Szép jó reggelt, lányok!!
Annyira jó igy jönni reggel munkába, hogy ennyit termeltetek az este

És mi lesz akkor, amikor azok is jönni tudnak, akik most hiányoznak, vagy csak kevés idejük van irni !!! Egyszóval: NAGYONJÓKISCSAPATLETTÜNK!
Virág, nagyon gyors gyógyulást kivánok!
Meri, nekem is nagyon tetszik, hogy olyan mosolygós tipus vagy. A nyugalmaddal kapcsolatban pedig, majd megnézlek 1 héttel a lehetséges teszt elött
Már hiányoltam az idézeteidet – az egyik olyan ismerősnek tűnik, lehet, hogy irtad már régebb és azért.
Ja, még valami: anyósomék a szilvesztert ott töltik a közeledben.
Mororo, ha a mensi miatt esett a hőd, akkor már meg kellett jöjjön, úgy hogy jelentést kérünk az állapotodról! Ha a hőd mára megint felemelkedett, akkor vagy p.é. vagy akár beágyazódás is lehet. Vezetsz fertis görbét?
Little, nagyon ügyes kisfiad van. – nekem is kell!!! Még abba is beleegyeznék, hogy rossz legyen, és néha az idegeimre menjen
Gigi, nagyon tetszik az idézet, - és hidd el, hogy nem csak te hazudsz magadnak, de ez természetes dolog, amikor itt mindenki annyira szeretné, hogy megzebrásodjon. Közbe én is azzal biztatom magam, hogy biztos összejön, egy kis idő múlva pedig befúrja az agyamba magát a kétség, hogy mi van, ha mégsem – az egész időszak egy örökös harc saját magammal. Egyrészt szeretnék nagyon optimista lenni, mert állitólag az nagyon jót tesz, másrészt pedig nem merek optimista lenni, hogy ne koppanjak nagyot. Na ezt most jólmegmagyaráztam
Titi, nagyon aranyos vagy kismamaként

A tegnap délután mind az járt az agyamban, hogy ha betegen annyi ideig nálad maradt az előző babód, akkor a következő, egészségesen nagyon szépen fog fejlődni (nemsokára).
Anna, remélem jók a megérzéseid, és NEM fog megjönni januárban. Ha 24-én volt pé-d, akkor te is elöttem kell tesztelj, Titi után. Én megpróbálom kivárni január 10-et, hiszen jan.9-ére nem várom a mensit, mert eddig, ebben az évben nagyon pontos volt.
Éva, Eszter, Ági, nagyon várunk, hogy többet tudjatok irni!
Puszi mindenkinek