olyan szerény. Nekünk egy ismerős sem volt ott :) Nálatok meg ........:lol:

Nosztalgiázni támadt kedvem. :D Lefényképeztem egy képet :D A minősége horror, de mi vagyunk rajta apával. Egyszerű ruhácska, semmi extra smink és hajköltemény. Én mondtam, hogy szerény volt.

Kép

mikegirl

Sziasztok!

Szilvi, még megvan. Nekünk 3 lyukú cumi kellene, olyan van? Amin kevesebb van, az sajnos kevés Eszternek.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

mike gynyörű vagy és szerintem ez pont hogy nagyon csinos:D :wink:
Vendég

Ja, kaptam gyedet, kicsit több, mint hetvenezer. :?

Ági és a Csajok
agnesgoboly

hELLO!

Mikegirl: Huuuu, de csini vagy!

Mandala: Én meg csatlakozom hozzád, Tamika 39,3...mostmár csak abban bízom,hogy Sebi nem lesz beteg! :(

Kitartás: hamarosan itt imádkozunk, hogy úristen legyen már hűvösebb!!!! Emlékeztek, mint tavaly nyáron, mikor szültünk :D

mamiblue

Sziasztok

Csak olvasó üzemmódban vagyok ,mert az egész délelőttömet a barinőmnél töltöttem és itthon semmit sem csináltam.

ÁGi
Pro -mama/Avent forgalmazó/ pont ma küldött egy levelet ,melyben írta náluk van ilyen cumi ,bár a honlapjukon nem találtam.1030 .- ft XIV.ker. vagy megrendeled ......
No pusszancs

Szép vagy Mikegirl és milyen jó vékony. :wink:

Esküvőhöz gratula Pattogó ,a ruci is szép ,te is csini leszel.:):):):)
No tényleg lépnem kell ,mert éhes is vagyok baromira,ma még csak 3 retket ettem ,bár az nem gyümi.....

Kép

Kép
jucu

ja, és Tamika összekente a céklás kezével a bőrkanapét! Ez sem vészes, mert csak egy pötty(persze ez is kiszedhetetlen), de ha minden napra jut egy ilyen, lassan nem lehet majd megállapítani, hogy milyen színű volt a kanapé :cry:

mamiblue

Márkanyuka
Megint eltűntél......

Jucu
Ilyen napokra is szükség van!!!! :wink:

Italoman
Boldog névnapot!! :D
Talán olvasóban itt vagy.... Mizujs, hogy vagytok? Jelentkezz, ha tudsz.

Mamiblue
Ezzel a kanapéval csak a gond van :) Tami még kicsi....tényleg, láza lement?

Ági
Most irhatnám ,hogy szuper...mert legalább megkaptad. De hát az összeg nagyságával azt hiszem mindannyiunknak problémája van :?

Viki
Első munkanap?

Hú, délután bejártuk Tolnát-Baranyát. Tápi recept, gyógyszertár, Tesco, én dokim - lehúzta a szemüveget a jogsis papírról, beugrottunk a védőnőhöz is. Hulla vagyok.
Ja, és ma pepecseltem Atinak, de nem ette meg. Elfogadta, de olyan képet vágott, hogy megsajnáltam, és felbontottam egy "konzerv" kaját. Én nem tudok neki főzni. Pedig főzni tudok, és azt mondják, hogy jól. De valahogy az ő szája ízét nem sikerül eltalálnom :(

Ja, és hívtam okmányirodát. 2 hete lejárt a jogsim. Legközelebbi időpont márc 26. :twisted:

mikegirl

kaja: én szombat délelőtt majd 4 órát töltöttem azzal, hogy csaninak megcsináltam az e heti kajáját. Céklát, almát, krumplit, sütőtököt sütöttem, főztem, turmixoltam, adagoltam, csani persze folyamatosan láb alatt volt. Teljesen kikészültem a végére, és még csak akkor kezdtem neki a mi ebédünknek. :roll:
Ilyenkor megfogadom, hogy jövő héten üvegeset kap, de szombaton persze megint ott esz a fene a biopiacon :)

ilyeneket művel:
Kép

gyed: sajnos a szakbarbár sem tudott segíteni. annyi amennyi. a visszamenő két évet úgy nézik, hogy tárgyév plusz előző év. idén ugye nem dolgoztam, tavaly meg csak három hónapot, így nincs meg a 180nap. :(

leko

leko: De ezt a szülés elötti időszakra nézik...tavaly 3 hónapot és elötte lévő évben...meg gondolom az egész év? Persze biztos én tévedek, de nekem így lenne a logikus...hiszen szülés után minek néznék (idei évet) hát nyilvánvaló ,hogy itthon voltál!

Mikegirl: Igen lement a láza, de megint belázasodott!!! :( Múlthéten (ugye mikor tali volt :( ) ugyanezt végigcsináltam Matival. 3 nap és elmúlik, de addig magas láz! Utolsó reményem, hogy Sebi nem lesz beteg!

Nem jogsival megy az az autó! Na jó ez gyenge volt! :lol:

Nekem sem lelkesedik Sebi a kutyulásomért...pedig szerintem jobb az a krumpli, mint amit krumplipehelyből csinálnak :( A banánt azt megeszi :D

mamiblue

Én babaszakácskönyvből kutyulok
HA darabos azt maja se szereti :shock: :roll:
Vendég

Viki: Na, milyen volt az első nap!?Gondolom jó sűrű, azért nem jelentkeztél még!

Csoki: Hogy megy a fogyi? :D

Jucu: Gyüminap? 3 retek? Én egész délelött zabáltam...gyümit!

Unatkozom! Hihetetlen! :D

mamiblue

Judit!
egész jól főleg hogy fogdokinál voltam s még enni se merek :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hát sziasztok!

Hú, nagyon elfáradtam ma... Jó sok melóm van bent, egy ideje nem nagyon foglalkozott senki a munkámmal, eléggé le vannak maradva. Rám vártak... :roll: Viszont gyorsan eltelt a nap, jó pörgös volt. Bent jó volt beszélgetni a többiekkel, sürögni, szervezkedni... Megdicsértek, hogy visszafogytam... pedig még van rajtam 6 kg. (de lehet csak udvariasak voltak :roll: :lol: )

Fanni is nagyon jól viselte a napot. Jól elvoltak anyuval, anyu szerint nem is vette észre, hogy nem vagyok vele. Délután viszont nagyon örült nekem... :lol: Napközben nagyon hiányzott nekem, és alig vártam már hogy hazaérjek. Délután és este csak vele játszottam, azért jövök csak most.

Bocsi, most csak ennyire futotta, sajnos mindenre nem tudok reagálni, Fanni vár :lol:

Az összes baba gyönyörű! :lol: És ahogy olvasgatom, már lassan mindenki tornászbajnok :wink:

Holnap is meló, majd este jövök!

horvviki

Copfi!
Gratula a pocaklakóhoz!

Mona!
Igen már 6 hónaposan elkezdtük a hozzátáplálást, de még sok tejcsit is eszünk. Szép a virágzó bokrotok!

Leko!
Szupik a havas képek! Főleg apa irigykedett rátok, mikor nézte a képeket, mert idén Mira miatt lemondott a síelésről.

Panni!
Tényleg olyan locsi fecsi, kedves, határozott segítőkész szimpi csajszinak gondollak a telefon beszélgetés alapján. ( egyébként sajna nem reagáltak az e-mailre, így másmilyen utazóágyat veszünk, mert sajna azt a típust nálunk nem lehet kapni.)

Csokinyuff!
Nagyon cuki Maja! Tényleg izgi lehet a találkozás egy iylen ismeretlen idegennel... de kívánom, hogy sikeres legyen!

Én is kíváncsian várom, hogy mennyi gyedet fogok kapni... még biztos várhatom egy darabig, mert a tegyást az igénylés után 4 hónappal kaptam meg először ( mondjuk akkor 4 havit egyszerre, de azért elég gáz, hogy ez így működik)

Viki!
Milyen volt az első munkanap? A solymári Auchan-ban dolgozol? Mert akkor szerintem láttunk reggel. A talis képek alapján próbáltunk meg azonosítani, mikor éppen az egyik pénztárossal beszélgettél.

Kép
mirosz

Igen, Mirosz! Solymári Auchan :lol: Legközelebb gyertek oda!!! :lol: Mira is veletek volt???

horvviki

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: