A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Sziasztok!

Nem tűnök el, ígérem! Legalább is a szülésig gyakran bejelentkezem, ha hagynak a lányok :roll: :D .

Évi!
Sajnálom Lilla betegeskedését! :(
Nálunk most Katus szedett össze valamit :( . Hétfőn este lázasodott be, majd tegnap elkezdett folyni az orra. Olyan ügyesen fújja, ha kérem, de azért egyfolytában jön ki neki. Szerencsére eszik, iszik, alszik rendesen, de azért bágyadt!

Dalma!
A képek szuperjók!!!!! Olyan jó lehetett kicsit kettesben lennetek. Olaszországért pedig külön irigy vagyok.
Panna szédületes jól néz ki!!!! :D Olyan, mintha a babás pufók arcocskája megmaradt volna.....

Kata!
A hajhullás nagyon aggasztó tud lenni! De nekem is azt tanácsolta a fodrász, hogy vágjunk belőle 5-10 centit, és az csodákat tud tenni. Ne aggódj! Szedjél sok-sok vitamint, turbózd fel magad így tavasszal, az is sokat számít!!!!

Mi ma nagyhirtelen nekiugrottunk a kertnek......annyi csiga, meg gomba lett, hogy csak lestünk :roll: :? .
Szerencsére a fű túlélte a telet, így csak kevés helyen kell pótolni. Viszont a szél nem kedvez a kertészkedőknek, azt hittem feldönt bennünket :shock: . Nagyon durva!!!!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Dalam, édes kicsi Panna :lol: :lol: :lol:

Kata, nekem is nagyon hullott a hajam meg lett egy dudor a nyakamon. Elmentem háziorvoshoz beutaló vérvétel, meg uh.
Vérvétel, nagyon magas tsh, aulaműködő pajzsmirigy. Uh megnagyobbodott a pajzsmirigyem. Háziorvos nem adott semmit. ekkor magán doki endokrinológus. Akkor a leletek alapján azt mondta be van gyulladva a pajzsmirigyem, adott rá gyógyszert, és mondta mikor menjek vissza új lelettel. Nekem a szülés hozta elő. Sajnos ha a családban van pajzsmirigy beteg akkor nőknél nagyobb az esély a hajlam öröklésére, és például a szülés előhozhatja. Aztán újabb kontrollon mikor voltam akkor mondta a doki, hogy nem az autoimmun van, és sajnos úgy néz ki hogy nem fog elmúlni. Hát most itt vagyunk. Mivel már Zsombi másfél hónapja nem szopizik, majd megyek újabb kontrollra mert ugye most megint változtak a hormonok. Ja és az utolsó uh-os vizsgálatomkor már nekem is mindenféle ciszták voltak a pajzsmirigyemen.

Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok

Bejelentkezek hogy élünk:))
Pénteken lesz a tárgyalás háát mit ne mondjak jó lenne már túl lenni rajta.

Bocsi hogy nem olvasok vissza.

Csuri jó nagy a hasad

szépek az olasz képek:)

Velünk minden rendben jelenleg.
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok Lányok!

Nagyon édes minden gyerkőc!
Dalma!Szuperek a képek! kettesben, de jó lehetett..... :wink:

Evi :? szegény Lilla!Jobbulást Neki!

Kata :? és hogy jöttek rá erre a pajzsmirigygondra?

Vera!Micsoda nagylány lett Iza is :shock: :)

Lányok, halkan mondom, de lehet, jön a kistesó.....
2 halvány pozitív teszt......Holnap lövök még, ugyanis elég fura a dolog, mert ebben a hónapban csak 2x voltunk együtt, az is a rosszullétem előtt 2 nappal.Előtte meg mensi volt, és az előtt csak márciusban voltunk együtt.Szóval lehet valami ál-dolog is, csak a tüneteim ugyanazok mint Marcinál volt. :roll:
Vendég

Ja, a vonalzóm nem jó.Elvileg május elején kellene megjönnie.
Vendég

Dalma ez gyönyörú!!!!!!

Fürtöske számomra a + az + drukkolok!!!!!!!

Egy próba! Várjuk a további tippeket!!!!
Kép :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Kri:nekünk a családba nem volt senki akinek lett volna pajzsmirigy baja.Nemtudom hogy mitöl lehet,de mi az az autoimmun?
Akkor nekem is magánba kéne menni,de meg akarom várni mit mondanak 1 hónap múlva,majd kiderül.
Akkor neked is elkéne menni megnézetni.
És akkor ha ez nem mulik el mi lesz vele?

Vera:édes Iza :lol:

fürtöske:és terveztétek?öröltök?Szoritok :lol:

000kata

Sziasztok!

Hát sajna a mai tesztem már negatív :? nem tudom mi lehetett ez, de az eszemmel viszont azt mondom, jobb is így most, még mindig eléggé létbizonytalanságban lebegünk :?
Valami talán elindult, csak megállt? :roll:

Klkarissza :) őszintén, fogalmam sincs, én is Robert de Nirora gondoltam :wink:
Vendég

Klarissza :) Russel Crowe kicsit erősebb kiadásban?
Vendég

Vagyunk Mi is. :)

Elég félelmetes ez a pajzsmirigy főleg amit Évi ír.

Kata

Drukkolok, hogy ne legyen semmi csak gyanú és gyógyszert se keljen szedned!! Hess hess csúnyaság!! Pedig Nekem is mindig hosszú volt, aztán egyszer levágattam és nem hullott többé. És most már nem is hiányzik. Jobb ez így, főleg a pici mellett, nagy hajjal annyi baj van. Persze megértem ha sajnálod, nagyon szép!!!

Dalma
Nagyon jók lettek a képek! De jó lehetett! A pici Pannád is gyönyörű, mint mindig. Tényleg olyan jó képeket csinálsz róla! Ezeket Te készíted? Milyen gépetek van???

Évi
Jobbulást Lilládnak!!

Fürtöske
Sajnálom. :(

Csuri
Baba még mindig teljes titkoba búrkolózva?? :) Jobbulást a kicsinek!!

Klarissza
Nekem fogalmam sincs. Amúgy se vagyok túl jó színész ügyben. :?

Kincső élezik a lábáva. Ma itt volt a védőnő azt mondta ez nem gond, de Én akkor is aggódom. Nagyon gyakran csinálja. Szerintetek??? Az arcocskája szépen gyógyul, de még látszik heges és körben piros. Azt mondta a védőnő is, hogy el fog múlni. Nagyon remélem!!!!

És a lényeg.
Megvolt az első csók. :D :lol: :oops:
Kép

Kép
Kép
anya1118

Vau micsoda csók!!!!!! Mi az, hogy élezik a lábával?

Fürtöske a tipp nyerő!!! Az első díj a tiéd :lol: A tesztet sajnálom :(

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza :lol: elárulom, a párom ránézett és egyből mondta :lol: ha kicsit vékonyabb lenne, akkor tiszta Maximus lenne :lol:

Anya :D hááát, ez a kép!Csuda aranyos!

Csuri :) el ios felejtettem írni, a pocakos kép annyira jóóóó!Katus picike fejével olyan mintha montírozva lenne :D
Vendég

Dalma
csodálatos lehetett Róma!én is én is!!!!!!! Szuperek a fotók is, Panna még mindíg tündérke! Fogtok költözni végül,vagy hogy döntöttetek?

Vera
Iza is nagyon édes! Mi is láttuk a legókat!Csepel pl...a ugye?

Reni
sajnálom h. ennyi nyavaja gyötör! Jobbulást!

Fürtöske
biokémiai esetleg? Egy teszt még csak csak, de kettő?
Tényleg Nati vajon hogy van?
:)

Csuri
jaj de szép nagy pocak!!!!! Cuki Katussal a háttérben :) Jól bírod ezt a kis titokzatos hármaskát, én már biztos szaladtam volna 4d-re.

Klarissza
mire írtad h. nyalogatjátok a sebeiteket? Minden rendben a srácokkal ugye? Szóval egy hasonmáshoz mentél feleségül? :lol:

Évi
Hogy van Lilla?

Milyen sokotoknak okoz gondot a pajzsmirigy. :? Kata drukkolok h. negatívak legyenek a leletek.
Haj: csatlakozom az előttem szólókhoz 10 cm az semmi, gyorsan visszanő, de nagyon hasznos lehet.

Anya
hát ez a kép! :lol: :lol: tök jól elkaptátok! Ki a délceg lovag amúgy? Arcocskát sajnálom, megesik sajna az ilyen. :cry:
Cipőben is tudja ezt az élezést csinálni? Esetleg egy magas kérgű siestát nem próbálsz rá? Sztem ez/az elég jól támaszt mindenhonnan.

Enyire emlékszem hirtelen. Nincs időm annyit jönni. Léna a 15 hós oltás ota köhög még mindíg. :cry: 7 féle homeóst kapott az elmúlt 2 hónapban rá és semmi nem segít. Pedig eddig jól reagált rá. 1 hete megkapta az oltás homeós kivonatát, h. visszabillentse', ha valóban attól van. Hurutos cucc, hörögve veszi a levegőt, éjjel köhög. Komolyan már dísznózsíros dunsztba is tettem , de semmi.Valami ötlet esetleg?
Rajtam meg kijött valami pollenallergia. Szülés előtt nem volt, tavaly már gyanús lett, most már nagyon durva. Szóval elvagyunk. :? :D

Ja és voltunk az állatkertben: Kép Kép

Kép
katica_75

Katica nyalogatjuk sebeinket kis politikai hang volt, de csak nagyon pici, mert ez nem annak a helye.:) Állatkert szuper kivéve, hogy mi csak tavaly tudtunk menni amikor Matyika még karbanülő volt :lol:

Most olvasok!
Kép

Találtam egy táskát! Megpróbálom kipakolni!
Kép

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Dalma, Panna gyönyörűűűűűűűűű :))) Nyuszi ül a fűben fénykép nagyon profi!!!

Fürtöske, sajnálom a negatív tesztet :(

Anya, ez igen, Kincső jó korán kezdi :lol: :lol: :lol: annyira cukik a képen a kisfiúval.
Cipőben látod ezt a lábtartást vagy csak mezítláb?

Reni, hogy vagy?

Klarissza, olyan vagány helyes kis pasid van, volt kitől örökölni, apa is jóképű :D tényleg Russel Crowe hasonmása, de én foto nélkül tippeltem.
Matyi az újsággal :D :D ( a göndör haját nagyon irigylem )

Katica, sajnálom a betegeskedést ezen ok miatt vagyok én védőoltás ellen. Nálunk is a 15 hós után volt 3 napig tartó lázas állapot, most a Prevenar után jött a mandula/torokgyuszi ( soha előtte semmi nem volt a torkával) szintén magas lázzal.
Már előre rettegek a 18 hós oltástól ott vajon milyen nyavalyát szedünk össze.
Ez a tartós köhögés elég rosszul hangzik, de valami oka van az tuti amit ki kell deríteni.
Fül-orr-gégésznél jártatok már? Gondolok itt az orr-orrmelléküreg gyulladásra ami nagyon makacs tud lenni,de az éjszakai köhögést inkább ez okozhatná. Ha légcső, hörgő, tüdő miatt lenne akkor folyamatosan köhögne, nem?
Allergia szintén gyakori ebben a korban, kutya,macskaszőr...számtalan allergén lehet, ami szintén orrnyálkahártya duzzanatot okoz.
Biztos nagyon jók a homeos dolgok, de én már lehet tovább lépnék.
Gyors gyógyulást Lénának és anyukának is!
Ez a kép nagyon aranyos, olyan nagylány már Léna is.

Mi is készülünk az állatkertbe, augusztusban voltunk már akkor is érdekelte, na de majd most - lehet ott is alszunk, mert nem lehet hazahozni :lol: :lol: :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Ja, Lilla jól van 2 napig volt lázas, kapott Sumamedet ( nem vagyok híve, de muszáj volt ) és rendbe jött. Szerdán voltunk ellenőrzésen, ok. minden vele.

"Kicsit" eleven, nem olyan kislányos a viselkedése, fut szalad egész nap, kertészkedik, imád kint lenni.
A kaput ki tudja nyitni, a lakásban a kilincsekhez nem sok hiányzik :roll: nagyon résen kell lenni mellette.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Vera, már biztos vége a tárgyalásnak, túl vagy rajta!!!
Iza is milyen szép nagylány, kis csini mint mindig :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Ezt már szeretem, amikor ilyen sokan írtok!

Fürtöske, lehet mégis valami, nem? ne add fel a reményt, csak ha megjön. De akkor kzdődik a köv hónap.
Évi, a kertkapura szereljetek gombos csavarós kilincset, azt nem fogja kinyitni.

Klarissza, hogy megnőtt Mátyás haja! Nagyon vagesz! Aptya tényleg Maximus, ahogy felnéz az arénában!

Katica, ngyon édes Léna, ahogy kikukucskál a gorilla kép mögül! Megmutiztátok neki a képet? :) Éjjeli köhögésre nagyon jó a Lándzsás utifű jó éjszakát változata. nekünk bevállt. nappalra meg a lándzs. u nappali változata. Remélem hamar elmúlik neki.

Anya, jajj, az első csók! Mi az az élezés? A külső lábélen jár?

Kép
Kép
dalminha

Nah, én meg jól levágattam a hajam. Meg jó szőke lett:

Kép

Kép
Kép
dalminha

Dalma, jó lett a frizud :lol: :lol: :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Klarissza:nagyon édesek a képek,az ujságos a kedvencem,kis tünemény :lol:

Katica:nagyon csini a kiscsaj :lol:

Dalma:jó a fizurád :lol:

Beszéltem a háziorvossal,azt mondta csak 6hét mulva mehetek ujra vérvételre,meg hogy menjek el a rókuskórházba a pajzsmirigy szakrendelésre vagyis kérjek idöpontot.Pedig még csak gyanus vagyok elvileg,most hova sietni???vagy ez akkor már biztos?

000kata

Vasárnap lesz a babaruha börze valaki volt már?milyen?

000kata

Évi
köszi, aranyos vagy h. így próbálsz segíteni.jól esett. :) Nem voltunk még gégészeten.2 doki látta a házija, meg apa dokija.A tüdeje tiszta, de hallani h. "húz" a mellkasa. Most calciumot kap, az egész jól elkezdte oldani, várom mi lesz. Jaj imádkozom h. ne allergia legyen neki is, mert ez egy rettenet.Bár akkor patakokban folyna az orra nem?Az meg nincs. A 18 hós nekünk így késik jó sokat, de az csak a diperte-ismétlője nem? Azzal nem volt baja.
Jó h. Lilla hamar rendbejött!Már én is azon az állásponton vagyok h. ha muszáj jöjjön a gyógyszer, csak hasson! Elevenség itt is van! Léna a játszótér réme :lol: körbe körbe rohangászik, semmin nem marad 1 percnél tovább. De inkább ilyenek legyenek, igaz? :wink:

Dalma
nem is tudtam h. van éjszakai változatai is, ez hurutoldó ugye?
Igen tetszik neki is a kép! :)
Szuper a hajad!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon tetszik, kicsit emlékeztetsz így Honey-ra! :lol:

Tényleg Honey, hol vagy???? És főleg hogy?

Klarissza
édes Matyi!! Jó kis haja lett!
Ja hogy arra írtad! Ez olyan meccs, amiben általában én sem találom el ki lesz a befutó. :wink: (Most épp sikerült.)

Kata
mi voltunk, L. születésekor. Sok a használt és az újruhás is kint. Ki lehet fogni jókat, és a végén állítólag alkudni is lehet.Ez most hol lesz?Mondjuk csak ruha miatt én nem mennék ki, de ha más is kell, akkor megéri.

Kép
katica_75

Katica:csak ruha van kint?én még nem voltam.

000kata

klarissza
Majd lefényképezem ha sikerül. A lényeg, hogy a talp élére fordítja a lábát kifele. külső talp élére áll. Matyika nagyon édes!! :) És milyen nagyfiú már Ő is...

fürtöske
Köszi. :)

katica
Főleg cipőben csinálja ezért mondta a védőnő, hogy játék Neki, de mezítláb Én még nem láttam , hogy ezt csinálná, de majd figyelgetem. Délceg lovag a barátnőm kisfia, éppen 5 hónappal idősebb a lányomnál. :) Sajnos messze laknak Ők is ezért ritkán talizunk. :( Állatkert szuper!!! Nagyon nagylány Léna a képeken és persze csoda szép!!! :) Mi is tervezzük már egy ideje állatkertet, remélem mihamarabb el is jutunk. :)

évi

Főleg cipőben. :( Szóljatok mikorra tervezitek az állatkertet, lehetne babatali, mert mi is tervezzük. :) Mi is tavaly voltunk nyár elején akkor még nem élvezte Kincső. Nem baj ha eleven Lillád. Mindenki azt mondja eleven a gyerek az a jó. :) Kilincs már nekünk sincs messze...

dalma
De jó lett a hajad!! Nagyon szuper, jól áll!! Igen külső talpélen , de nem jár, hanem amikor egy helyben áll akkor csinálja a lábával.

Még annyit mondjatok már, hogy Ti milyen joghurtot adtok a gyereknek? Mert a védőnő mondta, hogy joghurtot, de nem kérdeztem meg milyet? Rendes "felnőtt" joghurtot? Simát vagy gyümölcsöset?? Nem korai ez még? Vagy baba joghurtra gondolt??? Ti adtok már felnőtt jogit???

Kép
Kép
anya1118

Sziasztok!

Vera!
Várom én is a fejleményeket! Remélem nem viselt meg nagyon a dolog!!!! Iza és R2D2 :D :D , nagyon jó!!!

Fürtöske!
Jaj, sajnálom a tesztet :( ! Hajrá következő hónap! A lényeg, hogy ne "görcsöljetek" rá! Szerintem nekünk a 3. már ránézésre összejött :roll: :wink: .

Kincsőanya!
Ez a kép mindent visz :D !
A "lábélezés" pedig addig nem gond, amíg nem kizárólagos. Ha figyelgeted, szerintem látni fogod, hogy csak gyakorol.....Katus néha hosszú percekig lábujjhegyezik, majd "ökölbe szorított" lábbal megy stb.

Katica!
A 4D-re rohanás mindig felmerül, mint lehetőség, de aztán kiderül, hogy nem fussssssa rá :? . Talán az utolsó UH-n még megtudhatjuk.....
A köhögést sajnálom! Én sajnos jó ötleteket nem tudok :? . (a férjem inhalál, meg légzéskönnyítő krémmel kenegetem a mellkasát, ha már nagyon durva, de nem tudom, hogy kicsilánynál használható-e ilyen????)

Klarissza!
Mátyás tiszta apja! :) Nagyon helyes pasi!!!!!

Evi!
Elevenségért Katusnak se kell a szomszédba mennie (na oda át sem engedném......jön a tavasz, a bolond kezd zombulni megint :roll: )

Dalma!
Aztaaaaa, ez tényleg jó szőke lett, de nagyon jó!!!! :D Szerintem nem ismertelek volna fel az utcán! Nem mintha sok esélyünk lenne összefutni :) :wink: !
Én ilyen bátor döntésre nem tudnám elszánni magam! Egyszer (18 éves koromban) volt 3 centis, vörös hajam, no de akkor nagyon más akartam lenni :wink: :) !

Kata!
Szerintem várj ezzel a szakrendeléssel! És ne aggódj! Az orvos is "csak" be akarja biztosítani magát :roll: !

Rólunk kicsit!
Holnap lesz a férjem első amerikai-foci meccse!!! Nagyon izgulunk mind! Kivonulunk családilag, ki tudja mikor tudunk menni újra, és szurkolunk. Vagyis én biztos nem látok sokat belőle, mert a csajok 4 felé fognak futni, de azért megpróbáljuk....
Katus jobban lett mára. Már csak néha folyt az orra, nem is tudom mi volt ez igazából :roll:

Elkezdtem összegyűjteni a homeos cuccokat a szülésre, meg utána.
Kicsit félek, hogy milyen lesz harmadjára, mert a dokinő szerint most még gyorsabb lehet (Katus az első fájástól számítva 5 óra alatt kint volt). Ezért már az első fájásnál rohanjuk be, nehogy késő legyen...

Holnap fotózok (ha tudok), aztán mutitom!!!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Dalma,
marha csini vagy! 8)

Katica,
Babyloof balzsamot próbáltad már?

Anya,
Berci ezer éve kap már "rendes" joghurtot, már Actimelt is iszik és párszor kapott a héten kakaót is tehéntejjel. Mondjuk mi a Cserpes cuccokat vesszük. Muszáj neki adni, mert Beni kapja, ő meg veri a balhét miatta. :roll: :)

Csuri,
haaaaatalmas a pocakod :D olyan jó nézni! :)
Katusnak teljes gyógyulást!
Rég láttam a csajokat!
Csabának csuriban :lol: mindenem. :wink:

Rólunk: minden ok, épp a kertet csináljuk. Szerintem szipiszupi lesz. :) Állatkertben mi is voltunk 1 hete. :)
Beni úszni kezdett, Bercivel meg a Csiribiri tornát tervezem a Tücsökzene mellett. :roll: Eszméletlen kiskrapek. :D Szinte mindent ismétel, rengeteg szót használ helyesen. És továbbra is non-stop szopi. :?

Kép
Kép
Kép
ilba

Katica, nem akarok én orvososdit játszani, de nekem volt egy legkisebb orrfolyástól is azonnal köhögő, hörgőgyulladásos kisfiam és tudom, hogy milyen szörnyű érzés éjszaka hallgatni tehetetlenül.
Jobbulást Nektek!

Anya, Lilla sima Danone natur joghurtot eszi, nem szeretném ízesítetthez szoktatni ( én sem szeretem ) ha nem enné meg tennék bele gyümölcsöt, de szereti simán.

Csuri, jó lesz Nektek holnap és a lányok is jól ellesznek, szurkolnak apának :D
Jé, 42 nap :shock: én már megvárnám a születést, ha eddig szégyenlősködött hármaska.
Ezek szerint a szomszéd még nem költözött el :twisted:

Ilba, a tejet higítottad Szopibajnoknak a kakaóhoz? Nem tervezek még tejet adni, de volt már mikor a rizstej épphogy elég volt reggelig és erősen gondolkodtam, hogy teszek hozzá tejet.
Ovomaltint használok kakaó helyett.

Lányok, nem gond nekem, hogy Lilla aktív csak én nem így képzeltem el egy kislányt :shock:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi,
nem, nem higítottam, kapta, ahogy Beni. Mi a Cserpes termékeket vesszük, én nem szeretem a tejet, de ez még számomra is iható és van íze. :shock: A joghurtjai is isteniek, Berci is a natúrt eszi, de össze nem hasonlítható semelyik másikkal. Nem vagyok a reklámarcuk :lol: , de aki tudja, ajánlom próbálja ki. :)
Kakaót meg a sima Nesquik-et adom.

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Csak gyors jelentés magunkról.

Évi:Köszi kérdésed jobban vagyok már.Lelkileg nem,mert végűl sikerűlt melót találnom és szerdától dolgozom most hétvégén itthon vagyok.Kriszt kicsit megviseli,hogy nem vagyok itthon és ezért gyötör a lelkiismeretem nagyon,de férjem mondta,hogy várjak még hátha jobb lessz.Mondjuk nagyon kell a meló,de Kriszt nem akarom feláldozni érte.Még várok hátha,ha nem akkor szeptemberig várnom kell,mert hiába van bejelentett melóm nem veszik fel hamarabb bölcsibe pedig egy ismerősöm mondta,hogy ilyenkor kötelességük lenne.Erre azt mondta a vezető,hogy így van,de mivel hely nincs így nem tudja felvenni :cry:

Végűl lett piri is nagy görcsel így lehet volt csak nem maradt velünk,de talán jobb is így.

Kistesót tervezőknek mennek a drukkok!!!

Most mennem kell,mert megigértem Krisznek,hogy kiviszem ma :D

Betegeknek jobbulást kívánunk!!

Kép
Kép
reni_24

Ilba, jó én kipróbálnám, de mi az a Cserpes? ( bocsi, én vidéki vagyok ) :lol:

Reni, ez az egyik szemem sír, másik nevet szindróma.
A munkához gratulálok, hogy sikerült elhelyezkedned, de nem lehet könnyű lelkileg Kriszt más felügyeletére bízni.( jól értelmeztem, hogy otthon van valakivel? )
Most a Te eseted megérne egy nyilvános fórumot, nincs hely a bölcsödébe????
Én elmennék az önkormányzathoz érdeklődnék, hol lehet ez ellen panaszt tenni...fiatal házasok vagytok,pici gyermekkel lakást szeretnétek venni, nem segélyért álltok sorba, dolgozni szeretnél...
Vagy mond el az önkorinál, hogy adjanak segélyt!!! Nem tudsz elmenni dolgozni, mert nincs biztosítva a kisfiadnak az elhelyezése.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi:Köszönöm.Igen itthon van anyósommal amikor apa melózik mert ő 24-48ban van így egy héten csak max.2napot van anyóssal,de hát ő is érezteti velem,hogy nem tetszik neki ez a helyzet pedig ő bátorított,hogy menjek melózni ő szivesen vigyáz majd Kriszre.Hát igen,de azt mondta a vezető,hogy szeptemberben lessz hely,de addig :?: :?: Nyugodtabban melóznék,ha tudnám,hogy bölcsiben van.A munkahely e téren jó,mert akinek kis gyereke van vagy állandó délelőttös vagy köztes azzal nem lenne gond.Hát ezzel jó ötletet adtál be is fogok menni a héten az önkormányzatba.Köszi a tippet.

Kép
Kép
reni_24

Évi :D
http://cserpessajtmuhely.hu/php/index.p ... e&Itemid=1
Ja és nemcsak az itt feltűntetett helyeken lehet kapni, én pl. egy III. kerületi kisboltban szoktam venni. Úgy tudom, hogy sok piacon is van már. :roll:

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Most csak egy gyors bejelentkezés....

Tegnapra Anna is full takony lett, így a nagymama bevállalta a csajokat egész napra :shock: :) !
Szerencsére Katus már tök jól van, és Annának is az orrfolyáson kívül nincs (nem volt) más baja. Nekem ez persze hatalmas segítség volt, és főleg a férjem örült, hogy én legalább el tudtam menni. :)
Sajnos a meccset nem nyerték meg, sőt a férjem sem lépett pályára (még nincs 1 éve, hogy játszik, a bokasérülése pedig még mindig érezhető stb), ami nem kedvezett a jó hangulatnak, de 2 hét múlva újabb lehetőség!!! :D

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Évi, a cserpes vidéki. Kapuvári (mint én). Amikor még kb 13-14 éves voltam, akkor nyílt egy tejbár Kapuváron (Cserpesé), sokat voltunk ott, jóban voltunk a tulajjal, a felesége tanított engem. Abból a kis üzletből fejlődött ki az országos hálózat. Imádom én is a termékeit. A lányuk a megasztáros csávó Dávid barátnője, a Laura.

Reni, Grat a munkához! Milyen jellegű? Krisz miatt ne aggódj, stram kisfiú, nem lesz "lelki törése".

Csuri, izgalom a köbön! Sajnálom a kisbeteg csajokat! Férjednek azért gratulálok, nem semmi sportot választott. Petim imádja, de csak nézni. A superbowl-t élőben nézte éjjel.

Anya, én is Danone-t adok, de ízeset. Vagy actimelt.

Huh, szombaton jó kis estém volt. Kapuváron voltam a szüleimnél a gyerekekkel, Peti itt segített egy barátjának alapozni, és szombat eset kicsit kiruccantam. :) A barátnőmnek 6 hós a kisfia, ő is elszabadult, és elmentünk a régi törzshelyünkre egy rockkocsmába, ott borozgattunk, jó kis koncert volt, találkoztam rengeteg régi jó ismerőssel. Nagyon jól éreztük magunkat. Én a gyerekek előtt eléggé benn voltam a popéletbe, rockéletbe, úgyhogy jó volt a régi arcokat látni! Elindultunk haza, amikor lejött két ismi csaj, és elhívtak minket discóba. Hát elmentünk. :) Még táncoltunk is. Kb a legöregebbek voltunk a 30 évünkkel, de nem számított.

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Most csak bekukkantottam pár sor erjéig, nem sok időm van, nagy rohanás van nálunk, érdekességképpen hozzánk mindenki egyszerre ér ide: Internet szerelők, (azért nem jöttem, mert nem volt net pár napig), MVH ellenőrök, szomszéd, nagyszülők, aztán, napokig nem jön senki.

Én is Danone gyümi joghurtot adok Johannának, jót tesz a pocakjának, ha nem eszi, szorulása van. Szívem szerint natúrt adnék, de nem eszi meg. :cry:

Dalma
Szuper jók a képek, kicsi Panna nagyon édes, na és a motoros vagányok is jó fejek. Jó a hajad, vékonyítja az arcodat, kicsit hasonlítasz Goldie Hawn-ra (csak persze fiatalabb kiadásban)
Örülök, hogy jól érezted magad, tök jók az ilyen spontán bulik, mindig ezeknek van a legjobb hangulatuk.
Én is voltam discoba pár hete barátnőmmel, hát mit mondjak kicsit furán éreztem magam a fele ennyi idősek között (én is 30 vagyok), pont egy olyan helyet fogtunk ki ahol, csak tinik voltak, legközelebb valami nosztalgia discoba kellene menni. :?

Reni
Örülök, hogy találtál melót, ne aggódj, sokan mások is elmennek dolgozni, kicsi mellett, van aki már 6 hósan bölibe adja, gondolj, arra, hogy muszáj és Krisszért teszed.
Anyós meg ha bevállalta, ne húzza utólag a száját.

Évi
Johanna is ivott már kakaót, azt nem annyira szereti, de a tejeskávé(cikória), az nagyon nyerő, simán adtam, nem hígítottam a tejet és nincs tőle baja(nem iszik minden nap, csak ha azt csinálok reggelire magunknak)
Én is úgy vagyok vele, ha muszáj, inkább gyógyszer, mint a szövődmények

Csuri
Közeleg a nagy nap, én már tuti izgalomban lennék. Tényleg elég ritka sportot űz a férjed, na majd legközelebb összejön a meccs, de legalább ki tudtatok kapcsolódni kicsit.

Katica
Látom Léna is kacsázik. Milyen nagylány már ő is. Köhögést sajnálom, nemtudom mitől lehet, drukk, hogy ne allergia legyen.

Anya
Kincső, nagyon aranyos a kis udvarlójával, ügyi vagy, hogy így le tudtad őket fotózni, én mindig lemaradok a ritka pillanatokról. Élezés miatt ne aggódj, ha nem csinálja állandóan, Johanna is szokott minden félét művelni a lábával.

Móni

Kép
ission

Képzeljétek kevinem tegnap elesett a mocijával pont arcra a betonra :cry: felszakadt az egész szája alul ,és ömlött a vér :cry: ugy megilyedtem szegénykém.Mára meg tiszta csúnya lett ilyen barnás ,gennyes :cry: leszaladok a doktürnöhöz megmutatom neki. :cry:

000kata

Köszönöm a joghurtos tippeket!

kata
Szegényke!!! :( Mi volt a dokinál?? Amit mondtam gél az nem jó rá?? Millió gyógypuszika a pici szájára!!!!!!!!!

csuri
Gyerekenek jobbulást!!!

Nekünk meg kb. 2 hete kiütések jöttek ki Kincsemnek a karján, múlt héten jött hozzánk a védőnéni megnézte azt mondta allergia adjak kálciumot Neki. Adtam, nem lett szebb elvittem dokihoz Ő is megnézte, megerősítette, hogy allergia. :( :( :cry: Nem tudják mitől lehet. Ha egy hét múlva nem múlik irány a bőrgyógyászat. :(

Hétfőn taliztunk Katával és Kevinnel. :)
Mindjárt teszek fel képeket. :)

Kép
Kép
anya1118

Hinta palinta duóban :)

Kép

Szédítsük el a Kincsőt. :)

Kép

Valami van a szádon Kevin, majd Én letörölgetem. :)

Kép

Kép
Kép
anya1118

Anya: nagyon édesek a képek,majd küld el nekem is öket :lol:
A doki azt mondta hogy ne kenjem semmivel mert lenyalja.Igyon kamilla teát és ecsetelhetem kamillával.
Kincső nem evett valami ujjat hogy attol jöttek ki a pöttyök?
Lehet az eper.Hugom evett epret és a kis Erik pöttyös lett töle ugy hogy cicizett.Várjatok még.

000kata

Ketten maradtunk?? :shock: :?: :shock: :?:

Jobban van Kevined picike szája??? Igen ettünk epret, de csak egyszer és már régen. Most abba kellett hagyni a tejtermékeket, meg csak zuhanyozni szabad speciális szappannal meg krémet kell kenni. Remélem elmúlik. A citromos címedre küldjem??

Kép
Kép
anya1118

Anya:már szebb a szája :lol: citromos?olyan nincs.
szoradi.katalin@freemail.hu

Többiek????????????

000kata

Sziasztok!

Vagyunk mi is, de folyton jövünk-megyünk :) .
Tegnap vettünk virágládákat, meg egy csomó virágot.....egyre szebb a kertünk :wink: , csak a szomszéd macskáknak ne tetszene annyira a sok friss ágyás :evil: .
Ma meg elmentünk a gyerekorvoshoz, hogy megmutassam Katus piros bőrét, de persze megint szabin van (3 hétig) :roll: .
Aztán kaptunk a gyógyszertárban teszt kenőcsöt, amiben van gyulladáscsökkentő, meg kimondottan száraz bőrre van.......kíváncsi leszek használ-e.

Kevin és Kincső Nagyon édesek együtt!!!!! Jó, hogy tudtatok találkozni!
Mennek a gyógypuszik a sebes arcocskára és a pöttyös bőrre :) !

Most megyek teregetni....

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

És már csak 5 hét!!!!! Kezdek izgulni :oops: :roll: , talán mert tudom nagyjából mire számíthatok.....

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Halihó,
vagyok én is, csak szinte egész nap az udvaron, meg a játszin.

Anya, Szegény kis pöttyös baba, viszket is neki? Pannának is hasonló, de elocom-os testápolót kapott, attól szebb lett. Csak nekem viszket a kézfejem baromira.

Kevinnek gyógypuszi a kis szájára. Jobb már?

Jaj Csuri, izgulhatok veled? Olyan hamar eltelt ez a terhesség, mintha most írtad volna, hogy jön hármaska, én meg jól elhűltem a hírtől. Nagylányok nagylányos ágyban vannak már?

Nagyon jók a képek, édesek együtt!

Kép
Kép
dalminha

Dalma!

Az ágy-kérdés éppen most aktuális :wink: .
Anna már 1 éve nagylányos ágyban alszik, de csak fél éve egyedül (mindig mellé kellett feküdnöm :roll: ).
Katus viszont kezdte megszeretni a baba ágyat, de úgy döntöttünk, hogy azért a fél évért, amit még benne töltene, nem veszünk hármaskának újat. Így Katus egyenlőre szivacson alszik, de már kinéztük a Nekik való tutiságot :) . Anna álma ugyanis egy emeletes ágy.
A Yisk-ben lehet olyat kapni, ami nem túl magas, és az alsó fekhely pedig két személyes.
Így lehetne esténkét alul olvasni az esti mesét, vagy akár mindhárom gyerek tudna ott aludni, ha nem bírnák egymás nélkül. :)
A pénz megvan rá, már csak az egyéb programokat kellene összehangolni!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri, ez nagyon jól hangzik!

Kép
Kép
dalminha

Hali!

Kellett nekem emlegetnem az egyéb programot.... :roll: .
Ma délután a férjem anyukája leesett 4 lépcsőfokot a HÉV aluljáróban. Mindkét karja eltört! :shock: Este 7 óta bent van a műtőben, mert a bal alkarja gyakorlatilag kettétört, a jobb csuklójából meg tört le egy-két darab.
Azt mondta, hogy csak arra emlékszik, hogy nagy volt a tömeg, és valaki tülekedett......basszus!
Most minimum 2 hónapig segítségre fog szorulni, közben meg tök aktív nő!!!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Hali!

Kellett nekem emlegetnem az egyéb programot.... Rolling Eyes .
Ma délután a férjem anyukája leesett 4 lépcsőfokot a HÉV aluljáróban. Mindkét karja eltört! Shocked Este 7 óta bent van a műtőben, mert a bal alkarja gyakorlatilag kettétört, a jobb csuklójából meg tört le egy-két darab.
Azt mondta, hogy csak arra emlékszik, hogy nagy volt a tömeg, és valaki tülekedett......basszus!
Most minimum 2 hónapig segítségre fog szorulni, közben meg tök aktív nő!!!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: