A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:04-kor.
davandi

Binyek!

Alakulunk, mint púpos gyerek a prés alatt :lol: :lol: :lol:
Kezed, hogy van?

Tegnap este itthon hagytuk Anyuékra törpöket és megléptünk vásárolni, egyrészt még betegek, meg ebben az influenzás időben nem is akarom őket hurcolni.
Azért jó is volt kicsit kettesben, bár nem az Auchan-túra romantikus álmaim netovábbja :wink:
Vettem egy halom gyümit nekik, meg répát, gyümölcscentri ki van használva nálunk.

A fáradtaknak üzenem, hogy lehetne "rosszabb" is:
Kép

A tavaszváróknak:

Kép

A betegeknek jobbulást:

Kép

Mindenkinek jó hétvégét!

Kép

Judit

jucicuki

Sziasztok!
Csak gyorsan bekukkantok.

Tontica!
Nekem volt gimis osztálytársam a fogdokim, ő azt mondta, fogorvoshoz akkor, ha már az összes tejfog kibújt. Baluét félévente ecseteli, így nem lyukadnak. Fogszabályozás akkor, amikor az összes maradandó fog kint van.

Kuki: nálunk már a kórházban nézték, a zárójelentésben benne van, hogy leszállt, de az is, ha nem.

Dragonfly!
Egyéves korig semmiképpen ne bántsátok. Akkor esetleg nagyon óvatosan meg lehet mozgatni a bőrt, hogy ne legyen szűkület. Baluét mi nem sokat piszkáltuk, kutya baja.

Myra!
Manóval anno 3 hónaposan már mentünk a nagyapámhoz (500 km). Úgyhogy elvileg menni fog. :lol:

Poharazás: Balunak még mindig van csőrös itatója (kiborulós balesetek ellen) de szépen iszik pohárból is. Amúgy poharazni bármikor képesek megtanulni, nekem Dani egyhetesen irtó ügyesen ivott.
vovanda

Kezem alakul,hólyagok gyönyörűen viszahúzódtak(nem is értem,hogy lehet),ez az Aloe egy csoda! :lol:
Majd teszek egy guszti képet róla,csak most a gyerekem nyüstöli az én gépemet.(én meg Mikién nyomom,mert ő éppen vadászik)

Én még nem kínlódok a poharazással,ráérnek még pohárból inni,szerintem....Sőt mi még a főzeléket is cumisüvegből esszük,mivel 300ml-t nyomnak fejenként,hát ennyit én ugyan be nem kanalazok a szájukba,mert mindhárman megunjuk az életünket! :roll:
A tízórait meg az uzsit szépen eszik kanállal amúgy.

Én se mertem még Marci kukijához komolyabban hozzányúlni,de én is úgy tudom,hogy egyévesen elég elkezdeni a huzogatást.Majd apa...Én inkább csak az övét huzogatom,mert az már be van járatva! :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

binyek

Na itt a karom,de már gyönyörű: Kép

binyek

Binyek kezed sulyosan nez ki!!!!! Az Aloa tenyleg aranyat er!!!!!! En forro tejjel forraztam le vagy millioszor amikor kavezoztam, es mindig bejott.....

Juci, koszi a kepeket :) a koves masszirt megprobalom kiszedni a gepbol, NAGGYON jol jonne most!!!! :wink:

Bar egy rossz szavam sem lehet, sracok szepen jatszanak, amig el probalok eletet verni magamba..... felek, hogy lever a megfazas, torkomat erzem, meg fejem faj, a szemem mogot..... :shock: :shock:
igy jatszunk....
Kép

dragonfly

dragonfly! de jol hangzik ez a kozosseg nalatok, itt elege nem birnak minket "romanokat" (pedig en magyar vagyok, akkor is ha roman allampolgar, vagy tevedek???) aszt hiszik hogy mind bandita es nemi eroszak elkovetok, nem mondom van kivetel is koztuk, de nagyabol eszt hiszik rolunk :cry: :cry: :cry: mert sok rosz roman ember van erre fele...es most a csajoknak sincs kedvuk talizni a hulye idoben akivel jartunk szulesi kurzusra, pedig egy par nagyon rendes meg nem soka kezdem a melot :cry: :cry: :cry: mirre itt lesz a tavasz mehetek magamnak dolizni
a sraccaok most is szenvednek? vagy fog vagy megfazas?

binyek! nagyon jol hangzik ez a tejapasztos buli, de hova jutotunk mar a bulit is le mongyiuk egy jo szunyaert :roll: :lol:
mi a szilveszterit mondtuk le az agy miatt :oops: te kis ravasz, apa kukijatol latom hogy kedved van (na nem azert, de nekem is bejon apa kukija)

myra! te szegeny egy 1/2 ev miatt nem tudod be fejezni, hat nagyon sajnalom :cry: , de vedd ugy hogy 6 ev egyetem utan, ami mellet meloztam is a diplomamal ki torolhetem a s...m :oops: mert senkit sem erdekel az elektro energetikai mernoki diplomam, sot ha munkamat is el vesztem mehetek pl gyarba munkasnak :cry: vagy oregekre vigyazni :cry: mert muszalj melozak valamit
ja es mi 1200km mentunk a torpokel ro-ba, ja me visza...

davandi, juci! koszi a tavaszt, mar kicsit jobban erzem magam :D

juci! nagyon enni valo a 4 kis torp :lol: de egyszerre inkab ne :wink:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

binyek! most lattam a fotot, te szegeny :cry: :cry: :cry:

dragonfly! nagyon nyugisaknak neznek ki :D remelem nem csak latszat...

betegek, legyszi gyogyuljatok!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

demoniq13

Binyek: kezed jobban van ? Végül megszokta a lánykád, hogy suliba jársz ? Kinőtte a dadogást magától vagy hordtátok szakemberhez? Az alvással én is így vagyok. Mérlefelek, hogy alvás vagy valami program. De mindig az alvás győz. :oops:

Dragonfly: valószínűleg anyósoméknál a tetőteret csináljuk meg, külső bejárattal. / én nagyon jóban vagyok velük/. Ott már elférünk majd, kb. olyan 100-120 nm jön majd ki. Meg vannak alló falak és erkély is. Így nem bánom, hogy tetőtér.

Judit: az a lényeg, hogy kikapcsolódtál kicsit. Jó a kép! :D

Vanda: akkor ügyesek vagytok! Visszük mi is mindenhová a lányokat régóta, csak ez olyan hosszú útnak tűnik. Kírával sokszor megjártuk Szegedet mikor kicsi volt. De 3 gyerekkel még nem mentünk ilyen messzire.De megoldjuk.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Binyek: hát, szépen megégetted a kezedet! De ha nincs hólyag az jó. Majd szép lassan meggyógyul. De azért lekközeleb vigyázz. A fájdalmat is csillapítja az Aloe?

Dragofly: édesek! Látszik, hogy koncentrálnak a játékokra! :D

Demoniq: sajnálom a melót, meg a sulit is. De hátha találsz egy jó munkát. Az a baj, hogy a diplomámmal én se nagyon tudok itt mukát találni. Most jó helyem volt, de azt 3 gyerek mellet nem biztos, hogy tudom még csinálni.

Itt esik a hó. :shock:

Tünde
Kép

Kép
myra77

sziasztok!

betegeknek jobbulást!!

sikerült megaludni a 10 órát, pontosan 10,5 felet aludam:)

megtaláltam álmaim babakocsiját...basszus ha nem vettem volna tuti ilyen lett volna...

http://www.expressz.hu/baba-gyerek/baba ... 84925.html

szóval itt a link, hátha valakinek megtetszik :)

zsuzska80
Szombathely

Binyek!
Szépen elintéztad magad. :(

És én is szenvedek. Meg nem mondom, meddig fog menni a fejés. Eléggé le vagyok törve, Baluval anno semmi gond nem volt, most meg állandóan elzáródik valahol 1-2 tejcsatorna, meg olyan is van, hogy kb. tenyérnyi helyen olyan a cicim, mint a beton. Szenvedek vele kegyetlenül, iszonyúan tud fájni. Alig bírom kimasszírozni. Szóval attól félek, előbb-utóbb feladom. Meg 3 manó mellett elég sok időt elvesz így, hogy ennyit kínlódok. És közben utálom magam, hogy ilyen eszembe jut, pontosan tudom, hogy a tejcsi nekik a legjobb. :cry:
Bocsi a hosszas nyafogásért... :oops:
vovanda

Dragonfly
Ha már másznak/ülnek a gyerekek,a járóka kerekit mindig fordítsd befelé.Nálunk Marci egy szer hanytt belezúgott a fékezhető kerékbe.Hát nem volt gyenge a púp a fején.

Vanda
3 gyerek mellett a szoptatás se kis meló,nem hogy a fejés.Ettől te nem leszel rosszabb anya,mint az aki csak szoptat.
Vendég

Banika!
Ezt hajtogatom magamnak. Csak nagyon nehezen emésztem. Még biztos, hogy kitartok valameddig, remélem, hogy kicsit rendeződik. Arra meg már most készülök agyban, hogy ha Balunak kitör az oviban a nyári szünet és itthon lesz 6 hétig, mindenképp abba kell hagyni a fejést, mert végképp nem fog beférni az időbe. De addig azért szerettem volna eredetileg és most nem tudom, fog -e menni.
vovanda

Vanda!
Még nem is gratuláltam a hazajövetelhez!!! Most megteszem :P
Miért nem próbálod meg a szopit? Ezerszer könnyebb lenne, mint fejni.

KépKép
lili73

Sziasztok!

Olvasgattam, de nem sok maradt meg a fejemben... :oops: Teli van apuka hülyeségeivel :wink:

Vanda: Én abszolút nem tudtam szoptatni. Egyszerűen nem volt tejem. Pár hónapig bohóckodtam a 4-5 milimmel, aztán feladtam. Ahhoz képest egyáltalán nem betegesek. 2 nátha volt eddig, meg ez a barihimlő. Ja, Jázminon továbbra sincs semmi... (kopkopkop)

Binyek: Nem semmi a karod. Biztos fááááj :cry: Az aloét én is szeretem, de nem gyakran jutok hozzá a 10 ezer forintos gélhez, mégha több hónapig is elég...

Én nem várom a tavaszt. Jó nekem úgy, hogy el tudunk bújni a kabátom alá én és a hurkáim :lol: Még melltartót se kell fölvennem ha csak boltba megyek, vagy ilyen helyre :wink:
Vendég

Lili!
A legutóbbi szopis-próbálkozás elég érdekes volt. Rékám azt sem tudta, mit kellene csinálni, Dani meg addig bohóckodott, míg bedurrant a mellem és 2 napig tartott, mire az összes elzáródást kimasszíroztam. Úgyhogy nem hiszem, hogy fogok még kísérletezni. Meg akkor jó darabig mérném a szopott mennyiséget, azon görcsölnék, elég -e.

Anny!
Az a legszörnyűbb, hogy tejem van. Elég nekik, szerintem még feljebb is tornázható a mennyiség. A kórházban, amíg 15-20 grammokat ettek, a PIC-en ugrattak a nővérkék, hogy az egész osztélyt tudnám etetni. Párom 3 litert hozott haza fagyasztva, 10et meg a csap ivott meg. Szóval ettől csak még szörnyűb, hogy azon töröm a fejem, hogy mikor hagyom abba.
Ügyvéded mit mondott? Ha nem akarod itt, írd meg priviben.
vovanda

Vanda,
van egy lány a másik topikon, aki talán egy évig is fejte a tejet az ikreknek, mert szopizni nem tudta megtanítani őket. Ha mégis úgy döntesz, hogy fejsz tovább, és bátorításra vagy tapasztalatcserére lenne szükséged, szívesen megmondom a nevét...

KépKép
lili73

Sziasztok Lányok!

Szombati bulink jól sikerült, majd teszek képeket, csak olyan sokan voltunk, hogy jöttek mindenhova utána, mint a kiscsirkék, így tesóm fotózott inkább.

Juci: örülök, hogy kezdtek jobban lenni.
:P
Binyek: ez azért durva lehetett! :shock:
Eszti: Hévizet ne hagyjátok ki! Szerintem jó kis kúra lenne az is Nektek. Arról nem is beszélve, amit Binyek írt! :wink:
Bogi: de jó, hogy ilyen közösség van Nálatok. :roll:
Tünde: Emmának jobbulást, Neked kitartást! Suliban nem tudsz halasztani félévet? Azért csak kár lenne érte. Az a tetőtér beépítés jól hangzik. 8)
Andi, Juci: köszi a szép képeket! :lol:
Móni: azért a beírásodból arra következtetek, hogy mostanában Te sem vagy olyan jó passzban. Rendeződnek majd Nálatok is a dolgok, ne izgulj. Ez a munka-dolog is meg fog oldódni valahogy magától. :wink: … ez a románutálat azért rossz lehet, de szerintem azért a kelet-európaiak nagy részéről ez a véleményük, nem? Én nem is tudom, hogy viselném, hogy ez alapján ítélnek meg, miközben nem is ismernek. :roll:
Zsuzska: kocsi tényleg jól néz ki.
Vanda: ne utáld Magad ezért, szerintem mindannyian voltunk így vele. Nekem is töbször gyulladt, de valahogy csak elmúlt és majd 7 hónapig bírták a szopit. Én a szopott mennyiséget sose mértem, mindig automatikusan kapták utána a kiegészítést. Azért próbálkozz tovább, de ha nagyon nem megy, nincs időd, akkor ne erőltesd!

Petra
Kép
petricsek

Köszi mindenkinek a biztatást! Még próbálok kitartani, Baluval is ment több mint fél évig. Hátha sikerül... Azért is szarakodok ennyit (bocs) mert tejallergiára hajlamot örökölhettek tőlem. Balunál bejött, mikor elapadt a tejem, a tejalapú tápszertől iszonyatosan ekcémás lett. Pár hónap tejmentes diétával rendeződött, de ezeket a köröket most szeretném kihagyni. "Csak úgy" viszont nem írnak szójaalapú tápot. Szóval ezért a dilemma.
vovanda

myra! hatha marad a melod

zsuzska! nagyon szupi ez a kocsi, nekem is kene, de mar van egy, persze nem ilyen szep :cry:

vanda! nem nyafizas, hanem faradcsag es mikor mar nem birod, mehet a tap, azzal is nagyon jol nonek, en sem hittem volna, de vegul is ez lett belole es most orulok hogy nagyon jol vannak :wink:
aszta 3l fagyis tejcsi, nagyon uuuuuuuuuugyi vagy

anny! hatha Jazminon nem is jon ki 8)

petricsek! varjuk a bulis kepeket...
hat voltam jobban is, ez a munka helyzet nagyon idegesito, azzal hogy ilyen rosz a velemenyuk az olaszoknak rolunk, mar hozza szoktam, en is olyan ven vagyok hogy itelkedjenek nyugodtan miutan meg ismertek, nem elob, de ez van :(

na puszika mindenkinek...

Kép

demoniq13

vanda, HA-s tápszerrel azért csak kisebb az esélye az allergiának is, nem?! szója-alapú tápszer?! én erről bevallom nem is hallottam, de akkor se írják fel kedvezménnyel, ha már a családban egy gyereknél előfordult? megvárják a pöttyöket és csak utána? de hát akkor annak mi értelme van?! van én vagyok értetLenke? :roll: :oops:

Petra
Kép
petricsek

Tápszer: Mikor olcsóbbra akartam váltani, akkor nekem is ajánlotta az egyik doki. A másik mikor meghallotta, azt hittem lekap a 10 körmömről. Ugynis a szója sok helyen génkezelt. Állítólag Európában nincs ilyen, de mégsem mertem bevállalni. Beszéltemolyannal is, aki használt ilyen tápit, s nem lett tőle baja.

Figyúzzatok? Mi a legvégső időpont, amíg lehet Hévízre jelentkezni? Mert talán 1 éjszakát le tudnék menni, de ezt most még nem tudom biztosra... :oops:
Vendég

Petra!
A szójás tápot gasztroenterológus javaslatára írhatja fel a gyerekorvos. Tehát igazolt allergia kell. A HA-s táp is tehéntej alapú, elvileg kisebb esély van az allergiára, de ugyanaz a tejfehérje van benne.

Anny!
Nem nagyon volt más lehetőség. És nekünk nagyon bejött, Balu imádta, a tejalapú tápnál meg kb. az ötödik fajtát volt hajlandó meginni, a többit kiköpte.
vovanda

Vanda: Na nekem ebben szerencsém volt. Eddig minden tápit megettek. Amit nem szeretnek annyira, az a tejpép. Főleg a banános és a vaniliás. Na az köpik ki.
Vendég

Vanda: Nekem a körzeti simán felírt szója alapú tápit :shock: És nem allergiások a csajok semmire. Furi..vagy lehet, hogy az sem mindegy milyen szója alapú? Csak mert van egy köteg kiváltatlan szójás tápim recepten.
Vendég

Sziasztok,

Vanda, ez minden tejre ervenyes, vagy csak a tehenre? Itt van kecske tej alapu tap, Nanny Goat a neve, azt adjak a tej allergias babaknak....

