A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Kri:nagyon édes Zsombi :lol: Nem mesélsz róla?fogak?mond már valamit?

000kata

Sziasztok!

Minden baba annyira édi és már milyen sokat tudnak!
Mátyás is végre elindult eljött végre a nap! Már az egész család azon nevetett, hogy még érettségire is mászva megy :lol: Nálunk is elkezdődött a beszéd szinte minden nap tanul egy-két új szót eddig 16-ot tud rendesen kimondani. Imád Ő is énekelni, de leginkább lépcsőn felmászni szeret az emeletre a srácok szobájába.

Pipal nagyon sajnálom azért az jó, hogy nem kellett műszeres befejezés, nekem sajna már volt kétszer is :(

Csuri azt mondják a lányok titkolóznak! Nem is lesz gond nekem 3 fiam van neked lehet 3 lányod lesz majd összehozzuk Őket! :wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

klarissza:Gratulálunk!!!! :D Látod mondtuk :lol: Nagyon ügyes,hogy már ennyi szót tud.Krisz is szinte egyik napról a másikra mond újabb szavakat :D A menni és a vigyél nagyon megy neki :lol:

Kri:Nagyon édes Zsombor :D Milyen nagy már ő is :D

Többiek???

Mennem kell,mert Krisz álmos.

Kép
Kép
reni_24

Csajok, bocs ha most csak magunkról írok, de már kész vagyok Pannától, annyira nem eszik, hogy hihetetlen. Mai evése, és ez a többi napon is így van. Reggel kb 50 g tápszer, két két órával később 1 pici karika kolbi, 3 falat zsemle, ebédre ma kb 6 kanál fözelék, délután fél mandarin kb, meg kicsi joghurt, vacsi is szinte semmi. Mit csináljak? :(

Kép
Kép
dalminha

Dalma:Szoktál neki adni C-vitamint?Az étvágyat csinál.Mondjuk Krisztián is mostanában alig eszik.Úgy diktálom bele a kaját.

Csajok:Nem tudom mit csináljak Krisztián ha rosszat csinál és ez elég sokszor van így hiába rá szólunk nem hallgat ránk :cry: Mintha a falnak beszélnénk.Ha kicsit rá ütök a kezére akkor csak kinevet és folytatja tovább :shock: Ez ilyenkor normális dolog?Minden gyerek ilyen?Vagy csak az enyém ilyen rossz. :shock:

Kép
Kép
reni_24

Dalma:nem tudom mit csinálj :cry: Kevin is keveset eszik de ö cicizik sokszor.

Kevin belázasodott :cry: :cry: biztos a szuritól tegnap volt egy hete hogy kaptuk.

000kata

Sziasztok :)

Dalma :? valami étvágyfokozót nem kap Panna?
Nekünk a béres csepp+cebion óta jobban eszik.Bár a napokban ő sem erőlteti meg magát.Még szerencse, hogy almát eszik egy nap egyet legalább.

Reni :? Hát én a suttogóból próbálok"nevelni", én sokszor mondjuk nagyon erélyesen rászólok Marcira, volt már, hogy el is bőgte magát.

Kata :? nekünk még semmi tünet egyenlőre, bár 3 pöttyöt találtam tegnap az arcán.
Mennyi a láza?
Én attól tartok most, hogy: tegtnap a párom levitte sétálni Marcit, majdnem egy órára.Erre beletocsogtatta őt a vizbe, úgy gondolván, hogy a csizmája vizálló.A nagy fenét!Mjdnem agyvérzést kaptam amikor feljöttek és vetköztettem, csurom viz volt mindkét lába :evil:
Hát felforrt az agyam kissé.
Most várom a "hatását", a prüszkölést, köhögést, náthát.De ha lesz, akkor az oltásra is foghatom, úgyhogy faja :?
Remélem talán nem lesz baj, mert a lába érdekes módon nem is volt hideg a vizes cucc után.
Egyébként ma volt 2 hete, hogy átalussza az éjszakát :lol: kiváncsi vagyok, meddig :?
és a késő délutáni cicit elhagyta.
Így szopizik még reggel, délutáni alváshoz és esti elalváshoz :)
Vendég

Dalma, még annyi, hogy ahogy olvaslak mégegyszer, szerintem ez nm kevés!Úgy látom, elég sűrűn eszik, de keveset.Az szerintem nem baj.
Bár reggel az 50 tápi tényleg kevés.Marci 200-at eszik reggel, de színtejet, és este elalvás előtt szintén 200 tápit.
És 10 körül egy alma, ebédre 12 körül ő is iszonyú keveset eszik, délután 4 körül tejpép vagy joghurt és vacsira meg fél7 körül ami eszembe jut éppen.
Nasit nem szokott kapni?Mert az is elveheti az étvágyát.
próbáld meg, hogy kihagysz neki tizórait vagy egy uzsonnát :?
Én volt, hogy csináltam ezt, és akkor még a vasszöget is megette volna 8)
Vendég

Sziasztok!

Csak bekukkantottam.

Sok a dolgom, Johanna alszik most. Éjszaka lesz kacsaszállítás, készülődnöm kell rá, annnnnnyira utálom, ez az egy rész van ennek a melónak, amit utálok. :evil:

Dalma
Sajnálom, hogy nem eszik jól Panna, rossz ez egy anyának. Jó kedvű egyébként, energikus? Jól alszik?
Lehet, hogy neki elég ennyi is, próbálj nyugodt lenni, mikor eteted.
Passz, mást nem tudok mondani. Johanna eszik, de nagyon finnyás, úgy 10 féle kaja van, amit megeszik, ezekket váltogatom.

Bocs hogy másra nem reagálok, mennem kell! :(

Móni

Kép
ission

Dalma, szerintem sem kevés, bár soknak nem nevezhető. Natasa is kb ennyit eszik néha, csak ő ugye szopizik nappal is sokat. Türelem, tudom, hogy nehéz megállni, de szerintem nem szabad erőltetni, esetleg variálhatnál az ízvilágon, hátha az újdonság meghozná az étvágyát...

Reni, kb 2 éves korig a legjobb, amit tehetsz szerintem, az a figyelemelterelés. Ez sem egyszerű dolog, én is rá szoktam szólni Natasára, de igazi hatása nincs. Ha ütni akar, vagy megmutatom, hogy inkább simizzen, ált. ez elég érdekes Neki, hogy utána simizzen, vagy a tenyeremet adom, hogy abba csapjon, így az energiát is levezeti, és tiltanom sem kellett. Szerintem meg kell próbálni lehetőség szerint nem tiltani (persze ha veszélyes, amit csinál az más), hanem más (hely, idő, mód) cselekvésre buzdítani. Szerintem hatékonyabb, mint egész nap a nem, nem szabadot hajtogatni.

Kép
pipal

Pipal, teljesen igazad van a fegyelmezéssel kapcsolatban, hasonlót ír a Suttogó is.
Sajnos nekem meg időnkén elszáll az agyam és felemelem a hangomat, amit nem kellene :oops:
De a figyelemelterelés nálunk is bejött :wink: Én olykor ilyen esteben mondom neki, hogy segitsen, pl. hozd ide ezt-azt a tárgyat, nézzünk ki az ablakon(azt imádja :lol: )
Vendég

Húúúúúúúúúúú, jó téma!

Dalma, először is Neked írom, de már többiek is írták. Nem kevés amit Panna eszik!!! Nyugodj meg Ő ilyen alkat. Lilla se eszik többet, mostanában még ennyit se.

Vmelyik este került kezembe egy Kismama újság, régebbi szám. Nos ott pont a mi korosztálybeli gyerkőceink evési szokásáról volt szó, a doki ( nem jut eszembe a neve ) azt tanácsolta soha ne erőltessükl az evést, a gyerek mindig tudja mennyire van szüksége.
Ja és ha éppen sonkás zsömle a kedvence vagy krémtúró akkor kapjon azt, nem kell neki erőltetni a változatosságot.

