sziasztok!
én is itt vagyok, csak egész délelőtt telefonáltam, mindig hívott valaki amikor ide akartam ülni. Apa ma dolgozik, mivel munakanap van, de csak 2-ig szerencsére, aztán mi is megyünk vendégségbe.
Tegnap voltunk szülőszobát nézni, meg beszélni a szülésznővel. Szimpi volt nagyon a csaj, a hely sem volt gáz, de azért már egy kicsit fosok a szüléstől. Látom, hogy azért elég nagy menet lesz
Annyi "kissebbségi" volt a folyosón, hogy ez kicsit frusztrált, én megőrülnék ha egy ilyennel kellene eltölteni a szülés utáni pár napot. Biztosan szelektálnak, de ha tumultus van úgyse tudnak. Én ezért szeretnék nagyon alapítványi szobába menni, hátha sikerül.
Egyébként most eléggé változó a hangulatom, nincs kedvem és türelmem semmihez. Minden idegesít, remélem hamar elmúlik, megyek kezdek valamit magammal, elmosogatok, pakolászok.
Bari: sajnálom nagyon, hogy így jártál a 4D-n, paraszt volt a nő....de nem ér annyit az egész hogy stresszeld magadat. Majd élőben meglátod milyen szép kis egészséges hajas babád lesz!
Pironya: szép a pocid! Nekem is hiányozni fognak a budis képek. Egyébként tök jól látszik rakta minden. Csini vagy!
Ti szoktatok vezetni? Nekem egyre kényelmetlenebb már... kétszer is meggondolom elinduljak e kocsival.