A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Sziasztok!

Évi
Örülök, hogy sikerült végre átköltözni, az szuper, hogy Lilla is veled lehet.
Akkor, még mindig nem derült ki hogy mi a bibi a pocakkal?
Mi köszönjük jól vagyunk, a füle teljesen rendbejött, visszatértünk a régi kerékvágásba, jól alszik, jól eszik, elvan.

Az arca sokkal szebb lett, nem 100-as, van rajta pár pötty, itt-ott, de, ahhoz képest, amilyen volt, sokkal szebb, úgyhogy, valszeg valamilyen adalékanyagra érzékeny.

Még mindig sok a meló, van most 6 hetes nagykacsa és 2 napos kicsi, össz. 17.000 vannak. Na de van segítségünk is Johanna, eteti őket, szórja nekik a tápot, (ő is meg szokta kóstolni) nagy kiabálva hajkurássza őket.

Csuri
Nagyon jók a képek, a kis szemüvegben Katus, hát haláli. Szép nagy már a pocakod.

Mi 24-én megyünk MMR oltásra, azt mondta védőnő, hogy nem szokott gond lenni, hát, a tapasztalatok nem azt mutatják.

Dalma
Nagyon jók a videók, micsoda dalos pacsirta ez a Panna, nagyon cuki. Amúgy szerintem se tűnik olyan minikének, inkább olyan nagylányos már, kis csinike.

Fürtöske
Mi még germicidet használunk, meg nurofen szirupot. De majd rákérdezek én is, mit ajánlanak.

Kérdés
Ti milyen fogkrémet használtok a babóknak? És hogy mossátok meg a fogukat?

Katica
Én csomagom is készülőfélben van, de lehet hogy, csak jövő héten tudom postázni.
„köcög” ez jó, hát igen figyelni kell lassan, mit mond az ember.

Minden betegeskedőnek jobbulást!!!!!!

Móni

Kép
ission

Móni :)
És elviszed Johannát tesztre?

Hát erről a fogmosásról is hallottam mindent már :?Valahol azt olvastam, hogy nem is szabadna még mosni nekik, mert még nem teljes a fogzománc ilyenkor és csak lesúroljuk a mosással :shock:
úgyhogy nem tudom én sem mit csináljak...Marci nem is enged a szájához nyúlni. :?
Pedig most már az esti tápi után nem is alszik be egyből, úgyhogy simán meg lehetne csinálni.
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a kedves szavakat :) ! A pocakom, ha figyelembe veszem az előző terhességeimet, még picurka :roll:

Ission!
Katus mossa a fogát, mert van kitől lesni a technikát :wink: ! És mivel Anna fogkrémmel mossa (Gabi), Neki is kell rátenni. De igazából, csak leszívogatja róla, majd remekül köpköd :)
Örülök, hogy jobban van Johanna!!!! A kacsatáp pedig lehet, hogy külön jót tett Neki! :)

Katica!
Nekem is van ilyen dilemmám..... Bár Katusnak egyre csúnyább a bőre. Most már az egész mellkasa kiütéses :( .

Evi!
Gratulálok én is az új helyhez!!!!
Nagyon jó, hogy Lilla is Veled lehet!

Fürtöske!
Marcinál is lehet, hogy majd inkább a fogzás fog gondot okozni....

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Móni:nem raknál kiscsibés etetős képet? :lol:

Fogmosás:Kevin de nagyon akar még,nem is engedi ö néha bekapja de ennyi.

Egy kérdés: akinek cicizik a törpéje még at hányszor,és mennyit eszik mellette?

000kata

Sziasztok.

Csuri
szuper pocika:))

fürtöske háát Balum kezdte vasárnap hányással. Hétfőn éjjel Iza hányt de ő csak 1x de viszont ő lázas lett meg tele takonnyal. Most köhög és nagyon náthás. Akkor beállt a sorba szerdán Petim olyan szinten hogy vele a kh kaput döngettük de ő is rendbejött egy nap alatt. Tegnap délután folytatta Csabim és ma reggel meg Andrásom. szóval szépen végigment mindenkin. Remélem engem kihagy!!!!
így nekünk tuti tolódik a 15 hós szurik.

dalmi én növesztem neki:)) d elöl én is vágom.

