Köszönöm lányok, annyira jó, hogy itt vagytok nekem! Tsók! :*
(Már ez is tök sokat segített, hogy jól kinyítam magam itt nektek!

)
Mush: Én eddig "bőgés-szűz" voltam, ez az első ilyenem volt....na, de most átestem a tűzkeresztségen!
Köszi a tanácsot, sajna nincs itthon vérnyomimérőnk, szerintem holnap felhívom a védőnőt, és ha lehet, bemegyek hozzá.
Amúgy ha baj lenne, akkor dagadnék máshol is, pl. a kezem is, nem? De nekem csak a bokám és a lábfejem hatalmas....
Ez a hirtelen dagadás meg úgy lett, hogy vasárnap még semmi, hétfőn meg pufffffff.....
Bocika: Én is a Herbáriást vettem, csak a filterest. Akkor iszok egyet ma is sztem....
Húúú, most a kedvemnek de jót tenne egy kis Bocika-féle kalács....
Cili: Hát, nemtom, mert csak úgy lehúztam egy hörpintésre....nem bírom a gyógyteákat, de a baba miatt még kamillateát is ittam...igaz, azt is egy húzásra!

Ja, kettő van, amit szeretek: a hársfavirágtea, meg a legújabb felfedezésem, a citromfűlevél tea. (utóbbival indítom a napot már jóideje, mézzel és citrommal isteni és még jó hatású is)
Andy: Pedig én hozzád képest még a kezeimet is összetehetem, hogy "csak ennyi" bajom van....de hát én már csak ilyen hisztizsák (by Drágauram) vagyok....
Bkati: Köcke, holnap lesz mérés remélem! Én picurom is nagyon sokat csuklik, egyik nap rekordot döntött, 7szer jött rá szegénykére...