Helló!
Jippiééééé! Itt volt bnőm Boti bnőjével. Társasági életet éltem, sztem beszéltem is sokat.

Bnőm terhes (30 hetes), és állapotosokat beengedek, azok úgyis vigyáznak magukra.

De. sétáltunk, megtaláltam álmaim átmeneti kabiját (kötött-kord kombó, popsit eltakar, csini de sportos, és turiban ocsó volt, potom 3000 Ft), amit magamévá tettem, már szárad is.

Kata éjjel 1 órát bajlódott csak. 1. vagy kezd hatni az infacol (ha napok kellenek hozzá)

, 2. kipróbáltuk a sót, igaz fél deci vízben, nem is itta meg mindet de nekem gyanús, hogy ez segített

(köszi Erpé, utánanéztem aztán vmit csak kifundáltam, remélem cumisüvegből is jó mert egyszerűbb), 3. nagy nyomoromban hajszárítóztam, na az aztán helyre tette rögtön.

Nem tom ki írta, de hála neki! Cserkó párnára meg asszem nem reagáltam múltkor talán Gyöngyinek.

Bocsi, szval mikró és pocakra. Sokáig meleg marad, tényleg jó. Van hogy hasa alá rakom, és úgy fektetem le.
Katka nem semmi egy fiad van. Azért örülök, hogy a szopi megy ha úgy gondolja. Hm….. el kell vele beszélgetni, bár gondolom már koptattad a szád neki.

Zsófinak jobbulást! Milyen rossz lehet egy nagyobb fejfájás egy ekkora lánykának. Apuka rendes, hogy segít. Állatorvos meg reméljük nem elbagatelizálta, a cicus egyszerűen csak kalandozott egyet. Csak helyre jön. Volt cicám, hihetetlen, miből állnak talpra. Jobbulást neki is!
Nico csoda édes fickó!
Lekakilás nálunk szinte mindennapos próbálkozás, már nagyon jól kifejlesztettem, hogy meneküljek.

De sztem Katus direkt játszik rá. Egy kis puki-kaki után megvárja, a peluzást, és akkor elereszti magát. Nagyon gyanússsss!
Wicca fiúk hogy vannak?
Tencsi kitartás és várunk!
Cumi: én éjjel amikor megnyugtatja, és mellettem alszik már, akkor oda rakom a kezem gyengéden ha véletlen esne ki, rögtön visszataláljon (ha keresi). Nappal nem kell neki.
Na ne már! A végén járok és a csajokról semmi hír???????

Remélem mindenki boldogan babázik, és a nagy boldogságban elfelejtett írni nekünk.

Így vagyunk mi.