Ladmon: hááááááát be kell vallanom, hogy nálunk sem volt palacsinta... a lányomnak 8 órája volt, későn jött haza és úgy terveztem, hogy amíg pesztrálja az öccsét majd megcsinálom... de valahogy fél ötkor hangulatom sem volt már sütögetni...

na de majd holnap ... hátha kedvet kapsz te is

Sajnos a fagyasztóból már nekem sem kopog ki a jégkrém mert megettem...
A fejéssel fél órát bajlódtam illetve bajlódok mert lassabban indul meg mintha a fiam cicizné... 3 napja megemlítettem este a férjemnek, hogy igazán megszívhatná, hogy beinduljon...

de nem lelkesült a remek ötletemnek... pedig én komolyan gondoltam...

Van amikor géppel fejek, de annyira macerás utána elmosni és kifertőtleníteni...
Budabo: Jó kis kaját főztél!

Akkor alaplap csere volt nálatok... már értem... de legalább már akkor működik a gépetek! Nálunk is volt álommanó egyszer 3 órát egyszer másfél órát aludt...
Nilabali: Én nem szívesen viszem ki szélben a fiamat csak ha nagyon lezárom a babakocsit, hogy nem menjen be a cug! Bazsalikom nagyon aranyos!

Remélem végeztél a takarítással...
Zsu83: Nálunk is a hátánál folyik ki a kaki... tegnap négyszer kellett ruhát cserélnem rajta... még szerencse, hogy kiteszem a napra a ruhát és a nap kiszívja a kakifoltot... mert egyszerűen nem tudom kimosni, hogy ne maradjon foltos! Remélem Bencus már gyógyulgat! Szándékosan nem írtam, hogy mit adhatnál neki hányásra mert van amikor jobb ha orvos látja és ad neki valamit rá... mondjuk párhuzamosan lehet adni mindkettőt, de írtad, hogy javul az állapota így ennek nagyon örülök!
Julcsi-79: sok sok gyógypuszi Marcinak! Örülök, hogy a doki is a Chamomillát ajánlotta. Adsz még neki valamit? Talán ebben a nagy szélben fázott meg? Mi még esténként befűtünk... lehet, hogy ciki, de nekem is jól esik
Kaandi: Nálunk volt már ilyen hogy válogatott és eddig párszor fordult elő és mindig a bal cicimnél vágta be a durcát, hogy neki bizony ez nem kell...

de már nem csinálja és azt hiszem
Zsu83 írta még, hogy náluk is volt ilyen...