Sziasztok!
Gyönyörűek a picik továbbra is.
Mecsi! Szívesen! (a pelust)

HAsználjátok egészséggel!
Nekünk tök sima utunk volt Bp-ről Pécsre, Réka jól bírta, végig aludt. Pedig aggódtam, mert este 10-kor evett, aztán hajnal f5-kor, és indulni csak 7-kor indultunk el. De tök ügyes volt, mert 10 volt, mire leértünk, és csak akkor ébredt fel. Utána ettünk is egyből, mert le akarta tolni a torkán a kis öklét...
Pöttyök: nekünk voltak olyan vándorló pöttyeink

Azaz előzör csak a pofin, aztán a nyakán, aztán az arca elkezdett javulni, de addigra a mellkasa is pöttyös lett. Ja, és ekkor a feje is a haja alatt elkezdett pöttyösödni. VÉdőnő azt mondta, csak akkor van gond, ha terjed, és nem javul semmit a helyzet sehol.
Dokim azt mondta a cerazette-vérezgetés összefüggésre, hogy no para, akkor szóljak, ha nagy menniységű a vérzés és 10 napnál tovább tart.
Torokféjésra én is Homeogene-t szedek, náthára meg coryzaliat. Most úgy érzem jobban hat, mint amikor terhes voltam.
RÉkának mi kb a hazajöveteltől porszizzuk a nóziját, mert sajna ő is szörcsizett a kórház óta. Nálunk nem rajong a műveletért, forgatja a kis fejét ide-ode. DE főleg mostanság. Régebben nem kapkodott ennyire, de a porszizás után olyan képet vágott mindig, hogy zabálnivaló volt: kicsit durci, kicsit szemrehányó.
Múlt héten viszont durván eldugult az orra ebben a hülye hidegben., azóta sűrűbben porszizunk, majdnem mnden szopi előtt. Naggyon durva dolgok jönnek ki az orrából. Nem részletezem, de néhe a mennyiség is vetekszik egy elnőtt ember orrfújásával. És már pár alkalommal használtunk orrcseppet is, mert mondta a doki néni, hogy ha sárgás-zöldes sűrű cucc jön, akkor már ajánlott. Most már kezdi is unni a dolgot, de szerencsére úgy látom javul a helyzet. DE néha meg tök nyugisan tűri. És ami furcsa, ha bekapcsolom a porszívót, (ha addig ordított is), elhallgat.
Szóval sírás ellen tuti tipp a takarítás
Egyébként mindig elmagyarázom neki, hogy mit miért csinálok, és a végén megmutatom, hogy mi jött ki belőle. Komolyan mondom, néha úgy néz, mint aki érti a dolgot!
Mi jövő héten megyünk dokinénihez, kap majd RÉka oltást is. Én is parázok, hogy mi lesz. Biztos lesz nagy ordítás. Réka azt nagyon nem bírja, ha lefogják. Múltkor az UH-n is ordított, mert le kellett fogni a combját, meg afejecskéjét a vizsgálathoz. És az UH nem is fáj! Mondjuk a szuri meg gyorsabban megvan, és csak abban a pillanatban fáj. Azt mondta védőnéni, utána gyoran meg szoktak vigasztalódni anyucinál.