Sziasztok csajok!
Nem is hagytam ki most olyan sok időt, mégis itt ültem a gép előtt egycsomót, hogy visszaolvassak.
Sziszka, Tappancs, tök igazatok van, mert tegnap este voltam a dokimnál, azt mondta, egyik problémával se kell foglalkozni, mert a lepény épp csak a szélén van, a magzatvíz mennyisége csak egy pillanatnyi állapot, a méhszáj nézésére meg UH nem annyira való, megnézte kézzel, azt mondta, teljesen zárt. Mikor előálltam azzal, hogy a 4D-én azt is mondták, lehet, szivárog a magzatvíz, attól meg teljesen kész volt.
Hát volt egy iszonyat rossz éjszakám, még jó, hogy pont 4D másnapján mentem a dokimhoz, mert kicsit kikészültem volna idegileg.
Ma voltam diabetológián, tök jó lett, meg lettem dícsérve, azt mondjuk nem mondtam a dokinőnek persze, hogy minden jó cukoreredményt megünneplek 2 gombóc fagyival.
Hene, tök jó az a hintaötlet, majd kipróbáljuk a mózessel, hogy egyenesen legyen a gerince.
Hú, a te helyzeted már nagyon izgi!
Kike, te egyszer írtad, hogy a kecske állományban is várható szaporulat, ha jól emlékszem, mi a helyzet kiskecske téren?
Szem dologról én annyit tudok, hogy aki szemüveges, se biztos, hogy császárt javasolnak, hanem mérnek szemnyomást, és ha az rossz, akkor kell császár.
Nekem is műtötték szemem, csak még a régi avittas, gyémántszikés bemetszős módszerrel és nálam nagyon rezgett a léc a császárra, merthogy még most is tiszta heg,egy kisdokinő császárt javasolt, de aztán a prof azt mondta, nem kell. Azért arra próbálok amjd figyelni, ha tudok, hogy be-be csukjam nagy erőlködésnél, elpattant erekről már én is hallottam.
Amúgy ez a hasfájás nálam is megvan, én is arra gondoltam, hogy a baba nyomja lenti részeket, nekem az se segít, ha kicsit háton fekszem, csak az, ha a jobb oldalamon.
Nagyon tetszik ez a befordítós, könyöklős, világítós módszer, próbálom megjegyezni, hátha kell még, férjem nagyot fog nézni, ha előtte nem készítem fel, hogy mit csinálok az elemlámpával "odalent".