A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Tehát jó éjszakát mindenkinek,nektek is kötelezően ezt kell tennetek. Kép Kép

Kép
flóra 11

Na,és még laptető is! Így eksön előtt! hát..... még ha most terhes is lehetnék! Álom,álom....

Na, majd a kezelés után,remélem.

Kép
flóra 11

Az jó! Nekünk az is azt kellene. Egymástól nem lesz nekünk, az tuti (nekem tőled, tőled nekem). Akkor búcsúzzunk el. Puszi Jó éjt! :D :D :D :D :D :D :D :D Holnap takarítunk! :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Kép
Jó éjt még egyszer!

KépKép
benó

Itt is vagyok....

Látom mindenki elment gyereket csinálni...
Én meg mint babás, itt szurkolok nektek..... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Szilzi

Tényleg nagyon rád fér a pihenés, érezd jól magad és amint tudol jelentkezz...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Zsuzska...

e meg gondolom méd dolizol...
Naná....hiszen még nincs 10 óra...de már nem sok van hÁTRA...KITARTÁS!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

aNYÁM,,,,,HOGY ÉN MIKET IROK...NEM TUDOK HELYESEN IRNI...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Na és még a caps lock is beragadt...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Társam...Te merre vagy ma????

Kép

Kép[/
tancsu

Jelentem elmosogattam, összepakoltam a konyhát, elkezdtem vasalni.
Közben a párom önszorgalomból kiporszivózott , eltörölgette az edényeket és elpakolta...

Aztán BK, fürcsi és most itt vagyok....Csak megint egyedül sajna...:(

Na de a babáért mindent!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

A torna óta megint elég erősen fájok lent...:(
Nem jó érzés...:(:(:(

Kép

Kép[/
tancsu

Hült pár fokot a hőmérséklet és Gergő olyan aktiv volt egész nap...:)

Most este azt játszottuk, hogy ahol kidugta a könyökét vagy a sarkát, ott apa a mutatóújjával visszanyomta....pár sentivel elcsúsztatta a kis valamilyét Tökmag, apa meg ment utánna.....
Aztán forditottunk....apa nyomta egy pontban a hasam és Gergő visszanyomott azon a helyen...:D

Tök jól elvoltak.... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Azt hiszem szómenésem van....:P:P:P

Kép

Kép[/
tancsu

Na jól van megkiméllek Titeket önmagamtól....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Reggel jövök ám vissza, nem úsztok meg....

Élvezetes rosszalkodást mindenkinek... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Jóéjt néktek...:D

Cupp-cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Jó reggelt mindenkinek! Kép

KépKép
benó

Szép reggelt mindenkinek....:)

Benó:de korán keltél...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Teljesen fitti vagyok ám...:)
Kialudtuk magunkat alaposan...:D

Tegnap kaptam szinházjegyet jövőhét szombat estére...

Kép

Kép[/
tancsu

A mai feladatom:babaruhamosás!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Szia, Tancsu! :D :D És Gergő! :D :D
Én bemegyek ma (is) a suliba, jegyzőkönyvet aláírni stb., aztán mosás, porszívózás, összepakolás, szekrénypakolás, aztán lemegyek anyuékhoz, és utána eldöntöttem, hogy 2 órakor tornázok egyet (minden nap?).
Mindig a Gy.-val együtt kelek fel, 6 óra után. :D
Nem is mondtam, hogy az Ancsi lányom az osztályból csinált egy kisfilmet (fényképekből), és felrakta a youtube.com-ra, és ha beírjátok azt, hogy sziszki titkár, akkor meg tudjátok nézni.
A sziszki a suli neve, végig nagybetűvel kellene persze, de mindegy.

KépKép
benó

A Gy. meg beiratkozott vadásztanfolyamra, mert csak ha az megvan, akkor mehet el íjászvizsgára. És azt meg szeretné csinálni. Ezért megy ma Pestre, meg majd gondolom, máskor is megy, és augusztusban vizsgázik. :D Remélem, a vadászatba nem szeret bele, mert azt elég gusztustalannak tartom, habár sokszor okít engem a Peti, mert ő vadász, és mindig összeveszünk ezen.

KépKép
benó

Hihi...én is vadász vagyok.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Frankón megvan a vizsgád meg minden? Azt írtad, hogy fegyveratartási vagy milyen engedélyed van, arra emlékszem.
Mindegy, én azt nem szeretem, amikor mindenféle pénzes bunkó a saját hatalmát és pénzét fitogtatandó, szórakozásból, hobbiból kinyír fantasztikus állatokat és nagyképűsködik. Sok ilyen is van, de persze, tudom, hogy kell a szelekció, mert már a természet nem intézi el maga stb.

KépKép
benó

Megnéztem a kisfilmet....tök jó!!!!!!!!!!!
Ha nem lenne kiirva hogy Te vagy az osztfő, akkor simán azt lehetne hinni hogy velük jársz egy osztályba...:)
EZ BÓK VOLT!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

www.szuloklapja.hu :arrow: nagyon jó!

KépKép
benó

Most 2 éve hogy a vizsgám volt.
Vadász és vadtenyésztő vagyok...
Plsz hozzá kötelező fegyvervizsga 3 fegyverből, mert amig az nincs me, addig nem lehette a záróvizsgát a suliban megcsinálni....

Kép

Kép[/
tancsu

Köszi! :D Ügyes ez az Ancsi. :D
Babakelengyés ajánló is van ezen a szuloklapja.hu oldalon, meg olyan aranyosak, képzeld, azt is leírják, mi történik az emberrel az 1. héten. Hát nem bájos? Miért nem írják le, hogy a hosszas előzetes sz....kodás közben mi történik velem? :D :D :D :D :D Az egy másik oldal, ugye? :D :D :D :D

KépKép
benó

Tényleg jó ez az oldal.....
Most olvastam ott is a 31 heti dolgokat...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Este szoritsatok nekünk...
Fél7-re megyünk megint a tulajékkal leegyeztetni, hogy akkor mi kerüljön az adás-vételi szerződésre, mennyi idő a kiköltözés nekik, stb.....
Utánna indul a kölcsön...
A hitelügyintéző csinál mindent, azt mondta a 9 hetem alatt már a költözés is bele fog férni, mert meggyorsitja nekünk az egész eljárást...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Jó, ez más, ezt tudtam ám (a vadtenyésztőt pl.), de te biztos nem lennél olyan, mint néhány.......... Na, mindegy, én nem szeretném, ha a Gyurika járna vadászni, és jönne haza a döglött fácánkával (az a mi kedves szomszédunk ám, mert a telekre szokott jönni vendégségbe!), meg tisztogatná a véres fegyverét, meg elmenne hosszú időkre akárhová vadászni, és vérszagúan és véresen jönne haza, mint egy gyilkos........... Sajnos, én ezt gondolom. Nekem nagyon fájna, ha ezt csinálná. Egyszer meghívta a Peti vadászni (a Peti egyébként hentes, csak megcsinálta a vadász vizsgát később, tehát nem ez a szakmája eredetileg, mint neked), és akkor hoztak haza fácánt :cry: , többet is, és akkor kifektették őket a füvön a szüleiknél, és elkezdték őket nyúzni.... Én ezt nem szeretem. :cry: :cry: :cry: :cry: Én az ilyentől rosszul vagyok.

KépKép
benó

Én sem mennék sosem vadászni...
Nekem a tenyésztői rész kellett a munkámhoz...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Este nagyon szorítunk, hogy minden rendben menjen! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Akkor ez a hitelügyintéző rendesnek tűnik. :wink:

Tegnap a Peti az orrom alá dörgölte, láttam, hogy nekem szánja, hogy vannak olyan csajok, akik tök jól néznek ki, és mennek a disznót etetni meg ilyenek, és ezek az igazi csajok és feleségek. Hát, mondtam, hogy nem sok ilyen nőt fog találni, akinek ez lenne a hobbija. Ezt nem azért mondom, mert úgy gondolom, hogy nincs ilyen nő, mert te is biztos megcsinálsz mindent meg a Zsuzsi is foglalkozott állatokkal, de ez ritka. A Peti olyan csajt keres, aki tökéletes, nagymellű, vékonylábú, hosszú hajú, kedves, bájos, okos, és tangabugyiban megy disznót etetni és vadászik vele. Nincs belőletek kettő?

KépKép
benó

sziasztok.
társam el se hiszem, hogy most sikerült téged elcsipnem!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Ja, és egyből terhes lesz majd az ő csaja, nem bénázik ennyit, mint én. :evil: Úgyhogy tegnap szerettem a sógoromat. :evil:

KépKép
benó

Szia, Timi! :D :D :D
Van már meghívód az iwiw-re? Még nem küldött senki? :roll:

Tancsu, akkor a vadászatot megbeszéltük. :D

KépKép
benó

Cupp Társam...:D

Kép

Kép[/
tancsu

most nem olvasok vissza, mert nincs idöm.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Benó..

Tudtommal nincs ikertesóm a Peti számára.... :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

nem, még nem kaptam meg senkitöl.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Ne is olvass, majd akkor amikor nincs itt senki...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Akkor viszont így járt. :D :D :D :D :D

KépKép
benó

szörnyü sógorod van.

szurkolok neked este.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Én már lassan 1 hónapja igényeltem..ha megkapom akkor külédöm neked Timi

Kép

Kép[/
tancsu

Így van, ne olvass vissza, mesélj! :D (Nekem persze majd mennem kell takarítani, de hallgatlak.)
Te hová sietsz? :D

KépKép
benó

olyan álmos vagyok. 5órától már fent vagyok.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

NEM TUDOD????????????????????????

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

köszi

Kép

Kép