Egy kis angyalka szált le hozzánk hogy minden kis betegeskedőkért imádkozzon a mihamarabbi gyógyulás miatt

Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Fogmosás: amint kibújtak az első fogacskák KELL mosni nekik, de amíg nem tud öblíteni rendesen, CSAK vízzel :!:

Kata,
nekem napi kb. 10-12x biztosan szopik még, éjjel meg 4-5x biztosan. Amit eszik mellé:
reggelire: pár falat vajas kenyér/kalács/kakaóscsiga/sajt/sonka
11kor: 1 joghurt
14kor: kb. 200 főzelék
délután ha sikerül beletuszkolni, akkor egy kis alma/mandarin, vagy a kocsiban kicsi kifli/pacsni
19kor vacsora: vagy főzelék, de mostanában csipeget abból, amit mi eszünk, hasonló a reggelihez.

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Kata, Natasa is szopizik sokszor még, nappal és éjjel is. Én igyekszem már az ebéd előtt 1 órával nem szoptatni, mert akkor elég rendes adagot megeszik, de ő is kb hasonló mennyiséget eszik, mint Ilba Bercije.

Lányok ne haragudjatok, hogy nem jövök sokat, szeretnék csak mindig közbejön valami, most pedig ráadásul igen szomorú dolgok történtek Velünk (Natasa kistestvére nem maradt Velünk), de azért vagyok, olvasok és néha írok :D És ha lesz tali, mindenféleképpen megyünk!!!

Katica, Nálad is jelentkezem csomag és tali ügyben is :wink:

Kép
pipal

Pipal... :cry: sajnálom! Mekkora volt már? Nem említetted eddig... tényleg nagyon sajnálom!

Ilba, aztaaaa ennyit szopizik még? Tehát csak úgy rendszertelenüll, vagy van valami, amihez kötöd a szopit? Éjjel is felkel érte?

Vera, jaj sajnálom ezt a sok betegeskedő gyerkőcöt! Tényleg csak téged kihagyjon a sorból, mert beteg anya hogy látja el a kicsinyeit? (bár te klassza csaj vagy, megoldasz mindent) :)

Csuri, szép kis pocid van! Semmi csík? Irigy :) Benntlakóról hír? :)
Szegény kis Katuska! JObulást neki!

Évi, gratula a költözéshez! A sok papírt kidobtad, vagy archiváltad? Annak akkor külön szoba is kellene, mi? :) Kiscsaj is besegít az eladásba? Cukikám!

Ission, örülök hogy jobban van Johanna. Atyaisten, 17000 kacsa! Nem teszel képet róluk? A kiskacsák annyira cukik! :)

Katica, Lénának is jobbulást! Nem hinném hogy az oltástól lenne, ilyenkor szinte összefolynak a betegségek.

Mi is voltunk tegnap szurin, nem sírt a lány... :shock: Dokinéni szerint várható egy hét múlva pár pötty, hőemelkedés. Kornélnál nem volt. Kicsilány 8,4 kg, 72 cm. :) Alig eszik. De már mondja, hogy tejci, csicsikál (alszik), este amikor már álmos, síró hangon kéri, hogy tejciiii, csicsikáááál, amikor Kornél pisil, mondja, hogy pitíí, a puncija putcíí, a szomszéd kisfiú dadíí (Dani), meg persze az aja, apa, baba, mama, mami, papa, papi, zita (keresztanyja), egyszer mondta már hogy Koné, csillag, cipő, láppa (lámpa). Mást még nem mondott. :)

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!!

Én is bocsánat, hogy ritkábban jövök, de most úgy össze jöttek a tennivalók, meg Kincső is sok emberes gyerek. :) Amikor alszik igyekszem megcsinálni a teendőket, amikor meg fent van nem hagy ide ülni. Kötelező Vele foglalkozni!!

Minden picur továbbra is annyira gyönyörű!!!!!! :)

Kárpótlásul

Hmmmmmmmmm de fincsiiiiiiiiiiiiii :D
Kép

Most erre az oldalra reagálok gyorsan amit látok!!

pipa
Ez szörnyű!!! :( Mielőbbi lelki békét és kistesót kívánok!

csuri

Gyönyörű a pocikád!!! :) A neme még mindig Titok????????????

ilba
Te főzöl neki? Miket főzöl? Minden nap főzelék van? Szereti??

móni
Mi sem használunk még fogkrémet. Egyelőre vizesen a szájába teszi a fogkefét , ismerkedik. :) Tegyél képet az etetésről!!! :)

fürtöske

Most jön a 8.? :) De édes! Mi már szerencsére kb. 15 -öt növesztettünk. Nagyon sok rágó foga is kint van!! Úgy várom, hogy kint legyen már mind!!!!

katica, évi
Juj, vigyázzatok mit mondtok! :) Nálunk is most van a papagáj korszak, de csak engem utánoz, apját nem. :)

évi
Örülök, hogy sikerült a költözés. :) Autókat is vittétek? :) Még mindig nem tudják mi a baj a picinek??

Nálatok már bólogatnak a gyerekek?? Képzeljétek Kincső egy pár napja olyan édesen bólogat meg rázza is a fejét , de valahogy egyszerre. :) Nagyon édes! :) Legújabb szavak: nem, de. :)

puszi mindenkinek!!!!

Kép
Kép
anya1118

Pipal! :cry: :cry: :cry:

Fürtöske, L. a Nenodent fogkrémmel "mos" fogat ( újjra húzhatós szett a DM-ből ) a mi nap gondoltam , hogy nem veszek másik szettet van MAM-os fogkeféje és ELMEX-baba fogkrém , azt fogjuk használni. ( én nagy ELMEX-párti vagyok a fiacskámmal , apa pedig a Amway fokrémet bírja csak )

Vera, gyönyörű kis Angyalkád van :lol: jobbulást a családnak!

Katica, postakocsi elindult Zalába:oops: hihetetlen, hogy eddig eljutottam :roll: szégyenlem is magam rendesen.

Móni, cuki lehet Johanna a kacsákkal , L. a vendég cicust eteti, már írtam róla azt hiszem, nem a mi cicánk csak enni jön hozzánk, de azt hűségesen teszi ( már jó dagadt )
Kutyatápit én is rejtegetem, mert L. tuti belekóstolna :lol:
Ha van profi recepted kacsasülthöz, nem osztanád meg velem?
De jó, hogy minden rendben Johannával :lol:
Képzeld L. arcán is van kb. 3 pötty, de hol van hol nincs és mindig csak a bal oldalon :roll: mi a fene lehet fogalmam sincs :shock:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Kép
Kép
anya1118

Dalma, édi kis Panna nem sírt, milyen kis ügyes! Ő is egyet kapott, ugye?
L. nem tudja kimondani tesó nevét, úgy suzólítja, hogy bá (régebben anyum mondta , hogy a bátyád és azóta csak ezt hajlandó mondani :shock:
Van az a Lencsidal- ismered, úgy kezdődik egyszer volt....ici-pici házikó..? Lilla mikor azt akarja hallgatni ici-pici helyett mondja, hogy icipííí és húz, hogy kapcsoljam be, annyira cuki nem bírom megállni, hogy ne puszilgassam össze.
Papírok iktatva, archiválásra maradt bőven ( hiteleseket meg kell őrizni futamidő végéig )

Anya, édes kis Kincső a Nutellával :lol: azt én is szeretem :) L. vmelyik nap mézes puszedlit csórt el a konyhából ( elérte a szekrényről ) pedig azt elméletileg nem ehetne. Nem vettem el tőle, nem volt lelkem :lol: és utána mondta, hogy míííg ( ez azt jelenti, hogy még kér ) és ha mondókázunk akkor is mondja, hogy míííg :lol: :lol: :lol: 5x 6x el kell mondani egy mondókát.
Ja, igen az autókat is elhoztuk, felmondtuk a bérleti szerződést most már minden itt van ( ezen a héten már 2 kocsit eladtam 1 hitel 1 készpénz )

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Anya, itt nekem nincs hang a gépen, a kekszes nagyon ott van, olyan édesen néz bele a zacsiba !!!
L. képtelen ülve enni, feláll vagy kiül a szélére én meg infarktust kapok a látványtól. Beszíjazni már nem engedi magát :evil:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Anya, Pannának is nagyon tetszett Kincső! Nagyon cuki! Videón sokkal jobban lehet "látni" a gyerekeinket, nem?

Ja tényleg, még azt is mondja, hogy hamii (ez az ételt jelenti), meg hogy csikicsiki(közben csikiz), meg a csipcsip (csóka )

Évi, itt is nagy kedvenc ez a dal... :)

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Pipal!
Nagyon sajnálom, ami Veletek történt!!!!! Sok erőt kívánok!!!!

Dalma!
Panna egy hős :D ! És persze nagy dumagép :) !

Evi!
Katus is csórt már mézespuszedlit, sőt Karácsony előtt a nagy mézeskalács sütéskor is nagyon "aktív" volt :roll: . Rajta másnap annyi látszott, hogy bepuffadt kicsit tőle a szeme......gondolom a méz allergizált :oops: :roll:

Kincsőanya!
A nutella nagy kincs Nálunk is :)
Ééééés, még mindig nem tudjuk fiú-e, vagy lány!!!! Pedig már szelektálnám a ruhákat :? .
Ma megpróbáltuk, de feladtam!
Van két nagy doboz babaruha, két nagy doboz ruha, ami majd Katusra lesz jó, és két nagy doboz teli Anna ruháival :shock: .
Annyi ruhájuk van, mint két királynőnek.....

Katus is elkezdett nem-et inteni a fejével, sőt új szóként megjelent a "kuko"= cukor, ami a szopogatós C-vitamint jelenti (imádja).
Nálunk nagy kedvenc a "Fújja szél a fákat" , a "Sétálunk, sétálunk", a "Repülnek a madarak" és a "Csip-csip csóka". Ezekből sose lehet eleget ismételni :)

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csip-csip csóka , Sétálunk sétálunk, itt is kedvenc és nekem le is kell guggolni ( jó torna :lol: )

Nagyon titokzatos hármaska :P
Én mondjuk nem voltam rá kíváncsi, ki lakik a pocakba, de az amnio. miatt megtudtam. ( ott sem kötelezően mondták/írták meg, de mivel a genetika nem téved azt választottam mondják meg a nemét).
Ha nincs amnio. én nem is tudakoltam volna, Martinnál olyan jó volt, a születéskor megtudni a nemét :lol:

Csuri, ez a szempuffadás :shock: elgondolkodtatott nagyon.
Lillánál olyan sokszor látom, hogy a szeme alatt kicsit pufibb és eddig nem is gondoltam erre az ok-okozatra :roll: :roll: :roll:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Ilba,Pipal: örülök akkor hogy nem csak kevin cicizik ennyit :lol:

Anya:nagyon édes a videó és a kép,egyem meg.... :lol:

Pipal :sajnálom :cry:

Évi:ügyes vagy ,az eladással kapcsolatba :lol:

Csuri:nagyon rejtegeti magát ez a kis pöttön :lol:

Csajok mindenkinek ilyen sok foga van?mmi 9 nél megálltunk.

000kata

Vera:édes a kis angyalka :lol: :lol:

000kata

Kata!
Katusnak alul van kettő, fölül 3,5 metsző és két rágófog perem, szintén fölül..... :roll: . Szóval Kevin nincs lemaradva!!!! :)

Evi!
Igen, én is "csüccsenek"! Mert az csak úgy jó :lol:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Pipal
nagyon sajnálom!
Majd írj ha tudtok jönni!

Kata
Lénának is csak a 9.jön, nem baj ez.

Évi
csominak mindíg örülnek, mindegy mikor ér oda! :) Nagyon ügyes vagy, az új hely varázsa! Csak így tovább.

Fogmosás:jól elrágcsálja a fogkefét, de a fogkrémet nem bírja.Nenodent pedig.

Dalma
igen igazad van, ezért is várom már nagyon a tavaszt!

Köszi a jókívánságokat,javulgat a leányzó.Láza nincs csak az orra folyik.Kiugorhatna már ez a 9es! :(

Milyen egyformán csinálnak ezek a lányok csomó mindent! :lol: Nálunk is megy a még' meg a máik=másik, főleg cicizésnél kell a felszólításra váltogatni. :) L. az igennél bólint meg I-zik valamit.
Nála eddig az volt h. minden pasi BÁ' apa is, kivéve éjjel 2kor ki tudta mondani h. apa.Ez ment pár hónapig most meg fordítva...minden magas barna pasi az utcán jó hangosan "apa" .....ööö... :lol:
A nyanyák után meg kiabál h. néni! Azok meg forognak vissza. :)

Van egy jó játékunk.Szánkózás :nagy törölkőzőt leterítek és a végére ül, nekem háttal-így nem esik le tuti- és húzom őt a lakásban 8) :lol: énekeljük az esik a hó térdig ér már-t. Jó hisztiűző, meg kis fitnesz is. :wink:

Kép
katica_75

Dalma,
ami tuti: minden evés után, valamint alvások előtt és után. Tehát gyakorlatilag egész nap. :lol: Tiszta bátyja. :)

Anya,
na ez megint egy nagyon "ott van a toppon" kép. :D
Teljesen változó, hogy mit eszik meg Berci, amit szinte biztos az a kelbimbó-krumpli, a (bolognai) spagetti, az üveges gesztenyés csirke és az Univer tökfőzelék csirkehússal. :lol: :lol: :lol: Fele-fele kapott üvegeset és sajátot, de mostanában már kevés az üveges. Nem nagy cucc amit rittyentek neki, répából, brokkoliból, cukkiniből, kelbimbóból legtöbbször, krumplival, de hagymásan/fokhagymásan, rendesen fűszerezve. Vagy a levesből a zöldségeket.

Kép
Kép
Kép
ilba

Kata,
B-nek 6 foga van.

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Fürtöske
Szerinted érdemes elvinni tesztre? Ilyen kicsi korban is kitudják már, mutatni mi okozza?
Igazából nem is gondoltam rá, csak most hogy, írod elgondolkodtam. Itt Halason nem, csinálnak 3 év alatti gyereknek, olyan karcolós (nem tudom mi a neve) tesztet, esetleg ha elviszem magánrendelőbe.

Vera
Nagyon „angyali” ebben a cuccban Iza.
Jobbulást a családnak!!

Pipal
Sajnálom a történteket! :(

Dalma
Aszta, mennyi mindent mond már Panna, én lányom nem nagyon dumál. Néha egy-két szót, inkább gesztusokkal fejezi ki magát. Ha álmos kihúzgálja a pizsamáját az ágyából, a fejére húzza és úgy járkál. Nyammogva, rángatja az etetőszéket, nyitogatja a hűtőt, ha éhes.
Ügyes, hogy nem sírt, nálunk tuti lesz bőgés.

Anya
Kincső nagyon cuki, a kulináris élvezetek rabja lett. :)
Johanna is szokta rázni a fejét, ha kérdezek valamit egyből nemmel rázza.
Nálunk a kerekecske gombocska, meg az elment vadászni a kedvenc.

Évi
Nem lehet, hogy a cumitól van, vagy nem azon a területen vannak pötyik?
Az-az igazság, hogy mi nem szeretjük a kacsát, de ha vendégek jönnek szoktam sütni (Johanna is szereti). Általában simán befűszerezem, mint a csirkét és a végén, mikor már pirul, akkor meglocsolom néhányszor, mézes sörrel, attól baromi szép piros ropogós lesz.
Sütőzacskóban sütve, meg omlós lesz.

Friss képet sajna nem tudok tenni, mert nem jó a gépünk, :( talán jövő héten kész lesz, már alig várom.Olyan, kacsás van, ami a nyáron, meg ősszel készült.

Köszi a fogmosás tippeket, csak azért kérdem mert én is sok mindent hallottam, pl. hogy fluort egyáltalán ne tartalmazzon, a fogkrém, az még a felnőtteknek is veszélyes, ez ugye alap a fogkrémekben, amit vettem (Gabi) abban is van.
Egyenlőre még Johanna is csak ismerkedik a fogkefével,(fogrém nélkül, mert azt utálja) ha mondom neki, hogy „mosd meg a fogad”, akkor elkezdi rágcsálni, meg szívogatni.

Katica
Jó ötlet ez a törülközőn húzgálós.” minden magas barna pasi az utcán jó hangosan "apa" :D :D :D

Ilba
Jó sokat szopizik akkor Berci.

Móni

Kép
ission

Kép

Móni

Kép
ission

Kép Kép

Móni

Kép
ission

A második képen egy rakodógépen ül, nagyon imádja, ha melgátja elkezd táncolni, meg tapsolni, aztán persze vinni kell egy körre.

Anya
Közben megnéztem a videókat, nagyon szupik.
Egy ilyen úszógumit, már szétrágott nálunk Johanna. :D

Móni

Kép
ission

Móni: nagyon édesek a kiskacsák :lol: És Johanna is,édes ahogy ül a gépen :lol:

000kata

Mindenkinek szól!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors bekukk.

Mi most vagyunk túl a 15 hós oltás mellékhatásán. Pénteken belázasodott L,ackó0, de szombatra el is múlt. Hála az égnek.
Mi a prevenart a 18 hós oltással kapjuk meg.

Fogmosás: Mi már régen mossuk a fogakat. Én mindig teszek neki egy nagyon pici fogkrémet. Nekünk Colgate van 0-2 éveseknek.

Pipal, sajnálom a babát.....

Olyan tündéri mindenki!!!! Majd rakok fel én is képet, amin trikóban-gatyában van...

Mindenkinek nagyon jó valentin napi estét!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

Most csak képek:

Az önállóság felé vezető út göröngyös :)
Kép Kép

Ha a tészta lassan fő meg :wink:
Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

CSuri:Nagyon édesek a képek :lol: a 3. a kedvenc :lol: :lol:

Gabi:jó hogy jöttél.

000kata

Ja és már 10 fogunk van :lol:

ilyenkor már össze vissza bujnak ki?nem sorba?

000kata

Kata, nekünk már régen összevissza nőnek ki. Az első 4 volt csak sorrendben. :) Dokinéni szerint pici az állkapcsa (mint nekem) és gond lehet a maradó fogak kinövésekor (fogtorlódás). Én azért úsztam csak meg, mert kb 18 évesen kihúztak egyet felül, így volt helye a bölcsességfogaknak, és annyira összetolták a foghíjjat, hogy már szinte nincs is. Alul nem volt ilyen szerencsém...

Csuri, micsoda kis nőci ezzel a kis kócoskás tincsekkel, megőrülök... :) Nagyon ügyi a kicsike! Így bealudt az asztalnál? :)

Gabi, ok, hozz sok képet!

Móni, aztaaa mennyi kacsa! Nagyon helyes Johanna!

Fürtöske, köszi a köszöntést. Én nem rajongok ezért a napért, annyira mű. :)

Kornél ma megy el 4 napra a mamájához Tamásiba. :( már most hiányzik. Panna meg fog veszni nélküle.

Tavasz! Gyere már! Várunk!

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok :?

Csuri :) Milyen édes Katus :) Ez a haj!!!! :lol: Nagyon helyes!

Kata :) Nekünk is kibújt a 7. és jön a 8. felül egy rágó, és szerintem a másik oldalon is jön valahol.Nem is nagyon akar enni, főleg meleget nem :? Mostanában elalszik már fél12-kor délelőtt és nem akar ebédelni, tényleg vagy a fog, vagy annyira fáradt :? Éjjel sokat felsír megint.

Gabi :) Mikor kapta Lacika az oltást?

Dalma :) Hú, volt már ilyen sokáig távol Kori?Elhiszem, hogy hiányzik :(
Vendég

képzeljétek kevinnek felül az innye lila egy csikba de nagyon :cry:

000kata

Dalma: ez öröklödés hogy kicsi az állkapcsa?
Kevinnek ami felül kijött olyan fura nagyon fentvan szerintem,vagy olynnak kell lennie?

000kata

Kata, igen, ezt örökölte tőlem (többek között). nem ütötte be a száját valahol Kevin? Mutass képet a fogáról, de nem hiszem, hogy baj lenne.

Fürtöske, volt már távol, igen, 3 napra mamáknál 2x vagy 3x. Pannát nem adom. :) pedig őt is vinnék. Épp elég lesz április 12-15, mikor Rómában leszünk. Tegnap meg is említettem anyósnak (náluk lesznek addig), hogy mennyire aggódok értük, meg hogy mennyire fognak akkor hiányozni, és ne tudd meg hogy felcsattant, hogy akkor minek megyek el, így semmi értelme, meg hogy ne legyek ennyire hozzájuk nőve, bírjak leszakadni róluk. :oops: Majdnem elbőgtem magam, inkább felmentem, nem szóltam rá semmit, nem akartam vitát. Ahelyett, hogy örülne, hogy így kötődünk egymáshoz a gyerekeimmel. :(

Szegény Marci, biztos a fog viseli meg ennyire.

Kép
Kép
dalminha

Kép Kép Kép

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek az együttérzést! Még pici volt nagyon, kb 6 hetes, de attól még nagyon rossz... szerencse a szerencsétleségben, hogy műtét nem kellett a végén, szóval fizikailag már rendben vagyok...

Nagyon jók a képek, mindenkié!!!

Fogmosás: mi azóta mossuk rendesebben, amióta a rágók is kijöttek, nekünk a Dm-es ujjrahúzható van, de abból csak a fogkrémet használjuk, és baba fogkefével mossuk (illetve ő mossa, mert nem engedi nagyon, hogy elvegyük a fogkefét és a szájában turkáljunk vele...)

Kép
pipal

Dalma:nem ütötte be ott lila ahol be van duzzadva neki h jön a foga szegénykémnek fájhat ,álmába is nyöszörög.
Sajna nemtok képet mutatni nekem is alig mutatja meg nem hogy fotozzam :lol:

000kata

Dalma:édesek a gyerekek :lol:

000kata

Pipal :( sajnálom :(

Dalma :) De szépek a gyerkőcök!!!!! :)

Kata :) Kevin mennyit szopizik még egy nap?
Marci most 2 napot nagyon belehúzott, lehet a foga miatt, hallottam, hogy a cicizés megnyugtatja őket meg fájdalomcsillapitó is valamennyire.
Ma már keveset cicizett.
Tegnap elég rossz hangulata volt, meg tegnapelőtt is.Nem akart játszani sem, nem tudom, mi baja volt, lehet a szuri? :?
Ma már mminden a régi :)
Ja, és most láttam meg a 9. fogacskát is :lol:
Vendég

Fürtöske:Kevin is fura volt tegnap én a szurira gyanakodtam.Ma is sokat sirt,de szerintem a foga csúnyán bevannak dagadva az innyei :cry: adtam neki nurofent is.
Cici:kevin elég sokszor cicizik még.Éjszaka töbször,ha felkel ,elalváshoz és nappal is sokszor jön huzza a polom és mondja cicc :lol:

000kata

Sziasztok!

Bocsi,hogy nem reagálok most dolgokra,de elég nehezen jutok ide a géphez,mert Krisztián is több emberes.És nem nagyon hagy a géphez űlni.Állandóan tátá akar menni :lol: Már jól vagyunk bár még köhögünk kicsit lassan csak helyre jövünk.Betegeknek jobbulást kívánunk!!!Gyerkőcök nagyon aranyosak és szép nagyok már :D

Fogmosás:Én már mosom neki amióta kijöttek a rágófogak is.Én gabit használok,de csak nagyon pici mennyiségben.Krisz is mossa ám magának tőlünk lesi,hogy kell este együtt van fogmosás :lol:

Van új szavunk :D puci=puszi :lol: Krisztián már régóta mutatja a fejével az igent meg a nemet :) Eddigi szavaink:apa,aja=anya :lol: mama,papa,kocsi,tátá=séta :lol: vigyél :lol: menni :lol: kb.ennyi,de már ő is utánoz minket próbálja mondani amiket mi :D

pipal:Nagyon sajnálom :cry: :cry:

dalma: :cry: Elhiszem,hogy már most hiányzik.Már ma azt írta a neten,hogy lassan itt a tavasz :D

Neharagudjatok most ennyi voltam.Próbálok többet jönni.

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Én is vagyok, bár inkább csak olvasó üzemmódban.

Pipal, nagyon sajnálom a történtetek. Sok erőt kívánok.

Oltás, mi a prevenárt majd 16 hósan kapjuk. eddig semmi mellékhatás nincs.

Fogmosás, mi már nagyon rég óta mossuk a fogunkat. Csöppnyi fogkrémmel amit rendszerint leszopogat Zsombi. Néha hagyja hogy én is megmossam neki, de inkább csak ő mossa. Nagyon édes nem a fogkefét mozgatja, hanem a fejét :lol:

Szopizás, mi már csak 1x szopizunk az esti alvás előtt. Zsombi egyedül alszik el az ágyában ilyenkor. Van hogy kéri hogy tegyük be. Az éjszakákat átalussza egy hete, reméljük ez így is marad.

Minden gyerkőc továbbra is csodaszép.

Csuri, nagyon helyes a pocid irigy-irigy :lol: :lol: :lol:

Fogak száma hát nekünk 16 fogunk van :wink:

Bocsánat, hogy nem reagáltam mindenre. Próbálok többet jönni.

Kri

Kép
Kép
kri29

Kri,
nem semmi! :shock:
Beninek 3 évesen volt 16 foga. :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

Kri: de jó hogy jöttél :lol: tessék gyakrabban jönni.Váó 16 fog :lol: Képet kaphatunk Zsombiról?

Reni: te is jo hogy jöttél.Örülök hogy már gyogyulgattok.Ügyes Krisz hogy már ennyi uj szót tud.Mikor járto felénk? :lol:

000kata

Tegnapi mászás :lol:

Kép

Kri

Kép
Kép
kri29

Kép

Kép
Kép
kri29

Fürcsi után:
Kép

Kicsit nehezen megy a képfeltöltés, Zsombi szétszed itt mindent. :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: