mágnes: 
a rossz éjszaka miatt! De nagyon cuki a babó!!!
kendő: én nem merek beruházni- leánykám a nap 90%-ban extra rosszul tűr bármilyen korlátozást. Van, hogy azért hisztizik, hogy NE legyen ölben. A 10%-ban meg alkalmazom a Csöre által leírt puha plédes "kupacolást", s akkor boldog. De 10%-ért nem veszek kendőt- pedig jó lenne, mert nem tudom néha, hova tenni Maszatmanót, ha a ház valami távoli sarkában ügyködöm.
hehe: Maszatmanó is ezt a nyelvet nyomja- és tudjátok mit, szerintem kínai! Dolgoztam egy tajvani főnökkel, aki ha a rokonságnak telefonált, csak azt fújta a telefonba, hogy "He, he, he!" Szóval azért beszélik annyian a kínait, mert kezdetben még szinte minden bébi kínai
orrtrutymó: Maszatmanó orra spec teli van sárga orrtrutymóval- szerintem tej megszáradt állapotban. Próbálom kipiszkálni, ciki, hogy a fültisztító pálcika is nagyobb, mint az orra...
bartika: sajnálom a betegséget! Jobbulást!
Na, most járt nálunk a védőnéni, és hát jól beégtünk. Apu berendelt életében először némi extra koktél alapanyagot (fura nevű alkoholos italok) egy kiszállítócégtől. Természetesen abszolút egyszerre érkeztek meg a védőnénivel, aztán még nem is tudtak a pénzből visszaadni, ott rohangáltam a lakásban- nagyon gáz volt!
Aztán kvázi leszidtak minket, mert csak 110g-t szedett fel magára Viola az elmúlt héten, ellentétben a korábbi két hét összesen fél kilójával (3140g-nél járunk). Miközben dől a mellemből a tej - Manó meg addig kap, amíg totál be nem alszik, s arra se reagál, ha a cici a száját bökdösi. Hogy adjak neki többet, ha ki se nyitja a száját?!

Most már kétségbeesésemben azzal ébresztgettem, hogy a fent említett orrtrutyit piszkálgattam- erre felébredt, és még két kortyot fogyasztott (ez is számít!)
Hasfájásra azt mondta a védőnő, hogy igyak kevesebb Laktoherb teát... Én közben már az
Infacolra is gyanakszom... KÉRDÉS: akik adtok Infacolt a bébinek, azt minden étkezés előtt teszitek, vagy vannak szünetek?
Gombócmakka nagyon eltűnt...