Kb. ennyi idős lehetett nekem Martin mikor nem volt hajlandó csak kakaót inni , semmit nem evett csak kakót ivott. Akkor én is ijesztőnek találtam, de az akkori gyerekorvosunk azt mondta ha csokoládét akar enni az se baj, egye ami neki tetszik majd változik, de éhen nem fog halni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evi1969 2010.02.18 14:30-kor.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Reni, de jó ez a téma , már én is akartam írni. KEZELHETELEN lett a lányom :cry: :cry: :cry: vagyis nálunk is a figyelemelterelés és a nézzünk csak ki az ablakon hol van a kismadár műsor van.
Nem hiszem, hogy mi rontottuk el, a védőnő szerint kezdődhet a dackorszak :roll: :twisted: én még korainak tartom, de próbálgatja rendesen a türelmünket és életveszélyes akrobatikai mutatványokra képes.

Fürtöske, nem fázik meg Marci szerintem a pocsolyától :D

Móni, kacsaszállítás= dőlalé
Köszi a sültkacsás tippet, azt hittem van valami spec. fűszer esetleg amiről én nem tudok.

Klarissza, gratulálok Matyinak az elinduláshoz :D új korszak kezdődik az egész családnak :lol: munkaidőben

Kata, Kevinnek gyógypuszit küldi Lilla, mi majd 1 hét múlva csütörtökön megyünk, biztos lesz visítás.

Kri, Zsombi is úgy látom szeret "mászókázni" ez nálunk is favorit, ami fél méterrel magasabban van a földtől arra tuti fel kell mászni :lol: olyan nagyfiús már Ő is.

megyek mert apa itt van és nem szereti ha locsogok :twisted:
elvégre még tart a munkaidőm :lol: 8)

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Honey!

BETTIKÉNEK BOLDOG NÉVNAPOT!

Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Csajok köszönöm a tippeket sajnos ezeket én is alkalmazom és nem vált be :cry: Az a baj Krisznél,hogy ha valamit nagyon akar akkor más nem érdekli egyáltalán.A figyelem elterelés nálunk kb.1 percig tart.Hát akkor nem csak az én gyermekem ilyen kezelhetetlen :cry:

Évi:Hát igen nekem is ezt mondta a védőnő,hogy már dackorszak van nálunk én korainak tartom,de ezek szerint nem az.Krisz már olyan 10-11hós kora óta ilyen,de most még rosszabb lett :cry: Hát én is azt adom Krisznek amit kér van,hogy csak ő is kakaót akar inni reggel és enni nem akar.Estére meg általában joghurtot kap abból egy naggyal megeszik gond nélkűl :shock: :lol: +zabfalatot eszik mellé :lol: Hát éhen halni nem fognak az biztos :lol:

fürtöske:Sajnos a kiabálás nálam is bejátszik sajnos :cry: Meg is látszik,mert Krisz ha nem engedünk valamit akkor kiabál :cry: És kidülleszti a szemét közben és bevörösödik :cry: :shock:

pipal:Sajnos az én fiam mindig azt babrálja ami veszélyes :cry: És,ha tiltjuk akkor jobban csinálja.Remélem kinövi majd egyszer :)

Kata:Sok-sok gyógy puszit küldünk Kevinnek!!!!

Neharagudjatok most mennem kell,mert egésznap nem érzem jól magam :cry:

Kép
Kép
reni_24

Évi, Sz-né Kati,Honey
LILLÁKnak Bettinek is sok boldog névnapot!!

Dalma
jaj :( de szar is ez.L is művelte pár hónapja. Én is szétidegeltem már magam, előre féltem ha jött az etetés ideje. Aztán az éhen úgysem fog halni, meg a tudja/érzi Ő mennyi az elég segített.Ráhagytam, nem erőltettem és valahogy rendbejött.

Pipal
jöttök jövő7en? :)

Lányok kérdezném, tervezi még vki h. küld csomagot E-kének? Eddig 3elküldöttről jött hír.

Kép
katica_75

Bettikének Boldog névnapot kívánunk!!!!!

Kép
Kép
reni_24

Lillának is Boldog névnapot kívánunk!!! :D

Kép
Kép
reni_24

Voltunk ilyen képességfelmérőn, ott azt mondták ez már simán a dackorszak előszele... :roll: :) (akkor milyen lesz ha tényleg ideér? :lol: )

Kép
katica_75

Katica,
tőlem még fog menni (amint odáig jutok), egy már ment rajtam keresztül. :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

Reni, nálunk akkor van rendetlenkedés, ha én valami munkát szeretnék végezni. Amikor Lillával játszom, mondókázok,rajzolunk, bújócska és hasonlók akkor nem akar rendetlenkedni.
De nem szórakoztathatom folyamatosan, egyedül is kellene már játszani, nem?

Tegnap felpakoltuk az ebédlőszékeket az asztal tetejére. Én a szbában voltam L.-val egyszer gondolt egyet kiment apához ( gondoltam én ) a konyhába és félúton megállt és leborította a széket, hajszál híján magára ( jó tömör fa székről van szó ) körübelül a gondolattól is rosszul lettem, hogy mi is történhetett volna, ha az őrangyal nincs résen. Na szval én ilyenekre gondolok...

Katica, milyen az a képességfelmérő?
Léna is önveszélyes?

köszi a Lillás köszöntéseket, nagy ügyet nem csináltunk belőle, igazából még nem tudja mi is az a névnap. Jó kapott egy kis babakocsit babával , de még pénteken megkapta, mert apa nem tudott várni :roll:

mennem kell véget ért a fürdés apával :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Névnaposokat az Isten éltesse!

Kép
Kép
Kép
ilba

Névnaposoknak Boldog Névnapot.

Kevinnek nincs nagy lázs csak 37.8-37.9 folyamatosan,de nagyon nyügüös,sir :cry: Innye tök lila,vagy attól van vagy a szuritól.
Csajok ti hány foktól csilapitjátok a lázat.
Éjszakára adtam neki kúpot vagyis akartam de 2* is rögtön kikakilta igy maadt a rubofen.
most mennem kell majd jövök.

000kata

Ma már 38.5 Kevinnek :cry: kupot ti hogy adtok?mert egyböl kikakilja
:cry:

Jé a vonalzom,,én nem változtattam eg :shock:

000kata

Kata :? sajnálom Kevint..
én ha lázas lesz, lehet csak nurofent adok neki, de a kúp után állitólag oldalra kell forditani a kis testét.
Nekem is gyanus volt hajnalban, fél6-kor kelt fel, de olyan melegnek éreztem, de csak dumált meg nevetett, nem akart visszaaludni, csak egy órára rá, akkor meg már izzadt :roll:
lehet, csask melege volt
Vendég

jé, az én vonalzóm is megváltozott :shock:
Vendég

de látom Renié is, úgy látszik, csak a nagyonbabásoké változott meg :lol:
Vendég

Kata, én már nem használok kúpot, de próbáld összefogni felhelyezés után egy kis ideig a fenekét, hogy ne csússzon vissza.
Jobb ötletem nincs :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi :igy csináltam de kifosta 2* is ( bocsi a szóért :lol: )
Hiába adtam kupot 38.2 igy is ,elviszem az orvoshoz,mert jön a hétvége.És veszek nurofent.
Nem tudjátok a panadol vagy a nurofen jobb?
Nurofenem van csak 6 hó felbontás után ki kell dobni rá vanirva,pedig még tele van.

000kata

már régen raktam képeket

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Lillának, Bettinek és ha van Zsuzsannánk:

Kép
Vendég

Fürtöske, Ilba köszi :D

Fürtöske, igazi kis pasi !!! Hány cm magas? Biztos írtad már, de nem emlékszem :oops:

Kata, na látod én ezért nem használok kúpot :roll:
Nekünk Nurofen van.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Evi :) Marci 83 cm magas :lol:
Vendég

Köszi csajok, ma sem evett többet, de ez van. Megmértem, 78 cm. :shock: akkor nem is törpe? :)

Bettinek, Lillának gyönyörűimnek boldog névnapot kívánunk!

Nevelésben Pipal nézeteit vallom, de minden gyerek tök más, egy családon belül is. Panna cseszik rá, ha rászólok, de Kornél mindig szót fogadott amikor ekkora volt (most már nem mindig). Panna ha nem figyelek rá, ha pl fel akar kéredzkedni, vagy akar tőlem valamit és nem figyelek oda, mert mást csinálok, akkor egész egyszerűen elkezd felmászni a lépcsőn, mert akkor tuti odamegyek és leveszem, vagy lesegítem. Kis rafkós. :) Peti szerint elrontom, mert vele nem vagyok elég erélyes, mint Kornéllal voltam, de hát olyan cukiiii. (Kornél is az volt, de hát ő vagány kisfiú, Panna meg bájos kislány...) mindig elvarázsol, még a hisztijén is mosolygok titokban, mert olyan édes... (tudom, itt rontom el) :oops:

Fürtöske, nagyon édes nagyfiú Marci! Kis szőke herceg (mindig ez jut róla eszembe :) )

Kata, én sem kúpozok, utálják, viszont a Nurofen narancsos az nagyon fini, szeretik kiszipogatni a kis adagolóból. Epres rosszízű, émelyítő, és a színezőanyag miatt furcsa íze van

Évi, Lillus akkor tényeg önveszélyes, kis kiváncsifáncsi! Még jó, hogy nem ráesett a szék. Panna pluszban közveszélyes is (Kornélra nézve)

Katica, nem biztos ám, hogy rosszabb lesz a dackorszakban, nem törvényszerű... 8)

Kép
Kép
dalminha

na még ezt leírom. Képzeljétek, P pár napja szól, ha pisil. :shock: Mondja, hogy pitíí, odanyúl, vagy felemeli a szoknyáját, és megy a wc-be a biliért. Elleste Kornéltól, és ügyesen ezt csinálja. Ha nem látom, el sem hiszem, hiszen a fiam 3 évesen csinálta ezt, persze ő élesben. Pannát leültetem a bilire, de nem húzom le a nadrágját meg a pelust, csak úgy...

Kép
Kép
dalminha

Hú Lányok, most betojtam, mert Marci füle alatt találtam egy nyirokcsomó-féleséget ami ide-oda ugrál :shock:
lehet szerintetek az oltástól?Mert a papiron igaz, hogy rajta volt, hogy ez egy mellékhatása lehet
Vendég

Fürtöske
Dalma előtte már de nekem egyenesen a Kisherceg jut Marciról az eszembe. Nyirok dologhoz nem tudok szólni, nem fáj neki?

Dalma
hát akkor nem is pöttöm, jól elmérték multkor! :) Milyen kis okos h. érzi a pisit.Léna pisit nem, de kakilás előtt már mondogatja h.kaka.
Bántja Kornélt?? :shock: Na a hiszti itt is megy, baromi türelmetlenek ebben a korban :)

Évi
jaj ez a Lilla is nagy csibész lehet!! Székeket pakol...még szerencse h. nem rá esett. L. a mászásaival kerget őrületbe és mintha direkt élvezné ahogy ugrálok hirtelen utána.A kanapén rohangál, a végén vagy megáll v. nem karfára mászik meg ilyenek. És ő sincs el egy percig sem egyedül, kivéve ha tilosban jár és pakoló szenvedélyének hódol.
Ti rajzoltok már? Na ez még nem köti le , max. 1percre.
15-18hós képességfelmérőn jártunk.Ez most kivételesen normálisan összefoglalta mit illik már tudni ebben a korban.

Kata
jobban van már Kevin?

Kép
katica_75

kri
Nagyon édes Zsombikád!! :) És Te is csini vagy! Írjál bővebben magatokról!!

Klarissza
Gratulálok az első kis lépésekhez!!! :)

dalma

Sajnálom, hogy Pannád nem eszik, de lehet még változik, meg ahogy a többiek írják esetleg valami vitamin. Kincső is elég keveset eszik mostanában. Én a fogára gyanakszom. Nem jön Panna foga akkor is kevesebbet esznek a babák.

reni
Ne aggódj, Kincső is ezt csinálja. Egyáltalán nem érdekli ha szólunk neki. Doki azt mondta ilyenkor el kell terelni a figyelmét valami mással. Jó tényleg nem könnyű, van mikor szinte lehetetlen, de mindent ki kell próbálni. Én ilyenkor általában elkezdek énekelni jó hangosan és mindent elfelejt. :) Látom már lemaradtam egy kicsit. :) Na a lényeg tényleg így van, ha tiltunk valamit sokkal érdekesebb, akkor az tutti kell Kincsnek is. :)

kata

Juuj, sajnálom a lázat!! Remélem jobban van már Kevined!!! Én is úgy aggódok, mert Kincső is szerdán kapta meg a szurit. Kincső is kikakilja egyből, Én már nem is próbálom a kúpot!! Képzeld végül Nurofent vettünk a másikat kidobtuk. A patikus mondta, hogy felbontás után mindegyik szirup csak 6 hónapig jó. :( Ez tökre kiszúrás!!!! :(

móni

nagyon édesek a képek amiket feltettél. :) Írtó édesek a kacsukák is. erről jut eszembe Kincsőnek mondom, hogy kacsa és mondja háp-háp. :) olyan cuki. Biztos Johanna is nagyon szereti az állatokat.

évi

Isten éltesse Lilládat!!! Kincsem se játszik egyedül. Nálunk is ez van amit írtál, hogy folyamatosan fent kell tartani a vele való foglalkozást. Na ezt jól megaztmondtam. :) Egyedül Ő sem játszik el. Hogy lehet rászoktatni, hogy eljátszon???? Juuj veszélyes lehet amiket csinál... Mindig résen kell lenned neked is!! Ilyen későn fürdettek??? Mikor alszik a lányod?? Ja rajzolás? Hogyan rajzoltok? Én félek , hogy a ceruzával tollal kiszúrja a szemét..

fürtöske

Marcid milyen nagyfiú lett, látom szépen nő a haja is! :) Nagyon édes az aranyló fürtöcskéivel. :)

katica
És ez a képesség felmérő kötelező vagy önszorgalomból vitted Lénádat?? Lehet ezt külön kérni??

Tényleg a nagyonbabásoknak egyforma lett a vonalzójuk, de fura!!! Vajon miért????

Picit rólunk.
Voltunk szurin mi is. Mi sem úsztuk meg. :( Szegénykém nagyon üvöltött a dokinál , viszont utána semmi. De itthon már egész nap nyűgös volt és nem is aludt délután hanem sírt. :( Nagyon régen csinált már ilyet, nagyon nehezen tudtam megvigasztalni. Biztos a pici keze fájt. :( 81 cm és 9850 g. :) Fiúkkal vetekszik. :)

Puszi mindenkinek, jó éjszakát és szép hétvégét!!!

Kép
Kép
anya1118

Dalma :lol: de jó neked!Pannus akkor hamar szobatiszta lesz :wink:

Katica :) Léna is milyen kis okos :)
Nem fáj szerintem neki a csomó, de épp az előbb olvastam utána, hogy" az MMR oltás után 6-12 nappal láz, kiütések, felső léguti hurut és nyirokcsomó-duzzanat alakulhat ki, ami 2-3 nap múlva magától elmúlik"

Anya :) Te is előkerültél?

Marci is kiviszi a szemetet a szemetesbe, ha beüti a kis fejecskéjét, akkor utána ha kérdezem, megmutatja hogy és hol ütötte be :lol:

Kata, mi újság Kevinnel?
Vendég

Csajok aranyosak vagytok hogy érdeklödtetek.
Ma egész nap nagyon nyügi volt Kevin és 38.1 alá nem ment a láza csillapitoval se :cry: Elmentünk a doktornéni hez tüdeje tiszta,torka váladékos,és jönnek a rágófogai bevan duzzadva nagyon az innye :cry: Irt fel cataflám cseppeket,calciumot, és rinatiolt.
Remélem jobb lesz tölle.
Most mennem kell...

000kata

Kata :)
és mit mondott a dokinéni?a szuritól lehet?

A csomónk még mindig megvan, de nem zavarja Marcit, nem tudom miaz, a bőre alatt van és ugrál ide-oda, ilyen borsószem nagyságú.
a védőnő is azt mondta, hogy gyerekeknek gyakran megduzzad, ha nincs semmi láz, meg hasonló akkor nem kell foglalkozni vele... :roll:
Vendég

Fürtöske: neke azt mondta a védőnő hogy a szuritól lehet nyirokcsomó.
Keveinnek a szuritól,fogától,torka minden egybe :cry:

000kata

Kata, és hogy van most Kevin?
Vendég

Fürtöske:köszönjük jol van,ma reggel már nem volt láza :lol: egész jó a kedve is,hálistennek :lol:

000kata

Kata
de jó h. javul Kevin!!Nem károgni akarok de köcsög ez az mmr-mondhat nekem bárki bármit.Léna azóta is szürcsög, van valami hurut is amit nem tud kiköhögni, és még mindíg vannak a törzsén pöttyök.

Anya
hogy megnőtt ez a lány! :) Mai nap már jobban telt?
Persze lehet kérni ezt a képességmérést.De ha gondolod bemásolom majd, meg tudod Te is otthon csinálni.Max. ha elmaradás van érdemes utánamenni konkrétan is, mert most még könnyen orvosolható. De nem hinném h. itt bárkinek is lemaradása lenne!Nem extra dolgok.

Csajom meggágyult.alig aludtunk éjjel.Nem hiszem h. a foga, most jött ki 1. És nappal sem aludt csak 1 órát, képtelenek vagyunk ezt felülmúlni.Komolyan egy paprikáskrumplit nem tudok összeütni míg alszik. :x

Kép
katica_75

kata
Örülök, hogy Kevined jobban van!! Szuper az új vonalzód!! :)

katica

Épp most akartam írni, hogy valaki küldje vissza álommanónkat, de legalább a felét!!! Mert hihetetlen amióta megkapta a szurit nem alszik Kincső se. :( Kezdte aznap. Haza jöttünk írtó álmos volt, de már délután se aludt. :shock: Aztán éjjel többször ébredt nyöszörgve. :shock: Aztán tegnap éjjel 1-től 4-ig SEMMIT nem aludt. :shock: :shock: :shock: :? Ma délután szintén fél órát. Érted? Az Én lányom aki du. 2-3 órát simán nyomta. :) Most már alszik, de nagyon remélem , hogy a mai éjszakánk jobban fog telni!!! Na mond, hogy nem vagyunk veletek. :? Pusztán szolidalitás. :) Amúgy tudod mire gyanakszom nem lehet a nagy szél miatt?? Én már délután chamomill-t is adtam neki 5 bogyót attól valamelyest jobb lett. Mi a neve a nyugtató, altatós homeós cuccnak?? Te biztos tudod!!! Ja és igen küld el lécci, kíváncsi vagyok a dologra (felmérő).

fürtöske
Nana, aki hónapokig nem jön, meg se szólaljon! :D

Kép
Kép
anya1118

katica
Ti bárányhimlő ellenit beadatjátok/adattátok???

Kép
Kép
anya1118

Anya
altatós? most nem ugrik be mire gondolsz.. :? a chamomill v. a belladonna ami ilyesmi, jót adtál sztem.
Na ennek aztán végleg nem örülök, még virrasztó társunk is lett!?? A szélre én is tippeltem!!!Férj familiája ilyen migrénes frontérzős, nagyon remélem h. legalább ebben nem az anyósra üt szegény. :) :(
Bárányhimlőt sztem nem adatom be, nem ajánlotta a dokink (bár itt a csajok írták h. semmi bajuk nem lett a nagytesóknak tőle!) én semmi plussz oltást nem adattam be, így asszem nem én vagyok a jó interjúalany ebben :)
Priviben elküldöm majd!

Kép
katica_75

Kata :) de jó, hogy Kevin jól van!Ti már akkor túl lesztek a mellékhatásokon végre!Nekünk holnap lesz a 11. napunk :roll:
Nűlunk még csak ez a nyirokcs.nagyobbodáson kivül nincs más egyenlőre.
Csatlakozom a nehezen elalvósok táborába :lol: Marci is délben már ki szokott dőlni, most meg 2-kor aludt el.Most este meg fél10 után :shock: a fél9 helyett.Én a szélre gyanakszom, vagyis a frontokra, mert kb.2 napja van ez.

Anya :) nem a viburcol kúpra gondolsz?hú, meg van valami más is, azt hiszem anno a Dalma adta Pannának.
Vendég

Anya, SEDATIF PC?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: