Börzsöny túra nagyon jó volt. Az autó utakat Peti átaludta szépen.
Az éjszaka zavarta, hogy nem a szokott helyen van és kért tejcit, pedig ugye nem szokott. Utána még mindig nyavalygott, szóval végül velem aludt és így legalább aludtunk. De nagyon zavarta, hogy nincs a megszokott helyen.
A társaság nagyon jó volt. Ez a társaság az én kamaszkori baráti köröm és minden évben tútaázunk egyet és persze most már családdal együtt. Olyan 20 felnőtt volt és körülbelül gyerekből is annyi, ahol Zsófi volt az egyik legnagyobb és Peti a legkisebb. Szóval jó kis zsivaly volt. Szombaton délben érkeztünk és ebéddel kezdtünk (kaja előre meg volt rendelve, így nem ment vele sok idő).
Utána mentünk túrázni. Olyan 7-8 kilómétert túráztunk erdőben. Gyerekek jól kifáradtak és a kisebbek 3 évesek bizony hisztiztek is.
Petit beraktuk a kendőbe. Azonnal elaludt. Apa vitte, Peti meg durmolt. Így 4 órát le is aludt, de utána már kérte a cicit.
Képzeljétek átvettem kendőstől és kicsit leengedtük a kendőt. 'Állítva' tettem bele és akkor pont cici magassagba volt. Szóval túra közben gyönyörűen tudott szopizni!
Vacsora után még nagyon játszottak a nagyobbak aztán irány az ágy.
Másnap 10-re rendeltük a kisvonatot (Kemecén voltunk, ott van egy ilyen lehetőség) és vonattal bementünk az erdőbe. Ott túráztunk megint egyet (Olyan 4 kilómétert). Peti durmolt egyet megint apán, aztán szopizott rajtam.
Szóval Peti nagyon élvezte és jól sikerült. Mi is jól éreztük megunkat. Különösen én, mivel nagyon szeretem ezeket az embereket és a legtöbbel csak ilyenkor találkozom, mert szanaszét élünk.
Teszek fel képet, ha lesz időm.... Bocsi, hogy hosszú lett, de kendős szopira nagyon büszke vagyok....

homályos Nicomosoly

Nicomosoly

Lilianna kidőlve