Halihó, vagyok én is!
Alvás, L. mióta hűvösebb napok vannak lábfejes kezeslábast adok rá, és nincs alatta semmi csak a pelus, nyáron csak egy rövid bodyt használtunk.
Nálunk kb. 24 fok van a nappali+konyha+fürdő (p.fűtés ) szobákban 22 (nekem ez hideg) ott radiátor van. Én nagyon fázós csajszi vagyok, de utálom a zoknit.
Az éjszakák hol jobbak, hol rosszabbak. Elalvással nincs gond, én szigorúan 9 órára korlátozom az esti randalírozást, abból nem vagyok hajlandó engedni, nekem is kell egy kis lazítás. Tápival elalszik mindig, azzal nincs gond.
Mi is 2x tápizunk még, Milupa 3-as, jó drága, de evvan, nem merek még tejet adni

(beszari anya)
Tegnap én gyomorfájásra ébredtem (soha nem fájt még ) utána fosihányimindenjátszott

mára már jobb a helyzet, persze semmit nem ettem, kilók csak úgy ugranak lefelé ( karácsonyi zibizaba eltűnik)
Ma voltunk kontrollon Lillussal, hááááát elkezdődött valami végre, bár most az eredmény miatt parázok.
Szóval vettek vért 5 kémcsővel (horror ) fele holnap kész a másik fele 2 hét

addig rághatom a kefét.
Nem tudom, Ti hogy vagytok ezzel, de én soha nem a dokitól félek, meg avizsgálatoktól, hanem, hogy valami szörnyű eredmény lesz
Az a gond, hogy a rizses, csirkehúsos, tápos, répás balhéktól nincs nyák, de ha valamit bűnözünk, akkor igen és ez nem normális. Nem lehet nyák a kakiba, mert az betegségre utal.
Ja és én balga most vettem észre, hogy 4 foga jön a kicsimnek egyszerre

tehát már csak 4 hiányzik és letudjuk a tejfogakat.
Nálunk elolvadt a hóember, Lilla nagy bánatára, már csak a kalap, sál és répa, dió van az udvaron, naponta 100x nézzük meg és magyaráz a kis drága
Fenyőfát tegnap szétszedtük, természetesyen Lillával, nem akartam, hogy sokkhatás érje, ha felébred és nincs fenyő. Segített Ő is, így kicsit nehezebb volt, de megérte
Dalma, a sárga irígység Róma miatt, mi terhesség előtti tavasszal készültünk, ki volt nézve a szálloda, repülő... apa kitalálta, hogy ha végeztünk a házfelújítással ősszel, akkor menjünk. Következő tavaszra lett kész, akkor már Lilla lakott a pocakban, így Rómát azóta sem láttam, pedig minden vágyam.
Anya, nagggyon jó fej apa!!! Kincső milyen kis boldog, élvezte rendesen a kikapcsolódást. Nekünk is kellene már ilyen, de nem merünk elindulni...hogy oldottad meg a tápikészítést?
Katica, nekünk sincs több hajunk

néha elviseli a csattot L. , de gyakrabban akarja inkább az én hajamba látni

nagyon helyes kislány Léna, de huncut ám, fénykép alapján
Ditta, de édesek a gyerekek így együtt!!!
L. is viszi a pelust a kukába, olyan kis büszke mikor feladatokat adok neki és dicsérem, hogy milyen ügyes.
Vera, már nem találok megfelelő szavakat az exedre, nekem is van exem, de soha nem viselkedett így, de még hasonlóan se.
Petid rendbe jött?