A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Szép lett a vonalzód, Zsuzsi. Sokkal szebbek vannak a nőivonalon, mint a lilypie-n, de bénább a számozása, nem értek belőle semmit. A számok ugyanott maradnak. :evil:

KépKép
benó

Eredetilig most az a terv,hogy konyhát festek,ha elmentek a fiúk. De ma valahogy hulla vagyok rögtön reggel. Aludtam több részletben 3 órát,talán,de lehet,hogy annyit sem.

Kép
flóra 11

Jut eszembe...

Ha ne adj isten szülni mennék, akkor Benó majd kap sms-t, mert csak az ő számát tudom...:)
Ő majd tájékoztat mindenkit...

Oksa Benó???

Kép

Kép[/
tancsu

Sztem meg ma inkább pihenj Flóra...

Nyugi a konyha megvár, nem fogja a szomszéd kifesteni helyetted....:P:P

Kép

Kép[/
tancsu

Igen, Benó az információs központ.Én is gondoltam már erre, ha bármi adódik,ami miatt nem tudok jönni,akkor a megoldás Benó,mert az ő számát tudjuk. :D

Kép
flóra 11

Ne akarjatok még szülni, még csak a 31. héten vagyunk, úristen, ezt felejtsétek is el, és ne is mondogassátok! :evil:
Majd szülünk, ha eljön az ideje! Oké, ha kapok sms-t, de majd 9 héttel később. :D

Ne fessél konyhát, hagyjad már a fenébe a munkát! Ülj itt! :D

KépKép
benó

Nyugi, még én sem akarok...:D:D:D

Kép

Kép[/
tancsu

Sajnos Tancsu, igazad van. Ennyire nem szívélyes a szomszédom. Csak kávézni tud átjönni,meg kérni valamit. :)

Kép
flóra 11

Na, milyen jó, hogy így reklámoztam magam a kezdetek kezdetén. Most már nyugodtan hívjatok I-nek. :lol: :lol:

KépKép
benó

Benó a NAGY I. :D

Kép
flóra 11

Hát, én se ugranék át kifesteni a konyhádat, ha nem haragszol. De én lusta vagyok, persze. :lol: :lol: :lol:
9-kor egyébként elhúzok a fenébe.

KépKép
benó

A Gyurika megtalálta a nagy I-t. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

ha legközelebb születnék férfi lennék:
Nem kell aggódnom hogy mikor jön meg az első vérzésem ami végigkisér az életemen, ha akarom ha nem!
Nem kell szenvedni ama bizonyos nehéz napokkal.
nem kell mérgelődni hogy a szárnyasbetétem épp oda ragad ahová nem kellene, szerintem ezt férfi találta ki!
Nem kell aggódni hogy jöjjön a gyerek vagy ne jöjjön!
Nem lenne semmilyen nőgyógyászati panaszom amivel állandóan orvoshoz kell rohangálni!
Nem kellene az alakunkkal foglakozni, kis hízás mit sem számítana, max férfiassabak lennénk!
Nem kellene rettegni hogy a doki a hasunkban turkáll és mikor mit vagdosnak ki belőlem!
Az öltözködés is egyszerűbb lenne, és a tükör se nagyon kéne hozzá!
Nem lennének melleim ami mindig útban van, és miattuk 2 számmal nagyobb ruha kell!

Hülye női hormonok! :D :evil:

Kép
muzsuzska

Csajok én lassan elvonulok....

Folytatok a könyvemet, olvasok kicsit, meg megirom a kórházi listámat....

A héten ami már megvan azt összerakom, amit venni kell azt beszerzem és amit meg még használok itthon(papucs, kozmetikai cucc, stb) arról irok egy külön listát apának, hogy pontosan mit kell még betenni, igy ha neki kell csomagolnia, akkor sem marad ki semmi....

Kép

Kép[/
tancsu

Csajok én lassan elvonulok....

Folytatok a könyvemet, olvasok kicsit, meg megirom a kórházi listámat....

A héten ami már megvan azt összerakom, amit venni kell azt beszerzem és amit meg még használok itthon(papucs, kozmetikai cucc, stb) arról irok egy külön listát apának, hogy pontosan mit kell még betenni, igy ha neki kell csomagolnia, akkor sem marad ki semmi....

Kép

Kép[/
tancsu

Oksa. Akkor addig követem Tancsu példájátés megreggelizem a körötökben. :D

Kép
flóra 11

További jó csevelyt...

Csak annyit irjatok, hogy legyen lelki erőm elolvasni....:P

Dél körül benézek...

Cupp...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, még attól, hogy ketten vagy,kérlek csak egyszer vonulj el,mert végül nem találsz vissza. :D

Kép
flóra 11

Tancsu : papucs kettő kell, egy amiben zuhanyzól.

Kép
muzsuzska

Jó étvágyat, Flóra, :D Tancsunak meg jó írást! :D
Ha férfiak lennénk, Zsuzsi, akkor lemaradnánk arról az érzésről, hogy milyen kismamának és aztán anyának lenni. Ez minden megér szerintem. :D Bár, gőzöm nincs, persze. :cry: Megér. :D :D :D :D

KépKép
benó

Ez jó volt Flóra!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

mindent
hihetetlen, hogy milyen jól tudok írni :roll:

KépKép
benó

Benó, mi még várunk arra az érzésre!!!!!!!!Jöhetne már! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Tudom, hogy várunk. :roll: Ja. :evil:
Jól van, írjunk valami vidámabb témáról. Például arról, hogy mit főztök ma? Én lehet, hogy csinálok borsófőzeléket tükörtojással, meg valamilyen leveskét. Ja, és Ancsi lányom megint küldött egy receptet, már csatolom is. Rózsaszín tésztás süti

KépKép
benó

Én ettől a rohadt felfúvódástól félek, akkor is. Lehet, hogy emiatt nem vagyok babás? :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép
benó

Benó ez a süti finom anyukám szokott csinálni! Én is akartam a pudingot meg is vettem hozzá csak nem készült el!

Kép
muzsuzska

Milyen felfúvódástól?????????

Kép
muzsuzska

Lehet, hogy megrendelem azt a könyvet, amiről írtam nektek tegnap a laptetőn (a lépő könyv :lol: ), mert izgat ez a dolog. De sajnos, nagyon sok minden izgat. A bennünk élő anyaistennő c. könyv is izgat, totál megmarhultam már, szerintem. Lőjetek már le! Ne vegyem meg szerintetek, mert csak még hülyébb leszek? Őszintén! :roll: :roll:

KépKép
benó

Gyorsan visszaolvastam. Köszönöm,hogy mindenki aggódik miattam,mennire keveset alszom. Valamikor majd bepótlom. :D Ma hajnali hatkor már tudtam volna aludni, akkor viszont a párom ébresztet fel állandóan valamivel. Mert persze ő koránkelő.

Kép
flóra 11

Lehet, hogy megrendelem azt a könyvet, amiről írtam nektek tegnap a laptetőn (a lépő könyv :lol: ), mert izgat ez a dolog. De sajnos, nagyon sok minden izgat. A bennünk élő anyaistennő c. könyv is izgat, totál megmarhultam már, szerintem. Lőjetek már le! Ne vegyem meg szerintetek, mert csak még hülyébb leszek? Őszintén! :roll: :roll:

KépKép
benó

Oké, elküldtem néhányszor, bocsi.

KépKép
benó

Most pl. aludhatnál. Egész nyugodtan.

KépKép
benó

Te Benó, mi a fenéért aggódsz ennyire a felfúvódástól? Normálisan is fel szoktál fúvódni?

Kép
flóra 11

Jaj, én már nem vérezgetek, hanem hatalmas mocsingokat szülök!
Boccs ez undorító! De tényleg az!

Kép
muzsuzska

Szilzi barátunknak remélem, jobb már a kedve. :( Olyan szomorú volt tegnap, ilyen szoktam lenni én is. És nem mentünk hozzá megvigalni (így mondja a Kittike). :( De holnap már mennek Füredre, az biztos segít. Meg hát mi is itt vagyunk, ugyebár. :D

KépKép
benó

Benó,ne küldj el.Most nem vagyok álmos,na. Nappal nem tudok aludni. Minek rövidítsem az életemet? Amikor alszom,akkor nem élek,tudod? Én meg élvezem az életet. :D

Kép
flóra 11

Benó a kecske a marha, mint kérődző azok fújodnak fel! :D :D :D
de ebben nagy rutinom van, majd segítek!
sajnos a marhatartásban ezt is meg kellett tanulnom, volt egy bikánk ami renszeressen felfúvódótt, na birkóztam is vele elég sokat.

Kép
muzsuzska

Nem küldelek el. :( Dehogyis. :D Helyes, ha élvezed az életet. Akkor dumáljunk tovább! :D
Igen, mindig tök nagyon a pocakom. Tök rossz érzés. Akkora a hasam, mint egy dinnye.
Zsuzsi, hülye piri! :evil:

KépKép
benó

Most jött az sms. A fiaim megérkeztek,leszállt a repülőgép! Hurrá! Épségben odaértek. Kép

Kép
flóra 11

Mit csináltál vele? Én is kérődző vagyok.

KépKép
benó

Nem tudom mit főzzek!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Na, milyen gyorsan megérkeztek! Tök jó! Akkor az egész nap az övék! :D

KépKép
benó

rendes fiúk!

Kép
muzsuzska

sziasztok!

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Benó, én is voltam ígyés ha nem vigyázok, velem is előfordul. Kerüld az élesztős dolgokat. És ne keverd a szénhidrátot a fehérjével. Akkor nem fogsz felpuffadni.

Kép
flóra 11

:roll: Valami finomat. Most sokat segítettem.

KépKép
benó

Helló, eltűnt kismama! :D

KépKép
benó

Jaj,Zsuzsi,ez marha rossz, amikor ilyen a piri. Nekem most alig mutatkozott,a múltkor, csak fájt.

Kép
flóra 11

Helló Timi! Felébredtél?

Kép
flóra 11

Zsuzsi, csinálj spagettit. Az gyorsan kész.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: