A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Nem látszik elég jól, de ilyen dekort szeretnék még venni. A kis állatkákat úgy lehet felragasztani, hogy egy lufin lógnak le mindannyian, egymás után. A dobozon kicsit látszik az ágy felett. Lehet váltani a másik képre a figurákért. Lehet, hogy drága, de sztem nagyon édi, és meghatározó elem.
http://www.recontra.hu/index.php?pg=market&item_id=DF%
2040580B
Vendég

szivvi!
elment
torolve_20131003125716

Bori, mi ugyanezt vettük meg!!! :lol: Az RS-ben lehet kapni.

kispiskóta

Gurgi
Kösszzz! Én is úgy szeretnék majd ilyen fotókat! Főleg amikor apa tenyerén hordozza a kicsit!!

KépKép

KépKép
szivvi

Zsú! Tegnap előtt voltunk az RSben, de akkor még nem néztem ki magamnak :(
De itt a közelben van 2 bolt is, ami árulja.
Akkor ezek szerint Neked is teccik? ;)
Vendég

Na itt vagyok csak elugrottam videotékába, valami könnyű filmért. Csak szex és más semmi... Még nem láttam.

Szivvi: akkor tudod mi a helyzet beültetős téren, én kb. 7 hónapig injekcióztam magam (előtte gyógyszer) és a harmadikra sikerült. De a lényeg már itt van! :lol:

Bori: én nem tudtam megnézni pedig olyan kíváncsi vagyok!

Én azt találtam ki, hogy szereztem régi mesefilmes képeket (Vuk, Vizipók csodapók, Batkamanó, Lolka-Bolka, Rumcájsz stb.) és beszéltem egy fotóssal, aki poszterre (matt) kinyomtatja nekem 30x30 -as kockákba és fakeretbe (mint a bútor) bekeretezem és telerakok vele egy falat. Na? Szupi mi?

Andrea
Kép
kindernay

Egy kis izelítő:

Kép Kép

Andrea
Kép
kindernay

Na jól elvagyok magamban, majd még benézek vacsora után.
Addig is, jó éjt, ha nem találkozunk!

Andrea
Kép
kindernay

Szivvi,Andi olyan jó hogy minden ugy történt ahogy szerettétek volna!
még jobban meghatottak ezek a történetek.
előtte bőgtem 1 kicsit mert Ricsi a barátaival elment 1 koncertre és én csak arra tudtam gondolni hogy hónapok óta itthon vagyok és leszek is még és hogy milyen "szar" nekem.szóval kicsit sajnáltattam magam.

a balatoni ebédben és fagyizásban én is benne vagyok.sétálni csak korlátozott ideig bírok.
milyen jó látvány leszünk 4 pocakos kirándul egyet :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

Andi! Én is akarok olyat. Már lementettem sok képet. Most azért veszek matricát, hogy ha kipottyan a kis Tökfej, akkor is legyen vmi babás a szobában. Egyelőre zéró dekoráció :oops:
a dekor linkje véletlenül sortörött lett, másold be a második sort is! 580B-vel fejeződik be az url.

Esztora! Miért nem mentél Te is?
Vendég

gurgula: küldd át nekem is légyszives. mail címem: moni1973@freemail.hu

Előre is köszi,
Móni

Kép
Kép
moni1973

Lányok!

Pár napja iszonyatosan zsibbad a jobb lábam/ combom. Leginkább akkor ha ülök, illetve este már állás közben is érzem. Ha lefekszem ( persze a bal oldalamra) attól helyre jön. Azt mondják, hogy vagy eret, vagy ideget nyom a bébi, és ez okozhatja. Hát nem tudom, lehet....Mi lehet ez? Van esetleg tippetek, esetleg tapasztalatotok e téren?
Mindenesetre ha hétfőig nem javul, megyek a dokinénihez.

Babakocsi: ma voltunk a brendonban, kinéztünk egy graco babakocsit ( most kupon akciós, 20 ezer Ft-tal olcsóbb) . Graco Quattro Tour DEluxe a becses neve. Annyira beleszerettem, lehet, hogy holnap visszamegyünk, és megvesszük. Ha esetleg tudtok erről a kocsiról valamit, vagy úgy általában a Graco kocsikkal kapcsolatban van információtok, azt nagyon szívesen venném, és megköszönöm.

Andi: a könyvekkel és a filmekkel kapcsolatban ugyanazt érzem mint te, most csak a "lájtos-ak" jöhetnek. Pedig én is imádom Márait ( és van is egy pár amit még nem olvastam) , meg az önéletrajzokat is nagyon szeretem, de most inkább a limonádékra szavazok. Elolvastam a Stahl könyvtára féle sorozatból már kettőt, ha jól tudom van még egy, azt még megveszem, mert szerintem nagyon hangulatos könyvek, ha nem olvastad még, én ajánlom :wink: ( ha esetleg nem ismernéd, máris írom a címeket: Ház a Tatin utcában -ez nekem nagyonnnnn tetszett- , Volt egyszer egy Tavernám -ez sem rossz-)

Jó éjt, és szép álmokat mindenkinek.

Üdv,

Móni

[/b]

Kép
Kép
moni1973

Na Bori, akkor egyre gondoltunk a dekorációval. Olyan szuperek a képek,ha valami kell és nekem megvan szívesen átkülöm e-mailen.

Esztora: én is így érzek, párom lement Balatonra - az én unszolásomra - most meg úgy hiányzik, és idegesít, hogy mégis lement, holott itt kéne lennie velem. Pedig nem. Neki is jár egy kis kikapcsolódás. De azért mégis. :shock:

Móni: köszi a tippeket, lehet, hogy élek vele, mert már nem nagyon tudok mit olvasni. Bár nekem ilyenkor a Wilbur Smith nagyon bejön, szerintem baromi jó, szórakoztató, romantikus, izgalmas regényeket ír.

Na jó éjszakát, bagoly vagyok, de holnap sokáig tudok aludni, mert senki nem jön!!!! :lol:

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Szép jó reggelt lányok!

Egy gyors infó. Szerencsére nincs komoly baj, kicsit még rövidültem, de a méhszáj zárt. Kaptam még seduxsent a többi bogyó mellé és pihenés! Köszönöm a drukkokat, segítettek.
Jó hétvégét, pihenést mindenkinek.

Kép
szücsi

Sziasztok!

Jól van Szücsi, vigyázz magatokra!

Hétvégén elutazunk a szüleimhez, szülinapozni.

Kellemes Hétvégét!
Puszi
Gurgi

(jól vagyunk, samu tegnap este megint hullámbajnok volt :lol: )
apja fia-szörfös lesz :lol:
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Bori csak 1 okból nem mentem én is, Lurkó nem igazán kedveli a hangos zenét (ezt már többször jelezte,mindig be kellett csomagolni) itt pedig ifjú fehérvári rock zenekarok léptek fel az elég kemény vonalból.
meg kb 2 órát volt ott Ricsi de olyan olcsó cigi szaga volt hogy 11-kor elzavartam hajat mosni.

Szücsi jó hogy minden rendben nálatok.

Bridzsi

Kép
esztora

Jó reggelt, Szép napot!
Na idáig sikerült aludnom... csengettek... 8)

Szücsi: örülök, hogy minden rendben pihengessél.
Gurgi: érezzétek jól magatokat.
Esztora: én nem éreztem a cigiszagot, meg a sörszagot még eddig, mert lentaludtak Balatonon, majd ha hazajön... Babó nálam sem bírja a hangos zenét, úgyhogy megértelek.

Mára nem esős hüvős időt mondtak?

Andrea
Kép
kindernay

Jó reggelt!

Hát, én fél 9-ig bírtam az ágyban, kicist vergődtem. Királylány úgy nyomja a gyomromat, hogy szét akar durranni a hasam. Nem valami jó érzés.
A tv-ben kaki műsorok mennek...:( Nemsokára megyünk anyósomékhoz... az jóóó, mert nagyon jól főz!

Szüleimnek megmutattam Pankát, persze szétküldtem még barátnőknek is. Anyu sírt, hogy neki milyen szép kisunokája lesz, azaz van. A nagyim olyan édi volt. Felhívott, és teljesen magán kívül, örülve ordította a telefonban, hogy ez hogy létezik, hogy már ekkora, és olyan jó, hogy ő látta... annyira aranyos volt.

Barátnőmről semmi hír. Szerintetek sms-ezzek, vagy mi? Jaaaj, annyira izgulok érte, értük...

Kép
zsuzsi**

Moni szerintem mi uazt a babakocsit vettük meg amit ti néztetek csak teljes áron,le se merem írni mennyi volt mert mindenki hülyének néz,hogy ennyit adtunk érte.Kicsit nekem is lelkiismeretfurdalásom van mert anyagilag most nem állunk fényesen de már mindegy.

Borinak gratulálok a jó eredményekhez.

Gurgi most csináltam meg a sütit tényleg egyszerű és még sikerült is.Csak egy falatot ettem,mert d.u. vendégek jönnek nekik tartalékolom.

Hüv.tenyésztésemben megint bacik vannak most már kétféle is.Gyűjtöm őket.
úgyhogy ismételten augmentint kell szednem.

Nekem egy hete délutánra elkezd beleszúrni a hasam aljába függőlegesen.Teljesen váratlanul.Általában akkor mikor állok vagy séta közben pedig nem is sietek,már csak úgy megyek mint egy csiga.

Már alig várom,hogy meglegyen a bébi mert már ezt az állapotot nagyon unom,hogy pihenni,semmit nem tudok megcsinálni,guggolni stb.
pillangó7

Zsuzsi: szerintem nyugodtan üzenj neki, az én barátnőm vissza is hívott még a szülőágyról... :wink:

Pillangó: nálam is van valami, én is augmentint szedtem, nem voltál kicsit rosszul tőle? Hányinger? Hasmenés?

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!

Mi is graco-t akartunk venni először, de nagyon nehéz, így maradtunk a Chicconál.

Nekem nagyon rossz éjszakám volt, annyira fáj lenn valami, mintha Marci szét akarna szakasztani. Úgy megyek már tényleg, mint egy reumás elefáni.

Gurgi, jó hétvégét a szüleidnél!!!

Zsuzsi, de aranyosak voltak a szüleid, meg a nagyid. Én nagyim is csak nézett, hogy ilyen képeketz csinálnak már.

Csinált Apa friss 34 hetes pocak fotót (nézzétek el még pizsiben): Kép

kispiskóta

Zsú nagyon szép-nagy pocakod van, neked is jól kifordult a köldököd, és úgy látom jó feszes. Hasonlóak vagyunk! :wink:

Andrea
Kép
kindernay

meg csíkos... :?

kispiskóta

pedig 10 kilót híztam, nem gyorsan és még a szart is rákentem, úgyhogy tényleg a genetikán múlik...

kispiskóta

Szia Csajok!
Zsú
Szép poci! Pihengess, te reumás fáni! :lol:
Andi
Minnyá vége a szalmázásodnak! Az új Wilbur S-sel küzdök hetek óta, nem jutok előrébb :lol:
Esztora
Remélem nem találnak ki a csajok nekünk vmi gyalogtúrát :wink:

KépKép

KépKép
szivvi

Zsu
És ha rávaló kencét nyomattál volna a sz@r helyett? :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Nekem amúgy a combom repedt ki :x

KépKép

KépKép
szivvi

halihóóó

dehogynem!!! megmászunk valami közeli hegyecskét-dombocskát :wink: :lol:
nem ááám, én sem bírnám, kati meg előrébb is jár!
akkor veszprém, vagy balcsipartot (füred esetleg) szeretnétek? én balcsira szavazok, az érdekesebb...kajolás is oké, csak ugyi vega is legyen!

árulja el valaki, hogy rácsvédőbe való szivacsot, vagy valamit hol tudok venni? én szeretném megcsinálni...

éhen halok, hol van még az ebéd? pedig bevágtam egy tál cserkót, mérlegre már nem is merek állni!

szép poci Zsú! de hol az a 10kg? nem igazán látszik!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Emi
Sztem is Balcsi! Pl füredi Bergmann cuki :lol: Szivacsot sztem kárpitosoknál tudsz méretre venni!

KépKép

KépKép
szivvi

Zsú: én nem is látom csíkosnak, mondjuk én is kenem minden fenével, össze-vissza, nekem nem repedt meg, csak kicsit a cicim. :? Neked sem látszik, meg tök jó krémek vannak utána is,amelyek halványítanak, meg teljesen el is tudnak tüntetni. A 10 kg tényleg nem látszik, én még csak 8-9 kg-nál tartok (folyton össze-vissza nő-csökken a víz miatt), de többnek látszik! :cry:

Szivvi: melyik az új Wilbur? Megyek megveszem! Én 2 részes Indiáról szóló könyvvel küzdök, mindjárt vége az első résznek,de nem nagyon megy... Nem köt le. :shock:
Férjuram alig bír beszélni, csak 5-6 óra körül ér haza...
Addig elmegyek gyümölcsért, meg valami kajáért.

Hú nem is mondtam vettem tegnap egy cicagatyát (szürke) a H&M-ben és ma felvettem, olyan baromi kényelmes csajok, hogy mindenkinek ajánlom, és nem bálna benne az ember lánya, hosszú polóval. Na, tényleg szuper! Mindjámegiskívántammagam! :wink:

Andrea
Kép
kindernay

pillangó7: mindjárt indulunk, és megvesszük a babkocsit. Szerintem nagyon jó kis masszív "gép", úgy gondolom, hogy bírni fogja a csodás fővárosi terep viszonyokat . Kátyú hátán kátyú :?
Bocsi, de kiváncsi vagyok, hogy mennyiért vettétek, és hol? Csak nem 98 ezerért még? A brendonban mondta a csaj, hogy nem rég még 98 ezerért adták, most 75 ezer Ft. Illetve mínusz a kupon akció, ami 20 ezer Ft, és azért ez nem rossz :wink:
Bocsi, nem bosszantani akrlak, tényleg!!!!!!

Én már megint olyan álmos vagyok :roll:

Üdv mindenkinek,
Móni

Kép
Kép
moni1973

gurgi: köszi a mailt. Mit mondjak?! Nagyon megható!!!!

Köszi mégegyszer, és nagyon jó hétvégét kívánok.

Üdv,
Móni

Kép
Kép
moni1973

Most jöttem meg a zöldségestől, és vettem mindent amit megkívántam, cseresznyét, őszibarackot, epret, sárgadinnyét, éééésss dinnyét!!!!!! És olyan, de olyan fincsi, hogy csak na!

Manó?!

Andrea
Kép
kindernay

Emi! Szivacs? Hát, Bp-en a Népszínház utcában ;) Egy lepukkant szocreál bolt, már 20 éve is ott volt, de szivacs és vatelin minden mennyiségben és méretben. Nagyáruházat én nem tok, sztem nem egy eccerű eset! Sőt, kifejezetten nehéz eset!
Esetleg vetess egy pestivel, és küldesd le, mert könnyű, így nem lenne drága a posta. Neten ennyit találtam: http://www.okelme.hu/szivacs.php , http://www.szivacstrade.hu/

Zsú! Ugyanezt akartam írni, mint Szivvi! Ha esetleg a sz@rt már nem kened rá, lehet hogy nem reped ki. :D De sajnos tényleg genetika, igazuk volt azoknak, akik mondták. Mert én meg hót lusta vagyok, összesen, ha 10x bekentem, mégsem repedt meg (egyelőre). Ellenben az elefántbokám, az igen! :?

Ma voltam a Baby Planet boltban (megvettem a dekort és a bordűrt :) ) Egész jó, én még nem is láttam korábban. Azt néztem, hogy majdnem Brendon méretű a kínálat, de csak kicsit drágább, mint az Elefáni. Ha még vesztek vmit, esetleg nézzetek körül ott is (teljes kínálat a neten).

Nem szülünk, de könnyű és rendszeretelen összehúzódások vannak 1 napja. Eddig 3x volt, 3-4 rövid fájdalom, 3-20 perces eltéréssel. Nemtom, meddig bírjuk egyben, de azt sem, ez már a szülés előjele-e. Nyűgös vagyok. (de nem takarítok!!!!) A kezemre feljött a víz, le kellett vennem a gyűrűm. Zavar. Igazi lány-anyaként mek szülni :?
Vendég

Aranyosak vagytok, de engem azért zavar, hogy így kirepedt, pedig én napjába háromszor kenem, kétszer olivaaolajjal, egyszer Vichyvel és mégis. Igaz anyukám és nagymamám is repedt.

Bori a lelógóst dekort vetéttek meg? Olyan édi nem?

Nekem meg a csípőm és odalenn a dolgok tágulnak, ez tutifix. Alig bírok menni és az is fáj.

Én most ettem egy hatalmas tál cserit és olyan jó ropogós nagy szeműt!!! :D

Most Marci bútorait kezdjük összeszerelni. :D

kispiskóta

Andi!
Kossz. Vagyok. Azaz lettem. Ugyanis most lett a gep beuzemelve. Sot, mert angol verzio lett telepitve, a karakterek visszacsinalasahoz meg nem jutottam el, inkabb elobb elolvastalak titeket.
Na, majd legkozelebbre remelem az is muxeni fog.
Jokat irtatok am. Jo hireknek orulok.
Hu, vissza kell olvasnom, valamit akartam irni Pillangonak. De mit? Nem azt, hogy felejtek, az tuti. Na kesobb.
Andi! Hogy te mikkel szoksz foglalkozni.... versek, iromanyok... Hu, csodallak. Az ilyenhez antitalentum vok.
Az jo, hogy Annee Andriskaja meg anyucijaban varakozik. Minden pillanat kincseket erhet neki odabenn. Csak nehogy Annee huzza a rovidebbet. Remelem dokik megtalaljak az arany kozeputat.
Mi jol vagyunk (na, persze balna allapot nem kerdeses), Edo tovabbra is potty mentes, Adrikanak meg a multkor kuldott kepe az samli, azota mar potty meghagja a masik pottyot. Szegeny lanyom. O meg hosiesen turi. Kozben mondogatja, hogy viszket, de nem szabad vakarni. Meg nincs 4 eves, de marha nagy onkontrollja van. Edo eddig mar veresre vajta volna magat. Neki azert lajtosabb verziot kivanok (meg nekunk, hogy konnyebben viseljuk az o nyugjeit).
Tegnap voltunk ugyessegi autoversenyen, s mivel mar nemigazan ferek kormany moge, meg apa is hatarozottan eltiltott, igy nem neveztem. De elmentem, hogy nevezzek az apa neveben, mig o a kocsit leveszi az utanfutorol. Hat volt is dobbenet mikor meglattak: "te jo eg, csak nem akarsz te is versenyezni?" volt a felkialtas. Hat sajna augusztusig nem. Na, de Trabis talalkan majd hallatok magamrol.
Na mek, mett apa nyugos a hatamnal, hogy mikor juthat gep ele.
Pussz

Kép
kissmanó

Ja, rajottem. Pillango! Nem kellene azt az augmentint lecsereltetni valami masra?
Nem tom nalatok letezik-e CEFACLOR nevre hallgato antibogyotikum, annak szeles a spektruma, s ha nalad is tobb mint egy baci fut, akkor szerintem ez nyero. Lasd az en peldamat. Na, most nem eszt akarok osztani, csak segiteni. Remelem nincs harag, ha te dokidra valo tekintettel megis az augmentinben hiszel.

Kép
kissmanó

Ja, s áruljam mán el, tegnap picur lányom megkapta a pelenkázós táskát. S milyet? Amék talál a bébjárgányhoz. Márkája is Inglesina mint a kocsinak, s a színe tutira ugyanaz. S annyi ilyen-olyan rekesz van benne, meg izolált cumisüveges része is van, hogy teljesen odáig vagyok a szerezeményért. Igaz, nem vót ócsó mulatság, hisz olyan 10 e Ft körüli összegbe fájt, de ez van. Apának először nem akartam megmondani az árát, mondván elég neki annyit tudni, hogy sok, s végül csak kiböktem, akkor meg aszonta, hogy ilyen bevezető után többre gondolt. Na, így táskástól a járgány olyan 70-75 e Ft-ban áll. Nem mondom, ahhoz képest semmi különösebb extrája nincs. Bár megnéztem, ahhoz a Gracohoz sem adtak semmi extrát.
Na menyek, kenyeret kell venni, kölkek meg az anyukám ígénylik, mi apjukkal alig eszünk ilyensmit.
Meg aztán mikor van a nagymama, akkor ellógunk moziba álltalában, s már apa menyújtotta az ilyen irányú igényét.

Kép
kissmanó

Akkor balcsi csütörtökön!gyalogtúrával!

Emi én is így vagyok,amíg készült az ebéd egyfolytában éheztem.most jól be ebédeltem már csak gyümölcs hiányom van.

nekem is van csíkom a hasamon pedig nyomattam a krémet,olajat....
igaz kis picik remélem halványodik majd.

Bridzsi

Kép
esztora

Andi
A küldetés, ez a címe és a Folyó istene-Mágus vonalat követi, de Taita már kb 200 éves benne és nagyon varázslós... :roll:
Mi megint leszedtünk, vagy 5 kg epret, asszem rátérek a fagyasztásra, mer napok óta eperkrém leves van, epres túrógombival, epres muffinnal :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

bori köszi!
az őkelmén voltam is, de csak most fedeztem fel, hogy tudok egyedi méretet, és körbe az ágyba csak 800Ft lenne a szivacs! fel is hívom majd őket hétfőn, csak a huzataik nem tetszenek, remélem anélkül is megoldható...

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Bori: én is vizes vagyok megint, ujjaim és lábam, együttérzek veled! A Baby Planetben én is voltam (újpesten is van) ott veszem meg a babám "hazahozós" cuccait. Kérünk majd képet a gyermekszobáról.
Talán joslófájások lennének? Az eltarthat bőven 3 hétig is, azt mondják a 36 héttől jelentkezhet. Vagy nem?

Eddig én sem repedtem meg, anyukám pedig igen, most akkor melyik felmenőmre ütöttem? Bár anya azt mondja a szülés után derül ki, hogy milyen marad a bőröd. :cry: Tehát még van esély repedni.

Férjem még mindig nem ért haza, csak 7 körül, kikönyörögte, hogy főzzek neki csirkepaprikást, persze én megcsinálom, mert olyan tündéri feleség vagyok, hogy amíg Ő piál, én főzök, mosok, takarítok. 8) Na jó, nem kellett könyörögni, megcsinálom, mert imádom, de azért mondtam neki, hogy bulizás most egy jó darabig kilőve.

Kép

Na, Manó jól van akkor megvagy. Kérek képet a pelenkázótáskáról, mert szeretnék venni, és kíváncsi vagyok, hogy ti melyiket találjátok jónak. Természetesen a szín is fontos! :lol:
Ne is ülj kormány mögé, már nem nagyon áldásos, főleg nem a versenyzés, te egy őrült vagy! :wink: Egyébként már nekem sem örülnek a fiúk a családban, főleg mikor édesapám beül mellém, én meg káromkodok. :oops: Ciki, de olyan jól esik.

Szivvi: nem mondod??? Köszi, Istennő vagy! Imádtam a Mágus sorozatot, asszem holnap meg is veszem. Ma már kiköltekeztem a zöldségesnél. :oops: De megettem már egy fél dinnyét, és imádom!

Andrea
Kép
kindernay

Na úgy látom mindenki pihenget, majd még benézek, most nagy a csend.

Andrea
Kép
kindernay

Á én is itt szalmázok, az ember elment motorozni..Vagyis anyukám itt van velem, de épp a szobanövényeket zuhanyozza..
Rám is rám szólnak, hogy jó lenne ha lassan leszoknék a vezetés közbeni káromkodásról, mert meghallja a gyerek..De ha tele van hülyékkel az út??? :roll:

KépKép

KépKép
szivvi

Aha, igen. Őrült. Mármint én.
Tegnap épp mikor megállapítottam, hogy a haveri körből a másik két pocakos nem jön, szóltam is apának, hogy mi a véleménye, én vagyok a teljesen meghibbant nőszemély?
Mire jött a megnyugtató válasz: nem, te csak imádod az autókat. S én meg így szeretlek ahogy vagy.
Na, ehhez mit szóljak?
Bár tényleg amilyen hülye vagyok, szülés után nekem egy gyógyír lenne egy kis autóverseny. Asszem ez már kissé dili téma nálam. Ha mán ilyen dilibogyó fehérnép vagyok.
Ja, apám nagyon fiút akart (másodszorra sem jött be neki, de ők kettő után megálltak, nem mint mi), s ezért rengeteg autóm volt, asszem több mint babám. S imádott autóim is voltak olyan 3 évesen.

Andi - na jó, akkor letényképelem. De előtte szétnézek a neten, hátha megtalálom a honlapjukon, mett tod, a lustiság nagy úr.

Kép
kissmanó

Ja, ismerős a kormány melletti szövegelés.
Edina olyan 3 éves lehetett, nagyszülőkkel autóztak falura, s miután az egyik balga valami batarságot művelt az úton, szólt a kölök: Mama, nézd az a hűűűűűűűűűlyét!"
Szal kölök csak egyszer kell hallja amint véletlen kiborulunk, utána már tudja a szöveget.

Asszem fényképezés lesz a dologból, a honlapon minden müx természetesen, a baby bag kivételével.
Hát ez az én formám.
Na, de képekre asszem holnapig várni kell, apa kijelentette nemsoká indulunk a moziba, s a fényképezőnek még telepíteni kell a gépre a cuccosát. Mett mindent akkor, mikor szükség van rá, mett ha nem, akkor asszem órákat itt telepítgethetnék, s akkor sem jutna eszembe minden.

Kép
kissmanó

Na, apa beült tv-t nézni, én meg akkor hírtelen megoldottam az Andi kérését.
Szal az első képen látszik, hogy az elején van egy zseb, amit fel lehet mindenestől emelni, s akkor abból lesz a második kép.
Ja, az elsőn még látszik az oldalzseb amiben termós rész van, cumisüveg tárolásra.
Meg belül is van két gumírozott zsebecske. Meg a vállpántján van két patent, amivel a bébjárgány tolókarjára lehet csatolni, s akkor útban sincs, meg nem is lóg.
A második kép (ami állítólag a nedves culák funkciójú pozició) tetején látható zippzárat ha kinyitjuk, adódik a harmadik kép. Ott tárolható a pelenkázós kicsi fenekealá való izé, meg ismét egy csomó rekesz.
S mett én ilyen rekeszmániás vagyok, nekem ez csúcsszuper.
Amiket még láttam, azok ócsóbbak vótak, de közelről sem vót ennyi funkciójuk.
Edónál ilyen nem vót, Adrinál meg kaptam egyet sógornőtől, de há az ennek a közelébe sem férhet. Asszem azt mán írtam, hogy műanyag borítású lévén, a telet nem bírta, ezért hamar szétment.
Ja, meg küldök nektek egy ma reggeli pöttyös Adriának a hátát. Kép 1 Kép 2 Kép 3 Kép Adria sok pöttyel

Kép
kissmanó

Na, s akkor léptem.
Ne köröztessetek különben, mett bármi adódik, akkor Hencsinek megy az értesítés. Ami ugyi még nem aktuális. Bár pocim anyám szerint is írtó lent van (vele is közöltem, hogy talán ezt látta valaha is fennebb?), néhanapján böcsülettel keményedek, nadehá nékünk rák kislányka kéretik, remélem nincs Grétusban olyan kettős iker egyéniség, hogy megtréfáljon.

Kép
kissmanó

Manó: köszi a képeket, baromi jó, úgy látom akkor mindenkinél a nagytáska a nyerő, mert hát kicsi minek, annak ott a kézitáska. :shock:
Szegény gyermeked, le a kalappal előtte, hogy kibírja kapirgálás nélkül, küldök neki gyógypusszantást!

Szivvi: nálam is egyedüllét van még mindig, asszem elkezdem a csirkepörit csinálni, hátha hazaér szegény éhesen, másnaposan 8)

Andrea
Kép
kindernay

Manó! Ilyen sok himlő, Te jó ég! Nagyon nagy önuralma van Adriának, hogy nem vakarja. Rettenetes! Téged nem ijeszt meg???

Andi! Nem tudom, mikor csinálok szobát. Ágy még dobozban, mi alszunk az Ádi helyén, a nappaliból le kéne bontani az utolsó 3 dobozt, és akkor kimennénk a nappaliba, kölök meg beférne a saját szobájába. Kétlem, hogy meglesz a szülés előtt. Majd improvizálunk vmit :oops:
Ha lesz bármi, küldök fotót.
(én ilyen kuporgatós típus vagyok, mindent begyűjtök, aztán a felét használom fel... remélem, most nem így lesz)
Esztora! Igen, lufis kapaszkodós dekor, és ugyanazok az állatok bordűrben.

A lábamon a bőr éget, úgy feszül. nyiss. Gyűrűt nem merem visszavenni. :cry:
Voltam obiban (újabb kuporgató kishörcsög vásárolgatások), már sokkal jobb kedvem van. Én fordítva vagyok bekötve, engem a barkácsáruházakban elvert ezresek nyugtatnak meg.
Vettünk új csípőfogót, laposfogót, ágvágót (annyira közel van a fa az erkélyen!!!), létrát, képkeretnek való lécet, csavarrendezőt. Isteni!
Én is elzavartam a Páromat bulizni. Medenceparti van. Gondoltam megkímélem a barátainkat 9 hónapos fürdőruhás látványomtól ;)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: