Sziasztok!
"Itt van Süsü, megjött Süsü!"
Ezt az oldat futottam át....
Kri!
Nagyon helyes pasi Zsombor!
És az álombaba-ság nálunk is működik (mármint az egyedül elalvás saját ágyban, hajnalban kelés, majd anya mellett 7-ig szunya

)
Kincsőanya!
Ez a baleset szörnyen hangzik, de biztos nyom nélkül el fog múlni.
Katus pár hetesen szántotta végig az arcát úgy, hogy hosszú hetekig látszott a nyoma, mostanra viszont semmi!!!!
Reni!
Micsoda vagány pasi Krisztián!
A betegséget nagyon sajnálom! Gyógyulj meg mielőbb!!!!!
Kata!
Azta! Hogy alszik Kevin a hordozóban?

Nagyon édes!!!! És Te hogy bírod cipelni????
Balkezesség!
Nálunk a férjem átszoktatott jobb kezes, szerintem (szerinte is) ez eléggé befolyásolja a mindennapi tevékenységeit. Sokkal nehezebben jutnak eszébe szavak, lassabban reagál dolgokra (na persze nem gyagyás, de a megváltozott lateralitás hatással van a gondolkodásra).
És persze az igazi bal kezes, bal lábbal rúgja a labdát, a bal szeméhez emeli a távcsövet, a bal füléhez teszi a telefont stb.
Évi, Dalma!
Köszönöm a hiányolást!
Dalma!
A pihenésért irigy- irigy!!!!!
Most egy kicsit rólunk!
Még mindig nem tudjuk a picibaba nemét

!
Legutóbb 2 óra csúszás volt a dokinál (egyik betege szült), így 5 perc vizsgálódás után mondtam, hogy ne borzoljuk a többi kismama kedélyeit azzal, hogy sokat vagyok bent a vizsgálaton.
Talán május 14-én, amikor az utolsó Uh-ra megyek, még megtudhatunk valamit.
Addig meg csak az uniszex ruhákat szedem elő

!
Egyébként elkezdtem a takarítást mindenhol, ami elég nehéz a csajokkal, de nem panaszkodom! Anna hatalmas segítség

!
Jó lenne kicsit a férjem szüleire is számítani, de tőlük minden hétvégén megkapjuk, hogy nekik csak a hétvége van, értsük meg. Ők csak akkor tudnak magukkal foglalkozni.
Most vasárnap fél órára hagytuk ott a lányokat (aludt mindkettő), de ezt egy heti szervezés előzte meg

. Szerintük én amúgy is itthon lógatom a lábam és heverészek....
Ami persze jó lenne, de 6 óránál többet nem tudok aludni, pontosabban feküdni, mert már nagyon fáj a hátam
A hasam megint brutál méretű
Annával pedig a múlt héten voltunk a védőnőnél. Megcsinálta a 4 éves státuszt.
Az én hatalmas nagylányom 96cm és 15 kiló

.
Remélem mire iskolába megy eléri az 1 métert, én ugyanis nem voltam annyi 6 évesen

!
Ja, és a hallásvizsgálatot meg kell ismételjük, mert vagy nem figyelt (ami jellemző rá), vagy túl sok volt az egyéb inger, vagy nem hall rendesen

.
Mindenesetre veszünk valami spéci fültisztítót, mert hajlamos nagyon a váladékozásra a füle, talán csak ez volt az oka mindennek....
Jó hosszú lettem, pedig még valamit akartam, de már el is felejtettem.....
Na majd eszembe jut!