Sziasztok, életjel!

Sinaszi drága, köszi, hogy gondoltál rám és hiányoztam!

Pussz!
Jövök ám gyakran, de az olvasásnál tovább nem jutok sose....
Nem tudok ülni, mert 5-10 perc után nem kapok levegőt, elkezdek szédülni, leesik a vérnyomásom és ha nem állok fel, leborulok a székről.
Hétfő óta hatalmasak a bokáim (höhö, vagyis nincsenek is bokáim...

), de úgy jött, hogy egyik pillanatról a másikra....És fogalmam sincs, mi történt....hiába polcolom, fekszem, iszok, mint a gödény, semmi...nyista...zéró....mint két tönk....
Terveztem menni talira is, de lábra állni alig bírtam...
Tudja valaki esetleg biztos forrásból, hogy csalánlevél teát szabad-e inni? (a neten a googleban minden második találat javasolja, minden második tilja terhesen....) Végül tegnap este megittam egy 2 dl-es pohárral, gondoltam, ennyitől csak nem lesz baj... (bár gondolom használni se sokat használ ennyi...vagy?)
Ja, és valami iszonyat hisztifázishoz érkeztem, kezd betelni a pohár...hogy mindenem fáj, hogy akkora vagyok, mint egy bálna (vagy legalább is úgy érzem magam), hogy nem kapok levegőt, hogy alig bírok felkelni, hogy mindent gyökkettő sebességgel tudok csak csinálni.....wáááááááááááá!!!
Meg valami fészekrakás jött rám, rámolom a gyerekszobát megállás nélkül, de még a ruhákat sem mostam ki, csak a pelenkákat, és egyre többször rámtör valami pánikféle, hogy nekem ez nem fog menni....hogy nem akarok kórházba menni....meg hogy tuti előbb megindul majd a szülésem, és még semmim se lesz összepakolva....de amikor meg neiállnék pakolni, akkor meg eszembe jut, hogy mi van, ha valamit kifelejtettem....
És tegnap elestem a gyerekszobában, és ültem a földön és elkezdtem bőgni, mint egy gyerek, hogy elegem van....párom szegény úgy megijedt....

(Ne haragudjatok, de ezt most olyan jólesett elsírni nektek, köszi! Nemtom, miért vagyok ilyen p.csanyűgös (vagy nyűgös p.csa, bocsiiii

)
Részvétem az anyósok-apósok miatt, kitartás lányok, és ne bosszankodjatok, egyik sem ér meg annyit! Mindjárt itt vannak a bébik!!!!

De azért még Vera, te se szülj, jóóóó?
Megyek vissza pakolni, mert kihánytam mindent a szejrényekből, hogy én most szelektálok, és ott van minden egy halomban....