Meli nem hiszed, de nagggyyyon megnyugodtam, mikor végig olvastam soraidat. Tejem nekem is van, és nem fejek.... Bárki, akinek eddig ezt mondtam, szinte hülyének nézett, hogy ilyen nincs. Ezek szerint mégis van, és lehet, hogy annyira nem is csinálom rosszul? Bár a védőnő elől mindezt elhallgattam, azt is, hogy nem mérem a gyereket, mert itt kellett volna újraélesztenem, mert menten rosszul lett volna attól, hogy nem fogadtam meg tanácsát.
Gio én kétágyas kórteremben voltam egyedül

de egyedül is akartam lenni. Úgy gondoltam, semmi szükségem másik kismamikat hallgatni, meglesz nekem a saját bajom. Na, meg is volt, így sem bírtam aludni a rossz ágy, ill, a gátseb fájdalma miatt. Amikor dolgom volt, akkor Zalánt visszavittem a csecsemősökhöz, de egyébként velem volt így is egész nap. Így én is akkor és azokat fogadtam látogatóba, akiket akartam, és akkor telefonáltam, amikor jól esett.
Mivel apuka munkája sok utazással jár, így volt, hogy órákig beszéltünk, mikor ő úton volt, nálam meg Zalán aludt

mondjuk, ez a mai napig is így van, annyi változással, hogy már szoptatás közben is képes vagyok telefonálni
Egyébként pedig, ezerrel drukkolok, hogy GIO, PÓKICA, TULIP menjen szülni, mert nagyon szeretnétek már, és legalább akkor bármi is van, karácsonyra még hazakerültök.
Aki még kitart, azoknak kívánom, hogy karácsony után menjenek szülni, de legalábbis a szentestét el tudják otthon tölteni családilag
Üdv. Gabi