A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Az én mérlegem megy egy kilóval többet.... :cry: (+hisztis toporzékolós szmájli...)
Én sem fogyózom.... :D

ladmon

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 21:41-kor.
Vendég

Millye:
Petra csak anya tejet kap...remélem sokáig lesz tejem.Van tipp hogy lehet még többet csinálni? :D
Babanyul:
NE foglalkozz a védőnővel...
Nálunk is csinált egy táblázatott amin kiderült Petra jóval feljebb van a Dán babák értékénél...fejlődésbe, súlyba.Nekünk is mondta hogy túl puffi...ez van..pedig 3-4 óránként eszik...Lehet nekünk is azért mondta hogy ne legyen túl kövér mert az viszont nem jó a kis szivűknek...de kérdem én?...most fogyasszam? :lol:
Ladmon:
Nagyon jó hír!!!
Nem semmi Eszti baby! :shock: Mi max 160-170et eszünk!!!!
Igy tovább kiscsaj...a végén ő nyeri a tokabajnokságot :D
Mérleg:
:lol: :lol: A miénk annyit mutat ahova rakom :lol: Igy én mindig fogyok!!!Áá nem...54kg vagyok :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 21:41-kor.
Vendég

Zsancy: Olyan ételt kell enni amitől lesz tej... pl. nekem a bundás kenyértől is na meg rántott leves, madártej, krumplis kaják... a másik, hogy szoptatás után próbálni kell fejni. De neked úgy látom nincs gond a tej mennyiségével és minőségével mert Petra jó súlyban van. Ma belőlem is dőlt a tej mert tegnap a fiam óránként cicizett... én nem azért mert éhes volt hanem nyűgösködött és egész nap rajta lógott... hát mára meglett az eredménye mert arra ébredtem, hogy gyerek alszik én meg eláztam :lol:

Ladmon: Lehet, hogy a Carte d'Or fagyitól... :lol: vagy az is lehet, hogy elromlott a mérleg... na sebaj majd jövőhéten én is ráállok a védőnőnél a mérlegre... :?

Kép

Kép

Kép
millye

Jó reggelt!

Remélem tegnap mindenki kitakarított, jókat főzött és nagyokat sétált. :) Nekem is annyi időm lett, hogy nem volt babanet :)

Zsuzsi: Persze, hogy fája cici, ennyi igénybevétel után... :? Nekem a betadine-os kezelés és a kamilla jót tett rá. Már jobban vagy? Igény szerint megy tovább a szopi?

Pandus: Nálunk is naponta egy cepp. Nem tudsz kint orvossal beszélni? Tesót kérdezzem meg?

Crocus: És kaptál szép ruhácskát a keresztelőre?

Csenge nagyon helyes, Zsófi és Eszter pedig olyan jófejek, Dina!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Sikerült elküldenem befejezetlenül... Még jövök! Remélem féltek! :lol:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 21:42-kor.
Vendég

Köszi csajok!

Babanyúl, Csenge két hónaposan volt 6 kiló és 62 centi.

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

millye: nagyon jó ha érteszes a természetes gyógymódókhoz én hiszek bennük, a homeoban is a gyógyteákban is, a kineziológiában is...szóval mindenféle term.gyógymódban.
Nekem a kilók még nem indultak meg, de majd idővel, max idén éjszakai fürdőre lógunk be a zárt strandra.

ladmon:
és tízóraira kaptam egy lekváros táskát. A 200 extra,nagyon ügyik vagytok,nekünk 190 volt a legtöbb.

babanyul: most 170-et híztunk csodálkoztam is. A védőnénim egy degenerált véntyúk, már elnézést, de csak felidegesít ha itt van. Szerintem nálatok még Szoni is leverné úgy felhúzná. ja apa kérdés annyira nem gáz, bár tegnap azon gondolkodtam hogyan teszem el láb alól anélkül hogy kitudodjon. Na ez vicc...kicsit önző ahogy szokott, de rámorciztam és reggel nem mert még arra sem nemet mondani hogy tisztába tegye, pedig idáig határozottan,
flegmán közölte hogy ő soha....és tessék :wink: Annyira nem gáz csak tegnap migrénes fejfájás estére, Füge nem aludt délelött óta csak az ölemben,tetőtérben 40 fok és este vendégek apuéknál, ő békésen lenn csacsogott én meg fönn fürdetés,mérés, de a legjobban az esett rosszul hogy nem voltam ott a tortavágásnál amit én sütöttem és szenvedtem vele hogy viszonylag szép legyen. Ez volt a jéghegy csúcsa.

Kép
budabo

Zsancy: Huhh, ez durva a káddal... :shock: Hogy jöttetek rá végül?
Szép ki tokás! :D

Huhh, Esztibaba jól belehúzott! Jövő héten hozod a tokás képet? :lol: Mi a csodaszer neve?

Még ha eszembejut más, akkor jövök.

Marcus jobban, bár még szipog és nyugtalanul alszik napközban, de legalább éjszaka jobban. :)

Van olyan kislány, akinek a szétálló fülek jönnek be? Képzeljétek, a Gyerek részben a dédpapájáról van elnevezve, és már mikor megzszületett, akkor hasonlított rá. Eddig teljesen normális fülei voltak, tegnap nézegetem, hogy egyre jobban elállnak. No kinek voltak elálló fülei az Apja családjában? Persze, hogy a dédapjának. Ez kezd kisérteties lenni... :shock: :D (Az Apja néha így is hívja: öregapám reinkarnációja :lol: ) Andrisnak a hosszú haj, nekünk ez lesz a szexepilünk. :lol:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Köszi lányok a válaszokat! Itt csepp szóba sem került, hanem van egy tabletta, azt kell összetörni, egy kis tejjel vagy tápszerrel hiígtani és kiskanállal a babának adni. Hát most én is adom neki megint, aztán nemsokára megyünk oltásra és megkérdezem.
Julcsi: azért ha nem okoz gondot megköszönném ha megkérdeznéd. Kiszámoltam a tápszerrel napi 7 µg-ot kap, a tabletta pedig 12,5 µg D-vitamint tartalmaz. Adhatom-e még neki a tablettát is, nem sok-e?

Zsancy: 54 kg? Ügye most viccelsz? Szerintem én is a középiskolában voltam utoljára annyi! :D A betegségektől én is eléggé parázok, de azért próbálom kezelni ezt a parámat.
És már 4 sertésinfluenzás van itt, ebből 3 Bajorországban és 1 Regensburgban. :shock: Remélem azért megússzuk. Én csak azért vagyok parás, mert a párom kórházban dolgozik és azért onnan elég sokmindent haza tud hozni. :( De a rotát szerencsére megúsztuk! :D

Bogi: torta nem ér, csak akkor ha virtuálisan küldesz egy szeletet! :) és persze receptet is!

Képzeljétek az én Drágám tegnap tegnap kétszer is 190-et evett. Tápszerből! :shock: Azt hiszem megint van nálunk valami fejlődési ugrás...

Panna
pandusika

Julcsi-79: Nekem is szétálltak a füleim amikor baba voltam és jól állt... bár anyuék sokat poénkodtak azzal, hogy szigetelőszalaggal leragasztották és azért nem áll már szét :lol: :lol: :lol: szerintem nagyon aranyos Marci és így neki is van szexepilje! Például a sportriporter Szántó Dávid nekem annyira szimpatikus azzal a nagy fülesbagoly fülével! :wink:

Budabo: Nálunk is katasztrófa volt a tegnapi nap! Már elmentünk a boltba is hátha elalszik, de békésen nézelődött... egész nap elvárta, hogy csak vele foglalkozzak... nyűglődött... mire nagy nehezen elaludt akkor a kollégáim jöttek... akkor megint felkelt... tegnap egyedül fürdettem mert a férjem nem ért haza...
Apukádnak volt tegnap a szülinapja? Miért nem vártak meg a tortavágással? vagy miért nem mentél le Fügével? Én is felhúztam volna magam... :? de az a lényeg, hogy kibékültetek!

Kép

Kép

Kép
millye

Nem is újságoltam, hogy tegnap Apa csinálta a vacsorát! :D Spárgát holland szósszal... és ma reggel ő kelt fel megetetni a babát(na jó amúgy is kelnie kellett).... szóval nagyon jó dolgom van. :D

Jön a hosszú hétvége, nem kell dolgoznia, úgyhogy megyünk mi is csavizni.... :D

Panna
pandusika

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 21:42-kor.
Vendég

pandusika: sima piskótatorta és lekvárral, meg grízkrémmel töltöttem meg,kívülcsoki máz. Életem első piskótatortája, ugyanis a piskótával hadi lábon állok. De már egy morzsa sincs, tehát nemlehetett rossz. A betegségektől én is parázok. Amikor kitört a madárinfluenza járvány az út szélén kellett dekkolnunk, de hoy minek azt nem tom. A kertben én is számra felhúzott pulcsival mászkáltam mert a szomszédnak vannak pipijei. :lol: Aztán ez is lecsengett. Szerintem nagyon fel tudnak dolgokat fújni, bár jobbfélni mint megijedni.

millye:kedden volt apunak, de Hévizen volt és tegnap jött haza. Azért nem mentem le Fügével, mert az este nálunk úgy néz ki hogy 6-kor kaja utána játék,20 körül fürcsi és akkkor kézbe véve elringatjuk és alszik egy picit,majd 22-kor kaja. Ezt nem akartam azzal megzavarni hogy fürcsi után még leviszem. Lehet hogy rossz módszer a ringatás, de idáig bejött. Fürcsire után már olyan fáradt hogy sírdogál és ha ágyikóba raknám tuti nem tudna elaludni gyorsan. Nem is vesztünk össze, csak rosszul esett, de én felcsattanok és kész.
és most azonnal mondja meg valaki hogy kell összecsukni az utazó ágyat!!!!!!!! Három hete könyörgök apának hogy rakjuk össze, próbáljuk bele a légzésfigyelőt, tegnap ezt is eluntam,megcsináltam a szekrényajtót és összeraktam az ágyat, pont itt volt a barátnőm. Szét is szedtük és megegyszer össze, erre most nem tudom a rohadt gombot megnyomni!! Egyszerűen nemérzek rá és már piszok dühös vagyok, mert takarítanom kell és nem tudom összecsukni. Apa próbálkozik aztán megunja és szerszámmal akar nekiesni, pedig csak rá kéne érezni a hülye gombra. Lehet megyek inkább Ladmonék fele hangyát szedni. :lol:
Ja és apa közölte hogy a gyerek el van rontva, mert amikor nyüszike és már ténleg nem marad sehol mert sirdogál és alvó ideje lenne, akkor magamra szoktam venni és rajtam pihen. Hát ha ő bírja hallgatni a pityergését... :evil:
Na megyek még próbálkozni.

Kép
budabo

hello lányok!

tegnap kibaltázott velem is a babnet,írtam egy szép hosszú hsz.t és nem küldte el......
na mindegy,most rövidebben:
babnyúl:mi a tápszerből még mindig nem eszünk többet mint 125-140mili,ennyit evett 4hetesen is és mi csak 5xeszeünk egy nap,van amikor csak4x,de Bazsalikom így is hízik heti 15-25dekát.a doki és a védőnő is azt mondta,hogy ha szépen fejlődik a baba és nem éhes állandóan akkor nem kell emelni az a adagot a kilóknak megfelelően,mert a babának akkor csak kitágul a gyomra és nagyon pufira hízik,mert ez a tápszer hátránya,hogy fújódnak tőle a babák,és azt mondták még hogy ezek szerint Bazsa szépen hasznosítja a tápanyagokat ezért nem muszáj emelni az adagot.most már 6x 150-170miliközött kellene ennie,de nem kell neki,egyszerűen,ha többet is csinálok130-nál kilöki a cumit.Ne haragudj,ha még én is ezzel sokkollak,csak gondoltabb több tapasztalat segíthet,de azét nem értem a védőnőt,hogy miért baj ha hízik egy baba és miért nem azokkal foglalkoznak akik nem etetik a gyerekeiket.Szerintem alkalmazd az egyik füleden be a másikon ki stratégiát,nekem az be szokott jönni.

zsancy:tök jó,hogy már nem rémálom a fürcsi nálatok sem és tetszik a tokás kép!a miénk is növöget már,de még nem mernék nevezni vele a versenyen,de ami késik,az nem múlik,igaz?

ladmon:a légzésfigyelőt beüzemeltük,ami szerintem csak önámítás,de működik,mert nyugodtabbak vagyunk és Bazsalikom is nagyokat alszik hason....

gerendai zsuzsi:nagyon szuper,hogy beindult a tejcid és Léna hízni kezdett,csak így tovább és a képek gyönyörűek, a férjed nagyon ügyes és irigykedem is,hogy nem kell ilyen szépséges fotókért fényképészhez mennetek,mert én is akarok Bazsáról hasonlókat de itt méregdrágán készíti egy fotós.

bogi:a férjekkel néha nagyon nehéz tud lenni,de hiszem,hogy sokat fog változni a férjed,ahogy Füge növekedik,mert a bátyám volt ilyen amikor a lánya csecsemő volt és sok apáról hallottam már,akik nem igazán tudnak mit kezdeni a babákkal,de onnantól,hogy lehet kommunikálni és játszani a gyerekkel,onnantól megőrülnek érte!ezért remélem,hogy nálatok is alakulnak majd a dolgok!

Dina:Csenge nagyon szép,a díjnyertes fotó nálam pedig ahol a gyerkőcök szoptatnak!Büszke lehetsz rájuk!

zsu:Bencus jobban van?

panna:d-vitamint napi egy cseppet kell adni a babának,még a tápszereseknek is,de hogy nálatok mi a helyzet az igazán csak az orvosotok tudja megmondani!

millye:2kilóval kevesebb és este fagyit eszel,lehet,hogy a jégkrémtől fogysz??????????????

egyébként fogyás témához csak annyit,hogy én csak magamból indulok ki és ez a saját véleményem,hogy én soványabbra fogytam,mint a terhesség előtt voltam-de milyen áron?-én lennék a világ legboldogabb ember,ha tudnék szoptatni és lenne rajtam pár plussz kiló,ami a szoptatás miatt nem megy le!Remélem senkit nem bántottam meg ezzel a kijelentéssel,de ne legyetek kukák csajok,olyan jól néztek ki és szoptatás alatt nehéz lehet fogyózni,most az alegjobb dolog az életetekben,hogy cicire tehetitek a bábátokat és tudjátok,hogy mindent megkap tőletek amire szüksége van és egészséges és boldog gyerek lesz!tényleg ne haragudjatok,amiért ezt leírtam!

más:valakinek a gyerkőcének váladékozott már a szeme?Bazsának az egyik szeme kicsit váladékos,de nem ragad össze,kamillával mosogatom neki.Szerintetek vigyem orvoshoz vele?Én azt hiszem,hogy szörnyű anya vagyok,mert szerintem miattam lett ilyen a szeme,mert valamelyik nap amikor a tenegerisós orrspray-t fújtam a nózijába elrántotta a fejét és a szemébe ment,lehetséges hogy attól lett kicsit dagadt a szeme és váladékos?

még jó,hogy azt írtam rövid leszek......szerintem folytatásban kéne leadni amit írtam,bocsesz,hogy elfoglaltam a fél oldalt!Ma már nem írok,de olvaslak titeket és lehet,hogy képeket is hozok majd..........jaj nektek!!!!!!!

Kép
nilabali

babanyul: nálunk is apa a fejemhez szokta vágni, hogy mit vagyok úgy oda, majd ha már csak tápot fog kapni akkor lesz hogy adja neki oda és nem kell felkelnem....ja de azért tisztába is kéne tenni kajánál. Úgyhogy reggel ráparancsoltam. Na megyek mert rá kell jönnöm hogy működik az ágy. :oops: Ja és tegnap még hogy a lelkemnek is jó legyen, amikor 6-kor nem akart cicizni füge közölte hogy ez van leszokott a ciciről és kész. Imádom amikor lelkesit és bíztat. :cry:

Kép
budabo

budabo

forditsd fel az ágyat,csak úgy csukódik össze!!!
tehát fejjel lefelé!!
Vendég

:D budabo

Apáék jól kijönnének egymással úgy gondolom,hasonló a stílusuk.

Nem inditunk nekik egy papanetet?
Vendég

Nilabali: ennyi idősen mi is csak ennyit ettünk tápszerből. Kb. 2 hónaposan kezdett 150-et enni és mivel az utóbbi időben többször is előfordult, hogy kiitta teljesen a 160-at, gondoltam csinálok akkor 200-at. Van olyan amikor továbbra is csak 150-160-at eszik, de tegnap pl. kétszer is 190-et evett.
Egyébként mi csak négyszer eszünk egy nap, ami lehet hogy kevésnek tűnik, de Manóka így is hízik 150-200 g-ot hetente és a tokaversenybe még nem tudnám benevezni. :D Én is azt gondolom, hogy amíg ilyen szépen fejlődik, addig elég ha csak ennyit eszik. Egyébként már neki is ötször 200-at kellene ennie.
A tesóm kisbabájának volt ilyen pici korában váladékos a szeme. Neki azért, mert a könnycsatorna elzáródott, ezért folyamatosan masszírozni kellett. Szerencsére ettől elmúlt és nem kellett kiszúrni. Persze ha belefújtál véletlenül, akkor lehet, hogy attól gyulladt be. Én azért mindenképpen elvinném orvoshoz!

Panna
pandusika

Budabo: remélem a tortából azért neked is hagytak! :lol: Így már értem a szitut... de a férjem azt mondta, hogy igaz, hogy a fiamnak van egy kialakult rendszere, de néha változtatni kell rajta mert mi van ha például elmegyünk valahova és megszokta, hogy csak így vagy úgy alszik vagy csak az ágyában alszik vagy csak 8 órakor pancsizik... belegondoltam,hogy mi elmegyünk valahova és elvisszük anyuhoz és nem fog majd bírni vele mert csak cicizéssel alszik el. .. A tegnapi nyűgnek megvolt az eredménye mert tegnap elaludt fél 10 kor és ma reggel 8 kor kelt fel... :lol: a kiságya nem tudom hogy hogy kell összecsukni mert nekünk nincs utazóágyunk... :lol:

Nilabali: Nem tudom, hogy a fagyitól vagy mitől... de fogytam... mondjuk így sem 54 kg vagyok mint Zsanci... :oops: én már annak örülnék, ha 60 kiló lennék... :lol: :lol: :lol: Én nem haragszok amit a fogyásról írtál! Én imádok szoptatni mert jó a babának és kényelmes nekem... mint már írtam a lányomat is másfél éves koráig szoptattam... :lol: A kamilla az jó rá. Homeósban pedig Argentum Nitrincum 9 CH

Zetibebi: Merre jársz? Jobban van Zéti?

Kép

Kép

Kép
millye

Nilabalinak igaza van!!! Miénk lehet a szoptatás élménye, a kilók meg majd lemennek. Nincs is annál nagyobb élmény, mikor a szopi végén a Manóm bevágja a tejmosolyt és elpilled a tejmámorban... :)

Bogi, Gabi: Nem azért mondom, de nálunk fel sem merült, hogy éjjel Apa etessen... (Akkor sem lenne így, ha tápszeres lenne Marcus) Merthogy ő dolgozik, én itthon vagyok. Csak azért írom, hogy értékeljétek a férjeket, nem lehetnek ők olyan rosszak... :roll:
Bocs, őszinte vagyok...

Kangu: Szuper, hogy a férjed ebben a gazdasági helyzetben talált munkát! :) Azt persze sajnálom, hogy túlóráznia kell. :o

Julcsi

KépKép
julcsi-79

babanyul: nálunk a stílust a drága anyósomra vezetem vissza, nagyon sok "negatívumot" onnan hozott magával. Nem is igazán jövök ki anyóssal, idáig kétszer látta élőben Fügét, a kórházban és egyszer egy bevásárló központban, mert hozzánk nem jön. Már belekötött hogy miért Iringó lett Füge és hogy tök jó hogy alszik a babakocsiban, de az nem ha folyamatosan rázni kell a seggét.Mondtam hogy nemkell ha már egyszer elaludt. Ááááá regényt írhatnék róla, de a kutyának se kéne. Na szóval ezért vagyok türelmes a férjemmel, mert onnan hozott sok mindent. De képzeld a drága nővérkéjét meg fogjuk hívni keresztanyunak úgy hogy amióta megszületett Füge még nemlátta élőben és kb. 2-szer telefonált Lacinak hogy hogy vagyunk. Még terhes voltam amikor küldött egy édes általa készített plédet és párnát. Aztán ennyi. De hogy ne legyen harag hívjuk meg őt is. Az esküvő óta nem jönnek hozzánk, akkor mégis a keresztelőn hogy lesz.???? Anyósóm eljön a tepmlomba, aztán hozzánk nem ebédre, meg a sógórnőm is?? hűűűű bocsesz, de egy hét múlva megyünk le és már görcsbe van a gyomrom hogy mibe fog belekötni, szegény kislányomra mit fog mondani..stb.
De az ágy összecsukva, és az volt a titka hogy középen van benne egy piros zsínor és ott kell meghúzni, hogy ne feszüljön annyira és akkor lehet gombot nyomni. Nagyon ügyes vagyok. :wink:

bocsi a regényért :oops:

Kép
budabo

millye: persze nálunk is van hogy nem a kialakult napirend szerint műkődünk, pl. ma sem, mert este 7-re megyünk ballagás utáni vacsira így a fürdés kimarad és lehet hogy a szúnyoka is, de 22-re jövünk haza legkésőbb, ha addig kibírja.

julcsi: nem baj ha őszínte vagy, de a férjem mindig azt mondja hogy nekem ez a munkahelyem most, csak én 24 órában dolgozom. És én is őszínte leszek én elvárom hogy segítsen, ő este sokáig néz meccset v.akármit és belefér az idejébe, éjjel meg reggel úgyis én kelek fel tehát ő tud aludni. Ha éjszakás után jön haza is hagyom aludni, tehát szerintem ennyinek bele kell férnie, hogy én reggelre üde és bájos és kipihent legyek :wink: Nem vagyunk egyformák, én bevallom őszíntén ő már sokkal régebb óta és sokkal jobban szeretett volna babát mint én, most mégis neki kell jobban felnőnie a dologhoz és belőlem meg előtörtek az anyai ösztönök. :lol:

Kép
budabo

Nilabali:
Szerintem is vidd orvoshoz a picit.Főleg ha belement az orr spré a szemébe.Ha dagadt és gyulladt akkor meg pláne.
Nekem az orvos azt mondta inkább forralt lehütőtt vízzel mossam ki a baba szemét ha esetleg begyulladna,vagy ha belemegy valami...mivel a babáknál a kamilla allergiás reakciót is válthat ki.Igaz "ősanyáink"esküsznek a kamillára...ez meg új "trendi"az allergiás reakció.
Budabo:
Irgum -burgum apa :wink: Néha a pasik tök buták :lol: Nem gondolnak abba bele hogy,mi nőknek hogy esik egy-két hozzá állás a dolgokhoz.
Nekem nagyon szerencsém van...apa fantasztikus ember...mindig kapok valami kis elrejtett meglepetést tőle...akár csak egy kis szerelmes levélke a hűtőn...vagy a kertből szedet virág...stb

Kád:
Apa jött rá...hogy ő ugyan már megnézi ...a hőmérővel a vizet...akkor mért 41fokot.... :oops: hütöttük le a vizet 37,2re abba már nagyon jól érezte magát.Csak nekem volt lelkiismeret furdalásom hogy hogy lehettem ekkora hülye hogy meg bíztam a kád hőmérőjében.

Szülés előtt biz én 45kg voltam(apa szerint úgy néztem ki mint a biólogiai szertárból kihozott csontváz) :oops:
Szülni 80kg-al mentem...most 2hónapja tartom az 54-et.Apa szerint igy tök jó alakom van és legalább nem úgy nézek ki mint egy 14éves :lol:
Csak az bánt így teljes ruhacsere van nálunk...mert az xxs-es ruháim már a múlté....
Petrácskám ismét alszik...evet játszott...nevetgélt...jaj és kébzeljétek megfogta a kezébe a telefonomat...igaz kb 5-6másodpercig de megfogta....büszke vagyok rá nagyon. :P

Panna:
Én lehet apát nem engedném melóba ha kórházba dolgozna :shock: (de tudom úgy meg nem lehet megélni)
Azt mondják nem olyan nagy a gáz evvel a betegséggel sem...mert átlagba 1000 ember hal bele évente a sima influenzába...meg hogy van ellenszer(ezt a dánok mondják)én nem tudom ,de félek mindenféle nyavajától

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Dina, asszem nem tudom az ímélesetz, de a közösben ott vannak a fotók, onnan is le tudod tölteni. nekem is a tandemszopis kép a kedvencem, és tényleg sokat valtozott Csenge.

Ladmon, én is tegnap vettem Ricinusos bogyót, Kreiszi írta a múltkor, h neki az jobban bejött. Atyavilág, 200 :shock: , nekünk súlyban és fogyasztásban Eszter és Atti baba az etalon :wink:

Zsancy, ne hibáztasd magad a víz hőmérséklete miatt, hiszen te végig kerested a megoldást a problémára, és amikor rajöttél, kijavítottad. Akkor lenne baj, ha nem is érdekelt volna a dolog. ja, és az anya is ember, és mint ilyen, tévedhet, még a saját gyerekével szemben is. Én is majdnem éhen veszejtettem Lénát, pedig sírt a drágám, hogy éhes, de én csak altattam rendületlenül ,mondván az a baj. Hát ez van, belejövünk, és ez nem megy 1 perc alatt...

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 21:43-kor.
Vendég

Gabi: Bocs, ezt így nem tudtam... :oops: Elnézést. Meg persze a felújítás. Nem lehet egyszerű! De lehet, hogy a te párodnak is idő kell...

Zsuzsi: Írj azért Magatokról, ha tudsz!

Héé, elveszett báránykák, mint Hajni, Abencze, Kreiszi!!! Merre jártok?

Bogyesz megaszunyál, én pedig nem tudom, mihez kapjak, mondván bármikor felébredhet... :?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

írtam tök sokat és elszállt :(
sziasztok, mi is élünk még, csak nincs időm semmire... minden tiszteletem a sokgyerekes anyukáké :) én a kettővel is meg vagyok lőve időnként (szedem a magne b6-ot...)
IRÍGY VAGYOK, csak azt olvasom, hogy minden baba alszik egész éjjel, bezzeg Csongi min. 2x kel kajálni, de inkább 3x mostanában, a maxi egybe alvása 5,5 óra :( volt eddig egyszer, szóval még mindig az ő szobájában alszom. Viszont hál' Istennek hízik is szépen, most olyan 5,7 kg lehet kb., ma 10 hetes (3 kg-al jöttünk haza). Kislányom egy kisördög, de végül is az a dolga, ugye?
Vigyázzatok magatokra mindannyian! puszi

Kép
Kép
abencze

sziasztoK!
Vinci beteg!!!!!!! :(:(:( Egész éjjel sírt, azt hittük a pocak, mert nem kaksizott, de nem, szopit alig akar, megin tök náthás lett, és hőemelkedése lett eddig, nyöszörög, sír, semmi normális tekintet, vidámság teljesen megszünt, olyan, mint aki ki sem lát a fejéből...annyira sajnálom szegéynt, és a dokink elérhetetlen...fog. sincs mi baja van :(
Ágit ma hoztuk haza a kórházból, nagy bátor lánykám egyedül aludt éjjel benn, és nagyon élvezte a kórházasdit, a műtétet nagyon jól viselte, nem fáj neki semmi, éhes, szomjas, eszik, iszik, kicsit fáradt, úgyhogy legalább ő nyugton van :) Az egész gége osztály őt ajnározta, mire mentem reggel, már mindenki kedvence volt, meg pótnővérkévé nevezték ki :) Szóval az orrmandulaműtét egyenlőre semmi....remélem nem is lesz szövődmény...egyebek...

na megyek, sírok kicsit Vincikével :( Nem akarom hogy rossz legyen neki!!!! Nem tudok segíteni rajta, ez a legrosszabb :(
Jó 7végét nektek!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

[[b]b]julcsi: azt én sem írtam hogy apa nem dolgozik mindennap, volt olyan hét hogy két napot dolgozott. Mindegy én így gondolom.

zsancy:
ha apának jobban tetszel pár kilóval az a lényeg, túl soványnak sem jó lenni. Nagyon rendes férjed van. Az enyém is az, csak néha elfogy a türelmem, de attól még imádom és ő is minket, csak mindkettőnknek szokni kell [/[/b]b]dolgokat.

Kép
budabo

Budabo: Viszitek Fügét is ballagásra? Akkor álommanót később küldöm! :wink:

Tegnap, hogy nem volt babanet... ezt a képes összefoglalót csináltam anyáknapjára... :

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

millye: nagyon jó a kép. Ballagásra nem visszük, csak utána a kajára, kb. 19-kor kezdődik, de majd elválik hogy bírja.

Kép
budabo

Julcsi, szopi megy, mivel már és még nincs mérlegem, csak sejtem, hogy Léna eleget eszik. Azóta is egyedül alszik el a bölcsőben, ebből gondunk már nincsen, olyan jó, hogy így megy :lol: Tejecske sokkal több lett, érdemes volt küzdeni érte. Holnaptól kölcsönöztem egy mérleget 1 hónapra, most tartunk éppen 4 kg-nál.
Azt látod esetleg már most, hogy hányan leszünk a találkán?

Zsu: biztos megint csavarogtok valahol, azért nem vagy...Jól teszitek!!!

Millye: Szántó Füli Dávid nekem is nagy kedvencem :lol: Tehát hajrá elálló fülek!
Egyébként a gyengém a vörös haj mellett a gödröcskés pofi, és ha jól tanulmányoztam eddig a babáinkat, ilyennel csak Marcibogyesz és Alex rendelkezik :wink: , de javítsatok, ha más is!

Nila: örülök, hogy tetszettek neked a fotók, Édesapa az összes pénzünket a fotósfelszerelésébe öli, elég komoly a szerkója. De ilyen képeket csak komoly géppel érdemes-legalábbis szerinte. Egyébként, mi is úgy indultunk, hogy találtam egy fotóst, aki álomszép képeket csinál babócákról (egyetlenem.hu), de ami összeget mondott :shock: , az igen felbőszítette Édesapát, és nekiállt. Sajnos persze nem lett olyan, de mégsem 50. :shock:
Ha esetleg megint megyünk Tatára(imádjuk!), és véletlenül ti is itthon lesztek :wink: , Bazsát is lencsevégre kaphatja, sokkal barátibb lenne... 8)

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Budabo: Előtte jól meg kell etetni :wink: küldök pluszokat, hogy jól viselkedjen Füge +++++++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Gerendai Zsuzsi: :lol: :lol: :lol: Azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen "ferdehajlamú" SZÁNTÓ DÁVID :lol: :lol: :lol:
A férjed valóban nagyon profi és igazán művészi képeket csinál... én hozzá képest... na ne is mondjam, hogy hol vagyok... :oops: :shock:
Bizti a fiamról is tudna igazi coooooooooool képeket csinálni... főleg a szeméről... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Bogi, Gabi: Bocs a belepofáért, nincs hozzá közöm. :oops: Még egyszer elnézést, remélem senkit nem bántottam meg. :roll: Csak békepárti vagyok és a pasikat is meg lehet valahol érteni (szerintem). Nagy változás ez az életben.

Julcsi

KépKép
julcsi-79

julcsi: nem viccelj már! Nem bántottál meg, ha leírom a bajom akkor elfogadom a kritikát is és kíváncsi vagyok a véleményekre. Nyilvánvaló, hogy ez az én oldalam, én látom így, és a férjem máshogy. Teljesen megértem én őt-őket is, csak ők is értsenek meg minket. :D Szerintem neked sokkal több türelmed van mint nekem,én sajnos nagyon-nagyon türelmetlen típus vagyok, meg hirtelen haragú...stb.

millye: elvileg pont előtte hamizunk, tehát van esély hogy el leszünk egy pár órát. Csak most bekéne fejeznem a takarítást, de annyira nem megy.....

zsu: merre csaviztok?

Kép
budabo

Millye, ó azok az igéző szemek, nameg a haja! Szóval András úgy szép, ahogy van, mindene :lol: . Édesapa szívesen lefotózná (a szolgáltatás eladó :wink: , babanetes kedvezménnyel :D ), kérdés, hogy egy szakállas, dörmögő alakot hogy tolerálna, bár vannak babák, akiknek nem gáz...Léna is ilyen :wink: , bár őt jobbára álmában fotózta. Na ez sem volt egyszerű. Délután teszünk még képet, van még...

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Vincinek sok-sok gyógypuszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekiesek ezeknek a kétlábúaknak, holnapra giga adag hortobágyi húsús palacsinta várja a vendégeket...remélem, Léna is ezt szeretné. Édesapa meg 3 napos fotótáborba megyen, egyedül leszünk.

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Nem élet az élet nélkületek... :D

Zsuzsi: Most, hogy már ti is tagjai vagytok az anorex-bandának, szervezhetnék valami bajnokságot, ahol legyűrhetnénk a sok tokabébit!! :lol: :lol:

És megsúgom neked, hogy nekem csak nagyon sokára alakulgatott vissza a tej-helyzet. Szóval ti már ügyibbek vagytok, mint mi. Mondjuk én fel nem keltem éjszaka etetni vagy fejni, csak napközben kajáltattam meg óránként stb. De a ricinusos izébogyó komolyan mondom, csodabogyó... Neked is bevált?

Hahaha!!! Én 56!!! 6 kiló túlsúllyal! Hahaha!!

Megyek, mert még jön egy másik adag barátnő, aztán meg esti ballagás! Fúdejó!! (már a ballagás, a barátnő az király! :D)

Boginak meg én is azt mondtam, mint Nilabali: kicsit megnő Füge baba, aztán, amikor már lehet vele valamit kezdeni, akkor meg majd meg fog őrülni érte az apja! Addig meg várjuk a válogatott férjgyilkossági módok bemutatását! :D

Szegény Vinci, reméljük hamar gyógyul! Anyucijának is kitartás, nem sirogatunk a babával, mert attól csak rosszabb lesz!!

Én balra el! Csácsummantásmegmiegyéb!

ladmon

Budabo: Takarítás? Ugyan már nem ráérsz? Ne félj meg vár holnapig... én majd folytatom a takarítást holnap... :oops: Így is apa mindig azzal piszkál, hogy rendmániás vagyok... ma is haza szaladt és letolt, hogy igazán pihenhetnék ahelyett, hogy sikálom a fürdőszobát... nem akartam mondani, hogy előtte álltam fel a gép elől... :lol: :lol: :lol: Várom holnap a beszámolót, hogy, hogy sikerült a ballagás... :wink:

Gerendai Zsuzsi: Köszönjük a bókot! Húúúúúúúúúúúú én vevő lennék egy fotósorozatra...! A fiam elalszik a búgó hangtól :lol: :lol: :lol: Várjuk a képet Lénáról! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Ladmon: látom egyik barátnő jön a másik megy... zajlik az élet felétek! Na de kérem.. nem piszkálni minket az ötvenakárhánykiló vagyok témával... :oops: Én örülnék már a 60 kilónak is... ti meg itt sírdogáltok?! Ugyanmáááááááár :lol: :lol: :lol: Én meg itt dicsekszek a két kiló mínusszal????!!! Akkor én most laposkúszásban elsomfordálok szégyenemben.... :shock: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

ladmon: most is tud csak még hamar elveszti a türelmét, de édesen próbálkozik. Na csak néha kikívánkozik belőlem, de amúgy többször jó a helyzet mint rossz.

millye: holnap lehet jön egy régi - egyik napról a másikra kiképek az életedből és vhogy visszatalálok - barátnő, szombaton meg nagy kerti buli, tehát marad a ma...Boszika a terhességi csíkokra nincs vmi homeos bogyesz?

Kép
budabo

Budabo: terhesség alatt kellett volna szedned Calcium Fluoratum 9CH-t... szépségszalonokban algapakolással tudják halványítani :? Sajnos nem tudok a meglévő csíkokra... de megnézem a gyógynövényes könyvemben... szerintem csak halványítani lehet... :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

millye: jó kis takarítás...időnként ide futok aztán fügcsihez...terhesség alatt kenegettem, de sajnos a végére nagyon kijött. A kozmetikai kezelés okés, de egy vagyon és akkor ha már az ember kiad érte ennyi pénzt akkor jó lenne ha valamennyire biztos is lenne a hatása. 30. szülinapomra vákumos testkezelést kértem, de nekem semmit nem használt.

Kép
budabo

Budabo: Ez attól is függ, hogy kinek milyen rugalmas a bőre... :? én is szívesen elmennék egy jó kis fogyasztókezelésre... de türelmes vagyok :lol:
Előbb a drága kutyánk kipecázta az egyik halat a csobogóból... :shock: szerencsére nem ölte meg... hiába a medve vére hajtja :lol: Én mondtam a férjemnek, hogy nem lesz hosszú életük.... :?

Kép

Kép

Kép
millye

millye: nekem is vannak halaim....egy ikeás vázában 3 üveg hal, de én szeretem őket és gondoskodom róluk, mindig feltöltöm vízzel a vázát :lol:

Kép
budabo

Budabo: Az nekünk is gazdaságos lenne... de bent is van 100 hal egy 300 litere akváriumban... :shock: elhiszed, hogy nem én akartam... :?

Kép

Kép

Kép
millye

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: