A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 decemberi kismamik

[quote="mágnes"]H írta:mágnesalihó
Após:
Úgy felhúzott..

Kezdem elhinni, hogy valami csak rájuk ható baci kering a levegőben....

Berni! Hogy sikerült a rizsfelfújt?

Karácsony: én alapból szeretem a nagy népünnepélyt, de az idén kicsit csendesebb lesz. Anyuék jönnek ide hozzánk, mindketten nagyon toleránsak, és ők tényleg segítenek. Ha mamám itt van, akkor effektíve még a kanalat sem kellene a számhoz emelni... de ha olyan lesz a gyermekágyam mint az elsővel volt, akkor a karácsony még így is kínszenvedés lesz

Mush! a mesztelen csiga nem is rossz ötlet.... :)

Cili! Szerintem jósló....

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Zöldi én aztán nem akartam senkit felidegesíteni, az előbb is csupán annyit írtam, hogy fáj ahogy Noelkám mozog, mert nem igazán férünk el egy testben.

A folyást meg direkt azért kérdeztem meg az orvostól, mert igaz hogy nem tud távgyógyítani, de ha komoly bajt érzett volna azt mondja menjünk a kórházba...

Már bánom hogy itt is felhoztam a témát.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

nekem is olyan süthetnékem támadt..
Asszem csinálok is valamit... de lehet, hogy megunom sütés közben a dolgot..akkor neki sem kezdek inkább.

Lányom felébredt, ezt hallom a bébiőrben: anya, bádi, kúbász. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Cili: hát igen ez a legnagyobb baj. Számukra ez a december úgyanolyan december lesz, mint az előz sok ezer!!! :cry: :cry: De én már elfogadtam, hogy ilyenek, de látom a férjemet nagyon zavarja. Bár ő is hibás mert hagyja. Ezért akarok vele este elbeszélgetni. Anyóséknak meg akkor is megmondom a véleményem. Sajna a szép szó nem segít akkor mondom csúnyábban. Na nem fogok káromkodni meg hasonlók, de elmondom a nyügöm-bajom!
Vendég

Mágnes: és ezek mit jelentenek???? :lol: :lol:
Vendég

haliho!

na 1 órányi visszaolvasás után végre irni is tudok, bár már elfelejtettem kinek mit irnék ugyh csak ugy összevissza fogok.

zöldi:

nem sokat tudtam aludni mert apa hazajött, aminek először nagyon örültem, de kb. félóra múlva tökre összevesztünk:(persze a legnagyobb hülyeségen még le se irom akkora, de azota is megvisel, ill. ami utána jött!: elkezdtük szerelni a babakocsit mert van egy kis bonyodlamunk a travel systemmel nem jó adaptert kaptunk hozzá, persze azon is ment a vita, majd: birsalmasajt keverés közben fröccs ki, pontosan 100 fokos forrásban lévő rá egyenesen a JOBB csuklómra, féltenérnyi nagyság 2.fokú égés éljennnn!!!! onnantól (este fél6) már tleg végem volt, először azt néztük menjünk-e egyáltalán kórházba annyira randa volt, majd meg a fájdalom meg maga a stressz meg apa szidalmai a birsalmáról (multkor nem uez volt az almadzsemnél?:) aszem idén nem főzök több ilyesmit:) na mindegy este 10re már enyhült annyit a cucc h esélyem legyen aludni. erre olyan menzigörcseim volt éjjel, h már aszittem menni kell v nem is tom. de amugy csak a jobb oldalon fájt egész a forgómtól a lábamig kisugárzott, lehet h a csontjaim tágultak? végül találtam egy pozt amiben elviselhető volt igy kb. hajnal 4kor már el tudtam aludni (6ig mikor pisilni kellett). szal vagy jósló volt, vagy az esti stressz hatása vagy a forgóm, de nagyon fájjjt ám.

most meg itt vok használhatatlan jobb kézzel, még a wczés se megy eccerűen láttatok volna fürdés közbn:)nylonzacsi a kézen mikor amugy se nagyon tok már mozogni...jajjj h nem elég ez a babóca nekünk.

bocsi de gondoltam leirom milyen eseménydus éjjelem volt:)

andy

amugy mindenkinek jobbulást látom h ez nem a mi napunk:)

Kép
andy30

aida. ne legyel mar ilyen erzekeny. zoldi csak azt akarta mondani, hogy ha nem tudod eldonteni, hogy folyas vagy magzatviz, akkor menj be a korhazba megnezetni, minthogy ezen stresszeled magad!
en 100% biztos vagyok benne, hogy az enyem folyas es nem magzatviz, mert nem vizszeru, hanem inkabb olyan nyalkas, de ezt neked kell tudni. bocsi a reszletekert.
ahogy mar nagyon sokan irtak itt, jobb ha megnezik, minthogy baj legyen!

zoldi. bocsi helyetted szolaltam fel. uff! :oops:

bocika. hajra! add ki magadbol a gozt! aztan majd kuldd a kepeket a kek-zold anyosrol/aposrol! :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép
KépKép
mush589

Visszaolvasásnál tartok...

Cumisüvegben egyetértek Csakival.

Fejő: nekem is medela kezi van, Zöldi... próbálkoztam a kézi fejéssel nem ment... béna vagyok... na meg a poronytom tudott ám kajálni....

Címke ruciban: van amiből kivágom, van amiből nem. A féloldalasaakt mega múanyagot kiszoktam vágni. A tiszta pamutcímkét bennehagyom, az általában a mosásban elmálik :) méretezést szerintem be lehet kalibrálni anélkül is.

Andy! Nálunk a hátulgombolós rugik hat hónapos koráig számításba sem jöhettek, mert nem aludt hason a kisfiam, és utálta. (Orvos mondta, hogy ne altassuk hason, csak féloldalas poziban... mert ugy nagyobb eséllyel kerülhető el a bölcsőhalál) Állandóan nyűgös volt. Volt olyan amit ajándékba kaptunk és méga címke is rajta van, mert nem használtuk.
Téli sapit olyat nem fogtok hordani, gondolom csak akkor, ha kiviszed sétálni. Az meg a téli babáknál elég rövidke és csak fokozatosan szoktatod. Az alatt az idő alatt meg lehet figyelni, hogy a bojt ne kerüljön a bucija alá...

bkatalin

Köszi Zöldi tudtam, hogy számíthatok rád!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Boci nagyon sajnálom, remélem sikerül valamit a pároddal beszélni!

Olyan aranyos a párom, úgy imádom!!
Tegnap megint fekszek kanapén, é elkezdek feltápászkodni, erre ő a szokásos hova sietsz már megint mondata. Mondom tudod milyen rossz, hogy olyan mintha egy teknősbékát felborítanak és próbál felkelni? Erre halálnyugodtan, a teknősbéka nincs ekkora... :shock:

Kép

Kép
dcili81

bocika:
Anya, body, kolbász.... :)

Én nyertem! A káposztás tészta gyermekem emésztőrendszerében kering! :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Zöldi! Ti most apával külön nyomjátok? A kórház miatt? Azt láttam a tábliba, hogy XIII. ker meg Balatonlelle... a picivel hol fogtok lakni?

bkatalin

[quote="sinaszi"]T írta:sinaszialán túlzásba vittem az aggódást a múlt héten...

Nem vitted... jobb félni mint megijedni... apának meg az a dolga, hogy most már minden moccanásodra figyeljen...

bkatalin

Zöldi!
Rizsem felfújódott! És állati fincsi lett. Hát nem hiába, tudok főzni! :lol: Csináltam egy hatalmas adagot, de rá fogok járni délután... csak Apának maradjon! Ő rendelte...

Karácsonyi nagyszülődömping: Ha begurulok, vagy zavarni fognak, akkor tuti elzavarok mindenkit...

Mági!
Szerintem személyesen intézd el az ELMŰ-nél ezt az ügyet. Máshogy sajnos nem megy. Én meg befizetem ezt az 557 Ft-os csekket. Talán nem dől össze a költségvetésünk…

Bkati!
Helyes hozzáállás! Pihenj és babanetezz. Aztán csak eltelik már ez a pár nap.

Andy!
Nem semmi estéd volt! Már amúgy is nyögvenyelős minden, ez az égési seb még baromira hiányzott! Jobbulást!

Kép
Kép
lbernuska

[quote]V írta:an akinek még fájnak a baba mozdulatai, ahogy ő egyre nő odabent? Mert nekem fájnak. A méhem is alig bírja, éjszaka erős fájdalmaim voltak, most is mindenhol fáj. Pedig még hol a vége..!?

[quote]R írta:áadásul folyamatosan folyik belőlem vmi színtelen, szagtalan izé, remélem csak folyás és nem a picurkám vizecskéje.

Aida! Én erre írtam, hogy elmennék ezzel dokihoz. Ebből arra következtettem - én buta! - hogy aggódsz ezek miatt. De ha csak úgy írtad, hogy tudjunk róla, akkor bocsi. Azt hittem reagálásokra vársz. Gonosz leszek, de rajtam kívül csak egy sorstárs erősítette meg, amit írtam, a többiek nem is reagáltak.

Kép
zölddisznó

Mush: annyira agresszív azért nem vagyok, meg én tisztelem a kort, bár lehet ez lenne a nyerő???!!!! :lol: :lol:

Cili: én is sajnálom!

Mágnes: ezekre gondoltam én is csak azt hittem Annánál ezeknek új értelme van. :lol: :lol:
Vendég

Ibernuska: ha nem fogy el a rizsfelfújt küldhetsz nyugodtan, én vevő vagyok rá! :lol:
Vendég

Kösz Musi! :wink:

Hú, Andy, vazze!

Kati! Mi eddig is külön nyomtuk - de már rég nem is "nyomtunk" :lol: - Lellén épül a házunk és neki ott van a telephelye (meló). Heti 2-3* jön Pestre, akkor vagyunk együtt, amúgy ő kétlaki. 4 éve! Itt nekem van egy garzonkám, ott meg épül a kacsalábon forgó! :wink:

Kép
zölddisznó

...mentem shoppingolni. Cső!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Látom a "kedves" anyósok megint alakitanak. Nálunk hál' csend van anyós fronton, de kitudja!

Vera! Azért még maradjegyeben kicsit. megy a drukk.

ELMŰ -vel vivók:
Levél!!!! Szó elszállll!!!
Jó kis fenyegető levél, hogy ejnye-bejnye és a felső szervnél feljelentést fogtok alkalmazni szöveggel!
Tuti hatásos!!!!
1. Levélre kötelező válaszolniuk és marad nyoma. A telefonoknak akármennyire rögzitős is semmi értékelhető nyoma nem marad! Tudom macerásabb de...
2. Kb: 15 évig közüzemi ügyfélszolgálaton dolgoztam tudom, hogy mennek a dolgok. (nem Elmű) De ilyen helyen belőlem lesz a legrosszabb ügyfél. :oops: :lol:

bkati:
Kitartás!!!! Én is utálnám ha itten hegyelnének! Brrrr!
Vendég

berni:

köszi

fincsi lehet a rizsed sajna én ilyesmit nem csinálhatok mert apa nem eszik tojást (meg mást se nagyon:) magamnak meg nem kinlodok. majd ha meglesz a baby! ugy már más..

most meek csinálok körözöttet mert éhes vok, az ebéddel meg megvárom apát (fél4 :shock:

andy

ui.: féldiónyi az égési hólyagom, ez tti ki fog durranni, mi? de kiszurni meg nem szabad ugy tudom.. igy viszont beragasztani sem lehet..aaaaa

Kép
andy30

Ebéd gyomorban, a vér követi, úgyhogy most csak olvasni vagyok képes... de azért itten vagyok (ahelyett, hogy dógoznék :D)...

Kép

Kép
gabilany79

[quote="zölddisznó"]H írta:zölddisznóú de irigy vagyok maci miatt!

Én is... most megint ez a gondom...

bkatalin

andy. jobbulast. ha van egy kis aloe verad, akkor azt tegyel ra, de szerintem ne lukaszd ki.

nekem az tok szepen rendbe hozta, amikor legutobb megegettem magam. de az nem volt ilyen sulyos, mint a tied.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2008.10.29 13:32-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Boci!
A rizsfelfújt tuti el fog fogyni, azt már most érzem. :-D

Szorsolya!
Én a közműveknek írt levélről mindig azt gondoltam, hogy eltűnik náluk valahol a süllyesztőben.

Andy!
Kőrözött! Tényleg, ma még azt is akartam csinálni!!! :-D De jó, hogy szóltál!

Kezedet szerintem se ragaszd le. Persze így meg semmit nem tudsz csinálni... :-(

Zöldi!
Jó soppingolást!

Én megyek, kertészkedek, meg kutyázok kicsit, mert ha bent maradok, tuti felfalom az egész felfújtat...

Kép
Kép
lbernuska

Haha ... ez az év vicce....
Anyóspajti lelépett nézelődni meg shoppingolni... és közölte apóspajtival, hogy főzze meg az ebédet.... :) Szegény most ő főz és már el is mosogatott ... úgy sajnálom.... mindjárt megszánom.... :roll:

bkatalin

Andy: én ezt úgy csináltam, hogy tű (alkohollal lefertőtlenít vagy láng fölött), gézlap, pici szúrás a hólyagba, és a gézlappal óvatosan kinyomkodtam/leitattam a lötyit, ami kijött. Így kicsit gyorsabban beszáradt és gyógyult... Csak egy tipp, bajom még sosem volt belőle (az a hártyás bőr gyak. rajta maradt, amíg meg nem száradt, és lejött magától)... de majd a többi "doktornéni" is hátha mond valamit...

elnézést azoktól, akik érzékenyek az ilyesmire...

Kép

Kép
gabilany79

Ibernuska: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ha hazamegyek én is kutyázom!
Vendég

Zöldi, mind1, befogtam..

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

"magának ilyen szar csöcse van?".

Na azért én ilyennel nem találkoztam... nálunk a csecsemős tojt a gyerkőcökre, kb az volt hogy segítség képpen három cigit elszívott két perc alatt....

bkatalin

Hú Vera! Akkor lehet, hogy hiába gyúrok az 5-dikre? Nedkem az első is nagyon lassan ment.... ezek szerint nincs remény.... :wink:

Vera! Mikor szülted a fiúkat, akkor milyen volt a gyermekágyad?
Meg aki szült már... szerintetek az normális hogy a szülés után 4 hétig nem bírtam mozogni? Nme vagyok egy nyámnyila alak és a fájdalmat is jól viselem, de konkrétan erőm nem volt és a varratok meg a helye iszonyatos volt. Mások már a kórházban simán leültek... nekem csak a "fejenállás" volt jó...

bkatalin

jelentem néhány óra leforgása alatt sikerült a tegnapi irományokat elolvasni...

és én vagyok vak, vagy tényleg nincsenek még képek a taliról?

bkatalin

Andy a curiosa nagyon jó az ilyen sebekre és balesetekre.
Nkem nagyon bevált, amikor összeköltöztem a párommal, és elkezdtem főzőcskézni, akkor jól jött... szinte minden nap volt rajtam vágás, vagy égésnyom... nem csíp, és nagyon hatásos, nyílt sebre is rá lehet kenni! Próbáld ki!

Kép

Kép
dcili81

Zöldi! Külön terhesgondozás nincs. egybe van minden, összesen egy orvos. Az én dokim csak csütörtökön van minden héten és negyedóránként van időpontra valaki. Nos nekem ebből az időpontbólnem jutott. Így nem arról van szó, hogy megyek és ahogy sorrakerülök bejutok, hanem, aki jön időpontra mindenki előttem van, aki meg nem időpontra jött előttem az is. Kb órák kérdése, hogy bejutok-e.
De úgy döntöttem majd akkor megyek, ha lesz időpont. Ha ez egy hónap múlva lesz, akkor egy hónap múlva!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

bkati:
Szülés után nekem is kellett jó 3 hét, mire tudtam normálisan mozogni.A kórházban konkrétan a levegő vétel is fájt.. Érett cseresznyényi aranyér megspékelve a gátsebbel...
Ezért szeretnék most gátvédelemmel próbálkozni, hátha...
Lehet, hogy nekem tényleg a kórház közelébe kellene költöznöm a vége felé, nehogy ne érjünk be a saját szülésemre.. Ha nővére pédáját követi, könnyen lehet..

"szar csöcs".... Mondtam volna, hogy a párom odáig van értük... :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

szülés után:én Hajnika születése után nagyon fitt voltam és remélem most is ilyen jol birom majd..bár 55 perc helyett én 22 orát vajudtam., :roll: ..de szerencsére nem volt vészes..

aida:ne vegyél magadra mindent..tuti most megint tul érzékeny vagy---...zöldinek igaza van.az orvos telon keresztül nem tud konkrétumot mondani..és a folyást meglehet különböztetni a magzatviztől.ha nem vagy biztos magadban menj egy potya kört és akkor megnyugszol.azért vagyunk itt hogy tanácsokat adjunk...

ti hogy oldjátok meg az also rész borotválását?mert esküszöm ha gyertya pozba mennék ugy sem lenne jo....lassan kaszával kell nekem esni.apa meg sajna nem vállalkozik,fél hogy még egy nyilást csinál nekem.:D

Kép

Kép
nikianya21

berni. szerintem ajanlva add fel, es akkor legalabb neked van bizonyitekod! :)

KépKép
KépKép
mush589

berni!
Eltünhet! Elméletileg nem!
De ha ajánlva vagy tértivevénnyel adod fel akkor van bizonyitékod!
Írásban érkezett reklamációra minden közüzemi cégnek kötelessége 30 napon belül válaszolni! ( a 30 napot nem szokták betartani)
Ha a későbbiekben az ügy tovább bonyolódik pl: per, stb. egyedül ez a bizonyitékod! A bíróság általában semmisnek veszi a telefonos és személyes reklamációt hacsak nem kaptál vmi bizonylatot ezekről. És ezzel a ténnyel a cégek maximálisan tisztában vannak.

Én csak azért próbáltam ezt a megoldást javasolni mert voltam már mindkét oldalon.
Vendég

Berni: én is mindenképp a tértivevényre szavazok, azon név szerint meglesz, hogy ki vette át. Nálunk a céges hivatalos levelek mind úgy mennek, és volt már, hogy pölö a Vízmű próbált szívatni azzal, hogy nem is létezik a levél, amit elküldtünk, aztán az orruk alá dörgöltem, hogy ki vette át és hány órakor, és mindjárt nem volt akkora szája...

Kép

Kép
gabilany79

niki. kozmetikus...

de jol laktam. rizs volt, meg pipi husi zoldseggel egybe sutve valami fini szoszban. egy forro csokival oblitettem le. asszem az osszes ver a gyomromba ment. :shock: mindjart leboroluk ide az asztalra egy fel orara. :lol:

zoldi. veszel meg egy kis csulkot? jo shoppingolast!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2008.10.29 14:25-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Niki: én szakemberre bíztam. Először próbálkoztam én magam de nem fértem hozzá. Aztán megkértem a férjemet, de ő is azt mondta mint a te párod. Szóval összeszedtem minden energiámat és irány a kozmetikus. Már kétszer voltam, egész jól türtem. Pedig sajna eléggé "erős" vagyok ott lent. Még két alkalmat tervezek, de ha a második már nem fér bele, akkor csak van annyi időm, hogy mielőtt indulok a kórházba, nagyjából leborotváljam. Így hogy nem olyan erős, talán könnyebb lesz!
Vendég

Mush: borulj az asztalra és aludj egy jót! :lol: :lol:
Vendég

Niki:
Kozmetika, gyanta!
Hidd el kibírható ( nekem rendszeresen évek óta így csinálja)
És véleményem szerint tartósabb is!
Vendég

Sziasztok, életjel! :) Sinaszi drága, köszi, hogy gondoltál rám és hiányoztam! :D Pussz!
Jövök ám gyakran, de az olvasásnál tovább nem jutok sose.... :(
Nem tudok ülni, mert 5-10 perc után nem kapok levegőt, elkezdek szédülni, leesik a vérnyomásom és ha nem állok fel, leborulok a székről. :(
Hétfő óta hatalmasak a bokáim (höhö, vagyis nincsenek is bokáim... :roll: ), de úgy jött, hogy egyik pillanatról a másikra....És fogalmam sincs, mi történt....hiába polcolom, fekszem, iszok, mint a gödény, semmi...nyista...zéró....mint két tönk.... :cry: :cry:
Terveztem menni talira is, de lábra állni alig bírtam... :(

Tudja valaki esetleg biztos forrásból, hogy csalánlevél teát szabad-e inni? (a neten a googleban minden második találat javasolja, minden második tilja terhesen....) Végül tegnap este megittam egy 2 dl-es pohárral, gondoltam, ennyitől csak nem lesz baj... (bár gondolom használni se sokat használ ennyi...vagy?)

Ja, és valami iszonyat hisztifázishoz érkeztem, kezd betelni a pohár...hogy mindenem fáj, hogy akkora vagyok, mint egy bálna (vagy legalább is úgy érzem magam), hogy nem kapok levegőt, hogy alig bírok felkelni, hogy mindent gyökkettő sebességgel tudok csak csinálni.....wáááááááááááá!!! :evil: :x
Meg valami fészekrakás jött rám, rámolom a gyerekszobát megállás nélkül, de még a ruhákat sem mostam ki, csak a pelenkákat, és egyre többször rámtör valami pánikféle, hogy nekem ez nem fog menni....hogy nem akarok kórházba menni....meg hogy tuti előbb megindul majd a szülésem, és még semmim se lesz összepakolva....de amikor meg neiállnék pakolni, akkor meg eszembe jut, hogy mi van, ha valamit kifelejtettem....

És tegnap elestem a gyerekszobában, és ültem a földön és elkezdtem bőgni, mint egy gyerek, hogy elegem van....párom szegény úgy megijedt.... :oops: (Ne haragudjatok, de ezt most olyan jólesett elsírni nektek, köszi! Nemtom, miért vagyok ilyen p.csanyűgös (vagy nyűgös p.csa, bocsiiii :( )

Részvétem az anyósok-apósok miatt, kitartás lányok, és ne bosszankodjatok, egyik sem ér meg annyit! Mindjárt itt vannak a bébik!!!! :lol: De azért még Vera, te se szülj, jóóóó? :D

Megyek vissza pakolni, mert kihánytam mindent a szejrényekből, hogy én most szelektálok, és ott van minden egy halomban.... :?
bébic

bebic. fel a fejjel. en akkor kaptam ilyen sirogorcsot, amikor eldobtam a baranyt amit tonynak sutottem. van ilyen! szerintem nincs itt olyan, aki valami buta dolog miatt ne bogott volna egy jot miota terhes! :lol: :lol: :lol:
ha hirtelen dagadt be a bokad, nem kene megnezetni a vernyomid es a pisidet??? szerintem igen!

KépKép
KépKép
mush589

Bébic: én iszok csalánteát. Na nem minden nap, de egy héten 2-szer 3-szor! Én egy kb. 4dl-es bögrében csinálok magamnak. Az arányt amit ráírnak persze betartom. Én a Herbária "ömlesztett" kiszerelésű csalánteáját használom!
Elhiszem hogy nyügős vagy, szerintem mindegyikünk lassan elkezdi. Gondolom én is ha már nem dolgozom nyűgösebb leszek. Az meg már mindjárt itt van! Azért pihenj is!
Vendég

Bébic: és egyet értek Mush-al. Méresd meg a vérnyomidat. Én ha elkezdek dagadni, azonnal veszem a vérnyomásmérőt és mérek. Mivel eddig mindig ok volt, felpakoltam a csülkeimet és ittam a csalánteát!
Vendég

Niki!
Tegnap lettem túl rajta, kozmetikus cukorgyanta. :) Kevésbé fájdalmas és nem pirosodik be, sőt esélyed sincs h a bőrödet is lekapja.

Voltam a védőnéninél.
Cukor rendben :wink: és kaptam mintákat pelenka és melltartó betét.
kb.10kg nál tartok.Amit elírt majdnem 30kg lett belőle :evil:
Jövő héten megyek szülésfelkészítő tanfolyamra, ha a kőművesek "elengednek".

Zöldinek inkább nem reagálok :wink:

Kép

Kép
bellanitta

Kicsit pihenek majd jön a mosogatás és rendrakás.

Kép

Kép
bellanitta

Bébic kitartás! Nekem is vannak ilyen napjaim... de ahogy így elnézem mindenkinek vannak ilyen napjai... szóval normális.
A bokám nekem is dagad, de a vérnyomásom tegnap rendben volt. Annak a csalánteának milyen íze van?

Tegnap a szülésznő mondta, hogy homeo cuccnak ihatom a málnalevélteát a 36-37. héttől. Iható lötty? Mági azt hiszem te mondtad, hogy ittad és elég hamar megszülted a leányt. Ez tényleg összefüggésbe hozható?

Kép

Kép
dcili81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: