Aproo búzadarát!
köményestől legalább jókat fog púzni a drága
BArbi nálunk is az a szokás, hoyg a testvérek is kapnak kisebb apróságot
nagyon édes a pici fiad!
Dia hajszárító itt olvastam hogy szárítjátok a haját a babáknak,és egyszer én is megszárítottam.utána jól leszidtak hogy a meleg levegőtöl is kaphat huzatot a feje a gyereknek.. azóta jól megtörlöm és sapka
annyira édes kiscsaj! és milyen hosszú a haja
szemszin nektek látszik már milyen lesz a szem?
mecsi tejszaporítónak ami nem tejes
darás tészta, krumplis ételek , rostos gyümölcslevek k nagymamám ezeket csináltatja velem.. este ittam egy dl alkoholmentes sört az is használt..illetve szopi után fejd meg máég ha nem is jön belőle dolgoztasd én is azt csinálom.. bal mindig satnyácska jobb az tuti de sokat feljődött a bal cici amióta ezeket mívelem
most megyek fejni mindkét cicit, mert pici fiam este 20- 3.30ig aludt... végre 6 órát aludtam ÉN is egyhuzamban! hurrá!
nővérem mesélte, hogy unokaöcséim 7-8 hetes koruktól átaludták az éjszakát! bár ők tápszeresek voltak mert testvérem gyógyszert szedett és sajnos nem adhatott anyatejet nekik.
mi tegnap töltöttük a 7.hetet. majd meglátjuk
koszmo találtam a kis fején keveset , de aztán szakszerűen elláttam és elfújták
most már nekem is meg kellene jönni a hordozókendőmnek, annyira várom...
több anyuka tanácsára rendeltem borostyánnyakláncot fogzássegítőnek.. az is a napokban fog megérkezni illetve baba-mama szettet rendeltem mert anyunak is jó lesz oime a link ha érdekel valakit...
http://babacsoda.hu/component/page,shop ... Itemid,26/
nővérem mondta, hogy babamasszázsra ha tehetem menjünk, mert fiai imádták..
babaúszást ő nem próbálta, de nekem is több hátrányt soroltak fel mint elönyt de én azért egyszer lehet kipróbálom...
illetve rendeltem párásítókészüléket(a pingvineset
én is benne lennék egy nagy sétában városligetben, vagy Margit szigeten...
bocsánat, ha túl sok voltam

[/url]