A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

zsu: akkor most már ténleg megnyugodhatsz! Bencus nagyon erős baba hamar túl lesz-van rajta. Nálunk a combinál folyik a kaki ki.
Fügém reggel aludt 3 órát, most meg 2.30 óta nyomja.még az elején felnyüszizett, de azóta nyomja. Mi lesz velünk estére :shock: Mondjuk elmúlt két napban alig volt napközben alvás, most bepótoljuk.

Kép
budabo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 21:38-kor.
Vendég

sziasztok lányok, ANYUKÁK!

Lehet, h már nem is emlékesztek rám, sajnos megszünt otthon az internetünk igy csak anyukáméktól tudok irni és most hoztuk el a naghy utra először a babánkat ugye ők 200 km re leknak. Visszaolvastam felőletek néhány sort mert azért sokat jártok a fejemben h mi van a veletek. Sajnalattal olvastam Zsu hogy beteg a Bence hát nagyon sok sok puszit küldünk h javuljon meg és minden kedves kisbabának küldök sok sok pozitiv pussszancsot h nőjenek nagyra és mosolyogjanak nagyon sokat. Sokat gondolok rátok és olyan rossz h nem tudlak benneteket olvasni, de sajna a Bajnai megmondta h Fájni fog!!:-(((
Mi jol vagyunk hál istennek én is meggyogyultam csak sajna a vérnyomáscsökkentőről még nem sikerült leszoktatni a szervezetemet:-( A terhesség végi toxémia ezt hagyta vissza:-(
A kis törpe nagyon erős és nő mint a gomba. Ha sikerül rakunk rola ide a közösbe egy képet!Csatolt fájl!
Kedves anyukák legyetek nagyon jók és vigyázatok nagyon a csemetékre és nagyon sajnálom h már nem tudok veletek napi kapcsolatban lenni:-(((
puszi mindenkinek! Kép
pmonika

Bogi, remélem tényleg túl vagyunk a nehezén! :roll:
Régen nekünk is mindig a combinál folyott ki, de mostanába a hátánál! :)
Remélem este is megtalálja Fügét Álommanó! :wink:
zsu83

Pmonika, emlékszünk rád, nekem pont valamelyik nap jutottál eszembe, hogy már nem is írsz nagyon régóta!
Örülök, hogy jól vagytok :) , remélem sikerül a vérnyomáscsökkentőt hamarosan végleg abbahagynod!
zsu83

ladmon - köszi :wink:
mondjuk nagyjából tudom, h mire számíthatok, mert Marci 2 hetesen kapott hányáscsillapító szurit. na akkor alapból nagyon sírt, de mikor a szurit beadta a doki bácsi, akkor aztán beleremegett még a ház fala is :cry:
azért meg fogom próbálni, hátha..... szurkolj pls :)

KépKép
hugic

és most cicizés alatt megnézem a "Szökés"-t. egyszerűen imádom azt a filmet :)

KépKép
hugic

Szaisztok!

Majd próbálok még reagálni, csak nekünk némi kis zűrjeink voltak... Éjjel Marci folyamatosan szipogott és alig aludtunk (3 részletben 5 órát, dicsekedhet még valaki ilyennel? :? ). Reggel dokinéni, és semmiség, csak egy kis nátha, de persze mára mindketten ki voltunk ütve. Köszönöm Millye, doktornéni is ajánlotta a chamomillát, és nyugodtabb is lett tőle mára Marcus. Sóoldatos orrcsepp, és orrszívó-porszívó (éjjel biztosan örültek a szomszédok :roll:, de ez van). Kedve nagyon jó, iszonyatos édes volt egész nap. :D Mostmár nyűgös, megyek is fürdetni. Remélem ma jobb éjszakánk lesz! Még jövök, ha tudok.

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Pmónika: de jó, hogy benéztél!! Nagyon helyes a babád, kis vasgyúró ő is, emlékeztet Botimra!! Tudom, persze Neked kislányod van!! Még a kis ujjacskái is ugyanolyan ducik! :lol: :lol:

Szeretnék kérdezni valamit, hátha jártatok már így: már két etetés úgy zajlott le, h a bal cicimet nagyon nem akarta bekapni, próbáltam mindenféleképp, nagy nehezen, hosszas keserves sírás után, ülve!!! kispárnával alatta megerőszakoltam....akkoris!! De borzalmas volt, rémálom, remélem nem lesz többet ilyen. Fogalmam sincs, h mi történt, persze a cici már majd szét durrant, nekem meg nem volt kedvem fejni, gondoltam vhogy megoldjuk. :cry:

Azta mindenit Fügebaba jól belehúzott!!! :lol: :lol:

Kép
kaandi

Sziasztok
Csak 2 percem van....
Zéti ma 3 x aludt, 20-30 percet, úgyhogy nem vagyok valami jó idegállapotban.

Írtátok itt többen a hasmenést... bu6ta kérdés, de mikor van egy babának hasmenése?
Mert Zétinek sokszor napi 5-6 alkalommal is van kaksi, és híg is... de én eddig úgy tudtam, hogy ez normális.....
Hasmenésnél vízszerű és sok, vagy miből gondoljátok, hogy az a rotyi éppen hasmenés?

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

szegény Julcsi és Marci! de a porszívósdi két-3 nap alatt helyre rakja a kisebb náthát!!!

hugic: NEKEM IS!!!! :lol: :lol: imádom a főszereplőt,nagyon tetszik ő is meg a film is, hol megy???? régi v új, lesz még folytatása????

töltöttem fel néhány új képet Botikámról, de most éhes, még jövök!!!

Kép
kaandi

kaandi:köszi :) Ti is jól nyomjátok hason! Tisztára olyan mint a kobra, ahogy emelgetik a fejüket. Cicivel nekem is volt már ilyen, pedig akkor még több tejecske is volt. Bekapta,kinyomta,üvöltés és jó pár perc volt mire ezt lefutottuk és tudott cicizni. Nem tom mitől lehetett. :shock:

Kép
budabo

Julcsi, Marcinak jobbulást! Az jó jel, ha vidám!! :lol:

Kaandi, ilyen még nálunk nem volt, max olyan, hogy ha nem úgy ömlött Bencusnak a szájába a tej, ahogy ő akarta, akkor bedühödött! :?

Zétivera, alapból Bencusnak is többször van egy nap kaki, és hígabb állagú, a hasmenés vízszerű, tegnap sajna nekünk olyan volt! :cry:
zsu83

Ladmon: hááááááát be kell vallanom, hogy nálunk sem volt palacsinta... a lányomnak 8 órája volt, későn jött haza és úgy terveztem, hogy amíg pesztrálja az öccsét majd megcsinálom... de valahogy fél ötkor hangulatom sem volt már sütögetni... :? na de majd holnap ... hátha kedvet kapsz te is :wink: Sajnos a fagyasztóból már nekem sem kopog ki a jégkrém mert megettem...
A fejéssel fél órát bajlódtam illetve bajlódok mert lassabban indul meg mintha a fiam cicizné... 3 napja megemlítettem este a férjemnek, hogy igazán megszívhatná, hogy beinduljon... :lol: de nem lelkesült a remek ötletemnek... pedig én komolyan gondoltam... :? Van amikor géppel fejek, de annyira macerás utána elmosni és kifertőtleníteni... :shock:

Budabo: Jó kis kaját főztél! :wink: Akkor alaplap csere volt nálatok... már értem... de legalább már akkor működik a gépetek! Nálunk is volt álommanó egyszer 3 órát egyszer másfél órát aludt...

Nilabali: Én nem szívesen viszem ki szélben a fiamat csak ha nagyon lezárom a babakocsit, hogy nem menjen be a cug! Bazsalikom nagyon aranyos! :wink: Remélem végeztél a takarítással... :lol:

Zsu83: Nálunk is a hátánál folyik ki a kaki... tegnap négyszer kellett ruhát cserélnem rajta... még szerencse, hogy kiteszem a napra a ruhát és a nap kiszívja a kakifoltot... mert egyszerűen nem tudom kimosni, hogy ne maradjon foltos! Remélem Bencus már gyógyulgat! Szándékosan nem írtam, hogy mit adhatnál neki hányásra mert van amikor jobb ha orvos látja és ad neki valamit rá... mondjuk párhuzamosan lehet adni mindkettőt, de írtad, hogy javul az állapota így ennek nagyon örülök! :wink:

Julcsi-79: sok sok gyógypuszi Marcinak! Örülök, hogy a doki is a Chamomillát ajánlotta. Adsz még neki valamit? Talán ebben a nagy szélben fázott meg? Mi még esténként befűtünk... lehet, hogy ciki, de nekem is jól esik :lol:

Kaandi: Nálunk volt már ilyen hogy válogatott és eddig párszor fordult elő és mindig a bal cicimnél vágta be a durcát, hogy neki bizony ez nem kell... :oops: de már nem csinálja és azt hiszem Zsu83 írta még, hogy náluk is volt ilyen... :shock:

Kép

Kép

Kép
millye

kaandi
nekem is csinált ilyet Marci, sokáig tartott, de végül elkapta, tisztára be volt dühödve :roll:
esetleg annyit lehet tenni - hátha ez a baj - ha túl kemény a cicid, akkor egy picikét leszívni, h puhább legyen, de csak az elejét! nekem ez sokx bejött. persze lehet h nem ez a gond nálatok, csak tippelgetek...
prison break...
4. évad 17. részt nézem, de ezt csak apróvel merem írni :) egy munkatársamtól szoktam megkapni, de nem őriztem meg a részeket, így sajna nem tudom továbbítani :(
nagyon-nagyon szuper dolgok lesznek még benne!

KépKép
hugic

köszi Csajok, úgy tűnik átmeneti problem volt, a hetes etetésnél azzal kezdtem, gondoltam lesz ami lesz....és lett evett rendesen!!! :lol: :lol: ez van,ill volt! :lol: :lol:

hugic,irigykedem nagyon, de majd nézem ha vetítik már végre, tényleg nem tudod mikor folytatják???
Andus, nagyon híg volt, észre vennéd!!, kicsit mintha valami nyúlós kis ezaz lenne benne, na meg kicsit mintha más szaga is lenne....sajnos. De ma nem egy kaki sem!!! Hála istennek, semmilyen!! Tehát elmúlt,nekünk vmi gyomor dolod lehetett, tőlem....

na és akkor egy kis reklám Botimnak, rá még nem szavazott egy kislány sem!! :cry: :cry: hátha most! :wink: Kép ez már lehet,h volt ....akkor bocsi Kép lefotoztam ahogy játszott éppen és fogdosta piszkosul a kisjátékot, ez megy ma egyfolytában! olyan édike Kép egy kis mosoly a csajoknak!!:) Kép kész férfi:) Kép még egy kis mosoly...:)

Kép
kaandi

Lányok nagyon szépen köszönöm a közel 20 szülinapi köszöntést és a rengeteg szép szót!!!!!!!!! Tényleg tegnap lettem 27, ahogy zetibebi írta nektek. :)
Még tegnap sikerült átfutnom a hsz-eket, de mire írni akartam elszállt a net. Annyira meghatódtam, még soha életemben nem köszöntöttek fel ennyien, tudtam én hogy ez különleges szülinap lesz. KÖSZÖNÖM! :)

Részletesen nem tudtam olvasni és így reagálni sem, főleg hogy mi is ma kaptuk az oltást, de nagyfiú nagyon szépen viselte, max fél-1 percet sírt, mondjuk azt vörös fejjel :shock: , de hozzábújtam és megnyugodott, olyan büszke voltam. Hugic: én is azt hittem cicire kell majd tenni, de szerencsére annyi ideig nem is tartott a sírás hogy a cicit elővegyem. :) Most 5 óta szundizik. Doki szerint nem fog belázasodni, ki tudja honnan veszi, de legyen igaza!
Ti is borogattátok a combikat??? Nem fog tőle megfázni? :?:

Olvastam, hogy néhány babóca betegeskedik kicsit, nagyon sok gyógypuszit küldünk mi is, mihamarabb tessék meggyógyulni! (Zsu, Stelly, és ha jól rémlik Julcsi és kaandiék is!)

Képek szépségesek, különösen a baba-mama képekért vagyok oda szokás szerint! Kitől is láttam... Zsancy, Amy, naooooon cépek vagytok!

Julcsi: Nekem is jó lesz a hétköznap is a talira így, hogy akkor igénybe veszem kaandi fuvarszolgáltatását! :D Köszönöm a felajánlást Andi!

Kép
Kép
elif

elif, nagyon szarakodik a babanet, olyan lassan tölt, vhogy fura..... :x

nagyon szívesen, végre talizunk! :lol: :lol:

Igen, borogasd be a kis combiját, harisnyával könnyű megoldani, nem fog tőle megfázni. Hogy hogy ment az orvos, Te hívtad??? Ragaszd rá a kis homlokára amit kaptunk a csomagba lázmérőt, ott is maradhat reggelig is akár, 24 órát mér....nagyon klassz dolog, sztem estére hőemelkedése lehet max, fél lázkúp és minden ok lesz!!!
Holnap meg nagyot alszik majd, meglátod!

Kép
kaandi

sajna én sem tudom h mikor várhatóak itthon az új részek, de már alig várom. baromi izgi lesz :) és vannak benne óriási meglepetések!!!!

KépKép
hugic

Lányok, nálatok is ilyen rohadt lassú a rendszer??? vagy csak nálam??? na jól van akkor én megyek , kicsit relax, aztán alvás.

Kép
kaandi

kaandi: több gondom is van, mert anyut elküldtem lázkúpért, erre valami nurofen cseppeket adtak neki, ami elvileg csak 3 hó fölött lenne adható. Patikában azt mondták adjak kisebb mennyiséget, na passsszzz... :( Másik, hogy a csomagos lázmérőt szerintem férjem kidobta a papirosokkal együtt, mert sehol nem találtam... :(
Harisnyával megoldani? Már hogy adjak rá harisnyát? Még nagyon rutintalan vagyok ez ügyben...
Doki hozzánk mindig jön, valahogy így alakult kezdetektől, nekem így jó, neki meg perszehogy, hiszen kap pénzecskét érte. :) Mindig megdumáljuk mikor jön és miért legközelebb és beírja a naptárába meg én is az enyémbe jobb esetben. :D
Nekem is nagyon lassú a babanet (is), vagy csak nem Kábelnetetek van nektek is? :roll:

Kép
Kép
elif

Gyerek nem akar felkelni... jajj... :? Most mi legyen, ébresszem tűzön vízen át?

Kép
Kép
elif

millye: :). Te mivel foglalkozol hogy ilyen penge vagy a géppel kapcsolatban?

kaandi: nekünk bejön Boti!! :D

Kép
budabo

Elif jó hogy jöttél!
Kaandi:Nekünk is tetszik Boti fiú!Nagyon édes!
További jó éjszakát!
Petra 20-óta alszik kiváncsi leszek mikor kell....170-et evett.Majd meglátjuk! :wink:
Babanyul:
Ma mértük a nagylányt :lol: 6120g és 62 cm.(3330g és 52cm-el született)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Kedves Mindenki!

A Babanet szerkesztősége továbbra is várja a Te Történeted rovatba a Ti történeteiteket is!

Ha érdekes - szép, hosszú, nehéz, tanulságos, mulatságos - volt a szülésed, vagy ha küzdelmes volt a gyerkőc megfoganása, esetleg csak akkor indult be az élet igazán, miután megszületett, ne habozzatok! Várjuk 1-2 oldalas írásaitokat a csínytevő gyermekekről, a szülői lét szépségeiről és nehézségeiről, gondolataitokat az anyaság-apaság témájáról - anyák és APÁK tollából.

Persze, nemcsak a vidám, könnyed történeteknek van helye a rovatban, hanem a veszteségeknek, könnyeknek is - az ilyen történetek segíthetnek a sorstársaknak is.

Leveleiteket a következő címre küldjétek: szerkeszto@babanet.hu

Üdv:

Dia
dia
Budapest

zsancy: én csak ámulok és bámulok hogy milyen tempóban nőnek itt a babák :shock: Ügyesek vagytok.

Kép
budabo

Sziasztok!

Éjszaka jól telt nálunk! Bencus 5-kor felkelt enni, valószínűleg azért, mert este bealudt a másik cicin, csak az egyiket szívta ki! :)
Most még alszik!

Millye, tegnap én is 4szer cseréltem ruhát, egyszerűen nem értem, hogy tud odafolyni! :? Remélem most már minden rendben lesz Bencussal, tegnap este már olyan jókedvű volt, Apával is elbeszélgetett! :)

Kaandi, nagyon gyönyörű baba Boti! :lol:

Elif, én nem borogattam Bencus combját, hanem amikor hazamentünk átmasszíroztam neki többször, így elmúlt a csomósodás! :roll:

Nálunk is nagyon lassú a babanet! :?
zsu83

a lassú nem egészen tükrözi a valóságot :cry: katasztrófa
elif,pedig nálunk nem kábel van...?

Kép
kaandi

A babanet halódik....
Majd jövök, ha rendeződik....

ladmon

A babanet halódik....
Majd jövök, ha rendeződik....

ladmon

Tényleg katasztrofálisan lassú....

Egy kérdés: ti adtok D-vitamint a babának és ha igen mennyit?

Itt ugyanis nagyon fontosnak tartják a csontfejlődési rendellenességek megelőzése miatt, főleg ha valaki szoptat. Ezért mi az elején rendszeresen adtunk napi 500 egységnyit. Aztán amikor áttértünk a tépszerre akkor is, de aztán olvastam, hogy a tápszerek általában tartalmazzák az elegendő mennyiséget és a túl sok D-vitamin is káros, ezért abbahagytuk. Tegnap viszont számolgattunk és elméletileg a napi tápszeradag a D-vitamin szükségletének 2/3át fedezi. Azt is olvastam, hogy ha rendszeresen viszem ki, akkor a napfény elméletileg fedezi nagyrészben a ezt a vitaminszükségletet, de akkor most nem tudom, hogy kell-e még pótolnom vagy sem.

Panna
pandusika

Már itt is van 3 sertésinfluenzás.... :shock: :shock: :shock:

Panna
pandusika

Hú ez a babanet, amit művelt egész nap! :evil:

Bence ma egész jól volt, egyszer volt egy hígabb kaki, a többi csomag normál állagú volt!

Panna, D-vitamint minden nap egy cseppet kap Bencus, egészen jövő márciusig, ezt akkor is adni kell majd neki, ha időközbe tápszeres lesz!
zsu83

Sziasztok!

Megvagyok! :lol:

Zsuzsi, a képeket el tudnád küldeni nekem ímélben? Köszi!
Jó volt találkozni veletek!

Azon meg nagyon meglepődtem, hogy összefutottam Kreiszivel! A férjemnek mondztam, hogy "ez a csaj úgy néz ki, mint a babaneten egy anyuci..." És tényleg!
Velünk semmi különös. Kivéve, hogy Csenge még mindig köhög. Néha annyira hogy kihányja a kaját. :cry:
Kapott cseppet a köhögésre. Remélem hamar elmúlik tőle!

Én feltetettem egy spirált. Mirena a neve. Hormont tartalmaz, de nem annyit mint a gyógyszer és nem megy a tejbe. A mensi meg lehet, hogy nem is lesz. Vagy csak kicsit. Öt évig fent lehet. Jó drága. Van más is aki gondolkozik rajta?

Képek:

Kép Kép
Kép
Kép Nálunk ilyen egy tandemszoptatás! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Jó reggelt!
Zsu83:
Örülök hogy Bence jól van

Panna:
D vitamint mi is szedünk és szerintem mindenki adja a kis csemetéjének.Még az is aki tápszeres.Nekünk a kicsi egy éves koráig ajánlott az adagolás.De mivel az február és olyankor nincs napsütés...így még adhatjuk neki tovább is.(fél évvel)
Nekünk a napi adag 5csepp.Lehet azért is mert itt szinte alig süt a nap,meg lehet másabb hígitásu mint az otthoni.Én a Multitabs D-vitamint adom Petrának.
De szerintem legjobb ha felhívod az orvosod és vele konzultálod meg a kérdéseidet.Ő jobban tud erre válaszolni.Miből mennyit adj.
Panna úgye ezt nem mondtad komolyan????Ezt a sertésinfluenzásat?Jaj én nagyon félek mindenféle betegségtől....sőt fóbiáim vannak.Annyira félek....legszívesebben én is maszkba mászkálnék.Vagy ki se megyek a lakásból
Kaandi:
Nekem volt már hasonló problémám a Petrával...akár hogy akartam neki adni a cicit nem fogadta el..kiköpte hisztizet stb.De ilyenkor ha ezt csinálja én lefekszem vele az ágyra és fekve kapja a cicit :) Úgy abba hadja a hisztit.
Örülök hogy rendbe jöttek a dolgok! :D
Budabo:
Én is meglepődök néha mekkora a Petra már...főleg mikor vissza nézem a fotókat vagy a videókat....istenem milyen kicsi volt.Most meg néha leszakad a kezem a segge alatt :lol:

Lenne egy kérdésem azoktól akiknek megjött már a mensiük.
Tegnap óta görcsölgetek ,de semmi :? (ez jó is ,meg rossz is)a kérdésem az lenne hogy nálatok a baba észrevette a "változást"mikor megjött a ciklus?Nem volt hisztisebb?Petra most hisztis..pedig soha nem volt ilyen.Betegnek nem beteg...csak nem tudom mi lehet akkor a baj.Lehet a tej is változik mensi alatt?(Íze)

Kakifolyás hála istenek nekünk csak egyszer történt meg
:lol: akkor még Liberosok voltunk,most már Pampers-t használunk (3-at és abból is a Fitt aktív-ot)
Kakifoltra én akkor a Vanist használtam,igazából én mindig rakok a ruhákhoz.
Na jó már eldugulok...mert sz.tem elég sok vagyok
:lol: :lol:
Fürcsi probléma megoldodot.. :P :P

zsancy

Edina:
Hááááát Nagyon édes Csenge!Gyönyörü baba!Farmeros az nagyon jó...na és amikor megeszi a plüs figurát....nagyon helyes
Na és a csajok...haláliak :lol: :lol:
Nagyon szép kis családod van...gratulálok hozzá!

zsancy

Jó reggelt!

Hogy tegnap mi volt a babanettel? De meglátszik a tegnapi hsz-ek mennyiségén is. Én sem tudtam írni nektek... :twisted:

Úgy látszik mi csak a kötelező mennyiséget hízzuk meg hetenként, 29 dkg két hét alatt. Így most értük el a 4,8 kg-ot (születési súly 3,5 kg). Szóval amelyik leányzótok a sovány fiúkra bukik, annál bejön a gyermekem :wink: . Bár ezen a fórumon a lányok nagy választékot találnak :wink:

A pelusokkal most én is kínlódom, a kettesből a derekánál folyik ki a pisi (ha sokat ficánkol a gyerkőc), a hármasból meg a combjánál (még nagy neki). :evil:

Kedden voltunk Pesten ( a gyerkőcre a nagyi vigyázott) a keresztelő miatt. Találkoztunk a lelkésszel, elég szimpatikus, de azért egy negyedórát arról beszélt, hogy sohasem késő megkeresztelkedni (én ugyanis pogány vagyok :) ). A férjem református, apukája presbiter, az ő kívánságuk miatt lesz a keresztelő, ami ellen persze nekem sincs kifogásom, hiszen a gyereknek ez nem árt, aztán majd felnőtt fejjel úgyis eldönti, hogy mennyire lesz vallásos. Én azonban már jó vagyok így, ahogy vagyok.

Crocus
Kép

Kép
crocus

Végre végre....
Frankón elvonási tüneteim voltak.... 8)

(Nekem este azt írta ki, hogy programhiba miatt szervert ácsolnak.)

Ma viszont nem érek rá, mert végre jön a barátnőm nagymessziből, ezer éve nem láttam!
De legalább lesz mit olvasnom holnap.

Azt azért még elújságolom, hogy tegnap vettem a Ricinusosból (a másik bogyóka-urtica- nem volt), és komolyan mondom, hogy szinte a következő szopinál hatott!
Nem is írom, hogy mennyit evett reggel, mert én is majdnem leborultam a mérleg mellől.
Most úgyis meg kéne szoknom a mérlegnélküliséget, mert a Drága már tegnap megfenyegetett, hogy 7-én visszük vissza és pont. Jajajajjajjj!!

Crocus: én már feladtam: kaki minden 2. alkalommal kifolyik. Én gyorsan kimosom és kész.
A hízás meg normál! (Egyszer a védőnőm azt mondta, hogy a heti 150 gramm a pont ideális) Persze én is élvezném, ha több cuppanna fel egy héten, de nekem már a 13 deka is királyság!

Dina: Végre te is jöttél!! Csenge hihetetlen sokat változott. Nálunk amúgy még mindig a ti születési súlyotok az etalon! Húú, szerintem még 2 hét és elérjük! :D

Zsancy: És hogyan oldódott meg a fürcsi-probléma? Várj, kitalálom: Petra nem fürdik egy hete.... :lol:

ladmon

Kaandi: Nagyon helyes képeket tettél fel Botiról! Remélem már jobban vagytok!

Budabo: kérdezted, hogy mivel foglalkozok...: 7 évig számítógépeket javítottam, szereltem meg rendszergazdáskodtam (innen a "tudomány" :lol: :wink: )

Zsu83: Hogy van Bencus?

Pandusika: Én adok D vitamint naponta 1 cseppet.

Kép

Kép

Kép
millye

Ladmon:
Jó trécselést a barátosnővel.
Kifurja az oldalamat hogy Eszti baba mennyit evett....(sz.tem nem csak nekem)
Nem lehetsz ilyen...kinzol minket?Na..mennyi az annyi? :lol: :lol:
Nem is te lennél ha nem ez lett volna a válaszod :lol: Fürdik a gyerek..de elgondolkodtam lehet szeret "büdös"lenni :lol:

Hát a fürcsí :( .....hőmérős kis kádunk van..(azt hittem tök supi...hát legszívesebben kib...-ám)Eleinte rámértem digis hőmérővel is a vízre..de mivel egyezett az érték abba hagytam.Kiderült nem pontos a "drága"(idővel elromolhatott a mérője)3fokot téved.Vagyis a 37fokos víz 40fokos volt :shock: mikor meg melegebbet csináltam hogy a gyerek tuti fázik....jaj bele se merek gondolni.Apának mondtam legszívesebben kihajítanám az ablakon ezt a xar kádat...fúj utálom :evil: :evil: Szegénykém ezért utált fürödni..és ezért volt neki jó csak hason.Mert úgy alig volt vízbe.Már vagy 1000x bocsánatot kértem tőle...de annyira bánt a dolog.Szegény Petrusom...
Azóta digis hőmérővel állitom be a vízett 37,2-37,5között és nagyon élvezi.Tegnap már teleszájas vigyoral fürdött,hanyatt.Sikongatott pacsált nevetett.A kis lábacskái csak úgy jártak.Apa meg is jegyezte ha igy folytatja padlót kell cserélni,mert feljön :lol:
Remélem most már minden helyrejön.Csak az a baj szegénynek a börén se vettem észre hogy meleg a víz...könyökünket is beledugtuk..de ezek szerint rosszul...

zsancy

zsancy: fürcsi hogy lett megoldva?

millye:
akkor mindent értek. és a boszi tudományod honnan ered? :lol:

pandusika: mi is adunk napi egy csepp D vitamint

Amikor azt írtam hogy apa javult, korán örültem, de nem adom fel!

Kép
budabo

zsancy:rá se ránts a lényeg hogy megoldva. Én is tegnap Fügét beültettem a rotyiszékbe, pukkantott nagyokat, de semmi erőlködés. Aztán elkezdett tekeregni, látszott hogy nem tetszik neki én meg még vagy 10 percig próbálkoztam játékkal,gügyögéssel..stb, aztán gondoltam átrakom a pihiszékbe és amikor vettem ki akkor éreztem hogy már alkotott és azért feszengett ennyire. :oops:

Tegnap csináltam apukámnak:

Kép

Kép
budabo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 21:40-kor.
Vendég

Bogi: :twisted: Kora reggel sütivel kínzól minket!!!!Hááát....nem szégyenled magad!!! :lol: :lol:

zsancy

Beneveznénk a "toka nyerő versenybe"
Szerintem mi se vagyunk épp soványak! :lol:
Kép Petra toka :)

zsancy

És egy tegnapi fotó!Fürcsi elött.Hátha ránk is szavaz végre egy fiúcska :D Kép

(alszik a gyerek látszik...anyu marhára ráér :lol: )

zsancy

zsu: mára hogy alakult Bencus? tuti kutya baja. :wink:

babanyul: A léngyeg hogy Szoni baba boldog,kiegyensúlyozott, ha neki ennyi a kaja igénye akkor ennyi. Még sem veheted el tőle a cicit vagy üveget ha ő még enni akar.

zsancy: húúúúúúúúúúúúú,mellétek sem fekszünk Fügével. Már Szoni babának írtam de Petra is lenyom minket. :lol:
Ja és nem szégyenlem magam :wink:

Kép
budabo

Budabo: A boszi tudományom a dédanyámtól ered... ő valóban gyűjtötte a gyógyfüveket és leszárította... van róla egy fotóm amin tényleg úgy néz ki mint egy boszi :lol: :lol: :lol:
Bogi! Komolyan gondoltad ezt a torta dolgot.... így kora reggel? :shock: tegnap ráálltam a mérlegre... és 2 kilóval kevesebbet mutatott pedig nem fogyózok... :wink:

Zsancy de jó súlyban van Petra! Csak anyatejet kap?

Babanyul: ne veled foglalkozzon a védőnő hanem az olyanokkal pl. akiknél éhen halt a baba... :twisted: egyszerű a megoldás... nem kell beengedni a házba... ennyi... :?

Kép

Kép

Kép
millye

Bogiiii!!! Mi ez a tortakép már hajnalban!!! :evil:

Zsancy: Hülyekád!! De szerencsére legalább rájöttetek, hogy mi a baj! (Képzeldképzeld: 200-at reggelizett. Ez lehet, hogy másnak nem extra sok, de nálunk nagy ritkán esett meg a 160 reggelire, most meg....) Szóval nemsokára mi is tokát növesztünk és mutogatjuk!! :D A tiétek nagyon csecse!! :lol:

Gabi: És, ha gyakrabban rátok néz a védőnő, akkor majd nem fog annyit enni Szonibaba?? :shock:

Na most már tényleg rohannom kell! Miért nem mára romlott el a babanet???!!! Ááá....

ladmon

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 21:40-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: