Sziasztok!
Szomorúan olvastam ezt az augusztus kontra január banzájt.

Mindent elmondtatok előttem, úgyhogy nem is reagálok.
Emmácska felállt reggel, belekapaszkodott a kanapéba.
Kapott névnapjára (bár még csak jövő hónapban lesz) egy fisher price tanuló zeneszéket, 12-36 hóig van ráírva, de unokatesóm is kb. ilyen idősen kapta, és még most is imádja, pedig már másfél éves. Mi majd egy asztalkát veszünk neki. Kész szoba lesz már, csak ki kéne költöznünk onnan!
Mostmár bevezettem, hogy minden nap egyszer husit eszik Emó. Majdnem 7 hós koráig bírtam!
Viki! Boldog névnapot Fanninak!

Nagyon szupik az ajándékok, édi a kis sátorkája is!
Mamiblue! Majd alakul az a kert, tél végén nem csoda, hogy így néz ki, majd újjászületik a természettel együtt!

Sebinek milyen hosszú ujjai vannak!
Mikegirl! Fantasztikus a kép, mindig olyanok a képeitek, mintha műtermiek lennének! Nagyon helyes fiú Ati, eszméletlen!
Mandala! Hát csak ez hiányzott! Azért te még tartod magad? Jobbulást az egész családnak!
Csokinyuff! Durván nyomja Maja a kajálást!
Sziszike! Grat Hangusnak! Biztos oldalra fordul, és úgy nyomja magát, Emma is így csinálja!
Hogy megy az uszi?
Megyekkésülődni, lassan megyünk vissza Pestre.
Ja, a szülinapi buli nagyon jól sikerült, 20 idegen arc, de Emma olyan barátságos volt, mindenkire csak vigyorgott, mindenkit elvarázsolt. Kipukkasztott egy lufit, mindenki megijedt, ő meg odafordult a társaság felé, feltette a kezét, és vigyorgott, mintha csak azt akarta volna mondani, hogy ,,na, büszke vagyok magamra! "

Nem is sírt, pedig ott voltunk 3 óra hosszáig! Apám olyan büszke volt, hogy majdnem Sándor karjaiba vetette magát, mintha meg akarná köszönni, hogy ilyen klassz unokát csinált neki!

Pedig nincsenek a legjobb viszonyban!
Szép délutánt!