Sziasztok !
Pocsék éjszakám volt, mindenféle rémálmok... jó, ha 4 órát aludtam.
Zsu és Zsuzsi, köszi, hogy megírtátok a combcsontot. Emiatt kicsit megnyugodtam, mert közben azon agyltam, hogy lehet, hogy a baba nagyobb, és azért nagyobb a redő is. Nekünk a comcsont 8 mm volt. A baba hossza pedig 60,4 mm. A barátnőm babája ennyi idősen csak 5 cm volt, 1,6-os nyaki redővel. Azért egy centi elég nagy különbség szerintem ilyenkor.
A netet végigböngésztem, sok helyen 3-at írnak határként, de pl. a védőnőnk is 2-t mondott.
Na mindegy, holnap meglesz a részeredmény, de nem fűzök hozzá nagy reményeket, meg vagyok róla győződve, hogy rossz lesz, mivel a kor rengeteget ront rajta, meg most ez a nyaki redő érték is.
De nem hagyom magam, nem lesz beteg a babóca és kész!
De ez a kor dolog annyira idegesít. Mindenki csak csóválni tud, hogy igen 38 év.... már kockázatos. De azt nem veszik figyelembe, hogy tök normális életet élünk, sosem cigiztünk, nem iszunk, nem züllünk, általában fiatalabbnak szoktak nézni a koromnál.
Szávát 31 évesen szültem, már akkor is a korral riogattak a kórházban, hogy hááát, első baba, 30 felett, nem tágulok... tuti császár lesz... 5 napig a poklokat éltem át, amíg bent voltam és nem született meg.
Torc szűrés: én is voltam az előző terhességnél, de úgy kellett kikönyörögnöm, mert akkor hoztam haza egy kölyökcicát, és féltem a toxoplazmózistól. Csak én nem tudtam, hogy ez a teszt neve, csak most tudtam meg tőletek
Zsu, Zsuzsi, milyen doktornőhöz mentek? Nem véletlen a Hajdú Krisztinához?
Szülés: Én is félek, jobban, mint az elsőnél, mert tudom már, hogy milyen. De eszembe sem jut, hogy edát kérjek, úgy vagyok vele, hogy megvan a fájdalomnak az oka szüléskor, és ki fogom bírni, egyszer már kibírtam, és különben is mindenki kibírja.
Mindig az járt a fejemben szülés alatt, hogy csak pár óra és már nem fog fájni. Utána pedig rettentő erősnek éreztem magam, úgy voltam vele, hogy ha ezt a fájdalmat kibírtam, akkor én már az életben mindent ki fogok bírni, és nagyon megerősített lelkileg.
Edina, még nem néztem meg a klipeket, de meg fogom
Pamóka, nekem is azt hiszem ez a két érték tért el egy kicsit, de nem kell ezzel különösebben foglalkozni szerintem.
A terhesség alatt egy csomó minden felborul.
Minden új tagot üdvözlök, és nagyon örülök, hogy ilyen sokan lettünk!
A nemekre visszatérve, tegnap én rákérdeztem, hogy látszik-e már, és azt mondta a doki, hogy ilyenkor még nem kell nézegetni, most alakulnak ki a dolgok, majd a 16 heti vizsgálatnál már látni lehet.