Moni, megertelek..... itt is van egyfajta velemeny a kelet-europaiakrol, foleg a lengyelekrol, mert sokan dolgoznak itt, de semmi baj veluk, ugyhogy nemtom, mi a problema, szerintem ez csak sznobsag.....
Nekem makom van, mert ahol lakunk rengeteg bevandorlo van, magyar, lengyel, cseh, roman, finn, sved, olasz, portugal, igy elegge jol elviselik a tozsgyokeres angolok, nincs mas valasztasuk... :wink: 8)

Petra, orulok, hogy jo volt a buli!!!! Kepeket varjuk!!!

Na, nalunk mindket nyuszi taknyos lett..... :? :? :? rendeltem egy orrkiszivo szerkentyut, remelem hamar hozzak, mert szegenyek uuuuugy kuzkodnek ejszaka.... :( azon filozom, hogy vegulis jo, hogy minden egyszerre ut be, mert igy letudjuk, es aztan csak vidamkodos, mosolygos hetek jonnek :wink: :D

dragonfly

Vanda: mostmár kapizsgálom a témát, köszi! csak azt nem értem, miért nem a megelőzésen van a hangsúly (ha a családban van/volt bármire allergiás). hiszen pont a sok allergén miatt nem ehetnek/ihatnak bármikor bármit a babák ... :roll:

Bogi: jobbulást a Pupákoknak! :(

Petra
Kép
petricsek

Hahó!

Vanda! Bocsi, ha már sok a szopi tanácsaimból, de mindig csak a saját tapasztalataimat írom le, hátha segít másnak is. Szóval én úgy csináltam, hogy mindig csak rövid távú célokat tűztem ki. Először elhatároztam, hogy 6 hétig fogok szoptatni, aztán azt, hogy a harmadik hónapig, aztán fél évig, utána már nem voltak "targetek"...most azt mondom, hogy amíg igénylik. Csak azt nem tudom meddig igénylik. :shock: vagy már csak én igénylem?

Na megjöttünk a "nyaralásból". Sokkal jobban sikerült mint gondoltam. imádták a környezet változást. Jártak-keltek a szálloda folyosóján, mindent fel akartak fedezni. Tetszett nekik a nagy étterem, meg a nagy fürdő, meg a pezsgés, meg az örvény, meg minden. Este nehezen aludtak el, mert egy szobában voltak velünk, de aztán viszonylag jól aludtak.

Dobok pár képet:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
kamilla306

Vízalatti Norcika

Kép

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla, de szépek vagytok! :P :D :lol: Helyes ez a víz alatti is!

Petra
Kép
petricsek

Köszi!

Boldog szülinapot Nektek!!!!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla :P
Már előtte is úsztak, vagy most először? Nagyon szépek vagytok!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Dragonfly!
Szerintem küldess valakivel postán porszívós-orrszívót. Kínzóeszköznek tűnik, de nem az és jobbat még nem találtak ki. Én magamon is kipróbáltam, tényleg nem fáj, inkább csikiz. :lol:

Kamilla!
Szépek vagytok!
Nem sok a tanácsból, és nem is fogom még feladni. És szoptass nyugodtan, amíg mindenkinek jó!
vovanda

Fanni!
Mi járunk október óta rendszeresen, úgyhogy ezért is élvezték ennyire.
Norcika már magától beugrik a vízbe, még akkor is, ha nem ér le a lába. Tegnap már a kádban is csinálta este. Felmászik a szélére és hasast ugrik a kádba. Kifáradhatatlan, legalább 20szor megcsinálta egymás után. Aztán bőgött, mert ki merészeltem venni a kádból.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!
Rendesen járnak már a törpjeid????Jesszus!
Úgy fürdenek,mint a nagyok! :wink:

Petricsek!

Boldog szülinapot a kismanóidnak! :lol: :lol: :lol:

Anny!
Ha marad üres apartman,akkor még az utolsó pillanatban is kitalálhatod,hogy jöttök!Csak gyertek!Kell a kaland! :wink:

Bogi!
Mi is kb. 4 hósan kaptuk be az első megfázást!Egy élmény!Néha olyan mérges voltam a takonyra az orrukban( :shock: ),hogy majd szétrobbantam az idegtől!Hülye anya!Pedig nem segített rajtuk! :roll:

Tápszer:Nekünk most megint HA-t kell ennünk a Marci köhögése miatt(Majának is).Még jó,hogy most vásároltam be sima tápszerból(3 nagy doboz) meg tejes bébikajákból meg tejpépekből! :x

Chamomilla 15ch:voltunk tegnap homeopatánál és nekünk nem jó a chamomilla,de van 3 teli rúd,szeretné valaki ingyé???

binyek

Kamilla
Csak pislogok ezeken a kis higanykákon :lol: :lol:

Binyek
Miből derül ki hogy nem jó a chamomilla ch 15?
Nem ingyé,de alkudhatunk :wink:

Egy ismerősömnek van 2db perego prima pappa etetőszéke,sárga-kék kockás.Az egyiknek kicsit szakadt a huzata,azt odaadná 12000-ért,a másikat 15000-ért.
Ha érdekel valakit,küldök e-milben képet.

Nálunk semmi extra,Fiúk mammut székkel önállóan közlekednek.

JA!Anyós ma aszondja:visszamehetsz ám nyugodtan dolgozni,én tök jól el leszek a fiúkkal.Mondom neki:Mi van?Eszem ágában sincs,de ha mégis,akkor bölcsibe mennek.És pont.
Nem százas.Ebéd közben kukucskál nekik a konyhából,amikor amúgy is ezerrel pörögnek,majd kiugranak az etetőszékből.
Vendég

Sziasztok!

Akkor egyből adhatok nekik pohárból inni , én félek hogy sokat nyelmek egyszerre és lesz valami bajuk :oops:

[Kép
amonré

Szerintem eleinte több meg ymellé,mint a gyerekbe.Legalább is nálunk így van
Vendég

megprobálkozunk holnap,köszi :D

remélem ma jobb éjszakánk lesz,tegnap nem tudom mi volt Regivel, de vagy 20 keltem hozzá,mert mindig sirt ,jó lenne haa ma csak 5-6 szor kéne kelni.
Voltunk MÁV 6 hónapos kontrollon, doki szerint minden oké ,de vissza kell menni 3 hónap múlva :shock: .
annyit mondott hogy gyenge a bokájuk,és ez koraszülöttség miatt van.Nézem is Lia úgy tekeri a bokáját és a csuklóját mint valami tornász ,mondjuk én nem erre gondoltam első körben :D

[Kép
amonré

amonré: csatlakozom banikához :lol:

binyek, kamilla: kössziii :lol:

binyek: na, de meddig kell a HA-s? csaknem hetekighónapokig?!

képzeljétek, szegény srácaimnak úgy kicsípte a popsijukat valami, hogy üvöltöttek a fürdés elején, pedig kíméletes voltam. igazi kis páviánok :roll: :lol:

lyányok hol vagytok??? :roll: (kivéve szanet, aki igazolt) rebe, riddencs, lili, bogár, tonti, ancsi, eszti, valahány név a naptárban?! betegeskedők, miújs Veletek?

Petra
Kép
petricsek

Regi nem fogzik? Én ma vettem észre, hogy a srácoknak 3 jön felül egyszerre :shock: Bendus meg se níikkan, Zsombi viszont csüng. Mondjuk nálunk szerencsére nyugisak az éjszakák, annyira lefárasztják magukat nappal.
Gyenge a bokájuk :?: Mer' mér'? Hány hétre, mennyivel szültetek?

Petra
Kép
petricsek

bogár
ez jó
De ki a bogár?
Vendég

ugyan mi csípte ki?
csak nem a fogzás miatt :wink:
Vendég

Humana gyümilé 155ft a brendonban
Eszti nektek bejött?
Vendég

Ja!
humana/nestlé joghurtok egy csomó dm-ben féláron vannak,mert február végi a szav idejük.
Apa már a márciusiakra gyúr :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

bogár= a bognartundi, csak én mindíg bogár-nak olvasom :wink:

Petra
Kép
petricsek

rá tippeltem :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

a rosszaság kicsípheti? ha igen, akkor tuti az! 8)
elkezdték pár napja, hogy ledobják magukat a főldre és hisztiznek, ha elveszek egy játékot, vagy azt mondom, hogy nem. kis szarjankók!

Petra
Kép
petricsek

Petricsek!

Szerintem egész jól birták, 35+5.-re 2,3-2,4.-kg .
Ja és azt is mondta hogy igazából egy éves korban érik utól a "normál "gyerekeket ,kivéve a tüdőérettségüket ezért ne adjam be bölcsibe se ,mert hamarabb megbetegednek :shock:
furi dolgok ezek ,de biztos ő tudja :lol:

[Kép
amonré

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: