A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Andii!!
Van ilyen.. :lol:
Néha annyira nincs kedvem bizonyos emberekkel beszélgetni..
meg aztán van egy-kettő akit a hátam közepére sem kívánok.
torolve_20131003125716

Andi!

Az utolsó hetekben 36-37ik héttől lejebb megy a has, leszáll úgy mondják :lol: és akkor megkönnyebülsz, kapsz levegőt és nem durran ki a gyomrod..jobban esik az evés..
torolve_20131003125716

szal a méh megy lejjebb és már nem fogja annyira nyomni a gyomrocskánkat felfelé..
torolve_20131003125716

JJJAAAA, akkor már értem, milyen fura lesz, nem jön vissza a kaja. :lol:
Megyek is csinálok férjuramnak valami harapnivalót, aztán meg valami filmecskét nézünk, kihasználjuk amíg lehet, a nyugis éjszakákat,! Utána csak a fiamé vagyok egy darabig!

Jó éjt nektek, pusszantás

Gurgika: vegyél fel bugyit. :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Andi!
Nem veszek, nem veszek! :evil: :lol:
Nem bírom magamon elviselni éjszaka a ruhákat..semmit..anyaszült mezítelenül a legjobb, szabadságérzést ad!! :lol: Kép
torolve_20131003125716

De ha Ti is morcik vagytok, akkor nem is az utolsó 2 hét, hanem az időjárás miatt vagyok ilyen bleeee??? Meg Nálatok is kevés mocorgás? Ez azért megnyugtat egy kicsit.
Én is azzal nyugtatom magam, hogy nem megkattantam, hanem simán hormonmérgezésem van még mindig, és annyit kell tolerálni a mozgási és életviteli korlátozások miatt, hogy nem csoda, ha több dolgot nem tudunk tolerálni.

Leszáll, és jobb lesz? Többek szerint nekem leszállt. Hát, nekem nem jobb tőle (és én nem látom, hogy nagy változás lenne, mert lassan ment lejjebb). Sőt rosszabb, mert lendületből rúgja a gyomromat, és a tüdőmet... :shock: :roll:

Sztem tök sima, hogy elvitték az egyhetest. Nem igazi buli. Csak a haverok a lakóparkban felavatták a medót, és közben dumcsiztak. Babának olyan volt, mintha a saját kertjükben lettek volna, végig anyájához bújva.

Folyás nálam is van. De azt mondják, a magzatvíz elfolyás olyan, mintha bepisilnél. Azért az erős folyás csak olyan, mintha erős folyásom lenne! :wink:

Andi! A 4D-t nem a 32. hétig ajánlják? Mert bár szépen látszhat a pofija, de már nem férhet el semmije az UH keresőjében, és csak furin levágott szélű képet tudnak adni. Nem?

Köszönöm a kép dícséreteket! Én a keretre vagyok a legbüszkébb. Fából még sosem csináltam keretet sk, és a repesztett festék is jól sikerült. (bocsánat, ez az egyetlen, ami nem idegesít mostanában, ezért örülök neki annyira) Most csinálok még egy keretet, ugyanilyen repesztett zöld lesz és abba katicás szalvétát rakok. Majd holnap megmutatom.
Vendég

Aha Bori értem, tehát leszállt de nem lett jobb..
Huha..akkor nekem annyi, de legalább nem hízom már tovább.
10-kgt. híztam és szinte 5 hete már semmit, sőt volt egy pici fogyás..
torolve_20131003125716

Jó éjt bébik-babák-papák!
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Zsú, nagyon sajnálom a nyuszidat, tényleg nagyon édes volt! :cry:

Bori, aranyos a manós kép, Főnid nagy kerek szemekkel fogja majd nézegetni biztos... s nem is olyan sokára :D

Nálunk minden ok, fekszem egész nap, a lakás poros, de már nem csinálok semmit.
Szombat éjszaka nem tudtam elaludni, annyira éhes voltam, hogy már fájt a gyomrom, Kisbaba végig nagyon mocorgott... Nem bírtam tovább, s háromnegyed kettőkor felkeltem megenni egy fél szelet kenyeret, ittam hozzá hideg répalevet, utána jobb volt, Kisbaba is elcsendesedett.
Tegnap délután is kellett még egy plusz étkezést beiktatnom...
Nektek is ennyit kell ennetek?!?
(Kicsit félek, hogy normális-e ez, főleg, hogy most mindig feküdnöm kell...)

Szombaton elköltözöm férjem szüleihez, onnantól férjurammal már csak hétvégenként találkozom. Persze ha tud jönni... :(
Azért nagyon remélem, hogy a szülésre oda tud jönni, de ez csak akkor fog kiderülni...

Mindenkinek kellemes hetet!
Kitartást a dolgozóknak!
Vendég

Sziasztok!

Kérek mára drukkot, 10-re megyeh uh-ra.
A 18. hét óta nem voltam rendes uh-n, nem mérték azóta a babát.

KépKépKépKépKép
uxi

Látja egyáltalán valaki a vonalzóimat, csak én nem látom? Vagy végleg benyervadtak?

KépKépKépKépKép
uxi

Jó reggelt!

Jajj lányok, csütörtöktől megint 30 fok lesz..Most vhogy nem örülök neki annyira.

Jó éjszakám volt, csak kétszer mentem ki pisilni és jól aludtam mert nem volt meleg..

Ma nézünk kispolcot Samu babaápolási cuccainak és dekorálni fogok. (képek-ezazamaz)

Brigi!! hol vagy merre vagy??

Szép napot!
torolve_20131003125716

UXI!!
Megy a drukkk!!
Én sem látom a vonalzódat :shock:
torolve_20131003125716

Hasleszállás: nekem tuti nem fog, Emivel sem szállt le, mert eleve annyira lent van, hogy lejjebb már nem is mehet. Mindenki azzal ugtratott már a 30-as hetek elején Emivel is, hogy minjárt szülök,annyira lent van a hasam. Valószínű így fér el benne a baba, nem is ég a gyomrom egyáltalán.Viszont nem valmi szép pocak, főleg köldöksérvvel :cry: .

KépKépKépKépKép
uxi

Szal, nem szállt le a hasad..

Ezen gondolkodom.. :roll: nekem annyira nem fér már el a kaja a gyomromban, ha egy keveset eszem már akkor is szét akar robbani és elég kellemetlen...
jövő héten megyek utoljára védőnőhöz..7 hét alatt összesen 1.5 kg-t híztam, ennek viszont örülök.
torolve_20131003125716

Sziasztok,
Uxi, megy a drukk!
Gurgi: hasonlóan érzek a gyomrommal kapcsolatosan, nekem meg annyira kemény és feszes, és nem érzem annyira Kisfiamat... Kicsit ideges vagyok, úgyhogy rábeszéltem magam a 4D-re megyek be is jelentkezek.

Andrea
Kép
kindernay

Andi!

Ugye? Én nagyon nem szeretem ezt a gyomorbalhét :evil:

Jól van jelentkezz be 4D-re, hogy megnyugodj :lol: biztos minden rendben van te jány.

No. rendet raktam, aztán majd mosok meg takarítok mert már régen takarítottam (viccen kívűl).

Megsülök. :twisted:
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Gurgika: köszi a hiányolást, megvagyok, ittvagyok :lol:

Uxi: megy a drukk!!!+++++

Mary: pihengess sokat!

Andi: meglásd a 4d majd megnyugtat!

A hasam nekem is eléggé lent van :roll: Enni is bírok rendesen, sőt :shock: Sajnos látszik is a mérlegen, már nem is merek ráálni. Mondjuk elég vizes a bokám, ez is sokat dob a súlyomon, de akkor is ilyesztő, hogy már 86kg vagyok :twisted:

A hétvégénk elég jól telt. Szombaton grillpartizunk a szomszédokkal. Volt itt egy óvodányi gyerek :lol: Vasárnap meg kertészkedtünk, füvet nyírtunk meg takarítottam. Mondjuk ennek már semmi látszatja. Szörnyű, de állandóan úgy néz ki a lakás mint ahova becsapott egy bomba :evil:
Én nem emléxem, hogy rámjött volna a takaríthatnék szülés előtt :roll: Nyűgös viszont voltam, arra emléxem.
Lassan be kéne szereznem a dolgokat a babónak, de se erőm, se pénzem, se semmi :cry: :twisted: Szegénykémnek még szó szerint semmije nincs. Na jó örökölt babakocsi és hordozó igen, de ezen kívül semmi :oops:
Megyek keresek valami ebédnekvalót. Jók legyetek, később még megpróbálok jönni!
Pusz!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Gurgi: már megint "takarítgatol"? pihenjél kicsit inkább. Nekem semmi mozgás nincs,kicsit ideges vagyok miatta, de szokta ezt csinálni a GYermekem, ijeszteget kicsit, meg érzem (látom is), hogy megint több a vizem, gondolom ezért nem érzem.

Mennék intézkedni, de nem tudok mit felvenni, most jött el, hogy mindenben nagy vagyok! :cry: Nem jól kezdődik ez a kurva nap!

Andrea
Kép
kindernay

Andika-Andika!!
Hélóó-hélóó!
Ne aggódj kicsi szívem, nem ijesztget a babácska, pihenget odabent..
Olyan szépeket írtál péntekeeeen..ez a baba jönni akart, most akart jönni, tudod véletlenek nincsenek!!!!!!!!!!

Brigi!
Örülök, hogy meg vagy-jól vagy.
Annee-ről tuccc vmit esetleg?
torolve_20131003125716

Sziasztok!
Andi
De jó, hogy láthatásra mész!! Kíváncsi vagyok! Nekem se mozgott semmit szinte a béb tegnap, csak azt éreztem, hohy néha kidugta a popiját a jobb oldalon. De csapokodni nem csapkod..
Jön ma a védőnyanya :x Úhhogy én is takarítok egy kicsit..

KépKép

KépKép
szivvi

Hi Szivvi!
Üdvözlégy, takarítsá csak..védőnénike örüljön :lol:

éhes vagyok de nagyon!
torolve_20131003125716

Jónapot, jónapot!

Elég rossz napokat élek mostanság... Gurgival össze lehetne kötni. A gyomrom kész.. eszem egy keveset, és olyan, mintha egy hatalmas kő lenne az egész. Annyira rossz... hmmmm :shock:
Ráadásul nekem nem annyira megy ez a kímélő életmód, egyszerűen nem bírok egy helyben maradni.
Nem akarom magam paráztatni ezen a befordulás témán, de elgondoltam, hogy olyan hülye pózban van, hogy nagyon nagy bravúr lenne, ha ebből ki tudna keveredni fejjel lefelé. U alakban ül szinte teljesen összecsukódva :shock: :?

Andi: Ez a mai nekem sem a napom asszem.... WC-n kezdtem, úgy éreztem, szétrobbanok... Éjjel majdnem róka rudi volt, még eddig soha... háát, asszem állapotos vagyok :shock:

Ééés, szeretnék végre elmenni fodrászhoz... Férjecske hoz nekem rá pénzet, és cééép anyjuk leszek..

Kép
zsuzsi**

Ja, egyébként valószínűleg barátnőm az első sokkban nem jó születési súlyt mondott nekem, 4.50 k..a sok, szerintem 4.05. Csak totál ki volt készülve. Egyébként még kb 2 hete lett volna hátra (valaki kérdezte)...

Kép
zsuzsi**

Sziasztok,
újra itt, no muuuunka...... vége végre!!!! pénteken még sírdogáltam, hogy el kell jönnöm, ma pedig már nagyon élvezem.... oly jó!!!
próbáltalak követni titeket, de írni sajna nem volt időm.....
Zsuzsi csak vigyázzál magadra, no feszültség, majd egy jó frizura rendbe rak!!! Végigjártad az intim tornát?
Andi, te se idegeskedj, nemsokára ismét fel tudjuk venni a régi ruháinkat.... én egyébként sok férfitól azt hallom, hogy egy kismamánál nincs szebb... vagy ez csak udvariasság???
Én a +13 kg-mal eddig jól elvagyok, csak 30 fokban légszomj kínoz, és még van másfél hónap...

a barinőm ajánlott egy hasznos oldalt: www.szoptatasert.hu

Uxi, szorítunk!

megyek tanulni, áhhh, semmi kedvem, légyszí mondjátok meg hogy kell hasban tornázó babával tanulni??? nem működik... pedig nagyon le kellene tenni ezt a 4 vizsgát....

Szép napot,
Ildi

Kép
lidikoka

Visszaolvastalak benneteket, csütörtök óta nem voltam.

Szúró érzés hüvely felé: akkor érzem, ha sokat (3-4 óra) vok függőlegesen.

Súly: több, mint 10 kg, és én nem vizesedem. Mostanság jó az étvágyam, csak a mellem alatt mindig szorul vmi. A gyömölcsöket kívánom.

Rózsa: a Bethlen utcai rendelőbe járok.

Pénteken felhívtam a volt nődokimat, mondtam neki, h olyan nagy a BPD, mintha 37. hetes lenne a gyerek. Azt mondta, nagy baba lesz, 4 kg feletti. Hogy fogom megszülni?? :shock: :shock:

Hétvégén csavarogtunk, még egy szobát meg akarunk csinálni, az lesz az első hetek után a babaszoba. Vettünk lemosható tapétát, kb 1,10 m magasságig akarjuk feltenni, hátha jobban bírja a gyereket, mint a csupasz fal :P :P

Ildi: Végigjártam az intimtornát, nagyon szuper volt. Nekem sokat segített sok mindenben, főleg a lazításban, ami a szülésnél állítólag nagyon fontos...

Kép
zsuzsi**

Megvagyunk. S még 30 nap. Ajajj. Asszem télleg kezdek besokallni.
Ma kaptam magam, s beintettem: mék irodából bankba, aztán haza. Itthon meg olyan jó: Adria rohant a nyakamba (persze én legugoltam), sok puszát kaptam tőle. Már száradnak a pöttyöcskék, hangulatunk meg totál visszatérőben.
Magzatsanyargatásban odáig folyamodtam, hogy már símán visszanyomkodok neki, mett mán fáj ahogy belémtapos.
Tegnap megtekintettük a versenyt, igaz én csak picit szálltam ki az ótóból, inkább onnan figyeltem, meg olvastam meg szundiztam.
Aztán Segesváron felmentünk a várba, ott picit sétáltam csak, aztán lenyomtam a hátsóm, s hagytam apát meg Edót éljék ki magukat. Majd nagy szonnyúságomban elkövettem egy nem megengedett dolgot, de azért teszek rá, ettől még ne kövezzen meg senki: megittam egy pohár hideg sörikét. Jelentem: jólesett.
Lábaim már a hurka állapotból asszem gyerekemmel való osztódás után bírnak legközelebb emberi láb formátumot ölteni. Meg a gyűrűim is csak aztán tom visszavenni.
Kajálással nincs baj, pocó lent van, így nem nyomódik felfele (bár abból is anno volt szerencsém), így jobb elviselni.
Előiratkoztam jövő péntekre dokinénihez. Rá kell kérdeznem (ha ismét nem felejtek), hogy pl. Mókula nem akar júli 4-ig kibújni, ő meddig hajlandó várni, mikor megy el szabadságra (elvileg családi haverük dátuma júli 7, csak nehogy ő osztódjon korábban). Meg mi neki az a terhességi hét, aminél tovább nem vár.
Valahogy olyan érzésem van, hogy minél inkább szeretném kölket kint tudni, annál inkább tecc neki odabenn.
Na, mék dinnyét enni (ja, az este is ettem, a fene egye meg, mett aztán bérletem volt pisilésnél)

Kép
kissmanó

Asszem galád a vonalzóm, s eddig nem nézett rám. Mi az, hogy mostantól írja ki, hogy nagy pocakom van? Nekem mán rég nagy, legalábbis én így érzem.

Kép
kissmanó

Na itt vagyok, a gépem még valami vírust is bekapott, ideges vagyok! :evil:

Pénteken megyünk 4D-re jó rég voltam már, kicsit ideges is vagyok, mert Kisfiam nem nagyon mocorog... Tiszta kemény, feszes a hasam, semmit nem érzek, néha egy-egy kidugás jobb oldalon, aztán semmi, meg ráadásul valaki beparáztatott, hogy a nagyobb babákat jobban kell figyelni!

Ági: üdvözlet a nagy Babák táborában! :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Hi Manó!
Segesváron is voltam, szép nagyon.
Drakulával nem kávéztál?? Asszem pont a házánál van egy kávézó (98-ban még volt)

Andi!
Nem parázzál. Most már másképp mozognak, Samu sem pici, ő is inkább már nyomakodik, hullámzik ide-oda, sokkal kevesebbet rúgdos már.
torolve_20131003125716

Halihó lányok!

Először is szégyenlem magam, hogy lemaradtam a jókívánságokkal (bébifotók, barátnőszülés, pocak, dekorációk, bébiruhák és amiket még íg is elfelejtettem) :oops: ezúton kérek megbocsájtást :roll:

A napi 5-6 összehúzódásunk még mindig megvan és szinte minden napra jut egy kis csuklás a babócának. Csak azért szurkolok, hogy a 36 hetet kibírja ez a pici(nagy)lány, utána várom nagy-nagy szeretettel.

Kép
szücsi

Sziasztok Csajócák!

'4órára megyek UH-ra, ilyenkor olyan izgatott vok, bár 30 meg 31 hetesen is voltam, szal nemrégen, de akkor is izgulok mindíg picit...
Nekem Bogika rengeteget mocorog, sőt, ma már túlzásba is vitte, pihizhetne is picit néha...
Kiványcsi leszek nálam mikor jön el az hogy kevesebbet mocorog, már 35hetes vok, és mégis néha olyan tombolást levág, hogy csak nézünk a Robival, hogy hogyan van benne ekkora erő...

Jaj, csajok egyre közelít a végszó, én már egy picit parázok, egyáltalán nem tudom beleélni magam a szülés gondolatába, főleg hogy nem is az én dokimnál fogok szülni lehet... :cry:
Dehát majd lesz vhogy...

Mindenki jól van?
Annee-ról tud valaki vmit?
Borzasztó ez a hülye meleg, ma vettem egy papucsot (párom legnagyobb örömére, tele vok papuccsal... :oops: ), de muszály volt, semmi nem jön a lábamra, pedig most alig van bedagadva a lábfejem...

Na majd jövök nemsokára, remélem minden okés...
Pusszantásom Nektek, pihizzetek ebben a túúúja időben...
Vendég

Nekem nem szoktak lenni méhösszehúzódások, vagy csak nem érzem?
Azt sem tudom milyen lehet az...
Vendég

Andi!
Szerintem ne izgulj, biztosan nincs semmi baj, csak picit lustizik picinagyfiad... :wink:
Nekem igazából akkor mocorog kevesebbet ha esős idő van, de van mikor akkor is rázendít, és olyankor majd szét szakadok.
Egyébként érdekes mert még én sem vok csíkos, mármint a pocakomon, pedig én nem kentem semmivel, de tényleg semmivel...
Legutóbb mikor bekentem testápolóval a pocakom, Bogi olyan iszonyat hepalyt levágot, hogy akkor én megfogadtam többet nem kenem be semmivel, hát szétszakítja a pocakom...
Pedig egyébként hajlamos vok a csikokra, mert a fenekemen meg oldalt a combomon van, de azt most olyan szépen behíztam :oops: , hogy szinte alig látszik...
Persze aztán majd szülés után derül ki, hogy csíkos lesz e a pocakom...
Vendég

Na jol van úgy látom mindenki pihizik az ebéd után, elkezdek készülődni aztán megyek UH-ra, ja és még mindíg biciklizek.... :oops:
Most bizti azt mondjátok nem vok normális, de olyan jól esik biciklizni, én gyalogolni nem birok mert akkor rögtön pisilni kell, meg keményedek meg a Bogi feszít, szal a biciklivel nekem semmi gond...
Lehet hogy szülni is biciklivel megyek?! :lol: :shock: Azért az már kicsit morbid volna...

Na léptem, pussz...
Vendég

Sziasztok!

Mamár jobb a kedvem valamivel.

Anneről a következőket tudom:

"Szia! Vérnyomás az egekben, magnézium és ebrantil infúziót kapok. Szomorú Nemsokára megyek UH-ra. Baba 3200 gramm volt pénteken. Puszilok mindenkit!"

Andi, ne parázz nincs semmi baj Samuval. Én is kevesebbet érzem mostanság, igaz este mindig bepótolja. Múltkor este nem akart mocorogni, mígnem Apájával sikerül felébresztenünk, hát hiszti volt a javából... :roll: Drukk a 4 Dhez.

Henchy a méhösszehúzódást azt pontosan fogod tudni, mi. Bár nem fáj, de baromi kellemetlen szerintem És olyan érdekes, hogy nékem csak a teteje keményedik, alul nem. Viszont Marci délre tör, mert szeméremtájékon, plussz csípőtáji fájdalomban élen járunk, tegnap voltak olyan pillanatok, amikor menni alig bírtam.

Gurgi, diéta :oops: Van, hogy sikerül tartani, van hogy nem. Néha olyan szar, amikor sütit sütivel ennél és nem lehet, tehát van néha csábulás... De mióta sok gyümit eszek és napjában joghurtot, azóta és ez nem vicc szorulásos lettem Én szerintem fordítva vagyok bekötve.

Mindenkinek akinek láthatása van nagyon drukkolok, most megyek és főzök.

kispiskóta

Sziasztok!

Ildi: Én sem tudok tanulni... Ez a büdös kölyök rugdossa könyvet... Meg figylem elterel...Iszonyat! Pedig már csak ezt a hetet kéne kibírnom,mert kedden államvizsga!

Tegnap olyan nyűgös voltam... Júj. Mondtam is a férjemnek, hogy készüljön fel, ne számítson semmi jóra a következő hetekben és higyye el én is utálom magam. Ma éreztem először olyan nehéznek a pocakom, úgy tele van. Belakta a főnökasszony és időnként csak úgy kikönyököl, vagy valami hegyeset kidug az oldalamnál...

Tegnap készült egy kép is. Orsi milyen gömbölyű vagy.... címet kapta! Kép
Vendég

főleg a fejem a gömbölyű! :?
Vendég

Orsi!
Hun vagy te már gömbölyűűűűű?
Esetleg kerekecske.
Hagyjátok mán ezeket a nagyratörő jelzőket a bálnákra. S ez Rózsára is szintúgy vonatkozik.
Különben csodaszépen nézel ki. Asszem az ilyen pocis mamikra érthette az Ildi férje, hogy csodaszépek.

Kép
kissmanó

Na, olyat írt ki a babanet, hogy titta szerencse ülök a hátsómon.
Az alábbi volt az üzenet:
rövid határidőn belül nem küldhetsz több üzenetet.
:roll: :roll: :roll:

Kép
kissmanó

Orsi
Ne máá tök csini vagy! Nagyon helyes a pocakod!
Uxi
Mi volt??
Hencsi
Bicós mami :lol: :lol: Jó láthatást!
Andi
Küldj a fiadnak vmi finomat! Én palacsintáztam, na arra egyből rámozdult :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Palacsinta, én is-én is!!! :(

kispiskóta

Na, a hivatalos magyar meghatározás szerint betöltött 37-ik héttől már egy újszülött nem számít koraszülöttnek.
Na, ehhez még hátravan 9 napunk.
De nekem 18 nap kell még minimum.
Nem akarok ikrek csajszit. Mán mindenki tudja a közelemben.
Sőőőőt, csütörtökön szeretnék szülni.
S akkor az június 28.
Na, de az sem tuti, hogy jó, mett sógorék lánykája született épp júni 28-án. Tehát akkor arra sem gyúrunk.
Következő meg július 5.
Az meg qrva messze van.
Most akkó miről mondjak le?
Csütörtökről?
Ikrek csillagképről?
Vagy megosszuk a júni 28-at?
Jajj-jajj, micsa dilemmák.

Kép
kissmanó

Ja, Hencsi - hogyan is tudsz felülni a bicire? Én tuti nem bírnám a hátsóm ráemelni.

Szegény Annee. Szorítunk nekik, azért nem jó az a vérnyós cirkusz.
Reméljük azért minden okés.
S bárkinek van újabb, plussz híre, azonnal megosztani velünk.
Irgumm-burgumm.

Kép
kissmanó

Gurgi! Ez a Drakulásdi akkora hatalmas emberbutítás.
Különben ott most nem kávézó van, hanem étterem, s állítólag belső nyílt terasszal. Mi nem kuksiztunk be.

Kép
kissmanó

A Barcarozsnyói várban jártál amúgy?
Csak részlegesen van felújítva, de ami kész lett, az marha jól sikerült.
Nekem asszem az a kedvencem a várak közül. S nem tom megmagyarázni.

Kép
kissmanó

Na, lejött egy hatalmas zuhé, pici jéggel megspékelve.
Én meg álmos.
De kell menni Edó után.

Jovika. Hun vagy?

Kép
kissmanó

Andi!

Már nekem sem mocorog úgy a gyermek, mint hetekkel ezelőtt. Van, h fél napig semmit nem érzek. Van, amikor aktívabb.

sziasztok!

Uxi, Henchy Megy a drukk! Majd jelentkezzetek!

Uxi! A vonalzód neked is onnan van ahonnan az enyém, az a baj ezzel az oldallal hogy sokszor behal a rendszer és nem látszik a vonalzó, egy pár nap mire újra látszódni fog, én azt hiszem csinálok addig egy másikat.

Anneenak is megy a drukk!

Emi

Kép Kép
emi_25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: