A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Jó reggelt!

Gumimaci, nemsemmi az a rengeteg plüss :lol: :lol: A kisfiam itt áradozik!

Szösszenet, mindjárt megkeresem a képet! :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Erre gondoltál Szösszenet? :)

Kép

Kép

Kép

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Szőlő! A kiságy magasságát lehet állitani, ha olyat vettetek. Mert még mindig árulnak olyat is, amin csak legalul van egy fekvőmagasság. De 2 vagy 3 fokozatban lehet állitani a legtöbbet. Az újszülöttnek érdemes a legmagasabbra tenni, mert neked sem kellemes behajolgatni kétóránként a legaljára és onnan emelni ki az egyébként is nyeklő-nyakló újszülöttet... :wink: Ki meg még nem esik, mert nem térdel és nem áll fel.

A körbefejvédőzést én sem támogatom, nem is fogom, de ez is mindenkinek egyéni döntése, hogy csinálja. A rácsvédő alatt is képesek kidugni kezüket-lábukat. Én miután ezt észrevettem, le is szedtem (nekünk is körbe volt Atisnál) és Barnusnál már csak a fejéhez raktam. Meg láttam, hogy szivesen nézelődik és zavarta, hogy nem lát ki....
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 17:12-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 17:12-kor.
Vendég

Gumimaci,
tényleg nem semmi az a rengeteg plüss. És még mennyi lesz... :D

Csöppke,
nagyon édesen alszik a kisfiad!
sirkici

Csöppke - Igen, erre :)
Nagyon köszi!!!
Annyira édes .. :) :) már akkor is végem volt ettől a képtől :D
Du. megmutatom Apucinak :)

Kép
szösszenet

Huh! Csajok megvolt a cukros lötty! Túléltem, de azért még egyszer nem csinálnám végig! Vihettem citromos teát. Nálunk 3-szor is vesznek vért. (éhgyomri, 1órás, 2 órás) Viszont most egy nagyon ügyes idősebb hölgy vette le, és nem is éreztem!!! A cukros tea szarabb volt! Valóban az első fél - egy óra volt kicsit émelygős, aztán jobb lett!
Eredményre kíváncsi leszek, kicsit tartok tőle, mivel nekem már colt gond 10 éves fogamzásgátló szedés mellett a vércukorral, aztán abbahagytam a gyógyszert és azóta jó volt! Szóval, most is ugye a hormonok miatt gondolom, hogy esetleg előjön! De reménykedem.
Ma, vagy holnap megtudom az eredményt...

Ja! Az Intersparban jó nagy BABA AKCIÓ van mától!! 100% pamut rugik, bodyk, törölközők, plédek, játékok, pelenka, popsitörlőkendő...stb

Megpróbálok visszaolvasni!

Kép
gabo001

Szőlő
És azon bellül hova?
Legallulra bemásoltam de így nem látszik...

tudom nagyon béna vagyok ezekhez a dolgokhoz.... ha a vonalzómat szeretném betenni azt is ugyanígy kell?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Lányok, ki az a Kékesi Mária????

Babanetes nevet irjatok, vagy egy üziben vagy a becenévben, mert igy nem tudok beazonositani képről minden jelölőt! :roll: Akit már láttam itt képen, az ok, de aki nem tett még fel "fejjel együtt" pociképet, arról gőzöm nincsen igy.... köszike!!!! :)
Vendég

Sikerült!

Köszi

Kép
Kép
Kép
mamacka

gabo 3x!!!
Nekem csak egyszer! :) :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
mamacka

[quote="nono26"]C írta:nono26söpke! Mennyi idős volt is a kissrác?

1,5-2 hós :)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Rácsvédőt Tominál az ablakok közé raktam be szigetelésnek, mi sem használtuk, most sem fogom. Nem látok be az ágyba, ha fekszem, plusz simán belenyomhatja annyira a fejét, hogy megfullad...szvsz...az egész lakást meg nem tudom kipárnázni...

Nem emlékszem, ki akar létrázni, de nem nagyon kéne :shock: teljesen máshol van már a súlypont, plusz a vérnyomás is ingadozhat, bébi is bármikor rúghat fájdalmasat, szóval, én ennél parásabb vagyok...

Az ujjbemutatós UHU-kép nagyon komoly! :D

Kép
babyteve2

Szőlő!

Nagyon tetszik a "Meez"-es képed, én is csináltam magamnak egyet. A problémám, hogy nem tudom behelyezni az aláírásomhoz. Te hogy csináltad?
emma2008

Pumpóka, köszi, tudom tudom, ez most konkrétan ERRE a Corás kiságyra vonatkozott, mert lehet hogy mi is ilyet veszünka héten.

Kép Kép
szõlõ

Ágynemű: nálunk is lepedő, feje alá pelus, és hálózsák, néha pléd. Asszem az ovihoz vettem először ágyneműt.
Ovi: de jó is volt, hogy ha nem bírtam felkelni, nem mentünk...aztán kérdezték Tőle, hogy baj volt, vagy miért nem ment...erre mondtam, hogy nem, semmi gond, csak anya nem bírt kikelni az ágyból....meg is szenvedtem a sulival utána....Tomi simán kiugrott, de nekem nehéz volt hozzászoknom, hogy hajnalban kötelező kelés van :D

Kép
babyteve2

Nono
A legújabb kutatások szerint... orvos ismerős mondta a paracetamol tartalmú készítmények sokkal károsabbak... a vesékre ártalmasak... mint az algopirin.

Kép
Kép
Kép
mamacka

babyteve
Én írtama létrázást... az a helyzet, hogy úgy néz ki dolgoznom kell...

Kép
Kép
Kép
mamacka

[quote="emma2008"]S írta:emma2008zőlő!

Nagyon tetszik a "Meez"-es képed, én is csináltam magamnak egyet. A problémám, hogy nem tudom behelyezni az aláírásomhoz. Te hogy csináltad?

Emma, nekem most nem jön be a meez.com, azt írja frissítenek, ha sikerül megnyitnom leírom hogy honnan mit kell az aláírásba bemásolni.

Kép Kép
szõlõ

Szőlő!

Köszönöm! Én most csináltam, nekem bejön az oldal, de amikor át akarom másolni az aláírásba, azt írja ki, hogy túl hosszú.
emma2008

Én is csináltam a múltkor meez.com-ost, és mikor menthettem volna, lefagyott az oldal, azóta lusti voltam nekifoni :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Úgy tűnik most sikerült. Kipróbálom.
emma2008

Igen, Mamacka, tényleg...ha mégis másznod kell, akkor legalább legyen melletted vki...és ne üres gyomorral menjél fel! Tudom, hogy vigyázol Magatokra, de aggódom!

Kép
babyteve2

Hát nem!
emma2008

[quote="emma2008"]S írta:emma2008zőlő!

Köszönöm! Én most csináltam, nekem bejön az oldal, de amikor át akarom másolni az aláírásba, azt írja ki, hogy túl hosszú.

Jé... Nekem azt írja hogy We're sorry. Meez.com is temporarily down

Keress egy lyan kódot ami ezzel indul [url]és ez a vége[/url] az lesz a jó

Kép Kép
szõlõ

Mary, gratula a 27. héthez!!! :wink:

Kép Kép
szõlõ

Azt választottam, de arra írja, hogy túl hosszú. Mellette van még a vonalzó kódja is, lehet, hogy azért.
emma2008

Jé, itt a kép. De nem mozog. Talán most.
emma2008

Bocsi Szőlő, odáig már nem láttam, hogy a Corásról volt szó... :oops:
Vendég

Mamacka! Igen 3-szor vesznek nálunk vért! Úgy látszik nálunk extra szadizás jár a kismamáknak! :lol: Ezért is írtam, hogy én ezt mégegyszer nem csinálom végig az tuti!!! Ha szar lesz az eredmény akkor sem. Akkor majd diéta, aztán kész! Ennyi cukor egy ökörnek is sok szerintem! (félig volt a pohár vele!!)
Köszi a kád ügyben a véleményed! Pont azért gondoltam az állványos kiskádat, mert ha a fürdőkádra tesszük azt a fa lapot, akkor az alacsonyan van!! A derekam miatt! Pelenkázni meg nem tart addig, míg fürdetni, így inkább a fa lapon pelenkáznék.
Ne aggódj, biztos nincs gond Áronnal! Most ilyen időszaka van valamiért! Miért lenne neurológiai baja!! Áááá! :)

Nono! Algopyrin szerintem nem káros terhesség alatt!! (pláne már ilyen nagy terhességben) Fejfájásra azt szokták mondani. De pl. egyik ismerősöm még csak az első trimeszterben jár és influenzás lett, és Algopyrint kellett szednie.

Fejvédő: én sem akarom körbe, mert szerintem is idegesítő lehet a babának is, hogy nem nézegethet! :)

Ollem! De jó volt neked a vércukor terhelés! Irigyellek! Tul. képp. egy jót reggeliztél.... :lol:

Kép
gabo001

Este megyek az Intersparba az akciós babaholmikat megnézem!!! Tényleg jók, a katalógus alapján legalábbis.

Kép
gabo001

Gabo, nekem is azt mondta a védőnő hogy paracetamol tartalmút ne szedjek, de nem emlékszem melyikre mondta hogy oké :oops:

EGyébként én is először 2 decis pohárban akartam bekeverni a cukorterheléses mixet, aztán rájöttem hogy víz már nem is fér bele :shock: :lol:

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok!

Az éjjel már kicsit jobban aludtam. Néha "megkértem" a picurt, engedjen egy kicsit a jobb oldalamon is feküdni. Engedett...egy kicsit...kb. 2 percet. :wink: De már ez is jó volt. :)

Még nem sikerült mindent visszaolvasni.

Szőlő! A kiságy fekvőfelülete, ha jól számoltam, 4 magasságban állítható.

Na, olvasok tovább.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Gabo, 3x? És kibírtad, nagyon ügyes vagy. Eredetileg nekem is ezt mondta a háziorvos, aztán kiderült, hogy nem úgy van, "csak" kétszer vettek. Drukkolok!

A cukor szerintem is rengeteg, én mostanában számolgattam egy kicsit, miben mennyi van (meg azért is tudom, mert az apósom cukorbeteg), hát én közelsem szoktam ennyi szénhidrátot megenni egyszerre. De szerencsére "ellenálló" vagyok, úgy tűnik.

Interspár, köszi az ötletet!
Vendég

Sziasztok!

Na most megint annyit írtatok,hogy mire végigolvastam már alig alig emlékszem... :( :oops:

Először is grat a tegnapi UH-osoknak! :wink: Örülök hogy szépen fejlődnek a kisbabók. :wink:

A pocifotók is szépségesek,nagyon csinik vagytok! :wink:

Nono: örülök hogy a dokid némiképp meg tudott nyugtatni.Jobbulást neked a továbbiakban is! :)

És én is csatlakozom a mellső fali lepénnyel rendelkezők táborához.Nekem egész terhesség alatt szinte ott volt,illetve a legelején elölfekvő volt,tehát rajta a méhszájamon.Én úgy tudom hogy csak az elölfekvő lepénnyel van gond,ott kell nagyon vigyázni,sokat pihenni.A mellső fali lepény tényleg csak a baba mozgásait tompítja,egy ideig...Mert az én babómat már nagyon is jól érzem mellső fali lepény ide vagy oda. :lol: :lol: :lol: nem akadály hogy érezzem a rúgásait,de korábban tényleg nagyon nehezen éreztem,és az első magzatmozgás is nagyon nehezen tűnt fel emiatt...

Kép

Kép
mezsó

Mi 6 körül megyünk a Corába, remélem, lesz minden....ráadásul, vérnyomásmérőt is kell vennem, mert kiderült, hogy a tesóm felesége is terhes, és az ő vérnyomásmérőjük volt nálam, amit visszakértek...persze, a toxémia a vége felé gázos, mikor maradjak vérnyomásmérő nélkül...na mindegy, a Corában láttam 4 ezerért, úgyis csak arra kell, hogy emelkedik-e, vagy sem :D

Kép
babyteve2

Nekem Gergő lepénye van a mellső falon, Őt tombábban és kevesebbszer érzem. Mira lepénye hátsó fali, Ő aztán hallat magáról rendesen :D

Kép
babyteve2

gumimaci: nem semmi az a plüssállatka rengeteg ami a kiságyban van!! :lol: :lol:

Kép

Kép
mezsó

Nekem is a melső falon a lepény, a mozgást tökéletesen érzem már régóta, ami érdekes az az, hogy a nagylányommal mikor terhes voltam, párom ilyenkor már érezte jól kívülről is, most viszont csak gyengén érzékeli még...

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 17:13-kor.
Vendég

Megpróbálkoztam már jó múltkorában én is a blogírással .. persze szigorúan titkosan :D :lol:
http://www.haromszosszenet.blogspot.com/
Majd lehet lesznek kérdéseim a masszív blogolókhoz, mert csomó dolgot nem tudok .. ;)

Kép
szösszenet

Rácsvédő: köszönöm, hogy leírtátok a véleményeteket.
Nuska! Igen, én is csak altatni szeretném majd a babát a kiságyban, de nem egyformák a babók. Most is vannak az ismerőseim között és a rokonok között is pici babák. Van olyan, aki nyugodtan mégigalussza az éjszakát és van, aki még nem volt 3 hónapos, de reggelre mindig körbeforogta a kiságyat. Alvás közben, úgy, hogy nem ébredt fel.

Szóval, én szeretnék venni, mert tetszik is. Aztán majd meglátom, hogy mikor már nézelődik, van-e rá szükség.

Egyébbként, megnéztem az ikeás ajánlatot (Mamacka ajánlotta) és ott van olyan rácsvédő, amelyen olyan kis figurák vannak, amit szívesen nézeget a baba és fejleszti a látását.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Virág! Az volt a szerencsém, hogy a vérvételes nő tökre ügyi volt! Meg sem éreztem így szinte!
Viszont a cukros löttytől tök szar a gyomrom még most is!
Én is azt mondom, hogy ennyi cukrot ki eszik meg egyszerre? (jó tudom a kenyér, gyümi...stbben is van szénhidrát) Meg azt sem hiszem el, hogy a zsömi+tej ugyanennyit tartalmaz. valaki írta is, hogy az csak 40 g-ot. (nem 75g, mint a cukros lötty) Szóval, ha szar lesz az eredmény, akkor max. odafigyelek a szénhidrátra, aztán csókolom! Mert ha meg itthon mérem NORMÁLIS kaja után, akkor jó szokott lenni. (én néha megmérem magamnak egy kiadós ebéd, vagy reggeli után)

Kép
gabo001

[quote="gumimaci_1"]
írta:
gumimaci_1 Szőlő! A kiságy fekvőfelülete, ha jól számoltam, 4 magasságban állítható.

Na, olvasok tovább.

Jajdejó jajdejó :D Köszönöm. Uram már félretetette szerintem holnap megvesszük vagy szombaton ő (de azért én is szeretnék ottlenni :oops: )

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok

Sikerült képet menteni a tegnap uh-ról.

Kép

Kép

Ő Maszat :D [/img]

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Emi, Cinyke, Csöppke, Sirkici, Mezsó! Köszi! :D

Mango, Nici, Andi Danija! Jobbulást!

Nici! Csinos poci!:)

Xsara! Aranyosak a gyerekek a jelmezekben. Én szívesen nézegetek képeket, úgyhogy máskor is tehetsz fel. Ja... Zorro volt a legaranyosabb! :D

Csöppke! Tényleg nagyon édesen aludt ott Dominó!:D

Szösszenet! Örülök, hogy sikerült beszélned a dokiddal és annak is, hogy megnyugtatott. Azért így sokkal jobb, nem aggódsz feleslegesen.

Kisscica! Grat. a nagy babóhoz! Várom a képeket. :D

Gabo, Mary! Az a fő, hogy túl vagytok rajta. Biztos jók lesznek az eredmények.

Virág! Grat. a jó eredményhez!

Nono! Ne aggódj, mire kell lesz neve a picinek. Van még időtök.

Remélem nem felejtettem el semmit. :oops: Sokat írtatok.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

kiscica, nagyon édes a kismaszatod :) :) Klassz képek!

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Szőlő!
Közben jött a férjem, és megerősítette, hogy 4 helyre állítható a fekvőfelület.
Ha félretetettétek, akkor jó. Mi tegnap voltunk, még az akció előtt és nem volt túl sok kirakva.

Voltál már a fogorvosnál?

Kisscica!
Nagyon édes Maszat a képeken! :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Az anyukákhoz lenne egy kérdésem: Szükséges a matracra, a lepedő alá gumis lepedőt is tenni?

Én gondoltam rá, hogy teszek, de az nem "árt" a kókuszmatracnak? (úgy értem, hogy a légátersztése attól megmarad?)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: