Sziasztok Lányok, Asszonyok!
Kukli, Gabka: Nagyon helyesek a gyerkőcök, igazi rosszcsontnak néznek ki

!
Vica: Nagyon édesek, BOLDOG SZÜLINAPOT PANNÁNAK!!!
Csibb: Fanni gyönyörűűű kislány!!!
Rszg: Szuper, hogy semmi gáz a toxo-val!
Nemlajos: Még jó hogy anyósomtól rengeteg sütit hoztunk a hétvégén, különben biztos nekiálltam volna palacsintát sütni

. Igaz azóta a süti elfogyott ...
Masut: Szépen gömbölyödik a pocid Neked is

!!!
Domino, Moncsi: Problémamentes pocakosodást kívánok én is Nektek és üdv itt nálunk!!
Moncsi: Miért félsz elmondani a családnak? Azt mondják majd, hogy nagyon fiatal vagy még hozzá vagy pedig nemrégóta vagy együtt apukával??
Heheni: SZUPER, hogy semmi gond!!! Örülök neki

!!! Ma besurrantuk apával a szülészetre, amikor hoztuk el az AFP eredményt, mi is hallgattuk egy kicsit az újszülötteket

!!!
Képzeljétek kedden Madonna koncerten voltam és azt hittem, hogy az én drága gyermekem végig fogja a hasamban tombolni, de csak a legvégén mozdult meg, addig vagy aludt vagy csak nem éreztem, hogy mozog

. Amikor eszem akkor szeret mocorogni!
Megvan az AFP eredményem: 1,31Mom (ref.tartomány: 0,70-2,50). Attól függetlenül, hogy egy elavult vizsgálat, én nagyon örültem, hogy jó lett az eredményem

:):)!! Du-án hívom a dokim, hogy mikor mehetek genetikai UH-ra?! Nagyon várom!!! Már nagyon rég láttam az én picikémet!!
Az ultrahanggal kapcsolatban: én úgy vagyok vele, hogy próbálom betartani a kötelezőket és azonkívül csak egyszer szeretnék elmenni egy 4D-re. Hihhhhhetetlenül kíváncsi és (egyébként nagyon!!!!) türelmetlen vagyok az életben, de most nagyon megdicsértem magam, hogy így kibírom!!!
Nézegettem a babakocsikat és ezt találtam:
http://nikicabababolt.shp.hu/hpc/ws_gal ... 1206189315
Travel System - Pierre Cardin - PS663
40 ezer, ennyiért talán megéri! Amit nem találtam meg róla az a súlya, merthogy nekem az lenne igazán lényeges, hisz majd a buszra fel és le kell szállnom vele! A mózesre talán nem lesz szükségem ...
Na egy kicsit hosszú lettem, de ennyi minden történt mióta nem voltam

))
(Ja igen! Készült rólam egy kép, de a férjem azt mondta, hogy azt ne rakjam fel, mert csak a hasam nem látszik

:):))