A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Masut: hajráááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

Zazzy is csak délelőtt jelentkezett... csak nem? :D :D :D

Katka: nagyon örülök hogy sikerült Petit megtanítanod szopizni! nagyon ügyes anyuka vagy!!

nekem sem sebes a jobb cicim mégis fáj szoptatáskor... nem nagyon.. de azért nem kényelmes... Nemlajos: ezek szerint ez a jobbciciszindróma... :lol: :lol:

bocsi hogy röviden jövök csak, de pocifájós napjaink vannak... általában etetek, pocit masszírozok, lábkörzök.. és jönnek a fájdalmas pukik.

Tencsi üdvözöl mindenkit, múlt hete katasztrófa volt, ikrek otthon voltak betegen, remélhetőleg ezen a héten már tud írni ide is.

KépKép
KépKép
adryn

és néhány kép a 4 hetes nagyfiamról :D
Kép mosolyka

Kép nagyfiú

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!

Én kaptam a megtisztelő feladatot hogy tudósítsak Zazzyékról. Most megtenném.
4kor jött Zazzytól a sömi, hogy 2kor bementek a kórházba 5perces fájásokkal, amik 70-80asok. Még várnia kell erősebbeket, de bíztatják, hogy ma meglesz Larabébi!

Jövök a továbbiakkal a történésekkel, amint lehet.....

hajni...
Budaörs

Húúúú micsoda izgalmak! Masut is és Zazzy is szül! Hajrááááááá!

Hajni: Köszi a híreket! Tudósítsál légyszi!

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Adryn: Nagyon szép a négyhetes nagyfiad! :) Pocifájást sajnálom....

Engem Peti 3/4 5-től 7-ig szivatott. (Egyszerűen nem tudok rá jobb szót). Felébredt, hogy éhes, de nem akart enni. Sokat sírt, néha eszegetett pár kortyot, de általában csak szundikált a cicin, de folyton rájött, hogy éhes, akkor megpróbált szopni, de erre rájött, hogy álmos, akkor inkább ordított 10 percet. Utána aludt 10 percet, majd előről.... 2 óra alatt teljesen kiborultam, hogy nem eszik. Végül 1/2 8-kor nekiállt enni és elégedetten jól lakott. :shock: :shock: :shock:

Zsófinak valami felsőléguti nyavalyája van erős fejfájással kombinálva. Plusz Orbi cica is beteg... Napközben ő kint volt és este nem jött enni. Végül megtaláltuk egy bokor alatt teljesen legyengülve. :shock: :? :( Éjszaka a garázsban aludt, de nem evett és nem ivott. Most Zsófiaput várjuk. Ő viszi mindkettőt orvoshoz. Megkértem, hogy segítsen, mert Petit nem akarom a gyerekorvosi rendelőbe vinni, meg az állatorvos sem optimális hely egy 5 hetes gyereknek.
Elvileg ma délután megyek Petivel csípőszűrésre, de csak akkor, ha Zsófi járóképes állapotban lesz és nem lesz lázas (egyenlőre nem az).
Ágicának is folyik az orra és köhög.... :( A héten keztek volna úszni járni, de úgy látom ebből nem lesz semmi.... :( :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katka22 2009.03.31 07:58-kor.

Katka

katka22

Hajrááááá csajok!
:P
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kép

Hajrá masutnak és zazzynak. És tessza? Már csak ő van vissza!

Adryn Nagyon formás baba a kis Nico!

pocifájás Én minden szopi elött adok Máténak 4 csepp Aloe activator-t, és nem fáj a pocija. Nővéremnél mindkét gyereknél bevált, és úgy látszik nálunk is :)

Kép

Kép
rszg

Ezek a csajok nem semmik!!!
Március utolsó napján jól ráhajtanak, nehogy lemaradjanak!!! :lol: :lol: :lol:

HAJRÁ TESSZA!!!
HAJRÁ MASUT!!!

Legalább ennyi jó van a mai napban:
Én megint száműztem magunkat a nappaliba, mert Döme egy öngeneráló csapdát állított.
Nem alszik el, csak cicin, de mire elalszik, túleszi magát, jönnek a görcsök, tekergőzik, aztán ha nagysokára megnyugszik, megint kell neki a cici. Nem eszik sokat belőle, de annyit igen, hogy újra jöjjenek a görcsök...
No, tegnap finoman utalt rá a Zuram, hogy:
1. túletetem a gyereket
2. elkényeztetem a gyereket
3. türelmetlen vagyok a gyerekkel
mindezt forgolódva, sóhajtozva, hogy ő nem tud pihenni (és ez a lámpa se világítson, ha nem szoptatsz - kis éjjelilámpa az ágy mellett, elsötétítve...)
Szóval kivonultam a nappaliba.
Valamit nagyon elrontottam, és nem tudom, hogy kellene helyrehozni. Próbáltam már tegnap éjjel a cumit is, hátha bejön, de Döme öklendezni kezdett tőle...

A másik: a dm-es pelusból is kifolyt reggelre a pisi. Úgyhogy nem a pelus a hibás, ezt is én rontom valahol el :(

És hogy teljes legyen az összhang, most reggel a Zuram negyed óra alatt bealtatta a kiságyba Dömét... :shock:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

még semmi hír, bár szerintem már Zazzy kezeiben van Larababa! :roll: megérzés..

hajni...
Budaörs

Remélem ma babaeső lesz!!!!!! :wink:

Mi sem nagyon aludtunk éjjel. Éjfélkor kaja, aztán cseszett visszaaludni. Fél 3ig kukorékolt. Állandóan kiesett a cumi a szájából, így 2 percenként mentem, h visszategyem. Aztán fél 5kor megint kaja, és utána megint nuku alvás. De akkor már a párom ment hozzá. Aztán 6körül aludt vissza, párom elment dolgozni 7 előtt én meg beraktam mellém az ágyba és aludtunk fél 9ig.

Adryn, nagyon aranyos Nico bébi!!!!

Nemlajos, fel a fejjel!!! Pelenkák a hibásak, nem te!!!! :wink: Amúgy azt olvastam, h a babák megnyugszanak a férfi hangokra. Biztos azért sikerükt a zuradnak az altatás!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

csajok várjuk a fejleményeket,megy a drukk

Erpé:schüssel só érdekelne. Ebből is van több féle mint a homeóból, illetve úgy árulják mint a homeót? Röviden: te konkrétan mit adsz neki és milyen adagban? 8)

Nemlajos: Te minden jól csinálsz. Apánál is csak azért alszik be gyorsabban,mert Ő nem görcsöl rá annyit. Ne keresd magadban a hibát, mert csak rosszabb lesz. Én is végig paráztam az első babát, most ennél a másodiknál sokkal nyugisabb vagyok és a picur is az.

rszg: mi ez az Aloe activator? Ez forever-ös cucc?

Kép

Kép
pgyöngyi

Na nem is írtam, hogy reggel tisztába raktam az Esztit, és 1 méteres sugárban lefosott :D , majd elégedetten sóhajtott egyett.

Infacoltól (vagy nem) el kezdtünk óriásikat böfögni, de a poci még mindig fáj. Tekereg mint egy kiskigyó és egész éjjel szinte szünet nélkűl nyöszörög, erőlködik. Másnak is csinál ilyet a baba?

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Micsoda izgalmas hírek! Zazzy, Masut óriási drukk!!!
Tényleg belehúztak, h meglegyen az a március :)
Tessza???

Adryn, jó hogy jöttél! Mostanában te is kissé kevesebbet vagy - korábbi önmagadhoz képest :) Pocifájásokat sajnálom. De ezek szerint a masszírozás segít.
Nico gyönyörűszép kiskrapek, nagyon jóképű, csajok bomlani fognak utána. Ha már nem lenne legalább 4 leendő menyasszonya, beajánlanám Katát is :) Bár ki mondta, hogy csak egy nője legyen? :D
Nicoapu leendő munkahelyéről van már hír? Angoltanítás jól hangzik :)

Papillon, te mit tanítasz?

Katka, Nemlajos, Tehuti, rossz-nyügis éjszakát sajnálom. Katka, lehet, hogy csavarta valami a Peti pociját, azért kérte a cicit, nem? És bár éhes is volt, de nem esett igazán jól a tejcsi... Ahogy Nemlajos is írta...
Katka, Zsófinak és a cicának jobbulást! Tök jó, hogy az exedre is számíthatsz ilyen helyzetekben.

Kukli, válaszoltam - fél nap késéssel - a susmusra... :oops: Remélem, az éjszaka most jobb volt.

Katababa is kezd "nagylányos" lenni: egyre többször fordul elő, hogy letesszük a kiságyba, és 5 percen belül felébred. És ahogy kézbe kerül, már alszik is újra. Rajtunk bezzeg szívesen szunyokál :) De ez végülis normális. Az lenne a fura, ha nem így lenne.

erpé

Gyöngyi Igen forever-ös. De úgy látszk hatásos.
És már nekem is volt egy ilyen "lefosós" élményem :)

Nemlajos A front a hibás, nem Te. Máté is csak mellettem volt hajlandó aludni éjszaka. Úgyhogy együtt durmoltunk :)
Ja! És tegnap este én fürdettem, mert Apa nem ért haza. És persze, hogy Máté végigüvöltötte az egészet. Apánál meg szépen nézelődik. Úgyhogy tényleg ne aggódj! Sokszor csak az Apa nyugtatja meg a babákat, máskor meg Te vagy a nyerő :)

Kép

Kép
rszg

Gyöngyi, közben te is írtál:
A Schüssler sókat nekem a védőnőm ajánlotta, és a kezembe nyomott egy kiadványt, ami kifejezetten várandósok - kismamák -csecsemők mindenféle nyügjeire szedi össze, hogy mit milyen potenciálban érdemes alkalmazni. Egyébként a Homeopátiás Baráti Kör kiadványa, csak sajnos nincs fent a honlapjukon... Viszont fel lehet őket hívni, ha kérdés van: http://www.hbk.hu/homeopatia

Egyébként a Schüssler sókról itt találsz néhány további alapinfót: http://www.vital.hu/schussler_sok_homeo ... agnosztika

És akkor válaszolok is a kérdésedre:
a csecsemők hasgörcsére a 7-es számú sót, a Magnesium phosphoricumot ajánlják, ez egy görcsoldó hatású szer.
Adagolás: Amikor görcsöl a picur pocija, akkor D6 potenciálú sót nagyon pici felforralt vízben (5-10 ml) feloldasz, hagyod kihülni, majd negyed óra alatt kiskanállal beadod neki az oldatot. Naponta 3x lehet adni piciknek hasgörcs idején. Védőnőm szerint a beadást követő 5-10 percben megszünnek a panaszok, ha használ a készítmény a babónak (nem minden homeopátiás szer jó mindenkinek, valaki nem reagál rá...) Érdemes azért többször kipróbálni, de tény, h Katánál bejött.

erpé

Erpé: Peti szerencsére nem hasfájós. Egyedül kaki előtt nyüglődik pár percet és ennyi. Hajnalban már 7 órája nem evett, szóval nem volt semmi a pocakjában és ezért voltam elkeseredve, hogy nem eszik. Még éhen hal. Reggel bereggelizett és 9 óra szunyál.... Én meg lassan szétrobbanok....

Az állatorvos nem talált semmit a cicánál :shock: , pedig alaposan megvizsgálta. Adjak neki pépeset enni, meg adjak szőroldót. Ha 2 nap múlva sem eszik, akkor vissza kell vinni infúzióra. Hát, szerintem meg baja van.... :roll:
Zsófi sem komoly. Csütörtökön már mehet suliba. :)

Nemlajos: Az tök jó, ha apa el tudja altatni. Ennek örülni kell. Nem házi verseny ez. Apa aktivizálja magát és altasson ő.
Az, hogy elsőre nem fogadta el a cumit, nem jelent semmit. Érdemes többször megpróbálni és úgy, hogy lecuppantod ciciről, beteszed a cumit és odaszorítod a melledre. Ilyen kis korban még beveszik ezt a trükköt és akkor nem a cicid megy tönkre az altatásba (persze csak, ha jóllakott már)... :roll:

Katka

katka22

HAJRÁ CSAJOK!!!!! Úgy örülök!!!

Nico: fantasztikusan szép babó!!!!!!! GRATULA!!!

Nemlajos: nekünk is kifolyt a pisi!!! Ma éjszaka 2szer is, mióta pelust váltottunk. A dm-est használtuk a 3-5 kg-ig-ot, és most a 3-6 kilósat, sztem nagy rá! Akkora tócsa lett a kiságyában!!! Úgy sajnáltam, és a pelusban nem is volt pisi! Pedig leellenőriztem többször, h jól van-e rajta!

Én is aktivátort adok neki kaja közben, és tény, h pukizik, de nem görcsöl! Olyan édesen fintorog az ízére :? aztán kapja a finom tejcsit :lol:

erpé: angolt tanítok én is!

Nekem este volt nyügi de éjszaka kisangyal volt, ágyban aludt és még pisisen sem ordított, mindig csak a gügyögésére ébredtem! Olyan kis diszkrét volt :P és tegnap megnézte egy neurológus, mindenféle reflexvizsgálatokat csinált, aztán megkérdezte, h ugye 2 hónapos :?: mondom, neeem, csak 2 hetes :!: szóval minden ok vele :oops:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

bocsi, nem akartam az egészet félkövéren :o

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Erpé: rendeltem ilyen sót, kiváncsi vagyok rá. Viszont nem volt potencia ráírva, vagy D6 mindegyiknek az erőssége?

Kép

Kép
pgyöngyi

Papillon Te nem teszel az aktivátor-hoz tejet. Én egy kiskanálba cseppentek 4-et, és utána ráfejek egy pici tejet, úgy adom Máténak.

Nincsenek hírek az új "szülőktől"? Megvannak már a babók? Olyan kíváncsi vagyok!

Kép

Kép
rszg

Liza tisztán szereti :lol: én 6-8 cseppet szoktam kiskanálban és utána előtte szopi!!! Te kíméletesebb vagy!!! Eszembe sem jutott az az igazság 8)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Zazzy és Masut összebeszéltek? :wink:

Rszg
ezt az activátor hol lehet beszerzni? Hannának megy a puki+büfi, de mégis hasfájós esténként. Bár az igazi kólikára nincs megoldás, csak az idő, de azért próba szerencse.

erpé
Lucát annakidején mi is kenguruban vittük kirándulni, de ez most nem a legideálisabb megoldás. Férjem idő hiányában nem nagyon tud velünk jönni, így én maradnék a teherhordó, de egy hosszabb büfizéstől is fáj a hátam. :roll: Marad a babakocsi, most még nem készülünk megmászni a Csóványost. 8)

nemlajos
nem rontottál el semmit, ilyen pici korban kizárt. Férjed meg valszeg sokkal nyugodtabban áll Döméhez, mert nem ő van vele egész nap. Ezt ált leveszik a gyerkőcök.

katka
Jobbulást a lányaidnak! Átérzem a helyzetedet... :oops: Tencsi sokszor jár fejemben, milyen nehéz lehet 2x3 évessel+újszülöttel.

marq
Kép
Kép
marqueza

Marq: én tudok neked szerezni, forgalmazó vagyok :oops: , de nem nagy üzemben nyomom, beszáron hozok bármit bárkinek :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

katka, sajnálom a cicát, remélem, kiderül, hogy nincs nagy baja!
az engem nem érdekel, ha a cicimet nyúzza (még :D), csak nem akarom, hogy ETTŐL fájjon a pocija. Szóval minden áron nem fogom azért cumira szoktatni (igazándiból fellélegeztem, amikor kiöklendezte)

Lányok, mijazaz aktivátor? :shock:

és köszi a megnyugtató hsz-okat, én is arra gondolok, hogy apa csak nyugodtabb, ezért sikerült neki (jelzem, ismét, mert most is ő altatott! :shock: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

sziasztok

nahát... nincs még babahír??? :?

Erpé: köszönöm kérdésed.. semmi válasz Nicoapu munkahelyével kapcsolatban sajnos.. már mindketten úgy gondoljuk hogy nem ő kapta meg azért nem szóltak még :( :shock: jah.. és jöhet Kata menyasszonyjelöltnek :D ha már bigámia legyen kövér. :D :D :D persze most még nagy a szám.. ajánlgatom a fiamat.. aztán ha oda kerül a sor meg majd kergetem el a csajokat :lol: :lol:

Katka: nem semmi éjszakád volt... Nálunk is éjszaka van olyan hogy sír mert éhes, enne de fáj a poci, közben ásít mert álmos.. na olyankor minden tiszteletem a szomszédoké...olyan ordítást levág... bár lehet hogy lassan hírdetik a lakást :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Nemlajos: apa nálunk is soxor könnyebben megnyugtatja Nicot... rajtunk érzik a tejszagot.. és akkor is tátognak és kérik a cicit amikor nem éhesek. szóval ha úgy gondolod eleget evett nyugodtan passzold le a Zuradnak hogy altassa el ahelyett hogy morog ;) ez az előnye és a hátránya is a tejcsárdalétnek :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Helló!
Jippiééééé! Itt volt bnőm Boti bnőjével. Társasági életet éltem, sztem beszéltem is sokat. :oops: Bnőm terhes (30 hetes), és állapotosokat beengedek, azok úgyis vigyáznak magukra. :lol: De. sétáltunk, megtaláltam álmaim átmeneti kabiját (kötött-kord kombó, popsit eltakar, csini de sportos, és turiban ocsó volt, potom 3000 Ft), amit magamévá tettem, már szárad is. :wink: Kata éjjel 1 órát bajlódott csak. 1. vagy kezd hatni az infacol (ha napok kellenek hozzá) :!: , 2. kipróbáltuk a sót, igaz fél deci vízben, nem is itta meg mindet de nekem gyanús, hogy ez segített :roll: (köszi Erpé, utánanéztem aztán vmit csak kifundáltam, remélem cumisüvegből is jó mert egyszerűbb), 3. nagy nyomoromban hajszárítóztam, na az aztán helyre tette rögtön. :lol: Nem tom ki írta, de hála neki! Cserkó párnára meg asszem nem reagáltam múltkor talán Gyöngyinek. :oops: Bocsi, szval mikró és pocakra. Sokáig meleg marad, tényleg jó. Van hogy hasa alá rakom, és úgy fektetem le.
Katka nem semmi egy fiad van. Azért örülök, hogy a szopi megy ha úgy gondolja. Hm….. el kell vele beszélgetni, bár gondolom már koptattad a szád neki. :roll: Zsófinak jobbulást! Milyen rossz lehet egy nagyobb fejfájás egy ekkora lánykának. Apuka rendes, hogy segít. Állatorvos meg reméljük nem elbagatelizálta, a cicus egyszerűen csak kalandozott egyet. Csak helyre jön. Volt cicám, hihetetlen, miből állnak talpra. Jobbulást neki is!
Nico csoda édes fickó! :lol:
Lekakilás nálunk szinte mindennapos próbálkozás, már nagyon jól kifejlesztettem, hogy meneküljek. :lol: De sztem Katus direkt játszik rá. Egy kis puki-kaki után megvárja, a peluzást, és akkor elereszti magát. Nagyon gyanússsss! :roll:
Wicca fiúk hogy vannak?
Tencsi kitartás és várunk!
Cumi: én éjjel amikor megnyugtatja, és mellettem alszik már, akkor oda rakom a kezem gyengéden ha véletlen esne ki, rögtön visszataláljon (ha keresi). Nappal nem kell neki.
Na ne már! A végén járok és a csajokról semmi hír??????? :shock: Remélem mindenki boldogan babázik, és a nagy boldogságban elfelejtett írni nekünk. :)
Kép Így vagyunk mi. :lol:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Masut, Zazzy remélem már boldogan babáznak :wink:

Adryn, megint ugyanazt tudom mondani, Nico nagyon szép gyerek :wink: :D ha így halad tényleg kergetheted el a lányokat. :lol:

Katka lányoknak jobbulást! Panna is megint náthás lett :? remélem nem lesz újra beteg.

Kukli hogy megy a séta a két gyerekkel? Akkor a kenguruban viszed Katát?

Na bocsi, többre most megint nem jut időm, felébredt az egyik gyerkőc.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Köszi Vica, megy a séta. Amíg forgalmas helyen vagyunk Boti kocsi, Katus kenguru, utána Boti ki, Katus kocsi. Tegnap bkv-ztunk is. Megoldjuk, csak sok cipelés után érzem a sérvem éjjel, meg este a gátam. Remélem ha a varrat eltűnik, jobb lesz. Neked milyen otthon "egyedül"? Nekem Boti popit töröl, vetkőztet, és fürdet a maga módján. :wink:
Csibb???????
kuklika
Budapest VIII. kerület

Vica: Hát nálatok is nagyüzem lehet....

Kukli: Én is így oldottam meg a sétát 2 gyerekkel anno. :lol:
Fotó nagyon jó. SZépek vagytok rajta! :P

Orbi cica jobban van, úgy néz ki. Kopp-kopp!
Zsófinál két oldali iskolaundort diagnosztizáltak. :lol:
Köszönöm a jókívánságokat és szopi gratulációkat....

Viszont csípőszűrésre csak holnap megyünk 1/2 5-re. Remélem minden rendben lesz. :? Nekem ráírták a kórházi záróra, hogy 6 hetes koráig nézessem meg... :roll:

Csibb: Remélem folyamatosan Mátézol és azért nem vagy. Azért 2 sorra ugorj be, ha van időd!

Zazzy?

Masut?

Katka

katka22

Most nézem, Masut, se Zazzy nincs a tel.listán. Vki nem tud rájuk kérdezni? :?: Ha megszülnek sem kap senki sms-t? Hajni nincsenek híreid? :?:
Katka Örülök, hogy minden kiscicád jól van. :wink: Nem mindenkinek 6 hétig kell csípőszűrésre mennie? Nekem a dnő intézi az időpontot. Csak épp ugye el vagyunk felejtve. :roll: Reméljük holnap du. minden rendben lesz, Peti biztos jó eredményekkel zár.
Köszi a dícséretet.
kuklika
Budapest VIII. kerület

nemlajos: 100%-os, szűrt aloe barbadensis miller lé :D

kuklika: nagyon helyesek vagytok!!!

KATKA: Gratula a gyógyult cicákhoz!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok,

Adryn: nagyon helyes a kicsifiad :D!!!
Kukli: aranyosak vagytok a fotón és azt néztem, mennyire nagy Boti Katához képest :shock: :lol: !

Lányosanyukák!!! nekünk is lehet ajánlkozni, nem csak az északi srácnak :wink: :lol: :lol: :lol: .

köszönöm az érdeklődést, fiúk jobban vannak :D, appa ma már főzőtt nekünk, Zsó pedig kosarazik (hiába mondjuk, h nem kéne, nem bír magával!!).

ma nagyon car napunk van/volt, egész nap csak kézben volt el. most már annyira sajnáltuk, h egész nap nem aludt, h inkább meg sem próbáltuk az ágyába rakni, had aludjon a pöttöm. viszont itt volt a forászunk és megnyírt mindannyiunkat :D, szépek lettünk :lol: !

Zazzy, Masut. remélem mihamarabb kapunk hírt Rólatok!!!!!!!!! és remélem már babáztok!!!!!!

le a kalappal a többgyerekesek előtt, én most eggyel is alig bírom, nem tudom mit csinálnék, ha még egy kicsi itt lenne?!

aloe aktivátort még nem használtam, pedig egy pár flp-s terméket már próbáltam. vitaminom is onnan van, azt szedem ...

Szép napot!
Vica
wicca

és a kedvenc képem Bálintról:
Kép
lehet, h már felraktam ...akkor bocsi!! :oops:

Szép napot!
Vica
wicca

és még egy az első sétánkról:
Kép

Szép napot!
Vica
wicca

úristen, de gyönyörű gyerek!!! :shock: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

köszi :oops: :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

Wicca, akkor Szonját beajánlanám Bálinthoz!!!!! Nagyon kis helyes!!!!

Én sem tudom, hogy csinálják a több gyerekesek....épp ma mondtam páromnak, h most nem tudom elképzelni, hogy még egy gyerekünk legyen... :shock: :shock: :shock:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

ehh, nem nézegetem tovább, majd akkor, ha beindul a tesóprojekt, mintának :wink: :lol:

lányokról még semmi hír... nehogy áprilisi tréfa legyen! :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kukli, ti is nagyon szépek vagytok a gyerkőcökkel!!! elhiszem, h jót tett a társasági élet. Én is mondtam a bnőimnek, h jövő héttől jöhetnek. Kezdek befásulni....pedig már sétálni is járunk. :roll:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok!

Tegnap haza jöttünk. Még nem tudtam visszaolvasni.
Mi jól vagyunk. Az első éjszakánk jól telt itthon.
Van még valaki 2in1???
Majd még jelentkezek.

banokla

Na jó, hozok én is egy képet, mi ma vagányban nyomtuk az ipart :wink:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Wicca: gyönyörűszép Bálintbaba...!!! nocsak.. elhalászod a menyasszonyjelöltjeimet? :lol: :lol: :lol: örülök hogy a fiúk jobban vannak :D ennyire gyorsan gyógyult a fiad hogy már kosarazik? :shock:

Kukli: nagyon helyesek vagytok együtt! imádom a családos képeket :D kérünk olyan egészcsaládegyüttképet is :D én beszélek aki még nem is csinált... :roll:

Katka: örülök hogy csak iskolaundorról volt szó, és hogy cicus is jobban van :D akkor lehet mégiscsak lesz abból az úszásból valami ;)

Masut és Zazzy meg hagy minket izgulni.... :twisted: Csibbről már nem is beszélve...

KépKép
KépKép
adryn

Nemlajos: nagyon vagesz Dömebaba :D és még a nézése is :D mint aki tudná hogy most így kell előadni magát :D:D

KépKép
KépKép
adryn

Zazzy még egyben, de fogy az ereje nagyon!!!!

Még egy kicsit gondoljatok rá!!!!!!
pisztácia

Sziasztok!

1kor és fél 3kor kaptam sms-t Zazzytól, akkor még egyben voltak. Azóta semmi...... :?
szegény jól megszenved.......

hajni...
Budaörs

szegény Zazzy :? miért nem adnak neki oxitocint epidurállal akkor? szorítok:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
KépKép
adryn

Nemlajos. látom Te is gyűjteni akarod a menyasszonyokat, hogy ilyen vagánycsinibe raktad fel Dömét :wink: :lol: . Van itt konkurencia szép számmal!!!!! :lol: :lol: :lol:

Hajni, Pisztácia
. köszönjük a híreket, tovább izgulunk és drukkolunk!!!!!!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Mennyi vagány kispasi :D

Jajj Zazzy, jó hosszú szülés, drukkk++++++++++++++++++

Masut drukk++++++++++++++++++++++

Nem jöttem ma, mert fájdogált a varratom, szerintem megerőltettem magam, mert eddig nem fájt, csak ez a hülye székrekedés..

Kuklika, gratula a kabáthoz. és cuki fotó :wink: :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Csibbékkel mi újság? Remélem minden ok!!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: