Na, megtöröm a jeget és írok hosszabban!
JOhannának boldog névnapot!
Ilba, boldog szülinapot! (honnan tudtátok? )
Katica, Léna hercegnő gyönyörű! Remélem teljesen meggyógyult azóta. Ne aggódj, Pannára is jó szinte minden tavalyi ruhája. Bár most hízott keveset.
Én most azon izgulok, elkapták-e a bárányhimlőt, mert kornél ovijában járvány van, és tegnap tesómék gyerekeivel voltak, akik mára barisak lettek.

Kornél be van oltva, panna még nincs. De úgy izgulok. Persze mondják, hogy jobb hamarabb átesni rajta, de én azért inkább oltatnék. Bár a hónalján és a térhajlatában kijött neki egy jókora piros rücskös folt, olyan ekcéma szerű, nem tudom mi lehet. Azért is aggódok, mert mi Petivel hétfőn megyünk Rómába (de várom!), és beteg gyereket itthagyni még rosszabb!
Más. Csajok, olyan étvágy lett a leányzónak, hogy csak na! De etetni egyáltalán nem engedi magát, csak egyedül. Levest eszik ügyesen kanállal, utána a második fogást is egyedül, és alig megy neki mellé. Olyan ügyesen belerakja a szájába, mint a nagyok. A kenyeret egyedül harapja, vagy katonákban eszi, az almát egészben, és úgy harapja héjjastól! Totál fel vagyok tőle dobódva! Jaj, csak így maradjon!

Kornél most a járványok miatt nem jár oviba, de komolyan mondom, így könnyebb, mint amikor P egyedül van velem. Édesen eljátszanak, bújócskáznak, babakocsikat tologatnak, pakolják a babákat ki-be, aztán autóznak, építenek-rombolnak, futkoznak, ennek is baromira örülök. Apával beszéltük hétvégén, hogy bakker simán el tudunk mellettük beszélgetni, nem zaklatnak minket...

Pár év, aztán olyanok lesznek, mint a tv reklámban a gyerekek, (pár óra pihenés: felbecsülhetetlen).
Még rólam picit. Nem vittem túlzásba a húsvéti zabálást, mégis tegnapra olyan gyomorrontásom volt, mint még soha! Reggel hányásra ébredtem

, aztán hasmenés egy csomószor (bocsi), így nem tudtam elmenni anyuékhoz a gyerekekkel, Peti bevállalta velük az utazást Kapuvárra (50 km), és ott voltak egész nap. Király volt, egész nap feküdtem, csak a wc-ig botorkáltam el, amúgy aludtam, meg vagy 5 részt megnéztem a Dr. House-ból az AXN-n. Mára már jól vagyok, most szunynak fenn, vagyis Kornél dünnyög a szobájában csendesen, Panni alszik.
Na, még az eszembe jutott, hogy pénteken elvittem őket húsvétolni a játszóház szervezésében. Lovaskocsival mentünk ki a külvárosba egy kertbe, ahol nyuszisimogatás volt, kaptak csomagot, mindenféle tojásos verseny volt, nem részletezem, szóval tök jól éreztük magunkat. Vasárnap meg itthon volt nagy udvari nyúlkeresés, találás, cukik voltak. Mindjárt kép is jön!
Többiektől is részletes írásokat várok!
Pénteken tudtam meg, hogy a munkahelyemen decmberben lehúzzák a rolót.