Kukli, sajnos Samu reggel megint pisis volt, így a másfél hét pelusmentes éjszaka csak beetetés volt. Most ez már a negyedik éjjel, amikor reggel pisisen fogad, ezért úgy döntöttem, visszatérek ma a pelenkához. A déli alvásnál nincs gond egyébként, csak éccaka.
Az a baj, hogy magától nem kel ki az ágyából csak ha bemegyünk hozzá, és amikor reggel szólongat minket, az már általában késő. Mikor Katát hajnalban etetem (4-5 körül), akkor Samu mindig száraz volt eddig, de ébredéskor már nem az...

Ez van, nem erőltetem tovább. Nappalra szobatiszta, éjszaka meg előbb-utóbb az lesz.
És mi az a zinat, amit szed Kata? Antibigyó? Tapasztalatom ezzel nincs. Nem biztos, h amiatt alszik kevesebbet, többevés meg valószínűleg valóban a növekedési ugrás miatt lehet, 6 hetes koruk körül lehet erre számítani. Többször is ébred éjjel, vagy "csak" hosszabban hamizik? Majd dobj képet a csajról, ha lesz időd!
A Charles Vögele egy bolthálózat (talán eredetileg svájci), egyébként főleg vidéken vannak üzletei, Bp-en - ki tudja miért -kevés boltjuk van. Egész jó árakkal és főleg jó minőséggel dolgoznak, és vannak jó kis gyerekruháik is, de magamnak is szoktam jó kis rucikat találni. Én még Ausztriában fedeztem fel őket, de néhány éve már itt vannak Magyarországon (
http://www.charles-voegele.hu). Egyébként a dunaújvárosi üzletükben szoktam vásárolni, mert arrafele laknak a szüleim.
Asiye, köszi az infót, szerintem hamarost felhívom őket, bár lehet, h megvárom Marq-ot és Nemlajost a dél-pesti tapasztalatokkal

Az azért lényegesen közelebb van.
Bea, és milyen rucikat vettél Majának?
Megyek, család pihizik, én meg dolgozom...
RÉ