A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sziasztok, a "fórumozó kispapa" belépett :)

Tőle eddig szokatlan időben jelentkezem, mert tartok tőle, hogy este nem fogok tudni. Előrebocsátom: hímnemű vagyok, és nagy szó tőlem, hogy a délutáni élő Forma1 közvetítést este nézem felvételről, hogy délután anyával és a babákkal lehessek...) :D Persze valójában ezt tartom természetesnek, de este valószínűsítem, hogy a fáradtságom okán már nem kapcsolom be a gépet.

Szóval. Először is az újdonság az, hogy Zsombi baba labor eredményei jók lettek, jelentem tegnap este óta nincs szükség a kék fényre. Ha minden jól megy, néhány napon belül kikerülnek az inkubátorból, és átkerülnek az alulról melegítős ágyikóba, hogy aztán átszokjanak az "itteni" klímához és jöhessenek haza. Viszont Zsombika a reggeli információk szerint mégsem akar még teázgatni, ez Zsófinak már megy. Mondjuk ezt azért nem értem, mert a minap azt mondták, hogy mindketten elfogadták a teát, úgyhogy ezt délután mindenképpen tisztázni fogom...

Anya már olyannyira jól van, hogy előtört belőle a "fészekrakási" láz, és elkezdett rendet csinálni a kórteremben, áthúzta az ágyneműt és ehhez hasonlók :lol: Délutánra valahonnan "kukázok" plusz tejfakasztót, mert még mindig nincs eredmény... :cry: Az egy szerencse, hogy még nem is lehetne nekik adagolni, de hamarosan ennek is eljő az ideje, és nem akarunk tápszerezni, hacsak nem muszáj.

És most olyanra vállalkozom, amire eddig nem:

kicsidodi : valóban volt olyan az elmúlt napokban, hogy erős csuklás tört rám (viccen kívül). Most már legalább tudom, hogy mi lehetett a kiváltó tényező :D

200907? : tejcit ha beindul apránként lehet majd nekik adagolni, ahogyan lilisgabi tökéletesen leírta, fokozatosan tudják majd bevezetni nekik és rászoktatni őket. Azért teáztatják őket, hogy a pocakjukat úgymond "felkészítsék". Meglepődtem, hogy előkerültek anya első sorai, kedves Tőled, hogy belinkelted :D
A link kijavítását külön köszönöm, úgy helyes, ahogy Te feltetted. Úgy látszik nálam a vége lemaradt, fáradtságra hivatkozom... :D
Kék fény: szerintem Te valamit sejtesz, de ne add tovább senkinek
:wink:

katy76 : fórum "átvételről" szó sincs, ezt a kiváltságot meghagyom anyának, csak tartom a "frontot" amíg anya és a babucik hazajönnek. Majd addig én fogok babázni, amíg ír. Tanulsága egyébiránt mindenképpen van az elmúlt napok írogatásaimnak: sosem tudtam elképzelni, hogy anya mit "tököl" annyit a gépnél, amikor Nektek ír. Rájöttem, hogy mire az ember végigolvassa a történéseket és mindenre próbál reagálni, az nem kevés idő. Legalább emiatt nem fogom "bökdösni", hogy mikor enged már a géphez... :lol:

kispiskóta : köszönöm, hogy megosztottad velem ezt az információt, így egy picit nyugodtabb vagyok (bár eddig is töretlen volt a bizalmam a törpökben) :D

lilisgabi : minden tiszteletem a Tiéd, amit akkor átélhettél az az, amit még az ellenségemnek sem kívánnék. Mi anno azért a Jánost választottuk, mert tisztában voltunk azzal, hogy esélyesek vagyunk arra, hogy korábban szüljünk, és mivel a Schöpf-Mérei koraszülött részlege a Jánosba költözött, nem is volt kérdés, hogy ide fogunk jönni (meg persze az előzményeink is ide kötöttek bennünket). Minden rendben lesz a szüléseddel, még 1 ilyen béna dokihoz nem kerülhetsz :D

lorca : babócák értékeit nem tudom, hisz kórlapjukat még nem láttam, de az ügyeletes orvossal minden egyes alkalommal beszélek, amikor megyek, így nyugodt vagyok afelől, hogy amit mondanak, az úgy van. Fent olvashattad, hogy nem lehetett akkora a bajság, mert Zsombika már nincs lámpázva :D

Remélem mindenkinek válaszoltam (akit véletlenül kihagytam, reklamáljon nyugodtan).

1 valami még eszembe jutott: valaki írta, hogy "apája" cikinek tartja a fórumozást, viszont az egész napos használtautó böngészést nem (visszakerestem 3x, de nem találtam meg, hogy ki írta, de elsőre tuti, hogy olvastam). Sok férfinek az a legnagyobb baja, hogy nem ismeri a női lélek működését (ténylegesen szerintem egyikünk sem, de van, aki igyekszik).

Tény: mi teljesen máshogyan vagyunk programozva, mások azok a sarkallatos kérdések, amelyek bennünket inkább foglalkoztatnak, mint benneteket és fordítva. Az én meglátásom az, hogy ha valaki fórumozik és ezáltal valamilyen (virtuális) közösség tagjává válik, a többiekkel információt cserél és azokat adj'isten még hasznosítani is tudja, az nem nevezhető haszontalan időtöltésnek.

És apának tudnia kell azt is: ti, akik várandósok vagytok a várandósság során egyik napról a másikra a hormonális változások miatt is "hirtelen lelki folyamatokon" estek át, aminek a "kezelésére" borzasztóan jó tud lenni az, ha egymás között (akik hasonló cipőben jártok) megosztjátok ezeket a gondjaitokat. Úgyhogy apának ideje egy picit "enyhülnie", mert ha minden igaz hamarosan apa lesz, és egy férfitől sem szégyen az, ha pl. nyilvánosan "büngyürgeti" a csöppségét (egyébként apa biztosan azért nézegeti az autókat, hogy a családjának a legjobbat válassza) :wink:

Szép napot mindenkinek!
nellike

Sziasztok

Tegnap voltam nst-n. Minden rendben volt. Volt 2 fájásom. Egyik 90-es erősségű, egy meg 120-as. De ezenkívül semmi. Viszont meg van a a streptococcus szűrés eredményem és sajnos pozitív. Így majd kapok infúzióban antibiotikumot ha a szülés megindul.
Vérképem tökéletes lett. Hgb 123, ennek nagyon örültem.

Niki nagyon szép a kisfiad

Moncsy én nem szültem császárral egyiket sem, de az én dokim még is levetetett minden labort ami egy esetleges császárhoz kell, mert sosem lehet tudni hogy mi történik szülés közben és akkor ne ez legyen a legnagyobb probléma. Így nyugi, nekem is megvannak ezek az értékeim. Nem kell foglalkozni velük. Ezek kellenek.

Nelli apa örülök hogy jól vagytok, reméljük a fránya tejcsi is minél hamarabb beindul.
ÉS teljesen egyetértek azzal amit a fórumozásról írtál. Nálunk is apa fórumozik minden felé, használt autó, fotós, meg más autós fórumokon, én sem nézem le őt, ő sem engem, és kölcsönösen meghallgatjuk azt amit épp a másikunk olvasott a fórumon. Azt mondjuk nem ígérem hogy apa írna ide, mert tutira elfelejtené.De mentségére legyen az hogy amíg én a kórházban leszek, addig neki a 3 gyerkőccel is kell itthon foglalkoznia.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabi1 2009.06.07 15:42-kor.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Na és egy 36 hetes pocak

Kép Kép

Kép

gabi1

Gabi, te jó ég! Az enyém is ekkora lesz? :wink: :lol: :lol: El sem tudom képzelni, hogy van rajtam ennyi bőr, amibe belefér a pocak. :lol: Neked nagyon szép hegyes pocid van. Egészen "fiús". Már rájöttem, hogy ezek a pocak alak dolgok csak urbán legendák. :lol:

skrisz72

Szeretném közölni veletek, hogy duuuuuuuuurván jó strandidő van (dacára annak, hogy nincsen hőség - részermől hál' Istennek) és a Margit-szigeten egész hétvégén rengeteg program van/volt.

moncsy.78! :)

Hallottam már olyat, hogy valaki hazament reggel a lagziből, komótosan összekészülődött és bevonult szülni. :lol: :lol: :lol:
Nem baj, hogy Benedeknek nem tetszett. Majd eljön az ő ideje is... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: Te viszont egy darabig még nem fogsz duhajkodni.

A vérvételt továbbra sem igazán értem. :roll: Ilyen alapon mindenkinél kötelezően kéne nézni ezeket az értékeket, hiszen sosem lehet tudni, hogy kell-e rohanni a műtőbe vagy sem. :?:

"Ma nem csinálok semmit úgy döntöttem,vagyis befejezem a takarítást és kicsit pakolászok! "
Lászik, hogy kinek, hány gyereke van. :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

szonibaba! :)

Gyere, álljunk együtt a gyatrán. :wink: :roll: Én a héten szerettem volna összeállítani a cuccost, de persze nem került rá sor (elvégre lett volna időm. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ) Pedig voltaképpen megvan minden, csak a sporttatyóba kéne bepakolni. :oops:

Köszi az ötletet! :wink:

Étterem extravaganza: Trófea, Lancelot illetve Mongol. Előbbit már próbáltuk, utóbbiakról még csak hallottunk.

"nellike" :)

"nagy szó tőlem, hogy a délutáni élő Forma1 közvetítést este nézem felvételről"
Hős vagy te! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Klassz, hogy ilyen jól veszik az "akadályokat " a gyerkőcök! :D Anyát viszont fogd vissza, mert kelleni fog az ereje:
-a tejre
-a látogatásokhoz
-az otthonlétre(!!!)

"Azért teáztatják őket, hogy a pocakjukat úgymond "felkészítsék". "
Tartok tőle, hogy erről nehezen vagyok meggyőzhető... :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: (Illetve nem értek hozzá :oops: )

"Kék fény: szerintem Te valamit sejtesz, de ne add tovább senkinek "
:wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"sosem tudtam elképzelni, hogy anya mit "tököl" annyit a gépnél, amikor Nektek ír. Rájöttem, hogy mire az ember végigolvassa a történéseket és mindenre próbál reagálni, az nem kevés idő"
Nemcsak hős vagy de még belátó is. :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Az utolsó két bekezdésedet nem másolnám át egy az egyben, csak azt kérem -szerintem a többiek sem bánják :wink: -, hogy maradj velünk, légyszi. Egyrészt mert jó látni, hogy ilyen partnerek is vannak, másrészt így mi is jobban "rálátunk" magunkra. :wink:

"(egyébként apa biztosan azért nézegeti az autókat, hogy a családjának a legjobbat válassza)"
Eeeeeez igazi férfi duma! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gabi1! :)

Gratula a vérképedhez, ez nagyon jó eredmény! :D :D :D :D A streptokókuszt ( :lol: :lol: ) viszont sajnálom. :( :( :( :( :(

skrisz72! :)

Nem, a te pocid nem lesz ekkora. :D Gabi1 már a negyedik babát nyomatja a 154 centijével. :wink:

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 17:00-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 10:06-kor.

KépKép

KépKép
boo

NellikeApa,
Nem csak Bond nem érti ezt a tea dolgot. :? Az előtej kb egy kiskanálni, de nagyon hasznos. Az a tej beindulása előtt van. A tea semmi olyant nem tud, amiért jó lenne. Ha tápszert nem kapnak, tejet meg nem próbáltátok, akkor egy kissé zavarban vagyok... Mit esznek? Teljesen normális, hogy napokig nem indul be a tej, majd egy hét is lehet. Emiatt nem kell aggódni. (Saját tapasztalat :D 5 napig semmi sem volt, mégis 2,5 év, 2 gyerkőcre)
Ha mégis aggódtok a tej miatt, vannak szoptatási tanácsadók külön ikres mamáknak is. Nagyon érdemes lenne felkeresni, mert még mi is, akik egy gyerekkel sok ilyen tapasztalatot összekotortunk, ikres kérdésekben azért nem tudunk sokat. (Kórházi ápolók általában nagyon rosszul képzettek a kérdésben, a dokik meg mégiscsak pasik 8) )

Szonibaba,
A szopis melltartó színe végülis ízlés dolga. Nekem fura, de a babát tuti nem fogja zavarni - és engem sem.
Vannak jó indiai éttermek a belvárosban. Már nem tudnám megmondani, hol voltunk, de sztem az egyik legjobb konyha. :wink: Az volt a tervem, hogy majd minden házassági évfordulón hozzátok hasonlóan elmegyünk egy jó étterembe, minig más nemzet konyháját kipróbálva. Pontosan az első évfordulóig sikerült ezt megtartani. :twisted: Pedig most júliusban jön a 6. :lol:

Gabi,
123-as hgb? Jól belehúztál. :lol: Én már annak is örültem, hogy a 92-t sikerült 100 fölé nyomni. :?

Kép KépKép
lorca

Szonibaba!

Mi is a Trófába szoktunk menni barátokkal (többnyire nagyétkű a társaság, szóval nagyon megéri :wink: ), én nagyon szeretem ott, hogy nem tudok rosszul választani, mert ha nem ízlik, csak félretolom és már megyek is a következő körért :wink: :lol: :lol: !

Nekem amúgy kettesben kedvencem a Fatál étterem a Váci utcában (apának ajánlom a csülköt pékné módra :wink: ), ha pedig szeretitek az olaszt, a PomoD'oro az Arany János utcában.

Mi legutóbb a Tortugában voltunk (Pesterzsébeten), mert azt hallottuk, hogy nagyon jó, de mi totál lukra futottunk :? ! Olyan ehetetlen volt a kajám, hogy 2 falat után inkább csak turkáltam (pedig abszolút nem vagyok finnyás!!!), és Ricsié is csak a középsz@r kategóriába tartozott, szóval oda inkább ne menjetek :roll: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Végeztünk az ebéddel,mosatlanok a mosogatógéppen,most van egy kis időm!!
Niki! Nagyon ari Alex baba,még egyszer gratulálok hozzá!
Nellike apa! Örülök,hogy jól veszik a "megpróbáltatásokat" a gyerkőcök,biztos a tejci is be fog indulni.
Dodi! Én Dreft mosógélt vettem,van egy kimondottan babáknak való fajtája. Nagyon fini illata van és kamillás. Remélem bírni fogja ezt is Lili!

KépKép
KépKép
nyuszi81

kicsidodi! :)

A Pomo D'oro Gianni-é, nem?

Kép
Kép
200907?

Bond!

De, azaz :wink: ! Én egyszer ettem ott, de anyuék viszonylag gyakran mennek oda, nagyon szeretik! Ricsi inkább a házias/magyaros kajátak szereti, meg a húst hússal, szóval neki olaszból csak a pizza játszik, ezért ez nem a mi helyünk :lol: !

Nyuszi!

Nem hiszem, hogy bármelyik babaöblítőtől kiütést kapnának (legalábbis remélem!). Mi is az előbb fejeztük be az ebédet: petrezselymes krumpli, Dodi-féle jégsali, meg apa sütött kint pácolt husit :D ! Nagggyon fincsi volt :wink: ! Gondoltam most nekiállok kicsit tanulni, amíg apa F1-et néz, de annyira hangosan hívogat az ágy, hogy apa nem hallja a közvetítést, és attól tartok ez ellen sürgősen tennem kell vmit :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nellike Apája!
Örülök, hogy jobban vannak a pindúrok, és hogy Nellike is ilyen jó formában van már! Csak így tovább!!!!!
Tejserkentésre jó a köménymag is, próbálj esetleg vinni neki köménymagos rántott levest.
Amúgy ne aggódj, én nézem helyetted is a Forma1-et! :D

Niki!
Jó, hogy Alex ilyen jól van, Te meg próbálj meg minél többet pihenni! A nagylányod veletek van még?

Lorca!
Persze, viszek popsitörlőt is, csak az lemaradt az írásomból.

Utazóágy: Anyunál is az van, és a nővérem kislánya mindig abban alszik, mikor ott van. Volt hozzá egy betét, amivel feljebb is tud aludni, ugyanúgy, mint a normál ágyakban. És Anyu vett bele kókuszmatracot, szóval teljesen kényelmes. Anyósomnál ugyanígy lesz, hogy ha ott vagyunk, akkor le tudjuk tenni a gyereket. Ráadásul ő kertes házban lakik, szóval jövő nyáron biztos sokat lesz ott a Petra, mert van hinta, homokozó, stb. a kertben!

Gabi!
Szerintem most már nem nő olyan látványosan a pocid, persze nagy, de nem nőtt olyan sokat a múltkori kép óta.
Megnéztem a papíromat, nekem 4x volt 100 fölött picivel a fájás, és 2x 80-as. Petra szíve meg többnyire 160 és 180 között volt.
Holnap megyek legközelebb, kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz.

Amúgy szerintem a véralvadást, meg ezeket a műtéteknél fontos értékeket alapból nézik az utolsó vérvételen. De a héten megyek, és rákérdezek én is.
A Hgb-d szépen feltornásztad! Gratulálok!

Kép
katy76

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ahová mi szeretünk járni, az a Szent István körúton a Szeráj étterem, szemben a Vígszínházzal. Török kajálda, félig-meddig önkiszolgáló jelleggel. Majdnem non-stop vannak nyitva és ehhez képest mindig(!) teltház van. (Ennek ellenére mindig gyorsan sikerül helyet szerezni és nem elviselhetetlen az ember tömeg)

A másik török kajás hely a 3 Tesvér, az is fincsi. :wink:

Kép
Kép
200907?

Gabi!
Csak a képen tűnik úgy v. csak nekem tűnik úgy, de mintha megállt volna a pocakod rohamos mértékű növekedése? Vagy csak már az enyém is hozzádnőtt és azért nem lepődök meg a méretén?
A fájásoknak akkor most örülönk v. sem?

Bond!
Megnyugodtam, hogy nem egyedül vagyok ilyen trehány. Teregetés közben azért belémhasított (a derékfájás mellett), hogy ki kéne mosni a textilpelusokat (rengeteg maradt a két gyerkőctől, mert mindkettő iszonyat mennyiséget köpködött össze) és a kisrucikat sem ártana rendbe tenni, leltározni, és a hazajövős rucit is meg kéne venni.
Étterem tippeket köszi, jól is hangoznának, de már mindegyiket próbáltuk. De legalább nem vagyok egyszerű eset :D

Dodi!
A Fatálban kaptam meg anno a jegygyűrűmet :lol:
A csülköt inkább nekem ajánlgasd, mert apa (nem túl ffias belátom), de nincs oda a disznóért. Nála inkább a csirke, pulyka, hal, ami bejön. Ha egy jó "malacságra" vágyok, akkor aput kell riadóztatnom.

Pont én is akartam kérdezni, hgy Giannié-e az olasz, mert ahhoz lenne ingerenciám, de látom Bond megelőzött.
De ugye nem csak pizza van, mert azt annyira nem komálom

Nyuszi!
Én is a Dreftet használom (a sajátjainkhoz is) és nagyon szeretem. Sajnos legutóbb beújítottam egy másik mosógélt, de alig várom, hogy elfogyjon, mert nem olyan fincsi az illata.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Bond!
Szeráj!! Nyami-nyami!
Pont ma gondoltam ki, hogy holnap 11-re megyek a Nyugatiba a dokihoz, aztán még elmegyek a Gábornak kontaktlencsét venni a Szt. István krt-ra, és akkor egyúttal bemegyek a Szerájba kajálni. Az egyetlen gondom, hogy egyedül utálok enni, de most az egyszer ki fogom bírni. Már a menüt is tudom:
1/2 adag joghurtos padlizsán
1/2 adag padlizsán sali
pita
baklava
török limonádé.

Szonibaba!
Én a Kiskakast is merem ajánlani, nagyon jó a kaja, és normál étterem jellege van (100 éves lesz mindjárt).
Olaszból pedig jó még a Magdalena Merlo a Király u-ban.

Kép
katy76

Na, ennyit az alvásról... :? ! A kicsi fiam úgy gondolta, nem alvásidő van anyával, hanem F1-idő apával, és lelkesen "nyomkodta a pedálokat" (gáz: lengőborda, fék: gyomorszáj), meghiúsítva ezzel a szunyát. Még meg sem született, máris az van, amit ő akar!!! Ennek sürgősen elejét kell vennem (vagy szokjak hozzá :roll: :lol: :lol: ). Sebaj, legalább 5 tételt átfutottam, és lerövidítettem :wink: !

Bond!

A Szeráj tényleg jó, voltam ott párszor még duhajleányka koromban :lol: :lol: :lol: ! Viszont 2 éve voltunk Törökországban (all inclusive), és azóta egy porcikám sem kívánja a török kaját :? !

(Ja, itt megjegyezném, hogy részben török származású vagyok, a vezetéknevem - Karakas - olyan gyakori ott, mint itthon a Szilágyi, vagy a Lukács. Jelentése fekete szemöldök. Túl nagy jelentősége nincs, csak ha már szóbajöttek a törökök....)

Szonibaba!

Fatál :wink: ! Dehogy, nem csak pizza van Gianninál, csak az is. De sztem is vétek lenne ott azt enni! Van egy csomó tengeri herkentyű, meg tészták, husik... :wink: ! A honlapon fent van az étlap is!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Mi a Szeráj-ba mentünk általában minden bulizás után. Legalább volt,ami felszívta az alkoholt :lol:
Ha már olasz és nagyon jó étterem,az a Király utcában a Donatella's. Irtó jó a kaja,a séf michelin csillagos. Érdemes kipróbálni. Én uzsiként egy nagy adag fagyit ettem,most nem tudok neki ellenállni,pedig abszolút nem vagyok édesszájú.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi!
Én meg most uzsizom a fagyit. :D

Kép
katy76

A délutáni sziesztámból ébredve a bennem lakó erőszakos torkosborz átvette a hatalmat. 3 perces kemény csata után lecaplattam és vettem magamnak sütit. :D

Dodi,
Én a szokj hozzá verzióra szavaznék. :lol:

Katy,
Kókuszmatrac és kényelem. Nem épp rokon fogalmak. :lol: Nem tudom, hogy bírják a babák. 8)

A sok jó kis étterem hallatán kezdek rosszul lenni. 8) Szeretnék valami mást enni ahelyett a szörnyűség helyett, amit én vagyok hajlandó magamnak összedobni. :twisted:

Kép KépKép
lorca

Szonibaba képen látszik úgy. Múlt héten 110 cm volt, most 112. És 2 nadrágom derekából is ki kellett engedni mert szűk lett múlt hét óta, és már nem volt kényelmes.
Fájásoknak örülünk, ha nem muszáj nem húznám ki a végéig. Jó lenne ha nem lenne 4 kg. De persze úgy is ő dönti el mikor akar kibújni. Dokim szerint már jöhet nyugodtan, semmi gáz nem lenne. Főleg hogy múlt héten már 3 kg volt kb.

Mi tegnap este apával délután lefeküdtünk 3-kor egy kicsit szunyálni, fél 5-kor keltünk fel. Na ebből az következett, hogy este ugyan én lefeküdtem 10-kor, el is aludtam, de fél 12-kor felébredtem, és nem voltam tovább álmos. Apa eleve el sem tudott aludni, így végül éjjel 1-kor aludtunk el.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Marietta:Nagyon helyes baba Dominik!!!Imadok kepeket nezegetni!Gyarapodjatok gyorsan hogy hazamehessetek!

Szonibaba:Bekakilok ezektol az apro csajsziktol!Az az apro tullszoknya.... :lol: :lol: :lol: Mennyire imadjak egymast a tesok!!!

Sillia:Halali ez a sziesztazos kep!!!Afonya kilogo nyelvecskevel alszik? :shock: :lol: :lol:

Niki:Remelem gyorsan tul lesztek ezen az idoszakon!Alex egy alombaba ha meg a hangjat sem hallottatok!Csak turelem,es maris hazamehettek!

Lilisgabi:Nem semmi a sztorid,ez biztos nem ismetlodhet meg!Mar nincs sok hatra a tanulasbol,szurkolok,de nagyon jol csinalod...en keptelen lennek ra,bar ha az ember benne van a gyakorlatban,az mas...de igy...

Szkrisz:Hello Nalunk!Kicsit bekukucskaltam a blogodba!Igazan gratulalok Eszterhez!Kitartasotoknak csodas az eredmenye!

Kispiskota:Orommel hallom hogy a lelked rendezodik(amennyire ilyenkor tud...)Felujjitas:hajra!De biztos idoben keszen leszel mindennel...elvegre te mar rutinos anyuka vagy!Mi elsobabasok azert meg maskent allunk a dolgokhoz :oops:

Dodi:Mi tegnap este hoztuk at a baratainktol a gurulos bolcsot....ma szepen rendbe rakom!Nem am valami hiper-szuper modern cucc,de en imadom a regi stilusu dolgokat.Fonott-kosar felsoresz,behajthato labakkal es slussz.Erre jon ra egy hofeher szoknyaszeruseg....majd lefotozom...nagyon cuki!Itt azert kaphato jo aron modern valtozatban,kb.150$(kb.22.000.- korul is)Erthetetlen vad arak vannak azert otthon :shock: :shock: :shock:

Lola:Kitartast!En is nagyon szenvedek mar....alig tudok aludni,annyira faj a jobb karom!Mar bogve ebredtem egyik nap...ejszakankent 4x-5x ebredek a fajdalomra+pisijarat!

Katy:Nagyon szep kis letisztult a babaszobatok!Istenem!Mit nem adnek egy ekkora szobaert....Mi 3,5x2,7-es szoban osztozunk jelenleg Hangival.....de imadom azert!(mi mind a 4-en a tesoimmal a Mavban szulettunk..ez csak az eszembe jutott)

Bond:Nem lehet hogy csak melege van a futykosenek a pelusban?(az en ekcemaim hasonloak,es csak a talpamon,meg a labfejemen van,piros folt,bar viszket is,aztan kifakad,aztan elmulik....)Es ez idorol idore igy megy.... :(

Szisz:Eperlekvar!!!!Imadom!!!Anyukamtol eppen most kaptam epres rizs-gomboc receptet!Ki kene probalnom,bar nem kene edessegeket ennem :oops:
Fesziteskor azert az en szemem is guvad rendesen...erdekes mutatvanyokat adnak elo a bebik....esnalunk alig van megallas ezugyben!

Moncsy:Gratula az elso nst-hez...kivancsi leszek....Hanga sem szereti ha a hasamra rakok barmit is....rogton le akarja rugdosni!

Anitja:Nem aggodni a strepto miatt!Megoldjak a dokik!Kivancsi leszek az enyemre!

Nelliek:Jo hallani hogy Szilvi mar ennyire a toppon van!De pihizzen,az kell a tejcsihez!Tenyleg erdekes ez a teaztatas...de nem ertek en sem hozza igazan.
Jo hallani hogy ilyen felfogasu pasik is leteznek,es a hozzaerteseden nagyon amulok-bamulok!!!

Gabi:Streptococcus: :evil: Vas:Hurrra!Jol csinaltad!Szemeddel mi a helyzet?

Szeraj..........basszus!Mennyire imadtam mindig is!!!A joghurtos-padlizsanjukat a legjobban!!!Hanyszor kotottunk ki ott mi is bulizas utan!Na azert ez hianyzik......

Nikici merre jarsz?Vagy lemaradtam valamirol?Szokatlan hogy nem vagy.....

Nalunk meg csak most kezdodik a vasarnap szepen lassan...marra nem sok dolgot terveztem.Tegnap felszereltunk meg ezt-azt a falakra,fuggonyoket mostam,rendben meret szerint osszeraktam Hangi ruhait penteken,vettunk szopis-melltartokat szuper jo aron!En nem vagyok nagy melltartos,de ennyire kenyelmeset meg sosem viseltem!!!A korhazi cuccosok meg a fiokban hevernek....meg egy kontost szeretnek,de itt nem kaphato sehol sem jofajta frottir koppeny.Ezert rendelnunk kellett ebay-en :shock: Na jo most jon Bond,hogy arra a 1-2 napra minek....de mar regi vagyam egy jofajta furdokontos!!!
Most megyek macskat nyirni...de unom a szoruket basszus!!!

Kép
Kép
ancsurti

ancsurti köszi kérdésed, teljesen elmúlt, úgy látszik ez a patikai kenőcs tök jó volt, el is múlt. És az arcüreggyulladás is elmúlt. Szóval mondhatom hogy jól vagyok. :) :) :) :)

Kép

gabi1

Bond:
Rendben! Palacsintába töltve is megfelel majd???:D

Szonibaba:
Én nem vagyok nagyon étterembe járós, csak különleges alkalmakkor. De a Trófeát tudom ajánlani!!

Gabi:
Szép poci :shock: :shock: :shock: :shock: 8) 8) 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops:

Bond:
Strandidő???? Nálunk egész nap szakad az eső:(:(:(

Boo:
A ventillátort is ellenőrizzétek a gépben. Ilyenkor nem feltétlen vinyóhibás. Nekünk is a gép automatice leállt magától, és csak 5 perc után lehetett újra bekapcsolni. Egyszerű hűtéshibája volt.

Ancsurti:
Epres rizsgombóc recept is jöhet!!! :D :wink: :wink: :wink:

Kép
szisz89

Ancsurti

Nem beszéltél még a dokiddal erről a karfájdalomról? Azért ez nem természetes szerintem, legalábbis hogy ennyire fáj...

Áfonya egy nagyobb kutya nyelvét kapta fogantatásakor :)
Persze be tudja húzni, de általában picit kilóg neki.

Itt egész nap esik az eső :cry:
Olyan nyomi idő van :?
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 10:34-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 10:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok.
Még van kb 10 percem, míg a lányom hazaér. Végigfutottam az elmúlt 2 nap termését. Látom, azért nagyjából mindenki rendben van.
Legjobban Niki képei tetszenek a kis Alex-ről. Annyira aranyos. És persze nagyon örülök, hogy van tejcikéjük. Remélem Nellikééknél is hamarosan beindul. Nem tudom, Mariann hogy áll ezzel a kérdéssel, de remélem, ott is rendben minden.
Sillia: áfonya-csutka és apa kettőse is nagyon jól sikerült. Nálad minden ok a vizesedéssel?
Sajna, hogy Lilisgabinak megint vizesednek a lábai, viszont nagy gratula a kitartó tanuláshoz.
Streptococcus: Brrrrrr! Nekem még nem vették le (36. hétre mondták), nagyon szeretném, ha okés lenne.

Strandidő: hát, messze nincs az, viszont nagyon elmentem volna valami jó kis tóparti sétára, legalábbis amíg nem esett. Ehelyett apával autóztunk valami isten háta mögötti eldugott kis faluba kispulykákért. :? De legalább együtt voltunk.
Igaz, tegnap este bográcsoztunk egyet. Jó adag gulyás volt terítéken, és a hangulat is egész türhető volt (szerény baráti körben). Előtte ugyan ríttam egy nagy csomót, már úgy volt, hogy neki se állunk a főzésnek, mert a szomszéd bácsi belémkötött. Már nem először, és a tegnapi frontos időjárás amúgy is megviselt, úgyhogy nagyon rosszul esett a beszólása.
Gábor szerint csak viccelődik, meg náluk (romániából jöttek) szokás, hogy így beszélnek a menyecskével. B.ssza meg, akkor menjen vissza, aztán beszéljen ott azzal és úgy, akivel csak akar.

Lényeg: Nóci sérülésmentesen megúszta a hétvégét (eddig legalábbis) :D

Kép
Kép]
hendegabi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 10:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 10:36-kor.

KépKép

KépKép
boo

az öblítők nekem is nagyon "bejönnek" a terhesség alatt. Én most a piros silánba szerelmesedtem bele!
De ez még mindig jobb, mintha szivacsot akarnék kóstolgatni! :D

Kép
Kép]
hendegabi

Szonibaba!
A XV. ker-i Mátyás éttermet én is ajánlom Boo mellett!!! Mi régen minden évfordulónkat ott ünnepeltük. (Aztán mikor szétmentünk két évre, utána már inkább nem oda mentünk....) De nagyon finom kaják vannak!!
Most már aztán van miből választanod!! :D :D :D :D

Boo!
Nekem is a fehér coccolino a kedvencem!

Én a Petra ruháihoz nem vettem öblítőt, csak mosószert (Bip sensitive). Azt olvastam, hogy minél kevesebb a vegyszer, annál jobb.
Mosódiót valaki kipróbálja?

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 10:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

szonibaba! :)

Box utca, Kokó étterme? Nem tudom milyen, tapasztalatokat sem hallotam róla, de extra. :roll:

katy76! :)

Én a paradicsomos zöldbabot imádom kásával és a joghurtos uborkasalátát.

A mosódió nem használ a makacsabb foltok ellen. Itt a Babaneten többször volt már szó róla. Írd be a Google-ba és szűkítsd le a keresést a Babanet domainre vonatkozóan. :wink:

"nyomkodta a pedálokat" (gáz: lengőborda, fék: gyomorszáj), "
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Ennek sürgősen elejét kell vennem (vagy szokjak hozzá ). "
Vagy. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ancsurti! :)

Jó, hogy sok minden nemnormális normálisnak tekinthető a terhesség alatt, de ez a karfájdalom tényleg nem normális. :roll:

"meg egy kontost szeretnek,de itt nem kaphato sehol sem jofajta frottir koppeny. ... Na jo most jon Bond,hogy arra a 1-2 napra minek....
Azért, mert jó, hogy nem kell lealázni a topmodelleket és a sztráranyukákat, de igénytelenül sem kell flangálni a folyosón... :roll: :roll: :roll: :wink:

gabi1! :)

Szemed: :D :D :D :D

szisz89! :)

Palacsintába burkolva az eperlekvár? Egye rák, engedem magam megsérteni... :roll: :roll: :roll: :roll: 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Strandidő???? Nálunk egész nap szakad az eső"
Később már itt is elromlott. :roll: De van, aki szeret ázni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

boo! :)

"rádöbbentem, hogy a gyerek addig a leggazdaságosabb, amíg bent van! "
A gyerek olyan, mint a számítógép: amint megvan, már csak a pénzt viszi. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Öblítő.
Én azt vettem észre, hogy semmivel sem tud többet az egyik, mint a másik, ugyanannyi ideig nemmarad meg az illatuk. :roll: :? :? :? :? Így hagyom a francba a flancos, agyon reklámozott cuccokat és a DM-es Denk Mit-et veszem. Ugyanannyira semmilyen, csak harmadáron. :roll:

Pucérkodás.
Ez egy hosszabb téma. Most csak annyit, hogy a 16 éves unokahúgom simán flangál otthon a 14 éves öccse és az apja előtt egy szál mosolyban. :shock: Tesómat nem zavarja. :roll: Anyámékat annál inkább és tartok tőle, hogy nálunk sem ez lesz a divat...
Szerintem van egy bizonyos pont, amikor meg kell értetni velük, hogy meztelennek lenni nem szégyen, de vannak bizonyos keretek, amiket nem lépünk át.

Kép
Kép
200907?

Boo

A kért dalt már le is töltöttem neked, (előadó Quincy Jones).
Ha priviben adsz egy mailcímet, esetleg skype vagy MSN azonosítót akkor átküldöm neked.

Hendegabi

Amióta hűvösebb van alig vizesedem :D
Vendég

Hello kismamik! :)

Biztos unjátok már a "bepofátlankodókat", én is egy vagyok a sok közül, 8) de hátha valakit érdekel és még nem vett pelenkázó komódot. IKEA termék, 3 fiók, fölötte egy kis pakolós rész, a tetején pedig egy visszahajtható/ összecsukható pelenkázó. Mindez 20.000,-Ft.
Kép Kép

Ha valakit érdekel, írjon privit!
További gondtalan babavárást! :wink:
Vendég

Boo!

Éttermek :wink: !
Meztelenkedés: Sztem ez azért adja magát, meg nagyon gyerekfüggő! Ricsi pl. baromira nem szégyenlős: a mai napig nem csinál ügyet belőle, ha az anyja (vagy bárki :shock: ) meglátja meztelenül. Ezzel szemben a tesója már kiskamasz korától takargatja magát! Pedig egy család!
Ne aggódj ezen Boo, eljön az idő, mikor Miron kiküld a fürdőből, és abból rá fogsz jönni... :wink: :lol: !

Bond!

Anyu kérdezi, hogy a teljesen felhúzható-e már Manó fügyijén a bőr, mert ahogyan leírtam neki, az jellemzően 3 év alatti fiúknál szokott lenni, amiatt, hogy nem tud rendesen tisztulni a fügykös....

Ja, visszaolvastam, nem ez lesz az... :oops: :lol: ! Akkor azért próbálkozom majd tovább :wink: !

Lányok!

Enyémfiam nagyon durván belendült:
egy hét alatt 6 centit nőtt a pocakom (súlyom nem változott) :shock: ! Most 108 cm :shock: ! Majdnem mint Gabié, pedig van köztünk 3 hét, első babám, és magasabb is vagyok! Mindenki annyira mondta, hogy ultradurva, gondoltam csak megmérem. Hát nesze :twisted: :lol: !
Csináltunk ma képet, mindjárt felteszem, csak a másik gépen van!

És egy újabb kellemetlenség: pár napja már rossz volt leguggolni, mert úgy éreztem, menten szétreped a gátam, de most már kakilni sem tudok, annyira feszít, ha egy picit is nyomnám :oops: :oops: ! Nem is a fájdalom a gáz, hanem hogy úgy érzem, ha nyomok, megszülök :oops: :lol: ! tudom, hogy hülyeség, de tényleg nagyon feszít! Mi lesz itt még a 6(?) hét alatt :shock: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Hendegabi:
Mit mondot a szomszéd bácsi? :x :x :evil: :evil:

Boo:
Öblítőben én is a coccolinot szeretem, én a fehéret (sensitive) ezt vettem most babus cuccaihoz, meg testvérkéméktől kaptam Gabi öblítőt fehéret, annak is szupi az illata.
Örülök, hogy a gépet sikerült megcsinálnod! Ügyi vagy. :wink: :wink: :wink:

Katy76:
Mosódió?? Az milyen, és mire van? Még nem hallottam róla. :roll: :roll: :roll:

Boo:
Szerintem a fiúk sokkal kevésbé szégyenlősek az anyjuk előtt, mint mondjuk mi lányok az apukánk előtt. Én amióta "nagylány" lettem (szemérem szőrzet, nőnek a cicik) azóta nem tudom elviselni, ha véletlenül is de meglát apu. Lehet, hogy ez azért van nálam, mert én alapjáraton nagyon szégyenlős vagyok lányok előtt is. De pl Apa simán öltözik, vagy fürdik az anyukája előtt.

Dodi:
Tényleg nagyon sokat nőtt a pocid hirtelen!! :shock: :shock: :D:D 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:

Kép
szisz89

boo! :)

"A kért dalt már le is töltöttem neked, (előadó Quincy Jones)."
Minden kívánságod ilyen gyorsan teljesüljön! :wink: :lol: :lol: :lol:

Tesómék is ha elmennek valahova nyaralni baráti társasággal, akkor tuti befigyel egy éjjeli fürdőzés meztelenül.
Én nem vagyok különösebben szégyenlős, de családom ezen tagjaim előtt ezért nem lejtek meztelenül. Itthon -egyelőre- még más.
(Egyébként ez szerintem valahol összefügg a test-tudattal is. Úgy értem, hogy aki sportolt -mint pl. a tesóm-, vagy táncolt -mint az unokahúgom- az inkább veszi lazábban ezeket a dolgokat. Persze, ez nem feltétlenül igaz, inkább csak egyfajta befolyásoló tényező lehet)

Manó fitymáját még nem lehet teljesen visszahúzni, de azért látszik, hogy szépen, lassacskán megszűnik a letapadás. De azért még odább vagyunk attól, hogy teljesen kikukucskáljon az egyszemű kígyó. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha nem jön a mackó, akkor ne erőltesd! Inkább mozogj egy kicsit: lehajlás, guggolás, minden olyan gyakorlat, ami megmozgatja a beleket. Hülyén néz ki, ahogy az ember a wc-ben talajtornát tart, de hatásos. :wink:

Pocival tényleg belehúztál rendesen! :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
200907?

Ma testvéremék átjöttek, és utólagosan felköszöntöttek születésnapomra. Tök aranyosak voltak, kaptam egy csomó csomó nasit, meg egy tatyót, aminek nagyon szupi a bélése, tökéletes pelusos tatyónak, ha valahova menni kell. Telerakták mindenféle babaápolási cuccokkal. Gyakorlatilag az összes Gabi terméket megkaptuk. Aranyosak voltak! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: 8) 8) 8) :wink: :wink:

Kép
szisz89

szisz89! :)

Ez tök jó! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Vicc:

- Anya képzeld el, kaptam egy ötöst!
- Tényleg?
- Nem. Csak képzeld el!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

25 vélemény alapján az Iwiw-en:
Jól nézel ki 5,0
Őszinte vagy 4,3
Kedves vagy 4,2
Képben vagy 4,0
Kreatív vagy 4,0
Jó az ízlésed 3,6
Humoros vagy 3,4
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: (Ha tényleg ennyire képben vagyok, akkor szerintem ez nem én vagyok... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: ) (Buliból kíváncsi lennék, hogy kik szavaztak :roll: :roll: :roll: :roll: )

Megjelent az új Fable könyv. :D Olvasta már valaki? Milyen?

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 10:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 10:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!
Pucérkodás:Apukám előtt nem volt gond,de már itthagyott minket 12 éve. :cry: Anyukám előtt nem bírtam sosem.Most itthon:nudicsalád vagyunk,mindenki kiröhög minket,tök pucéran alszunk télen-nyáron.Már 2 hónapja bugyit se tudok ráerőszakolni a Lilóra.Azt mondja pucéran alszik,ahogy mi.Iskolába kerülésig nem okoz nekik gondot,akkor meg majd magától jelzi,nem enged be a fürdőbe,törölköző kell köré,ha át akar öltözni a standon,stb
Először jön az én tudat,2-3 éves kor körül,majd a testtudat 6 éves kor körül.Amíg nem tudja kontrollálni mozgását,gondolatait,cselekedetei,addig az a fő idegrendszeri érés zajlik.Utána kezdődik a pszichoszexuális érés.Persze mintakövető a gyerek,amit lát,azt teszi ő is.
Az oviba majd leshetnek,ha ledobja a rucikat ebéd után. :lol: Majd letagadom...
Öblítő:az a sötétzöld,nem tudom a márkát,600 Ft,és Jungle ízben.Most terhesen,előtte valami fehér Silan volt.Mosóporhoz ragaszkodom,Ariel White Flower,ami mondent kihoz.Lili leeszi,leissza,sarazza,olajozza a cuccait,első mosásra kijön 50 fokon.Az övét mindig 50-en mosom. :wink:
Tanulás:18 tétellel megvagyok,jöhet,de még van 3.Bár mára akartam végezni,emiatt bőgtem is most este,hogy még a holnapom is rámegy.
Lábam nagyon brutál,ba van dagadva,szerintem ez a terhességi toxémia lesz,cukor a vizeletben,magasabb vérnyomi.Nem érdekel,nem megyek be a kórházba korábban.2 hét múlva kezdem a homeós bogyókat,meg a málnalevelet,meg a bábakoktélt,a homeósat.Én nem bírom már tovább ezt az állapotot.
Vendég

Eszembe jutott még valami,rendeltem én is bon prix-től szopis melltartót,a 2 db-osat,és tökéletes!100 c-set.Jó nagy,mi?Teherautó gumijára jó lesz hólánc helyett,ha már nekem nem kell. :D A pizsi nem tetszett,mert hosszú,és meleg a kép alapján.Rövidben rendelnék.2 hét szállítási idő volt,kicsit sok,de még belefér nektek is,jó minőségű pamut,fehér és rózsaszín.Kicsit lehet,hogy hússzínű,de én szeretem a húst. :D
Vendég

Sziasztok

Dodi nagyon nagy lett tényleg a pocid. Én nem bánom hogy ha megelőzöl, mert nekem már elég nehéz. De hát attól tartok az enyém is fog még nőni egy pár cm-t. Talán annyi a különbség az enyém meg a tiéd között hogy az enyém lent van és ettől a hasam alja eléggé fáj, na meg tegnap azt hiszem megint helyezkedett lefelé, mert akkorákat nyilallt bele a gátamba, szeméremcsontomba. Olyan érzés volt mint amikor illeszkedik a fejecskéje. Annyira kíváncsi vagyok mennyi lehet a méhszájam, de hát azt vagy 22.-én tudom csak meg amikor vizsgálatra is megyek, vagy ha előbb beindul a szülés.

Alvás: nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem iszonyat nehezen megy a forgolódás, gyakorlatilag szinte csak úgy ha fel kelek, és átfordulok a másik oldalamra. Hanyadt nem tudok feküdni, és jobb oldalt sem sokáig, úgy hogy gyakorlatilag egész éjszaka fogolódom, és ha már fel kelek akkor persze pisilni is el kell mennem. Megint elkezdett dagadni a lábam. Pedig még meleg sincs. És még van 3 hét, remélem kevesebb. Ugyan is szülésznőm szólt hogy 18.-ai hétvégén nem lesz itthon. Úgy hogy remélem hogy még előtte ki szándékozik bújni.

Pucérkodás: nekem apukám meghalt amikor 10 éves voltam, de arra emlékszem hogy sosem volt előtte meztelen. Mi a párommal egymás előtt átöltözünk, de a férjem sosem volt meztelen a gyerekek előtt akkor sem ha kicsik voltak, ők nem fürödtek együtt sem. Csak bugyiban hajlandó lenni előttük.
Én fürödtem velük amíg kicsik voltak. De aztán magától kialakult Bettinél kb 8-9 évesen hogy már nem fürdik apja előtt, meg a testvérei előtt sem. Neki már nőnek a cicijei, kamaszodik, megjelentek a nemi szőrzetek is. Norbi pedig mostanában mondja hogy nem akar fürdeni a Réka előtt. És csak előttem és az apja előtt hajlandó meztelen kijönni a kádból, de pl a mamája előtt már nem. De szerintem most már nem sokára előttünk sem. Rékát még nem zavarja ha előttünk meztelen, de mások előtt már ő sem vetkőzik le, 5 éves.

Kép

gabi1

Sziasztok!
Katy! én használtam mosódiót, a mosószoda, vagy a bio mosószappan (én ezt használom - a LIDL-ben lehet néha kapni, le kell reszelni, és "mosóporként" használhatod) is jó, sőt öblitőnek most is ecet+illóolaj használok Natasa ruháihoz.
Itt tudtok olvasni ezekről: http://www.okoszolgalat.hu/zold_praktikak/mosas

Silia, Bond! Ancsurtinak és nekem is például azért fáj este a karunk, mert víz rakodik le az ízületekben (nappal mozgás hatására elvegyül a víz), ez iszonyú fájdalmas tud lenni, ha megszületnek a Babák elmúlik, mint ahogy az én emésztési érzékenységem is.

Dodi! Nagyon édi Kismami vagy!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Gabi! Nem akarom elszólni, de nekem a hasmenéses balhé óta sokkal jobban megy az alvás, biztos a "leugrott" 6 kiló teszi. Nappal is fürgébb vagyok tegnap iszonyatosan pörögtem (mosás, főzés, takarítás) igaz estére "mislenbaba" lábam lett :lol: de a gátfeszítésen kívűl most nem sok bajom van...kopíkopíkop

Mától én is nekikezdek a málnalevélteának :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja mior hasmenésem volt a múltkorában, kb 1 hónapja, akkor nekem is kiment az összes felesleges víz minden honnan, és utána egy jó darabig tök jó volt. De most egy pár napja megint elkezdődött. Mondjuk azért remélem hasmenésem nem lesz már, nem hiányzik már.

Kép

gabi1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: